coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 26-02-2017 Via de website gekocht

Nieuw Nespresso Machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom je thuis, is je koffie machine stuk...en zonder koffie kom ik de dag niet door.
Dus meteen een nieuw besteld, met de service van "de zelfde dag nog geleverd" gekozen.
Netjes een bevestiging, email en sms dat de machine onderweg was.
En ik kon de zelfde avond nog koffie drinken. Helemaal blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 26-02-2017 Via de website gekocht

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via webshop bestelling geplaats nadat ik eerst nadere info heb ingewonnen bij medewerker CoolBlue, die mij overigens netjes en heel vriendelijk te woord heeft gestaan. Her bestelde produkt is in de ochtend besteld en werd 's-avonds om 20.00 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 26-02-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling s avonds geplaatst en de volgende dag om 9 uur s morgens kon ik het al ophalen bij de post. Duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-02-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, betrouwbaar en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en biedt goede filter- en vergelijkingsmogelijkheden. Bezorging kan bijna altijd al de volgende dag, en ook de afhandeling wanneer je service onder garantie nodig hebt, is perfect. Door het hele traject heen blijven ze je het gevoel geven dat de klant hier echt koning is.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Variable 26-02-2017 Via de website gekocht

...ondertussen Algemeen bekend denk ik...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel an aangeeft...
Ik had op stel en sprong 2 televisies nodig (lees: televisie van kids kapot). Dan ga je al snel toch even kijken waar je het meest voordelig uit bent.
Eerlijkheidshalve weet ik niet meer of CoolBlue het meest voordelig was maar bij onze keuze maar meerdere aanbidders gezien en ontliep elkaar nauwelijks....
CoolBlue was de enige die de twee toestellen op zondag kon leveren en omdat ik eerder bij CoolBlue besteld heb was de keuze snel gemaakt.
Niets verteld tegen de kids...de gezichten van de kids waren enorm bij de ontdekking dat ze nu (op zondag) tegen elkaar konden gamen...

Ik denk dat de naam CoolBlue ondertussen staat voor gemak, prijsbewust, vertrouwen en het belangrijkste...klantvriendelijkheid. Want dat ontbreekt er bij 80% van de leveranciers nog wel eens aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie L. 26-02-2017 Via de website gekocht

bestellen/leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ochtend besteld, avond geleverd, (wel iets extra betalen daarvoor, maar acceptabel). De andere dag mail met uitgebreide instructies om de gegevens van de oude tablet over te zetten op de nieuwe. zowel met kabel, via computer en draadloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 26-02-2017 Via de website gekocht

Vlotte en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze artikelen, overzichtelijke site en goede prijzen.
Vlotte en prima levering wanneer het jou uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 26-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering op afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling accurate mailwissel. Snelle levering op afgesproken tijd. En de informatie met mogelijkheid hoe te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens 26-02-2017 Via de website gekocht

Goed, zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk keuze maken en tijdstip van levering goed kunnen kiezen. Vlekkeloos gelopen...

De televisie is snel geleverd en precies wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk een keuze kunnen betalen. Deze keer voor verzending naar huisadres gekozen. Binnen de doorgekregen tijd pakketje ontvangen. Helemaal tevreden en zal zeker CB voor een volgende aankoop in overweging nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en oplossingsgerichte klantenservice als je vragen of problemen hebt. Heldere site, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kijlover 26-02-2017 Via de website gekocht

Kijlover

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering met de mogelijkheid om
de goederen snel terug te zenden, werkt zeer
goed. Ook het grote assortiment met bijbehorende informatie is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 26-02-2017 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige mensen die de wasmachine kwamen brengen en installeren kreeg gelijk advies over het gebruik en de wasmachine werd gelijk voor de eerste keer gespoeld zoals ik later in de gebruiksaanwijzing las. Oude apparaat werd meegenomen en dat allemaal gratis. 1e klas service en heb dat gelijk aan mijn kennissen door vertelt. Een dikke 10 + wat mij betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crissy 26-02-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd, goede service, prima prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijke site, prima prijzen, snelle levering en goede service.
Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de bezorgers langskomen. Deze bellen ook nog een half uur van te voren. Mijn wasmachine werd keurig de trap op gedragen door vriendelijke mannen. De wasdroger die op de oude wasmachine stond werd opgetild, nieuwe wasmachine keurig aangesloten met draaiend eerste keer programma, wasdroger er weer bovenop en de oude wasmachine werd netjes meegenomen. Scheelt toch een hoop gedoe. :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arsenius 26-02-2017 Via de website gekocht

Snel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was even een probleem met de betaling omdat ik een andere bank aangaf, maar een telefoontje en het was binnen 3 minuten opgelost! Klasse service! Het product, een stofzuiger van het merk Numatic werd snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-02-2017 Via de website gekocht

Eastpack rugzak out of office

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en duidelijke website !! De productomschrijving is heel compleet en duidelijk aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 26-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering zonder flauwekul. Groot bestelgemak, overzichtelijke website. De mogelijkheid tot vergelijken is erg praktisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 26-02-2017 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service goed verpakt zou zo weer bij deze webwinkel bestellen en aanbevelen bij al mijn vrienden en familie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi 26-02-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is overzichtelijke site, waar je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. De service is uitstekend. De bestelling ligt de volgende dag op de mat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joopmeulendijks 26-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine is super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt goed vergelijk met wat je wil
Je heb heel veel keuzen en op je gemak
Kun je de keuze maken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erno 26-02-2017 Via de website gekocht

Retour

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn telefoon deed het niet meer. Via email kreeg ik tips om mijn apparaat weer aan de praat te krijgen. Altijd vrij snel reactie op mijn mail. Toen dat niet hielp heb ik mijn apparaat opgestuurd en 2 dagen later was het alweer (hersteld) terug bezorgd! Hulde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutch 25-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

8,0
Bestelling conform afspraak geleverd
Rugzak is praktisch en was voor een goede prijs
Fijne service..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

16jop50 25-02-2017 Via de website gekocht

Polar activity tracker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met mogelijkheid te vergelijken. Zeer snelle levering. Een erg groot aanbod om uit te kiezen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 25-02-2017 Via de website gekocht

prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website.
Goede prijs/kwaliteit verhouding product.
Snelle levering, en up to date aankondiging van het artikel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 25-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel.
Duidelijk, snel. Vandaag besteld, morgen geleverd. Zeker als het een koelkast betreft geweldig. Je kunt niet zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR Kon 25-02-2017 In de winkel gekocht

De glimlach is er, maar wel wat frustratie

Algemene score

6,0
Het zijn hele vriendelijke mensen maar ze hebben 0 voorraad. Als je een hoesje komt halen in de winkel voor je telefoon hebben ze zowel de telefoon als het hoesje niet. Het is meer een balie met een héle hoop medewerkers in plaats van een echte winkel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

J.van der Bijl 25-02-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was al eerder netjes behandeld door Coolblue en dat was de reden voor een volgende aankoop. Kan Coolblue van harte aanbevelen als een correcte en. betrouwbare webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Hanssen 25-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering, maar website kan verbeterd worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het overzicht van de producten die ik besteld had was erg rommelig. Ik kon de productcategorie waaruit ik mijn aankoop wilde selecteren niet fijnmazig genoeg filteren. Dit zorgde ervoor dat ik van de productspecificaties en beoordelingen van andere websites gebruik moest maken om een weloverwogen keuze te maken. Ook viel het productaanbod me wat tegen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sibrenw 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue, snel, veilig en goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een pakketje op Coolblue besteld, komt het sowieso, voor 23.59u besteld, morgen geleverd klopt daarom altijd zelfs op zondag komen ze langs met je mooie blauwe doos. De dozen zijn mooi, de producten zijn goed. Coolblue is veel beter dan grote concurrent bol.com!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lore Vermeir 25-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke en ordelijke website. Bestellingen worden zéér rap geleverd, ik ben er heel tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick M. 25-02-2017 Via de website gekocht

top koopbeleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft je positief verrassen! Vanaf het zoeken naar het juiste product tot uiteindelijke levering wordt je perfect geïnformeerd. Oh ja, het product voldoet volledig aan de wens. Ga zo door mensen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supper coolblu 25-02-2017 Via de website gekocht

Supper goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijke om online te bestellen en waar ik vreselijk om moest lache was als je klaar was met bestellen dat je daarna naar relex muziek kan luisteren enzo top echt 2017

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

U. Barelli 25-02-2017 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beantwoord aan al mijn verwachtingen. De omschrijving van de producten is uitvoerig en voor de gemiddelde consument goed leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-02-2017 Via de website gekocht

24" Monitor Benq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima monitor.
Afhandeling door coolblue uitstekend.
Dag te laat geleverd maar dat komt op conto van postnl.
Al eerder een monitor bij Coolblue gekocht maar die beviel niet, geen enkel probleem bij het teruggeven in de winkel.
Vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 25-02-2017 Via de website gekocht

Joop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering zoals vermeld wordt op de site en duidelijke Info over tijdstip van levering en goed bereibereikbaar indien nodig voor nadere informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamber schellekens 25-02-2017 Via de website gekocht

fotocamera

Algemene score

7,0
makkelijk zoek naar een fotocamera, en daarna uit 3 camera overzichtelijkde verschillen zoeken wat voor jouw het beste camera zou zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilbert prins 25-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met reviews wat je keuze voor het produkt vergemakkelijkt.
Fijn is ook de enorme snelle levering en de inzicht in tijdsplanning. Kreeg vlak voor bezorgmoment nog een sms en werd netjes gebeld dat produkt er binnen vijf minuten zou zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-02-2017 Via de website gekocht

Fijne combi van internet en fysieke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om me op internet op een product te orienteren, reviews te lezen en iets uit te kiezen. Coolblue voegt hieraan iets extra's toe doordat je voor service of garantie naar de winkel kunt gaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft goede informatie bij al zijn produkten
Via de site ook telefonisch werdt ik goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft goede informatie bij al zijn produkten
Via de site ook telefonisch werdt ik goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tja 25-02-2017 Via de website gekocht

Veel te grote doos!

Algemene score

3,0
Over het algemeen goed, alles verliep volgens de beschrijving. En toen kreeg ik de doos: bijna niet te dragen, en met een moeilijk te bepalen zwaartepunt. Eenmaal thuis bleek dat de doos van Coolblue twee keer zo groot was als de doos van de printer erin. En die was voor mij zeer goed te dragen geweest...
Waarom niet een (grote) sticker?

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

T. Schipper 25-02-2017 Via de website gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie overzichtelijke webshop. Wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat ze bij de producten ook combi's maken met eventuele accessoires (bijvoorbeeld de stofzuiger en bijbehorende stofzuigerzakken) zodat je verzekerd bent dat je de juiste spullen bij elkaar hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KikeB 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue altijd cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd op tijd geleverd, goede tips en reviews op de site, prima keuzehulp en filters online, goede en snelle service voor ruilen en retour en ook nog bijna altijd de scherpste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg Haagen 25-02-2017 Via de website gekocht

Fijne overzichtelijke website met veel producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is goed en overzichtelijk vormgegeven, met veel producten en bijpassende accessoires te kiezen. Alle reviews te lezen, en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelS 25-02-2017 Via de website gekocht

Gigaset E550A Zilver Duo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte telefoon voor mijn ouders, en de dag erna al geleverd. Kotom, toppie!!
De grote toetsen en de ondersteuning voor gehoorapparaat en luide beltoon haalde mij over tot deze aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark van Wolfswinkel 25-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soms qua prijs net watduurder maar heel overzichtelijke website en vaak voor 24u besteld is levering volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boy deutz 25-02-2017 Via de website gekocht

Printer 6970 officejet pro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
HP printers zijn altijd goed, ook deze. Dus de keuze voor HP had ik al gemaakt. Alleen nog niet welke. Mooi alle types op een rij. Makkelijk kiezen en de snelle levering is helemaal het einde.
Deze printer is fantastisch, niet te groot en kan heel veel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snoey Kiewit 25-02-2017 Via de website gekocht

aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige ervaring met Coolblue. Snelle levering, mail gestuurd omdat ik plotseling weg moest. Keurig weer een andere afspraak ingepland. Bezorgers zeer correct en kundig!

Bedankt voor de goede service!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KiWi 25-02-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een wasmachine en droger. Totaal geen verstand van natuurlijk, maar mbv de vergelijker op de site toch 2 machines gevonden die goed voldoen aan onze wensen. Ook is het fijn dat Coolbleu de Beste Koop van de Consumentenbond en de eigen Beste Koop vermeldt.
Dinsdagavond om 22:00 keuze gemaakt en besteld, volgende dag kwamen 3 keurige jongens de machines leveren en installeren. We hadden er geen omkijken naar. Ook het afvalmateriaal werd meegenomen. Wij zijn super tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 25-02-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Algemene score

9,0
Heerlijk vanuit huis bestellen, laten bezorgen waar en wanneer je wilt, prima winkel! Jammer van de opmerking dat de tekst te kort is en minimaal 100 karakters moet hebben. Er is niet meer over te zeggen, wat goed is, is goed.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews