coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42298 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma Besseling 17-03-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Coolbleu heeft reklame dat ze binnen 3 dagen leveren maar zijn in zee gegaan met een externe leverancier. Gevolg dat je 6 dagen zonder wasmachine zit. Niet handig met een gezin. Ook zeggen ze bij zo' n probleem dat ze terug bellen maar gaan de confrontatie niet aan, je krijgt alleen een mail

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

RiBo 17-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering en aansluiten van mijn nieuwe wasmachine en het meenemen van de oude gebeurde deskundig, uitermate vriendelijk en op de afgesproken tijd.
Toen ik een paar dagen later advies nodig had over het omlaag brengen van het geluidsniveau van het eindsignaal kon ik ook prima bij CoolBlue terecht. Fantastisch bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel 17-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super levering! en echt: de dag na de bestelling geleverd. Zeer nette bezorgers die zich met een handdruk voorstelden, zo zie je het niet vaak.
Het oude apparaat en de verpakking werden netjes meegenomen.
Als ik weer iets nodig heb zal ik als eerste bij coolblue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering door vriendelijke en vrolijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs van het fornuis dat ik wilde was goed, de levering snel. Het feit dat je zelf een leverdag kunt kiezen, maakt het heel makkelijk. Een duidelijke mail en sms met het tijdvak waarin geleverd wordt en een telefoontje een kwartier vooraf dat ze onderweg zijn. Echt ideaal. En de twee vriendelijke en vrolijke heren die het fornuis kwamen bezorgen maakten er echt een leuke ervaring van.
Fornuis is prima, totale winkelervaring uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lj 17-03-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind deze shop uitgebreid duidelijk alles zonder veel moeite te vinden,en de prijs is heel vaak zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 17-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Ook de bezorging is super, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen. Met een mail en een belletje vlak voordat ze er zijn. En alles netjes aangesloten en de oude machine weer meegenomen. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 17-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal niets op aan te merken . Vanaf bestelling via internet lekker makkelijk., tot en met de levering. Keurig naar boven gebracht en geïnstalleerd. Oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GonnieO 17-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet altijd wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice, fantastische klantenservice. Problemen worden daadwerkelijk opgelost met superbeleefd personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 17-03-2017 Via de website gekocht

Superduper snel geleverd! Echt zo van wow! Snap je?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Titel zegt het al eigenlijk. Gewoon top service, makkelijk bestelproces, snel geleverd! Kunnen veel andere organisaties van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crickemans Christiaan 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met beleefd personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en supersnelle levering. Levering gebeurde met zeer vriendelijk personeel. Verpakkingsmateriaal en oud toestel werd meegenomen. Site is zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra Loeffen 17-03-2017 Via de website gekocht

De tips voor extra uitpakplezier ?? Grandioos!! I like ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat mijn gekozen artikel hier het goedkoopst was. Simpel. Maar wat een aangename verrassing toen ik uit ging pakken 😃 Helemaal van deze tijd; mindfull. Dat maakte me helemaal blij.
Als ik een puntje van kritiek moet noemen, de veel te grote doos waardoor het pakket redelijk onhandbaar werd. De hond is er blij mee 😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeej 17-03-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteld en aangegeven om niet de volgende dag te leveren, maar dag later. Gedurende de besteldag bleek echter dat ik de volgende dag toch beter in de gelegenheid was op bestelling te ontvangen. Met 1 telefoontje naar servicedesk was dit geregeld en heb ik het artikel de volgende dag netjes in ontvangst kunnen nemen. Top geregeld Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Hendriks 17-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld en de volgende dag in huis!
Goede en nette bezoring en volgens doorgegeven tijden.
Leuke en vriendelijke bezorgers die gewoon de machine naar de zolder hebben gesjouwd en de oude mee naar beneden, toppie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 17-03-2017 Via de website gekocht

In 1 woord perfect!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies op tijd, zeer klantvriendelijke jongens, behulpvaardig, vriendelijk en beleefd. Wasmachine aangesloten en oude weer meegenomen. Echt helemaal niets op aan te merken! Zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem Miedema 17-03-2017 Via de website gekocht

Enorm goede klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had in Juni 2015 de Activeon CX gekocht bij Coolblue, ondanks dat ik er enorm veel plezier mee heb gehad bleek de behuizing kapot te zijn! Daarop dacht ik eerst laat maar.. Er zal toch geen garantie meer opzitten! Maar afgelopen week dacht ik eens voor de grap met CoolBlue contact op te nemen :) Ik legde het verhaal uit en ze konden alles achter halen . ( had destijds geen account aangemaakt ). Ik kon zonder enige moeite een reparatie aanvragen en ik heb gewoon een nieuwe Activeon CX gekregen! Dank jullie wel CoolBlue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Boender 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe laptop binnen een dag in huis en door juist geplaatste combinatie suggesties ook nog een goeie muis en office binnen gehaald.
Daarnaast is de site heel logisch en overzichtelijk.
Alom, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine van E. 17-03-2017 Via de website gekocht

Goede keus, heldere info bij producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze aan producten is altijd heel goed bij Coolblue. Ook de productbeschrijvingen incusief plus- en minpunten is voor mij verhelderend. Bovendien een snelle levering. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wedder 17-03-2017 Via de website gekocht

Een Smilde van oor tot oor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is volgens de Coolblue belofte verlopen. Goede communicatie, deugdelijke verpakkingen en tijdige levering. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 17-03-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, zeer ruime keuze en snelle afwikkeling. Wel even prutsen omdat startscherm en boekje in het Grieks was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 17-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website. Leuk gedaan ook met de reactie op je bestelling. Volledige omschrijving van de producten. Een makkelijke betaling en snelle levering. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rein 17-03-2017 Via de website gekocht

prima service en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot bestel gemak via toegankelijke website. Aflevering op dag en tijdstip waar ik zelf om had gevraagd, dus niet vergeefs zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, goede kwaliteit en een goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keus, goede prijzen. Levering ging goed en alle producten waren in orde.
Ik merkte wel dat ik een koptelefoon met afstandsbediening voor iPhone had gekocht. Meteen ff via Facebook CoolBlue aangesproken en daarmee snel en effectief geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, ruim assortiment, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Fijn met de reviews van andere klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabine 17-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed aanbod met goede uitleg
Snelle levering.
Goede service.
Bij vragen altijd hulp.
Kort een topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleine 17-03-2017 Via de website gekocht

Zoals de reclame: service en vrolijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
* fijne reviews
* goede uitleg
* goede service : zeer op tijd, gebeld van tevoren, nieuwe boven, oude meenemen, aansluiten, samen alles doorlopen, vriendelijke gasten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 17-03-2017 Via de website gekocht

geweldig betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goed verpakt. Keurig op de hoogte gehouden wbt wanneer levering.
Zeer betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v d Brand 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkt ideaal vanuit je luie stoel goede Service en niet goed geld terug ik heb dit al een keer gehad met een printer perfect geregeld allemaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goede feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop en korte duidelijke instructies zonder in te boeten op klantvriendelijkheid ! Daarnaast is er veel keuze in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anton 17-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Andere keren via Coolblue besteld en dat is altijd goed gegaan. Zo ook nu weer gewoon goede en nette manier van werken en leveren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bernhard smids 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en juiste feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel veel keus waar uit je kan kiezen
En met de juiste prijs! !
Dat kan ik wel waarderen.
En door de snelle levering
Snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Parie 17-03-2017 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, correcte planning, voorkomende monteurs. Nemen oude machines mee en monteren/uitleg gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolino 17-03-2017 Via de website gekocht

Service Coolblue is en blijft top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk, snelle levering en als er wat is doen jullie niet moeilijk. Als ik de keuze tussen bol en coolblue heb, kies ik altijd voor jullie!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 17-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een makkelijke en heel goede service. Heb dit voor de eerste keer gedaan. Heel tevreden. Heel goede ervaring mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phora 17-03-2017 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede levering. Geen verzendkosten. Ik had de grootste bk braadpan besteld. Goedkoper dan ergens anders. En toevallig hadden ze hier ook dezelfde pan die iemand ongebruikt terug had gestuurd. Verpakking Open geweest, pan was veel goedkoper. Mankeerde niks aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.P. Den Heijer 17-03-2017 Via de website gekocht

Storm wind of regen niets houdt Cool Blue tegen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, correcte levering, tijdige levering. product info was prima, Wijze van verpakken prima, maar! verpakking was wat aan de grote kant zonde van het onnodige karton wat wordt verspild, en de extra ruimte die het in neemt bij het transport, en is mede daardoor moeilijker te dragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-03-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue zit je altijd cool

Algemene score

10,0
Meerdere malen besteld bij coolblue. Bestellingen worden altijd op tijd (supersnel!) bezorgd, en ook nog eens op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Drost 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Algemene score

10,0
Duidelijke en goede informatie op de site om laptops te vergelijken en binnen 1 dag thuis afgeleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Koops van 't Jagt 17-03-2017 Via de website gekocht

Top en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld via de website, en ongelofelijk de volgende dag in huis ook op zondag !!
Top geregeld ik ben als klant ZEER tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-03-2017 Via de website gekocht

Niet anders gewend van Coolblue, toch blijft het heerlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot, rijk assortiment, duidelijke website. Veel zoekopties, producten worden vergeleken door Coolblue, geweldige service, snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbet Greweldinger 17-03-2017 Via de website gekocht

klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig bedrijf! Zaterdag ging de wasmachine kapot. 's Avonds met de notebook een nieuwe uitgezocht uit de grote sortering van Cool Blue.
Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellen ging ge makkelijk.
En daarna een uitstekende communicatie!!!!!! Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt snel en efficiënt gewerkt. Maandag ook weer een perfecte communicatie en 2 mannen die in een recordtempo de ene in werking stelden en de andere afvoerden.
De machine lieten ze achter met een proefwassing. Daarna was het mijn beurt en heb ik weer schone was. Ik ben enorm tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoséSimone 17-03-2017 Via de website gekocht

Bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was een 10 geweest als de bezorging binnen de afgesproken tijd was gekomen (14.00-18.00). Het was een uur eerder (tegen 13.00) wat niet echt een punt zou zijn geweest. Echter ongeduldig met aanbellen en wachten tot de deur geopend werd. Toen snel een briefje half door de brievenbus en weg was hij. Dat was jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mara 17-03-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles gaat makkelijk, word goed gecommuniceerd en was de volgende dag netjes op te halen. Was ook goed klein, maar veilig verpakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.lim 17-03-2017 Via de website gekocht

coolblue is zeer COOOOOOOL!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, leveringstijd, en assortiment zijn geweldig. Ik kom zeker terug voor e.e.a. aan te schaffen. de beste webwinkel tot nu toe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IanM 17-03-2017 Via de website gekocht

Appeltje eitje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een fout gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Betrof RAM voor in een laptop. In de regel worden dit soort artikelen niet meer retour genomen, maar bij CoolBlue geen probleem. Tussen ontvangen, retourmelden en nieuwe juiste artikel ontvangen heeft 4 dagen geduurd.

Echt keurige service voor iets wat ik aanvankelijk zelf verkeerd besloten had!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vero 17-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. 's avonds bestellen, de volgende morgen ontvangen via de postbode. Makkelijke procedure.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

conifeer 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en correct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie over en snelle levering. Duidelijke site! Dit was mijn eerste aankoop bij Cool.blue en heb geen enkele aanmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigit 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website met daarachter echte mensen die meedenken. Snelle levering. Een artikel van 25 euro dat verkeerd was geleverd werd meteen de volgende dag alsnog goed geleverd, en hoefde niet eens geretourneerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guy 17-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede prijzen...gemakkelijke snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zeer vlot en snel verlopen en de prijzen zijn concurrentieel...Laten leveren in een Bpost- punt is ook gemakkelijk...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 17-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal niets op aan te merken. Zo zouden alle internet aankopen moeten gaan. Echt een geweldige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Sint-Niklaas 17-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, bij problemen, direct een pasklare oplossing waar de klant tevreden mee is. Een toffe webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews