"Kattenvoer" binnen Dierbenodigdheden

Kattenvoer kopen? De keus is groot. Zoek je een bepaald merk (Royal Canin kattenvoer bijvoorbeeld, of Hills kattenvoer of Gourmet of Felix)? Zoek je natvoer of wil je kattenbrokken? Voer voor oude katten of kittenvoer? Gebruik de filters om het voor jouw kat beste kattenvoer te vinden!
Filteren

Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 4 kg

 • Omschrijving Royal Canin Kitten droogvoer met een leeftijd van 4 tot 12 maanden evenals voor zwangere en zogende katten. Bevordert de spijsvertering ondersteunt de natuurlijke weerstand.De eerste levensmaanden van kleine katten zijn spannend en opwindend. Ze willen hun omgeving onderzoeken, verkennen en veroveren. En jij geeft hun daarbij veel liefde en ondersteunt ze met geschikte voeding. Het hoogwaardige en gebalanceerde droogvoer Royal Canin Kitten ondersteunt met zijn receptuur de groeifase van je kitten in de eerste twaalf maanden. Het is op de voedingsbehoefte van jonge katten afgestemd. Hier in het bijzonder op het geleidelijk ontwikkelende immuunsysteem, dat dan bij kitten een dubbel zo hoge energiebehoefte en een zeer gevoelig spijsverteringskanaal heeft. Allesomvattend voer dat goed smaakt en een basis voor een gezond en vitaal kattenleven is. Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft jouw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk. Kleine brokken - makkelijk te kauwen Voordelen van droogvoeding: Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid. Voordelen van natvoeding: Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden.
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 4 kg

Hill's Prescription Diet K/d Stoofpotje kip & groenten kattenvoer 82g 1 tray (24 blikken)

 • Omschrijving Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje kattenvoer met kip & groenten is een smakelijk dieetvoer voor katten met nieraandoeningen. In blikjes van 82 gram. * Bevordert de eetlust  * Draagt bij aan hart en nieren * Helpt met aanwakkeren van de vitaliteit en energie
Hill's Prescription Diet K/d Stoofpotje kip & groenten kattenvoer 82g 1 tray (24 blikken)

Hill, S. Prescription Diet Y/D - Thyroid Health - Kattenvoer - 24 x 156 g

 • Omschrijving Hill´s Prescription Diet Feline Y/D is dieetvoer voor katten met schildklierproblemen, verminderd jodiumgehalte, gericht aandeel fosfor en natrium, bijzonder lekker.Hill´s Prescription Diet biedt een verscheidenheid aan klinisch bewezen, therapeutische voermiddelen, die als therapie van verschillende ziektebeelden kan worden ingezet. Hill´s Prescription Diet Feline y/d is dieetvoer ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren bij katten. Deze kattenvoeding heeft een verminderd jodiumgehalte, wat een positief effect op de schildklier kan hebben. Daarbij is het belangrijk, dat geen extra snacks of ander voer wordt gegeven. Bovendien beschikt Hill´s Prescription Diet Felin y/d over een gecontroleerd gehalte aan fosfor en een laag natriumgehalte. Dit voer ondersteunt het management van de gezondheid van uw kat binnen 3 weken door de normalisering van de thyroxine-waardes - wanneer uitsluitend dit voer gevoerd wordt. Een uitstekende smaak zorgt bovendien voor de beste acceptatie. Indicaties: Management van de schildkliergezondheid bij katten Contra/indicaties: Gopgroeiende katten Zwangere of zogende katten 100% smaakgarantie - uw huisdier zal er dol op zin! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een goede smaak. Hill's is ervan overtuigt, dat uw huisdier Hill's Prescription Diet erg lekker vindt en spreekt daarom voor deze producten een 100% smaakgarantie uit.
Hill, S. Prescription Diet Y/D - Thyroid Health - Kattenvoer - 24 x 156 g

Royal Canin Fit 32 kattenvoer 10 2 kg

 • Omschrijving Royal Canin Fit 32 kattenvoer voor katten met een matig tot normaal energieverbruik die af en toe buiten spelen, maar de meeste tijd graag binnen rustig door willen brengen.Zelfs een actieve en gezonde kat als de jouw heeft een goede voeding nodig om gezond te blijven. Royal Canin Fit 32 is speciaal samengesteld voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar en voorziet in de voedingsbehoeften van jouw gezonde kat. Ook tijdens zijn volwassen leven heeft jouw kat een goede voeding nodig. Royal Canin Fit 32 bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid specifieke voedingsstoffen die de gezondheid van jouw kat helpen ondersteunen. De ingrediënten in Royal Canin Fit 32 helpen jouw kat haar ideale gewicht te behouden. Haarballen kunnen bij jouw kat ontstaan uit de haren die jouw kat inslikt tijdens de verzorging van haar vacht. De specifieke voedingsvezels in Royal Canin Fit 32 helpen jouw kat van dit ingeslikte haar af te komen en verminderen zo de vorming van haarballen. De uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen in Royal Canin Fit 32 helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Royal Canin Fit kattenvoer is daarom afgestemd op de voedingsbehoeften van katten met een matig tot normaal energieverbruik: Behoud van het ideale gewicht: Het aantal calorieën in dit voer is aangepast aan de voedingsbehoeften van katten met een normaal energieverbruik die op hun ideale gewicht zitten. Versterking van de natuurlijke afweerkrachten: De natuurlijke afweerkrachten kunnen worden bevorderd door mannan-oligosacchariden en een exclusief antioxidantencomplex (bestaande uit vitamine C E, taurine en luteïne). Vermindering van de haarbalvorming: door een unieke combinatie van natuurlijke vezels wordt de darmactiviteit bevorderd, met als gevolg minder vorming van haarballen. Hierdoor wordt de uitscheiding van haarballen makkelijker. KwaliteitsbelofteBij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Fit 32 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Fit 32 kattenvoer 10 2 kg

Almo Nature 10 korting 24 x 70 g kattenvoer Tonijnpakket

 • Omschrijving Tijdelijke aanbieding! Bij aankoop van 19 x 70 g Almo Nature Legend Kattenvoer krijg je nu 5 x 70 g van dezelfde variant gratis!Almo Nature kattenbrokjes worden uit enkel hoogkwalitatieve en natuurlijke ingrediënten geproduceerd en biedt je kat naast alle essentiële voedingsstoffen variatie en echtheid, dat enkel een natuurlijk en ongedenatureerd kattenvoer kan bieden. Verhoogd vleesgehalte – minstens 70% (afgezien van voer voor kittens) Gebruik van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor menselijke consumptie: vers gevangen vis uit zee - geen gefokte vis puur vlees uit vrije houding – zonder gebruik van hormonen of antibiotica tijdens het fokken met veel zorgvuldigheid op puur mechanische wijze, zonder chemische toevoegingen, geproduceerd. Het vlees wordt gesneden en gekookt, allemaal zonder de toevoeging van chemische stoffen om zo veel mogelijk voedingsstoffen te behouden Het voer wordt in het eigen kookvocht geproduceerd, om de smaak de voedingsstoffen zo goed mogelijk te bewaren Zonder toevoeging van extra stoffen, bijvoorbeeld conserveringsmiddelen. De eenvoud en de echtheid maakt het product zo geliefd bij alle katten. Tijdelijke aanbieding! Bij aankoop van 19 x 70 g Almo Nature Legend Kattenvoer krijg je nu 5 x 70 g van dezelfde variant gratis! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 763781 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Opgelet: Almo Nature kattenvoer is geheel natuurlijk. Iedere smaak van Almo Nature natvoer (zalm, tonijn, kip etc.) heeft dan ook zijn eigen unieke samenstelling uit vitaminen, taurine en mineralen (bijv. calcium of fosfor). Almo Nature raadt om deze reden aan, het voer met verschillende bron (rood vlees, vis, gevogelte, droog- en natvoer) dagelijks af te wisselen: hierdoor kan worden gegarandeerd dat je kat genoeg van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Almo Nature is een bijvoer.
Almo Nature 10 korting 24 x 70 g kattenvoer Tonijnpakket

Royal Canin 24 x 85 g Kitten Instinctief in Saus Kattenvoer

 • Omschrijving Gemengd pakket : 24 x 85 g Royal Canin natvoer in saus en gelei voor katten. In verschillende varianten met telkens 12 x 85 gram natvoer in saus en 12 x 85 gram natvoer in gelei van dezelfde variant.Royal Canin kattenvoer in maaltijdzakjes is bereid volgens de hoogste kwaliteitseisen van Royal Canin. De nieuwe gezonde voeding met Optimaal-Voedingsstoffen-Profiel is een -aan levensfase en aan individuele bijzonderheden van de kat- aangepaste formule die tot een buitengewone en langdurige acceptatie van de voeding leidt. Royal Canin nat kattenvoer biedt de geschikte voeding voor iedere levensfase en behoeftes: Adult, Kitten, Mature en Sensitive. Nu tijdelijk verkijgbaar in een gemengd pakket: 12 x 85 g natvoer in saus + 12 x 85 g natvoer in gelei. Voor meer informatie over de Royal Canin natvoer variaties klikt u op onderstaande links: Royal Canin Kitten Instinctive. Royal Canin Instinctive. Royal Canin Instinctive +7. Royal Canin Sterilised. Royal Canin Intense Beauty. Royal Canin Ultra Light. Royal Canin Ageing. Let op: Deze combipak aanbieding geldt alleen bij de aanbieding met nummer 550685.
Royal Canin 24 x 85 g Kitten Instinctief in Saus Kattenvoer

Nutrivet 1,5kg Inne Cat Sterilised Kattenvoer

 • Omschrijving Hoogwaardig droogvoer voor gesteriliseerde of tot overgewicht neigende katten, graanvrije receptuur met laag koolhydratengehalte, rijk aan gevogelte-eiwitten, met L-carnitine, groente en kruiden.Na een sterilisatie hebben de meeste katten door de hormoonomstelling meer eetlust. In dit geval, of als uw kat om andere redenen tot overgewicht neigt, dient u een speciaal voer met een gereduceerd caloriegehalte te kiezen. De receptuur van Nutrivet Inne Cat Sterilised bevat minder vet dan klassiek voer en is georiënteerd aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat. Met 80% dierlijke en 20% plantaardige ingrediënten lijkt op het menu van hun voorouders, die uit prooidieren en bosvruchten bestond. Ook tegenwoordig nog is het spijsverteringssysteem van katten op maaltijden met een hoog aandeel eiwitten uit vlees afgestemd. Licht verteerbare soorten als kip, kalkoen, eend en´parelhoen maken dit evenwichtige droogvoer bijzonder smakelijk en goed verteerbaar. Volledig graanvrij, bevat het een laag gehalte koolhydraten en is goed verdraagbaar. Nutrivet Inne Cat Sterilised bevat naast gevogelte veel verschillende waardevolle ingrediënten uit de natuur: rode biet, tomaat, chicorée en andere groenten, extracten uit cranberry, venkelgroen en rozemarijn evenals overige plantaardige inhoudsstoffen kunnen een weldadige werking op het organisme uitoefenen. Daarbij is de hoogwaardige droogvoeding volledig vrij van kunstmatige aroma's, kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen. De zalmolie in het voer bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht en kan het immuunsysteem versterken. Tevens stimuleert L-carnitine de stofwisseling en kan de vetverbranding ondersteunen.. Een kwalitatief overtuigend en evenwichtig voer, met de natuur als voorbeeld en het beste uit de natuur in het voer combineert. Nutrivet Inne Cat Sterilised in één oogopslag: Premium-droogvoer voor gesteriliseerde of tot overgewicht neigende katten van 2 tot 7 jaar Vetgereduceerde formule: receptuur met minder calorieën met behoud van de smaak Graan- en glutenvrij: laag gehalte aan koolhydraten, ook bij allergie en intolerantie voerbaar 80% dierlijke & 20% plantaardige ingrediënten: receptuur met veel licht vlees afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat, conform het menu van hun voorouders met prooi en bosvruchten Hoog eiwitaandeel: prioritair dierlijke eiwit uit kip, kalkoen, eend en parelhoen, lekker, licht en goed verteerbaar Ongedenatureerd: vrij van kunstmatige aroma's, kleurstoffen, chemische conserveringsmiddelen en genetisch gemodificeerde ingrediënten Met zalmolie: rijk aan onverzadigde omega-vetzuren, die een gezonde huid en een glanzende vacht kunnen bevorderen en de lichaamseigen weerstand kan verhogen Bevat taurine: voor katten een levensnoodzakelijke voedingsstof, dat hartfunctie en kijkvermogen versterkt L-carnitine kan de vetverbranding aanzwengelen Rondom vitaal: plantenextracten uit groenten, fruit en kruiden evenals een evenwichtige mix aan vitaminen, mineraalstoffen en sporenelementen zorgen voor welzijn en kunnen het immuunsysteem versterken Evenwichtige darmflora: hoogwaardige ingrediënten, venkel, chicorée en de prebiotica MOS & FOS ondersteunen het evenwicht van het maag-darmstelsel Met Yucca-extract: kan ontlastingsgeur reduceren
Nutrivet 1,5kg Inne Cat Sterilised Kattenvoer

Sheba Sauce Lovers - Zalm - Aluminium Kuipjes - Kattenvoer - 22 x 85 gr

 • Omschrijving Sheba Sauce Lovers - Zalm - Aluminium Kuipjes - Kattenvoer - 22 x 85 gr - van Sheba in de categorie Katten natvoer.
Sheba Sauce Lovers - Zalm - Aluminium Kuipjes - Kattenvoer - 22 x 85 gr

Perfect Fit 7kg Adult 1+ Rijk aan Kip Kattenvoer

 • Omschrijving Laat deze kans niet liggen! Bij bestelling van geselecteerde varianten Perfect Fit droogvoer ontvang je maar liefst 15% korting!Laat deze kans niet liggen! Bij bestelling van geselecteerde varianten Perfect Fit droogvoer ontvang je maar liefst 15% korting! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 764882 en zolang de voorraad strekt Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding Dit door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkelde voer is voor uw kat vanaf 1 jaar precies het juiste. Met de "total 5" formule biedt dit voer rondombescherming, en alles om de jeugdige kracht en de fitness van uw kat een leven lang te behouden: optimale gewichtscontrole en mobiliteit, natuurlijke spijsvertering, sterke weerstand evenals een gezonde huid en een glanzende vacht. Verse kip geeft het voer een lekkere smaak. Vitaminen en mineralen zorgen ervoor, dat uw kat zich goed voelt, fit is en dit blijft. Voor de receptuur zijn uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De hersluitbare voerzak garandeert genot en een ideale dosering. Perfect fit light 1+ rijk aan kip in één oogopslag: Compleetvoer voor katten vanaf 1 jaar Rijk aan kip: eiwitbron "Total 5 formule": optimale mobiliteit gewichtscontrole, natuurlijke spijsvertering, sterke weerstand, gezonde huid glanzende vacht Met waardevolle voedingsstoffen, mineralen en vitaminen Vrij van toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen In handige, hersluitbare zak Gezond voer voor een gezonde groei van uw kat.
Perfect Fit 7kg Adult 1+ Rijk aan Kip Kattenvoer

HPM Veterinary Virbac Adult Neutered Cat - Kattenvoer - 3 kg

 • Omschrijving Virbac HPM Veterinary Adult Neutered Cat - Kattenvoer - 3 kg - van HPM Veterinary in de categorie Katten droogvoer.
HPM Veterinary Virbac Adult Neutered Cat - Kattenvoer - 3 kg

Prins Vitalcare Protection Kitten - Kattenvoer - 2 x 1.5 kg

 • Omschrijving Prins Vitalcare Protection Kitten - Kattenvoer - 2 x 1.5 kg - van Prins in de categorie Katten droogvoer.
Prins Vitalcare Protection Kitten - Kattenvoer - 2 x 1.5 kg

Hill, S. Prescription Diet S/D - Urinary - Kattenvoer - 24 x 156 g

 • Omschrijving Dieet-natvoer voor volwassen katten, bevordert de gezondheid van de urinewegen, kan struvietstenen oplossen, met urineverzurend DL-methionine en aangepast magnesiumgehalte, rijk aan vitaalstoffen.Prescription Diet Feline s/d Urinary Care van Hill´s werd speciaal voor volwassen katten met regelmatige urinewegziekten ontwikkeld. Het dieet-natvoer bevat DL-methionine, dat urineverzurende eigenschappen bezit. Tevens bevat het voer over een aangepast magnesiumgehalte. Zo kan de sappige maaltijd struvietstenen oplossen en het risico op ziekten van de onderste urinewegen (FLUTD) verminderen. Het smakelijke natvoer met kip heeft een evenwichtig voedingsstofgehalte. Een uitgebalanceerde mix aan vitaminen, mineraalstoffen en sporenelementen garandeert een rondomverzorging met vitaalstoffen. Zo wordt uw kat compleet in haar welzijn ondersteund en kan een krachtig immuunsysteem ontwikkelen. Een hoogwaardig voer, dat door dierenartsen wordt voorgeschreven en uw kat op effectieve wijze helpt haar urinewegen gezond te houden. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Oplossen van struvietstenen Contra-indicaties: Kitten Drachtige en zogende katten MP Hill's PD Feline Feline s/d Urinary Care in één oogopslag: Dieet-natvoer voor volwassen katten Speciaal ontwikkeld voor katten met terugkerende urinewegproblemen Reduceert het risiko op FLUTD: vermindert het risico op een ziekte van de onderste urinewegen Kan struvietstenen oplossen: gaat de meestvoorkomende oorzaken voor urineweginfecties tegen Optimale pH-waarde van de urine: bevat urineverzurend DL-methionine een aangepast magnesiumgehalte Rijk aan vitaalstoffen: met vitaminen, mineraalstoffen sporenelementen voor een optimale lichamelijke conditie en sterke weerstand Met smakelijke kip: levert waardevol dierlijk eiwit Praktisch ringpull-blik: makkelijk portioneren Door dierenartsen geadviseerd: een klinisch werkzaam voer, regelmatig door dierenartsen voorgeschreven
Hill, S. Prescription Diet S/D - Urinary - Kattenvoer - 24 x 156 g

Royal Canin FHN Kitten Sterilised 3.5 kg

 • Omschrijving Royal Canin Kitten Sterilised kattenvoer is een complete voeding, speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde of gecastreerde  katten van een leeftijd van 6 tot 12 maanden. De voordelen: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Groei & gewichtsbeheersing * Gezonde spijsvertering
Royal Canin FHN Kitten Sterilised 3.5 kg

KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 3 kg

 • Omschrijving Kanjer Kattenbrok - Kattenvoer - 3 kg - van Kanjer in de categorie Katten droogvoer.
KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 3 kg

FELIX Vis Sensations Kattenvoer, Kattenbrokken met Zalm & Groenten, 1kg - Doos van 5 (5kg)

FELIX Vis Sensations Kattenvoer, Kattenbrokken met Zalm & Groenten, 1kg - Doos van 5 (5kg)

KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 10 kg

 • Omschrijving Kanjer Kattenbrok - Kattenvoer - 10 kg - van Kanjer in de categorie Katten droogvoer.
KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 10 kg

FELIX Inhome Sensations Kattenvoer, Kattenbrokken voor binnenkatten, met Kip & Groenten, 1kg - Doos van 5 (5kg)

FELIX Inhome Sensations Kattenvoer, Kattenbrokken voor binnenkatten, met Kip & Groenten, 1kg - Doos van 5 (5kg)

BIOFOOD Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 x 2 kg

 • Omschrijving Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 x 2 kg - van Biofood in de categorie Katten droogvoer.
BIOFOOD Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 x 2 kg

KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 2 x 10 kg

 • Omschrijving Kanjer Kattenbrok - Kattenvoer - 2 x 10 kg - van Kanjer in de categorie Katten droogvoer.
KANJER Kattenbrok - Kattenvoer - 2 x 10 kg

Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Adult Rijk Aan Kip En Volkoren Granen per 2 verpakkingen

 • Omschrijving Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Adult Rijk Aan Kip En Volkoren Granen per 2 verpakkingen! - van Purina One in de categorie Katten droogvoer.
Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Adult Rijk Aan Kip En Volkoren Granen per 2 verpakkingen

Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Sterilcat Rijk Aan Rund En Tarwe per 2 zakken

 • Omschrijving Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Sterilcat Rijk Aan Rund En Tarwe per 2 zakken! - van Purina One in de categorie Katten droogvoer.
Purina One kattenbrokjes 800G Bifensis Sterilcat Rijk Aan Rund En Tarwe per 2 zakken

Perfect Fit Active Adult 1+ - Kattenbrokken Rund - 4x750g

Perfect Fit Active Adult 1+ - Kattenbrokken Rund - 4x750g

Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Kitten

 • Omschrijving Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Kitten - van Croc Plus in de categorie Katten droogvoer.
Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Kitten

Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Cat Sensitive

 • Omschrijving Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Cat Sensitive - van Croc Plus in de categorie Katten droogvoer.
Croc Plus Kattenbrokken - 5 kg - Cat Sensitive
Beste dierbenodigdheden
 • 1
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  10,0 (1)
  v.a. € 19,99 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste
 • 2
  PETSAFE Easy Walk® - Hondentuig - Large/66-91 cm - Zwart
  PETSAFE Easy Walk® - Hondentuig - Large/66-91 cm - Zwart
  10,0 (1)
  v.a. € 20,20 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste
 • 3
  Mijten Rabby Breed Konijnenkorrel - 20 kg
  Mijten Rabby Breed Konijnenkorrel - 20 kg
  10,0 (1)
  v.a. € 19,49 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste
Populairste dierbenodigdheden
 • 1
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  10,0 (1)
  v.a. € 19,99 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste
 • 2
  Tractive Ikati zwart, wit
  Tractive Ikati zwart, wit
  v.a. € 42,80 (2 prijzen)
  Direct naar de goedkoopste
 • 3
  Bsi 2 feromoonvallen inclusief 2 feromooncapsules: tegen de buxusmot
  Bsi 2 feromoonvallen inclusief 2 feromooncapsules: tegen de buxusmot
  v.a. € 27,90 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste