coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 25-02-2018 Via de website gekocht

Degelijk, snel en goed die levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasdroger besteld en zoals gewenst op het juiste dagdeel wat wenselijk was geleverd. In 10 minuten de oude wasdroger weggehaald en de nieuwe geïnstalleerd. Aardige gasten ook nog eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De avond ervoor had ik het product besteld en de ochtend erna was het er al. Duidelijke site, goed advies en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HEHA 25-02-2018 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Duidelijke instructie over procedure. Eenvoudige bestelling. Goede communicatie. Uitstekende levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Dupont 25-02-2018 Via de website gekocht

service+ zeer tevreden van levering in de winkel en thuis

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment en zeer snelle levering
Goede begeleiding en informatie
Vriendelijke bediening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Rob van Staveren 25-02-2018 Via de website gekocht

Geen gezeur service !!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, met redelijke prijzen, prima ! Interessant is ook de aanbeveling van de verkoper/site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 25-02-2018 Via de website gekocht

Voortaan alleen nog maar CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst vind ik de webshop van Coolblue

*Makkelijk in de omgang
*Informatief
*Snel
*up-tp-date!

De Service
*vind ik super goed!
*Erg betrouwbaar waardoor ik niet zo snel ergens anders meer zou willen shoppen.
*Contact verloopt soepel en snel

Levering:
*wow!
*super snel mijn product binnen gekregen, en in perfecte staat.
Netjes en veilig ingepakt, en de levering kwam sneller binnen dan verwacht!
Helemaal moppie dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.e.roehl 25-02-2018 Via de website gekocht

beste service

Algemene score

10,0
kan niet beter. Aanrader. bij aale orders ed beste en klakkelose service en prompte levering.
goede range van producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploumen Groen 25-02-2018 Via de website gekocht

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur hadden wij een nieuwe wasmachine, vrijdag avond om 20.15 uur besteld en zaterdag morgen om 9.30 uur geleverd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers die de nieuwe wasmachine snel hadden gemonteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WeeJee 25-02-2018 Via de website gekocht

snelle en vriendelijke bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel in webshop gekocht.
Beschrijving en prijs waren criteria.
Tevens gaf het een positief gevoel dat ik het artikel bij n zaak kocht die niet bang is duidelijk te maken waar deze voor staat: goede artikelen voor een redelijke prijs en een goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 25-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd, goede prijs, zeer vriendelijke bezorgers, geïnstalleerd, goede uitleg ! Binnen 12 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Vos 25-02-2018 Via de website gekocht

Snel en korrect

Algemene score

10,0
Uitstekende productkeuze( Wasmachine) ,snelle en efficiente levering naar 3 hoog, hebben oude wasmachine mee teuggenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 25-02-2018 Via de website gekocht

Goede service zowel online als in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat hij beloofd. De levertijd is zeer kort. De service is prima, de bereikbaarheid van de klantenservice is goed met ruime openingstijden. Over garantie wordt nooit moeilijk gedaan. Wat ik verder fijn vind, is dat ze ook fysieke winkels hebben want soms vind ik het prettiger om persoonlijk advies te krijgen. Een kop koffie of thee staat dan altijd klaar. Coolblue is dan niet de allergoedkoopste aanbieder maar de service weegt daar ruimschoots tegen op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Meertens 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke webshop en een zeer snelle levering. Goed bereikbare zeer vriendelijke en helpende klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte afhandeling van de bestelling. Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke instructies voor gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Jonke 25-02-2018 Via de website gekocht

Correcte levering ,door vriendelijke bezorgers van coolbleu

Algemene score

9,0
Bezorgers Stellen zich voor aan de klant,en voor levering een telefonisch bericht Dat ze er aankomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 25-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke shop met humor ,voor het eerst geshop bij Coolblue ,duidelijke uitleg goede spullen,(niet alleen de levering is een feestje maar ook het shoppen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is helder en geeft goede uitleg. De producten worden snel geleverd. Prima service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een absolute aanrader 24-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies volgens afspraak bezorgd door twee bijzonder klantvriendelijk, behulpzaam en goed gehumeurde heren, Auchik en Nikos.
Ik werd netjes 15 minuten van tevoren gebeld. De wasdroger werd geïnstalleerd en gecontrolleerd of alles goed werkte. De oude machine werd meegenomen. Ik zou werkelijk geen minpuntje weten over deze aankoop bij Coolblue. Een absolute aanrader om hier een artikel te kopen. Goede prijs kwaliteit verhouding en echt binnen 24 uur werkend in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tb 24-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, matige verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering is super snel. Het bestelde product is echter niet verpakt in een aparte doos voor het verzenden. Het product is daarmee minder goed beschermd. Daarnaast ziet iedereen wat je besteld hebt en dat is bijvoorbeeld bij een kado echt niet de bedoeling....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris Lee 24-02-2018 Via de website gekocht

Productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website van Coolblue vind je uitgebreide informatie over de producten. Daarnaast zijn de prijzen scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roderik 24-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue kun je heel gemakkelijk bestellen en veilig betalen met ideal. Levering was bijzonder snel in gemakkelijk te openen verpakking. Levering via Postnl waarbij je je packet kon volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 24-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, straalt vertrouwen uit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, duidelijk wat de producten zijn met de specificaties. Lekker idee, dat als er iets is je in de auto kan stappen en naar een winkel kan gaan al heb ik dat zelf nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. ten Elsen 24-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat de door mij bestelde tablet niet op voorraad bleek te zijn, werd mij gevraagd telefonisch contact op te nemen. Zeer snel samen een alternatief gevonden. Deze raakte echter zoek in het depot van post.nl. Wederom telefonisch contact gehad en dezelfde dag werd mijn nieuwe tablet thuis bezorgd. Petje af voor de prima service en het zeer prettige persoonlijke contact.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adel 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
The delivery time was fast as described, and returning items was very easy was fast as well,,,, the prices are good and the packaging is also perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huijs 24-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!! Duper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service. Snelle levering.
Garantie dat bij evt spijt het pakket teruggestuurd kan worden.
Dit maakt de keuze makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreesje 24-02-2018 Via de website gekocht

Prettige levering, heel vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, correcte afspraken, vriendelijk personeel en heel behulpzaam. We kregen optijd bericht hoe laat ze bij ons zouden zijn en we werden een half uur van te voren gebeld, werkt super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerebn 24-02-2018 Via de website gekocht

Super goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Steld nooit teleur in afhandeling van bestelling. Geeft goede service en telefonisch support. Aanrader al jaren top web/winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 24-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laat op de dag een bestelling geplaatst en de volgende dag het pakketje al in huis. Zeer betrouwbare en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-02-2018 Via de website gekocht

Alles is werkelijk top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke afspraken, snelle Levering, goed verpakt. Wat mij vooral opvalt is de zeer vriendelijke benadering van de klant en de zeer toegankelijke klantenservice. Zelfs tot zeer laat in de avond staan deze mensen nog voor je klaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmj de laat 24-02-2018 Via de website gekocht

Super snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden zaterdag ongeveer 17.30 bestelling gedaan
Zondag middag 15.00 uur al in huis
Dat is toch geweldig,vanuit je luie stoel besteld.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luister goedjes! 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een ruime keuze van diverse artikelen in verschillende prijsklassen. Goed vergelijkingsmateriaal door uitgebreide artikel informatie. Is een artikel niet op voorraad dan blijf je via berichten op de hoogte van nieuwe artikelen of vervangende producten . Er wordt fijn met je meegedacht om tot een goed oplossing te komen. Medewerkers zijn hulpvaardig en weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erg tevreden 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vindt er veel artikelen de service is er goed, de bestelling wordt goed verpakt . Alles wordt goed omschreven bij het artikel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Bergkamp 24-02-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect op de hoogte gehouden van het aflevertijdstip van het bestelde apparaat. Nieuwe apparaat perfect geïnstalleerd en oude netjes meegenomen. Geen rommel in huis !!!! Helemaal rop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 24-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al veel positieve verhalen over Coolblue gehoord, en dat werd meer dan waargemaakt: Makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 24-02-2018 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede info met een correcte dienst verlening
coolblue levert kwaliteit af aan een zeer voordelige prijs met een zeer snelle correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toegankelijke verdeling van de website, voldoende filters om sneller op het gewenste product te komen. Groot aanbod aan materialen, hierdoor veel voordeliger dan een multimediawinkel. Meestal redelijk wat productreviews wat zeker helpt bij het kiezen van het geschikte item, ervaringen van mensen die het product kochten. Altijd super snelle levering, zoals men beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fens-Inn 24-02-2018 Via de website gekocht

prima winkel, duidelijke informatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwam als goedkoopste uit de 'kieskeurigbus', we waren al bekend met de snelle levering en prima service. Ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro Verleisdonk 24-02-2018 In de winkel gekocht
EINDHOVEN

goede service begint al bij het binnenkomen in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke uitleg vriendelijkheid daar schudde ze je nog een hand bij komen en gaan en de goede service begint al bij het binnenkomen in de winkel en de garantie van 2 jaar is dus ook echt 2 jaar niet moeilijk doen als er problemen zijn . gewoon een goede prima winkel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny 24-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb woensdag avond een wasmachine besteld en donderdag werd deze bezorg en aangesloten. Zeer vriendelijke medewerkers die ook de oude wasmachine meenamen. De verpakking werd ook meegenomen, de werking van de machine werd helder uitgelegd. De verwachtingen waar ccolbleu mee adverteert wordt voor 100% bewaarheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle S. 24-02-2018 Via de website gekocht

Extra service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Ring video deurbel besteld, eerlijk gezegd kwam cool blue gelijk naar voren. Zodoende hier besteld. Maar na de bestelling kreeg ik een email met instructiefilmpjes en foto’s door coolblue zelf gemaakt, om mij te helpen bij het installeren van het product. Ik heb deze klantgerichtheid nog niet ergens anders gezien. Cool blue onderscheidt zich hier duidelijk van de rest. Ik ga bij mijn volgende zoektocht eerst bij Cool blue kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 24-02-2018 Via de website gekocht

Zo blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toetsenborden kunnen niet zo goed tegen gemorste vloeistof dus bij coolblue een nieuw bord besteld. Via de mail is de zending te volgen en inderdaad, volgens de info, keurig op tijd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig service en heel vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk onthaal bij het binnen komen koffie Enzo altijd een pluspunt ;) behulpzaam aan de balie ook kun je nog een een praatje doen kortom toffe winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 24-02-2018 Via de website gekocht

prettig en snel

Algemene score

8,0
doet vertrouwd aan , veel informatie waar je wat aan hebt. Kan dan gemakkelijk een keuze maken voor welk systeem!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gea Snijders 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service!! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, simpele website, mail, sms en telefoontje. Je weet wanneer ze er zijn. Super bezorgers, zeer klantvriendelijk.
Super super super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon C Bax 24-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte afwerking en optimale info maken je blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en vlotte beantwoording van vragen zorgen voor een ontspannen aankoop waar je blij van wordt en een volgende keer weer met vertrouwen koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 23-02-2018 Via de website gekocht

Hier snappen ze het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is wat mij betreft het enige bedrijf in Nederland wat echt snapt hoe klantbeleving werkt en wat service is. Daarnaast krijgt men het bij mij constant voor elkaar me tot lachen te brengen bij oa al het lezen van alles wat er op de doos staat! Echt een momentje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 23-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, bezorgen met een lach, uitstekende service! Houden je via de mail goed op de hoogte weet de status is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijn bij coolblue een aankoop te doen, snelle bezorging, vandaag besteld morgen in huis, ideaal, en de prijzen in verhouding zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier vaker spullen besteld en het is altijd snel binnen en precies wat er besteld is zonder romslomp of vergeten producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en ontzettend snelle service!
In de avond besteld en direct de volgende dag thuis. Dat is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews