coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel vlot te bestellen en snel geleverd.

Service
Cadeautje besteld en 12h later al beschikbaar in het postpunt om de hoek!

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zanussi 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, snelle levering en duidelijke informatie na aankoop over de levering.

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Bosman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk site, veel hulp indien nodig!

Service
Kan met mijn vragen maar ook met klachten prima terecht bij de klantenservice. Ze reageren bijna altijd binnen het uur. Oplossingsgericht.

Assortiment
Als ik online op zoek ben naar spullen, hoe gek ook, ik kom altijd bij Coolblue uit...... Dat zegt genoeg...

Aanbeveling
Wat wil je nog meer als online koper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Van Bellingen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dag na bestelling is de levering al een feit!

Assortiment
Veel keuze in zlle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LHartman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Bestelling is er snel en is zorgvuldig verpakt. Een aanrader om hier een bestelling te plaatsen.

Assortiment
Keuze tussen diverse merken /soorten. Er is voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering,goede producten, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hdela 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website
Goede prijs
Levering met bpost is veruit het beste

Service
Geen gedoe als je niet tevreden zou zijn

Assortiment
Ze hebben meer dan je denkt en hebben nieuwe producten van zodra ze op de markt komen

Aanbeveling
Aangename koopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ee, keer de helpdesk moeten bellen.
Ze waren daar zeer vriendelijk en hebben me snel geholpen.

Aanbeveling
Heb er nu al veel gekocht, en het was altijd in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prem 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van producten.
Waardoor een keuze makkelijker word.

Service
Alles ging zoals beloofd. Ook genoeg afhaalposten in je regio indien je niet thuis bent.

Assortiment
Shop keuze was snel gemaakt. Vanwege de prijs en snelle service.

Aanbeveling
Het is gewoon een betrouwbaar webshop. Ik heb niet eens hoeven te bellen naar de klantenservice. Alles is duidelijk en makkelijk uitgelegd.Heel simpel!!!!

Extra toelichting
Gewoon zo door gaan mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sie 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoekcriteria zijn heel goed

Service
perfect op het tijdstip geleverd dat werd gemeld

Aanbeveling
Dit was niet mijn eerste aankoop en het zal niet de laatste zijn. Transparant, correct en als er toch een probleem is, wordt direct naar een oplossing gezocht.
Deze winkel heeft tenminste vertrouwen in zijn klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lili Vanbockryck Bvba Stelivan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online keuze genoeg aan scherpe prijzen

Service
Donderdagavond laat besteld. Volgende dag in de voormiddag perfect afgeleverd

Assortiment
Keuze genoeg! Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer goed. Hele gezin al veel dingen aangekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Voor ieder wat wils, voor mainstream producten. Coolblue zou zich verder kunnen onderscheiden met creatievere producten, of ovv duurzaamheid

Aanbeveling
Prima met duidelijk gecommuniceerde routing

Extra toelichting
Zie assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

MC 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Vlotte verzending en communicatie via mail

Assortiment
Had precies wat ik zocht

Aanbeveling
Ik kon ook een voucher inwisselen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KeesH 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk.

Service
Snelle levering, transparant over het proces van aankoop tot ontvangst.

Assortiment
Ruime keuze en goede informatievoorziening!

Aanbeveling
Service, snelheid en gebruiksgemak. Is voor mij een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue. Produktvideos en reviews van anderen zijn fijn om tot een overwogen keuze te komen.

Service
In alle gevallen snel, dus de volgende dag geleverd. Nooit problemen gehad, dus geen ervaringen met de helpdesk.

Assortiment
In een geval niet exact kunnen vinden wat ik zocht, maar er waren wel alternatieven in de shop.

Aanbeveling
Bewijst steeds weer een betrouwbare winkel te zijn die doet wat ze belooft.

Extra toelichting
Fijne website, met duidelijke beschrijvingen van de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 27-12-2015 In de winkel gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Heb een zware kookpot van Le creuset besteld waar ik niet mee heb moeten zeulen...

Service
Tijdig en correct geleverd.

Assortiment
Toevallig op site terecht gekomen

Aanbeveling
Voor wie electro online bestelt.

Extra toelichting
Ben normaal geen fan van online shoppen, maar ingeval van tijdsgebrek super ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther Oosterlinck 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk om te bestellen

Service
Vlotte service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Achim 27-12-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en makkelijk

Service
Snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Keuze zat aan GPS apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zeer goed

Service
Binnen een dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jonas verraedt 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
On line bestellen wanneer je al weet wat je wil kopen

Service
Bestelling werd geleverd op foutief adres ondanks duidelijk factuur en leveringsadres waren opgegeven. Hierdoor nog een trip naar de post waar het ontzettend druk was wegens de feestdagen. Dan kan je beter in de winkel bestellen daar ik nu vrij veel tijd verloren ben.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Maasen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kost zeer weinig tijd!

Service
Perfect, alles duidelijk aangegeven. Bestelling op afgesproken tijd binnen

Assortiment
Keuze was ruim

Aanbeveling
Ideale manier van kopen! Geen oeverloos gezoek in winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruinsma 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn goed gerangschikt en onderverdeeld in overzichtelijke categorieën.

Service
Alles wordt de volgende dag geleverd,mits op tijd besteld. Onze wasdroger werd naar de zolder gebracht en aangesloten en de oude werd gratis meegenomen. Wat een top service!

Assortiment
Van alle elektrische apparaten is er een onderverdeling. en alle producten zijn up to date. Geen oude modellen te bekennen.

Aanbeveling
Al diverse keren verscheidende producten gekocht bij CB. En elke keer weer met het zelfde bestel- en betaalgemak. Bestellen vanuit je luie stoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruik van eenvoudige zoektermen en duidelijke antwoorden, makkelijk keuzes vergelijken

Service
beloofd is beloofd; op zaterdag besteld en op zondag geleverd!

Assortiment
ruime keuze met duidelijke beschrijving

Aanbeveling
gemakkelijke site, vlot zoeken, steeds geleverd volgens de aangegeven tijdslijn en ook nog simpel om op te volgen; goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christophe 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke winkel ervaring

Service
Levering binnen de 12u. Zeer snel en gemakkelijk

Assortiment
Gevonden wat we zochten en bovendien met korting.

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk terug te vinden in de webshop, bestellen verloopt standaard en vlotjes.

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Al meermaals producten gekocht die ik nodig had en aan een goede prijs bij coolblue vond.

Aanbeveling
De producten die ik nodig had, vond ik bij coolblue terug aan de beste prijs en werden supersnel geleverd in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder van uit je je luie zetel kiezen ,meer moet dat niet zijn

Service
Perfect georganiseerd

Assortiment
Ik heb te weinig relevante ervaring ,om gefundeerd oordeel te vellen

Aanbeveling
Zij doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Michiels 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via webshop eenvoudige bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met een competitieve prijs.

Aanbeveling
eenvoudig, snel, duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Extra toelichting
Blijf vernieuwen en veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Koldenhof 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stap voor stap helder, duidelijk beschreven

Service
Goede volg mogelijkheid na bestelling

Assortiment
Wat wij zochten was ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
Alles super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruth Teunissen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
"Soepele" site met voldoende keus en buitenkansjes

Service
Ik werd vriendelijk en adequaat geholpen. Aan de telefoon.

Assortiment
Voldoende keus en buitenkansjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuc 27-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, bij afhaling van het gekozen product zijn wij snel geholpen Door vriendelijk personeel.

Aanbeveling
Persoonlijk vind ik coolblue een fijne winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolbleu besteld morgen gratis aan huis geleverd.

Service
Zit je met een probleem even bellen met coolbleu en het probleem wordt op een klant vriendelijke manier opgelost.

Assortiment
Bij coolbleu vindt je alles en accessoires voor je net aangekochte gsm vindt je in overvloed daar je meestal in andere winkels te horen krijgt maar meneer die gsm is net op de markt daar vindt je nog geen accessoires voor.

Aanbeveling
Je moet niet ergens anders gaan zoeken gewoon lekker thuis blijven en bij coolbleu bestellen en morgen wordt het gratis aan huis geleverd en wat ik ook nog goed vindt zijn de filmpjes die je kan bekijken van het nieuwe product die u wilt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merrod 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen een paar klikken je spullen in huis.

Service
Levert dus gewoon de volgende dag. Geen loze beloften.

Assortiment
Zeer veel keuze mbt mijn product (monitor)

Aanbeveling
Doet gewoon wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De op internet geadviseerde muurbeugel bleek niet goed te passen. De verkoper attendeerde mij hierop bij het afhalen en heeft mee gekeken naar een betere oplossing.

Aanbeveling
Snelle levering, goede en vriendelijke service in de winkel, regelmatige update van status levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Vormezeele 27-12-2015 In de winkel gekocht
Lochistie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar idem parkeerplaatsen.

Service
Ruime inkom,goed overzicht van verschillende artikelen!

Assortiment
Voor mijn aankoop van een G.SM. Een verkoper kwam bij ons en vroeg met wat hij ons kon helpen,via zijn P.C.scherm kon ik vlug mijn keuze maken

Aanbeveling
Vlugge vriendelijke en vlotte bediening,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze website geeft je heel veel keuze en geeft ook mogelijkheid om filters te plaatsen zodat je meteen tot het geschikte product komt.

Service
De mensen van coolblue staan je met raaf en daad bij. Als er iets niet volledig correct is met je bestelling, doen zij er alles aan om je verder te helpen.

Assortiment
Heel ruime keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk thuis via PC producten bestellen

Service
Mijn product was zeer snel geleverd

Assortiment
Ik dacht eerst, dat coolblue enkel elektronica verkocht, maar het assortiment bleek veel groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana Beliën 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is supermakkelijk te vinden gesorteerd per item!

Service
indien iets retour moet, ook geen problemen!

Assortiment
heel uitgebreid!

Aanbeveling
Super makkelijk! veel keuze! en de dag erna in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Super dat coolblue mij van elke stap in het pakketverwerkingsproces goed op de hoogte houdt

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Gewoon uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig besteld op zondag om 23:58 de dag er op om 13:00 geleverd.

Service
Zonder gezeur werd de nieuwe droger over de trap omhoog gebracht en bovenop onze wasmachine geplaatst. Verpakking en oude machine mee genomen.

Assortiment
Grote keuze, direct leverbaar.

Aanbeveling
Assortiment, prijs, bestelling en uiteindelijke levering geven doorslag.

Extra toelichting
Ervaring heeft alleen betrekking op aanschaf en levering, service en garantie bij mogelijke toekomstige problemen buiten scope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel goede website, klantvriendelijkheid is top en super snelle levering aan huis of bij een postkantoor.

Service
Grote klantvriendelijkheid en snel antwoord op e-mailcommunicatie. Videorevieuws zijn een groot pluspunt!

Assortiment
Groot online assortiment.

Aanbeveling
Veel personeel aanwezig. Echter een klein fysiek assortiment dat voor mij niet storend is maar misschien voor andere mensen wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en artikel snel te vinden

Service
Supersnelle levering op afgesproken tijd

Assortiment
Alle artikelen voorradig

Aanbeveling
Zeer vlot en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc verdonck 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
voor mij persoonlijk is de winkel dichtbij (lochristi)

Service
vriendelijk,behupzaam en snel

Assortiment
kan steeds uitgebreider

Aanbeveling
zelf steeds tevreden,zodus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

roland 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website, product gemakkelijk te vinden, bestelling en betaling verlopen vlot

Service
snelle levering , product goed verpakt

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joachim 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel goed overzicht van mogelijke toestellen. Door de vergelijkingstool kan je de verschillende toestellen ook perfect vergelijken en zo het meest geschikte uitkiezen

Service
Een klein probleempje bij de bestelling werd met één telefoontje perfect opgelost. Geen lange wachttijden, en een onmiddellijk en accuraat antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Corson 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen op elk gewenst moment en de volgende dag in huis.

Service
Keurige informatie.

Assortiment
Alles wat je kunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Dedroog 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk alles te vinden wat je ook zoekt.

Service
Levering zoals zelf gevraagd, niet de dag nadien, maar twee dagen nadien.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sven mertens 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat we zochten!

Service
's avonds besteld om 21u. en volgende ochtend al geleverd! en dit dan zelfs nog op een dag voor kerstavond!

Assortiment
een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik kan er alleen maar heel positief over zijn! deze winkel respecteert ten minste zijn levertermijn ook tijdens drukke dagen! We hebben zelfs telefonisch contact gehad om te vragen of het tijdens deze drukke dagen wel vlot zou verlopen omdat we zeker ons cadeautje op tijd zouden hebben, ze hebben ons heel vriendelijk te woord gestaan en zich aan hun belofte gehouden! echt een super aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, duidelijke vergelijkingen, makkelijk bestellen.

Service
Zeer goed bereikbaar en bereid om te helpen. Duidelijk hoe en wanneer je de klantenservice kan bereiken.

Assortiment
Redelijk breed assortiment, alleen soms duurder dan bij andere winkels.

Aanbeveling
Erg prettige winkel om bij te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om de juiste keuze te kunnen maken door de filters te gebruiken.

Service
Eenvoudige opvolging van het pakket via de link, levering de dag nadien zoals beloofd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze!

Aanbeveling
Niet steeds de allergoedkoopste (als je met andere webshops vergelijkt), maar het prijsverschil is marginaal en de service is optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman B 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede info op de website

Service
Goede / snelle beantwoording van een vraag

Assortiment
Ruim aanbod van het assortiment

Aanbeveling
Eem uiterst professionele winkel met een ouderwetse en vriendelijke uitstraling.Een winkel waar men als klant nog koning is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wedshop 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden geïnformeerd dat een besteld product nu voorradig was

Service
'S avonds om 22u besteld en 's anderendaags 's morgens om 10u afgeleverd

Assortiment
soms onvoldoende

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews