coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tornc 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en toegankelijk. Klantenservice goed bereikbaar

Service
Denken mee, houden je goed op de hoogte.

Assortiment
Van alle markten thuis

Aanbeveling
Geweldig bedrijf die zijn belofte waarmaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zo gevonden wat ik zocht en de kortingscode die ik had was ook makkelijk in te vullen.

Service
Een pietsje overijverig, één of twee mailtjes minder over de status van mijn bestelling was misschien niet erg geweest :-)

Aanbeveling
Prima winkel, bij deze bestelling was alles goed voor elkaar en snel geregeld.

Extra toelichting
Ook de bezorger van het pakket mag wat van de lof ontvangen, vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selena 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed duidelijk uitgelecht

Service
Snelle service

Assortiment
Ze hebben ruime keuze

Aanbeveling
Alles is gewoon top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal. Even vanaf me oude telefoon een nieuwe besteld en keuze uit een ruim assortiment.

Service
Top. Erg blij dat het de volgende dag in huis was. Had nog sneller gekund maar dan was het iets duurder.

Assortiment
Er zijn vast bredere assortimenten onder de kenners, maar voor de simpele telefoon koper een ruim assortiment

Extra toelichting
Top service. Ruim assortiment en een goed product geleverd. Kortom complimenten aan coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlos Van Petegem 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn luie zetel

Service
Ze brengen het gratis aan huis

Assortiment
Mijn ding, genoeg aanbod

Aanbeveling
Correcte afhandling

Extra toelichting
Ik kan de winkel iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd prima service, ook aftersales. Snelle gratis levering. Één van mijn favoriete webshops! En dat zeg ik niet snel, want ik ben heel kritisch.

Service
Bij een kapot product kun je rekenen op een hele nette snelle oplossing

Assortiment
Heel veel te krijgen en de nieuwste producten voorradig.

Aanbeveling
Hele goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ktof 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen

Service
Prima. De volgende dag geleverd. Zelfs op zaterdag

Assortiment
Veel keus, handige beschrijving van de producten door cool blue zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk site.

Service
Geleverd op de afgesproken datum, snelle levering

Assortiment
Prijsverschil (stuk voordeliger) als jezelfde product in een winkel koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, en handig.

Service
snelle levering, prima.

Assortiment
van alles te koop, reuze handig

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EvS 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld, met ruim voldoende achtergrond informatie.

Service
veel mogelijkheden voor snelle en supersnelle levering.

Assortiment
veel keus, en door reviews kun je toch net wat makkelijker een keus maken.

Aanbeveling
Veel keus, zeer goede logistiek en frisse aantrekkelijke presentatie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

inge 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke webshop

Service
vandaag bestellen morgen thuis, zonder uw wagen te moeten nemen

Assortiment
veel merken, zelfs meer dan in de gekende electrozaken

Aanbeveling
echt mijn winkel, beschrijving, prijzen, service, betaalgemak, levering, garantie enz

Extra toelichting
top winkel, zowel online als fysiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk terug te vinden.
Duidelijk overzicht.
Makkelijk bestelbaar.
De vergelijking van producten onderling was iets minder vond ik persoonlijk.

Service
Alles was in orde.
Mijn product zelf was stuk maar na een bezoek aan de winkel was dit zo geregeld!
Echt top!

Assortiment
Ik heb nog niet zoveel gekocht via coolblue al ben ik van plan dit wel meer te doen in de toekomst.
Ik heb wel gevonden wat ik zocht en de prijs zit zeker goed in vergelijking met andere winkels al is goedkoper altijd beter :).

Aanbeveling
Zie positieve punten hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

scheire 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk

Service
product was niet voorradig, kreeg een sms en een mail dat product na een paar dagen terug voorradig was

Assortiment
ik wist wat ik nodig had en heb dus niet verder gekeken

Aanbeveling
eenvoudig te bestellen te betalen en een correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en logisch ingericht

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loeve 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, supersnelle levering

Service
alles prima in orde

Assortiment
ruime keus in het artikel dat ik zocht

Aanbeveling
kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stof een stofzuiger selecteren en bestellen.

Service
's avonds besteld, de volgende dag geleverd

Assortiment
ruime keus incl,. review om een goed oordeel te kunnen maken

Aanbeveling
prima, snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het selectie menu links op de website kan wat overzichtelijker, de filterkeuzes staan vaak niet in relevantie volgorde

Service
kwam de levertijd na zoals aangegeven, toppie !

Aanbeveling
prima winkel, zeer tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carola 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Fijn dat er ook op zondag bezorgd kan worden.

Assortiment
Voor speelgoed is het niet heel uitgebreid, maar wel genoeg voor wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roland 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk artikel te zoeken en te bestellen.

Service
Na bestelling binnen 15 uur in huis.

Aanbeveling
Makkelijke site met goede en voldoende info van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt je product s avonds via internet en de volgende dag staat de postbode al aan de deur. Echt geweldig!

Service
De levering ging super snel! Daarnaast werd mijn mail met een vraag binnen een dag beantwoord!

Assortiment
Groot assortiment en daarnaast ook tot nu toe alles keurig op voorraad! Heb nog nooit lang hoeven wachten.

Aanbeveling
De bezorging is snel en het is super makkelijk besteld! Het grote assortiment zorgt ervoor dat ik vaker bestel op deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTLink 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
N.a.v. een advertentie heb ik bij Coolblue een iPhone 5 oplaadsnoer besteld. Via een duidelijk menu mijn bestelling kunnen plaatsen en de volgende dag in en stevige envelop mijn snoertje in de brievenbus gekregen. Uitstekende service waar ik in de toekomst zeker nog eens wat zal gaan bestellen.

Service
Een vriend van mij is bij Coolblue in Utrecht geweest om daar een camera aan te schaffen. Hij werd direct te woord gestaan door een specialist en heeft met duidelijke taal via Coolblue een prachtige camera aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, goede informatie en de filmpjes met uitleg over de producten is top!

Service
Snelle service en tijdige levering. Eén keer iets retour gestuurd (een fototas), omdat ik het model in werkelijkheid te groot vond. Super gegaan, geld netjes weer teruggestort.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. prijzen kunnen wel verschillen met andere aanbieders, on- of offline, maar dit geldt voor alle website.

Aanbeveling
Coolblue mag zich zeker tot de top webshops rekenen in Nederland. Ze onderscheiden zich van andere webshops met de instructiefilmpjes en overzichtelijke beschrijving van de producten met de plus en minpunten. Ik ben fan van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WS 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede info op de site, dat maakt de keus gemakkelijk.

Service
goede prijs en snel in huis.

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak en de voorziening van de informatiestroom gaf controle en overzicht. Ik mag mijn acties graag overzien. Top!

Service
Het werd perfect zoals aangegeven afgeleverd.
Ik werd voorzien van informatie in wat ik mogelijk kon doen bij ontevredenheid of bij vragen.

Assortiment
Brede keus. Alles voorhanden waar een keuze uit gemaakt kan worden.

Aanbeveling
Naar mijn beleving is er een brede keus voor handen. Het gemak en de service is naar mijn beleving niet te overtreffen.

Extra toelichting
Geen woord Spaans bij toch? Het overtreft anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw B 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis besteld tegen middernacht

Service
prima

Assortiment
veel producten

Aanbeveling
zo snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Viviane 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
bestelling plaatsen gaat zeer makkelijk.

Service
Na 3 dagen is het pakje nog niet geleverd. Contact opgenomen met servicecenter van Coolbleu. Pakje zit in een verkeerd distributiecenter...
In het servicecenter vriendelijk verder geholpen. Bon van 5 euro is wel zeer weinig als compensatie. Hoeveel dagen nu nog wachten??

Aanbeveling
De leveringen met Bpost verlopen meermaals verkeerd. Dit was en is niet de eerste keer.
Thuis zijn en toch een briefje in de bus dat je pakje moet afhalen op een afhaalpunt de volgende dag.

Extra toelichting
Werken met Bpost???

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Lydia V 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekend, mijn bestelling was de volgende dag in huis, en werd gratis bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website met goede informatie

Service
Vrijdagavond bestelling geplaatst, zaterdag werd het keurig bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEGO koper 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Alles is netjes geregeld en snel in huis.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Ccolbleu is een goede site.
Alles is snel en makkelijk te bestellen.
Een echte aanrader voor de online kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel te vinden; bestelproces gemakkelijk en snel

Service
Bestellen de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Gemakkelijk, vertrouwd, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skalle 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel eenvoudig en correct

Service
snel

Aanbeveling
super snelle levering , had dit nooit verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhaese pphr 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering op zondag is een schot in de roos.
Op zaterdag heb je de tijd om rustig te zoeken,te overleggen en te bestellen. Op zondag geleverd, uitpakken, de handleiding lezen en genieten van je aankoop.
Op die manier lijkt zondag telkens een sinterklaasdag !

Service
Tot 23. 59 u kan je nog bestellen, 's anderendaags heb ik om 8.30 de coolblue-man aan de deur. Aleen coolbue is sneller dan zijn schaduw ...

Aanbeveling
Bij coolblue ben je geen nummer maar voel je je aangesproken als klant.
Ook het feit dat er nog fysieke winkels zijn, geeft je een gerust gevoel. In tijden van nood kan je er terecht voor persoonlijk advies of andere info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekprocedure

Service
Zeer goed en vriendelijk geholpen toen er iets was misgegaan (wat mijn eigen fout was)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooijmans Patrick 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Snel en goed

Assortiment
Meer als voldoende

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Mol 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Site goed bereikbaar en uitstekende weergave via pc en mobiel.

Service
Vriendelijk en concreet personeel.

Assortiment
Is goed zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis Francis 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
ondanks de snelle en vriendelijke antwoord via FB werden er enkele fouten gemaakt - verzendbericht werd vergeten - aankoop werd naar verkeerd adres gestuurd - volledige zaterdag thuis gewacht - dankzij opmerkzame postbode maandagochtend geleverd - van coolblue was er nog geen oplossing dan - coolblue was voor mijn veel minder "cool" geworden

Extra toelichting
Spreek in uw communicatie uw klanten aan met de voornaam dat zal veel betere ovverkomen !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cindy 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snelle levering echt helemaal top

Aanbeveling
Omdat de levering zo snel gaat en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

FD262 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd bij het ingeven van mijn product efficient naar CoolBlue geloodsd

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag gelverd, prima communicatie & begeleiding via e-mail.

Aanbeveling
Dit is het soort internetwinkel die je echt wilt. Prijszetting was dan nog eens scherp ook (€-20 t.o.v. aanbod lokale winkels!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerri van het Fabourg 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ben al jaren klant bij Cool Blue en er iets bestellen is een 'stukje gebak' zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden.

Service
's Vrijdags avond rond 19:00 uur besteld en zaterdag om 12:00 uur afgeleverd ! Vind ik buitengewoon knap.

Assortiment
Zéér uitgebreid assortiment. Sommige exotische producten zijn er niet te bestellen 'but who care' ?

Aanbeveling
Afhandeling, snelheid, duidelijkheid, ... Alles zit goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FF 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit luie zetel besteld op vrijdagavond en zaterdagmorgen thuis geleverd.

Service
diverse bestellingen reeds geplaats bij en steeds mooi binnen de 24uur geleverd

Assortiment
heel ruim en steeds laatste van het laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf de witte 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De keuzehulp is zeer nuttig!

Service
Ze antwoorden altijd en snel.

Aanbeveling
Niet opdringerig zoals die andere blauwe winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ben heel tevreden over coolbleu
Netjes verpakt ,goeie service en vlotte levering

Extra toelichting
Probeer het ook eens ,koop bij coolbleu,je zal tevreden zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon super simpel in gebruik!

Service
Altijd herinneringsmailtje/smsjes waar je pakket is, wanneer hij wordt ingepakt, wanneer hij wordt verzonden etc. Top!

Assortiment
Ik mis alleen dvd's en blurays :)

Aanbeveling
Gewoon een super winkel!

Extra toelichting
Top! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

een hulpsint 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige stappenplannen en keuzehulpen voor uiteenlopende producten

Service
door landelijke storing bij bank kon ik niet via Ideal betalen. Na telefoontje nieuwe link gekregen

Assortiment
Alles wat ik zocht ;-)

Aanbeveling
zelfs als je niks wil kopen houd je nog een glimlach aan de site over :-)

Extra toelichting
zelfs als je niks wil kopen houd je nog een glimlach aan de site over :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en overzichtelijk

Service
Alles snel en goed verpakt in huis zelfs op zondag!!

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker bij Coolblue kijken als je iets zoekt!!

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel in huis. Cool man....

Service
Cool man..

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Zeer veel te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DM 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was heel duidelijk en bestelling verliep heel vlotjes

Service
Levering was perfect. Dag na bestelling hebben wij product thuis gekregen

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Alles verliep zoals gewenst. Geen problemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franklin 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk artikelen te vinden en te selecteren.

Service
Snelle levertijd, vrijdag om 22:30 besteld, zaterdag om 17:00 in huis.

Aanbeveling
Snelle service, overzichtelijke winkel en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NVos 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website erg duidelijk. Voldoende informatie en mogelijkheden om navraag te doen

Service
Super snel!!

Assortiment
hebben alles en volop keuze in de verschillende product reeksen

Aanbeveling
Toppertje

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Robbens 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb geen klachten gehad en er is ook geen retour hoeven gedaan te worden; de levertijd was snel.

Extra toelichting
Ik was even in twijfel of mijn cadeaubon van €5 zou afgetrokken worden. Het inbrengen ervan zou beter al verschijnen van zodra er al iets in het winkelwagentje zit, of onmiddellijk erna.Nu is dat maar helemaal op het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews