coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 49562 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 7061 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gyorgy 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime assortiment, ik kan heel goed producten vergelijken.
Service is uitstekend, ik heb nog nooit last gehad dat ik iets bij Coolblue heb gekocht.

Reageer

Seb de Reuver 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ervoor gekozen om het product bij Coolblue to kopen omdat ik zeer positieve ervaringen heb met de service. Ik ben geen fan van online winkelen omdat ik het soms niet helemaal vertrouw, maar bij Coolblue heb ik daar vrij moeite mee. De levering was snel, en de bezorger was erg vriendelijk.

Kleine (extra) tip voor de site: bij het kopen van lampen zeggen termen als Kelvin, Lumen, Watt etc veel mensen vrij weinig. Ik denk dat het hen erg zou helpen om op de product pagina wat extra uitleg/hulp te kregen. Voor Kelvin zou dat al kunnen met een kleine afbeelding van de licht warmtes. Maakt het mensen net weer even iets makkelijker ;)

Reageer

Ruud 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele fijne service en ze staan echt voor je klaar. Ik had een probleem met bestellen van een product en kon het niet geregeld krijgen. Het is erg goed opgepakt door de medewerker

Reageer

Sjifra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving op de website, makkelijk te vinden wat je zoekt en zeer snelle levering: ‘s avonds bestelt en volgende ochtend al in huis

Reageer

Bakker 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snel extra info wanneer nodig, snelle en nette verzending

Reageer

Costatica 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Je kunt het artikel ook in de avond laten bezorgen. Wel jammer dat je daar extra voor moet betalen. In deze maatschappij dat het gros van de mensen overdag werkt zou het Coolblue sieren als dat een service zou zijn waar je niet extra voor hoef te betalen.

Reageer

Thevoke 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst via klantendienst om een shop tegoed te gebruiken de bestelling is even vlot verlopen als een normale bestelling. Super vriendelijk geholpen.

Reageer

JeanPierre 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service perfecte levering .Altijd vriendelijk bij elk eventueel probleem en direct een goede oplossing. Top.

Reageer

Henk 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden. Bestellen gaat gemakkelijk. Goede en duidelijke info-films.

Reageer

Leon 21-01-2021

Algemene score

1,0
Vandaag om 16 uur in winkel in Hasselt geweest. Kreeg een volgnummer en iemand zou komen helpen. 1 winkelmedewerkster was met enige aanwezige klant bezig. Overige 7 personeelsleden waren op sluitingsuur aan het wachten ? Ben na 10 minuten vertrokken en heb gelukkig in andere winkel mijn aanschaf kunnen doen.

Reageer

mike 21-01-2021

Algemene score

8,0
veel informatie over de producten. Zelfs de handleidingen zijn al te downloaden, voordat je een product aanschaft. Dat geeft heldere inzicht in de mogelijkheden van het product. Ook heel vaak een video filmpje te zien met goede uitleg.

Reageer

Makru 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed advies. Producten worden op de verwachte dag geleverd. Overzichtelijke website.

Reageer

Ruud 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De leuke manier van communiceren met de nodige, uiteraard Rotterdamse humor, is top! Zeker in een tijd van het nieuwe abnormaal...
Bestelling en bezorging gaat vlekkeloos en uiteraard goed aan het milieu gedacht door het bezorgen via fietskoeriers.

Reageer

Peter 21-01-2021

Algemene score

2,0
De service van Coolblue is de laatste tijd dramatisch te noemen. Je wordt afgescheept met reacties dat de backoffice er mee bezig is en krijgt toezeggingen teruggebeld te worden, maar dat gebeurt nooit. Ik bestelde in het verleden vrijwel alles via Coolblue en had daar ook meer geld voor over dan bij andere shops, maar met de komst van Amazon en de kwaliteit van dienstverlening van Coolblue ga ik in het vervolg geen € 50,00 meer betalen voor een product bij Coolblue. Jammer, mij zijn ze als klant kwijt.

Reageer

Fred 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig vind ik de aanpak van Coolbleu om in een korte tijd een nieuwe TV te leveren nb op zaterdag werd de bestelling (welke vrijdag avond is besteld) bezorgd door een nette en vriendelijke chauffeur mijn complimenten!!!!!!

Reageer

Carolien 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere taal! Zeer goede service! Oog voor de klant! Zeer betrouwbaar! Ik koop heel graag bij Cool Blue!

Reageer

DikrJan 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een prima site om producten met elkaar te vergelijken. Ook de video's waarbij het product wordt toegelicht leveren toegevoegde waarde. Makkelijk te bestellen en de prodcuten worden ook nog snel gelevered, terwijl je op de hoogte wordt gehouden van de afgesproken levertijd.

Reageer

DV 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. En altijd met een grappige ondertoon. Zo kan je toch nog eens glimlachen ☺️

Reageer

GPM van Os 21-01-2021

Algemene score

8,0
Het product was snel op de site gevonden en op tijd en volgens afspraak geleverd wat wil je nog meer.

Reageer

Ben 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is prima in orde. Levering altijd netjes op tijd en ook het gemak van avondbezorging tegen geringe vergoeding is mooie service.

Reageer

NS 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een cadeau bon vandaar dat heb gekeken wat ik kon vinden, wat ik kon gebruiken.

Reageer

hjboiten@icloud.com 21-01-2021

Algemene score

10,0
De site is perfect, de levering is geheel op tijd en in orde; jullie verdienen een grote pluim

Reageer

Richard 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch goed geholpen met technische vragen over de tv 'The Frame'. Dit in tegenstelling tot bij Samsung zelf, daar is foutieve informatie verstrekt. TV is de volgende dag bezorgd en uitstekend geïnstalleerd.

Reageer

Ado 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is echt zo smooth en snel geregeld bij jullie. Dat smsje een kwartier van te voren is zo relaxed, je weet altijd precies wanneer die fiets er is. Mega vriendelijke lui ook die bezorgers. Ga zo door!

Reageer

Charlie 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad met coolblue! Erg klantvriendelijk en zijn er meteen om je te helpen als er iets mis is. De levering is ook altijd dik in orde, op het afgesproken uur en de leveranciers helpen ook altijd een handje mee als het een zware lading is. Top!

Reageer

Medar73 21-01-2021

Algemene score

6,0
Tevreden over de aankoop, maar de voorraad op de site klopt niet altijd.
Tot 2 keer een bestelling gedaan (voorraad), maar volgende dag niks geleverd en geen voorraad.

Reageer

Sanne 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als het even kan haal ik mijn producten bij coolblue. Bij specifieke producten zoals mijn nieuwe wasmachine en oculus krijg je vet goede service (installeren op zolder + uitleg/tips) en ik zelfs in deze drukke bezorgtijden wordt er snel geleverd (tenzij het niet anders kan maar dan wordt dat tenminste aangegeven en je wordt op de hoogte gehouden! Dat kun je van veel andere online shops niet zeggen.

Reageer

Anoniem 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede en voldoende informatie op de site en fijn dat ze weinig plastic gebruiken in hun verpakkingen en de boel op de fiets komen brengen.

Reageer

bestelling IPad. 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was heel gebruiksvriendelijk EN liet ons weten dat deze IPad niet voorradig was. Wij gaven aan dit a.s.a.p te leveren als deze IPad weer aanwezig was. EN jawel binnen 14 dagen kreeg ik bericht dat hij weer voorradig was en dat ze hem wilden afleveren. Ik bestelde nog een hoes en een beschermlaag erbij en zie daar, binnen 24 uur was hij bij mij met de andere artikelen in huis!! Blij er mee!!

Reageer

Sharon 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De app is handig in gebruik. Na de bestelling ook een mail met handige tips voor het gebruiken van de artikelen.

Reageer

Joyce 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een erg snelle service. Ook in deze lastige tijd waar iedereen online besteld heb je je besteld de volgende dag in huis.

Reageer

Maxim 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment en een goede bruikbare website, humor, en doet veel om de klanten van relevante informatie te voorzien zodat zijn een weloverwogen keuze kunnen maken tegen een schappelijke prijs.

Reageer

Antoon Koolhout 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag een Demeyere koekepan besteld en zondag in huis.
Vaker al iets besteld maar nog nimmer teleurgesteld.

Reageer

BaseBoy 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag een I-Phone 12Pro Max 256GB besteld. Was zoals gezegt en zoals altijd bij Coolblue! Lag die netjes de volgende dag bij afhaalpunt op me te wachten! Netjes verpakt en niet te grote doos met veel afval! Wat vele andere webwinkels helaas wel doen!

Super service!
Weer bedankt voor de snelle Service!

Stay Safe

Reageer

Quinten 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kop telefoon besteld de volgende dag al in huis ,super dus ,ondanks de drukte .

Reageer

Rick 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe koelkast en nadat ik bepaald had welke ik hebben wou kwam Coolblue er weer uit met de beste aanbieding. Geleverd op de gewenste dag en netjes tot binnen gebracht. Top weer!

Reageer

Roel 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden over de service en snelheid van levering. Mijn volgende aankoop doe ik wederom bij Coolblue!

Reageer

HWLS 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website, waar je makkelijk je gewenste artikelen vindt. Ze doen wat ze beloven. Prima service, snelle levering.

Reageer

Bert 21-01-2021

Algemene score

1,0
Vandaag, 3 uur voor de afgesproken aflevering van een wasmachine door Coolblue, wordt de plaatsing zomaar afgezegd. Hij mag wel op de drempel gezet worden en verder zoek je het maar uit. Wat een schande. Corona maatregelen worden als reden genoemd. Alsof er tussen gisteren en vandaag plotseling een grote urgentie is ontstaan. Handel bestaande bestellingen conform afspraken af en accepteer geen nieuwe!! Wat een waardeloze organisatie. Geen enkel begrip hiervoor, wel voor voorzichtigheid met Corona trouwens. Maar dit is een bizarre paniekreactie.

Reageer

Gino 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt Coolblue echt een geweldige winkel, snelle levering (zelfs in het weekend). Ik heb een koptelefoon gekocht op zaterdag avond en hem zondag ochtend al gekregen!!
Coolblue is een echte aanrader!

Reageer

Loek 21-01-2021

Algemene score

5,0
Slechte service afspraak was met installeren van mijn wasmachine ze kwamen niet verder dan de drempel installeren deden ze niet

Reageer

Wila 21-01-2021

Algemene score

5,0
Nadat ik bij Coolblue een tablet had besteld, ontdekte ik dat hetzelfde tablet bij Media markt maar liefst €30,- goedkoper was.
Voor het overige wel snelle levering en prima service.

Reageer

Nadia 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levert ontzettend snel na het doorgeven van een bestelling.
Ook handig:een sms en mailtje deelde ons om 7u 's morgens een uur in de voormiddag mee wanneer onze bestelling zou worden gebracht. De twee zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers plaatsten die onze koelkast zelfs in de kast en gaven een paar tips ivm het deur-op-deur systeem.Verpakkingsafval en oude koelkast netjes meegenomen.
Een paar uren na onze levering ontvingen we nogmaals een mailtje met de afleverbon én handige filmpjes met tips voor het plaatsen van diverse keukentoestellen.Wat een service!
Coolblue is ook zeer makkelijk te bereiken .Zeer vlug antwoord op een mailtje.
Dit was niet onze eerste bestelling bij deze onlineshop en telkens opnieuw een heel positieve ervaring!

Reageer

Maaike 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelle en nette service is goed.
De website is overzichtelijk.
Ik ben tevreden!

Reageer

Hanski 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon de gewenste producten snel vinden. Product wordt goed weergegeven en ook worden relevante alternatieven getoond. Ik heb een Dyson stofzuiger gekocht en daar ontvang je na levering een extra toolkit bij na registratie. Maar waar en hoe werd niet vermeld. Ik heb daar contact over gehad met de klantenservice (Whatsapp) en heb daar adequaat antwoord op gekregen.

Reageer

Stephan L. 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte levering en heel belangrijk perfecte customer service: zowel aan de telefoon als bij aflevering altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Verscheidene keren gebruik gemaakt van coolblue (koelkast, wasmachine etc.) en nooit een probleem ondervonden. Ervaring leert dat dit voor mij een van de beste, zo niet de beste webwinkel is.

Reageer

Bert 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik heb er nog nooit geen problemen mee gehad in tegenstelling tot andere online websites zoals bol.com

Reageer

Hofman jari 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een apple watch bij jullie besteld omdat ik altijd tevreden ben van jullie en omdat het de beste prijzen zijn en super snelle levering! Top service

Reageer

Ineke 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en efficiënte bezorging. Ruime keuze van producten tegen goede prijzen.

Reageer

Hoi1 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, zondag eind van de middag besteld en maandagochtend voor 10 uur binnen!

Reageer

Toon meer reviews