coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op website.

Service
Beloofde levertijd is exact nagekomen en super regeling van gratis bezorgen en eventueel retourneren.

Assortiment
Snel het artikel kunnen vinden,duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Ga zeker weer bij jullie kopen, is prima bevallen!!

Extra toelichting
Zoals op website vermeld werd het de volgende dag bezorgd. Ook ideaal dat je je pakketje kunt volgen hoelaat het besteld wordt...en dat was ook zo zoals aangegeven...top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Ik belde om advies te vragen en werd hierbij snel en vriendelijk geholpen! Alleen kreeg ik wel verkeerd advies. Er werd mij gezegd dat de hartslagmeters van nu allemaal op de computer kunnen aangesloten worden. Wel diegene die ik heb besteld, dus blijkbaar niet!

Assortiment
Heel veel keuze! Zelfs bijna te veel!

Aanbeveling
Service en assortiment heel goed. Alleen heel erg jammer van het foute advies!!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Iris 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen, wordt volgende dag gewoon redelijke tijd thuis bezorgd. Ook nog eens gratis!

Assortiment
Alles wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment, snel thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk te bestellen met ruim aanbod

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de status van het verzenden

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima winkel snelle levering ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan van hout 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzicht

Service
snelle service

Assortiment
keuzegenoeg

Aanbeveling
snelle en goede service

Extra toelichting
alles verloopt vlot en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op woensdag besteld en op donderdag al thuis. Informatie over artikel makkelijk te vinden

Service
Er was iets misgegaan met de bestelling. Telefonisch contact opgenomen met Cool bleu. Probleem de volgende dag al opgelost.

Assortiment
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Prettige website, vriendelijke klantenservice

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaak 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit de luie zetel uw bestelling plaatsen, zeer overzichtelijk site en zeer gedetailleerd

Service
Afspraken worden perfect nagekomen, info wordt tijdig doorgegeven, aanlevering gebeurt zoals afgesproken

Assortiment
ik vond dadelijk wat ik nodig had

Aanbeveling
Kan niet beter, doe zo voort en breidt uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website geeft een heldere uitleg (met video) over de keuze van (voor ons) een TV. We hadden rond 22.00 uur besteld en de TV werd de volgende dag rond 14.00 uur geleverd.

Assortiment
Ik kan (nog) geen 10 geven omdat ik niet het gehele assortiment heb doorlopen.

Aanbeveling
Bij de online aankoop werden we in het gehele proces van aankoop tot aflevering, stap voor stap op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Eggermont 21-11-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon thuis opzoeken, bestellen en doorgeven... De dag daarom in de voormiddag heb je de bestelling al in handen en kan je de nodige uitleg vragen.

Service
Enkele dagen later ben ik teruggegaan om wat meer hulp bij het aangekochte materiaal en zonder enige terughoudendheid werd mijn probleem verholpen.

Assortiment
Enorme keuze, soms zelfs moeilijk om kiezen door dat root assortiment!

Aanbeveling
Ideaal om hier te bestellen. Super vlotte levering, geweldig snel en mooi afgewerkt in optimale verpakking met keurig de wit/blauwe naam Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lokien 21-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,3

Gemak
Bestellen ging makkelijk, maar na levering en montage (waarbij toestel defect bleek) draaide alles in de soep. Het duurde een week voor de montagedienst arriveerde (wat is dan de zin van de levering binnen 24 uur?), en toen het toestel niet bleek te werken, wisten de monteurs niet wat ze er konden aan doen. Toestel dus retour en dan begin de ellende.

Service
Montagedienst stelde defect vast, maar kon er verder niets aan doen. Toestel moest terug naar Coolblue. Daar hadden ze 18 dagen nodig om toestel te controleren en geld terug te storten. Medewerkers aan telefoon spraken elkaar voortdurend tegen: soms was het toestel wel gearriveerd, maar was de doos zoek, dan weer was er niets gearriveerd, dan weer waren er mensen tekort om controle van retour uit te voeren.

Assortiment
Aanbod is voldoende en dat geldt ook voor de bespreking van voor- en nadelen.

Aanbeveling
Volstrekt onaanvaardbare "samenwerking" tussen Coolblue, montagedienst en leverancier. In feite drie afzonderlijke bedrijven. Koop nooit iets bij Coolblue dat je moet laten monteren.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Renske 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering, goede info over bezorging

Assortiment
Ruime keuse

Aanbeveling
Al een paar keer iets besteld, altijd goede service. Ook een keer iets retour, zonder probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert R 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik geef geen 10 op 10 omdat de vergelijking van producten net iets moeilijker gaat.

Service
vandaag geplaatst, morgen geleverd. Toen ik 's middags thuis kwam, was de bestelling reeds geleverd

Assortiment
ik heb juist de bijgelevederde brochures in gekeken en het is een ruim assortiment

Aanbeveling
Vergelijken met andere winkels en de beste prijs gevonden op cool blue

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke website en aankoop met voldoende product informatie

Service
snelle en correcte levering, goed ingepakt en op tijd geleverd.

Assortiment
onvoelde items gekocht of opgezocht om een beoordeling te maken

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tom 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel goed uitgelegd op de site en je vind alles makkelijk terug

Service
Zeer goede service en snelle levering

Assortiment
Enorm groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website
Artikelen makkelijk te vinden.

Service
Levertijd goed nagekomen

Assortiment
Zeer ruime keuze.
Beoordelingen goed te vinden.
Concurrerende prizen

Aanbeveling
Redelijk geprijsde artikelen.
Goede service van Coolblue.

Extra toelichting
Keurig afgeleverd en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason Kloor 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb coolblue een 9 gegeven omdat het natuurlijkniet rëeel is om een 10 te geven, want nergens is het gemak perfect. Voor de rest ben ik superblij met hoe de site in elkaar zit en hoe gemakkelijk het bestellen van het product was, en het maken van het account

Service
De service vindt ik wel een dikke 10 waard, niet alleen omdat ik mijn product op tijd en goed verpakt binnen heb gekregen, maar ook omdat ik bij de coolblue klantenservice al mijn vragen kwijt kan

Assortiment
Ook hier weer een dikke 10 door het grote aanbod van artikelen. Niet alleen had ik hier een grote keus aan hoesjes voor mijn nieuwe telefoon, maar ook heb ik hier al alle onderdelen gezien die ik nodig heb voor mijn computer die ik binnekort in elkaar wil gaan zetten. En dat alles voor een goede prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker weten aanbevelen aan andere mensen door de goede service, het goede gemak en de vele producten dat CoolBlue te bieden heeft!

Extra toelichting
Ik hoop natuurlijk een goede kans te maken op de €100,- shoptegoed zodat ik dit kan gebruiken voor mijn nieuwe computer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veyer 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Super! Zelfs wat te makkelijk om iets te kopen naar mijn mening ;-)

Service
Heel goede service, erg bereikbaar.

Assortiment
Groot, enkele dingen die ik nog mis zoals o.a. camera jibs.

Aanbeveling
Super winkel. Goed qua prijs en kwaliteit. Erg goede service en courante info over de artikkels

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anke 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Top! Super snelle levering

Assortiment
Assortiment is goed maar niet heel breed in alle categorieën

Aanbeveling
Met een breeder assortiment krijgen ze een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Onno 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen vanuit je luie zetel om 21h, de volgende dag 's middags kon ik de blender al gebruiken ... MEGA!

Service
je weet steeds precies hoe het met de bestelling staat, zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GEBRUERS AIME 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zeer gemakkeijk

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke teksten, je weet waar je aan toe bent, hebt snel de gewenste info en kunt snel bestellen

Assortiment
Ruim assortiment aan accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Al heel wat spullen gekocht via de webshop. Nog nooit problemen gehad. Ze doen wat ze beloven vanaf bestelling tot levering. Erg prettige manier om leuke en mooie artikelen te kopen voor een lage prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wordt snel verwerkt

Service
Helaas waren de nieuwe leveranciers diverse dingen, dit werd echter netjes opgelost en met een waardebon erbij.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In de webwinkel heb je ruime keuze met uitstekende prijzen, en de service is ook uitstekend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henkj 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede zoekfunctie, heldere uitleg

Service
prima kennisgeving bij verzending en dergelijke

Assortiment
ruim en via diverse shops

Aanbeveling
Je kunt hier niet fout bestellen, helder en met revieuws

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marissa 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen een paar klikken is het besteld, en de volgende dag al in huis

Service
Zelf had ik mijn adres verkeerd ingevoerd. Het was al 10 uur 's avonds en had niet verwacht dat ik de klantenservice nog kon bellen. Dit was nog mogelijk en zelfs via whatsapp kon ik ze bereiken. Ik werd super vriendelijk geholpen en het was meteen geregeld.

Assortiment
Bijna alles kan er besteld worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Roy Thomas 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enkele kliks weg van een product geleverd te hebben

Service
Altijd goede hulp voor tijdens en na verkoop

Assortiment
Ruime keuze volgens prijs en kwaliteir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt maar in te tikken wat je zoekt en je krijgt het meteen voor je neus geschotelt

Service
vlotte en goede service

Assortiment
Je kunt op coolblue veel vinden in lle richtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cadeaubon ingeven is even zoeken hoe en wanneer in het bestelproces

Service
Contact via email mbt gebruik cadeau bon en betalen restsaldo feilloos verlopen.

Extra toelichting
Heb winkel in Antwerpen bezocht, stelt niet veel voor qua aanwezige producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Desjeux 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je kan vanuit je luie zetel (om cliché te gebruiken) bestellen

Service
ik had het bestelde 's anderendaags; dit was zelfs op 'n zondag !!

Aanbeveling
ik geef geen 10 op basis van één enkele bestelling maar 'n 8 kan ik verantwoorden

Extra toelichting
neen, antwoorden en commentaar zijn m.i.duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marobs 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, snelle afhandeing.

Service
snelle levering, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke website en bestelprocedure.
Duidelijke informatie via E-mail

Service
Zeer snelle levering.
Bereikbaarheid en retourprocedure n.v.t.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
perfect geregeld en snel.

Service
sluit netjes je wasautomaat aan

Assortiment
kan kiezen uit veel merken

Aanbeveling
snel en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wimboer 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je bureaustoel bestellen is simpel

Service
zeer snelle levering!

Aanbeveling
Snelle en correcte afhandeling. Dat moet je hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geweldig 's avonds laat een bestelling doen nog even bellen dan een aardige mevrouw aan de telefoon krijgen dat is top heb ik wel het geluk dat de pakket bezorer altijd vroeg bij ons aan de deur komt dus 23.00 u besteld en 8.30 bezorgt tegek

Service
Ik weet niet of je de tijd tussen bestellen en ontvangen als service kan zien hiervan is men ook afhankelijk van de postbezorger maar de dame .s avonds laat was vriendelijk ik hoop eigenlijk geen gebruik te hoeven maken van de service.

Assortiment
Ik heb even vluchtig door de site en de bijgezonden catalogus gebladerd maar ik ga er zeker meer gebruik van maken

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is goed zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koen Hooft 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn goed vindbaar.

Service
Zo verschrikkelijk snel!

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tom collier 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met interessante pakketten

Service
zaterdag besteld en op zondag geleverd! nog nooit meegemaakt

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
goeie en snelle service en jullie komen de afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Loor sammy 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet weg van huis

Service
Ze waren van hun woord voor 24u besteld de volgende dag gekregen

Assortiment
Ruin assortiment

Extra toelichting
Zeker een aanrader stukken goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk, brstellen is eenvoudig.

Service
Je wordt gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment, ook voor minder gangbare producten.

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anja 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen van achter u computer en alles wordt thuis bezorgd

Service
Snelle service , verzorgd ingepakt

Assortiment
Veel keuze ,en een groot assotiment

Aanbeveling
Een winkel met enorme groot keuze en goeie produkten ,ook de prijs,kwaliteit valt goed mee

Extra toelichting
Ik heb al veel bij coolbleu gekocht ,en ben telkens heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DNacht 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De mobiele website werkt perfect en zoeken is eenvoudig en nauwkeurig

Service
Het ontvangen van een sms over de bezorgingstatus is handig

Assortiment
Assortiment is uitgebreid maar kan altijd groter

Aanbeveling
Zeer veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MV 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.
Je kan CB makkelijk bereiken op allerlei mogelijkheden

Service
Snelle afhandeling van mails en telefoongesprekken.
Altijd vriendelijk.
...

Assortiment
Mag wel wat hi-end materiaal tussen zitten

Aanbeveling
Ben zeer tevreden geweest over al mijn aankopen, retours en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
technische specificaties zijn er als je ze wil, reviews, en voldoende keuze. selecteren, betalen, morgen thuis. Klaar.

Service
Snel, en geen problemen met garanties / reparaties - gaat even vlot.

Assortiment
Aangeboden modellen beperkt zich eigenlijk wel enkel tot de meest recente dingen.

Aanbeveling
duidelijk, snel, goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lia 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en keuze

Service
Je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is. Wordt de volgende dag geleverd, zelfs op zondag

Assortiment
Goed en groot assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar, komen hun afspraken na, bij problemen wordt jeugd super geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marij 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel toegankelijk, overzichtelijk, breed assortiment

Service
snelle levering waar je op kunt bouwen; via track&trace zeer goed te volgen

Assortiment
erg breed van goede kwaliteit en goede prijs

Aanbeveling
je vertrouwen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Te weinig keus op volwaardige laptops. De markt ervan is zo rot al iets.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

stefaan 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk iets te vinden met zoekmachine en een degelijke uitleg over het produkt

Service
supersnelle bestelling die trouwens goed verpakt is tegen beschadegingen

Assortiment
verscheidene modellen van het aangekocht produkt en dit in alle prijsklassen m

Aanbeveling
aangezien mijn positieve uitlatingen kan ik niet anders dan een goede beoordeling te geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen zijn goed te vinden.
Erg overzichtelijk, en duidelijke richtlijnen.

Service
Verschillende aankopen gedaan, en steeds zijn alle afspraken goed nagelomen.

Assortiment
Niet alles, maar toch bijna.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheveneels Hugo 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt iets bestellen vanuit je luie zetel.

Service
Zeer snelle bediening.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik nodig had. Het was volgens mij kwaliteit/prijs goed.

Aanbeveling
Indien er nog iemand producten van Tomtom nodig hebben zal ik ze zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ianpeppie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer overzichtelijk voor mensen die weten wat ze willen, je kan filteren op allerhande specificaties.

Service
Heb ik weinig ervaring mee, ik had een gebroken lens van mijn sony alpha camera, ik heb die proberen her aan te schaffen, maar dat is dus NIET gelukt, ik heb ze anders besteld...

Assortiment
Alle bekende en goede merken aanwezig, van de basic tot de
vlagschippen.

Aanbeveling
Het pakket is fantastisch, voor mij betekent dit :
gemakkelijke website, duidelijke informatie, vlotte afhandeling van een bestelling en vooral, ZEER vlotte levering en steeds volledig intact.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Heidi Swinnen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Juist wat ik nodig had

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews