coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alexa123 15-08-2011

Algemene score

10,0
Had in China verleden jaar een goedkope E Reader gekocht en liet die helaas vallen. Wilde dus nu snel een goedkope vervanging. Prima ding(bijna hetzelfde als degene die ik had)voor dezelfde prijs en ontzettend snel bezorgd! Vrijdag 22.30 uur besteld, Zaterdag 11.15 uur in huis. Dikke Pluim! Jullie doen echt wat jullie beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel40 15-08-2011

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site. Snelle levering en goed product.
Heb inmiddels al 2 e boeken gelezen. Zalig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Creed-1 15-08-2011

Algemene score

9,0
Goed verzorgde webside. Correcte levering 1 dag na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elios 15-08-2011

Algemene score

10,0
Zoals altijd levert een Coolblue winkel precies wat het beloofd wanneer het het beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

du bois 15-08-2011

Algemene score

8,8
Super webwinkel. Er wordt (heel) snel geleverd en je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je levering (per sms en mail). Ik had naast de e-reader ook een aparte hoes besteld, maar bij nader inzien werd de e-reader standaard met hoes geleverd. De extra hoes heb ik retour gestuurd. Ook dan krijg je binnen de aangegeven tijd respons en wordt je weer goed op de hoogte gehouden. Ook fijn idee dat je met je aangeschafte product naar een fysieke winkel kan. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EBu 15-08-2011

Algemene score

10,0
Snel en betrouwbaar. En scherp aan de prijs. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zztop2011 15-08-2011

Algemene score

9,3
website zeer goed
Bereikbaarheid goed
Bestelling en levering: goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina erna 15-08-2011

Algemene score

10,0
Speciaal hier besteld omdat zij voor 22.00 uur de volgende dag nog garanderen, en dit is dan ook perfect gebeurt! Je wordt goed op de hoogte gehouden. Bevestigingsmail, en daarna weer mail met de factuur en trackingnummer. Als je wilt kun je ook een sms ontvangen. Ruime keuze! Betaling ook eenvoudig. Dat alles geeft een goed gevoel. En er zijn een hoop winkels als dit , voor scheerapparaten tot espresso machines. Ik weet wel waar ik mijn volgende item bestel! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnjh 12-08-2011

Algemene score

4,0
ze beloven om het bestelde de volgende dag te leveren. dus daar vertrouw je dan op. Maar helaas nu drie dagen verder.
Probleem wordt afgeschoven op post.nl. Maar ik doe geen zaken met post.nl maar met telefoonshop.nl. we krijgen te horen dat we gewoon pech hebben gehad.
Nou daar kun je het dan meedoen.
geen kado voor onze zoon op zijn verjaardag doordat telefoonshop.nl zijn beloften niet kan waarmaken. sorry maar beloof dan niks

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

CB11 11-08-2011

Algemene score

8,0
Verkeerde tasje geleverd bij de Garmin Nuvi 1490T.
Goede after sales en communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jrebergen 10-08-2011

Algemene score

10,0
Speciaal hier besteld omdat zij voor 22.00 uur de volgende dag nog garanderen, en dit is dan ook perfect gebeurt! Daarnaast net verzorgt en je wordt goed op de hoogte gehouden. Bevestigingsmail, daarna sms en daarna weer mail met de factuur en trackingnummer. Perfect zoals ik verwacht van een heden ten dage webshop. Voor minder doe ik het niet. Betaalde uiteindelijk een 10tje meer dan de meest scherp geprijsde, maar dat maakt de kwaliteit van deze winkelketen meer dan goed. Aftersales zit ook goed, alles bij CoolBlue is goed geregeld. Besteld regelmatig spullen bij 1 van hun shops en had ik een keer after sales nodig dan wordt het geregeld precies zoals je van een winkel met service verwacht. Ik wou dat ze allemaal zo waren. CoolBlue, petje af en TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wyger 09-08-2011

Algemene score

8,3
Diverse producten besteld en ook ervaring met retourneren. Goede afhandeling van alle zaken. Zeer tevreden. Goede prijzen, ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Kleijnen 09-08-2011

Algemene score

9,5
's Avonds voor 10 uur besteld om af te halen in de winkel in Eindhoven. Ochtend daarna om 11uur een SMS-je ontvangen dat het apparaat klaar lag. Perfect geregeld dus. Tot nu zijn alle aankopen snel geleverd en bij een (zeldzame) retournering is er een prima service geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mil57 09-08-2011

Algemene score

10,0
Echt top. Deze winkel is een tien. Fantastische afhandeling van een probleem. Gisteren opnieuw iets besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrouwtje33 08-08-2011

Algemene score

10,0
Ik vind het top, hoe Coolbleu je op de hoogte houdt van je gemaakte bestelling.
Overzichtelijk, en makkelijk. Levertijd was erg snel.. Ben helemaal tevreden. ik zal zeker de volgende keer bij de juiste prijs, bestellen bij Coolbleu!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bagger Uijl 08-08-2011

Algemene score

10,0
Heel erg prettig dat je tot 22 uur kunt bestellen en de volgende dag het product in huis hebt. Dat doen niet veel winkels je na! Dat was ook onze overweging om voor deze shop te kiezen ook al was hij niet de allergoedkoopste, maar de verzendkosten kwamen er ook niet bij.
Voor die supersnelle service dus een hele goede deal in onze ogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debilio 07-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, product goed: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debilio 07-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, product goed: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazzy66 06-08-2011

Algemene score

9,3
Ik wilde graag een andere fototas en dan graag een crumpler. Bij Digicamshop hadden ze die op voorraad tegen een mooie prijs. Gisteren besteld en net binnen. Je wordt van iedere stap op de hoogte gebracht. Echt super goed een dikke pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yu-Lin 06-08-2011

Algemene score

10,0
Goede communicatie wanneer spullen geleverd worden. Komen afspraken na. Ik heb geen contact gehad met klantenservice oid, omdat het gekochte produkt in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mil57 05-08-2011

Algemene score

9,2
Dit is een topwinkel. Op de dag bezorgd dat ik dat wilde. Helaas paste het tasje niet. Misschien heb ik zelf niet goed gekeken. Bereikbaarheid afhandeling ect. Niet te geloven zo vriendelijk snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menno890 05-08-2011

Algemene score

10,0
Goede service prijzen liggen gemiddeld, kan nog wat lager maar voor de rest topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwmberg 04-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle en correcte levering. Website is duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ma258 01-08-2011

Algemene score

9,8
Vrijdag avond besteld en zaterdag opgehaald in Eindhoven.
Duidelijke berichtgeving via email en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gret 01-08-2011

Algemene score

10,0
Snel, kundig en vooral eerlijk in hun advies. Niet de goedkoopste maar wel de beste service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobvK 01-08-2011

Algemene score

9,5
De website is overzichtelijk en ze hebben de producten keurig ingepakt binnen 24 uur bezorgd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pettak 01-08-2011

Algemene score

9,3
Prima afhandeling van mijn bestelling!
Conform belofte lag mijn bestelling de volgende dag klaar in de shop (Groningen).
In de tussentijd ook goed op de hoogte gehouden van de status via mail en SMS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunke 01-08-2011

Algemene score

9,3
Besteld op vrijdag, dinsdag in huis toppie daar ik wel meer 1 dag langer moet wachten bij andere webshops ligt waarschijnlijk aan de ligging (Limburg)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_ 01-08-2011

Algemene score

8,7
product op voorraad, scherpe prijs. En vertrouwde snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marie-jose2011 01-08-2011

Algemene score

9,5
Voordelige prijs, supersnelle levering en een betrouwbaar adres. Ruime keus ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamxy 29-07-2011

Algemene score

9,3
WEbsite duidelijk, bestellen gaat eenvoudig, keurig binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vader58 29-07-2011

Algemene score

9,7
Bestelling en levering zijn zeer goed en voorspoedig verlopen. Vrijdag begin van de middag besteld voor de verjaardag van mijn zoon en zaterdag om ongeveer 12 uur bij hem thuis bezorgd. Keurig verpakt en geheel volgens de beschrijving. Verzending was ook goed te volgen via internet. Zowel ik als besteller als mijn zoon als ontvanger zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john6872 28-07-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering. Voor 22:00uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Alles keurig verpakt en volledig volgens afspraak. Ga ik zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BM09 27-07-2011

Algemene score

9,8
Snelle service, goede en heldere communicatie en niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Emmen 27-07-2011

Algemene score

9,2
Geweldige shop. Even bestellen op de site (gaat heel soepel) en dan de volgende dag afhalen bij de winkel in Rotterdam, na ontvangst van een sms. Deze webshop in combinatie met de winkel kan als voorbeeld dienen voor veel webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emilio.a 27-07-2011

Algemene score

9,0
snel en correct,21.00 u besteld op vrijdag en zaterdag om 13.00 u in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert.debruin 26-07-2011

Algemene score

9,5
Prima service, gratis verzending, binnen een dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolandavb 26-07-2011

Algemene score

8,5
Vrijdag besteld en zaterdag geleverd, netje verpakt.
Keurige email met factuur en track en trace nr.
Deze webshop is een voorbeeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

G. R. 26-07-2011

Algemene score

9,2
Snelle en correcte levering. Alles goed verpakt en alles geleverd volgens afspraak.Prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha vdb 26-07-2011

Algemene score

10,0
Babyfoon besteld, de dag daarna al ontvangen. Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Solarsix 26-07-2011

Algemene score

9,0
Op donderdagmiddag besteld en vrijdag in mn bezit.
Alles via track en trace te volgen + kreeg 1 sms dat order in behandeling was.
In een woord geweldig !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulE61 26-07-2011

Algemene score

10,0
Coolblue is niet de goedkoopste winkel om je bestelling te plaatsen. Maar wat voor mij veel belangrijker is dat ik gevoelsmatig met een betrouwbare winkel te maken heb.

Veel in voorraad, erg snel leverbaar, en altijd zeer netjes geleverd. Vaker bij hun besteld en uitermate tevreden.

Coolblue, ga zo door, want jullie onderscheiden je met de goede service, snelle levertijden en een duidelijke site.

Soms mag het ook wat goedkoper hoor! Maar ik weet, service met de hoofdletter S kost nu eenmaal investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daffn8000 26-07-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Vlotte afhandeling van bestelling. Kortom: Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coach-E 26-07-2011

Algemene score

9,0
Alles goed en snel. Snel geleverd, nette factuur, duidelijke informatie.
Goede prijs.

Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim81 26-07-2011

Algemene score

9,0
Goede nette snelle levering.
Vandaag besteld morgen in huis, mijn dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter1233 26-07-2011

Algemene score

10,0
Topwinkel: Snelle levering, producten goed verpakt! Desondanks is mijn Wake Up Light wel defect aangekomen, maar dit wordt inmiddels opgelost door Philips zelf en schijnt een fabrieksfout te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorrit82 26-07-2011

Algemene score

9,8
Top Binnen 12 uurtjes in huis goed geregeld met updates waar je bestelling is per uur top winkeltje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jungle_girl 24-07-2011

Algemene score

10,0
Vanaf het bestellen tot het ophalen, alles perfect en correct. Ik ben een content klant.
Ik heb al een paar artikelen bij MP3shop besteld.
Betreft After Sales, heb ik gelukkig nog geen ervaring mee gehad. Ben nog nooit terug moeten komen doordat een artikel niet goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nedi 23-07-2011

Algemene score

9,5
Het artikel 's avonds om 21.30 besteld, en het werd keurig de volgende dag afgeleverd. Keurig mails met de status van de verzending ontvangen, incl track&trace info voor TNT post. Prima afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jash1989 22-07-2011

Algemene score

10,0
Over deze webshop ben ik zo tevreden, dat ik heb besloten mijn eerste winkelreview te schrijven. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Ik bestelde mijn PS3 rond 21:30. Achtereenvolgens kreeg ik e-mails om de kwartiertjes: Order ontvangen, ingepakt, etc. Tot mijn grote verbazing kreeg ik later nog een smsje met de statusupdate van mijn order. Nooit eerder meegemaakt.

De volgende dag heb ik het ook echt ontvangen om half 1 in de middag. Hoe snel kun je zijn? Net als de PS3 waren ook de erbij-bestelde hdmi kabel en extra controller onbeschadigd en keurig verpakt. Leuk foldertje bij in de doos.

Over de website moet ik nog zeggen dat ik kon kiezen welke dag ik het bezorgd wilde krijgen, of welke dag het klaar kon zijn om af te halen (als ik dat zou willen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews