coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rolina 16-07-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop ken ik niet maar ik ben over de service meer dan tevreden ik zou deze website zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 16-07-2017 Via de website gekocht

Service met hoofdletter S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden nog snel iets nodig vóór we op vakantie gingen. s'Avonds 11:45 besteld en binnen 10 uur bezorgd, perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quinny 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je weet wanneer het pakket komt.Hiervoor word je tijdig ingelicht door de bezorger. Ook kun je de bezorger volgen en gaat deze zorgvuldig om met het bestelde pakket.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vogel 16-07-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk via website en het is een goed product service is uitstekend en snel bezorgd de bezorging is gemakkelijk te volgen via track en track en goed op tijd bezorgde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Engelbertha 16-07-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Goede omschrijving artikels..
Duidelijke mails over levering en 1e gebruik artikel.
Prima service.
Bestel zeker nog een keer iets bij Cool Bleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

einstein 16-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst om 23u40, de volgende dag reeds om 8u ter plaatse!! Kunnen veel bezorgdiensten wat van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van A 16-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een leuke site zeer scherpe prijzen fijne afwikkeling en vandaag besteld morgen in huis , wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vandoubleu 15-07-2017 Via de website gekocht

Superservice, zoals altijd!

Algemene score

10,0
Superduidelijke communicatie, en snelle reactie op vragen, ook wanneer er iets niet goed gaat met de betaling bijvoorbeeld, om 2100 bericht dat betaling geweigerd was, op een andere manier betaald, en de levering gewoon de volgende dag ontvangen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 15-07-2017 Via de website gekocht

Aardige lui

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en redelijk op tijd gebracht, goede uitleg door bezorgers, nette lui. Goed op de hoogte gehouden over tijd van bezorging.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 15-07-2017 Via de website gekocht

Philips elektrische tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.
Makkelijk en snel te bestellen, komen hun voorwaarden na die gesteld worden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 15-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Woensdagmiddag wasmachine besteld, donderdagochtend al in huis. Keurig tijdsbestek aangegeven, zodat je sowieso thuis kan zijn. Oude wasmachine gedemonteerd en nieuwe geplaatst, twee verdiepingen hoog. Test programma gedraaid en zelfs nog tips en trucs mogen ontvangen. De monteurs zijn vriendelijk en werken snel, maar nemen zeker ook de tijd voor de klant als er vragen zijn.

Kortom; bedankt voor de goede service, echt een aanrader. Zal het de volgende x weer doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Slot 15-07-2017 Via de website gekocht

Jammer van de 5,5 uur bezorgtijd

Algemene score

6,0
De bezorgingstijd moet in een dag deel vallen en ook geen 5 en een half bezorgingstijd. Voor de rest perfect

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

w1946end 15-07-2017 Via de website gekocht

Blij met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site is het gezochte artikel snel te vinden en de beschrijving is duidelijk. Ik ben bij Coolblue al vele jaren vaste klant en erg tevreden over de verzending. Al een paar maal zelfs op zondag bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar 15-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie, scherpe prijs en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en informatieve website, scherpe prijzen en prima service! Ik heb meerdere grote witgoed producten besteld en deze werden keurig (gratis) bezorgd (t/m 4 hoog zonder lift!) en geinstalleerd, inclusief gebruikstips. CoolBlue is mijn nieuwe nummer 1 leverancier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furgod 15-07-2017 Via de website gekocht

Snel en veilig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Complimenten! Snelle en adequate service! Een aanrader.
S'avonds besteld, de volgende avond operationeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjo 15-07-2017 Via de website gekocht

Echt snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag hield mijn wasmachine er mee op, vier dagen later zou ik op vakantie. Waar haal ik zo snel een nieuwe? Op internet vielen mij de woorden "op zondag 23.59 besteld, maandag in huis" op. Dat bleek cool blue te zijn. Duidelijke site, goede filters voor het maken van een keuze. Besteld dus op zondagavond 23.00 uur. Maandagochtend ook nog bericht gekregen hoe laat ze die dag zouden komen. Binnen de aangegeven tijd staat cool blue voor de deur, vriendelijke mensen, twee trappen op, machine geïnstalleerd, en oude mee. Ze doen wat ze beloven! Maandagavond 23.00 uur waren mijn wasjes weggewerkt!! TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathalina 15-07-2017 Via de website gekocht

Keurige en vooral zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen precies wat ze beloven,dat wekt in ieder geval bij mij vertrouwen,en dat is iets wat je lang niet overal meer tegenkomt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian Jaworski 15-07-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, lage prijs,levering en afvoeren oude en nieuwe wasmachine tot en met de3e verdieping.sAvonds besteld de volgende morgen om 9 uur de nieuwe was-droog combi op zijn plaats.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maddy 15-07-2017 Via de website gekocht

Een webshop die wel doet wij hij belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, duidelijke berichtgeving over de bezorging en het mooie blauwe pakketje kwam netjes op tijd. 10 punten voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Ouwehand 15-07-2017 Via de website gekocht

Heel betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is heel gebruik vriendelijk. Er is een ruime keus van merken en artikelen, waardoor je prijzen kunt vergelijken. Artikelen worden snel geleverd en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D.T.P 15-07-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is niet te geloven, s'avonds besteld, de volgende dag al binnen, keurig verpakt zodat er geen beschadigingen mogelijk waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle , betrouwbare service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop regelmatig atrikeken online en coolblue overtreft altijd mijn verwachtingen en maakt zeker het verschil met andere aanbieders
Klant staat centraal!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimo 15-07-2017 Via de website gekocht

Altijd Oké.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk, Cool Blue maakt snelle bezorging waar en ook zoals gebruikelijk bij Cool Blue, goedwerkend product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 15-07-2017 Via de website gekocht

Een dikke 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier wordt er alles aan gedaan om de klant goed te informeren. Zowel voor de aankoop ( prof info) als na de aankoop mbt tot info over de order en de levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 15-07-2017 Via de website gekocht

Fijne service. Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weet uit ervaring dat jullie snel en netjes leveren. Aardige bezorgers. Precies op de plek waar je het wilt hebbeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 15-07-2017 Via de website gekocht

snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede en duidelijke omschrijving van producten en een snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelo 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is makelijkt om te betalen en er zijn veel opties om mee te betalen daarbij word het ook nog snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschrijving bij het product, gemakkelijk website in omgang en een scherpe prijs ook nog eens. zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.G 15-07-2017 Via de website gekocht

TOP SHOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kwaliteit prijs is goed wat je zoekt is makkelijk te vinden en heel belangrijk is wel het doet wat het moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Groenendijk 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de overzichtelijkheid en de snelle levering van de bestelde spullen ben ik zeer tevreden over Coolblue en zal zeer zeker vaker spullen bij jullie kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van zwietering 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service en goed personeel twee keer nu de zelfde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door dat de medewerkers hun best deden het kantoor goed berijkbaar was. En zelfs nog geld terug gehad omdat het artikel12 uur latet in aanbieding was. Dit binnen twee dagen mooi

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helenski 15-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben voor 100 procent COOLBLUE FAN! Ik bestel al mijn producten bij Coolblue via de zeer duidelijke en overzichtelijke website.
De telefonische medewerkers bij Coolblue zijn zeer klantvriendelijk en ook de Bezorgservice is prima. Kortom: ik beveel Coolblue bij iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het betalen ging er iets mis, toen ik belde om het probleem uit te leggen waren ze uiterst voorkomend, en gaven aan dat zij het allemaal ging oplossen, wat zeker het geval was.

Wel jammer dat bij de bezorging het iets minder vlekkeloos ging. Bezorger had pech gekregen, waardoor 3 uur na het herinneringssmsje hij voor de deur stond. Even een extra bericht dat ze pech hadden was fijn geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Remko 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering, een goede service en toch de beste (laagste) prijs. Volgende keer ga ik zeker hier weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R. Barmentlo 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging volgens afspraak,bekwame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf bestelling tot en met levering is alles strak verlopen. Aangeven van bezorgtijden, meenemen van oude apparaat, het naar de zolder brengen van het nieuwe apparaat (diepvries) gebeurde snel, zonder problemen door vriendelijke en bekwame mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-07-2017 Via de website gekocht

Correct, snel en vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing: gewoon duidelijk communiceren wanneer je komt, vervolgens correct en zonder schade afleveren en gewoon vriendelijk zijn. Ik weet het wel. Volgende keer weer Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Scheerlinck 15-07-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar zaken via jullie besteld en was over de service telkens tevreden. ook de levering verliep telkens vlot, alleen maar een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rboon 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat zij mijn wasmachine op de derde etage plaatsten en aansloten. De oude machine werd ook weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ik weet niet wat je hier bedoelt 15-07-2017 Via de website gekocht

Enorm slecht service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
zeer slecht service. 1) online chat onmogelijke 2) email antwoord bijna niet 3) telefoon antwoord niemand 4) verkeerd adres doorgestuurd 5) belooft tijdig zal komen en nooits gekomen. Dit is worst experience in mijn level met Coolblue

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Pieter 15-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met Coolblue heb ik altijd geweldige service gehad. Alles mooi optijd geleverd, zoals belooft, zonder enige problemen. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van Delft 15-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruik gemaakt de lever optie: Levering dezelfde dag.
De koerier was met GPS en Google maps te volgen en de tijd dat deze aangaf bij ons te zijn, klopte tot op de minuut.
Geweldige service, voor als je vandaag nog iets nodig hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert H. 14-07-2017 Via de website gekocht

Accuraat, afspraak is afspraak, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua levering zijn ze zeer accuraat. Voor 23:59 besteld, volgende dag altijd geleverd. Bij problemen denkt Coolblue echt met je mee voor een oplossing. gewoon super service waar je volledig op kunt vertrouwen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter 14-07-2017 Via de website gekocht

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis zeker doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis
zeker doen ik heb het uitgeprobeerd en ja hoor op de laatste min besteld op de zaterdag en wat gebeurt er? Zondag de bestelling aan huis voor 15 uur.
Thule Europower 916 fietsendrager nog uitgeprobeerd en zoals de beschrijving geen klachten. Ik zal in de toekomst nog bij cool blue bestellen. Ik zou zeggen aan het team van cool blue...ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wooley 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en accurate levering voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine was defect,had al andere besteld maar vond dat lang duurde voor produkt er was,geannuleerd en besteld bij cool blue,beter model en voor lagere prijs,tevens geen extra kosten voor installatie.keurig geinstalleerd,topper

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dawn 14-07-2017 Via de website gekocht

Bijvoorbeeld: Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie 27 inch gaming monitor gekocht bij Coolblue. Er ging iets fout bij de betaling dus heb ik de klantenservice gebeld. Na het keuzemenu werd ik direct doorverbonden en kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn. Ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Het probleem was ook binnen 2 minuten opgelost.

Wat ik fijn vind aan Coolblue is dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling. Ik had gekozen voor dezelfde dag nog bezorgen en kreeg een kwartier voor de aflevering nog bericht dat de bezorger er bijna is.

Kortom top service, betrouwbaar en waar je je als klant echt 'belangrijk' voelt. Hier ga ik zeker meer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.J. de Waal 14-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meer artikelen aangeschaft en steeds is er op het aangegeven tijdstip geleverd. Ook de bezorgers waren zeer kundig en hebben de wasmachine goed aangesloten. Als ik de volgende keer weer iets nodig heb dan kijk ik eerst bij Coolblue . Coolblue is in één woord GEWELDIG !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 14-07-2017 Via de website gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, snelle levering, website met een duidelijke omschrijving per product en afhandeling. Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd donk 14-07-2017 Via de website gekocht

Service was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb nu voor de tweede keer iets besteld wordt morgen geleverd ben benieuwd naar deze service eerste was prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Claudia 14-07-2017 Via de website gekocht

Erg vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor coolblue gekozen ivm het makkelijk kunnen filteren van producten. Goede prijs, service en producten. De bezorgers stelden zich netjes voor aan de deur. Hoe dichterbij de levering kwam hoe kleiner het tijdsvak van bezorging werd. Ik werd continu op de hoogte gehouden via sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 14-07-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Snel iemand aan de lijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij vragen krijg je snel iemand aan de lijn die een vakkundig advies geeft. Daarnaast wordt je in de winkel snel en adequaat geholpen. Waarbij dan alle tijd voor je wordt genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews