coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tjw 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle reactie op mail. Snelle levering.Concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 1955 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed te vinden, snel besteld, snel in huis.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
heel prettig, geen problemen.
sneller in huis dan verwacht.

Extra toelichting
Ik was al overtuigd van de prettige manier van bestellen door mijn schoonzoon. ik ben het er helemaal mee eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter-Semmeling 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelgemak voldoet aan alle eisen die je als klant mag stellen aan een goede en betrouwbare webwinkel;

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van het leveringsproces en wat men beloofd maakt men ook waar. Bijvoorbeeld: iets besteld voor 23.59 uur wordt de dag erna geleverd. Prima service dus. Met after sales heb ik geen ervaring, maaör als ik bij het uitpakken van mijn bestelling zie dat men bij Coolblue geen probleem maakt van een retourzending dan geeft dat een goed gevoel en vertrouwen.

Assortiment
Binnen de productgroep is er genoeg keuze aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zonder meer aan anderen aanbevelen.Voor het bestellen van een product bij een webwinkel moet je vertrouwen hebben, want je kent de hele winkel niet. Je weet pas na een eerste bestelling of de winkel vertrouwenswaardig is. Het is mij gebleken dat Coolblue een te vertrouwen webwinkel is.

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed omdat hij vertrouwenswaardig is, een goede website met een groot assortiment per productgroep heeft, ze doen wat ze beloven, snel en correct leveren, en je informatie verstrekken over het leveringsproces; je weet steeds in welke fase de levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cloika 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
alles ok tot...bpost zich met de bezorging bezighield

Extra toelichting
opvolging en feedback in de winkel is perfect-heel de voormiddag thuis-namiddag op e-tracker melding (12.30u afwezig, briefje in de bus). geen briefje te vinden-dus op verkeerd adres aangebeld-geen feedback-dag daarop (pakje op verdeelpunt kontich)-zelf opgehaald-kreeg op bpost te horen "dat ik maar naar Brussel moest bellen of via de webside"- graag snellere tracking op bpost zodanig dat men dezelfde dag weet waar de zending zit

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Kris Mertens 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Scherpe prijzen en uiterst snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christanklein 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Echt een top winkel! Goedkoop een setje oortjes besteld gelijk volgende dag binnen om mijn gewenste tijd! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paoamj 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je hoeft de deur niet meer uit

Service
op de juiste dag en tijd afgelerd

Aanbeveling
eenvoudig en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moppie1969 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk vanuit thuis online te bestellen

Assortiment
Ruim assortiment. Je hoeft er niet voor naar de winkel.

Extra toelichting
Alle gegevens over het product kun je lezen incl. reviews. Niet goed of niet tevreden dan kun je het product omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dianawynen 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ben heel tevreden over het product, de service en de hulp die ik gekregen heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

havdwater 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke bestelsite.

Service
De volgende dag geleverd in een veilige verpakking.

Assortiment
Het door mij gekochte artikel was op voorraad tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Een goede mogelijk om online of in de winkel te kopen en een heel goed retourbeleid.

Extra toelichting
Breed assortiment en een goed retourbeleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodeenisa 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en makkelijk te gebruiken website.

Service
Buitengewoon goed, altijd is het bestelde er op de gewenste dag.

Assortiment
Zeer groot, en met geweldige filters om je te helpen kiezen.

Aanbeveling
Ik geen enkele website met zo'n productaanbod EN zo een fantastisch goed orienteringsproces. Coolblue is een echt referentiepunt voor mij geworden en de levering is steeds right on time.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo peekel 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon perfect

Service
Zeer snel

Aanbeveling
handig, snel en betaalbaar

Extra toelichting
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaverb 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan je produkten kiezen vanuit je luie zetel

Service
prima service !

Assortiment
ze beschikken over een heel uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
Ik heb daar al een paar produkten gekocht en was altijd heel tevreden, bijgevolg zou ik deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen !

Extra toelichting
Als je online een product wil kopen en je zit nog met bepaalde vragen dan heb je binnen de 24u per e-mail een antwoord. Nadien zijn ze ook nog altijd te bereiken om vragen op te lossen. Je kan er dus steeds op rekenen ! En indien een product je niet bevalt, wat mij nog niet overkomen is, kan je het zonder problemen terug sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geurdenananas 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vlotte en snelle aankoop, levering en afhandeling gemak van betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridHouben 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Gewoon geen klachten

Assortiment
Meer kan altijd

Aanbeveling
Tot laat in de avond bestellen, volgende dag bezorgd ook op zondag. Voor mij super.

Extra toelichting
Geen enkel minpunt. Zeer servicegericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcusAurelius010 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Volgende dag, zoals beloofd, in huis

Assortiment
wat hebben ze niet ?

Aanbeveling
100 % . Moeilijk te overtreffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef_sandra 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke webwinkel met uitgebreide informatie. Zeer snelle levering en perfect nagekomen afspraken. Snelle reactie bij vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ27 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

flatbewoner 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel besteld.

Service
De volgende dag had ik het in huis!

Assortiment
Genoeg keuze om er echt even tijd voor uit te trekken om alles te vergelijken. Al gaande weg wist ik steeds beter welke criteria voor mij belangrijk waren en kon ik een goede keuze maken.

Aanbeveling
Ik kom altijd graag terug bij deze winkel!
Fantastische service!
Vandaag besteld, morgen in huis.
En ook gedurende de verzending werd ik voortdurend geinformeerd over de status.
Gewoon fantastisch!

Extra toelichting
Duidelijke website, ruime keuze, goede productieinformatie, snelle levering en voortdurend informatie over de status van verzending. Top! Hier kunnen andere winkels niet tegenop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. S 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tot 24.00 bestellen , volgende dag in huis

Service
telefonisch bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjd.kruitwagen 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk bestellen en volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en als er wel iets mankeert goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deseli 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima service, na 1 dag geleverd, Top, aan te raden webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudies 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling zeer snel en vlot kunnen plaatsen

Service
Onmiddellijk de melding dat het product verzonden is en daags nadien thuis.

Assortiment
Overzichtelijke en ruime keuze met een goed advies.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service en vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Vanuit uw zetel een product bestellen dat voldoet aan je verwachtingen, een vlotte afhandeling en stipte levering. Ook als het product niet voldoet aan je verwachtingen kan je het kostenloos terugsturen. Het kan toch niet eenvoudiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaco de langh 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke info

Service
zeer goede service

Assortiment
voldoet aan de verwachtingen

Aanbeveling
duidelijke website en snelle en goede service

Extra toelichting
vlotte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parapludie 27-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk

Service
geen omkijken naar

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prettig voor snel iets in huis willen hebben

Extra toelichting
makkelijk en te regelen tussen de bedrijven door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ritaronny 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van thuis uit besteld

Service
In de late namiddag besteld, 's anderdaags reeds thuis geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goedkoop en snel geleverd

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik iets bestel via Coolblue, maar mijn eerste ervaring is helemaal oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svenbogaert 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vond de keuzehulp die ze op de site hebben heel handig, zo kwam ik tot de ideale telefoon.

Assortiment
Uitgebreid aanbod

Extra toelichting
Coolblue is betrouwbaar, heeft een servicepoint bij mij in de buurt, levert gratis, en biedt alles aan competitieve prijzen aan. Dus ja :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tyrona 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering zelfs op zondag en gratis!

Service
Duidelijke informatie over bestelling

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Gemakkelijk betalen met Bancontact, snelle levering en gebruiksgemak

Extra toelichting
Geen bemerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesseldew 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles ging makkelijk en goed

Service
alles ging goed en wat er gezegd werd, werd ook gedaan

Assortiment
erg uitgebrijd en voor alle doelgroepen

Aanbeveling
makkelijk en goed. geen gezeur

Extra toelichting
Makkelijk, Snel en geen gezeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSK53 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs gunstig, ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idebloeme 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed website

Service
waanzinnig (snelle) service

Assortiment
ruime keuze, goed kwaliteit

Aanbeveling
goede service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Extra toelichting
goede en super snelle service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane1982 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs, fijn dat ik het product 's avonds kon laten bezorging en goed op de hoogte gehouden van bezorgingsproces door e-mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik C.F. Dhondt 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooi en goed gedocumenteerd overzicht op de pc, gemakkelijk te kiezen, eenvoudig te bestellen.

Service
Vanaf de bestelling tot de levering word je op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer groot assortiment dat duidelijk wordt voorgesteld en klaar en duidelijk becommentarieerd.

Aanbeveling
Wat hierboven staat vergt geen verdere uitleg, meen ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hm.hollemans 26-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet alles is bekeken

Extra toelichting
S,avonds laat besteld volgende morgen in huis ,geweldig. Na montage startte de grasmaaier vlot. Ik heb wel een borgplaatje van een wiel vast moeten zetten. Dit ging vrij eenvoudig. Tot op heden ziet alles er goed uit. wachten tot het gras groeit. Henk Hollemans

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle K 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk navigeren, duidelijke uitleg.

Service
Veilige betalingsmogelijkheden en snelle levering.

Extra toelichting
Met de duidelijke uitleg over het artikel, een goede kwaliteit/prijsverhouding en eerdere - even goede - ervaringen met Coolblue was de keuze snel gemaakt. De correcte opvolging van de bestelling is ook een pluspunt, evenals de hele snelle levering. Over de laptop kan ik nog niet veel zeggen, is nog te kort in bezit maar de eerste indrukken zijn prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginnie82 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitgebreide keuze en zeer makkelijk te bestellen online. Je wordt voortdurend op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Sneller geleverd kon bijna niet. Heel tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SusCruz 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Alles was goed an makelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SusCruz 26-03-2015

zeer makkelijk

Reageer

Dstuip 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, helder en goed geïnformeerd

Extra toelichting
Goedkoper dan TomTom zelf en geen verzendkosten. Snelle levering en adequate informatie over het proces van bestelling tot en met de levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jfranckx 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk

Service
supersnelle levering, minder dan 24 uur zonder extra kosten

Assortiment
ruime keuze, de enige website die het exact het product heeft dat ik zocht. (merk en model nr.)

Aanbeveling
snelle levering, geen extra kosten, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fml jansen 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en betaald.

Service
ben goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en ook de factuur is goed verzorgd.

Assortiment
genoeg keuze en als één van de weinige precies wat ik aan het zoeken was (nergens anders meer te koop voor deze prijs).

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mister scratch 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk uitzoeken en bestellen

Service
direct bevestiging, bericht van inpakken en van verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pianojimmy 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig een beschrijving per product met plussen en minnen en natuurlijk de reviews van gebruikers

Service
Fijn tracking systeem en op tijd geleverd

Extra toelichting
Alles super alleen jammer dat vvv bonnen niet kunnen worden verzilverd bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikeL1972 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
klik, klik, klik...bevestig...dingdong, uw levering!

Assortiment
breed assortiment, goede omschrijvingen en productfoto's.
Soms voorzien van een review video! TOP!

Aanbeveling
Tja, kijk zelf maar! Of wou je zeggen dat je hier niets van je gading kunt vinden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jb.schering 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlotte levering

Service
geplaatst en aangesloten

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kyokukou 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Afspraaken voor levring met inbouw loopt niet zo vlot; Firma dat contact moet nemen respecteerde aangekondigd termijn niet. Nadat ik eerte voorstel weigerde bleek het moeilijk om een nieuw voorstel te maken.
Leveringen in de namiddag hebben ze duidelijk niet graag en heb pas opnieuw een telefoon ontvangen met voorstel nadat ik een mail heb gestuurd 3 dagen na mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Huizertaatje01 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om er iets te bestellen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pacifista 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het betalen verliep vlotjes, ik vond meteen wat ik wou dat in mijn budget viel.

Service
De levertijd was meer dan geweldig, zondag besteld maandag aangekregen.

Assortiment
Ik vond het jammer dat ik geen kabel meekreeg om mijn printer aan te sluiten aan pijn PC. Voor de rest was ik er wel tevreden mee.

Aanbeveling
Een zeer groot gamma waar de prijzen ook erg aantrekkelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Belgian31 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim assortiment, coorecte prijs, vlotte betaalfaciliteiten, leveringsopties zoals ze moeten zijn.

Service
Coolblue lost desnoods problemen op die de fabrikant weigert op te lossen.

Assortiment
erg ruim assortiment, duidelijk aangegeven of iets in voorraad is.

Extra toelichting
Coolblue doet alles voor klanttevredenheid, desnoods lossen ze problemen op die eigenlijk de fabrikant van het aangekochte product zou moeten oplossen. Uitstekende leveringsopties, betaalfaciliteiten zoals je het van een echte online retailer mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svensta 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal goed. Goede menu structuur en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vpouckem 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
VANUIT DE ZETEL BESTELD EN BETAALD MET PAYPAL

Service
zondag besteld en maandagmorgen om 8uur geleverd.

Extra toelichting
de volgende dag gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews