coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EriklOnline 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en heldere weergave van het assortiment. Met name het bezorgen op zondag is een groot pluspunt, zaterdagavond voor 12 uur 's nachts besteld, volgende ochtend bezorgd!

Service
Zoals genoemd, de zondagbezorging is voor mij een groot pluspunt.

Assortiment
Veel en van de verschillende producten veel alternatieven.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Zie boven, assortiment en zondagbezorging is echt een plus. Ik heb de Gigaset A510A Quattro gekocht, het merkwaardige is wel dat de trio en een los toestel goedkoper is...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piewen 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb 's avonds rond 21.00 uur besteld. Kreeg een bevestigingsmail en vervolgens een mail dat om 23.15 uur mijn bestelling verzonden zou worden. De volgende dag was mijn stoomgenerator er 's middags. Dat is pas snel leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenkotrans 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Snelle levering. Zondags besteld.'s-maandags geleverd. Wordt, per E-mail op de hoogte gehouden waar de bestelling is.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
1 x iets besteld, geen klachten.

Extra toelichting
pas 1 keer iets besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agh.hendriks 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede telefonisch contakt

Service
Betrouwbare en snelle levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Meerder aankopen gedaan e

Extra toelichting
Meerdere aankopen gedaan met prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pukje1 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden producten op de website, vanuit je luie stoel

Service
supersnelle levering, je kn ook aflever datum invullen

Extra toelichting
Zeker een aanrader, niet te duur, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmenlier98 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat makkelijk en overzichtelijk

Service
Sublieme service als je vragen hebt, ben voorafgaand nog bij CoolBlue winkel geweest super geholpen!

Assortiment
Groots assortiment en alles is altijd beschikbaar

Aanbeveling
Gezien de service snelle levering en de kwaliteit zou ik ze zeker aanbevelen!

Extra toelichting
De service die je krijgt en de snelheid en de staat waarin hun paketten worden geleverd zijn uitstekend dit is toch wel een must

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty SERVAES 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan online of telefonisch bestellen en meestal kan de levering reeds de volgende dag uitgevoerd geworden .

Service
Zowel bij de bestelling (telefonisch) als bij de levering word je bediend door zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken ! Belangrijk is ook dat de levering geschiedt binnen het afgesproken tijdsbestek .

Aanbeveling
Om de prijs/kwaliteitsverhouding , de goede bediening en de zeer snelle levering door bekwaam en vriendelijk personeel op het afgesproken tijdstip !

Extra toelichting
Een beetje jammer vind ik dat niet alle modellen in de winkel te bekijken zijn , en wat mij betreft mag de website wat uitgebreider zijn ; meer modellen en volledige beschrijving van alle gegevens van het gekozen product .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjham 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces gaat zoals het hoort

Service
Communicatie met de klant is perfect

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede Prijs/Prestatieverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PierreDC 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling maken is zo gedaan. Ik heb de bestelling 's avonds geplaatst en de volgende morgen stond de postbode met mijn pakje aan de deur.

Service
De bestelling is veilig verpakt. Ongelooflijk snel geleverd.

Assortiment
Je vindt hier nagenoeg alles.

Aanbeveling
Ik ga deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De snelle en correcte levering is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mack4282 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke sites, zeer makkelijke bestelling, goede informatie over verloop bestelling. Zeer snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schollaert Marc 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke omschrijving van het product, snelle bestelling online.

Service
Vlugge afhandeling, correcte dienst.

Assortiment
Héél veel keuze...

Aanbeveling
Voor het kleine wat ik nu gekocht heb, is alles perfect.

Extra toelichting
Géén klachten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knarf9 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, gemakkelijk, snel, goed op hoogte gehouden

Service
uitstekend

Extra toelichting
Vond alles goed tot uitstekend. Een verademing tov andere soortgelijke webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loupie1 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke navigatie door heel de site en de bestelprocedure

Service
men doet wat beschreven is

Assortiment
ruim en divers

Aanbeveling
handig kiezen, gemakkelijk bestellen en betalen, goede opvolging van de bestelling en correcte afspraak i.v.m. aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan Limal 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vooral de mogelijkheid om laat te bestellen en altijd nog geleverd te zijn de dag later

Service
heb reeds enkele keren moeten bellen en ben steeds zeer vriendelijk en duidelijk geholpen

Assortiment
mogelijk om te vergeleiken binnen een ruim assortiment

Extra toelichting
is gewoon te gemakkelijk ,waarom nog tot naar de winkel gaan als ik alles van thuis kan vergeleiken en bestellen ...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda1275 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en te vergelijken op de website.

Service
Vrijwel altijd kun je er van op aan, dat het product de volgende dag al binnen is. En op de website is al te zien, als het niet op voorraad is.
En geen moeilijk gedoe, als je iets terug wil sturen.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Gewoon goed, snel en prima service

Extra toelichting
Bijna alles koop ik via coolblue, wasautomaat, koelkast, kleine accessoires etc. Altijd is het goed gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Asbaa1967 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Tot op heden is iedere verzending supersnel en op schema verzonden en afgeleverd ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hompie1935 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Website is duidelijk en de producten zijn makkelijk te vinden.Het betalen is gemakkelijk, maar dat komt ook omdat ik al jaren bij Coolblue koop.Het is een zeer duidelijk programma, dat door iedereen makkelijk is te volgen.

Service
Indien er vragen zijn worden deze op een professionele en vriendelijke wijze beantwoord.Evenzo de levertijden en bezorging zijn perfect. Niets dan lof.Met retouren heb ik geen ervaring! Zodoende GEEN commentaar.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Ik zou geen webwinkel kunnen noemen die met coolblue kan concurreren.De Prijzen zijn redelijk en voor de concurrentie niet te evenaren. Dat is de rede dat ik bij Coolblue bestel.

Aanbeveling
De enige aanbeveling die ik kan doen:
Koop een keer bij Coolblue en je hebt de juiste webwinkel gevonden!

Extra toelichting
Lees mijn beoordelingen en dan weet je waarom ik Coolblue aan iedereen kan aanbevelen!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lavensc 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect

Service
Niks Op aan te merken,perfect

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zeer goed, zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eliensmeets91 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, handig ook er een top 10 wordt gemaakt. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engeneer 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
netjes thuis afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn zonder extra kosten!

Assortiment
meer keuze dan in de betere electrozaak

Aanbeveling
al meerdere keren iets besteld en niks op aan te merken

Extra toelichting
gemakkelijk winkelen vanuit je zetel, groot assortiment, gemakkelijk om producten en prijzen met elkaar te vergelijken. Bij problemen is er nog steeds een fysieke winkel waar men terecht kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettiemaaike 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudig en goed

Aanbeveling
Ik vind jullie hilarisch :) word er blij van, met jullie maffe gekkigheidjes. En service. Tja :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elveedee 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik zocht een fietsendrager, en wist niet dat Cool Blue in feite een webwinkel was met een grote diversiteit van producten. Had ik het wél geweten dan had ik toegestaan dat er nog mails zouden worden toegezonden en zou ik de 5 € bij een volgend aan te kopen product wel hebben gewaardeerd. Maar een fietsendrager koop je maar één keer toch...

Service
Besteld in de vooravond, aangeleverd aan huis om 9.30 u s'anderendaags! En netjes de trap opgedragen en binnengezet!

Assortiment
Zie bemerking bij Gemak. Ik kende Cool Bue niet, ik kocht alleen een fietsendrager. Meer info over het assortiment had welkom geweest.

Extra toelichting
Ik kijk zeker nog eens terug naar de website bij een of andere aankoop. Gratis levering aan huis is een luxe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

infohawi 13-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Coolbleu had de op dit produkt de beste prijs inclusief verzendkosten. Ik had het de volgende dag al in huis dus ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pschille 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
de mensen van Dynalogic begrepen geen nederlands, zijn 2x langs geweest en nog vergaten ze de extra gratis tabletten. wacht er nog steeds op

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

lagekouter27 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit, over verschillende merken uw keuze maken.

Service
Vandaag gekozen en besteld - morgen door bpost geleverd. Vlugger en eenvoudiger kan niet.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Beter kan niet - dus waarom niet aanbevelen aan een ander ? Kreeg de aanbevelingen ook vanuit mijn vriendenkring.

Extra toelichting
Eenvoudig - snel - correcte afhandeling - betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rover112 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en simpel

Service
nette behandeling

Assortiment
makkelijk en overzichtig alles in 1

Aanbeveling
de klantvriendelijkheid de service

Extra toelichting
De klantvriendelijkheid het gemak de service het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan de nijn 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zoeken en bestellen op de site
direkte levering , was wel niet thuis , kon direkt afhalen op postkantoor

Service
zeer goed

Aanbeveling
makkelijk

Extra toelichting
bij vorige levering (diepvriezer) de ploeg moeten erop attent maken van onvoorzichtige behandeling van uitgepakt produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

pstoevel 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede, eenvoudige site. Helder bestel- en betaalproces

Service
Netjes afgeleverd nieuwe wasmachine, oude meegenomen (geen omkijken naar), aangesloten: klaar voor gebruik

Aanbeveling
Vooraf gebeld of voorraadgegevens actueel waren, precies op de afgesproken datum geleverd, geen addertje onder het gras. Eerlijke informatie

Extra toelichting
Zie hierboven. Was heel erg belangrijk dat de wasmachine SNEL werd geleverd, tegen concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

petlem 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goedkoop en hele snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de levering

Extra toelichting
Een top winkel en snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de levering en zeker een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gestigt 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle service, duidelijke website. Enige rare vond ik dat het pakje met toch wel een artikel van waarde erin, gewoon in de brievenbus werd gedaan en er niet voor ontvangst getekend moest worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

GuoStarx3 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb 's avonds om 23u besteld en de volgende dag om 10u 's morgens is het aangekomen zonder iets te doen. Coolblue is denk ik het meest betrouwbare verkoper online. Nog nooit problemen meegehad en altijd zich aan de afspraken gehouden.

Service
Snelle service. Nooit problemen mee gehad. Nooit telaat. Ze leveren zelfs op zondag!!!!!!!

Assortiment
Een breed en goed geselecteerde aanbod door specialisten.

Aanbeveling
Handig. Snel. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pirewit 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Zoekmachine werkt goed en snel.
De website zelf reageert snel en zakelijk opgesteld.
De betalingsprocedure is duidelijk.

Service
De functie om de leveringsdatum te kiezen is een groot pluspunt.

Assortiment
Ik wou nog een Nilfisk hogedrukreiniger accessoire (Nilfisk Autosproeier) bestellen, maar dat is niet opgenomen in het assortiment. Coolbleu is niet altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Alle aankopen bij coolblue zijn zonder problemen afgehandeld. Het voordeel is ook dat er winkels zijn waar je tercht kan als er toch iet mis zou gaan. Je krijgt daar goed advies (winkel wilrijk).

Extra toelichting
Al mijn aankopen bij coolbleu zijn zonder problemen verlopen. Zij zijn niet altijd de goedkoopste, maar het feit zij winkels hebben is een pluspunt omdat je een fysiek persoon kunt spreken bij eventuele problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia Olaerts 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik vind de service zéééér goed...je wordt op voorhand verwittigd van het uur dat er geleverd wordt, de dag zelf ....en een kwartiertje voor aankomst bellen ze nog eens.
Dit vind ik een bijzondere vermelding waardig. Je bent totaal niet aan huis gekluisterd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldOsephius 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen wat je nodig hebt

Service
De volgende dag binnen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Betrouwbare internet shop met uitstekende service

Extra toelichting
Heb nog niet kunnen gebruiken omdat telefoon nog niet binnen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AshRaaH 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klaar en duidelijk

Service
Snel, makkelijk, vriendelijk, duidelijk

Extra toelichting
Coolblue is super. Of je er nu iets koopt van 5€ of 5000€, je krijgt steeds een duidelijk uitleg waar je iets aan hebt. Je koopt er nooit een kat in een zak en de prijzen zijn uiterst competitief. De levering is snel (de dag erna) met duidelijke communicatie. (je krijgt mail en telefoontje over het exacte tijdstip)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teun_erfgbhcdfty 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, snelle doorloop, snelle levering, geen profiel aanmaken om iets te kunnen bestellen

Service
je wordt goed geïnformeerd over voortgang. geen ervaring met klachtafhandeling want nooit klacht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgvinken 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Donderdag besteld, vrijdag om 8.30 uur goed verpakt bij Bruna afgehaald.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siber.fw 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle site, overzichtelijk. Volgende dag geleverd als je voor middernacht besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jwbtholen 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website duidelijk genoeg voor mij. Betaling gemakkelijk.

Service
Erg klantvriendelijk te woord gestaan. Geleverd volgens afgesproken termijn.

Achteraf nog een bedankje dmv een kaartje geweldig.

Assortiment
Heb gevonden wat ik moest hebben

Extra toelichting
Klantvriendelijk top!!! Bedankkaartje achteraf geweldig Levering op afgesproken tijdstip!! Verkoper niet opdringerig en heel vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m1o9n6i5que 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website
werkt goed
snel te bestellen

Service
prima correct en snelhulp als je n vraag hebt

Assortiment
heb niet heel uitgebreid gekeken
was op zoek naar 1 type product
denk wel dat dat goed zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

refrus78 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoals het hoort!

Service
dezelfde avond nog bezorgd op exact het aangegeven tijdstip! fantastisch!

Extra toelichting
eenvoudig besteld, dezelde avond nog in huis (bijbetaling €10). fantastische service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zelossc 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment. Veel informatie. Duidelijk.

Service
Bezorging op zaterdag, zondag, maandag , de zelfde dag nog in huis. Geen probleem bij coolblue.

Assortiment
Het assortiment mag wat groter. Dan zou ik hier alles bestellen.

Aanbeveling
Beste internet winkel. Vanwege de snelle levering.

Extra toelichting
Niet te duur. En bestellingen kun je de zelfde dag nog laten bezorgen. Op zondag laten bezorgen, ook geen enkel probleem. Dit gaat coolblue veel klanten op leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bengerritsen 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen zelfs in het weekend

Service
goede service

Assortiment
uitgebreid assortiement

Aanbeveling
coolbleu something for you

Extra toelichting
goede website vriendelijk personeel aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david schauvaerts 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk opgebouwde website ,simpel te bedienen

Service
zeer goede service je wordt met een mail op de hoogte gehouden van je aankoop die je deed ,tot op de eindbestemming top

Assortiment
veel goede deals en goedkoper als ander sites , wat ook zeer goed is zijn de verzending is gratis

Aanbeveling
ik heb deze aanbevolen aan m'n collegas van het werk en famillie

Extra toelichting
ik ga niets veranderen vindt het goed zoals het is echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark010 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij online bestellen zijn alle producten per soort per aparte site te bekijken/bestellen wat zeer overzichtelijk is.

Service
Heb al diverse keren bij hun iets online gekocht en het werd altijd binnen 24 uur bezorgt mits op voorraad natuurlijk. De optie om het in de avond tussen 18.00 en 21.30 ook gratis te laten bezorgen is een extra pluspunt. Zeker bij tweeverdieners die pas na 17.30 thuis zijn.

Assortiment
Het gehele assortiment is ruim voldoende.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar goede punten voor deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhenne 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit de luie zetel te bestellen

Service
Nog geen problemen ondervonden

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Dag erna geleverd, topsite tot zover.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

zwollezuid 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en biedt veel producten aan.

Service
Dat ze op zondag leveren, heeft ons ERG GEHOLPEN! onze babyfoon ging kapot, dus meteen zaterdag besteld en volgende dag in huis!!

Assortiment
Ik heb nog niet veel op de site zelf gekeken, maar met onze bestelling heb ik een volder van cool blue gekregen, en in die volder staan heel veel verschillende producten.

Aanbeveling
Het product was snel bezorgd. Ik krijg ook automatisch de leveringstijden via sms. Het product was goed ingepakt en product zelf is natuurlijk ook prima. En qua prijs valt ook mee, je kon wel ergens voor een paar euro goedkoper vinden, maar dan zal ik het pas dinsdag thuis hebben, i.p.v zondag. GOEDE SERVICE!

Extra toelichting
Het product was snel bezorgd. Ik krijg ook automatisch de leveringstijden via sms. Het product was goed ingepakt en product zelf is natuurlijk ook prima. En qua prijs valt ook mee, je kon wel ergens voor een paar euro goedkoper vinden, maar dan zal ik het pas dinsdag thuis hebben, i.p.v zondag. Ik heb maar een ervaring met dit winkel, maar ik ben ZEER TEVREDEN! van daar een hoge cijfer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenkwortel 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Duidelijke voorwaarden die ook stipt worden nageleefd.

Assortiment
Zou wat uitgebreider mogen zijn, maar de keuze is wel enorm.

Aanbeveling
Duidelijke webshops, goede service

Extra toelichting
Duidelijke webshop, goede prijsstelling, zeer snelle verzending en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomcat1965 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit de luie zetel shoppen, zelfs op zondag, is fantastisch!

Service
perfect!

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaringen, altijd zeer positief!

Extra toelichting
Er is een ruime keuze; de prijs zit goed; de site is overzichtelijk en makkelijk, betalen gaat vlot, en last but not least: de levering ('s anderendaags om 9.00 reeds)is ongelofelijk! (maar wel zeer prettig!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marijke47 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke website. Geen problemen ondervonden met de betaling. Stap voor stap werd je op de hoogte gehouden van het bestelproces via de mail. Dat was erg fijn.

Service
Goede service. Het tablet werd inderdaad daags na de bestelling keurig afgeleverd op het aangegeven tijdstip.

Assortiment
Op het moment van de bestelling was het Samsung tablet bij Coolblue het goedkoopst. Ik kon vergelijkingen maken met andere winkels. In combinatie met een beschermhoes kreeg ik zelfs nog extra korting.

Aanbeveling
Deze winkel kan ik iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Je wordt goed geinformeerd over de levering. Komen afspraken na. We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews