coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42309 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3429 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Calla Kok 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1 klik en je wordt gebracht waar je wilt

Service
Binnen 24 uur geleverd op een adres die jij wilt.

Assortiment
Nog nooit misgegrepen!

Aanbeveling
Zowel voor ons bedrijf als privé bestel ik altijd via Coolblue. Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arko van Dieren 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super tevreden!!!

Service
We zijn super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan verkleij 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Ik woon in broek in waterland en nu hoef ik geen 20 km te rijden om een tv te kopen en op uw site vond ik de witte tv die ik zo graag wilde hebben

Service
Keurig de volgende dag thuis bezorgt met een e mail vooraf dat hij kwam met de post nl

Assortiment
Jullie hadden de witte tv die ik zo graag wilde hebben heel blij

Aanbeveling
Goede service breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noetje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site!

Service
Snel geleverd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiggy 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, moderne website, reviews op de site, goede search engine optimalisatie (je komt snel bij een CoolBlue site uit), duidelijk bestelproces. Kortom: allemaal erg goed!

Service
1 bestelling snel en op tijd bezorgd, andere afgehaald in de winkel waar ik erg goed en vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Assortiment in orde, prijs niet altijd bij de laagste.

Extra toelichting
2 bestellingen gedaan, ik ben erg verrast en tevreden! Sympathieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vergauwen Luc 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Correct

Extra toelichting
Supersnelle levering, alles zeer snel en correct verlopen waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Thys 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit uw zetel makkelijk shoppen zonder de deur uit te moeten gaan. Handig als je weet wat je wil.

Service
Vrijdag om 10.30 besteld en zaterdags om 9.15 stond B.Post bij ons aan de deur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het is makkelijk zoeken gezien het grote aanbod, men heeft hier praktisch alles in huis, een aanrader.

Extra toelichting
Het zou handig zijn om een toonzaal te hebben die niet is gelegen aan de Boomse steenweg gezien het zeer drukke verkeer aldaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een paar drukken op de knop en je hebt je gewenste product met beschrijving en al te pakken

Service
Er behoorde nog een gratis product bij en deze zat niet bijgesloten. Na 1 mailtje heeft de klantenservice beloofd om dit alsnog toe te zenden.

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk en van deze tijd! Een echte aanrader.

Extra toelichting
Goede producten en goed prijsvergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Berber 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel goed en zonder gedoe

Assortiment
precies wat ik nodig had

Aanbeveling
super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ctje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik zocht een broodmachine : heel gemakkelijk gevonden en keuze in overvloed.

Service
snelle service de vrijdag besteld en zaterdagmorgen geleverd en een pluspunt voor de transporteur, heel vriendelijk en hij heeft mijn zwaar pakket binnen gezet!

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik online een toestel aankoop, is super gemakkelijk geen tijdverlies als je weet wat je wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Liefting 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website dat de keuze vereenvoudigt. Zeer snelle levering!

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Imming 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Direct de volgende dag afgeleverd.

Service
Volgens de afspraak afgeleverd.

Assortiment
Een ruime keuze uit producten.

Aanbeveling
Goed verpakt, en komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pieterjan 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online alles makkelijk kunne vergelijken en bestellen

Service
nooit problemen gehad met levering of dergelijke

Assortiment
heb altijd alles gevonde wat ik nodig had en kon het eventueel bestellen

Aanbeveling
nooit problemen mee gehad daarmee een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik en klaar. Alles wordt thuis geleverd of op een door jou zelf aangegeven afhaalpunt. Zelf doe ik dat dat in de buurt van het werk, zodat ik het na werktijd zo mee kan nemen.

Service
Altijd snel hulp. Telefoonlijn zeer goed bereikbaar en zeker behulpzaam. Ook het feit dat je je pakje ook buiten je thuislocatie kunt afhalen is super (vaak is alleen je eigen postcodegebied mogelijk).
Tot 2359 uur echt persoonlijke hulp. En dan nòg steeds de volgende dag in huis!

Assortiment
Prima. Alles wat ik zoek is er. Ook alternatieven netjes benoemd. Niet opdringerige websites.

Aanbeveling
Ik kom altijd weer bij coolblue terug. Het werkt snel, gemakkelijk. Als er een product tijdelijk niet is, kun je een sms dienst inschakelen (als het product dan weer aanwezig is, krijg je een sms'je).
Het snelle leveren (binnen een dag feitelijk) is geweldig!

Extra toelichting
Ook de filmpjes op Facebook zijn leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkenboom hum 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk zoekfunctie

Service
Zeer snelle afhandeling

Assortiment
veel keuze met uitgebreide beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fluweel 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig en duidelijk bestelproces

Service
Ik kreeg precies wat ik bestelde met elvering op de toegezegde datum

Assortiment
Ik zocht een bepaalde Miele stofzuiger en kon er op de Coolblue website behalve de gewenste uit een groot aantal alternatieven kiezen

Aanbeveling
Alles liep op rolletjes

Extra toelichting
Ja een suggestie ter verbetering. Ik heb drie Miele stofzuigers op de site onderling vergeleken. Het lijkt er op dat de volledige lijst van alle details soms kleine sloridgheden bevat. Zo werd bijvoorbeeld van een stofzuiger werd aangegeven dat deze geen ahdvat had. Op het plaatje was duidelijk een ahdvat te zien. Ik heb dat exemplaar gekocht en gelukkig het plaatje klopte: wel een ahndvat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Haas 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal top! Super easy bestellen en makkelijk zoeken.

Service
Gewoon perfect. Hele snelle levering en duidelijk communicatie over status.

Assortiment
Hebben niet super veel keuzes tussen goedkoop en duur. Wat meer 3rd partij dingen voor bv gopro zou fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John Simons 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is echt heel simple kiezen en kopen, alle betalings mogelijkheden zijn aanwezig. De volgende dag heb je het thuis

Service
Ze doen wat ze beloven, de volgende dag in huis.
Ook op zondag!
Terugsturen zonder kosten

Assortiment
Ik ben nog geen artikelen tegen gekomen die ze niet blijken te hebben

Aanbeveling
Ik ben echt zeer tevreden over coolblue en de service en de snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet de klerk 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk

Service
Heel snel

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Geef het zeker Door aan anderen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeetaart 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zijn veel producten beschikbaar, met zeer duidelijke specificaties. De reviews zijn zeer nuttig. Jammer dat documentatie over de producten niet binnen coolblue gevonden kan worden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Er zijn veel producten beschikbaar, met een sterke prijs. Niet overal was de prijs de laagste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeg maar Aad 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijken, kiezen, klikken. Zo simpel is dat..

Service
Bijna niets op aan te merken. Behalve dat de vrolijk bedrukte doos soms wel errug ruim bemeten is voor het artikel dat er in is verpakt. Verder prima bezorging, goede website, geestig taalgebruik en prima telhelpdesk.

Assortiment
Als ik wat gangbaars zoek (niet denigrerend bedoeld: jullie hebben veel keuze) vind ik het meestal wel bij coolblue. Meer exclusief spul bestel ik bij de specialisten.

Aanbeveling
Zie hiervoor. Het lijkt me een vrolijke bedoening bij coolblue en dat - in combinatie met al hetgeen ik hiervoor heb gezegd- spreekt me er aan.

Extra toelichting
Noop. O ja. Prima fysieke winkel en uitstekende retourservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede productinformatie en vergelijkingen, vanuit je zetel te bekomen.

Service
De dag nadien perfect geleverd.

Assortiment
Groot aanbod aan concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over koop- en leverervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via de website

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
enorme keuze

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

daan 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
heel snel

Assortiment
wat ik zoek hebben julie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden

Service
snel geleverd, duidelijk proces

Assortiment
Ruim en voldoende

Aanbeveling
prima webshop met snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amy 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk website om iets terug te vinden

Service
Super! Zo snelle levering

Assortiment
Het assortiment is al redelijk uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon gemakkelijk bestellen met je laptop, PC of smartphone.

Service
Alles wordt helder en duidelijk op de website uitgelegd.

Assortiment
De keuze is gewoon enorm groot.

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle levering.

Extra toelichting
Geen nadere toelichting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat maar enigszins te verkrijgen is kan je op deze site bestellen

Service
Twee keer telefonisch contact gehad omtrent disfunctionerende producten en die werden snel en naar alle tevredenheid opgelost.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, makkelijk te bereiken en een geode helpdesk.

Extra toelichting
Niks op aan te merken. Doet wat het adverteert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indy 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze leveren ook oop zaterdag wat echt een pluspunt is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaka 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Levering volgens afspraak

Assortiment
Erg groot en duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
Makkelijk en snel. Goede keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dees 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke site, goede zoekfunctie, binnen 2 kliks bij het juiste artikel

Service
snelle levertijd, binnen 24 uur

Assortiment
precies wat ik zocht

Aanbeveling
snelle levering, netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kees 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site en makkelijk te bestellen.

Service
Na bestelling prima op de hoogte gehouden van de volgende stappen en netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze en makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Mooie en makkelijke site met voldoende keuze en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht, goede prijs, super prima, makkelijk betalen, over all: afspraak = afspraak

Assortiment
Hebben het gehele assortiment op gebied van keukenmachine, dus een super vergelijk met + en - punten

Aanbeveling
Makkelijk op te shoppen

Extra toelichting
Aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetty 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site! Simpel en snel te bestellen.
De volgende dag in huis!

Service
Na de betaling,binnen een uur een track and tracé code! Super.

Assortiment
Voor iedereen wat wils en voor elk budget

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande, zegt genoeg:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijk

Service
18:00 besteld dag er na om 15:00 binnen

Assortiment
Bijna alle electronica

Aanbeveling
Goeie en snelle servic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tina 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk en duidelijke beschrijving waardoor je makkelijk kan vergelijken met andere producten.

Service
heel goed

Assortiment
veel keus met alles!

Aanbeveling
ga zo door!

Extra toelichting
Het is net een kerstbal even erop klinken en alles wordt geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Assortiment
Wat we nodig hadden was er voldoende en genoeg keuze

Aanbeveling
gemak en groot assortiment

Extra toelichting
Fijn winkelen genoeg keuze was super snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
voortreffelijke en overzichtelijke website, producten kunnen vergelijken is heel handig.

Service
wat beloofd wordt, wordt ook gerealiseerd.

Assortiment
uitgebreide keuzemogelijkheden, netjes opgedeeld per rubriek

Aanbeveling
beste internetshop, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meyranne 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website.

Service
Correcte en heel snelle levering.

Assortiment
Onmiddellijk gevonden wat ik wou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
De service is ongelofelijk. Alleen de bezorgtijd al; vrijdagavond besteld, de volgende ochtend (!) in huis. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterS 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzicht en heldere info

Service
top! ook de vele video's zijn erg handig

Assortiment
er is veel te shoppen, natuurlijk zijn er nog meer merken en producten die niet in het assortiment voorkomen, maar de meeste spullen zijn er te vinden

Extra toelichting
bijzonder snelle en correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diana 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online kunnen bestellen en zo'n assortiment kunnen bekijken zonder je te hoeven verplaatsen is schitterend

Service
vandaag besteld, morgen geleverd : sneller kan niet!

Assortiment
zie 1 : compleet!

Aanbeveling
de beste ervaring met on -line shoppen tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz Kremers 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. dat is prettig en schept vertrouwen

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gesteld van je bestelling en deze is ook snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netjes en correct afgeleverd

Service
Levering op zondag is niet toegekomen,wel een dag later...

Assortiment
Prijs-kwalitijd zeer goed

Aanbeveling
Snelle aanvraagbediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Casper 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede selectiemogelijkheden. Slechts enkele muisklikken nodig om tot een keuze te komen en af te rekenen.

Service
De volgende dag aan huis. Duidelijk tijdvenster aangegeven.

Assortiment
Meer dan genoeg keus uit veel verschillende merken

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site om de juiste keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieketijn 14-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig kiezen

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prijs kwaliteit kan het net iets beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel om de gewenste producten te vinden en deze te bestellen.

Service
Nog geen service nodig gehad, hoewel de communicatie rondom bestellingen erg leuk is, helder en accuraat.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is beschikbaar bij Coolblue.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. De hele aankoop is een leuk proces. Het feit dat het assortiment uitgebreid is kan wat rommelig overkomen. Coolblue is er in geslaagd om dit zeer gestructureerd neer te zetten. Verder staat er een enorme berg informatie over de producten. Ook dit is makkelijk gestructureerd en begrijpbaar voor iedereen. Je wordt goed op de hoogte gehouden na de bestelling met leuke mailtjes en achteraf krijg je nog een mailtje met additionele producten, gegoten in een leuk jasje

Extra toelichting
Zeer goede webshop waar ik in de toekomst mijn producten ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin Moens 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke omschrijvingen en voldoende beoordelingen

Service
volgende dag geleverd. Wauw!

Assortiment
genoeg keuze.

Aanbeveling
snelle leveringen een plezier om bij Cool blue te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online duidelijk product te vinden, zijn ook goed telefonisch bereikbaar. Volgende dag packet bezorgd.

Service
met een vraag telefonisch gelijk een antwoord, personeel weet waar ze over praten

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ik zou zeker nog een keer hier bestellen!

Extra toelichting
Ik was erg nieuwsgierig of de stoel ook in een coolblue doos zou worden verzonden. Helaas was dit niet het geval. Hierdoor kan ik niet creatief met de doos kans maken op de prijs. Hierover gebeld, en samen gezocht naar oplossing. Volgende keer gewoon kleiner product bestellen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews