coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucia 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet geloven hoe snel de levering was. In minder dan 12u was hij binnen! Daarnaast was de bezorger heel netjes.

De informatie op de website was heel uitgebreid, wat erg fijn was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 22-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om vanuit je luie stoel een apparaat te bestellen, in ons geval een wasdroger. Duidelijke reviews erbij zodat het kiezen wat makkelijker wordt. Ruim aanbod, zelf je bezorgdag kiezen, netjes een sms/mail krijgen op welk tijdstip ze komen. Bezorgers erg netjes en beleefd, wasdroger aangesloten, oude apparaat meegenomen en nog wat uitleg gegeven. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon 22-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede aanwinst

Algemene score

9,0
de shop online is zeer gemakkelijk te gebruiken, de levering was de dag erna al en de droger zelf is tot hier toe zeer goed in prijs kwaliteit, zeer stil vergeleken met onze vorige droger en snel klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneloes 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben in de winkel geweldig geholpen met het oplossen van een probleem wat ze wettelijk gezien niet hadden hoeven oplossen (usb-stukje van draadloze muis van Media Markt was blijven steken in usb-poort van nieuwe laptop van Coolblue). Kreeg vervolgens zelfs nog korting op een nieuwe draadloze muis!
Dit was een enorm contrast met de Media Markt waar ik in de eerste instantie heenging (het was immers hun muis die de ellende veroorzaakte), waar me werd verteld dat de laptop 2 weken naar een servicecentrum moest en dat het niet vergoed werd. Bij Coolblue was het binnen 2 minuten gefikst.
De enige reden dat ik geen 10 gegeven heb is omdat mijn laptop niet zoals beloofd de volgende dag geleverd werd. Dit heeft waarschijnlijk te maken met PostNL, maar ik vind toch dat er geen dingen beloofd moeten worden die niet waargemaakt kunnen worden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G Z 22-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De dag voor de levering van de bestelling via email een verzoek gedaan om de aflevertijd te wijzigen. Dit is snel en kosteloos gedaan. Goede service!

Reageer

S.T. van der Meulen 22-05-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeker voor witgoed raad ik Coolblue aan, daar zij de levering ervan in eigen beheer hebben. Hierdoor krijg je als afnemer een heel specifiek (op uurniveau) tijdspad gecommuniceerd.

Dik voor elkaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 22-05-2017 Via de website gekocht

Topper onder online shoppen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle bezorging die ook nog eens gratis is en gedaan wordt door zeer correcte, vriendelijke en behulpzame bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van de Garde 22-05-2017 Via de website gekocht

Zeker COOL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk website en redelijk scherp in prijs, goede uitleg bij de apparaten. Keurig op de hoogte gehouden wat levering betreft.
Oude machine mee terug genomen . De nieuwe wasmachine netjes geplaatst en aangesloten.
Verpakking materiaal ook mee terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geeske van Roosmalen 22-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was precies volgens schema. Ze bellen nog een kwartier van te voren. Monteurs leggen stap voor stap uit wat ze doen. Waren heel vriendelijk! Een dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze webshop een Philips TV en een soundbar gekocht, volgende dag meteen in huis! razendsnelle levering, goede levering van producten! altijd een betrouwbare site geweest en ik blijf deze website ook gebruiken :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. lemmens 22-05-2017 Via de website gekocht

Besteling om 22:30 en dag daarna om 16:00 thuis.

Algemene score

10,0
Direct levering op een Post-NL punt! Niet eerst een kaartje "niet thuis", en dan s'avonds inloggen en aflever adres omzetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bovy 21-05-2017 Via de website gekocht

geweldige aankoop tegen de goedkoopste prijs !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger gekocht bij Coolblue, toch ook eerst andere websites bezocht maar koos toch voor Coolblue omdat de site makkelijk, overzichtelijk was en ook waren er veel keuzemogelijkheden en ik, zeker niet onbelangrijk, voor hetzelfde product echt de laagste prijs betaalde
Gemakkelijk om te bestelen en betalen en dat nog de supersnelle levering.
's avonds besteld en de andere middag keurig verpakt al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max verhagen 21-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en concurrerend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed aanbod van produkten met deugdelijke beschrijving kort en bondig. ook de minder positieve reviews staan er op. Levering altijd keurig en op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Bos 21-05-2017 Via de website gekocht

Gewldige service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is niets mis mee met CoolBlue , Prima onderneming. Goed voor een volgende keer. Ook het product is goed ! Bovendien een zeer snelle levering aan huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steeghs 21-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een Bosch wasmachine op het oog en bij diverse prijsvergelijkingssites kwam CoolBlue telkens bij de voordeligste te staan. Daarbij plaatsen ze de wasmachine tot 4 verdiepingen hoog en sluiten ze hem helemaal aan, geheel gratis. De oude machine nemen ze kosteloos mee retour. Geheel volgens afspraak kregen we keurig op tijd bericht hoe laat ze de machine kwamen leveren, stuurden ze een sms en belden ze een kwartier voor aankomst. De 2 hele aardige jongemannen van CoolBlue hebben zeer snel de oude machine van de zolder gehaald en de nieuwe weer naar de zolder gedragen. Vervolgens hebben ze alles netjes aangesloten en de machine getest. Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 21-05-2017 Via de website gekocht

Jabra Move headphone en CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg (filmpjes) en reviews klanten van producten en zeer snelle bezorging. Op basis hiervan heb ik een goede keuze kunnen maken. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.H.H. de Gooijer 21-05-2017 Via de website gekocht

super goede services, sneller bezorgd dan beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de omschrijving van het product is heel duidelijk, beter dan bij mediamarkt, het is prettig winkelen op de site. een grote assortiment en accessoires en alternatieven huismerk artikelen. ook het vergelijken van producten gaat soepel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volker 21-05-2017 Via de website gekocht

Supertevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, artikelen gemakkelijk te vinden, prijs is normaal, service is geweldig! Wij zijn heel tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivdb 21-05-2017 Via de website gekocht

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel geregeld bij Coolblue en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. De producten worden op tijd geleverd en er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer de levering plaats zal vinden. Daarnaast is mijn ervaring dat er snel wordt gereageerd wanneer ik een vraag stel. Bovendien ga ik ook geregeld naar de winkel in Amsterdam en hier word ik altijd erg goed en vriendelijk geholpen. Eenmaal was er iets verkeerd met mijn product (opladen wilde niet) en ik kreeg gelijk een ander exemplaar, die het wel goed deed. Ik ben altijd erg blij als ik een product wil en zie dat deze bij Coolblue leverbaar is. Bovendien zijn de prijzen ook vaak erg goed en realistisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed op de hoogte gehouden van levering. Vlak voor bezorging nog even een telefoontje. Aflevering ging goed. Snelle en juiste installatie. Rommel weer meegenomen en natuurlijk ook belangrijk. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowo 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering met een lach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd levert Coolblue weer volgens afspraak. Ik vind die berichtjes (confetti voor de postbode!) en teksten op de doos die je krijgt ook altijd grappig. Maakt het bestellen van iets weer net iets leuker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martina homma 21-05-2017 Via de website gekocht

Een zer overzichtelijke website, goede snelle levering

Algemene score

10,0
ik heb al meer besteld en vind jullie de beste wat betreft keuze in alles, snel in huis en vlot geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Jansen 21-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering,op te halen wanneer het je schikt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S middags besteld, de volgende dag bij een ophaalpunt in de buurt opgehaald. Voor een standaardproduct als een koffer prima en uiteindelijk met redelijk wat voordeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeets 21-05-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb iets meer betaald voor een levering op een bepaalde datum en een bepaalde tijd.
Alles is prima op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W.Lucas 21-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoop snel correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk. Het aanbod van artikelen is heel groot en bij een gekozen artikel heb je nog eens de keus uit meerdere merken of types. De verzendtijd is heel kort en de aflevering klopt. Ook nog de mogelijkheid een aankoop elders of op een ander tijdstip te laten leveren.
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Baars 21-05-2017 Via de website gekocht

Prima (online)winkel, met goede service!

Algemene score

9,0
's avonds laat nog een bestelling geplaatst, de volgende dag nog in huis.
Bij het maken van keuze's prima vergelijkingsmethode.
Prijzen zijn in mijn optiek meer dan prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 21-05-2017 Via de website gekocht

Eenvoud werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden op site, zeer snelle levering, makkelijke betaling en geen poes pas. Ze doen waarvoor ze staan en meer is voor mij niet nodig! Oh ja....scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 21-05-2017 Via de website gekocht

Levering snel en goed. Het blijft een fenomeen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuzemogelijkheden, duidelijke service en snelle levering! Duidelijke we site en vooral veel gezelligheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny Felix 21-05-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal maal bestellingen geplaatst bij Coolblue. De info op de site is één van de volledigste van alle sites. Telkens een perfecte service en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozo 21-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en accurate afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de testbank van de consumentenbond bij Coolblue terechtgekomen.
Prijs van het product was ok. Eerdere ervaringen met Coolblue positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Weide 21-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijker kan volgens mij niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend aardige, behulpzame en ter zake kundige bezorgers! En precies binnen het uur dat er aangekondigd was. Goede communicatie en een goede prijs; ik bestel hier zeker vaker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 21-05-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en goed bezorgd!

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen met of zonder account, snelle levering een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 21-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super. Wasmachine besteld en werd bezorgd door 2 vrolijke bezorgers. Oude meegenomen. Nieuwe geïnstalleerd en uitgelegd. Per abuis een klein beetje wasmiddel op de grond terecht gekomen bij installatie en wat denk je. Binnen 3 min nadat de bezorgers weg waren een dame van coolblue ad lijn om excuses hiervoor te maken en krijg voor 3 mnd wasmiddelen thuisgestuurd! Had echt niet gehoeven maar wel super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-05-2017 Via de website gekocht

Beloven en Doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop waardoor binnen 5 minuten artikel besteld en betaald. Het juiste artikel op tijd geleverd. Het was een cadeau. Ontvanger blij en gever blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Kuiken 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en gratis extra groot geheugen.

Algemene score

9,0
Leuke samsung tablet s2 9'7" met extra grote geheugen kaart 128 gb er gratis bij en een super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Dekens 21-05-2017 Via de website gekocht

Bestelling koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een groot assortiment en concurrerende prijzen. Heb er een koelkast gekocht die keurig op tijd werd geleverd en geïnstalleerd. Je hoeft er niet voor bij te betalen en ook de verpakking wordt weer meegenomen. Kortom een fijne winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem123 21-05-2017 Via de website gekocht

Goed geprijsd. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Weet ook dat ze goede service leveren.
Ze hebben een groot assortiment en ook veel assesoires.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-05-2017 Via de website gekocht

Goede en vertrouwde winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop zo goed als alles via Internet , dus ervaring te over ! In een wereld van heel veel boeven is coolblue een vertrouwde winkel , komt hun afspraken goed na , geeft goed advies , is er iets niet in orde geen gezeur en vandaag besteld morgen in huis , wat wil je nog meer .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 20-05-2017 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds de wasmachine uitgezocht, besteld, mails ontvangen, de volgende dag super op de hoogte gehouden van tijdstip van bezorgen. ALLES klopte, en dan die mannen: vriendelijk, behulpzaam, inventief, etc, bijna te gek. Waar vind je dit nog??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 20-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Algemene score

10,0
een mooie laptop gekocht, helaas was deze na anderhalf jaar defect. nadat de reparatie wat langer duurde dan normaal kreeg ik de keus om een nieuwe apparaat te kopen en kreeg ik het orginele aankoopbedrag als krediet, erg netjes en was ik erg blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 20-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloven, een top prestatie leveren!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service !communicatie via e-mail en sms en een belletje is echt top, Je wordt hierdoor ontzorgt. En daardoor weet je wanneer je aankoop bezorgt gaat worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Zaunbrecher 20-05-2017 Via de website gekocht

goede ervaring eerst met wasmachine en nu met stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service was perfect en het is in 1 dag geregeld.Je kan zelf zeggen hoe en waar je het gekochte wil halen of thuis bezorgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitske Stam 20-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte en zeer vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was erg fijn om de wasmachine zo snel te kunnen ontvangen; ik vond de bezorgers bijzonder beleefd, vriendelijk en zeer professioneel!! De berichtgeving over de aankomsttijd (track en tracé, sms en bellen) was echt super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ocmer 20-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer vriendelijke bezorgers

Algemene score

10,0
Snelle levering (binnen 14 uur) en zeer vriendelijke bezorgers .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 20-05-2017 Via de website gekocht

de service is top

Algemene score

9,0
vooral het gemak waarmee je de website kunt bedienen is geweldig ik kom gegarandeerd nog vaak terug op de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Mulder 20-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorig jaar al goed geholpen door de webcare bij de aanschaf van een laptop, vandaar besloten om dit keer een wasmachine bij Coolblue te bestellen. Woensdag besteld, donderdag geleverd, geïnstalleerd, en de oude wasmachine werd meegenomen. Keurig op tijd gebeld door de bezorgers. Goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Service??? Niet dus. 20-05-2017 Via de website gekocht

Belofte niet nagekomen

Algemene score

1,0
De bestelling zou de volgende dag geleverd worden en in de mail stond dat als ik niet thuis zou zijn het pakket bij de buren zou worden achtergelaten. Dit is niet gebeurd en 2 keer contact gehad met klantenservice maar ze wilden het niet voor me oplossen. De toon was ook om te huilen en oplossingsgericht denken staat niet in hun woordenboek.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-05-2017

Beste Zouhair,

We vinden het heel vervelend om te horen dat je de levering op deze manier hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We hebben je order teruggevonden in het systeem en gaan onderzoeken hoe we deze problemen in de toekomst kunnen voorkomen. We zien dat je je bestelling inmiddels bij een postpunt hebt opgehaald. Hopelijk bevalt je bestelling. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Reageer

Hwp 20-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had snel een router nodig en twijfelde om in de auto te stappen naar een winkel met het risico dat het artikel niet op voorraad zou zijn maar wilde hem wel de volgende dag hebben. Daarom op vrijdagavond besteld bij Coolblue en op zatermiddag werd die keurig op tijd bezorgd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Tuninga 20-05-2017 Via de website gekocht

Prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1.Gemakkelijke website: Ik moest intern geheugen hebben voor een bepaalde machine, door de zoekhulp was de juiste module zo gevonden!
2. overzichtelijke betaling
3. snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique van TekstCollectief 20-05-2017 Via de website gekocht

Grijnzend aan de deur

Algemene score

10,0
wanneer ik opendoe om mijn Coolbluepakket in ontvangst te nemen. De pakketbezorger weet niet waarom: ik heb nog maar net mezelf kunnen bedwingen om confetti over hem heen te gooien. Want eindelijk ga ik lekkere koffie drinken met mijn Bialetti caffetiere en hoppa, ook een electrische koffiemolen erbij. Bovendien het mocht van Coolblue...die confetti...misschien volgende keer wel doen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews