coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

letterdoos 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eens site gevonden duidelijke indeling om product op te sporen. ook zzer goed dat er kan vergeleken worden!

Service
alles loopt zoals beschreven en beloofd!

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
nu ik het ken zal ik het zelf ook meer gebruiken en anderen duidelijk maken dat het goed is!

Extra toelichting
ik had vlug een bepaald type product nodig om te testen en dit kon niet beter dan via deze weg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel klikken en doorgaan

Service
Via de email wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling staat 👍🏻

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk ingerichte website en verdere behandeling van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kathleenlernout 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je winkelt thuis vanuit je gemakkelijke stoel.

Service
Ik heb het artikel besteld om 23u30. De volgende dag had ik het al.

Assortiment
Ik kon het product krijgen dat ik wilde.

Aanbeveling
Het is een heel gemakkelijke manier om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamran1sheikh 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was zeer makkelijk, ik was maar een paar klikken ver van mijn tv!

Service
Coolblue heeft de beste service en ik ga zonder twijfel meer dingens van hier kopen!
Coolblue u hebt al een vaste klant!

Aanbeveling
Deze website kan je echt vertouwen!

Extra toelichting
Mijn eerste en waarschijnlijk ook de grootse bestelling bij coolblue en dat ging zonder enig probleem zeer goed. Deze website is een dikke aanrader voor iemand die voor de eerste keer een grote bestelling wilt doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
makkelijk te zoeken op de website

Assortiment
volgens mij is er voldoende, zo niet een beetje te veel

Extra toelichting
De bezorging viel wel een beetje tegen. Niet alleen was er geen strik (flauw grapje, maar toch). Daarnaast waren de heren die de machine kwamen brengen niet zo netjes en zorgvuldig als ik had gehoopt en verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arie 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed opgestelde web site

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
wat ik zocht

Aanbeveling
makkelijke web site en bestelling process

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansVanSoom 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzicht is duidelijk. Je hoeft het huis niet uit. Wat kost- en tijdsbesparend is!

Service
Letterlijk rond 23u bestelt en 's morgens rond 10u geleverd.

Eerlijk is eerlijk; Over retourneren en garantie heb ik nog geen ervaring met Coolblue.

Extra toelichting
Als IT'er ben ik op de hoogte van het wereldje en zoek ik verschillende websites af achter de voordeligste prijs. Hiermee kan je in enkele minuten enkele tot honderden euro's uitsparen. Coolblue heeft niet altijd op alles de scherpste prijs, maar het gebeurd! Combineer dit met een bestelling tot 0u30, een gratis verzending en een snelle levering... Ik geloof het amper zelf. Eindelijk een bedrijf die het niet enkel bij praatjes houdt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbe 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site. Alles is makkelijk te vinden

Service
Vrijdagavond een bestelling gedaan en zaterdagochtend voor 12 uur al in huis. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Heb alleen met de levertijd te malen gehad en die was prima

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik heb nu 2 x iets besteld en het is ons heel goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 20-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
De site werkt redelijk gemakkelijk

Service
Ik heb mijn wasmachine nog niet binnen. Dit komt vooral door de bezorgservice. Ik heb met de bezorgservice (Niet coolblue zelf) gebeld en gemaild en ze hadden telefonisch gezegd dat ze de levertijden zouden aanpassen aangezien ik van 8 tot 5 op het werk ben. De dag daarna krijg ik een mail van we bezorgen uw bestelling tussen 12 en 5... Oftewel de chauffeur komt voor niks langs. Dit is niet coolblue zelf maar als webshop ben je verantwoordelijk voor de levering vandaar mijn 5.

Assortiment
Goed assortiment, weinig aan toe te voegen.

Aanbeveling
Goed aanbod, overzichtelijke site, maar de bezorgservice moet beter wil coolblue hoger scoren.

Extra toelichting
Goed bezig, maar het kan beter.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jeffrey 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel besteld

Service
In de avond besteld en 12 uur later al bezorgd. Top.

Aanbeveling
Gebruik van de websites is erg gemakkelijk. Vooral de vergelijking tool is handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anoniem 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg duidelijk en alles snel kunnen vinden!

Service
Super goed! Volgende dag echt in huis.. dat verschilt nog eens per winkel maar hier was het echt wat ze hadden beloofd!

Aanbeveling
Alles kunnen vinden tegen een goede prijs

Extra toelichting
Super goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A M Tuijl 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Goede communicatie

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Indruk en ervaring goed

Extra toelichting
Donderdag ging onze oude wasmachine stuk, vrijdag morgen 11,00 stond de nieuwe op plek van de oude machine. Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je stoel in een paar klikken bestellen

Service
snelle service gewoon correct

Assortiment
zo veel dat de juiste keus er altijd bij staat

Aanbeveling
zoals gezegd de snelle service is voor ons belangrijk alsmede de goed prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet. Duidelijke informatie. Goede foto's van het product

Service
Snelle reactie op mijn aankoop, snelle levering van het product. Goed op de hoogte gehouden wanneer het product afgeleverd werd. Leuk dat jullie dit met humor doen!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Snelle levering

Extra toelichting
Houd de humor er in. Dat is echt een leuek toevoeging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toekerke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk kiezen vanuit je zetel en zelfs als je vragen hebt, wordt je op je wenken bediend

Service
besteld en 's anderendaags in huis

Extra toelichting
Je kan online kiezen, reviews lezen, vragen stellen indien nodig, wachten met je aankoop en dan toch aankopen op het moment dat je zelf kiest! zoals beloofd is de bestelling 's anderendaags in je bezit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en Snel

Service
Voor 23.59 besteld -> volgende dag in huis!

Assortiment
Alleen producten die jullie goed vinden, geweldig!

Aanbeveling
Simpel / Snel / Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle de Jong 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kopen gaat heel gemakkelijk

Service
Vragen worden snel beantwoord

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Goede ervaringen

Extra toelichting
Wel heel veel emails die je krijgt na aankoop (overkill)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Nens 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld, daags nadien geleverd.

Service
Je kan je bestelling van het begin tot het einde opvolgen, wat een gemak en service

Assortiment
Ruim assortiment. Ik heb een smartphone en een reistas gekocht. Ze waren alletwee goed beschreven op de site van Coolblue. What you want is what you get.

Aanbeveling
Zeker aan te raden om hier te bestellen. Super service, ruime keuze van producten en je bestelling is perfect op te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw van Leeuwen 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk, duidelijke site.

Assortiment
de winkel zou wat mij betreft nog uitgebreider kunnen qua producten.

Aanbeveling
vind het gewoon super hoe snel er wordt geleverd.
bestellen en de volgende dag ook echt in huis.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden.
ik vind het echt een top zaak.
Ik heb nog geen producten gehad waar iets aan mankeerde of die ik retour heb moeten sturen, dus weet niet hoe de service dan is.

Extra toelichting
Ik koop voortaan al mijn producten bij Cool blue als ze die in hun assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ValerieBeckers 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijk, ik vond er direct alles op dat ik nodig had!

Service
Ik had geen hulp nodig, maar als ik die wel nodig had, was die zeker beschikbaar :D

Assortiment
Opnieuw, ik vond alles wat ik nodig had!

Aanbeveling
Goedkoper dan elders, duidelijk en een groot aanbod met andere woorden een grote aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De navigatie op de website is makkelijk

Assortiment
Ze hebben zat keuze

Aanbeveling
Ben niet in de winkel zelf geweest maar de website krijgt van mij dit cijfer

Extra toelichting
Ik had het product rond 11 uur 's avonds besteld en was de volgende dag om 3 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mosselanthonie 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prachtige leveringstijden en mogelijkheden.

Service
De beste klantenservice dat ik ken.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb al meerdere malen deze webshop aanbevolen.

Extra toelichting
Van alle webshops die ik afgetast heb, is die van coolblue toch degene waar ik het meest tevreden over ben. De prijzen zijn niet de goedkoopste van de markt, maar nog steeds erg aangenaam. De klantenservice is voornamelijk waarom ik mijn elektronische toestellen aankoop via deze webshop. Als er problemen zijn moet je je geen zorgen maken en kan je altijd rekenen dat ze er de gepaste oplossing voor vinden. Voor zo'n prachtige klantenservice betaal ik met plezier enkele (minieme) euro's meer dan in de goedkopere internetwinkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GC7635 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel bestellen

Service
voor reparatie ander apparaat uitstekende service, zowel aan telefoon als in winkel

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede website, winkel en service

Extra toelichting
ook in winkel goede uitleg gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nopat 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan in alle gemak jou keuze maken over de producten die je wenst

Service
zeer snel

Assortiment
zeer ruime keuze aan producten

Aanbeveling
je kan op ge gemak thuis je keuze kamen en vergelijken met andere sites.
eenmaal besteld is je pakketje snel bij jou thuis.

Extra toelichting
na veel zoeken op het net vond ik bij Coolbleu de beste koop en snelste levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk. Betalen via ing app is niet mogelijk voor mij helaas (Windows Phone). Gewoon via ideal gaat overigens prima.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling via mail en sms.

Aanbeveling
Gebruikersgemak staat vooraan bij Cool blue

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Karen 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder te registreren kan je bestellen. Heel fijn om niet weer een paswoord te verzinnen en te onthouden.

Service
Heel snel na het bestellen, kreeg ik een sms dat het was ingepakt en daarna een mail dat het verzonden was. Ik ben heel goed geinformeerd. Belofte wordt nagekomen! Ik had de bestelling volgende dag in huis in vergelijking tot coolblue's concurrent.

Assortiment
Ik ken het volledig assortiment nog niet, daarom een 7.

Aanbeveling
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mike van Gool 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Boter bij de vis coolblue doet precies wat ze beloofd. Wasmachine en wasdroger op zolder geïnstalleerd en het oude mee teruggenomen. Goedgehumeurde mensen die het uitvoeren. De machines zijn top

Assortiment
Zeer royaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Geerdens 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Langscomputer vlug en snel,wat wil je nog meer.

Service
Zeer goede service.Topsnel.'s Avonds laat besteld, de dag erna in de voormiddag reeds geleverd.Suoersnel.

Assortiment
Veel keuze op de website.Goede keuze kunnen maken door de produkten te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
De snelhed, correctheid, prijs.Gratis leveren is heel zeker een pluspunt.

Extra toelichting
Niets dan positieve ervaring na mijn eerste bestelling bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mabbe 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je vind veel wat je nodig hebt

Service
Ik ben niet tevreden ik heb donderdag wat besteld en hebt het nog niet ontvangen terwijl ik dat nodig had dit weekend ...

Extra toelichting
Ik heb mijn pakje na 3dagen nog niet terwijl er stond morgen in huis... Ik had het dit weekend nodig ik vind dit egt geen goeie service :/

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Guilini 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen auto nodig, geen file, afhaalpunt heel dichtbij, enz...

Service
Alles te traceren, op de minuut zelfs. Super !

Assortiment
In de winkel vond ik mijn keuze niet. Bij jullie wel ! Eerlijke prijs.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen ook ! Vanaf nu raad ik het aan iedereen aan. Aan m'n familie en aan de collega's dus.

Extra toelichting
Economisch verantwoord. Financieel zeer interessant. Eerlijke prijzen. Heel gemakkelijk en zeer praktisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happyman 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit een luie stoel gemakkelijk keuzes te maken

Service
Tot nog toe normaal proces en voldoet aan verwachtingen. Op langere termijn bij eventuele zaken die met service te maken hebben nog geen ervaringen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en kom eenvoudig in aanraking met andere producten dan het gezochte.

Aanbeveling
Op basis van opgedane ervaringen.

Extra toelichting
Laatst (waarschijnlijk op het moment suprême) nog geconfronteerd met een artikel van/over Cool bleu in het Brabants dagblad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan Karelse 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede service

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Het uitgebreide assortiment en de zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijk, bestel, betaal en het wordt geleverd

Service
Van a tot Z wordt je begeleid

Assortiment
Je kunt echt alles kopen

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snelle levering, top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden

Service
Hele snelle levering, super!

Assortiment
bijna alles is er en voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een heel,duidelijke website

Service
Om 23.00 uur besteld en om 13.00'de andere dag lag het al bij AH. Afspraak keurig nagekomen en keurig opmerking hoogte gehouden van waar het pakket was.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Je vindt snel wat je nodig hebt, je betaalt en het staat op de stoep de volgende dag. Wat elke webshop doet dus

Assortiment
Groot assortiment, maar dat weet je al van coolblue

Aanbeveling
Doet het heel goed als webshop maar die 5 oefeningen op de doos en wacht therapie na de aankoop is mijn inziens over de top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

biscum 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles duidelijk overzichtelijk

Service
Ze doen wat ze binnen beloven. Levering binnen 24 uur

Assortiment
Alles van electronica wat ik nodig heb kan ik er vinden tegen een concurrerende prijs

Aanbeveling
Gewwon naar Coolblue

Extra toelichting
De volgende keer ga ik weer naar CoolBlue. Ik heb inmiddels er 4 keer iets aangeschaft en alles 100% naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Illis 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk en snel. Hoeft geen acount aan te maken.

Service
Vriendelijk en snel

Assortiment
Niet alle kleuren op voorraad

Aanbeveling
Snel, vriendelijk, makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Service en stiptheid 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, snelle site

Service
Elke dag kunnen bestellen en de volgende dag bezorgen, geweldig!

Assortiment
Zeer ruime keuze en overzichtelijk.

Aanbeveling
Snelle afhankelijk, zeer ruime keuze en snelle levering.

Extra toelichting
Commentaar van gebruikers van artikelen is voor mij belangrijk en doorslaggevend!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sam Pull Services 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is snel en je wordt op een positieve manier op de hoogte gehouden wat het gemakkelijk maakt je bestelling als klant te doen.

Service
Elke stap omtrent je bestelling wordt snel en overzichtelijk gemeld. Ook na je bestelling. Zonder dat het voelt als spam omdat er altijd een positief gevoel dmv een leuke zin of uitspraak in zit verwerkt.

Assortiment
Volgens mij is die super compleet. Msar daar ga ik nog achter komen :)

Aanbeveling
Zo wil ik online aankopen doen.

Extra toelichting
Nooit meer een ander?!.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sk130396 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel. Eenvoud, maar duidelijkheid: zoals het hoort.

Service
Besteld voor middernacht; dag erna aangekomen! Topservice.

Assortiment
Ruim aanbod. Alles is er te vinden.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en correct.

Extra toelichting
De website is makkelijk. Goed beveiligd ook. Levering en service zoals altijd on point.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D Kolkman 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wisten wat we wilden en de prijs is oké.Was allemaal gemakkelijk te vinden en vlot af te handelen.

Service
levering voldeed aan verwachting. geen extra kosten.

Assortiment
Assortiment voldeed aan verwachting. Prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze bestelling.

Extra toelichting
Coolbleu gewoon doen, Coolbleu doet het gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faiko 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had een idee van ik zocht en door het gemak van de site ben ik bij de keuze kunnen komen die goed past bij wat ik nodig heb.

Service
De bestelling liep vlot, gemakkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Alles hebben lijkt me niet mogelijk maar het assortiment is toch zeer ruim te noemen.

Aanbeveling
Ruime keuze, bestelling gemakkelijk te plaatsen en een vlotte levering.
Het feit dat je ook in het weekend je bestelling kan ontvangen is een enorme pluspunt.

Extra toelichting
Er zijn 2 dingen die iuk niet in het assortiment vind, maar voor de rest kan ik niets vinden dat ik niet goed vind. Ik ben zeer sceptisch wat online shoppen betreft, daardoor ben ik dan meer dan positief verrast. Bedankt Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Slurink 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Stofzuiger kapot. Gelijk een nieuwe besteld bij Coolblue.

Service
Gelijk de volgende dag in huis op het aangegeven tijdstip

Assortiment
Wat wij zochten was er en voor een normale prijs.

Aanbeveling
Voor de eerste keer een prima ervaring

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk aanbod .

Service
Snelle levering

Assortiment
Teveel om op te noemen

Aanbeveling
Als je bij Cool Blue niet kan slagen krijg je het moeilijk .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Beenen 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet beter of slechter dan een willekeurige gerenommeerde site.

Service
Uitermate korte levertijden is een onderscheidende kwaliteit.

Assortiment
Niet overdreven veel keuzemogelijkheden. Voldoende keuze in elk segment. Kwalitatief voldoende tot uitstekend.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven en je vind zo wat je zoekt.

Service
Gratis verzending, volgende dag al geleverd. Echt top

Assortiment
Heel veel tassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karim 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dat ging snel!

Service
Dat ging nog veel sneller!

Assortiment
Ik had eigenlijk alle keuze die ik moest kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John K 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan bijna niet makkelijker om je gewenste product te vinden.

Service
Snelle mailtjes, goed contact aan de telefoon, en ze doen niet moeilijk als je aan het eten bent. Ze sturen dan gewoon een mailtje.

Aanbeveling
Ik denk dat ik iedereen dit gemak en deze service toe wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews