coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

focuske 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer duidelijk, specificaties mooi opgesomd
bijhorende producten in 1 keer zichtbaar

Service
Snel geleverd, mooi verpakt

Assortiment
ik zocht naar mediaplayers voor op een tv, er was niet zoveel keus dan ik gewent ben van coolblue.
maar heb gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

danny 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super werd continu op de hoogte gehouden via mail. Of je kon bellen.

Assortiment
Voldoende op voorraad waar het bij de meeste het product was uitverkocht

Aanbeveling
Gewoon super makkelijk eenvoudig en overzichtelijk

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bonsoft 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment, duidelijke en overzichtelijke website en makkelijk zoeken naar produkten

Service
24/7 vanuit je luie stoel zoeken, vergelijken en bestellen 24/7 en binnen 24 uur geleverd (uiteraard mits voorradig) en dat zonder extra kosten!

Assortiment
bijna alles te krijgen in dat in vele merken/kleuren en vormen en van diverse kwaliteiten. Voor elke portemonnee genoeg keus

Aanbeveling
Zeer compleet,snel en betaalbaar

Extra toelichting
Die nog niet overtuigd is,moet zelf maar eens gaan rondneuzen bij coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue is supercool 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk advies en voldoende filters om een uiteindelijke keuze te maken.

Service
Zoals steeds: opvolging zeer correct en volgende ochtend geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Extra toelichting
Al verschillende producten gekocht bij Coolblue en steed zeer tevreden over correcte service en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAJA 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Over het algemeen overzichtelijke site met goede filter functies.

Service
Altijd prima geholpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Assortiment
Soms mis ik producten welke concurrenten wel hebben die aantrekkelijk zijn als alternatief of keuze. Vooral als ze wat lager geprijsd zijn.

Aanbeveling
Meerdere keren producten gekocht in verschillende segmenten. Altijd een goede ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pixman 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2 muisklikken en 's anderendaags het spul thuisbezord

Service
Vriendelijke aflevering

Assortiment
nergens meer in aanbod

Aanbeveling
zelfs bij "niet tevreden" zijn er duidelijke instructies voor terugzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul Heyrman 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit je zetel, heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karo 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel beslist welk product ik ging kopen, dankzij de vele reviews. 's Avonds na het werk plaatste ik mijn bestelling en enkele uren later kreeg ik al een mail en sms'je dat mijn bestelling ingepakt en verzonden werd. Zeer duidelijke communicatie en enorm snelle levering!

Service
De levering is perfect verlopen en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Coolblue zorgt ook voor wat humor tijdens en na het bestelproces, dankzij leuke tips en suggesties.

Assortiment
Er is genoeg keuze op de website en dankzij de vele reviews en de productinformatie wordt het keuzeproces vergemakkelijkt.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super! Makkelijk kiezen, makkelijke betaling en moet het huis niet uit 😀

Service
Super service , altijd mooi op tijd zoals beloofd en correcte producten met een mooie prijs!!!

Assortiment
Heel groot assortiment speelgoed voor de kleintjes dus leuk leuk en natuurlijk ook voor alle multimedia en noem maar op forget media markt haha

Aanbeveling
Verander niks en blijf zo goed presteren en natuurlijk voor 100€ kan ik nog mooie dingen bestellen hehe. Is gewoon super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabine 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon op e zoekfunctie en hopla gevonden

Service
Ik had een foutief nr gebruikt, direct telefonisch kontakt opgenomen, persoon in kwestie correctie aangebracht. Levering was perfect de volgende dag.

Assortiment
Héél uitgebreid

Aanbeveling
Snel, handig, correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen dieltiens 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft het huis niet uit

Service
zeer snel , efficient en vriendelijk

Assortiment
grote , wat zeg ik, enorme keuze van verschillende artikelen

Aanbeveling
gewoon steengoed op elk vlak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Duidelijk en transparant

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
site van coolblue en service is gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mij1973 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen is heel makkelijk, al lukt het me niet om een eigen account aan te maken. Maar ook zonder account kon ik mijn bestelling prima plaatsen

Service
perfecte levering en bij mijn problemen kon ik heel makkelijk bij de helpdesk terecht.

Assortiment
leuk assortiment, vooral voor leuke kerstkadootjes

Extra toelichting
ik vond alles aan Coolblue leuk, tot aan de vriendelijkheid van de verpakking aan toe. We hebben smakelijk moeten lachen om de opdrukken op de doos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle verschillende artikelen in aparte stores is duidelijk.

Service
Zeer snel geleverd op postpunt vlak bij huis

Assortiment
Sommige stores zeer uitgebreid, andere zoals bv speelgoed wat minder, bv geen aparte accessoires voor de aangekochte pop

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Caroline 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele goede internet site...

Service
Service is geweldig!!

Assortiment
Genoeg te kopen

Aanbeveling
Echt heel goed!

Extra toelichting
Zeer tevreden 👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bezorgen op Zondag, dat zie je niet veel... top!

Service
Netjes ingelicht via email, over status etc

Assortiment
Groots

Aanbeveling
Beleef het maar eens...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kasteeltje 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering!!

Service
Duidelijk! Wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken maar ze hebben het!

Aanbeveling
Top webwinkel, overzichtelijk, prijzen zijn normaal en ook niet onbelangrijk, gratis bezorging!

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site, zelf op mobiel. Een paar dingen kunnen gebruiksvriendelijker (bv. vergelijken van producten).

Service
Dit is waarin Coolblue excelleert. Vriendelijke en snelle afhandeling bij vragen of problemen. Niet tevreden? Makkelijk terug gestuurd. Defect? Steeds correct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ton 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
De bezorgers vertikte het de Amerikaanse koelkast op zijn plaats te zetten. Was te breed, ging te lang duren, zou wellicht de deurstijlen beschadigen enz. Bij de voordeur laten staan. Met hulp van een buurman heb ik de koelkast in 30 minuten zonder beschadigingen kunnen plaatsen!!! De reactie van Coolblue was mooie woorden (ach wat vervelend, had niet moge gebeuren enz ) maar een wel erg minimale compensatie van een tegoedbon van € 15,-

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Danny 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele makkelijke site, heel overzichtelijk en zo gevonden wat ik zocht

Service
Zoals het hoort : beloftes worden nagekomen

Assortiment
Ze hebben bijna alles, prima

Extra toelichting
Zeer zeker voor herhaling vatbaar, zoals al menige keren hiervoor ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignace 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
een mooie geleurde pluim voor jullie.en vooral een vlotte en snelle levering , alhoewel het voor mij geen haast had. Pima!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoa 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering en dat net voor Sinterklaas.

Assortiment
Veel artikelen in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering en de track and trace. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lau 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke online winkel

Service
Snel geleverd, alles goed ingepakt.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Online bestellen, volgende dag aan huis geleverd, makkelijker kan niet.

Extra toelichting
Bedankt??? :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Creyf 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk, maar de zoekapplicatie geeft soms niet altijd een correct antwoord bij het zoeken van een voorwerp.

Service
Snel en efficiënt. Het inlichten van de klant over het volgen van de bestelling geeft een fijn gevoel.

Assortiment
Het aantal artikelen is bijna onuitputbaar, alsook de beschikbaarheid ervan.

Aanbeveling
Echt een gebruiksvriendelijke, snelle en vooral efficiënte manier van winkelen.

Extra toelichting
Zelfs indien men twee artikelen besteld op twee opeenvolgende dagen, wordt elke bestelling op dezelfde efficiënte manier behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisenka 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel professionele website en strak en overzichtelijk

Service
goede klantenservice was heel goed verder geholpen met een bankcontact vraag.

Assortiment
Had iets op het oog maar heb door de ruime keuze iets anders en beters gekocht.

Aanbeveling
Heel snel geleverd,in goede staat en met een vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Eerdekens 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles gemakkelijk online!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Men kan alles vergelijken.

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Extra toelichting
Top-webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Lauwrier 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Geode service

Assortiment
Ruim arsortiment

Aanbeveling
Prima winkel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van der loo erwin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlugge regeling,geen verplaatsing

Service
Morgen besteld vandaag geleverd

Assortiment
Keuze is duidelijk

Aanbeveling
Correcte afhandeling

Extra toelichting
Levering zelf naar boven gebracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thibaut De Sutter 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdagavond bestelt en ik had het zondagmiddag in huis. Beter kan niet!

Service
Zaterdagavond besteld omstreeks 20u, om 00u30 een bevestiging gekregen dat mijn pakketje was verzonden en zondagmiddag rond 13u had ik het. Echt ideaal!

Assortiment
Ruime keuze aan hdmi-kabels, ik had 1 nodig voor de PlayStation 4. Er zijn dure en minder dure kabels en dat is goed.

Aanbeveling
Al een paar dingen gekocht bij coolblue en telkens ben ik onder de indruk van de service. Deze is echt geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Bollen 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig in betalen ( verschillende betaalwijzes)
Volgende dag geleverd

Service
Klantenservice is super vriendelijk en behulpzaam.
Persoonlijke service ( ik vond het grappig toen ik een mail kreeg of mijn inkt nog niet op was. Hij was echt op en vergat steeds te bestellen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni de Buysere 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Vele betaalmethodes, maar niet genoeg keuze

Service
Snel, maar altijd na 2 dagen levering ipv de aangeduide 1 dag.

Assortiment
Jammer genoeg weinig van alle soorten goederen, maar ik denk dat het alleen maar zal verbeteren.

Aanbeveling
Mooie site, genoeg info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Onmiddellijke levering, goed verpakt

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Scherpe concurrentiële prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vdb 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk dat je kaartnummer wordt onthouden zodat de betaling zelf supersnel gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MM 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is klaar en duidelijk opgebouwd

Service
vlotte regeling en aflevering via Bpost

Aanbeveling
Alles wordt door Coolblue goed gecontroleerd. Veiligheid van betaling etc..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ray 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is zeer overzichtelijk en bespaart me veel tijd met zoeken.

Service
Mijn TomTom gaf na iets meer dan 1 jaar de geest. Heb oude retour gestuurd op donderdag en de dinsdag erna werd er een fonkelnieuw model afgeleverd. Zeer correcte en snelle service, wordt snel per email en via de site op de hoogte gehouden van je retour of reparatie-product.

Assortiment
Aan de accessoire kant van de mobiele telefoons heb ik de laatste 2 keer mis gegrepen omdat er voor mijn model telefoons niets te krijgen was.

Aanbeveling
Overall een goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service.

Extra toelichting
Nee, vooral zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
"gewoon" prima

Service
kan niet beter, je wordt a la minuut op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en is dan ook supersnel geleverd. Echt heel fijn, je hoeft er de deur niet voor uit (met regen en files :)

Assortiment
precies datgene wat ik nodig had, hebben ze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vlotte en snelle levering.

Aanbeveling
Prima webshop, al meerdere producten gekocht en altijd al tevreden geweest van hun service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon van thuis uit bestellen wat he nodig hebt en zeker zijn dat elke keer alkes weer perfect loopt

Service
Ik heb al ceel besteld zowel klein aks groot electro en steeds ben ik tevreden.

Assortiment
Alles wat je maar nodig hebt van electro kan je hier vinden.

Aanbeveling
Gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bij Coolblue is enorm simpel. Gewoon account aanmaken en het gewenste artikel selecteren. Wat er dan volgt, wijst zichzelf uit bovendien dit allemaal vanuit je luie zetel.

Service
Om 18.00u besteld en om 19.30u bericht gekregen dat mijn bestelling reeds werd overgemaakt aan de transporteur. Volgende dag om 12.30u geleverd. Perfect!

Assortiment
Zeer ruim assortiment op vlak van elektro. Sport artikelen zou wel handig zijn.

Aanbeveling
één van de beste winkels online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Hildebrand 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rugzak makkelijk te vinden, duidelijke website

Service
supersnel bezorgd, gratis verzending

Assortiment
waren eerst bij V&D gaan kijken, hier veel meer keus

Aanbeveling
Op één ervaring, ga zeker nog een keer hier kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je zetel bestel je wat je zoekt en verplaatsing komt er niet aan te pas! Wat je transportkosten uitspaart!

Service
Sneller dan nu kan niet geleverd worden. Op minder dan 24u heb je je pakketje thuis. Ongelooflijk.

Assortiment
Door het uitgebreide assortiment, vind je zeker wat je in gedachten heb of zeker een alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Robyns 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heel simpel om een bestelling te plaatsen

Service
Heel tevreden over de service

Assortiment
Een heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert Jan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, waar je gemakkelijk iets kan uitzoeken. Ik was zonder echt een doel op zoek naar een cadeau, en heb het door een poosje surfen gevonden, super!

Service
Service omtrent bezorgen is ook zeer goed geregeld, kunnen andere webshops voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Zeer, zeer ruim. Had een cadeaubon en was dus specifiek naar iets op zoek van Coolblue, was geen probleem met dit ruime assortiment.

Aanbeveling
Aan de hand van eerder gegeven toelichtingen.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handig dat je je afleveradres kunt aangeven.
Snel geleverd zomer poespas!

Service
Levering zoals het hoort

Extra toelichting
Sympathiek bedrijf. Krijg hier een goed gevoel bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product is makkelijk te vinden en de website is lekker vlot.

Service
Zeer snelle levering en zeer goed verpakt.

Assortiment
Veel keus in producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medocq 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
opzoeken in search veld met keywords is supergemakkelijk en logisch opgebouwd. Je vindt alles snel terug.

Service
prachtige service: snel en goed.

Assortiment
er mogen wel wat meer spullen in het assortiment.

Aanbeveling
snelle service, goede prijzen, altijd netjes ingepakt. defit afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilbert 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles online bestellen super makkelijk

Service
Bij problemen kan je steeds contact opnemen of een van de winkels bezoeken. Hier word je professioneel geholpen. Alles wordt ook zeer snel geleverd. Top service

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Er word ook steeds voorgesteld wat je eventueel nog kan gebruiken of wat van pas kan komen bij aankoop van een toestel

Aanbeveling
Supertevreden over de winkel en de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat overzichtelijk en snel

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Assortiment is groot.

Aanbeveling
Doen veel voor klantentevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kurt 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
S'avonds besteld,s'morgens om 9.00u geleverd

Service
Telefonisch contactcontact opgenomen en we zijn heel goef geholpen

Assortiment
Veel keuze en prijs kwaliteit zitten jullie goed

Aanbeveling
Door de goede sevice, kwaliteit en vriendelijke helpdesk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Klantvriendelijkste

Assortiment
Veel te bieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews