coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 04-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, ruime keuze, beste prijs en levering binnen 1 dag. Helemaal geweldig en Al hier zeker vaker terugkomen 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Koch 04-08-2017 Via de website gekocht

Makkelijk zoeken/vinden; goede prijs; top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als laatste heb ik een laptop rugzak gekocht, via de site kon ik makkelijk vinden wat ik wilde hebben. De afbeeldingen, omschrijving en reviews helden daar enorm bij.

Ook het bestel proces en het volgen van je pakketje tot aan je voordeur gaat fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd. Bestellen via internet makkelijk. Kwaliteit goed! Bestel graag via Coolblue ! Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamara 04-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en aardige mensen ??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm blij met mijn aankoop!
Zeer snelle levering en aardige mensen..
Zeker een winkel waar ik vaker spullen ga kopen.
👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linn 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer goede service

Algemene score

8,0
Retourzendingen en reparaties worden snel verwerkt, bestelling snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Többen 04-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en een duidelijk verwijs naar andere produkten en duidelijke omschrijving van installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-08-2017 Via de website gekocht

In een woord !!! SUPER!!!!!!

Algemene score

9,0
Al diverse keren besteld bij Coolblue nu ook weer een Miele wasmachine gekocht en weer alles super geregeld, van tevoren werd ik gebeld dat ze onderweg waren. Alles werd netjes aangesloten en de oude wasmachine werd meegenomen alles met een glimlach . Dus SUPER!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, snelle levering. Prijzen zijn goed. Alles bij elkaar erg prettig en gemakkelijk om bij Coolblue te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-08-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Correcte maar onvriendelijke monteurs. Overigens niet zo gek als je 4 hoog de trap op moet zonder hulpmiddelen omdat ik geen lift heb. (mag dat van de ARBO?) . Alles keurig aangesloten en een proefdraai laten doen dus helemaal OK. De oude machine ook netjes afgevoerd al hadden ze die liever over het balkon gemikt maar ook daar kon ik me wel iets bij voorstellen :D

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 04-08-2017 Via de website gekocht

Transparant no nonsens bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn dochter had goede ervaring met jullie en ik nu dus ook. Ga direct een nieuwe bestelling voor mijn moeder doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alexander 03-08-2017 Via de website gekocht

Powerline Devolo 1200AC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop: simpel en eenvoudig bestellen en betalen: volgende dag per pakketpost afgeleverd: meteen te gebruiken. Zo hoort het!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MF 03-08-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het bezorgingssysteem weet je precies wanneer je bestelling komt. Niet uren wachten. Daarna snel en vakkundig de wasmachine geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Percy 03-08-2017 Via de website gekocht

Wat een toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld. Vanaf bestellen tot leveren werd er uitstekend gecommuniceerd. En de bezorgers...wat een toppers. Enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. De wasmachine is keurig aangesloten, goede uitleg gekregen en de eerste testwas aangezet. Perfect... en de droger die ik een dag eerder aan de kant moest zetten om bij de wasmachine te kunnen... Ik hoefde niet eens te vragen om die terug te zetten, dat boden ze zelf aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bakker 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site met duidelijke omschrijving van de producten en reviews, vaak meerdere foto's.
Bellen en chatten zijn ook mogelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carola 03-08-2017 Via de website gekocht

Wat een leuke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helder, duidelijk, goede nazorg en veel humor.
Wat ik niet helemaal snapte is dat ik van te voren een bericht zou krijgen wanneer de bezorger in aantocht was. Niet gekregen, ze stonden eerder dan gepland voor de deur en het bericht kreeg ik een uur later. Humor of slordigheidje. Goed dat ik thuis was anders waren ze waarschijnlijk weggereden....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marjolein 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prettige service

Algemene score

9,0
Sowieso had Coolblue de wasmachine die wilden hebben in tegenstelling tot de winkels waar we wilden kijken. De ene dag besteld, de volgende dag gekeverd is fijn. Want een kapotte machine met een gezin is lastig. Vriendelijke bezorgers die hem netjes aansluiten en de oude meenemen.
Ook het tijdslot dat je krijgt en de sms en het belletje als ze onderweg zijn vind ik superklatvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boogiemachine1975 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2x een tv besteld die niet voldeed aan mijn wensen. 2x terug gestuurd en dit was geen probleem.. Kon ze kosteloos terugsturen. Kan de humor van de mensen bij de klantenservice erg waarderen.. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 03-08-2017 Via de website gekocht

Een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is zeer overzichtelijk, een goede technische beschrijving
van de apparaten en de prijs dat was voor mij doorslag gevend om
hem bij jullie te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke website, met veel artikelen en tegen een scherpe prijs. Goede service en snelle levering van de producten. Ook als een product retour wordt gestuurd, is de service nog primma, ze werken mee om tot een oplossing te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dufraing M 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle, correcte, betrouwbare service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site , vanuit je luie zetel betrouwbaar kunnen bestellen met een correcte retour service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rollie 03-08-2017 Via de website gekocht

2e kans perfecte optie

Algemene score

8,0
Al zoekende naar een nieuwe desktop kwam ik ook bij Cool Blue langs. Zag een goede computer tegen een goede prijs. Zag toen 2e kans optie. Dit scheelde toch 15% van de prijs voor een retour gestuurde nieuwe computer. Thuis zag ik dat de folie er nog omzat en er dus sprake was van een splinternieuwe computer voor een zeer mooie prijs. Goed initiatief dat zeker klanten oplevert. Ik kijk volgende keer weer voor een 2e kans product. Ben toch geen dief van mijn eigen beurs?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GV 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede betrouwbare webshop duidelijke site de LG wasmachine binnen 2 dagen in huis correcte afhandeling kon zelf bepalen welke datum bezorgd kon worden, nette en beleefde jongens die hem brachten zeer tevreden met wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lore 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Net zoals beloofd werd mijn pakketje de volgende dag geleverd. Het product zag er volledig uit zoals ik verwacht had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

linda 03-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
snelle levering , zeer goede communicatie via mail. Service geen mening hierop hebben we gelukkig geen aanspraak hoeven te maken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis 03-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een printer uit gezocht op een avond rond 10 uur,de volgende ochtend werd het al bezorgd .klasse van Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment en de vertrouwde snelle levering van Coolblue, bevendien ontvang je per e-mail handige tips met betrekking tot je aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Blom 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en eerlijk advies over E-readers. Nu zijn mijn ervaringen met Cool Blue al heel goed (lang leve de Zappos cultuurwaarden) en was de beslissing om hier mijn E-reader te bestellen snel genomen. Levering is goed te volgen en is ook op tijd geleverd. Kortom een tevreden klant die een volgende keer weer bij Cool Blue zal terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S van es 03-08-2017 Via de website gekocht

Administratief moet verbeterd levering prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Steeds na 3 keer bellen verkeerd leveradres
Dus duurde 4 dagen voor het geleverd/omgeruild was
De bezorgers prima

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Nathalie 03-08-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces en Super handig dat 's avonds bezorgen! Ik ben zeer tevreden. Een volgend product zal ik ook hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin willems 03-08-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar,proactief dmv instructiefilmpje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, betrouwbaar,proactief dmv instructiefilmpje Hoe t product te gebruiken. Emailservice prima. Levering en track en trace-code alles ging prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Janse 03-08-2017 Via de website gekocht

Niet alleen woorden, maar ook echt daden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft het allemaal. Een groot assortiment met vrijwel alles wat je kan bedenken, scherpe prijzen, altijd gratis leveren (en indien nodig: gratis retourneren) en natuurlijk de aller-, aller-, allerbeste klantenservice van Nederland. Omdat de kwaliteit van de producten hoog is is het vrijwel nooit nodig, maar -als- er eens iets aan de hand is dan zorgt Coolblue er voor dat het snel, netjes en vriendelijk wordt opgelost voor je. Dikke complimenten voor dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima service en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk website, prima service en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje 03-08-2017 Via de website gekocht

Het is ook geweldig hoor goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is allemaal goed geleverd en netjes aangesloten het klopt met de reclame die we op televisie zien. Ga zo door allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 03-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service..vandaag besteld, morgen in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een email gestuurd met vraag..vrijwel direct antwoord...
En na bestelling en levering persoonlijk kaartje in de bus met mededeling veel plezier met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vergelijken en bestellen.
Had cool blue nog gebeld en ook telefonisch perfect geholpen.
Ook de bezorgers waren top, vriendelijk en voorzichtig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LG 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en Supersnelle Levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.45u nog contact gehad met een hele opgewekte dame van de klantenservice inzake een printeraankoop en de volgende dag om 11.00u werd het al afgeleverd, echt top👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service en de medewerkers van Dynalogic top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 21:30 ging de wasmachine kapot, iets voor 10en besteld bij Coolblue en om 20:30 de volgende dag stond de nieuwe wasmachine te draaien. Vooral dankzij Semere en Abdul die namens Dynalogic de wasmachine naar boven tilde en de oude wasmachine weer mee namen. Bedankt heren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 03-08-2017 Via de website gekocht

coolblue geeft service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al klant sinds het begin van deze winkel, jaren geleden een pda gekocht in de pda shop in Rotterdam, fysieke winkel, sindsdien klant gebleven, altijd prima service, goede levering en breed assortiment, Coolblue behoort tot de eenzame top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Verhoeven 03-08-2017 Via de website gekocht

Inderdaad: geweldige service! + flexibele aflevering + gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie heb ik gekozen voor Coolblue omdat ik de bestelling op een postkantoor van mijn keuze kan laten afleveren en ik dan twee weken de tijd heb om het daar af te halen op een dag en tijd dat het mij het beste uitkomt, zodat ik er niet voor hoef thuis te blijven. Dit gaat natuurlijk niet op voor artikelen die te groot of te zwaar zijn om zelf te handelen.
Verder vind ik de website erg goed en overzichtelijk.
Wat betreft de service: toen mijn laptop het begaf, heb ik eerst telefonische hulp gekregen van een specialist van Coolblue. Dat leidde niet tot het gewenste resultaat, maar dat was niet zo vreemd, want ook de helpdesk van de fabrikant kwam er niet uit. Nadat de laptop teruggegaan was naar Coolblue kreeg ik het apparaat binnen twee weken gerepareerd terug en heb er sindsdien probleemloos mee kunnen werken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 03-08-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgesproken tijd geleverd en uitstekend apparaat zoals werd belooft. Zou deze koelvriescombinatie en winkel zeker aanraden bij vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CACC@17 03-08-2017 Via de website gekocht

Communicatie, levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb geen enkele persoon gesproken maar toch lijkt het alsof je in een echte winkel aan het kopen bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric R. 03-08-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut een aanrader. Het is al de 4e keer dat ik bestel bij Coolbleu en tot nu toe is er geen enkele reden om ergens anders te gaan kijken. De prijzen zijn laag, service is goed en de aflevering zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Admiraal 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, wasrvoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven, je krijgt een zeer nauwkeurige tijdsindicatie. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam. En mocht je vooraf vragen hebben is Coolblue 7 dagen per week bereikbaar via Whats App.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop graag bij Coolblue! Makkelijk bestellen, goede service en vriendelijke medewerkers. Ook de uitgebreide informatie over de produkten vind ik erg fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W 03-08-2017 Via de website gekocht

strijkplak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zo als ik he had verwacht alleen als je en bezorg periode kan opgeven moet men wel proberern om deze zoveel mogenlijk te haln of anrs berichten wt het hoogstwaarschijnlijk wordt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Caro 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service en razendsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en informatief, het was daardoor makkelijk een goede keus wasmachine te maken. Meteen besteld. De dag daarna brachten twee aardige jongens de nieuwe en haalden ze oude op. Ik kon meteen bergen kleding wassen na drie weken vakantie (de oude had het net een dag begeven)en de wasmachine werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Finders 03-08-2017 Via de website gekocht

Goeie Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren ruim op tijd binnen het aangegeven tijdsvak en het apparaat stond binnen een paar minuten klaar om te draaien, het oude apparaat werd weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rijstkoker was na 2 weken kapot gegaan. Mail gestuurd, instructies opgevolgd en pan opgestuurd (gratis). Na ontvangst direct een nieuwe pan opgestuurd gekregen. Gedurende het hele proces wordt je op de hoogte gehouden dmv mails, bijvoorbeeld wanneer jij de pan hebt opgestuurd, zodat je altijd geïnformeerd bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Vande Veire 03-08-2017 Via de website gekocht

Vlot, vriendelijk en secuur aan een bodemprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Coolblue omwille van de vlotte service en de klantvriendelijkheid. Pakketten worden steeds op tijd afgeleverd en men doet er nooit moeilijk als een product moet worden omgeruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Best Service 03-08-2017 Via de website gekocht

GREAT SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom? Duh! is een No Brainer Snelle en goede service en nooit gezeur als het terug moet.
waarom ergens anders bestellen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews