coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Super snelle levering aan huis. Dat was zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yve 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
goed, msn mogelijkheid om te weten vm of nm?

Assortiment
ziet er goed uit , heb bewust nog niet rondgekeken.

Aanbeveling
alles wat oke dus, pakje aangekomen. alles zat er in. was ook volledig. dus prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Ik had een kortingscode, maar kon die enkel gebruiken door telefonische ondersteuning. Enkel zij konden deze code ingeven en activeren.

Service
Het telefoongesprek heeft even geduurd: de kortingscode werkte niet, hij dacht dat het product uit voorraad was, maar dit bleek toch niet te zijn, enzovoort, maar wel zeer sympathieke persoon!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

coolbluekoper 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Heel soms kunnen ze de garantie van 'vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis' niet waarmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristineC 19-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit de zetel. pakket mooi verpakt.

Service
Duidelijke mail wanneer zending aankomt. Ik ben hier ook voor thuis gebleven maar (zie hieronder)

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Bij levering door de post werd er niet aangebeld aan de deur maar werd pakket onmiddellijk in bak vooraan aan de deur gestopt. Hierdoor weet ik niet dat het pakket reeds geleverd is. Deksel was niet volledig teruggeplaatst, indien het deksel van de bak waait wordt het pakket nat. Ik zou dus bijvolgende bestellingen niet meer thuis alten leveren wat net zo gemakkelijk is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

xcdpau 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Super service. Levering op tijd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCD1992 19-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
De webshop is makkelijk door te navigeren, dus het is best een prettige site

Service
Het ligt misschien aan postnl, maar mijn pakketje kwam bijna anderhalf uur later dan de tijd aangegeven. Zeker omdat ik die avond ook nog weg moest kwam mij dit zeer slecht uit.

Extra toelichting
Buiten dat mijn bestelling veel te laat aan kwam, waren er verder geen problemen met navigeren/bestellen/etc.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-12-2015

Geachte,

Spijtig dat de levering zo is verlopen. Hoewel het probleem kan liggen bij PostNL, kiezen wij hen als de vervoerspartner en blijft dit dus onze verantwoordelijkheid. Onze excuses dan ook voor de vertraging. Als u het ordernummer kan toesturen via één van onze klantenservice kanalen kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kevin Robbens 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Vlotte e-mail info + helpdesk!

Assortiment
Ruime en overzichtelijke keuze!

Aanbeveling
coolblue is een e-commerce to the point!

Extra toelichting
doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cv 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
S avonds laat besteld, volgende morgen al geleverd.

Aanbeveling
Eerste bestelling alleen maar goeds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zaterdag besteld en zondagmorgen geleverd

Service
fijne aflevering

Assortiment
mooi aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tango 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Men kan alles vinden op Coolblue dopr middel van enkele kliks!

Service
Zelfs aan de telefoon, korte wachttijden en steeds geholpen!

Assortiment
Ruime keuze aan mooie prijzen!

Aanbeveling
Wie een uitstekende service kan bieden zal ook meer klanten hebben. Ik beveel Coolblue alvast aan iedereen!

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugène 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles gemakkelijk te bekijken en te vergelijken

Service
Goed en snel

Assortiment
Eerlijke prijzen, diversiteit en goed overzicht

Aanbeveling
fijn winkelen 9/10

Extra toelichting
Zeer snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordi 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk

Service
Snelle service

Assortiment
bijna alles te vinden

Extra toelichting
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk meuleman 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel te bestellen in enkele klikken vanuit mijn luie stoel

Service
Reeds de volgende morgen en gestroomlijnd

Aanbeveling
Zoals gezegd, simpel bestellen, gestroomlijnde snelle levering én én goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jana Masson 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen online!

Service
Zeer goeie service, namelijk in 12uur tijd had ik mijn pakketje al!

Assortiment
Zeer veel keuze! Met goeie prijzen.

Aanbeveling
Ik zal nog online bestellen, de service is supergoed. Je hebt je pakketje al in minder dan 12uur tijd aan huis geleverd. Goeie prijzen!

Extra toelichting
❤️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astravopopo 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken, nauwkeurig beschreven artikels.

Service
Bijzonder snelle en doeltreffende afhandeling. Zondagavond besteld en reeds maandag rond 14u thuis geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid maar jammer genoeg geen lamp gevonden voor mijn Sony beamer.

Aanbeveling
Service is absolute top. Prijzen zijn goed. What else ? ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laurens 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen, duidelijke instructies etc

Service
Snelle reactie op vragen en vriendelijke service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn Maas 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en het bestellen is makkelijk

Service
Ik heb in 2 dagen 2 dingen besteld en allebei de artikelen waren compleet en heel binnen 1 dag afgeleverd.

Assortiment
Er is veel te vinden op de website, de meeste artikelen kun je hier kopen.

Aanbeveling
Alles was goed gegaan en super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke overzichtelijke website.
Bestellen gaat eenvoudig en afrekenen via Ideal.

Service
Artikel werdt degelijk verpakt verzonden en in onberispelijke staat ontvangen.
Snelle levering.

Assortiment
Alles op het gebied van huishoudelijke apparatuur voorradig.

Aanbeveling
Er zijn geen negative zaken te bespeuren, ik heb niet lang hoeven zoeken.

Extra toelichting
"Coole" webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moya 19-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke zoek service en daardoor snel product kunnen vinden

Service
Duidelijke mails over je pakketje, bezorging en snelle levering!

Assortiment
Soms iets te veel keuzes? Daardoor ga je vergelijken en blijf je zoeken op de website

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles loopt volgens plan!

Service
Prima, wat wil je meer!

Assortiment
Alles is voldoende aanwezig!

Aanbeveling
Nog geen elke keer teleur gesteld!

Extra toelichting
Alles dik ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Eenvoudige procedures.

Service
Wat coolblue zegt doet coolblue ook!

Assortiment
Ruime keuze bekende merken.

Aanbeveling
Meer heeft een internetklant niet nodig: een winkel die doet wat men zegt met een mooi assortiment.

Extra toelichting
Ga zo door coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luciënne Tang 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site vind ik geweldig.
Lekker duidelijk en inzichtelijk

Service
Vragen of klachten heb ik niet.
De levertijd is nagekomen
Heb nog niets geretourneerd. Dus die ervaring heb ik niet.

Assortiment
De prijs van het toestel is prima: het gekoopste!
Het assortiment is uitstekend

Aanbeveling
Ik vertel tegen iedereen (vrienden en collega's) hoe heerlijk makkelijk het is om bij Cool blue iets te bestellen. Het is toch geweldig = 's avonds een bestellen plaatsen en deze de volgende dag al!!! rond 09.00 uur in huis hebben. Ongelofelijk.
Ik vind ook de "routing" die er is na het bestellen super grappig maar ook indrukwekkend: Wachttherapie (hilarisch) en de verzorging m.b.t. het versturen van de pakketjes (knuffelen en liefde geven) kei gek maar ook hartstikke leuk natuurlijk. Het is eigenlijk een soort beleving ;-))
Doordat het concept (kwaliteit productie, het bestellen, de wachttherapie en de aflevertijd)geweldig is, heb ik besloten om ook het hoesje van de S-Neo ook bij Cool Blue te bestellen. Vertrouwenskwestie.

Extra toelichting
Kortom mij heb je als klant en ik probeer iedereen te overtuigen wat een geweldig bedrijf cool blue is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WPF 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke bestelmethodiek. Snelheid van afhandelen van produkt aankoop is meer dan uitstekend.
Ook de door mij gewenste omruilregeling is supersnel afgehandeld. Op vrijdagmiddag heb ik de retourzending bij de PTT aangeboden en de dinsdag erop had ik het nieuwe produkt al weer in huis. Uitstekend!

Service
Uitstekende mailcommunicatie.
Ik was niet tervreden over de wifi-snelheid van de aangeschafte router TP-Link en wilde graag een ander merk (Asus). Ook het proces van produkt omruilen is uitstekend geregeld.

Assortiment
Hier geef ik een acht, omdat ze niet alle produkten hebben waar ik naar zocht. En daarom geen 10 hier

Aanbeveling
Goede prijsklasse. Geen verborgen kosten bij verzending of retourneren.
Perfecte service! kortom een winkel waar je gerust je spullen kunt bestellen

Extra toelichting
De communicatie met Coolblue gaat prima. Omruilen of retourneren van produkten gaat probleemloos en bijzonder snel. Kortom een winkel waarbij goede communicatie, snelheid en gemak op een bijzonder hoog peil staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michvdd 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebeld, meteen super vriendelijk en duidelijk antwoord. Alles gefixt in no time!

Service
Perfect duidelijk en zeer vriendelijk.

Assortiment
Sommige items zijn aantrekkelijk, andere vind ik niet of vind ik elders goedkoper.

Aanbeveling
Super snelle en vlotte levering & service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert Oldenbeuving 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke product keuze

Service
Vlotte levering

Extra toelichting
Vooral de gratis levering gaf bijmijde doorslag. Alsjeeen product koopt voor €10,00 en je moet dan €4,00 portokosten betalen dan is daisduur. Dank voorde gratis verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel overzicht over ruim assortiment.

Service
Snelle afhandeling van mijn bestelling. Nog nooit hoeven reclameren.

Assortiment
Ruim aanbid en scherp geprijsd.

Aanbeveling
CoolBlue laat je niet in de kou staan, maar doet wat wordt beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk website en je hoeft de deur niet uit :)))

Service
Duidelijke website, betaling veilig en vlot en de levering zoals beloofd de volgende dag.

Assortiment
Ik heb bijna steeds gevonden waarnaar ik zocht. Als ik de prijzen vergelijk met andere winkels, liggen die van Coolblue goed.

Aanbeveling
Duidelijk, groot aanbod, goede levering en prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Haenen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat je zoekt en vindt op de site is direct leverbaar

Service
zeer snelle levering, bepalen wanner geleverd moet worden

Assortiment
Assortiment is ok maar sommige toebehoren onbreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Didi 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles kan op jouw manier en wanneer je wilt. Voor 23.59 u besteld, en het is er alsnog de dag erop.
Of zelfs dezelfde dag nog.
Gemak is niet beter te omschrijven.

Service
Snelle reacties, maar sommige medewerkers af en toe iets minder persoonlijk.

Assortiment
Er is ontzettend veel, en van bijna alles wat!

Aanbeveling
Snelle leveringen, snelle reacties en hele goede service.
Waren alle webwinkels maar zo top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk

Service
niet wachten op langdurige reparatie gelijk vervangen

Assortiment
bijna allesl everbaar

Aanbeveling
klant vriendelijk en snel, ruilen zonder problemen en snel geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans den Boef 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk om hier spullen aan te kopen

Service
Gewoonweg goede service

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen bij Coolbleu

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldkamp 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en supersnelle levering

Service
Handig dat als je vragen hebt, je kunt chatten. Vriendelijke personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tweede aankoop gedaan. Wederom uitstekende service en mega snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eigentijdse, originele en vooral eigenzinnige benadering.

Assortiment
Coolblue staat bij mij momenteel hoog in de lijst als ik iets zoek met een stekker.

Aanbeveling
Ik wil natuurlijk mijn goede ervaringen met Coolblue niet voor mezelf houden, maar delen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Van Lierde 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het is natuurlijk gemakkelijk om iets te bestellen,en er is ook gemak van betaling

Service
Heb veel te lang moeten wachten op mijn bestelling,dus de slogan moet bijgesteld worden!

Assortiment
Het assortiment is redelijk!

Aanbeveling
Door geen goede communicatie,is er geen goed verloop van het bestelde!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frederik VC 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vlot om dingen te bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Een ruim aanbod, maar het kan ruimer

Aanbeveling
Een ruim aanbod met zeer snelle levering en transparante prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijke site, goede zoekopdrachten, je kunt heel specifiek zoeken.

Service
heel vlotte service, je bestelt en de volgende dag komt het pak al toe en je wordt op de hoogte gehouden!

Assortiment
heel veel keuze en bij elk artikel kan je de commentaren van kopers lezen, wat een keuze maken makkelijker en vlotter maakt.

Aanbeveling
Ik kan niks aanmerken op cool blue, ik heb de site nog al gebruikt en dat waren even goeie ervaringen

Extra toelichting
dat ik heel veel vertrouwen heb in deze webshop, meer dan in anders webshops. Je zou er inderdaad van gaan glimlachen, een brede glimlach: meer nog, je wordt er vrolijk van :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUAG 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel bestelt en snel geleverd

Service
bestelt en direct mail ontvangen wanneer het buiten gaat

Assortiment
toch zeer veel keuze, maar alles is onmogelijk

Aanbeveling
ik beveel deze winkel iedereen vanwege het gemak en snelle levering.
Nog nooit problemen gehad van verkeerde leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dietrich 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk en snel vindbaar wat je zoekt... ook bekomende producten kunnen snel worden gevonden. Betaling gaat zeer volt en duidelijk... de communicatie is zeer precies en snel. Hieraan kan eigenlijk niets worden aangepast, deze is perfect.

Service
Zeer goeie service... snel antwoord en to the point. Eventueel een chat waar je met vragen kan aankloppen zou nog een extra troef zijn.

Assortiment
Het grootste deel van wat je maar kan wensen is te vinden op CoolBlue... soms is het wel dat een bepaald product er maar in enkele kleuren is ipv het hele assortiment ( vb de Polar M400 enkel in zwart en wit, hoewel ik hem blauw zocht. ) Maar toch een mooi gamma.

Aanbeveling
Ik denk dat je best bij echte winkel gaan kijken en indien je het wenst testen. En het gewoon dan koopt via Cool Blue... Zeer snelle service - mooie prijzen - perfecte verpakking en duidelijke facturatie. Dus meer dan aan te raden.

Extra toelichting
Eventueel een chat zou nog een extra troef zijn. Verder alles dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht,

Service
M 20.24 besteld, om 10 u 's anderendaags thuis gratis geleverd....super :-)!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jycz91 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, uitgebreid assortiment en snelle levering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diamond 18-12-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk -Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was wel druk met deze kerstdagen maar alles liep vlotjes omdat er genoeg personeel was terwijl je kon drinken.

Service
De man gaf een mooie uitleg ondanks de drukte, tijd voor de klant

Assortiment
Ik heb al verschillende zaken gekocht bij Cool blue en je vind er van alles

Aanbeveling
Tijd voor de klant omdat er genoeg personeel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke webside, veel info over de produkten, ervaringen van gebruikers

Service
vlotte bestelprocedure, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

First2go4 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteling snel verwerkt

Service
Post levering met E- mail op volging is even top service,

Assortiment
Ik vind zowat steeds waarnaar Ik zoek bij coolblue

Aanbeveling
Iets niet gevonden zoek even coolblue is mijn moto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge stoop 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was onze 1ste bestelling.je wordt per mail op de hoogte gebracht. Deze zijn zeer duidelijk.

Service
Je weet constant waar je pakje is en waar en wanneer je het kan afhalen

Assortiment
Ik vind bepaalde dingen niet terug , maar eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik niet veel tijd had.

Aanbeveling
Makkelijk via site. Makkelijk te bestellen. Vlotte levering. Jammer dat je bij ons in het postkantoor altijd zo lang moet aanschuiven.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kwinten 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gerbuiksvriendelijke website, ik vond meteen wat ik nodig had

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Ook veel van Apple, top.

Aanbeveling
Hele snelle service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle producten zijn erg overzichtelijk geordend, alleen als ik bijvoorbeeld zoek op tent kom ik op de ene webshop uit en kan ik daar niet meer zoeken naar bijvoorbeeld een pan, eerst terug naar de hoofdsite...
Maar dat is ook echt het enige wat er te klagen valt!

Service
Bij een defect product kreeg ik gratis een nieuwe gestuurd zonder dat ik de defecte terug hoefde te sturen. ook houden ze zich voor 100% aan de regel voor 23:59 besteld morgen in huis, ik heb nu al een paar keer heel verschillende producten om 23:45 besteld om te testen of het ze ook echt lukt :-), en jawel, nog nooit te laat geleverd!

Assortiment
heel breed en gevarieerd, bijna van alles hebben ze wel een of meerdere in hun assortiment

Aanbeveling
Dit is echt een geweldige webshop, alles de volgende dag in huis en een top service. meer kan je niet van een webshop verwachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, kan voor mij geen winkel tegenop

Service
website was zo duidelijk, zelfs voor mij, dat ik geen persoonlijke mail nodig heb gehad

Assortiment
wil gewoon geen 10 geven

Aanbeveling
zie bovenstaande commentaren

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crazybytess 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
informatie van het product duidelijk op de website. Ook de maten stonden er bij waardoor je niet snel een miskoop doet.

Service
De volgende dag was het product binnen

Assortiment
Brede assortiment, veel keus, soms daardoor kun je de weg kwijt raken, maar dat is een klein puntje

Aanbeveling
De eerste keer besteld en op dit moment een positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
Levering wordt de volgende dag gegarandeerd. Bij mij was het nog een dagje later. Geen groot probleem maar misschien wel voor mensen die het cadeautje dringend nodig hebben.

Assortiment
zeer veel keuze!

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews