coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correct en vlug geleverd, goed verpakt, goederen conform het bestelde, kortom : zoals het hoort.

Reageer

Astrid 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn man en ik wilden graag een broodbakmachine. Via coolblue kwamen we op een model dat we graag wilden hebben, welke kwalitatief zeer hoog staat aangeschreven onder de broodbakmachines en wegens de goede ervaring met coolblue hebben we weer voor coolblue gekozen. De broodbakmachine werd netjes op zondag geleverd. Topservice noem ik dat!

Reageer

Guus 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, advies en nazorg bij een extra levering. En goede slogans ook, kan nooit kwaad!

Reageer

Martijn 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, makkelijk kunnen vinden wel product het beste bij me past. Op zaterdag besteld en had het zondag al in huis, topservice!

Reageer

Stef 11-05-2021

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede informatie over het moment van levering. Vriendelijke medewerker.

Reageer

Colin 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Betaalmogelijkheden genoeg, snelle levering (ook op de fiets). Assortiment is ruim! Prettig contact en handige updates.

Reageer

Erwin van Dijk 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel kunnen vinden wat ik zocht, goeie prijs en gratis op zondag thuis bezorgd. Klasse!

Reageer

Pien Bekker 11-05-2021

Algemene score

10,0
Super snelle levering, zelfs op zondag! Eerlijke prijzen voor het product en een overzichtelijke website. Kan coolblue zeker aanraden!

Reageer

Ton 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst uitgebreid informatie verzameld en daarna de keuze gemaakt.
Voor het eerst besteld bij Coolblue, wauw wat een snelheid.
Om 21.00 uur besteld en levering de volgende dag om 12.30 uur. Top geleverd. Top verpakt en helemaal tevreden👍

Reageer

Kelly 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, goed op de hoogte gesteld van levering, op tijd bezorgd, vriendelijke medewerker, goedkoper dan andere bedrijven.

Reageer

Fries 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Als ik mijn bestellijst bij Coolblue bekijk, zie ik dat ik van geen van alle producten geen spijt van de aanschaf heb. Alles is in gebruik!

Reageer

Colin 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heldere website. Met veel producten van hoge kwaliteit. De omschrijvingen en tips zijn altijd goed en welkom. De levering was razendsnel: 22.30 uur besteld, de dag erna 08.55 uur in huis. De bezorger was ook zeer vriendelijk.

Reageer

Frans 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettige omgeving en medewerkers, je wordt er prima geholpen en alles is goed georganiseerd.

Reageer

Rene 11-05-2021

Algemene score

5,0
Altijd goed maar gekozen voor zaterdag levering, leveren ze het maandag als mijn winkel gesloten is... daarom koos ik voor zaterdag.
Maar goed verder altijd wel netjes op tijd en zo.
Officiele reactie van Coolblue 12-05-2021

Beste Rene,

Dank je wel voor je review. Natuurlijk balen als het net even anders loopt dan verwacht. Helaas zit een vertraging in een klein hoekje. Sorry voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Anna 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en mega klantvriendelijk!
Mijn levering was er al de volgende dag en mijn vragen werden bijna direct beantwoord.

Reageer

bram 11-05-2021

Algemene score

5,0
Beste,

Ik bestelde een kledingstomer voor mijn vrouw haar moederdag.
Alles ging vlot op de website en ook de levering was heel snel, daar kan ik zeker niet over klagen.
Maar tot mijn grote verbazing kreeg ik geen nieuw product.
Er stak nog water in het water reservoir, er hing wat kalk aan de gleuf waar de stoom uitkomt.
Het instructie boekje zat er niet bij en ook de plastiek was niet overal aan zoals het moest.

Aangezien ik dat weekend op reis vertrok heb ik het toch gegeven aan mijn vrouw, kwestie van toch een cadeau te hebben voor moeder dag.
Indien ik dit terug stuurde zou dit een hoop miserie en geloop opgeleverd hebben.
Het toestel werkt wel zoals het moet, gelukkig maar.
Toch vind ik dit jammer om zo het pakketje te ontvangen.
Ik denk toch 2x na voor ik nog iets bestel bij jullie.

Met vriendelijke groeten,
Bram Vanneste

Reageer

Linda 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service
Netjes gebeld een kwartier voor aankomst vd chauffeur. Installatie vlekkeloos. Kortom niets op aan te merken

Reageer

Bas 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een transparante en goede communicatie wat betreft levering en status van verzending. Zelfs wanneer ik niet thuis was ben ik netjes gebeld door een Coolblue bezorger. Daarnaast vind ik het een mooi straatbeeld dat Coolblue met elektrische bakfietsen pakketjes bezorgen. Daar kunnen nog vele andere bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen.

Reageer

edwin 11-05-2021

Algemene score

1,0
Altijd vaste klant geweest van Coolblue, maar sinds ik iets wilden retourneren is het mijn laatste keer geweest. (ondanks vele telefoontjes en mailtjes kan de klantenservice steeds niets doen, en wacht ik al 2,5 maand op een terugbetaling (sinds eind februari) ondanks de wettelijke terugbetaling. keer op keer wordt mij verteld nog even geduld te hebben en opnieuw na 5 werkdagen contact op te nemen. Steeds een excuses voor de drukte maar de klant 2,5 maand laten wachten op zijn geld. Toegewezen contact personen niet bereikbaar. SERVICE ZONDER GLIMLACH!!!! (11 mei nog steeds geen geld terug)
Officiele reactie van Coolblue 12-05-2021

Beste Edwin,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Wij begrijpen dat je baalt, dat doen wij ook.

Helaas omvat jouw review geen ordernummer o.i. Wij kunnen het daarom niet voor je uitzoeken. Wil je ons het ordernummer mailen op geenglimlach@coolblue.nl inclusief een korte samenvatting?

We gaan ermee aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sandra 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, veel producten, snelle levering, vriendelijk personeel. Kom elke x weer graag terug bij Coolblue voor het online shoppen van mijn huishoudelijke apparatuur.

Reageer

Coolblue 11-05-2021

Algemene score

8,0
Van het bestellen op internet tot aan het uitpakken van de bestelling, is kopen via Coolblue een tevreden ervaring.

Reageer

frits van den steen 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
winkel al lang bij Coolblue en tot nu altijd goed gegaan. Nu ook weer. Snelle levering. Ook deze keer voor een nieuwe laptop, een Acer A517-52, kon ik een goede keuze maken in de webwinkel. Ben tevreden met de aankoop, al was er nog met de window installatie nogal wat werk. Maar dat is microsoft. Ik kon geen gmail account in de mail app toevoegen maar na het verwijderen van de app mail en opnieuw uit de store downloaden en installeren ging het goed. Had geen hulp nodig. Ook heel veel overbodige programma's moeten verwijderen.

Reageer

Earley 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig en makkelijk. Op de website heb je goed overzicht van de producten en de recensies geven ook een goede indicatie van de kwaliteit van de producten.. daarnaast is de levering keurig op tijd zoals beloofd.

Reageer

Hansie 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede site waarop de meeste vragen worden beantwoord van het bestelde artikel

Reageer

Ospelnaar 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideaal dat het mogelijk is om te speuren op internet en te reserveren tot je in de winkel bent om het dan te kopen. Daarbij is voorraad weergaven per filiaal echt ideaal l.
In de winkel door erg vriendelijk en behulpzaam personeel geholpen!

Reageer

Paul 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik wilde kopen was uitverkocht. Mailadres achter gelaten, en een paar dagen later kreeg ik bericht dat het artikel er was. Volgende dag had ik het in huis. Goede service en snelle levering.

Reageer

Patrick van Spall 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk besteld en netjes geholpen bij het ophalen van het product in de winkel

Reageer

Arno Jonkers 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen omdat de order de volgende dag binnen zou komen. Dat kwam hij inderdaad ook, echter werd de order op mijn huisadres bezorgd in plaats van op het huisadres. Dit was echter geen probleem omdat de order zo snel was verwerkt dat hij zo vroeg kwam dat ik nog thuis was!

Reageer

Robin 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs altijd scherp, altijd duidelijke cominicatie ,altijd optijd geleverd, nette bezorgers kortom top winkel

Reageer

noel 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vond het mooi toen ik bericht kreeg dat pakje met fiets werd geleverd .Ik dacht schrijffout, maar verschoot dat het waar was .Origineel

Reageer

Nijs 10-05-2021

Algemene score

10,0
Keurig een dag na bestelling geleverd en netjes verpakt. De website is ook erg compleet en overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Tevreden.😊

Reageer

Annet 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en gebruiksvriendelijke webshop. Fijn dat er een afhaalmogelijkheid is in de winkel waardoor je je aankoop op heel korte termijn in handen hebt. In de winkel waren we snel geholpen en het personeel was erg vriendelijk.

Reageer

E.A. 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen. Geen saaie, maar leuke en vrolijke e-mails over de status van de bestelling. Niet onnodig veel e-mails bij elke stap van de verwerking.

Reageer

Marleen 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
grote afvalemmer tijdig geleverd maar beschadigd. meestal is de kwaliteit van coolbleu super ,deze keer een ontgoocheling

Reageer

Philip Leuhof 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue streeft altijd naar een glimlach en dat zie ik tot nu toe alleen maar terug. Zij hebben een mooi en breed aanbod op hun website en komen afspraken qua bezorging of kwaliteit altijd na. Ze geven om de mening van hun klanten en blijven kritisch naar zichzelf.

Reageer

Peter Ver 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site om te winkelen, makkelijk alles opzoeken en duidelijk. Ook levering perfect, ‘s Avonds besteld, andere dag mooi op tijd bezorgd.
Mede dankzij deze en vorige ervaring, zou ik deze site bij iedereen aanraden.

Reageer

Theo 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site van Coolblue met genoeg informatie om een verantwoorde keus te kunnen maken. Het bedrijf levert ook uitstekende service door de eigen bezorgdienst. Het personeel is zeer behulpzaam en oplossingsgericht.

Reageer

Henk 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke omschrijving, en na een aankoop krijg je duidelijke informatie. de levering zit goed verpakt en daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Reageer

Bob 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool bleu doet wat het beloofd, in de avond besteld volgende dag in huis!
Gewoon goed!

Reageer

Tim w 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel in huis voor een super prijs,

Op 22.30 besteld gelijk de volgende dag om 9 uur in huis en ook een geweldige prijs. echt een aanrader. Zeer cool... blue

(Haha)

Tim W

Reageer

Marja 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke specificatie van het product. En altijd een snelle levering.. En voor de levering al een retourbon per mail ontvangen, om gemakkelijk retour te zenden.

Reageer

Marcel 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk omschreven. Snelle levering. Keurig op tijd afgeleverd met 15 minuten vooraf melding tijdstip.

Reageer

Batu 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week 2 artikelen gekocht bij Coolblue. Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. Mijn aankoop was ook in de aanbieding bij Coolblue en ik heb minder moeten betalen dan elders. Zoals beloofd heb ik mijn aankopen de dag daarna thuis ontvangen. Verder is mijn bestelling is ook gewoon groen bezorgd door een bezorger op de fiets. Coolblue heeft mij zeker een glimlach bezorgd !

Reageer

Harry Pomstra 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is de enigste webshop die altijd zijn afspraken nakomt. Afspraak is afspraak. Prijs klopt; kwaliteit klopt en levertijd klopt. Erg betrouwbaar. Ook is after sales en service uitstekend zowel telefonisch als in de winkel.

Reageer

Leo 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede en eerlijke adviezen. Vrolijk en vriendelijk personeel.

Reageer

Louise 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide keuze & handige vergelijking tussen de verschillende producten.
Kan in vele gevallen de dag erop geleverd worden op eender welk adres.
Dienst na verkoop is ook zeer vlot te bereiken.

Reageer

Henk S. 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is perfect, de levering is snel, het assortiment is ruim. De website met zijn filtermogelijkheden, klantenreviews en videoreviews maken en passende keuze eenvoudig.

Reageer

Gropa 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website informatie is heel overzichtelijk en duidelijk.
De levering is snel en komt exact overeen met de planning.
Bij het geleverde apparaat worden heldere tips over het gebruik gemaild.
We zijn heel tevreden met de Pocketbook ereader

Reageer

Ellen KV 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website, handig ophalen in de winkel en top service van de medewerker in de wnkel

Reageer

Femke 10-05-2021

Algemene score

10,0
Last minute verjaardagscadeau bedacht en online een reservering gemaakt. Ik kon direct terecht in de winkel in de buurt en werd hier super goed geholpen!

Reageer

Toon meer reviews