coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42598 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kris 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en eenvoudig

Assortiment
bijzonder groot

Extra toelichting
top, die korting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonneke verweij 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk en snel gevonden wat ik nodig had

Assortiment
genoeg keuze voor een niet al te dure prijs

Aanbeveling
snel besteld en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th.Offermanns 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
een product wat niet in het assortiment is wordt je geholpen door naar de concurrent te verwijzen die het wel heeft

Assortiment
bijna alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
alleen al voor de geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marybrak 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je bezoekt de website, alles wat verkocht wordt in een oogwenk te bekijken.

Service
vandaag besteld en daadwerkelijk morgen in huis, in dit geval een wasmachine, bezorgt, geplaatst en binnen een half uur kon ik wassen.
oude machine meegenomen!

Aanbeveling
wat wil je nog meer!?? zo snel en keurig afgehandeld, heb ik nog nooit meegemaakt.
Alles wat op de website beloofd wordt, wordt ook daadwerkelijk zo uitgevoerd.

Extra toelichting
zoals ik boven al omschreef, wat belooft wordt, wordt ook zo uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyne Laureys 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
magisch: een klik en je product is aan huis

Service
Buitengewone snelle en vlotte bediening

Aanbeveling
Uiterst comfortabel winkelen

Extra toelichting
Alleen positieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuel Carlos de Lima Dias 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
It's easy to buy, but you should provide an english version of the website.

Service
Its reliable and fast.

Assortiment
I found everything I need

Aanbeveling
I would recommend the shop

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UltraMarkus 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op een licht haperende filter in de zoek functie werk het vinden van producten prima. Tevens is het bestellen en afronden ervan ook eenvoudig te regelen.

Service
Na nog weinig contact gehad met de service lijn kan ik hier niet over oordelen. Wel is het des betreffende product binnen 24 uur geleverd wat uitermate plezant is.

Assortiment
Er was duidelijk een breed aanbod voor wat ik zocht. De prijzen zijn ook aan de goede kant. Echter was er voor mijn product een leverancier die goedkoper was. Deze leverde het product echter mar met één jaar garantie en er was geen muis inclusief te verkrijgen.

Aanbeveling
Na goed te kunnen surfen en zoeken op de site heb ik mijn product makkelijk kunnen bepalen en kopen. Zoals eerder aangegeven is de filter in de zoek functie iets haperend.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicoi 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment spullen.

Service
Problemen met een autostoelhoes werden super snel opgelost.

Aanbeveling
Geweldig snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, makkelijk producten te vinden

Service
Geen service nodig

Assortiment
Prima assortiment

Extra toelichting
Keurig mail voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LM Fens Godrie 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle service,duidelijk aangegeven wanneer pakje geleverd werd.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Product wordt netjes verpakt en geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 13-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Het is heel gemakkelijk, overzichtelijk, netjes. Je kunt snel vinden wat je zoekt.

Service
Had hem besteld 's avonds, volgende dag binnen gekregen! Super handig als je nog snel een verjaardagscadeautje moet halen ;).

Assortiment
Van alles wat! Ruim assortiment, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Bergsma 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geweldige service ook telefonisch heb al enkele keren iets bij coolbleu of een van hun andere webwinkel besteld

Service
Enorm snelle levering zelfs bij bestellingen laat in de middag of in de avond werd het pakketje de volgende dag geleverd
Telefonisch wisten de werknemers waar ze over spraken. Top!

Assortiment
Ze verkopen geen vliegtuigen en houtkachels anders was het een 10😜

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en snelle website

Service
bezorging inderdaad de volgende middag

Assortiment
juist een product dat niet in de winkel (mediamarkt, bcc) te krijgen was in de juiste kleur (zwart) wel meteen beschikbaar bij Cool Blue

Aanbeveling
alleen website ervaring: prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steph92 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en goede feedback over het product

Service
geen verzendkosten en hele snelle levering!

Assortiment
veel verschillende soorten backpacks waar ik uit kon kiezen tegen een hele scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Geen bijzonderheden, kreeg niet direct mijn artikel als suggestie

Service
Duidelijke en goede informatie

Aanbeveling
Goede service,msnelle levering en heldere communicatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cornelia 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, alles prima te vinden

Service
Er is mij een email gestuurd toen het product leverbaar was, ik ben steeds op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Ook bij reparaties zijn de medewerkers erg voorkomend, en helpen de problemen op te lossen.Al met al, vriendelijk en behulpzaam, echt geode service.

Assortiment
Allerlei verschillende webshops, goed assortiment

Aanbeveling
Zeer goede service, nooit problemen met retourneren of reparaties. Al je facturen staan in de computer, gemak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fynn Eberhard 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede site. Lekker overzichtelijk en snel.

Service
Goede oplossingen. Retourneren geen probleem. Zelfs een whatsapp nummer voor zeer snelle service.

Assortiment
Verschillende categorieën, waar elke categorie weer veel keuze bied.

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik vindt het eigenlijk perfect. Maar er zijn altijd kleine verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk. De instelmogelijkheden aan de linkerkant zorgen ervoor dat de producten ziet die bij je passen. Alle benodigde informatie staat waar het hoort te staan. De prijs die je betaalt is inclusief alle bijbehorende kosten zoals het verzenden/installeren.

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via mail en sms van de status van je bestelling. Uitstekend.

Assortiment
Coolblue heeft ontzettend veel diverse producten in zijn assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen. Goede status updates. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desmond 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en altijd een goede levering

Service
goede service niets op aan te merken

Assortiment
Heeft de meeste producten die ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service en levering op alle dagen beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Peenen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke website, snel benodigde product gevonden. makkelijk te betalen. goed verpakt. Prijs-kwalitiet is top

Assortiment
veel keuze voor een product dat je graag wil. Ook meerdere prijsklassen dus voor ieder wat wils

Aanbeveling
betrouwbare site. veel voordeliger dan in de winkel

Extra toelichting
al veel gekocht via cool blue en altijd zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelling kunnen plaatsen

Service
Direct na bestellen wordt je regelmatig op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
Ruime keus in produkten

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbie54 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van keuze, gemak van kosteloze betaling, stipte aflevering

Service
Super

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Omdat je er bijna alles vind, goede volledige technische gegevens van elk product.Stipte gratis levering.goede onzin helpdesk.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NelisD 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Enorm handig dat alle specificaties online staan en er dus niet naar een winkel moet gelopen worden.

Service
Het aan huis bezorgen werkt minder optimaal via Bpost volgens mij. De Etracker gaf de status zending wordt geleverd, en werd onmiddellijk opgevolgd door: nieuw aanbod voorzien. Waardoor ik er niet van overtuigd was dat de zending nog de dag zelf ging komen. Kwam uiteindelijk 5 uur later toch toe.

Assortiment
Is goed

Extra toelichting
Winkel op zich vind ik goed, service via Bpost minder.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Harm 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Perfect snelle levertijd en prima op de hoogte gouden van de verzending.

Assortiment
Je kunt haast elk artikel vinden wat je wilt hebben.(ik tenminste wel)

Aanbeveling
Ik geef uit principe geen 10'omdat er altijd een beetje spanning op moet blijven staan. Maar wat mij betreft kan het haast niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cologic 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en handige website, heel uitgebried assortiment

Service
Wat een verfrissende kontakt aanpak. Je wordt van minuut tot minuut op de hoogte gehouden van waar je bestelling op dat moment in het proces is. Weet precies wanneer ik thuis moet zijn om het bestelde te ontvangen.

Assortiment
Zowat alles wat je kan bedenken is bij hun te koop. Tegen de beste prijzen. Ik ga tegenwoordig niet eens meer online naar vergelijk of zo, maar bestel gewoon direkt online bij CoolBlue.

Aanbeveling
Razendsnelle levering. En ongelooflijk goede service.

Extra toelichting
Gewoon de allerbeste online winkel die ik ken. Zo zou iedere winkel in Nederland moeten zijn. Jammer genoeg voor hun is CoolBlue de enige beste. Waar alles perfekt geregeld is en je als klant eindelijk weer eens telet. Je volledig ondersteund en serieus genomen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evitake 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geleverd en geplaatst

Service
Geleverd tot op 1ste verdiep

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Snelle en goede service. Heel vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Willems 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk navigeren op de site. Door de vele filters kom je snel bij het product dat je zoekt.

Service
Vandaag besteld morgen in huis wordt beloofd en wordt nagekomen. Bij de producten staat een filmpje met productuitleg. Heel erg fijn!

Assortiment
Heel veel keuze, maar keuzes maken wordt simpel gemaakt door de vele filters.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijzen, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mop 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon redelijk snel vinden wat ik zocht

Service
Snelle en goeie service

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
Snelle levering
Kunnen er nog een hoop een puntje aan zuigen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Kroezen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super eenvoudig bestellen.

Service
Bestelling gedaan. Snel een bevestiging. Top.

Aanbeveling
Geweldig. Snel en eenvoudig bestellen. Vervolgens wordt je op de hoogte gehouden m.b.t. De status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een inkt cartridge en kreeg opties te zien van een combipack, dat was fijn want hier hoefde ik niet dus niet meer zelf naar te zoeken

Aanbeveling
Alles was prima, alleen het pakje was kennelijk snel en slordig dichtgetapet.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dannysalden 13-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke interface en gemakkelijk voor jong en oud

Service
Donderdagmorgen om 09:00 uur besteld en vandaag ( zondag ) 12:00 uur, bestelling nog steeds niet ontvangen.
Blijkbaar een kwestie van veel beloven en weinig geven!!!

Assortiment
Ruime keuze waar iedereen zijn meug heus wel zal vinden

Aanbeveling
Eerdere bestellingen waren op tijd, maar is blijkbaar niet steeds zo

Extra toelichting
Vandaag voor 23:59 uur bestellen en morgen in huis??? Is blijkbaar niet zo!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Randy Grouls 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima levering, lekker snel.

Service
Alles wordt snel en goed geregeld.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel, geen problemen, snelle levering en goede service

Extra toelichting
Ben je van plan iets te halen bij deze winkel, dan raad ik het zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roe No 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Motiveer je beoordeling

Assortiment
Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product is gemakkelijk te vinden; prima selectiemogeljkheden

Service
vandaag besteld wordt inderdaad de volgende dag geleverd

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
10 zou ook kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zaterdagavond een keuze gemaakt via internet, op zondag al in huis! Niks afspraken maken met buren voor het in ontvangst nemen van het pakket.

Assortiment
Eigenlijk niet zo op gelet. Ik wist wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen enkel punt van kritiek. Razendsnelle en goede service.

Extra toelichting
Pakket in goede staat ontvangen; wel doos, in doos, in doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steef 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website ziet er 'schoon' uit, maar biedt meer dan genoeg informatie en filters om het zoeken en bekijken van producten gemakkelijk te maken. De 'vergelijk' functie is ook een groot pluspunt.

Service
Ondanks dat ik vrij laat op de dag nog een bestelling heb geplaats, kon ik de volgende middag al mijn pakket ophalen bij een PostNL afhaalpunt. Het mailtje ter bevestiging stelde me ook gerust dat ik niet voor verassingen zou komen te staan.

Assortiment
Ruim voldoende. Per product is er in elke prijsklasse wel wat te vinden. Assortiment is up-to-date en dus hoef je niet bang te zijn dat je achterhaalde technologie in huis haalt.

Aanbeveling
Wanneer je voor de eerste keer bij een webshop besteld is het altijd maar de vraag of die beloftes die altijd met koeieletters bovenaan gedaan worden, zullen worden nageleefd. CoolBlue heeft me in dit geval niet teleurgesteld.

Extra toelichting
Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

VStout 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Bij de vorige bestelling een klacht gestuurd en geen reactie ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Peter 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik zocht was binnen no time gevonden en daarna verliep de bestelling en aflevering zoals altijd vlekkeloos en super snel...

Service
Het product is keurig afgeleverd, netjes verpakt en perfect in orde.

Assortiment
ik had voldoende keuze om tot een juiste product keuze te komen.

Aanbeveling
Prima store...die aan alle wensen tegemoet komt.
Geen 10 in de beoordeling omdat je altijd moet blijven zoeken naar verbeteringen...

Extra toelichting
Coolblue...What Else?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby96 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden van producten via de site, betaling doen en invoeren van gegevens of aanpassen ervan verloopt allemaal vlot.

Service
Bij mailen of bellen is er altijd snel een antwoordt.

Assortiment
Alles wat men zoekt vindt men en tegen de goedkoopste prijs ook nog!

Extra toelichting
Geen problemen over de garantie bij schade aan de producten. Gemakkelijk ook met de reviews van klanten die op de pagina staan waardoor kiezen voor een product zeer gemakkelijk maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje1965 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je stoel zo besteld na vergelijking van product via internet

Service
22.50 u besteld, volgende dag 15.30 in huis.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TFS87 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke heldere stappen, goede productinformatie

Service
Perfect op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Assortiment
Zeer veel producten

Aanbeveling
Altijd! Werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

realmathers 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na reeds meerdere ervaringen met online aankopen verkies ik Coolblue boven al de andere. Zij hebben slechts enkele behoeften nodig om meteen het gepaste product(en) voor deze te bevredigen te vinden. Nog nooit was moeilijke aankopen doen, zo makkelijk.

Service
Desondanks alles digitaal gebeurd, ben ik meer op de hoogte van mijn product dan gewoonlijks. Van het klaarmaken van het pakketje tot de levering kan ik alles volgen. Ook kan ik steeds meteen terecht indien er problemen zijn bij de klantenservice.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, en voor de prijs ben je hier ook vaak op de beste plaats. Van scheerapparaten tot laptops, kan je in elke prijsklasse meerdere keuzes maken.

Aanbeveling
Iedereen die elektronica via het internet wou kopen heb ik mijn aanbevelen gegeven, en al deze personen zijn met dezelfde mening als die van mij. Zeer tevreden, en een blijvende klant.

Extra toelichting
Van zover mijn ervaringen gaan kan ik geen negatieve punten vinden, het is de beste webshop die ik tot nog toe ben tegengekomen. Klantvriendelijkheid en service is een hoge prioriteit die ik ten zeerste waardeer, alles gebeurt op een correcte manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janitah 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering!

Aanbeveling
Goede service en snelle levering!

Extra toelichting
Product is prima. Goede service en snelle levering! Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen gaat vrij makkelijk en snel. Na wat informatie te hebben gelezen besloten om tot aankoop over te gaan, was binnen 5 min afgerond.

Service
Levertijd is echt abnormaal snel. Om 21.00 besteld de volgende dag het product al op kunnen halen bij een afhaalpunt.

Assortiment
Had nog wel iets meer producten mogen hebben (backpacken).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

martien uit oirschot 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke site waar je op een makkelijke manier veel artikelen kan vinden,en op eenvoudige wijze kan bestellen en betalen

Service
nadat je iets hebt besteld wordt je via mail op de hoogte gehouden van de status van het bestelde artikel.

Assortiment
groot gevarieerd assortiment tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
op zaterdag avond op de site een wasmachine uitgezocht deze besteld en betaald.vervolgens via diverse mailtjes op de hoogte worden gesteld van de order status. en op maandagmorgen om 11uur de eerst was gedraaid met de nieuwe machine. helemaal geweldig.voor mij een super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verhelst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en uitgebreide website met nog wat humor bij ook!

Service
stipte bezorging correcte en vriendelijke bezorger.
Super begeleiding bij de klanten service.
perfect communicatie en opvolging.

Assortiment
Goed en behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Als het goed is mag het gezegd worden.
Als het perfect is moet het gezegd worden !

Extra toelichting
Goed ; correct, duidelijk, ruim assortiment, goede opvolging, communicatief perfect en super vriendelijk! Slecht; geen (eerste ervaring)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

strengers 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds bestelt, de volgende dag al in huis. Hoe gemakkelijk wil je het hebben.

Service
Prima levertijd

Assortiment
Heb alleen naar deze blender gezocht, en die hadden ze.

Aanbeveling
Snel en goed. Normale prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosenkees 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel vergelijken en bestellen binnen een paar minuten

Service
Doen wat ze beloven/zeggen

Assortiment
Kan altijd uitgebreider

Aanbeveling
Meerdere malen wat besteld ,altijd naar grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Broke 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan je bureau rustig kiezen, vergelijken en dan bestellen, betalen en pakket wordt daags nadien aan huis besteld. Beter en meer gemak kan toch niet meer. super!

Service
vlotte eerlijke service.

Aanbeveling
Overal, altijd en aan iedereen.

Extra toelichting
heb alleen maar positieve ervaringen. Aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonneke 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
levering zoals gezegt

Assortiment
Coolbleu metveel producten aanwezig

Extra toelichting
ze zijn vriendelijk aan telefoon en halen alles uit de kast om de bezorging naar onze zin te verzenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews