coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 03-12-2017 Via de website gekocht

mega goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een waanzinnige goede en snelle service. Zondag om half 12 in de avond besteld en de volgende ochtend was de pannenset al binnen. goed verpakt uiteraard en ook nog eens voor een leuke prijs. Echt heel tevreden over Coolblue. Heb er dit al meer keer zo ervaren en zal zeker niet de laatste keer zijn. Echt top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Kwintenberg 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer soepel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar. Hele proces zeer soepel. Geen frustratie ervaren. Netjes beleefd, prettig en klantvriendelijk. Zeer snel, zoals beloofd. Ook plaatsen wasmachine prettig en beleefd personeel. Effiecient en geordend. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 03-12-2017 Via de website gekocht

Grandioos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft altijd de beste winkel groot assortiment en perfecte service! Voor ons staat coolblue op altijd voorop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geo 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en bliksemsnelle (en correcte) levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels een aantal keren iets gekocht bij Coolblue en zeer tevreden over de gang van zaken. Met name het afleverproces verdient een compliment. Je hoeft niet de halve of hele dag thuis te blijven. Je wordt meerdere keren (op tijd) geïnformeerd over de verwachte aankomsttijd van de vervoerder. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palomacasa 03-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de mogelijkheid om ook 2e keus te kunnen kopen staat mij wel aan , zeker nu ik de telefoon hebt ontvangen, is gewoon nieuw dus prima keus voor minder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige prijs voor een uitstekende Acer laptop en een snelle service en levering in een drukke periode.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Wert 03-12-2017 Via de website gekocht

Voorbeeld voor internetbedrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, groot assortiment, wat ze beloven komen ze na.
Volgende aankoop gaat weer via cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Faber 03-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles keurig volgens afspraak geleverd en door de medewerkers ...... en ..... de machine keurig neer gezet en uitleg voor het eerste wasprogramma gegeven niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Bakker 03-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk en er is veel keus.
De bezorgers waren erg vriendelijk en gaven ook nog goed advies over de aansluiting.
Bij de wasdroger kon ook een Y-stuk bijbesteld worden om de droger op de afvoer aan de sluiten. Deze kostte € 19,95. Bij de bouwmarkt kost deze echter € 1,99, dus die prijs is echt veel te hoog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikkerdNL 03-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf en serviceafhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hier kort en krachtig over zijn geweldige service, na veel problemen met onze Miele en zonder goede oplossing vanuit Miele (zeer tegengevallen van Miele) heeft Coolblue dit perfect opgelost. En niet te vergeten in zeer korte tijd wat voor een defecte wasmachine gewenst is.

Ik zou mijn witgoed of iets anders altijd kopen bij Coolblue al is het alleen al maar voor de service.

(en nee ik werk niet bij Coolblue ik ben gewoon zeer tevreden)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 03-12-2017 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue komt de afspraken na, via de track en trace kan je zien waar de bezorger is, welk bezorg nummer ( adres ) je bent, en waar hij rijdt. Geweldige service. Ondankt de drukke feestmaand toch netjes op tijd geleverd, klasse Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 03-12-2017 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteit verhouding, supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het uitgebreide aanbod, de makkelijke website en de vlotheid van leveren, optimale service dus, en zeker voor herhaling vatbaar, coolblue blijft onze eerste keuze voor het bestellen van elektrische producten op internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 03-12-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden met snelle levering en verpakking; alles volgens afspraak. de chauffeurs was zelfs een half uur eerder dan het tijdvenster dat Post NL had aangekondigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.... 03-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Coolblue door eerdere aankopen die uitstekend zijn gegaan. Ook nu is alles geweldig goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elipson 02-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue is een bekende , en vooral betrouwbare webwinkel. Lage prijzen en groot productaanbod. Zeer snelle levering, en genoeg afhaalpunten in je eigen omgeving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Pinxteren 02-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Dus precies zoals ik het wil van een winkel!!
En bovendien het goedkoopst van alle apparatuur welke in bij jullie heb aangeschaft!!
Dus vooral zo blijven doorgaan COOLBLEU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biineke 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel producten, goede service. Geen problemen gehad met het bestellen of terugsturen.
Hoor ik vaak van familie dat het een goede winkel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilaine 02-12-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat een vriendin mij dat aanraadde. De levering was oké maar ik heb wel lang moeten wachten maar het was het wachten waard. Ik heb een super geweldige service gehad en alles werd goed uitgelegd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Norma 02-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer Goede webshop, zaterdag besteld, zondags al in huis. Wordt goed op de hoogtegehouden van de aflevertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stam 02-12-2017 Via de website gekocht

de service tot nu toe was geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop,duidelijke site en goede reviews.De bestelling medewerkers en plaatsen van Wasmachine was perfect en werd goed op de hoogte gehouden voor de afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 02-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op deze site van Coolblue Oculus rift touch controllers gekocht voor een prima prijs.
Hier scheelde het maarliefst 100 euro met bol.com en daar moest ik nog een 7 dagen wachten!!
Bij Coolblue de volgende dag in huis
Ga zo door Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 02-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Eerste product retour gestuurd gelijk een nieuwe ontvangen. Niet moeilijk erover doen geen vragen gelijk om geruild. Dit zie je niet vaak. Leuke mails en kaartje in de bus waar op staat veel plezier met uw product. Een andere service dan dat ik gewend ben:) in een woord top! Hier zal ik zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn bestelling bij een andere webshop dagen na de beloofde leverdatum nog steeds niet was geleverd heb ik hetzelfde product bij Coolblue besteld en had het de volgende dag in huis. Ik vind het ook een goede service dat je kan kiezen voor avondbezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-12-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf gekoppeld aan een uitstekend en snelle service

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker artikelen gekocht bij Coolblue met altijd de juiste informatie en service. Keurig en leuke medewerkers die het bestelde netjes bezorgen, de juiste info verzorgen en belangrijk, erg vriendelijk zijn. Uitstekend.!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-12-2017 Via de website gekocht

TOP TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk
Goede omschrijvingen van de producten
Goede prijzen
Goede merken
Snelle levering met een glimlach en goede dienstverlening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 02-12-2017 Via de website gekocht

levering mooi op tijd,zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooi overzichtelijke presentatie op de website, duidelijke omschrijvingen van de produkten en recencen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 02-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, geen verzendkosten en een waanzinnig goede service. Ze hebben echt verstand van hun producten. Daarnaast zijn ze erg creatief met hun wacht therapie en dingen als hoe maak je zelf gemaakte confetti.. Allemaal Niet nodig maar wel erg leuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobke 02-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze shop gekozen vanwege het ruime aanbod en een overzichtelijke site. Ook de snelle levering was perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geke 02-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de scherpe prijs gekozen voor Coolblue. Super snelle bezorging! Chapeau! Zeker nu met de drukke periode voor de Sinterklaas!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Conny 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer duidelijke snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net een ander huis en na 3 keer gebruiken gaf de vaatwasser de geest. Geen tijd om naar de winkel te gaan dus einde middag online besteld en de volgende morgen om 9 uur stond hij binnen. We zijn zeer blij met deze snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 01-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld, snel bezorgd met controle op het reizende pakketje.
Prachtig geluid, heel blij mee.
Raad het echt iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MICKY 01-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie servies, en een snelle levering.
Mijn hele bestelling ondanks de sint drukte ruim op tijd binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddie 01-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had tijdens Black Friday een PlayStation VR set gekocht die helaas niet meer op voorraad bleek te zijn. Slechts enkele dagen later stuurde Coolblue mij een gelijkwaardig vervangend pakket plus een extra gratis game, dus ik ben meer dan tevreden! Ik ben door Coolblue ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-12-2017 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Snelheid en goede service hebben mij wederom doen besluiten voor coolblue te gaan . Je kunt er bijna altijd vanuit gaan dat je bestelling er de volgende dag is en zelfs op zondag:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-12-2017 Via de website gekocht

snelle en makkelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via internet werkt heel simpel en gemakkelijk. en de afhandeling gaat subliem. Ook het vervolgen en het op de hoogte houden van de bezorging gaat heel gaat via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn makkelijk te vinden op de site, ze zijn voorradig en de levering is zeer snel.
Betaling zeer eenvoudig.
Een uitstekende terugkoppeling van de verzendingsfases.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 01-12-2017 Via de website gekocht

Verbetering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1e keer geen goede ervaring. Volgende dag noet in huis. Geen berichten en slechte communicatie.
2e keer geen problemen en de volgende dag ook echt in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harmen 01-12-2017 Via de website gekocht

Doen wat je belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig bij COOLBLUE en tot nog toe geen enkele keer teleurgesteld. Knap hoor. Ook het openen van eigen fysieke winkels is wat mij betreft een meesterzet. Zaterdagavond een espresso-apparaat kopen en zondag na het sporten ophalen op de Zuid-As. Geniaal! Zelfs het kopen van een wasmachine is een gave ervaring. Donderdagmiddag het ding kapot. Donderdagavond bestellen. Vrijdagochtend afleveren inclusief installatie en draaien maar weer. Dat is tastbaar ontzorgen. En ja daar wordt ik wel blij van;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 01-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en keurig geleverd. Vooral een duidelijk tijdstip van aankomst. Geen vertraging en dat een paar dagen voor sinterklaas!!!! Dan heb je als bedrijf je zaken pas echt goed op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michellevb 01-12-2017 Via de website gekocht

Topwinkel met klantenservice zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel met goede service. Leveren producten op tijd en de klantenservice is echt top! Na een opmerking over de levering (en meenemen) van een wasmachine ben ik echt erg goed geholpen. Werd zeer serieus genomen en binnen een dag was het opgelost!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 01-12-2017 Via de website gekocht

Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- Duidelijke informatie bij product en als het dan nog niet duidelijk is dan krijg je met de chat aanvullende info.
- In bestelproces wordt advies gegeven voor matching accessoires.
- Scherpste prijs.
- Bovendien levering conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was prima in orde. De mogelijkheid om voor service naar een fysieke winkel te kunnen gaan is een pluspunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taekema 01-12-2017 Via de website gekocht

Super correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld en een zeer correcte en netjes afhandeling. Van het begin vanaf het bestellen zeer duidelijke stappen doorloop. Tot aan het volgen van de bestelling en de aflevering daarvan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Ballast / D. Vries 01-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service en enorm grappige klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en overzichtelijk. Handig dat je producten kunt vergelijken en daarbij geholpen wordt. De klantenservice is hilarisch met de wacht- tips en groeten aan de bezorger. Erg leuk! Lekker lachen op de ochtend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EAVW 01-12-2017 Via de website gekocht

Vele beloftes - niets nakomen

Algemene score

1,0
Vier dagen wachten op pakketje dat de volgende dag geleverd zou worden. Schuld geven aan een ander afdeling van Coolblue of externe partij. Compensatie toezeggen maar niets bieden. Geen enkele actie ondernemen. Elke keer een andere medewerker die met dezelfde teksten komt, maar niets doet. Mocht de bezorging niet gaan zoals verwacht, dan ben je aan je lot overgelaten. Coolblue doet niets, alleen het factuurbedrag van je rekening afschrijven.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Nancy 01-12-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele prettige winkel, leveren snel en indien je vragen hebt helpen ze altijd op korte termijn. Ik ben tot nu toe altijd prima up to date gehouden van mijn bestellingen en kreeg recent zelf nog tips per mail om mijn apparaat beter te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceesvanandel 01-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levereing.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige manier om iets te bestellen. Gebruiksvriendelijke site. Snelle levering. Uitgebreid assortiment. Past helemaal in het digitale tijdperk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 01-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue service

Algemene score

2,0
"A promise is a promise. Is what we stand for at Cool Blue." I ordered a package through Coolblue 4 days ago. They promised to deliver the package the next day which they didn't do. Day after same thing occurred - no package. After 4 days they finally delivered it. I don't think it's fair to promote your service with false promises saying "Order before 23:59 pm, and tomorrow it will be delivered."

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Anthony Wilkinson 01-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue is gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snell service, product goed ingepakt, zeer tevreden met het product. een dikke 10. Coolblue is super cool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krasimir 01-12-2017 Via de website gekocht

Reliable store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It would be very helpful to have an English version of the site as more and more English speaking persons are coming to the Netherlands. As for the product I bought - I checked in internet what best fits to my needs. Once item identified I checked voriuos shop offering it and compared the price. One thing is looking for the cheapest price but also I was concidering the reliability of the store. Thus I placed my thrust to bol.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews