coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop van der Spek 20-12-2017 Via de website gekocht

Artikel binnen 2 dagen geleverd zoals beloofd.

Algemene score

8,0
Artikel besteld via de website en werd binnen 2 dagen geleverd zoals beloofd. Duidelijke en overzichtelijke website.

Reageer

Francesca Perez Perez 20-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, klantgerichte service en snelle aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue beschik van veel klant beoordelingen over veel verschillende producten. Dit hielp mij enorm om een keuze te maken voor onze nieuwe robotstofzuiger. Bij andere sites, is de aanbod niet zo groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Schreurs-Lausberg 20-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl een betrouwbeer en degelijk merk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik mijn bloeddruk zelf in de gaten wil houden, heb ik een degelijke en betrouwbare bloeddrukmeter gezocht op internet. Zo kwam ik terecht bij Coolblue.nl, die aan mijn wensen voldeed. De prijs en de vlotte levering waren ook doorslaggevend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit 20-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering en hele duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele malen besteld bij Coolblue en dat is niet voor niks :-). Overzichtelijke site, reviews, goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnelle levering. Ik kijk eigenlijk nergens anders meer als ik iets nodig heb en het is verkrijgbaar bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 20-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en professionele levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele ruime keuze in verschillende prijscategoriën.
Zondag besteld en maandag werden mijn apparaten al geleverd.
Bezorgers waren zeer netjes en vriendelijk en daarnaast ook heel professioneel.
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lettie 20-12-2017 Via de website gekocht

Niet verwacht maar echt een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juist bij coolblue kon ik dankzij de reviews goed mijn keus maken.
Helaas stonden er klachten over bezorging wat mij eerst nog tegenhield. Nadat BCC de afgesproken levering niet na kwam, heb ik toch maar telefonisch bij Coolblue besteld. De klachten over de bezorging bleken geheel ongegrond.
Toen mijn wasmachine trilde tijdens het centrifugeren heb ik gelijk gebeld en werd samen met mij alle mogelijke oorzaken nagelopen en zelfs extra navraag naar gedaan Bleek in de tril pads te zitten (die moesten er onder vandaan)
Heel fijn als je geen standaard antwoord krijgt, maar echt naar een oplossing wordt gezocht tot deze gevonden is.
Het enige minpunt vind ik het aantal jaar waar ik de garantie voor bij kon verzekeren. Deze is gelijk of beter dan bij de meeste bedrijven maar kon voor een miele bij BCC 2 jaar langer bijgekocht worden. (Natuurlijk tegen extra betaling)
Verder helemaal top op alle vlakken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia 20-12-2017 In de winkel gekocht
Oostplein Rotterdam

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Alles voor een glimlach ???
Alleen als je wat koopt dan zeker...
Zodra je een probleem hebt met een product moet je eerst een week heen en weer mailen voor er actie komt. Dan ben je je product een week kwijt en hebben ze er uiteindelijk niks mee gedaan, en liegen dat het ook bij de fabrikant is geweest.
Volgende actie.....product alweer een week weg en na drie keer met ze mailen nog niks bekend.
Inmiddels zit ik al ruim een maand door hun toedoen zonder en zit ik ook Kerst zonder magnetron en oven :(
Noooooit meer zal ik iets kopen bij Coolblue !!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 20-12-2017

Beste meneer/mevrouw Antonia,

Bedankt voor uw feedback. Allereerst vind ik het ontzettend vervelend om te vernemen dat uw magnetron/oven niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen u graag verder helpen.

Binnen de tevredenheidsgarantie van 30 dagen kunnen wij het defecte product zonder problemen omruilen voor een nieuw exemplaar. Buiten deze termijn is dat helaas niet mogelijk. Anders hadden wij dit graag aangeboden. In dit geval wordt het product ter reparatie aangeboden en gemiddeld duurt een reparatie twee tot drie weken.

Natuurlijk proberen wij het product binnen 2 weken werkend te krijgen. Als het niet lukt om uw product binnen 3 weken te repareren, zal er worden gekeken naar een alternatieve oplossing.

Wij willen uw situatie graag nogmaals bekijken om een oplossing aan te bieden. Wilt u zo vriendelijk zijn om het ordernummer van uw bestelling in een begeleidende e-mail te versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

We zien uw e-mail graag tegemoet,

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Maria 19-12-2017 Via de website gekocht

Prima service en contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is voor mij bereikbaar met fiets of OV. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en laat zich niet opjagen. Ook niet als er veel mensen staan te wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-12-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en ruim aanbod tegen scherpe prijs. Uitgebreide productinformatie en vergelijkings mogelijkheden.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Gewoon goed geregeld !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke Haverkate 19-12-2017 Via de website gekocht

Goede leuke webwinkel.

Algemene score

8,0
Snelle levering. Gratis verzending. Goede keuzemogelijkheden en goede kwaliteit. Ik heb nu een TV en een föhn van Cool Blue en beide bevallen prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 19-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering zelfs op zondag

Algemene score

9,0
Snelle nette levering zelfs op zondag zonder extra kosten. Goede prijs van het product, goedkoper dan elders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick Coll 19-12-2017 Via de website gekocht

Volgende dag wers twee dagen

Algemene score

4,0
Ik heb altijd gewedig dienst van jullie maar met mijn latste order was ik teleurgestelde .Bedoeling was tussen 18,00 en 22,00 afgelevered maar ik moest op web pagina van post nl22,45 zoeken om te zien dat het word nu volgende dag,sorry maar dat vind ik slecht dienst .
Patrick Coll

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-12-2017

Beste meneer Coll,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw feedback. Wat vervelend dat de levering van uw bestelling niet op de juiste dag en tijdvak is afgeleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen uw situatie zeker evalueren zodat wij hopen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Wilt u zo vriendelijk zijn om het ordernummer van uw bestelling in een begeleidende e-mail te versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

We zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

LauraVerh 19-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en fijne klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Coolblue een nespresso apparaat gekocht die de volgende dag nog werd geleverd. Heel erg blij mee!
Eenmaal ontvangen had ik nog een vraag over de Nespresso kortingkoffie actie. Op diverse manieren is de klantenservice te bereiken. Op zondagavond rond 22:00 uur stelde ik mijn vraag via Whatsapp. In een uur een antwoord. Helemaal top! Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine K. 19-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service, fantastische bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorgtijd , goede communicatie. Erg fijn dat je 2 berichten vóór de bezorgtijd krijgt. Alles keurig aangesloten plus korte uitleg over de werking van de droger. Én echt aardige en nette bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 19-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijzen, goede service

Algemene score

10,0
Op de website kun je vergelijkingen maken. Er is genoeg keuze. Meestal de volgende dag al geleverd. Makkelijk online shoppen, betalen en ontvangen. Hele goede service, gaan zelfs bij mijn broer met de lift naar boven. Kan absoluut geen betere winkel bedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 19-12-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zorken en vergrlijken op de site.
Concurerende prijzen.
Snelle levering
Een minimum aantal tekens vragen voor een review is een minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinhilde 19-12-2017 Via de website gekocht

tip toppe afhandeling van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop is ok, snelle levering, en correct, zonder problemen. Zelfs op zondag word er geleverd super voor mensen die werken TOP
1 min puntje, meer accessoires aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-12-2017 Via de website gekocht

Top webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (steeds op tijd), ruim productaanbod, prima product omschrijving, mooie website, kwaliteitsvolle producten, betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stables 19-12-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Kennis en vriendelijkheid ten top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en adequate uitleg en service, handig als je zelf door het bos de bomen niet meer ziet!
Enthousiaste medewerkers :-)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Els 19-12-2017 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een concurrerende webshop waar zowel prijs kwaliteit verhouding als klantvriendelijkheid hoog scoort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-12-2017 Via de website gekocht

gorde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede prijs snelle levering alleen de site is tijdens de kerstdrukte erg langzaam.
Bij telefonisch contact wil men echt helpen

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jules Rottiers 19-12-2017 Via de website gekocht

GEWOON SCHITTEREND

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte levering, juiste product, gewoon op tijd het juiste product zoals aangegeven op de webpagina, kortom voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 19-12-2017 In de winkel gekocht
Lochristie

Zeer slechte after sales

Algemene score

1,0
Mijn Nokia 3 GSM gekocht op 11 september is defect, doet niets meer .
Heeft geen gebruikers sporen ziet er dus uit als nieuw.
Volgens verkoper moet ik 40 euro onderzoekskosten betalen.
En als zou blijken dat de oplaadpoort defect is valt dat niet onder garantie.
Kortom zeer slechte dienst na verkoop.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Francis 19-12-2017 Via de website gekocht

Handig met afgesproken bezorgtijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue maakt waar wat ze beloven. Spreek een bezorgtijdvak af en ze komen keurig op tijd. En ze leveren af wat je wil hebben. De beschrijving op de site is erg behulpzaam! Complimenten van een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 19-12-2017 Via de website gekocht

Ja inderdaad, de service is fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn gevoel is dit een heel betrouwbare shop. Zij laten je niet in de steek als iets niet werkt of niet goed werkt en doen er alles aan om je tevreden te stellen. Het is dan ook altijd een plezier om hier iets te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Snelle probleemloze levering en betaling
retour of ruilen geen probleem.
Makkelijk. (goede duidelijke site)
Zelfs aanverwante artikelen worden vermeld zodat je deze niet hoeft te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rabia 18-12-2017 Via de website gekocht

Love it

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke medewerkers, snelle bezorging en top service ! Ik word altijd meteen geholpen en blijf zeker bestellen bij Coolblue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa Hempelmann 18-12-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo ontzettend goed geholpen!! Meest vriendelijke en goede service die ik ooit heb meegemaakt.
Product was defect geraakt, binnen garantietijd, snel en fijn kunnen regelen. Geen gedoe. Aandacht voor jou als klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie visser 18-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en een zeer overzichtelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en betrouwbare winkel.
Goede service en snelle levering.
Goede overzichtelijke site.
En je hoeft er de deur niet voor uit.
Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rose-Anne 18-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Algemene score

8,0
Helemaal tevreden! Super service en hele snelle bezorging. Zaterdagmiddag besteld en zondag al in huis, ondanks het weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 18-12-2017 Via de website gekocht

Kan het nog makkelijker?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's-Avonds wasmachine besteld en volgende middag al draaiend. Geen makkelijke trappen naar mijn zolder, maar vrolijk door de jongens van Coolblue nieuwe naar boven gebracht en oude afgevoerd.
Ook heel prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd, ik kon gewoon gaan werken en tussendoor naar huis voor de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 18-12-2017 Via de website gekocht

Afspraak = Afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces in webshop is helder en duidelijk. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer er wordt geleverd. Ook het contact tot aan levering is geweldig. Top Service! Mijn volgende bestelling gaat zeker weer via CoolBlue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ATW. jongen 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede dienstverlening

Algemene score

10,0
Vaatwasser kapot, vrijdagavond besteld, goede service d.m.v. van mailcontact waardoor ik goed op de hoogte bleef van de vordering van min bestelling. Op zaterdag (de dag erna reeds) al geleverd precies zoals men beloofd/omschreven had. De vaatwasser heb ik meteen kunnen inbouwen en zaterdagavond al in gebruik kunnen nemen.
Zeer goede service en dienstverlening van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van der woerdt 18-12-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

10,0
Keurig op tijd geleverd; werd gebeld toen ze onderweg naar mij waren.
Mijn wasdroger werd keurig geïnstalleerd en de oude werd meegenomen. Het apparaat werkt nog prima ook 😊
Qua service kan ik alleen maar concluderen dat die is zoals ik hem graag zie.
Top 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cumsuis 18-12-2017 Via de website gekocht

Vlotte en zorgvuldige afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn koffiezetter begaf het op vrijdagavond, en ik had de nieuwe zaterdagmiddag in huis, tegen de laagste prijs en zonder bezorgkosten. Klasse!

Reageer

Patty 18-12-2017 Via de website gekocht

Echt hele fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue blijken hele fijne medewerkers te werken die respect en enthousiasme hebben, dat merk je direct zodra je contact opneemt. Echt fijn om zo goed geholpen te worden, en de levering was ook nog eens supersnel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 18-12-2017 Via de website gekocht

Soepele levering en duidelijk aflever proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld bij Coolblue. Netjes aangegeven dat ik hem in het weekend bezorgd wilde hebben, netjes de dag vooraf eerst een aflever blok gekregen, derde dagdeel. Helemaal duidelijk.
'S nachts tot op het uur nauwkeurig doorgekregen wanneer we de bezorgers konden verwachten. Dat scheelt een sloot onnodig thuis zitten wachten.
Helemaal geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ires 18-12-2017 Via de website gekocht

gewoon top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
als het product wat ik zoek bij coolblue is koop ik het daar.

nog nooit problemen gehad waar ik met de klantenservice niet uit ben gekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Scholte 18-12-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb laat in de avond een espressomachine besteld, deze was de volgende ochtend al afgeleverd op het bestelde adres
alles keurig verpakt zonder schade

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 18-12-2017 Via de website gekocht

Geen glimlach bij mij

Algemene score

2,0
Ik heb een Brodit autohouder besteld en een losse zwarte (platte) Belkin kabel. Deze kabel paste niet goed en daardoor brak het kabelclipje van de Brodit af. Ik heb nu niets meer aan dit product. De medewerker van de klantenservice gaf aan dat alleen de originele apple kabel wordt aangeraden voor een goede passendheid, maar dit staat nergens vermeld. Ik krijg geen nieuw exemplaar, "gebruikersschade" zo oordeelt Coolblue.

Alles voor een glimlach? Nadat 2 bestelde producten niet binnen 24 uur werden geleverd, nu ook geen service nu ik ze nodig heb. En dat terwijl ik al zoveel via Coolblue gekocht heb. Geen glimlach bij mij in elk geval.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-12-2017

Beste Franc,

Bedankt voor het schrijven van de review. We hebben op een andere review van je gereageerd. We willen je dan ook vriendelijk vragen om dit via één platform te laten lopen, zodat er geen misvattingen kunnen ontstaan.

Alvast erg bedankt voor het begrip.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Angie 18-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare (web)shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare (web)shop, met snelle en correcte levering en nette klantenservice.
Intussen meerdere keren besteld en prima tevreden over deze shop !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerts 17-12-2017 Via de website gekocht

Ga zo door!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, lijkt de OVERTOOM wel!
Prima ervaringen met Coolblue, kan geen negatiefs bedenken.
eerlijk en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een collega adviseerde mij welke laptop aan te schaffen bij Cool Blue. Het ging supersnel: op woensdag besteld en donderdag full swing aan de gang met mn nieuwe laptop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft echt een geweldige service en ze leveren mooi op tijd volgens afspraak! Ik heb nu tijdens de drukke periode rond de feestdagen een wasmachine besteld, en hij was de volgende dag al in huis. Daarbij komt nog eens dat de 2 bezorgers hem naar de 1e verdieping hebben gedragen,netjes aangesloten, en de oude mee genomen hebben. Bestellen.. Wachten op de leverening (tijdstip van levering zeer duidelijk per mail).. En wassen maar..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aoei 17-12-2017 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft altijd interessante producten en altijd een goede klantenservice.
Het kan soms goedkoper ergens anders, maar ik weet wat ik aan Coolblue heb, namelijk genoeg redenen om trouwe klant te blijven.

Filtermogelijkheden, reviews en productinformatie op de website zijn goed, en als je van te voren om informatie over een product vraagt krijg je snel en goed antwoord.
Een groot pluspunt is de echte winkel waar ik producten kan bekijken en afhalen.

Is er een probleem met een geleverd product dan doet Coolblue niet moeilijk en lost het heel snel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De juiste informatie op de goedwerkende site over de gewenste producten. Daarnaast halen ze de beloofd levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart de Vries 17-12-2017 Via de website gekocht

Top service in deze druke kerst tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over de website en de deskundigheid van servicedesk van Coolblue, heb er al diverse malen goederen gekocht en deze zijn altijd op tijd geleverd, een keer waren er problemen met een geleverde laptop en na overleg met de servicedesk is deze zonder problemen omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hoof alexander 17-12-2017 In de winkel gekocht
wilrijk

prima winkel goede service en vrindelijk personeel.

Algemene score

10,0
prima service o.a.in de winkel.en website maar liever meer produkten in de winkel indien mogelijk.ik moet mijn weerstation terug brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kopen met een glimlach 17-12-2017 Via de website gekocht

hele prettige ervaring om een pakje te ontvangen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website is prettig om te shoppen en bestellen en ze laten je echt met een glimlach wachten op je pakje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.dijkstra 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zeer vriedelijke chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews