coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3615 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sarah en Ruud 16-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service: Fijne website, makkelijk te bestellen, snelle levering 20:00 uur besteld (wasdroger) volgende dag om 10:45 in huis, behulpzame bezorgers was droger meteen op de juiste plek gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Jacobs 16-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service. Houden zich aan de afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf Coolblue. Meteen positief. De kans dat ik de volgende keer iets koop bij dit bedrijf is wel heel erg groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fan 16-04-2017 Via de website gekocht

Altijd zeer snelle en correcte levering

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen dateren al van een jaar of zes geleden. Een keer of twee per jaar koop ik een artikel via Coolblue en zowel qua adequate levering als qua klantvriendelijkheid alleen maar aan te bevelen.
Zozeer zelfs dat ik bij de laatste bestelling een prijs die 10 euro hoger was dan de laagste prijs die op de website gecommuniceerd werd graag voor lief nam, vanwege de plezierige behandeling door Coolblue tot dusver.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 16-04-2017 Via de website gekocht

Vaste klant bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top winkel, geweldig producten en goede klantenservice, hulp via whatsapp en bestellen tot 23:59 hebben me al meerdere keren uit de belang geholpen. Echt me vaste winkel waar ik dingen koop. Enige minpunt is dat ze niet altijd de goedkoopste zijn, maar dat maken ze goed met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 16-04-2017 Via de website gekocht

fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is een duidelijk site, alles is goed te vinden, de prijzen zijn ook goed, zeker niet duurde als bij een ander, de methode om te bestellen is overzichtelijk en duidelijk, en de levering is goed, goede afspraken die ook inderdaad nagekomen worden, zeker ik ben er goed over te spreken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 16-04-2017 Via de website gekocht

Naar verwachting geleverd, fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is in orde, levertijd, verpakking, etc. En fijn dat het artikel op voorraad was waar het bij apple zelf lastig was om aan te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D 16-04-2017 Via de website gekocht

Service top en koelvriescombinatie geweldig fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering top, vroeg en snel. Installeren goed en vriendelijk.
Ik zal Coolblue iedereen aanraden!
De koelvriescombinatie is ook echt heel fijn. Groot, mooi en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 16-04-2017 Via de website gekocht

Goed totaalplaatje

Algemene score

8,0
Al vaker bij Cooblue besteld. Ook nu weer een goede prijsstelling, snelle levering en een goede overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stonetje 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel, stipt en supervriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft nig nooit teleurgesteld. Zowel online bestellingen als aankopen in de winkel worden altijd super professioneel afgehandeld. Coolblue is écht een bedrijf om triots op te zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooie en stille kielkast 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel, stipt en supervriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft nig nooit teleurgesteld. Zowel online bestellingen als aankopen in de winkel worden altijd super professioneel afgehandeld. Coolblue is écht een bedrijf om triots op te zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertjen 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel snel snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb reeds meermaals besteld via coolblue. Altijd snel en correct geleverd. Via mobile vikings krijg je nog vikingpunten er bovenop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. 16-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, superservice levering dezelfde dag nog, continue updates over je bestelling Helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 15-04-2017 Via de website gekocht

Maakt belofte waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder naar volle tevredenheid iets besteld. Weet alleen niet hoe het met garantie zit.
Normaal heb je een bon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en betrouwbare levering. Goede voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke shop. Goede service en mooie makkelijke site. Betrouwbare levering. Afspraken worden nagekomen. .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-04-2017 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast blijkt gebruikt

Algemene score

1,0
Coolblue leverde mij een gebruikte koelkast, ipv een nieuwe. Er zaten krassen en deukjes zowel aan de binnen als buitenkant en je kon ruiken dat er al eten in gezeten had. Ze boden me 10% korting. Kortom; weet wat Coolblue doet met de 30 dagen niet tevreden geld terug producten, gewoon weer als nieuw verkopen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-04-2017

Hey Erik,

Bedankt voor je review. Wat vreemd om te horen dat jij een koelkast hebt gekregen die aan de binnenkant beschadigd is, dat is absoluut niet de bedoeling en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Als jij ons, op geenglimlach@coolblue.nl, een e-mail toe kunt sturen met het ordernummer en het achterliggende verhaal, lossen wij dit heel graag voor je op. We hopen snel van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P.Leopold 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd door mijn zoons al diverse malen geattendeerd op de service, sprak mij aan, met name retourelement. Ook verpakking en verzending keurig geregeld. Voor mij reden meer bij jullie te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van je spullen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en zeer behulpzaam!
Bij ons ging het eerst fout, de betaling mislukte ondanks Ideal betaling.
Geen probleem ff bellen met de helpdesk en de order wordt geannuleerd en vervolgens via de mail een nieuwe met betaallink.
Dat is nog eens service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Milja 15-04-2017 Via de website gekocht

Wederom prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen ging makkelijk, en werd de volgende dag (zondag!!) ook zonder extra kosten geleverd, duidelijke mails

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corné G 15-04-2017 Via de website gekocht

Alles was perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken alles gaat perfect, heb helemaal geen problemen gehad met de service of iets dergelijks.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. M. 15-04-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Algemene score

10,0
Het pakketje was er heel erg snel, voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! wat een top service! Helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 15-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel in huis!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden goede ervaring met Coolblue. Nu kon ik dit product de dag erop al in huis hebben. Super!! Nu nog even kijken of de Bamboo pen voor iPad echt bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.Jansen 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op mijn bestelling,ik ben goed op de hoogte gehouden mbt verzending, en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Elfrink 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en art. perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al goede ervaringen met Coolblue. Bovendien een heel goede en uitgebreide website, waar snel iets te vinden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 15-04-2017 Via de website gekocht

Gemak met HOOFDLETTERS geschreven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gaat stuk en dag later is het bezorgd.... Wat kun je nog meer wensen in een tijd waarin wat we vandaag bedenken gisteren voltooid zou moeten zijn? Dan is het erg gemakkelijk dat je voor de vervanging van gewone dingen bij een prim bedrijf zonder poespas met goede functionaliteit terecht kunt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexandra 15-04-2017 Via de website gekocht

Service van Coolblue prima maar vd bezorgingsdienst niet.

Algemene score

8,0
Ik vind de dienst van bezorging (Bpost)?waardeloos. Kunnen we nog naar het postkantoor, rekening houdend met hun openingstijden. Ambtenaren! Heel vervelend. De meeste bezorgers DHL oid laten alles gewoon achter, veel makkelijker.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Rob 15-04-2017 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Vier uur thuis zitten wachten op een tv vlak voor de Pasen. Op den duur kwam de mededeling via sms dat de tv rond 17.00 uur bezorgd zou worden. Maar rond die tijd geen bezorger. Later kwam een mailtje dat de bezorger was geweest en niemand thuis had getroffen. Blijkbaar had de bezorger zin om vroeg de Pasen te vieren want bij ons was hij zeker niet geweest. Bezorger had ogenblikkelijk uitgelogd en was dus niet meer te bereiken. Omdat het mogen Pasen is dus even 3 dagen zonder TV en bezorgen ze op zijn vroegst dinsdag. Coolblue bedankt voor deze waardeloze service.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 17-04-2017

Hey Rob,

Bedankt voor het invullen van de review. Vervelend om te horen dat het leveren van de televisie niet helemaal goed is verlopen. Dat was uiteraard niet onze afspraak en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Zou jij ons kunnen laten weten hoe de levering dinsdag verloopt? Wij kijken daarna graag met jou naar een compensatie voor het wachten. We horen dat heel graag van je op geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima winkel.

Algemene score

9,0
Gemakkelijke en overzichtelijk site, met een uitgebreid assortiment, waarvan veel direct op voorraad. Vanaf het moment van bestellen binnen 13 uur geleverd. Dat noem ik snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 15-04-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Algemene score

10,0
's Avonds een wasmachine besteld, volgende ochtend om 8 uur was de machine al in werking. Zonder meerprijs netjes boven gezet en aangesloten, oude machine en verpakkingsmateriaal meegenomen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarJo 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had al eens eerder iets gekocht bij Cool Blue en had er daardoor vertrouwen in. Deze keer werd het wederom snel en correct geleverd, zat het goed verpakt en verder geen problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 15-04-2017 Via de website gekocht

zeer fijne service snel gereageerd via de mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel op te zoeken op de site, en als je vragen hebt kan je verschillende mogelijkheden benutten.
snel antwoord met een directe video.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering (ook zondag!), goed retourbeleid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering (ook zondag!), goed retourbeleid (NB: opletten dat je geld ipv korting terugkrijgt!)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 15-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service en slecht ingepakt

Algemene score

4,0
Een pak printerpapier samen met toner cartridges in één grote door. Dat is vragen om problemen. Liever meer aandacht voor het inpakken dan de bestelling binnen één dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-04-2017

Beste Mark,

Wat vervelend om te horen dat u niet te spreken bent over de levering. We gaan uw ervaring verwerken in ons logistieke proces. Zijn de producten beschadigd binnen gekomen en daardoor onbruikbaar geworden? Als dit het geval is, lossen we het uiteraard heel graag op.

Reageer

jeanneke 15-04-2017 Via de website gekocht

Bijzonder grote keuze en blijmoedige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Cool Blue shop springt er als webwinkel uit tegenover andere aanbieders door het grote keuze-aanbod, maar ook de onverbloemd prettige manier van dienstverlening aan de klant, de snelheid van leveren en de grote vriendelijkheid van zowel verkopers als bezorgers. Een ballon klaar hebben voor een kindje, als er een wasmachine wordt bezorgd, de welwillende manier van omruilen als er onverhoopt iets kapot is, geen vervelende vragen, geen vasthouden van betaalde kosten, maar meteen crediteren. En dan vooral ook de geestige website, die wanneer je iets hebt besteld een aantal "wachthulpjes"bntoont. Geweldig leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

New Version Personal Training 15-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijk met snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke en overzichtelijke pagina. Met een uitstekende uitleg over het product.
Mijn persoonlijke aankoop was de IPad Mini, waar vervolgens een handige koppeling was om een extra toetsenbord of beschermhoes te kiezen op maat! Ideaal.
Enorm snelle levering, ik ben er enorm blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den Ouden 15-04-2017 Via de website gekocht

Van a tot z perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met recht van a tot z perfect. Alles perfect geregeld, van bestellen tot aan levering, met tussenin een prima informatievoorziening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia 15-04-2017 Via de website gekocht

Netjes en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een snelle levering. Netjes verpakt. Nog geen problemen ondervonden met artikelen,waren altijd oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slechte communicatie 15-04-2017 Via de website gekocht

Product niet geleverd en slechte communicatie

Algemene score

1,0
Ik ben zo klaar met Coolbleu. De manier waarop zij communiceren is enorm slecht. Een product niet leveren op tijd en dat niet even melden aan de klant. Zij schuiven het probleem af op hun bezorgdienst Dynalogic, terwijl ik mijn product koop bij Coolbleu. Zij begrijpen niet dat de klant niet geïnteresseerd is in wie het product levert als het maar geleverd wordt en als er maar tijdig wordt gecommuniceerd. Ik heb inmiddels anderhalve dag gewacht op een vaatwasser die maar niet komt. Daarbij zijn zij niet beter of goedkoper dan een bcc.nl of mediamarkt. Kortom, bestel nooit bij Coolbleu want zij hebben hun processen niet op orde!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-04-2017

Wat vervelend om te horen dat u niet te spreken bent over de communicatie. Dat kunnen we ons heel goed voorstellen gezien uw ervaring met de levering en het gebrek aan een oplossing. We lossen het heel graag voor u op en we gaan uitzoeken waar het mis is gegaan. Zou u een e-mail met het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl willen sturen?

Reageer

Jacqueline 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag besteld donderdag ontvangen. Het enige nadeel was dat de tas een beetje vies was. Met een nat doekje afgenomen. Duidelijk wat stoffig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jario 15-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende, klantgerichte service met een zeer snelle leverdienst. Iedereen vast en zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanM 15-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld en morgen binnen zonder sores. Kan niet gemakkelijker. Kon bijna ook niet anders want ik heb al redelijk ervaring met Coolblue. Ik wist dus waar ik aan begon. Coolblue gemakkelijk, voordelig, betrouwbaar en snel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beau 15-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld, volgende middag direct in huis. Scherpe prijs en goed product. Zou de volgende keer zeker weer iets bestellen bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Z 15-04-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het grote assortiment kun je alles in 1x bestellen, zodat het in een keer binnenkomt, wat erg handig is, daarnaast is de levertijd erg snel, meestal de volgende dag al, als het op voorraad is natuurlijk. echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supergran 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel is scherp geprijsd en volledig en goed. Ook de service is prima ivm het bestel proces, snelle afwikkeling en bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-04-2017 Via de website gekocht

Perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs
Produkten voldoen aan de verwachting
Mijn volgende aankoop zal ik waarschijnlijk weer via deze site doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ed 15-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service s,avonds besteld s,ochtends in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s,avonds besteld en s,morgens geleverd en aangesloten en de oude meegenomen top dit is pas winkelen bestellen en alles word voor je gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 15-04-2017 Via de website gekocht

Goede en vriendelijk service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn HP laptop ontvangen en die werkte niet goed. De laptop terug kunnen sturen en kreeg gelijk een andere opgestuurd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima! Alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens het beloofde schema afgeleverd. Top-Verkopers Top-Service Niets op aan te merken. Kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-04-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, zéér snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig shop ik bij Coolblue, omdat ik weet dat ze bijna altijd wel hetgeen hebben dat ik zoek, voor een goede prijs en vooral: omdat ze snel leveren. Die drie punten zijn voor mij het belangrijkst, en Coolblue voldoet hier ruimschoots aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
komt de afspraken betreffende levering en service na . Prima informatie omtrent de levering.
niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig groot assortiment snelle levering zeer overzichtelijk niets op aan te merken top aanrader voor een ieder die van plan is een telefoon wasmachine tv of stereo-installatie aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews