coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

remi borgelioen 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
veel keus zeer vlug bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppe12 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals steeds geen enkele moeite om te bestellen

Service
Snelle service, op die tijd kan ik het zelf niet gaan kopen in de winkel

Assortiment
Ik vind steeds het nodige bij jullie

Aanbeveling
Makkelijk, snel en veel aanbod

Extra toelichting
Zoals je merkt heb je hier met een zeer tevreden klant te maken, natuurlijk ben ik gediend met de snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psmcarie 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima selectie mogelijkheden voor de beste keuze in dit geval een A3 printer

Aanbeveling
Goede keuzes mogelijk, snelle levering volgens afspraak met post NL

Extra toelichting
Ruime keuze mogelijkheden en snelle levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfonsv40 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik kan niets negatief bedenken

Service
idem zoals voor gemak

Assortiment
een 9 omdat 10 voor assortiment niet bestaat

Aanbeveling
alles gaat perfect , beter kan gewoon niet

Extra toelichting
ik vind geen punten voor verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeeTee 23-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Door een communicatieprobleem dacht ik dat ik de goederen op 20 feb zou ontvangen. Nu bleek dat het pas 21 feb zou zijn. Normaal gezien geen probleem, was het niet dat ik op vakantie vertrok... Coolblue heeft er voor gezorgd dat ik de goederen toch nog geleverd kreeg, diezelfde dag, kosteloos....

Extra toelichting
De service is gewoon uitstekend. Ook weet ik van eerdere aankopen dat retourneren, problemen of what so ever helemaal geen probleem zijn... Ook de levering is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 23 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service, levering meer als op tijd!!

Assortiment
veel keuze voor ieder budget en voordeliger dan in de winkel

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne-dennis 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede aanbevelingen/alternatieven.

Service
De leversnelheid is geweldig! De enige site die ook daadwerkelijk de volgende dag levert.

Assortiment
Veel keus en mooie bundels (als voordeel).

Aanbeveling
Superwinkel, dus ik beveel een ieder deze winkel aan.

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Leversnelheid is bizar. Gedegen verpakt en prima producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herwig De Backer 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig mee om te gaan, maar een mogelijkheid tot produktvergelijking zou het perfect maken

Service
op vrijdag om 16u besteld en op zaterdag om9u45 al geleverd

Assortiment
produktvergelijking mogelijk maken

Aanbeveling
lijkt en is mij zeer betrouwbaar

Extra toelichting
de correctheid van informatie en produktbeschrijving, prijs kwaliteit is ok en de snelheid van afhandelen is een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katrien deq 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
tot nu al heel tevreden,nog niet alles kunnen uitproberen ,maar wat we deden lukte perfect. enige minpunt is dat de draaiplaat vroeger bij onze vorige whirlpool dieper lag zodanig dat je minder kans had dat het draaiplateau meekwam als je iets uit microgolf haalde,t is kwestie van heel goed op te letten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Aart 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon vanuit je luie stoel bestellen.

Assortiment
Tot nog toe alles wat ik hier heb besteld hebben ze in huis.

Aanbeveling
Je kunt het natuurlijk ook bij iemand anders bestellen, maar waarom zou je dat willen.
Alles wat ik hier heb gekocht is binnen 24 uur in huis. Lekker snel, daar hou ik van.

Extra toelichting
Goeie prijs voor een in mijn ogen een goed product, en het is binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phildefer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Elke keer opnieuw verrast door de professionaliteit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout DB 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In enkele klikken was de aankoop in orde.

Service
Duidelijke aanduiding van de geplaatste bestelling, alsook waar het product zich bevindt. Nog geen 12u later was het product al op de bestemming.

Assortiment
Heel uitgebreid, alles wat je nodig hebt vindt je wel terug. Uiteraard vind je wel meer via de producent, maar dat is logisch.

Extra toelichting
Alles gaat heel snel, de prijs is heel scherp. Voor dit product zat ik bijvoorbeeld 60 EUR onder de prijs van de doe-het-zelf zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mo6zes 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en correct verlopen

Service
de post hé altijd op tijd !

Aanbeveling
handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Thecla v.d. Aa 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site, met goed overzicht

Service
snelle levering,
goede prijs voor dit produkt,
maar erg ruime omdoos voor aflevering.

Assortiment
leek mij ruim voldoende

Aanbeveling
prima site, dus voor een ieder onder mijn bekenden.

Extra toelichting
een betere prijs voor dít produkt dan bijvoorbeeld van de Kijkshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mauricevanderveer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnel en makkelijk online besteld

Service
Supersnel gebeld, binnen een uur om 23:00 uur 's avonds. De dag na de bestelling kreeg ik echter te horen dat ik onverwacht een telefoon van de zaak kreeg. Klantenservice gebeld en alles kunnen annuleren zonder gezeur. Super service. Binnenkort Iphone 6 voor mijn vrouw nodig, zeker via Coolblue bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

micky1970 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed en snel

Service
goed en snel

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
was ok

Extra toelichting
het was goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

voetbalcvv 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen via internet.

Service
Alles volgens afspraak

Assortiment
Zeer uitgebreidt.

Aanbeveling
Bij een ieder.

Extra toelichting
Alles volgens afspraak, keurig optijd via tnt, verpakking geweldig, mijn complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johandepagter 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke overzichtelijke site

Service
op tijd geleverd, goeie informatie op de site te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.kohl 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klant vriendelijke website

Service
Uitstekend. Supersnelle aflevering met professionele installeren en op de eerste etage! Niet net bij de voordeur neergeplakt!

Aanbeveling
Bij uitstek wegens service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphons1982 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, waarbij de prijzen inclusief verzendkosten zijn.

Service
Duidelijke terugkoppeling over wanneer het product bezorgd wordt en snelle verzending. Bovendien wordt rekening gehouden met aanbiedingen bij concurrenten.

Assortiment
Ruim assortiment met wat mij betreft goede producten in verschillende prijscategorieën.

Aanbeveling
Zeker weten. Goede service, ruim assortiment voor elk budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbym 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is zeer makkelijk vindbaar en het bestelproces is zeer snel en adequaat

Service
Wat Coolblue belooft maken ze waar!

Assortiment
Goed assortiment maar van mij mogen ze zeker nog uitbreiden onder dezelfde kwaliteits standaard.

Aanbeveling
Duidelijke website met scherpe prijzen. Bestelproces is eenvoudig en levering is exact volgens opgave! Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid Kruijer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Rondneuzen op de website is een feestje. Duidelijke informatie en subtiele humor hier en daar. Je vindt snel wat je zoekt en ontvangt je bestelling razendsnel. In dit geval zes prachtige glazen koffiebekers!

Extra toelichting
Set Bodum Pilatus koffieglazen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank322 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder meer eenvoudig om het gewenste product te vinden. Ook heel duidelijke beschrijving van wat je van het product mag verwachten.

Service
Kan het nog sneller? Wellicht niet: zondag in de late namiddag besteld, om 08 uur 10 bezorgd bij mij thuis!! En zonder één euro bijkomende kost voor deze snelle service!!

Assortiment
Je vindt er alle kwalitatieve merken en er is blijkbaar ook voldoende "stock" om snel te leveren!

Aanbeveling
Wens je probleemloos je product aan huis geleverd? Aarzel niet. Dit was niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat beroep wordt gedaan op Coolblue!

Extra toelichting
Het aanbod is uitstekend, het bestellen uiterst eenvoudig, zeer snelle levering zonder meerkost en je krijgt wat je hebt besteld! Er valt echt niks op aan te merken behalve dan positieve dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart45 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling is snel afgehandeld

Service
Levering zoals belooft supersnel thuis bezorgd!

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Geen nadelen dus iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Deze winkel doet wat ze beloven..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Critikus 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar.

Service
Doen wat ze beloven zonder verzend kosten direct mail van inpakken en verzenden.

Assortiment
Niet al te uitgebreid, maar als het erbij zit wat je zoekt heb je het de volgende dag in huis.

Aanbeveling
meestal niet de goedkoopste ( geen verzend kosten ) maar bij één of twee artikelen toch voordeliger dan andere zaken.

Extra toelichting
Geen verzend kosten, volgende dag in huis. De keuze van verschillende merken mag iets meer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Appermans 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Coolblue werkt snel en goed, ze staan voor je open en als er iets mis gaat ze zorgen voor hun klant.

Service
snel en overzichtelijk

Assortiment
u vind wat u nodig heeft, met duidelijke beschrijving

Aanbeveling
door de snelle en goed zorg voor hun klanten

Extra toelichting
Coolblue is een webwinkel waar je op kunt rekenen, wanneer er iets verkeert loopt zullen zij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te helpen. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc De Bremme 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Indien je niet langs de winkel kan langs gaan: bestellen on line ... snel geleverd in perfecte verpakking

Service
PERFECT

Assortiment
Ruim assortiment met in stock houden van accessoires voor iets wat oudere producten

Aanbeveling
Ben nog niet tot in een winkel geraakt maar veronderstel dat perfecte service aanwezig is zoals bij online verkoop

Extra toelichting
Steeds perfecte uitvoering van wat je verwacht van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille van dijck 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken uit een ruim assortiment en je artikel is binnen de kortste keren bij je.

Service
Stipte levering

Assortiment
ruime keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Enkel goede ervaringen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalispera 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik kan 1 ding zeggen, super winkel, betalen gaat simpel via de eigen bank, gelijk een bevestigingsmail. S'avonds om 23:45 uur besteld en de volgende dag om 10:30 uur is het pakket afgeleverd, super

Assortiment
Een.winkel kan niet alles hebben, maar wat we zochten was er.

Aanbeveling
Niemand is perfekt, deze winkel is heel goed.

Extra toelichting
Met betalen gaat het snel en simpen via eigen bank en het pakket werd de volgende dag gebracht, perfekt, snelle goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

meutte 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website!

Service
Levering is steeds in orde!

Extra toelichting
Besteld om 23u45, de dag erna om 8u45 geleverd! Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tonnie12 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel

Service
zeer nette bezorging en super snel

Assortiment
alles waar ik naar heb gezocht was voorradig

Aanbeveling
snelle en nette bezorging met plaatsing en aansluiting
van de machine.

Extra toelichting
niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdgeugten 21-02-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en uitgebreide productinformatie en de mogelijkheid producten te vergelijken. Persoonlijk maf deze optie uitgebreid worden naar minimaal 5 vergelijkbare producten.

Assortiment
Productkeuzes zat. Wat ik mis in het online bestelproces is de mogelijkheid om bij de producten die geschikt zijn om geheugen bij te bestellen en/of direct in te laten zetten.

Aanbeveling
Vwb productkeuze en de mogelijkheid dit in de winkel te zien (evt. door reservering) en gratis thuisbeorging, zelfs op een zondag heb je een concept waar bijv. een Bol.com nog een puntje aan kan zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

.Peter. 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel geleverd op het afgesproken tijdstip

Assortiment
Lekker veel keuze

Aanbeveling
Veel keus, en overzichtelijke website

Extra toelichting
Mooie grote smartphone. Duidelijk HD-scherm, alleen wel erg vingervlek gevoelig. De camera is helaas niet zo goed als die van mijn oude Samsung Ace 2. De telefoon is lekker snel en voor deze prijs is het een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvanderplas 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles goed geregeld en snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gilisfra 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef je niet te verplaatsen

Service
alles is zeer vlot verlopen vanaf bestelling tot en met de levering

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
omdat het vrij vlot gaat en ook omdat je toch indien gewest kunt langsgaan in een winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

K.Vendrig 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb nergens moeite mee gehad en alles verliep zonder problemen

Service
De service is goed bereikbaar en er wordt meteen opgenomen (als je belt).

Assortiment
Ik heb geen duidelijk beeld van het assortiment, maar als ik hier en daar keek, zag het er goed uit.

Aanbeveling
Alles verliep snel en zonder problemen, ook de prijs-kwaliteit verhouding zag er, althans bij mijn product (Sennheiser PC 360 g4me) goed uit. Ook kwam het pakketje snel en goed aan.

Extra toelichting
tot nu toe nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GerDerkx 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website en heel gemakkelijk om een bestelling te doen.

Service
Na het plaatsen van de bestelling meteen een bevestiging en vervolgens een berichtje dat het bestelde is ingepakt en op transport is gesteld. Supersnel allemaal. De dag erna hadden we het bestelde in huis, keurig netjes afgeleverd op de aangekondigde tijd.

Assortiment
Bij ons ging het om een huistelefoon. Gigantisch veel keuze. Geweldig.

Aanbeveling
Zeer goede afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede ervaring met deze webwinkel. Snelle bevestiging, snelle levering. Alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrkskog 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon aanklikken bestellen en de rest word door coolblue gedaan

Service
niets op aan te merken

Aanbeveling
het is wel de eerste keer dat ik hier iets bestel,maar alles ging vlot en twas in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waarschuwing 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer goed voor oudere mensen de grote toetsen

Service
snelle service

Assortiment
goed

Aanbeveling
snelle afhandeling

Extra toelichting
de keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton140 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website wijst zich zelf niets aan veranderen

Assortiment
veel artikelen op site veel op voorraad

Aanbeveling
dag na bestellen netjes op tijd geleverd

Extra toelichting
tot nu toe geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdev 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijke site. Bestellen en betalen verliep heel vlot.

Service
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Is goed maar kan nog uitgebreider/beter. Ik vond de smartphone die ik wou niet (meer) terug.

Aanbeveling
Alles is prima.

Extra toelichting
In feite is alles in orde. Juist dat mijn gezocht smartphone niet meer beschikbaar was. Maar ligt misschien aan fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KoosdeRuijter 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot aanbod tegen scherpe prijzen!

Extra toelichting
Prettige webshop, scherpe prijzen groot aanbod. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilieladdyn 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Heel origineel, heel leuke marketing!

Aanbeveling
Super fijn om op de webwinkel te browsen!

Extra toelichting
Zeer goed, snel en efficiënt! Heel aangename en duidelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GMLA 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, kijken en klikken

Service
Als er iets is wordt het zeker en snel opgelost

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Omdat ze waarmaken wat gezegd wordt. Snelle levering en hele goede service

Extra toelichting
Overzichtelijk op de site, snel aanklikken en bestellen. Geen gezeur van 'wilt u dit er nog bijkopen' zoals je op sommige sites ziet. En als er iets is kun je bellen of mailen. Er wordt vrijwel direct op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geoman62 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via internet was geen probleem.

Service
Zondagavond mijn aankoop gedaan, maandagvoormiddag mijn pakket al geleverd.

Aanbeveling
Omwille van de correcte behandeling durf ik zeker coolblue aanbevelen bij vrienden of familie.

Extra toelichting
Positief aan coolblue is de betalingsmanier, en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiesbethBlansaer 20-02-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.
Alles was overzichtelijk.
Je kan makkelijk opzoeken of je het moet bestellen of het in voorraad ligt in de winkel.

Service
De winkel is makkelijk te bereiken.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Een ruim assortiment.
Ze hebben heel erg veel spullen!
Ze hebben niet alles in voorraad, maar dat is niet erg. Eenmaal besteld, is het de volgende dag al in je bezit of ligt het klaar in de winkel.
Prijs-kwaliteit scoort deze winkel heel goed!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjursem53 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld , dag erna al in huis

Service
Had gebeld over wat ik het beste kon bestellen , werd goed geinformeerd

Assortiment
Wou gewoon een waterzuiger , zonder poespas

Aanbeveling
Ben gewoon heel tevreden over coolblue

Extra toelichting
Je kunt rustig kijken wat je het beste kunt bestellen , en de dag erna al in huis , als je het niet zeker weet kun je de klantenservice bellen ,,geen lange wachttijd ,, word direct opgenomen ,word netjes te woord gestaan . GEWELDIG .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erve5 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alle super. Overzicht, prijs, beschrijving, levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Berns 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles heel overzichtelijk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

natassjaxxx 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je bestelt makkelijk en hoeft verder niks zelf te regelen behalve de betaling dan.

Service
het pakje werd snel geleverd en op het juiste tijdstip.

Aanbeveling
de winkel is een echte aanrader door de goede service.

Extra toelichting
het is een erg fijne winkel met veel verschillende soorten artikelen die je makkelijk kan bestellen voor normale prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews