coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kijkt op website, je kan producten per 3 vergelijken, en kiest de optie die voor mij het beste is. Heel eenvoudig

Service
Gisteren besteld en idd. De dag nadien geleverd.

Assortiment
Er bestaan zoveel soorten, je kan ook niet alles in huis hebben natuurljk

Aanbeveling
Al diverse keren het gemak ondervonden van niet zelf te moeten sleuren ( ben rugpatiënt) en thuis bezorgd zonder bijkomende kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henriette Steenbergen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken op hun internetsite

Service
na bevestiging van mijn aankoop meerdere mailtjes ontvangen over de voortgang en aflevering.

Assortiment
Uit het grote assortiment vond ik snel a.d.h.v. de technische- en gebruiksomschrijvingen mijn hometrainer

Extra toelichting
ik heb ook de montage besteld. De monteurs kwamen na afspraak maar wilde eerst niet de hometrainer monteren op de eerste verdieping van mijn huis. Nadat de hometrainer was gemonteerd en de monteurs waren vertrokken probeerde ik te fietsen maar dit ging zo zwaar. Ook bij het draaien aan het handwiel merkte ik geen enkele verlichting. De volgende dag de handleiding gelezen en het stuur verwijderd en daar bleek dat de kabel tussen handwiel en vliegwiel niet was geplaatst. Ik heb dat nu zelf verholpen en alles werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek vos 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snelle levering.

Service
Ze houden je goed op de hoogte van alle stappen die worden gemaakt tot je pakketje bij je thuis is.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Bijna alles wat je maar bedenkt...

Aanbeveling
Super vriendelijke mensen, makkelijke website, goede service en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je wordt heel duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer brede bezorg- en afhaal mogelijkheden.

Assortiment
Veel keuze voor goeie prijzen.

Aanbeveling
Erg goeie webshop met uitstekende service. Vooral de flexibele bezorging is iets waar andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had wel enige moeite om een lampje te vinden met Bewegingssensor

Service
Ik bestelde al meerdere keren iets bij Coolbleu, en sta steeds versteld van de vlugge leveringen. Daar steken jullie torenhoog uit tegenover andere webwinkels

Assortiment
Je kan niet alles in huis hebben, en als je specifiek iets wil, dan is met mogelijk niet in het assortiment.
Over de prijs moet ik het niet hebben, die is altijd voordelig, en een pluspunt is zeker de gratis verzending, geen addertjes onder het gras, zo heb ik het graag.

Aanbeveling
Kijk, in totaliteit kan ik niet anders dan Coolbleu een tien geven, of ik zou de waarheid geweld aan doen.

Extra toelichting
Ben ook best teverden over de dienst na verkoop, die ik voor een klein detail nodig had, maar voor de volle tevredenheid werd opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel.

Service
Mijn stofzuiger was stuk toen hij aan kwam.Gemaild naar Coolbleu.Hij kon direct terug en binnen twee dagen had ik weer een nieuwe! Fantastisch!

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Ik ga nooit meer naar een winkel.Waarom zou ik als Coolbleu er is!

Extra toelichting
Niets fantastische winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site. En snel in huis.

Service
Snel in huis

Assortiment
Hebben veel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is heel overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
lekker ruim gesorteerd

Aanbeveling
Het is een snelle levering en alles zit er goed beschermd in. Ook is de webwinkel heel gebruiksvriendelijk.

Extra toelichting
als rasechte Rotterdammer is het toch vanzelfsprekend dat ik bij jullie zoiets koop op aanraden van mijn kleinzoon van 14, zelfs als ik in Groningen woon. Bedankt en het beste met jullie bedrijf!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alex 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vind alles makkelijk terug, wat ook je nodig hebt.

Service
Ik had het pakje iets later verwacht, maar ik kreeg het al de volgende morgen binnen.

Assortiment
De prijzen die aangeboden worden, zijn vaak hetzelfde van andere sites.

Aanbeveling
Het is makkelijk te gebruiken, de levering is perfect, extra beschermd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 30-11-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk was de winkel te bereiken en alle apparatuur was beschikbaar voor demo.

Service
Ik werd geholpen in de winkel in Rotterdam door een medewerker die verstand zaken had en mij prima kon adviseren.

Assortiment
Alle laptops waar ik naar op zoek was, waren aanwezig.

Aanbeveling
Coolblue Rotterdam is een prima winkel met veel sortering als het om computers en bijbehorende assessoires gaat!

Extra toelichting
Een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe laptop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siet 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk vindbaar met minimum aan clicks.

Service
Geen klantenservice nodig: zo hoort t!

Assortiment
Coolblue heeft wat ik zoek.

Extra toelichting
Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisDJ 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zo gemakkelijk om vanuit je zetel op jullie website een bestelling te plaatsen.

Service
Om 17 uur de bestelling gemaakt en 's ochtends voor 8 uur zat de bestelling al in de bus. Als dat geen service is ... :)

Assortiment
Jullie hebben een heel ruim aanbod aan zeer voordelige prijzen. Ik kom zelde iets tegen wat ik bij jullie niet vindt of waar ik het elders goedkoper vindt.

Aanbeveling
Ik ben in al die jaren nog maar slechts 1 keer bij jullie in de winkel geweest omdat ik toen het product echt wou zien vooralleer ik het besteld en de service was toen ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mira 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt wanneer het voor u het best past en je laat het kosteloos leveren ook wanneer het voor u past.

Service
Bij vragen onmiddellijk antwoord zowel via mail, telefonisch als in de winkel.

Assortiment
Ruim assortiment, je kan uit verschillende merken een ruime keuze maken.

Aanbeveling
Superwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
M'n nichtje heeft voor me besteld (shame on me, ha, ha, ai!)

Service
vrijdagmiddag via internet besteld en zaterdagmiddag om 15:50 thuisbezorgd!!

Assortiment
voldoende keus, helaas geen goedkope met een kleurtje meer

Aanbeveling
lekker snel en goedkoop!

Extra toelichting
de bijsluiter was wel in erg kleine lettertjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre De Ridder 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en zéér prijsconcurrerend

Service
Ik miste de factuur.

Assortiment
Net wat ik zocht.

Aanbeveling
Geweldig efficiënt (alleen de factuur mankeerde)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede uitleg over de producten en netjes geleverd

Aanbeveling
Breed assortiment. Voor de beginnende hobbyist tot de professionals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosma 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een geoliede machine

Assortiment
Prima in orde

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snelle site met duidelijke begeleiding

Service
zeer doortastende medewerker aan de lijn, nadat er een kleine fout door mij was gemaakt tijdens het bestelproces. alles direct opgelost en binnen 36 uur het teveel betaalde bedrag terug gestort

Aanbeveling
eigenlijk een 10, maar wellicht dat er nog iets te verbeteren valt, al weet ik zelf niet wat op dit moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid kEYMOLEN 30-11-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg, Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk. Bestellen en oeps het wordt heel snel geleverd.

Service
Als je naar de winkel gaat, krijg je een deskundige uitleg door vriendelijk personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zoals reeds gezegd, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel en snelle levering

Extra toelichting
Ik zou eenieder aanraden om gebruik te maken van hetzij de website om te bestellen of om via de winkel te gaan waar je degelijke uitleg krijgt en snel bediend wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klomp 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke indeling, maar er had meer informatie beschikbaar mogen zijn over combi's.

Service
Uitstekend

Assortiment
Uiteindelijk bleven er maar een paar modellen over.

Aanbeveling
Het is een prima winkel waar veel te koop is. Als koper wel kritisch blijven op prijs.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

André 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als je iets snel wilt voor een eerlijke prijs moet je hier zijn....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

camerashop 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk zoeken, alles per merk of omwille welk doel of handeling.

Service
altijd netjes behandeld, genoeg mogelijkheden om te communiceren

Assortiment
Als er iets niet is, dan is dat echt pech want er is echt haast alles.

Aanbeveling
beste service, goede communictie mogelijk, maar niet de goedkoopste, ook zeker de duurste niet, maar dat kan iets beter.

Extra toelichting
Savonds om 10 voor 11 bestellen, op de bank in slaap vallen en wakker worden door de deur bel, met je bestelling, :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tasja 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt via de webshop heel snel wat je nodig hebt. Deze is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ongelofelijk! 's middag besteld en de dag erna 's morgen al geleverd! Dat noem ik pas service.

Assortiment
veel keuze, alle prijsklassen, prima aanbod!

Aanbeveling
De beloofde service wordt waargemaakt! Dat kan je maar zelden zeggen. Dus to!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handig overzicht van producten, makkelijk te vergelijken.

Service
Snel besteld, snel bezorgd. Verpakking zeer degelijk en veilig.

Assortiment
Een zeer compleet assortiment, ondersteund door perfecte productinformatie.

Aanbeveling
Duidelijk, compleet en snel. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk te vinden via de zoekfunctie. Bestellen gaat heel makkelijk

Service
Levering is heel snel en goed te volgen bij Postnl.

Aanbeveling
Al eerder bij Coolblue bestelt en net zo tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime assortiment , duidelijk weergegeven.

Aanbeveling
niks op aan te merken

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasin 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik vind het een geweldige site, Alles wat ik nodig hebt is duidelijk op de site te vinden. Ik vind de service ook heel goed. Bestelling gaat heel overzichtelijk en snel!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
De slogan van coolblue laat wel wat te wensen over. Had met spoed een nieuwe laptop nodig dus heb daarom maar iets meer betaald bij de webshop omdat het er dan de volgende dag zou zijn. Nu 3 dagen later wacht ik er nog steeds op. Erg jammer aangezien ik dan nog vandaag naar een winkel had gekund.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marlieke 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle bezorging en perfecte telefonische hulpdienst toen ik vraag had
Goede email communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen.

Service
Heel duidelijk.

Assortiment
Ik heb heel bewust gezocht dus heb eerlijk gezegd niet heel veel bekeek.

Aanbeveling
Bestellen, betalen en leveren prima

Extra toelichting
Alleen jammer dat de track en tracé van post een bezorgtijd tussen 8.30 en 21.30 aan gaf. Heb dus zaterdag tot ongeveer 5 uur binnen gewacht op de zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk om producten terug te vinden op de webhsop en zelfs gelijkaardige producten te vergelijken.

Service
Zeer snelle en vlotte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, geen onnodig zoeken

Assortiment
Dat wat ik zocht hebben ze!

Aanbeveling
Super snelle levering en ik kan zelf bepalen waar het product afgeleverd moet worden (zonder meerkosten)

Extra toelichting
Niet verder zoeken, gewoon bij hun kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tefal pan met glazen deksel 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik door de winkel op zoek naar mijn product. Ging zonder problemen en bestellen was heel eenvoudig

Service
De belofte om de volgende dag te bezorgen werd zonder problemen gehaald.

Assortiment
De onderverdeling met de verschillende shops werkt prima. Ik was nu op zoek naar specifiek product en die was aanwezig.

Aanbeveling
Simpel, eenvoudig en doet was ze beloven.

Extra toelichting
Grappig was dat ik op zich alleen voor een glazen deksel op de site terecht kwam (was een van de eerste resultaten in google). Toen ik zag dat er voor een niet al te duur bedrag ook een nieuwe pan was deze ook direct besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isabelle casparie 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt op product zoeken. erg makkelijk. Zo heb je je product snel gevonden.

Service
je word prima op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ben zeer tevreden. je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling,makkelijk en vertrouwd betalen en je kunt je pakketje volgen waneer en hoe last het bezorgt word. snelle service.

Extra toelichting
gewoon vertrouwd bestellen bij coolblue. top we winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara dc 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product direct gevonden

Service
Levertijd, boven de verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Snel, puike opvolging, goede verpakking, duidelijk.

Aanbeveling
Kan het makkelijker, ik denk van niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Goed assortiment mocht wel wat meer zijn

Aanbeveling
Korrect en duidelijk zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Kamp 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijk op de site

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Heb nog niet alles doorgespit
Zocht gericht naar spullen

Aanbeveling
Overzichtelijk en makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, reageert snel op zoekopdrachten en deze zijn ook makkelijk in te geven.

Assortiment
Ruim assortiment en een goede prijs.

Aanbeveling
Fijne website, levering op tijd, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trien 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel efficiënt, je koopt online aan, je krijgt een bevestiging per email van je bestelling én nog een bevestiging als het pakketje gearriveerd is.

Service
Sneller kan je niet worden verdergeholpen. 's Anderendaags werd het pakketje al geleverd ;).

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar 1 ding dus hier kan ik weinig over zeggen.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de dienstverlening.

Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, alles snel te vinden

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Alles wat ik zocht vond ik

Aanbeveling
Gewoon goed, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiebeveenstra 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestellen van een product gaat als een speer. Klein puntje van gebruiksgemak… Het invoeren de kortingscode valt niet heel erg op.

Service
Snel en adequaat handelen, daarom bestel ik vaak bij coolblue

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en vaak op voorraad waardoor je de bestelling snel in huis haalt.

Aanbeveling
Ik bestel hier vaker mijn producten, het bovenstaande geeft aan waarom. Ga zo door!

Extra toelichting
Wat mij betreft de beste webwinkel van nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quint 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering

Service
Bij het aan sluiten van de wasmaschine hadden ze de aansluiting niet goed aan gedraait deze lekte

Assortiment
Groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jaap Pellikaan 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Professionele website

Service
Volledig correct geleverd.

Aanbeveling
Prima website met blijkbaar een gedegen klantgerichte organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website; gekochte producten kunnen worden bezorgd, afgehaald bij post.nl-punten of in de winkel

Service
ontvangst in de winkel is buitengewoon vriendelijk, medewerkers zijn zeer servicegericht.

Assortiment
beetje afhankelijk van wat je precies zoekt, maar over het algemeen méér dan toereikend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voor een eerste ervaring, prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit.

Service
Bestelling op tijd geleverd , werd via mail goed op de hoogte gehouden betreffende de zending.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Uitstekend.

Extra toelichting
Zeer scherpenprijs voor het gekochte artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scb 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekend ingerichte website doe makkelijk banderbaar is

Service
De service is altijd weer uitstekend, inclusief de nazorg

Assortiment
Assortiment meer dan goed, maar zou wel eens een ander merk willen zien. Hoewel, je kan gewoon niet alles voeren!

Aanbeveling
In alle gevallen dat ik wat heb gekocht altijd uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zo gevonden, zo besteld, zo betaald en zo bezorgd.

Service
Snel en deskundig antwoord, snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Groot uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Alle top in orde, zo zie je ook aan andere beoordelingen, voor mij een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site ,dus gemakkelijk te bestellen

Service
Wanneer je in de winkel komt is er goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews