coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roswitha 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb nu twee keer iets op de website van Coolblue besteelt
en ben er zeer tevreden over.
Zowel de prijs en de afhandeling waren uitstekend.

Service
Alles heel snel in huis gehad.
Geen verzendkosten en altijd een feedback.,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jonghe 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar

Service
Vandaag besteld,morgen geleverd.

Aanbeveling
Goede servic,betrouwbaar

Extra toelichting
Zo blijven voortdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenJ 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Wordt zelfs op de plek gezet waar je het hebben wil

Assortiment
veel en duidelijk

Aanbeveling
snelle levering en zeer vriendelijke bezorger(s) die voorzichtig met je spullenomgaan

Extra toelichting
zeer tevreden!!! snel, betrouwbaar en netjes. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik Creten 26-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijwel onmiddellijk werden wij geholpen.

Service
Met een minuutje opzoekwerk werd ik in het bestand gevonden.

Assortiment
Vooraf kan men zoeken welke producten er zijn.

Aanbeveling
Vriendelijke en vlotte verkopers. iedere vraag wordt correct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt je keuze goed gemotiveerd maken door gebruik te maken van de keuze hulp waarin echt alle criteria zijn opgenemen - en waar nodig met extra uitleg over wat het betreft, heel helder.

Service
Alles ging exact zoals het werd voorgesteld op de website, van keuze maken, bestellen en betalen tot en met de gratis zondag levering.

Assortiment
Groot aanbod binnen product groep.

Aanbeveling
Het geheel geeft een heel goed, solide en vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mumzelbaby 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website en heb je hulp nodig geen probleem even een belletje en geen vervelende wachtrij gelijk iemand aan de lijn!

Service
Super, ik had een kortingscoupon maar deze leek niet te werken. Even contact gezocht en binnen 5 minuten was het geregeld. De volgende dag een handgeschreven kaartje in de bus met de groetjes van Coolblue. Pakketje volgde kort daarna dus erg tevreden

Assortiment
Zo te zien erg volledig en als je wat besteld is het goed te volgen met de track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewenst product middels filters snel kunnen vinden.

Service
Product werd zelfs op zondag geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, elders geen groter assortiment kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede keuzemogelijkheden. Service en levering overtreft verwachtingspatroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk boden 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ook vrij snelle levering met een overschrijving voor de betaling.

Assortiment
voldoende aanbod en overzichtelijk om te vergelijken

Aanbeveling
algemeen een goede prijszetting van de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Waard 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden en duidelijk.

Service
snelle service en zelfs bezorging op zondag!

Aanbeveling
Het online winkelen is mij zeer goed bevallen bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop via de website verliep vlot

Service
De gemaakte afspraken van levering zijn goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TAI 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele 'klikken' onmiddellijk besteld wat je wil !

Service
Zelfs levering op zondag !

Assortiment
Een uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel eenvoudig om producten te zoeken en te bestellen op de website. En heb je vragen, dan staat er een heel (kundig) team voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Service
Het artikel dat ik kreeg, bleek niet goed te zijn. Coolblue heeft een perfecte garantie; ik kreeg uiteindelijk een nieuw en goed product gratis thuis geleverd.

Assortiment
Het assortiment vind ik beter kunnen; vooral op het gebied van luchtbedden is het heel beperkt. Ondanks dat, zijn de producten die Coolblue wél heeft van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Keurige oplossing van mijn probleem, er wordt heel adequaat en snel op e-mails en chats gereageerd. Ik ben keurig geholpen en men biedt een perfecte garantie aan. Dat is de reden dat ik graag bij Coolblue koop en de webwinkel dan ook aan iedereen zal aanbevelen; een prima winkel, voor een keurige prijs, gratis thuisbezorging en een goede klantenservice/garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maurice 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, als het gezochte product verkocht wordt heb je het zo gevonden.

Service
Ik had per abuis 2 maal hetzelfde artikel besteld, geen probleem, een berichtje richting coolbleu en binnen het half uur een reactie en 1 bestelling geannuleerd.De levering verloopt altijd perfect met B-post, dit kan ik van 'Post NL' niet zeggen.

Assortiment
Je vindt er bijna alles, de prijs is rechtvaardig als je er rekening mee houdt dat je er de deur niet uit voor moet, gemakkelijk.

Extra toelichting
Supershop, doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPB 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de artikelen, met voor- en nadelen meteen opgesomd

Service
Ideale bezorgmogelijkheden zoals Pakjegemak

Assortiment
Lekker breed assortiment

Aanbeveling
Altijd waard om een kijkje te nemen als je iets zoekt. Er zijn webwinkels die dezelfde artikelen misschien goedkoper verkopen maar de service en het gemak wegen daar ruimschoots tegenop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liset Boog 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Navigeren op de website is heel eenvoudig, de categorie-indeling is duidelijk en de zoekfunctie werkt goed. Het bestelproces was eenvoudig en sprak voor zich.

Service
Bij bestelling op zaterdag werd, zoals gewenst, op zondag geleverd. Perfect!

Assortiment
Coolblue heeft een compleet assortiment, maar blijft overzichtelijk. Zo is er genoeg speelgoed om uit te kiezen, maar de hoeveelheid is ook niet té groot en de kwaliteit van het aanbod is hoog, zodat je het overzicht houdt.

Aanbeveling
Heel fijne webshop met perfecte, snelle levering! Ook de knipoog die Coolblue her en der op de website maakt, is leuk (een geintje hier en daar, zoals de 'wachttherapie').

Extra toelichting
Handig dat registreren niet verplicht is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Hul Maurice 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed en supersnel.

Service
Savonds bestellen,smorgens gebracht Prima

Assortiment
Alle merken ,alle types

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Folkert 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te vinden met zoektermen. Specificaties helder weergegeven.

Service
's avonds besteld, volgende middag in huis. Keurige verpakking. Duidelijke administratieve afhandeling.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Zeer klantgerichte presentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter David 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
voor 23.59 besteld, ';s anderdaags in huis. 4 dagen later nog altijd niets ontvangen, bpost en coolblue : water en vuur

Aanbeveling
4 dagen later ben ik nog niet in het bezit van mijn materiaal, met dank aan bpost en coolbue hun 'samenwerking'

Extra toelichting
als je de belofte niet kan waarmaken 's anderdaags te leveren zet het dan niet expliciet op de site

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Vervloet 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site
Review over productd zeer duidelijk

Service
Super service.
Besteld op zaterdag 23.30u
Zondag 10u al geleverd.
En dat gewoon vanuit de zetel :)

Extra toelichting
Super gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ja gemakkelijker kan niet denk ik, vanuit je luie zetel bestellen en zelfs op zondag gratis levering
En bovendien was het product nog het goedkoopste in vergelijk tot andere winkels

Service
Nog niet vaak in de winkel geweest voor service maar ze zijn er heel vriendelijk en niets is te veel. Als je eens iets wil zien of uitleg wil.

Assortiment
Wat moet ik hier op zeggen het assortiment is best wel erg groot dus.

Aanbeveling
hoe moet ik dit motiveren mijn score van 9 zegt genoeg toch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bzygirl 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simply great! You accept PayPal and check-out was really easy - I am for sure using CoolBlue again!

Service
Fantastic! CoolBlue delivered on a Sunday, basically a few hours after I have ordered :)

Assortiment
A lot of products I expect to find in the US are missing in Europe :(

Aanbeveling
Excellent web shop! I am happy :)

Extra toelichting
The slow cooker I bought costs 69 US dollars in th U.S. I have paid 149 euro here, more then double. I find this a bit too much :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Mijn pakket zou de volgende dag geleverd worden. Heb het niet ontvangen en ook geen communicatie gekregen dat het pakket later zou geleverd worden. Een van de reden om te bestellen bij cool blue was de snelle levering.

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Saeco 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer correcte en snelle levering ,juiste informatie van produkt

Service
snelle service

Assortiment
vrij groot assortiment

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Heukelom 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Produkten zijn gemakkelijk te vinden op de site met duidelijk omschrijving en foto's.

Service
Verzending snel en efficiënt, keurig ingepakt en volledig volgens aangegeven tijdstip.

Assortiment
Kan alle producten die ik zoek er vinden

Aanbeveling
Een fris, jong en snel bedrijf dat goed meegaat in de ontwikkelingen van het online shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe Pena 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke website je betaald en de volgende dag heb je het zonder je te verplaatsten

Service
als het niet goed is kan je het gratis terugzenden of als er iets mee is krijg je een nieuw exemplaar opgestuurd .

Assortiment
veel keuze van alles

Aanbeveling
een totaal aanbod voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn duidelijk omschreven, met zoveel plus- als minpunten. Goede website waar ik altijd vind wat ik zoek.

Service
Een vraag wordt meteen beantwoord, als er een probleem is, zoekt Coolblue altijd een oplossing!

Assortiment
Zeer uitgebeide keuze

Aanbeveling
Coolblue is zonder twijfel mijn favoriete webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AN Anthoons 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk: OK

Service
service is voor mij:Dienst Na Verkoop dus nog wat vroeg om hierop concequent te antwoorden

Extra toelichting
er moet vlotter kunnen betaald worden via de ge eigende bankkanalen EN dit mag geen opstakel zijn voor de leveringen; de opvolging van de leveringstoestand is zeer overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

cdootje 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen verliep soepel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed,snel en vakkundig. Droger werd geleverd, geïnstalleerd op zolder en de oude werd gelijk afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettig winkelen bij coolblue en ze leveren ook nog op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjs 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goed te filteren op opties om het juiste product te vinden

Assortiment
Lekker ruim

Aanbeveling
Snelle levering, schitterende filmpjes op facebook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze, snelle levering

Service
alles zoals op de site vermeld was wel degelijk waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edward 26-01-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk, bekwaam personeel

Service
vriendelijke en bekwaam personeel met goed advies

Assortiment
duidelijk assortiment met goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen. Je hebt enkel een internetverbinding nodig en een bankkaart bij de hand.

Service
;s Avonds omstreeks 18u00 besteld en inderdaad, de volgende morgen om 9u30 had ik de bestelling in handen.

Assortiment
Zo divers, dat hier een beoordeling moeilijk wordt!

Aanbeveling
Zo simple, geen verplaatsing, ruim aanbod, beoordelingen, advies en keuze hulp, selectie mogelijkheden, ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam vd Sande 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tsja...wat valt er te zeggen? Gemakkelijk bestellen, supersnelle levering, geweldige service en aftersales. Beter dan Coolblue vind je niet. Zij zetten de standaard waar iedere webshop een voorbeeld aan kan nemen en aan zou moeten voldoen.

Service
Service als altijd geweldig.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze in het assortiment.

Extra toelichting
Trouwe klant bij Coolblue. Al veel verschillende apparaten aangeschaft via hun. Nooit teleurgesteld in bestelling gemak, communicatie, snelheid, service en aftersales. Ook nu weer een super service. Nieuwe machine geplaats, aangesloten en getest. Verpakking en oude machine retour genomen. Puik werk van hun transportbedrijf Dynalogic. Aardige gasten ook. Dus wederom zeer tevreden. Coolblue is een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bestel, nee reserveer proces in ons geval, want we wilden product fysiek in winkel afhalen omdat we dan het nog even met andere toestellen konden vergelijken.

Service
Kregen koffie bij binnenkomst, netjes te woord gestaan.

Assortiment
Dit product wel maar ervaring uit verleden over de breedte van assortiment iets minder.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, of meest brede assortiment, maar door de toevoeging van fysieke winkels met service (koffie ed.) toch bovengemiddeld positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grace 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg veel info bij het zoeken. Had graag sneller overzicht gehad in relevante techn. info per apparaat

Service
Heel persoonlijk, en snel.

Assortiment
Er is overvloed aan soorten.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, goede ondersteuning d.m.v een chat klantenservice die echt wat voor je kunnen betekenen.

Service
Ik heb hiervoor een sport tas besteld alleen zat er tijdens de levering geen bon in de doos.
dit omdat de tas levenslange garantie had heb ik contact op genomen met de klanten service d.m.v de chat functie op de website en kreeg binnen 5 minuten de aankoop bon via mijn mail toe gestuurd.

Assortiment
prima assortiment wel met sommige dingen wat dun gezaaid voornamelijk in de zakmessen sector

Aanbeveling
ik heb al heel wat spullen besteld via deze website,
meestal de goedkoopste en vaak heeft coolblue aanbiedingen op kwalitatieve spullen
al mocht je niet tevreden zijn met het product helpt de klantenservice je hoe je het product terug stuurt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul T 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De aangeboden producten zijn steeds duidelijk en correct omschreven

Assortiment
De aangeboden producten zijn steeds op to date. zelfs de meest recente IT producten zijn op de site aangeboden.

Aanbeveling
De aanbeveling verdient eigenlijk een 10. Je kan als winkel niet alles in huis hebben. Niettegenstaande dit zijn in de aangeboden producten de keuzes meer dan voldoende.

Extra toelichting
Bij het zoeken naar producten ga ik steeds de shop van Coolblue raadplegen voor een aankoop doe. Dit omdat de keuze van de aangeboden producten goed zit en er een heel snelle (en niet te vergeten gratis) levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoouwen Henk 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot keuze gevonden op website

Service
vlugger kan niet !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Goes 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Ze leveren en snel ook nog en ze houden je goed op de hoogte

Assortiment
Ze hadden het product dat ik zocht

Aanbeveling
Ik heb hier vaker besteld en het voelt goed om hier te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk.

Service
Vlotte levering.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Een betrouwbare Site waar wij altijd als eerste op kijken en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siep de meer 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk met informatie en snel met de afwerking.

Service
Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Assortiment
Prijs kwaliteit is duidelijk en de voorraad ruim.

Aanbeveling
Om alle voorgaande redenen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brent 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de zoekfunctie en uitgebreide categorielijst vind je alles steeds snel terug.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden via mail. Je kan je bestelling altijd opvolgen. De klantendienst is goed bereikbaar via tal van verschillende media.

Assortiment
Tot nu toe heb ik hier alles gevonden wat ik zocht. Veel keus in verschillende producten is zeker een pluspunt.

Aanbeveling
Alles verloopt correct en zoals beloofd. Breed assortiment en snel leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Kortom perfect, geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GP 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk vinden wat je zoekt en ook nog meerdere artikelen kunnen vergelijken maakt kiezen wel lekker eenvoudig.

Service
Bestellen tot net voor middernacht en toch je bestelling de volgende dag al in huis.

Assortiment
Heb natuurlijk niet alles bekeken maar wat ik zocht hebben ze.

Aanbeveling
Ja dat is niet moeilijk.
Gewoon goed en daarmee kan ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den nest 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zaterdag besteld, zondag in huis zonder meerkost.
veel uitleg op de site

Service
alles geleverd zoals op de site stond, mooi op tijd. Goed verpakt.

Assortiment
mag nog iets uitgebreider. De tablet die ik eigenlijk voor ogen had hadden jullie niet.

Aanbeveling
correcte service
uitgebreide site

kan nog iets meer informatie gegeven worden over de producten. Op de tablet die ik kocht kan je bv geen 2 gebruikers zetten terwijl dit wel android 5.1 is en dit zou moeten kunnen. Dit had ik graag op voorhand geweten, dan was mijn keuze anders geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

flabecca 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een mooi overzichtelijke website en de keuze is zo gemaakt

Service
Prima service je wordt van het hele bestelproces keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruime keuze op de website met goede informatie

Aanbeveling
Een prima webwinkel ik kan er geen tweede zo noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken besteld

Assortiment
UItgebreid assortiment

Aanbeveling
Op vrijdagavond besteld, op zaterdag in huis. Keurig naar boven gebracht en aangesloten, oude machine afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taalies 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk zoeken

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Veel keuze binnen een artikelgroep en makkelijk artikelen met elkaar te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website

Service
Ik kocht enige tijd geleden bandjes voor mijn fitbit flex via Coolblue. Na een paar dagen waren 2 van de 3 bandjes defect. Toen ik belde met deze klacht naar Coolblue kreeg ik nieuwe toegestuurd en hoefde de defecte set niet terug te sturen. Topservice dus.

Assortiment
gewoon bijna alles

Aanbeveling
Gewoon hier kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews