coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

captain 51 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja,bestel maar gewoon

Service
Retourzendingen geen punt centjes weer netjes terug op de rekening

Assortiment
Bijna alles is te vinden

Aanbeveling
Altijd top service en supersnelle bezorging

Extra toelichting
Zeer goede webshop,al meerdere bestellingen geplaatsten altijd top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka Georgieva 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan gestructureerd en makkelijk naar de producten waar je geïnteresseerd bent "lopen"

Service
Alles wat CoolBlue belooft maakt die waard. Erg prettig.

Assortiment
Mijn speuractie op internet is beëindigd bij CoolBlue, een van de eerste die ik geraadpleegd heb. Meer hoef ik niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beka 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, producten eenvoudig vergelijken.

Service
Zaterdagavond bestellen, zondag in huis! Was niet nodig, maar wel erg leuk, dus graag gebruik van gemaakt!

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aanrader! Niet alleen voor een laptop/notebook

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekgemak

Service
snelle en prima service

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhbb 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, zeer snelle levertijd!

Service
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon gehad voor het maken van een bezorgafspraak.

Aanbeveling
Alleen nog maar goede ervaringen met Coolbue

Extra toelichting
Je wordt persoonlijke gebeld voor een bezorgafspraak. Zeer snelle levering! Bezorger vriendelijk Bij defect toestel wordt alles netjes en snel afgehandeld waarbij je op de hoogte wordt gehouden van het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Teeuw 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk zoeken op de site
ook worden meteen de alternatieven getoond

Service
De levering was super snel, de tas was binnen voordat onze dochter was nog niet eens wakker

Assortiment
De tas was bij jullie het goedkoopste door jullie actieprijs

Aanbeveling
leuke spullen die je kan vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Voor 1800 uur besteld volgende dag in huis

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Duidelijke website, voldoende assortiment, en beloven wat ze nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekend geholpen. kon mijn activitytracker makkelijk retourneren, kreeg hulp bij het uitzoeken van een ander exemplaar, zelfs links met reviews toegestuurd, geld snel terug op de rekening, uiterst vriendelijke klantenservice. En toen ik m'n nieuwe een paar dagen had, een kaartje met veel succes gewenst. Toch leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Crommen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke informatie over het product

Service
Zeer goede communicatie tot aan de levering aan huis

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Zeer tevreden over de diensten

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de ganse lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluebo10 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.

Service
Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn.

Assortiment
goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Aanbeveling
overall goed en voorspelbaar !

Extra toelichting
makkelijk te vinden producten, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn. goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mej Boot 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestelling snel geleverd, makkelijke website.

Service
vraag in de mail redelijk snel beantwoord (binnen de dag), helaas lag op het moment van mijn vraag de whatsapp en het callcentrum eruit

Assortiment
voldoende keus, goed te sorteren en te filteren.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering, goede service. Ik was nog niet bekend met de site, en zal zeker hier kijken als ik weer iets zoek wat coolblue in het assortiment heeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C Harwig 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Haast oneindig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickheylen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Freddiebowie 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In tegenstelling tot veel webshops is er vaak een persoonlijke beoordeling van de winkel zelf bij producten. Hierdoor hoef je niet meer naar de winkel zelf om de verkoper te vragen hoe t product is.

Service
Snel antwoord op een bericht en via veel soorten media bereikbaar. Zelfs op onmogelijken tijden als 22:00 savonds op zondag.

Assortiment
Niet alle producten zijn besschikbaar wel veel, en meestal wel een alternatief.

Extra toelichting
De persoonlijke service is top, en daarnaast extra info bij het vergelijken van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotbino 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keus, makkelijk bestelproces

Service
Supersnelle en nette levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Gemak, ruime keus, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FemkeGR 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestelproces

Service
Om 22.00 besteld en de volgende dag (zaterdag) om 11.30 in huis!

Assortiment
Zeer breed en vooral goed toegelicht assortiment

Aanbeveling
Top, in alle facetten!

Extra toelichting
:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon27121996 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nooit problemen gehad met coolblue

Service
nooit problemen gehad met coolblue

Assortiment
Vooral qua elektronica vind je er veel

Aanbeveling
Het is mijn absolute "to go"- winkel

Extra toelichting
Ik vind zowel het assortiment, de lay-out van de site , als de service na de aankoop goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

masterbrowser 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van bestellen tot aan levering is snel en goed verlopen. Daarnaast is de site ook nog eens perfect te gebruiken op mijn smartphone. S'avonds om 23.00 uur wilde ik vanuit mijn bed nog even snel een order plaatsen voor een systeemcamera. Dat ging erg makkelijk!

Service
Naast het feit dat ik geen issues heb, prima!

Assortiment
Coolblue heeft echt alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Coolblue werkt echt top. constante communicatie, leuke vorm van humor, beloofde levering, op tijd... Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede, duidelijke en overzichtelijke website. Volop aanbod van verschillende artikelen. Vooral de keuzehulp en de video's over producten zijn super. Meest belangrijke vind ik de hulp bij de filters. Dit is echt super, de uitleg kan bijna niet beter en je weet meteen waarvoor bepaalde dingen zijn bij een product.

Service
Producten zijn altijd op tijd! Volgens de retoursinformatie is dit kosteloos en ook erg eenvoudig door gebruik te maken van de verpakking.

Assortiment
Ruim voldoende keuze aan producten (laptops in dit geval). Echter, of het komt doordat er simpelweg niet meer aanbod is of omdat dit een keuze van het bedrijf is vond ik dat er iets wat weinig betrekkelijk betaalbare (<€650), goede laptops te koop waren. Vooral veel keuze boven de €700.

Aanbeveling
Alles aan dit bedrijf bevalt me. De hulp tijdens het kiezen, het betalen, het leveren, het retour proces. Ook vind ik de veiligheid omtrent gebruik van de creditcard super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

29011303 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag was de wasmachine al aan het draaien

Service
Super goede service

Assortiment
ruime keuze en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje Prins 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel en makkelijk te vinden. Niet nodig om een account aan te maken.

Service
Zeer snelle kosteloze verzending.

Assortiment
Alles wat ik zocht snel gevonden.

Aanbeveling
Makkelijk alles te vinden. Snelle gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirra 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk wanneer het jou uitkomt, achter je eigen computer artikelen kopen tegen een goede prijs.

Service
Laat je bestelling bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Simpel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ko 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
houdt zich aan de afspraak,voor 23 uur besteld volgende werkdag geleverd.

Assortiment
groot assortiment.

Aanbeveling
vlotte levering en groot assorti

Extra toelichting
hier kun je gerust kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KimAerts 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website waar je zonder problemen een bestelling kan plaatsen

Service
supersnelle service, 's avonds rond 21.30u een bestelling geplaatst, de dag erna om 11u had ik ze al

Assortiment
heel uitgebreid assortiment, iedereen vind er zijn gading wel

Extra toelichting
Ik fiets elke dag naar het werk dus ik had fietstassen nodig waarin ik al mijn spullen kan opbergen, die waterdicht zijn en tegen een stootje kunnen. Deze zijn superhandig, meer dan voldoende ruimte om alles in op te kunnen bergen, ze zijn zeker en vast waterdicht (al uitgetest), ik heb er geen spijt van dat ik ze gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijke website !
Duidelijk en gemakkelijk.

Service
Uitstekend

Assortiment
Van alles voorzien.

Aanbeveling
Kijken is kopen!

Extra toelichting
aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ev 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Snel geregeld en heel duidelijk wat de status van je bestelling is. Zelfs waar je bestelling is.

Assortiment
Er zal altijd wel iets zijn wat er niet is, maar het ziet er heel compleet uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rderaaff 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is erg simpel om via de navigatiebalk bovenaan de categorie te kiezen waaruit je iets wil bestellen. Weet je precies wat je wil, dan kan je het ook eenvoudig zoeken in de zoekbalk.

Service
Gisteren besteld, vandaag in huis! En dan ook nog een mailtje om aan te geven dat het pakket onderweg is.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar Lego, maar niet het gehele assortiment is hier verkrijgbaar.

Aanbeveling
Een fijne winkel met een snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Petra 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
je hebt het idee om iets te kopen en het kan onmiddellijk

Service
perfecte meldingen van versturen en aankomst van het pakket; de beloofde tijden kloppen en inderdaad supersnel

Aanbeveling
zie boven; helaas kan ik wb assortiment niet veel zeggen, daar heb ik niet naar gekeken. Ik koop alleen wat nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Bakker 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Puike site, idem voor het vinden van producten en het bestelproces.

Extra toelichting
Prima webwinkel, perfect gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f de beer 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk gevonden wat ik zocht. goede omschrijving van de producten

Service
geen motivatie nodig, gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tc 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke indeling van de website, bedieningsgemak.

Service
Uitzoeken, bestellen en wachten op de bezorging en continue updates over de status.

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Overzichtelijk, duidelijke voorwaarden, goede service

Extra toelichting
Was mijn eerste bezoek en is gelijk prettig blijven hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Verbeek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de productomschrijving is net niet compleet genoeg

Service
de mensen in de winkel zijn top!

Aanbeveling
service, aandacht en uitstraling

Extra toelichting
in de stromende regen het bestelde komen ophalen. Maar zonder dat dit duidelijk was kreeg ik als vermeende schuiler voor de regen zelfs koffie aangeboeden. Waar vind je dat nog. Klasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment. Vooral het attenderen op soortgelijke producten is een plus.

Aanbeveling
Snel, goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
helder en duidelijke bestel site met uitleg over het artikel

Service
het duurde vrij lang 3 dagen eer er werd geantwoord op de mail via marktplaats

Assortiment
gewoon erg veel

Aanbeveling
fijne fysieke winkel fijne internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JAN BLOM 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Ik had dit product al eerder gekocht, dus met het nummer snel te bestellen

Service
levertijd zoals afgesproken

Aanbeveling
veel producten en soms redelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke termen, snel te vinden.
Keuze voor afleverdatum, super.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Keurig op tijd binnen.

Assortiment
Had gewoon wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lkkr snel online bestellen

Assortiment
Volgens mij hebben ze bij na alles.

Aanbeveling
Snelle levering ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korffies 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In no time besteld en nog voordeligste prijs ook

Service
In de avond besteld, volgende ochtend al de postbode!

Assortiment
Wist precies wat ik wilde en dag was er

Aanbeveling
Vaker spullen gekocht nooit gezeur gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel duidelijk en de goedkoopste van internet

Service
perfecte levertijd

Assortiment
helemaal naar mijn zin

Aanbeveling
iemand anders kan wel een andere mening toegedaan zijn

Extra toelichting
snelle levering en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk zonder poespas, duidelijk en helder

Service
afspraak is afspraak

Assortiment
heel divers!

Aanbeveling
gevonden wat ik zocht!

Extra toelichting
Top een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christophe cham 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alle infos waren vanaf het begin zeer duidelijk - in een kwartier was de klus af

Service
in minder dan 12uur, onze bestelling binnen gekregen, zaterdag middag! zelf kan men op zondag ook leveren, straffe prestaties allemaal!

Assortiment
lijkt zeker vergelijkbaar met de de meeste concurrenten

Aanbeveling
prijs ok - leveringstermijn zeer sterk en betalingsmogelijkheden voldoende

Extra toelichting
leveringstermijn + zelf op zondag leveren, maken volgens mij het verschil. Prijs was vergelijkbaar met andere winkels dienst na verkoop heb ik ( gelukkig! ) niet kunnen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel netje goed personeel snel geholpen snelle levering
snelle reactie,s op vragen

Service
erg goed super

Assortiment
alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden

Aanbeveling
gewoon top wat moet ik nog meer zeggen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzichtelijke website. Groot assortiment.

Service
Zeer snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment. Goede zoekmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld het. En de volgende dag heb je het al in huis!

Assortiment
Mist wat producten.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare en snelle webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, direct antwoord op je vragen en volgende dag netjes op tijd geleverd!

Service
Direct antwoord op je vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothe Kreeftenberg 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volgende dag in huis, zelfs op zondag.

Service
Keurig ter woord gestaan aan de telefoon, erg vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Zocht een laptop, gevonden. Aanbieding met muis en sleeve.

Aanbeveling
Zal het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Nogmaals, super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop en goede zoek functie.
Makkelijk te bestellen.

Assortiment
Ik ben zo tevreden over deze winkel dat ik ze een tien geef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken op product is makkelijk. Ook inzicht in de specs en beoordelingen van anderen zijn snel in te zien.

Service
Met name het gemak dat snel geleverd kan worden: zelfs op zondag en dezelfde avond. Dit laatste was voor mij de doorslag om via Coolblue te bestellen.

Assortiment
Kwa assortiment had ik de keuze uit 2 modellen. Op internet vond ik nog meer modellen. Uiteindelijk, stonden wel de belangrijkste 2 in de lijst :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews