coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijkeke 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende zoekcriteria, geen rocketscience

Service
You say what you do and do what you say

Assortiment
Ontdek nog dagelijks nieuwe zaken

Aanbeveling
Gemakkelijk, eerlijk, snel en correct... Wat meer kun je wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Soest 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te hanteren website. Producten eenvoudig te sorteren op verschillende criteria. Makkelijk te bestellen en af te rekenen

Service
Snelle levertijd en directe communicatie mogelijk via de sociale media zoals bvb twitter. Supervriendelijke mensen aan de telefoon.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A B 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Handbagage gekocht, verkeerde afmeting,teruggestuurd en onmiddellijk reactie gekregen dat ons rekeningnr niet in orde was en de vraag dit opnieuw door te geven, daarna binnen de drie dagen ons geld terug gestort gekregen. Prima service! Daarna andere koffer gekocht en ook hier een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vauj 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan kiezen vanuit je luie zetel.

Service
Is het voorradig? Bestellen en perfecte levering bij u of op een ander adres, ook op zondag.
Toestel stuk, geen probleem met de garantie regeling, producten worden met de hoogste service ter herstelling opgestuurd, of omgeruild!

Assortiment
Waaier aan verschillende merken, prijsklasse, voor wat het specifiek moet dienen!

Aanbeveling
Een top winkel!

Extra toelichting
Heb al meerder keren bij Coolblue gekocht, zonder enig probleem! Ook al eens moeten gebruik maken van hun service afdeling in de winkel, met de glimlach en professionele ingesteldheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is heel duidelijk met omschrijvingen en foto's.

Service
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms even zoeken omdat er zoveel artikelen zijn. (maar dit is ook weer een pluspunt).

Service
Bestelling goed en leuk ingepakt vooral de omdoos is leuk. Doos mag in het vervolg iets kleiner. Snelle levering

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het kopen bij Coolblue.

Aanbeveling
Ideale winkel waar je alles kan vinden met een super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Kornegoor 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer fijne filtermogelijkheden.

Service
Goede communicatie en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Efficiënte website met producten die goed geprijsd zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als zelfstandig ondernemer is shoppen bij Coolblue eenvoudigweg gemakkelijk. Waar het bij andere webshops steeds een lijdensweg is om een correcte factuur te bekomen met je BTW nummer moet ik me daar bij Coolblue geen zorgen over maken, steeds correct, en indien verzonden vanuit Nederland wordt er correct intracommunautair geleverd.

Service
Gelukkig heb ik nog niet actief de customer support nodig gehad. Levering is steeds mooi op tijd.

Assortiment
Bij coolblue vind ik bijna alles, dus het assortiment is dik OK! Voor niet alle productgroepen kan Coolblue een scherpe prijs bieden, maar wat niet is kan nog komen.

Aanbeveling
Niemand is perfect, daarom net geen 10, maar een dikke 9, dat wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klasse

Service
Vlot en proffesioneel

Aanbeveling
Internet....

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

70 delig bestekset 17-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed overzicht van alle produkten en zeer voordelige prijs,super

Service
S'anderdaags werd mijn bestelling al geleverd,zeer vlug ,super

Assortiment
zeer veel keuze aan voordelige prijzen ,top

Extra toelichting
mijn 1ste bestelling bij COOL BLUE en er zullen er zeker nog volgen,toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Facturatieadres stond nog foutief in account, even gebeld en werd direct aangepast. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk van peteghem 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site waar alles snel te vinden is

Service
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr J Heins 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk besteld, volgende dag bezorgd, niks aan te verbeteren.

Assortiment
scherpe prijs, gratis bezorging en leuk dat het spel met extra's werd geleverd wat andere aanbieders niet hadden.

Aanbeveling
helemaal naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Ooit iets defect gehad. Retour gestuurd en geld terug ontvangen

Assortiment
Zeer veel producten

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen. Niet met leveren,bestellen of retour sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig alles te vinden en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Magel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
extreem duidelijk aanbod, helder geprijsd en makkelijk om te bestellen

Service
perfect op tijd geleverd, geen issues

Assortiment
groot aanbod, helder weergegeven

Aanbeveling
gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Huysmans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website: intuïtieve navigatie- en filtermogelijkheden, relevante accessoires worden voorgesteld

Service
Defect product in garantie werd snel en zonder kosten vervangen

Assortiment
Zelden vind ik een product niet terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik twijfelde even of het accessoire wel of niet geschikt was voor mijn apparaat, maar met behulp van een andere site kwam ik er toch uit.

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Ik kan hier zelden iets niet vinden.

Aanbeveling
fijne winkel, super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dinges 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg eenvoudig om iets te bestellen en meteen de volgende dag in huis!

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, de extra moeite die coolblue erin steekt om je ervaring leuker te maken, zoals de wachtverzachter, wordt erg gewaardeerd!

Assortiment
Bij sommige producten mag het assortiment van assecoires wat worden uitgebreid

Aanbeveling
Top winkel die net dat beetje extra moeite doet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen.

Service
Overbodige kabel, die erbij is besteld, kan geretourneerd worden zonder kosten. Retoursysteem makkelijk en snel.

Assortiment
Enorm aanbod.

Aanbeveling
Uitermate vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny T 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs gemakkelijk shoppen weer en wind !

Assortiment
Ruime keuze ! Wat de consument vraagt wordt op opzoekt zal zo snel mogelijk aangeboden worden .

Aanbeveling
Correct en snel en alles degelijk afgehandeld ! Top !

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting!

Service
Snel geleverd en simpel te monteren.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prettige site

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Uitmuntend, een voorbeeld voor anderen

Assortiment
Breed en specialistisch

Aanbeveling
Goede service!!!

Extra toelichting
Bij Coolblue werkt goed personeelsbeleid dat zowel technisch als juridisch een belangenafweging in de redelijkheid en billijkheid maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medizorg cvba 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zó gemakkelijk!

Service
Een héél vlotte service, in de namiddag bestelling geplaatst en de volgende voormiddag was ons pakketje ter plaatse! Super

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid! Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prachtig initiatief om online te kopen!

Extra toelichting
Zullen we zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je weet dat de bestelling altijd op tijd is

Service
duidelijke mails met aankondigingen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Extra toelichting
Ik kan Coolblue aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tellier 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
praktisch, snel

Service
snelle verzending

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
steeds weer perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je zetel kunnen vergelijken wat er op de markt is

Service
Prima

Assortiment
Quasi elk merk is verkrijgbaar

Aanbeveling
Supermakkelijk en meestal liggen de prijzen goed

Extra toelichting
Volgende keer ga ik zeker eerst op Coolblue! 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boeckxstaens 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede indeling van de verschillende producten en in het betreffende product een duidelijk overzicht van alle toestellen. Per toestel een grondig overzicht van alle eigenschappen.

Service
Voor een toestel dat tijdelijk niet voorradig is wordt volgens belofte een SMS en een mail gestuurd van zodra het terug beschikbaar is. Prachtige organisatie.

Assortiment
Voor bijvoorbeeld fototoestellen is bijna het hele marktgamma beschikbaar

Aanbeveling
Als laatste punt de levering is zoals afgesproken en de beschermende verpakking van kwetsbare onderdelen perfect.

Extra toelichting
Ik ben vanaf de eerste keer overtuigd en moet mijn zoon die de tip gaf alvast bedanken. Het was een schot in de roos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig overzicht en handig vergelijken van verschillende producten.

Service
Zeer snelle levering en correcte service

Assortiment
Voldoende groot aanbod.

Aanbeveling
Zeer tevreden van snelle service en prijs/kwaliteit vs aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukas 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoals mijn leraars in een streng college vroeger zegden: ik geef nooit een 10.

Service
Al een paar keer mailtje gestuurd met vraag over een product, geen antwoord ontvangen (waarschijnlijk te druk met de kerstdagen en -kado?

Assortiment
Soms wat oudere stock en niet de allernieuwste. Maar dat lijkt me logisch (zonder kristallen bol om te voorspellen wat verkoopt en wat er in de plaats gaat komen en wanneer).

Aanbeveling
Ooit een defect toestel gehad, op hun kosten retour en dag later nieuw geleverd. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Raf M 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geeft duidelijke selectiemogelijheden en mogelijkheid tot vergelijken van producten

Service
Zeer snelle service

Assortiment
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestelproces. Duidelijke productomschrijving.

Service
Levertijd is goed. Wordt nagekomen met wat men aangeeft bij levertijd.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel. Goede levertijden. Prima winkel om online iets aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zat als gewoonlijk op mijn gemak tijdens het bestellen, hoefde er niet voor op te staan wil ik maar zeggen

Service
Snel bezorgd, het was precies waarvoor ik betaald had

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles, ook dingen waarvan ik het bestaan niet vermoedde

Aanbeveling
Geen gedoe, als je betaalt doen ze precies wat je wlt

Extra toelichting
Ben ik dan niet duidelijk geweest?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert van de kruis 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk helder, deskundigheid, vriendelijkheid, vlotte service

Service
Deskundigheid en enthousiasme spatten er af

Assortiment
Sedert kort vaste koper bij Cool Blue. Ken het assortiment nog niet goed genoeg

Aanbeveling
prima winkel, snel geholpen

Extra toelichting
parkeergelegenheid niet optimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bennie te Lintum 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was zelfs voor mij makkelijk om mijn bestelling op de site van Coolblue te plaatsen!

Service
De service is werkelijk super! Ik had een draadloos toetsenbord en draadloze muis besteld. De muis had een klein mankement. Na melding met 2 dagen alweer een nieuw toetsenbord en muis in huis! Super!

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zal Coolblue zeer zeker ook bij kennissen en familie aanraden!

Extra toelichting
Neen, het was gewoon super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luci_1960 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product opzoeken, bestellen voor 23.59 uur betalen en de andere dag in huis. Top!!

Service
Uitstekend

Assortiment
Enkele producten mis ik dan moet ik helaas naar een andere zaak dus dat kan wel uitgebreid worden zoals accessoires voor de Philips airfryer XL.

Aanbeveling
Dit behoeft geen uitleg toch/ Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product en type werd makkelijk op uw site gevonden

Service
Binnen14 uur na bestelling afgeleverd. Helaas bij de buren aangezien ik waarschijnlijk op de 1e etage woon en de gene die aanbelde alweer weg was toen ik de deur 1 minuut later opende.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Super snelle levering en prijs aan de onderkant van de internet mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk online bestellen

Assortiment
niet alle accessoires zijn verkrijgbaar in vergelijk met andere stores

Aanbeveling
Snelle levering. Assortiment is niet heel uitgebreid in vergelijk met ander camera winkels

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

cor 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel bereikbaar via internet

Service
snelle afhandeling

Assortiment
het meeste is te verkrijgen via de site

Aanbeveling
snel en goed afgehandeld met duidelijke berichtgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, gemakkelijk en overzichtelijke webshop

Service
Snelle service!

Assortiment
Grote keuze in arikelen!

Aanbeveling
Bijna perfect, perfectie bestaat niet maar deze winkel komt er dichtbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb veel gehad aan de meningen van de kopers/gebruikers

Service
Zaterdagavond om 22.55 besteld en zondag om 12.30 uur bezorgd

Assortiment
Assortiment is groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk !

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STEVIE VAN HAVER 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, ik heb dadelijk gevonden wat ik zocht

Service
De levertermijn was heel kort en vooral correct aangegeven!

Assortiment
Dit was de derde webwinkel die ik bezocht, het grootste assortiment vond ik hier.

Aanbeveling
Voor dezelfde redenen als hierboven aangeduid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozenburg 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak vanuit de stoel bij de open haard !!

Service
Bestelling goed verzorgd en verpakt.

Assortiment
Even zoeken en rondkijken maar dat is het gevolg van het ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig om de bestelling door te zetten!

Service
Servicewas zoals gemeld op de site. Je krijgt ook direct een bevestingsmail waar je alle info over je bestelling kan terugvinden

Assortiment
Ruime keuze en je kan ze makkelijk vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was de volgende dag al geleverd bij de post perfect optijd

Service
Makkelijk te bestellen, gemakkelijke site, de dag na mijn bestelling direct geleverd

Assortiment
Er was genoeg keuze en de accessoires die aangeboden werden waaren heel makkelijk, perfect wat ik zocht

Aanbeveling
Goede site, goede updates van waar het pakje zich bevind, waneer het verzonden is, mijn pakketje is zoals beloofd de volgende dag aangekomen, meer moet dit niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wauters j 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk product vinden en bestellen.

Service
Direct geleverd. Duidelijk.

Assortiment
Veel keuze en goede product beschrijving.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snelle levering zonder transport kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken en bestellen

Service
snelle afhandeling en levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
uitstekende keuze producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ChrisBos 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sneller bestellen en afrekenen kan niet.

Service
's Avonds betseld, de volgende dag bezorgd. Heerlijk!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles klopt, van A tot Z.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews