coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tieme Mennink 30-03-2011

Algemene score

9,2
Garmin fiets computer gekocht. Paar keer contact gehad telefonisch met allerlei vragen en steeds keurig en snel geholpen. Medewerkers hadden alle tijd voor me en waren goed op de hoogte van de mogelijkheden. Later contact gehad in de winkel waar ik apparaatje heb opgehaald. Hier precies hetzelfde vlotte service en prettig contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Hokke 30-03-2011

Algemene score

10,0
De site was heel duidelijk,de bestelling ging gemakkelijk. Er werd daarna steeds de status van de bestelling gemaild: bestelling ontvangen, bestelling ingepakt en bestelling verzonden per TNT waarbij ook vermeld werd hoe je de bestelling kon traceren, SUPER! Nog nooit zo goed meegemaakt! 's Middags om 4 uur besteld, de andere dag om 13 uur binnen.Heel snel volgens afspraak.
Het apparaat werkt trouwens ook super en we zijn er hartstikke blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamesman 30-03-2011

Algemene score

9,0
prima service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Batist 30-03-2011

Algemene score

9,3
Ik ben zeer te spreken over de service van de webwinkel. Ik had een speedo aqaubeat aangeschaft. Na 1 x gebruik hield deze er echter mee op. Dus stuurde ik een mailtje. Vervolgens kreeg ik al snel een nette mail terug, dat ik mijn product kon terugsturen. Hiervoor zat ook een sticker bij die mij verzendkosten bspaarde. Binnen een week kreeg ik vervolgens een nieuwe mp3speler opgestuurd. Deze doet het wel goed. Zeer tevreden over de nette en vooral zeer snelle service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna30 29-03-2011

Algemene score

9,5
Prima afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra 2 29-03-2011

Algemene score

9,0
Bestellen werkt heel strak. correcte informatie. Levering zoals beloofd de dag na bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TB-V 29-03-2011

Algemene score

9,2
Gewoon prima.
Produkt biedt meer mogelijkheden dan verwacht.
Verder supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chia 29-03-2011

Algemene score

8,3
uitvoerige informatie en snelle, correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick en Angela 29-03-2011

Algemene score

9,0
De tondeuse de ene dag besteld, de volgende dag al geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marja13 29-03-2011

Algemene score

9,2
Op internet gezocht naar een niet al te groot printerje gezocht. Terecht gekomen bij de printershop. Woensdagavond besteld en dondedagmiddag in huis. Super! En ook nog uitermate tevreden over de printer. Hij is compact en werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beempie 29-03-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering met extra service zoals een sms-je en je aankoop is te volgen via track en trace. Duidelijke website kortom geen opmerkingen prima zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TB1948 29-03-2011

Algemene score

9,3
Van websites word ik niet snel warm. Deze is gewoon goed, overzichtelijk en laat je eenvoudig bestellen. Mijn bestelling is vlot en foutloos afgewikkeld en iedere stap is to the point en persoonlijk gecommuniceerd. Deze internetondernemer is een verademing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergje81 29-03-2011

Algemene score

9,0
Erg snelle levering. Produkt voldeed precies aan de beschrijving. Erg tevreden met deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. vdMortel 29-03-2011

Algemene score

9,5
Op de website duidelijke omschrijvingen van de artikelen, bestelling volgende dag al binnen. Via e-mail ongedwongen contact. (nog) Geen gebruik hoeven te maken van eventuele service bij mankementen, maar heb daar alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Rene 28-03-2011

Algemene score

8,7
Vrijdagmiddag om 13.30 uur besteld en zaterdagmorgen om 9.00 uur al in huis. Interne afhandeling zeer accuraat en ingehuurde bezorging ook volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Gruppen 25-03-2011

Algemene score

10,0
2 jaar geleden dit hele pakket gekocht. Na een maand was er iets met het drumstel. langsgebracht, gemaakt en opgehaald. Kon ook laten halen en bezorgen. De garantie was bijna voorbij, wat ik niet wist ( nog 5 dagen) drum en guitar defect. Heb al mijn geld ervoor teruggekregen. Nu de nieuwste gekocht. de service, bestellen, alles is super goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine85 18-03-2011

Algemene score

8,7
Goed op de hoogte gehouden over de levering. Een paar weken terug heb ik een cardreader gekocht. Meerdere malen telefonisch contact hierover gehad waarbij ik erg goed geholpen werd en ze erg flexibel waren. Fijne manier van het kopen van producten!
Mijn complimenten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmuth Kohl 16-03-2011

Algemene score

9,0
Ik heb hier in augustus 2009 een Iphone 3GS gekocht. Het toestel heeft tot 1,5 week geleden goed gefunctioneerd. Hierna werkte echter de GPS functie totaal niet meer.
Na een mail aan de klantenservice heb ik het toestel toen in Eindhoven in de Coolblue vestiging binnengebracht.
1,5 week later had ik een nieuwe Iphone 3GS thuisgestuurd gekregen van Smartphoneshop ondanks dat de 1 jarige fabrieksgarantie van Apple reeds verlopen is.

Je ziet niet vaak dat bedrijven dit op zo een goede en snelle manier regelen.
Coolblue, Smartphone shop, verdient hier mijns inziens een grote pluim voor en daardoor zal ik ook in de toekomst bij hun producten blijven kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jverhulst 08-03-2011

Algemene score

4,3
Meerdere malen contact gehad met winkel. Zeer ondeskundig personeel. Op de vragen die ik stelde wist de medewerker geen antwoord en moest dit telkens navragen. Medewerker sprak heel traag en daardoor vreselijk irritant om naar te luisteren. Website erg slordig. Niet makkelijk een product te vinden.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Rumon 05-03-2011

Algemene score

9,8
Deze week heb ik een Ereader gekocht bij Coolblue Ereaderstore.nl. Deze was bedoeld voor mijn moeder.
Ik heb em hier gekocht vanwege 'geen' verzendkosten waardoor het goedkoper was dan bij Bol.com

Door de interface in de website, wat gemaakt is voor gemak, heb ik door de poscode verkeerd in te toetsen het pakket naar een verkeerd adres gestuurd. Ik heb toen direct contact opgenomen via het 'gratis telefoonummer en gevraagd wat ik hier aan kon doen. De medewerker legde mij uit dat het proces niet aangepast kan worden maar als het pakket gewijgerd word bij de geadresserde word het terugestuurd naar Coolblue. Hier werd deze gelukkig gewijgerd
Ik heb er toen nog een besteld naar het juiste adres.
Dit op advies van de medewerker coolblue die ik weer redelijk direct aan de lijn kreeg. Deze had ik binnen een dag binnen.
Zodra het verkeerd geadreseerd pakket weer terug was bij Coolblue is mijn geld teruggestord zonder kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke04 04-03-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke website. Leveren als beloofd, voor tien uur 's avonds besteld is ook echt volgende dag bezorgd! Zending goed te volgen eerst via e-mail's van Coolblue en daarna via track & trace van TNT. Makkelijk betalen via Ideal, maar ook mogelijk via rembours e.a.. Gekochte telefoon voldoet ruimschoots aan de verwachtingen!!! Ik ben een tevreden klant en aangezien Coolblue vele soorten webwinkels heeft: tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel van R. 03-03-2011

Algemene score

9,0
De website is goed, en meer zoekmogelijkheden zou een hoger cijfer kunnen geven.

De levering was mij een 9 waard omdat ze binnen een dag leveren en dat ze het pakket zo ingepakt hadden dat het door de brievenbus kon. Daardoor hoefde ik niet naar postkantoor en dat scheelt.

De aftersales was helaas nodig omdat de screenprotector niet goed was. Ze reageerden binnen een uur op mijn email met mijn klacht en sturen een nieuwe op. Ik kan niet meer verwachten dan dit, dus vandaar een 10.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan nummer zoveel 03-03-2011

Algemene score

9,3
Alles perfect geregeld en snel in huis (NB binnen 15 uur !) ;precies zoals een internetbedrijf kan en moet zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cat72 28-02-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site. Product was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden, ware het niet dat Nederland toen helemaal ingesneeuwd was. Hierdoor werd de netbook later bezorgd, maar dit is laptopshop niet aan te rekenen. Ook het terugsturen van de sleeve verliep goed en duidelijk en het betaalde geld werd netjes naar me overgemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

happyness 24-02-2011

Algemene score

9,7
Wij kochten een printer die niet goed functioneerde en hebben dit aan Printershop medegedeeld. Zij hebben met ons meegedacht om dit probleem op te lossen, hetgeen helaas niet lukte. Zonder pardon en verzendkosten konden wij de printer retour zenden.
Wij ontvingen daarna een andere totaal nieuwe printer. Als dat geen goede service is?
Een dikke pluim voor Printershop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erasmus10 22-02-2011

Algemene score

9,5
Informatie en levering goed en zoals beloofd.
De reden voor deze review is de uitstekende service die ik gekregen heb: de earbuds die ik gekocht had bevielen mij absoluut niet. Mij werd de mogelijkheid geboden deze te ruilen tegen een paar andere (niet zonder meer vanzelfsprekend vind ik). Inmiddels dik tevreden met de earbuds die ik nu heb (Klipsch Custom-3). Prima service, grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco Janse 16-02-2011

Algemene score

8,7
Lens besteld op de heldere site. Belooft levering de volgende dag indien besteld voor 22:00. Ik bestelde op 22:15. Om 22:40 al bevestiging van aankoop en leverklaar maken. Volgende dag werd de lens al bezorgd. Buitengewoon. Over service of aftersales geen mening, geen ervaring mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerard 48 15-02-2011

Algemene score

10,0
geweldig wat een service en je wordt ieder moment op de hoogte gehouden van je bestelling door middel van emailtjes, ook als er iets retour moet snelle afhandeling, ik heb dit nog niet eerder meegemaakt van een online shop, voor mij is die zaak een 10 waard,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlWil 14-02-2011

Algemene score

8,3
Sneller beschikbaar om afgehaald te worden dan beloofd (vrijdagnamiddag besteld, zaterdagochtend kon ik hem afhalen). Bij afhalen kan je pinnen. Vestiging in Rotterdam (Oudedijk) is niet geweldig qua parkeren. Dat is het enige nadeel wat ik kan verzinnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willy63 13-02-2011

Algemene score

9,3
De gehele procedure duidelijk van te voren aangegeven en nagekomen. Tevens perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAERSCHALCK RUDY 11-02-2011

Algemene score

7,5
De levering verliep heel vlot en snel.
Dus tot nu toe ben ik heel tevreden en werkt het toestel perfect !

Prima service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tinca25 09-02-2011

Algemene score

9,5
snelle en adequate service bij reparatie, goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander1116 07-02-2011

Algemene score

9,0
Altijd bereikbaar & vriendelijk. Zoeken altijd naar een oplossing, ook al duur het soms wat langer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paultyje B. 07-02-2011

Algemene score

8,0
Op vrijdagmiddag 16.00 uur bestelling gedaan en met Ideal betaald.Tot mijn verbazing ging op zaterdagmorgen 10.00 uur de bel, mijn bestelling was er al, ik had het zeker niet voor maandag verwacht.
Kortom ik ben zeer tevreden en zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

geert.henderickx 04-02-2011

Algemene score

9,5
Schitterende service van deze internetwinkel(Coolblue, heeft ook nog 32 andere shops-gespecialiseerde diversiteit), qua snelheid is deze onovertroffen! Had gisteren de Logitech Harmony One AB in de vooravond besteld en deze ochtend kwam de taxipostdame met het bestelling rond 11u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther195 03-02-2011

Algemene score

8,8
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Dat is supersnel en heel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Raak 03-02-2011

Algemene score

9,8
Hallo, ruim een jaar geleden de set gekocht bij tondeusestore.nl, inderdaad binnen 24 uur geleverd, supersnel, goed produkt, nu na ruim een jaar een minimaal defect aan de trafolader, terugestuurd, en binnen 2 weken kreeg ik tot mijn verbazing een compleet nieuwe set retour gestuurd, mag de after sales een 11 ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Prinsen 02-02-2011

Algemene score

10,0
Snelle, persoonlijke en professionele klantenservice! 'k Had een vraag gesteld via hun website mbt levering voor bestelling, en even later al door een van hun medewerkers gecontacteerd en verder geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeeKaa1961 01-02-2011

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijk personeel,duidelijke site.
Een jaar geleden een telefoon bij ladyphone gehaald, ook voor deze nieuwe verlenging van mijn abonnement ga ik wederom naar de ladyphoneshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Boer 31-01-2011

Algemene score

10,0
Een half jaar geleden heb ik een nieuwe accu gekocht voor mijn HP Ipaq PDA. De ene dag besteld en de andere dag in huis. Snel en zonder problemen. Nu een half jaar later heeft de accu het begeven. Erg vervelend... na 1 mailtje werd de accu zondermeer vervangen; de oude hoefde ik niet eens op te sturen. Gewoon een snelle service. Dit bedrijf zit overal goed bovenop! Zeker een aanrader om te gaan (blijven) kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuc K. 31-01-2011

Algemene score

9,5
Snel en accuraat geleverd
De volgende dag al in huis.
Goed zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1912 30-01-2011

Algemene score

9,3
De winkel maakt waar wat er op de website staat: voor 22.00 uur besteld, de volgende ochtend al afgeleverd. Supersnel, alles compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jane79 30-01-2011

Algemene score

8,2
Vandaag besteld, morgen in huis. Supersnelle en correcte aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DJO67 30-01-2011

Algemene score

8,2
Prima prijs, heel (bijna te) veel informatie over de ordervoortgang, zeer snelle levering; webshop staat inmiddels bij mijn favorieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RicieB 29-01-2011

Algemene score

9,0
De bestelling was duidelijk te maken via de webshop. Het bestelde is afgeleverd op de afgesproken datum. Alles netjes afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack1973 29-01-2011

Algemene score

9,2
Na veel zoeken op het internet en in bij winkels zoals die van T-mobile zelf, was PDAshop.nl wel in staat om een iPhone 4 televeren.
In tegenstelling tot de antwoorden bij andere shops, waarbij de iPhone van T-mobile slecht leverbaar was en het ook onduidelijk was wanneer wel, gaan mijn complimenten uit naar de PDAshop.nl.
Gewoon op voorraad, adequate afwikkeling van de bestelling en een keurige begeleiding van de levering van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seb123 27-01-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld via internet, betaald via online mistercash en 's avonderendaags om 12u30 afgeleverd. Enorm snel en correct afgehandeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Andeweg 27-01-2011

Algemene score

8,3
Kon op de website een duidelijke keuze maken, alhoewel ik het gekozen apparaat al kende. Snelle levering. Verder niet op problemen gestuit .....en het apparaat (DECT-telefoon) werkt naar behoren. Mogelijke service of garantienoodzaak nog niet of wellicht nooit van toepassing. Conclusie: gewoon tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TheaTed 26-01-2011

Algemene score

9,5
Al 3,5 jaar klant en al zo lang heel erg tevreden. Snelle levering, geweldige service en nederlandse handleidingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andriesje 26-01-2011

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over Uw medewerkers netjes en corket te woord gestaan kon niet beter,nog maals dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews