coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 21-12-2018

Algemene score

1,0
Apple Oortjes besteld. Zouden de volgende dag worden bezorgd. Geen postbode gezien... zegt Coolblue doodleuk word een dag later bezorgd... gebeld met de klantenservice en die zouden direct nieuwe opsturen en deze zouden 's avonds tussen 18:00 en 22:00 bezorgd worden.. prettig geregeld zou je zeggen. Om 21:00 toch maar voor de zekerheid de klantenservice gebeld omdat ik weer geen postbode had gezien. Ze hadden besloten dat ik maar een dag langer moest wachten. Daar sta je dan op een verjaardag zonder cadeau... En het ergste is natuurlijk dat er op de website geschreeuwd word met "vandaag voor 23:59 besteld is morgen gratis bezorgd". Voor mij kan Coolblue de stampot in ! Bijzonder slecht gedrag van een toko met een bult poehaa.. Kortom "veel beloven, weinig geven doet gekken in vreude leven" Top Coolblue !!!
Officiele reactie van Coolblue 28-12-2018

Beste Johan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw klacht kenbaar te maken. Wat vervelend dat er vertraging is ontstaan met de levering van jouw pakket. Dit hebben we meteen verder voor je uitgezocht.

In december is het de drukste maand voor onze pakketbezorgpartners. Hoewel wij er alles aan doen om de kans tot vertragingen zo klein mogelijk te houden, wil het soms toch wel eens mis gaan. Het pakket is geleverd bij de bezorgdienst, hier is er helaas een vertraging ontstaan. Onze excuses voor de verkeerde communicatie in deze situatie.

We zien dat je de oortjes ondertussen hebt ontvangen! We hopen dat de jarige alsnog blij was met het verlate verjaardagscadeau.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kristy 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne webshop. De website is duidelijk en overzichtelijk. Geen nonsense knopjes of iets dergelijks. De bezorgers waren stipt. Super fijn dat er van te voren een e-mail en sms wordt verstuurd én ook nog wordt gebeld dat zij eraan komen. De bezorgers waren heel rap met het plaatsen van mijn koelkast. De gang is erg krap, maar zij hebben uitstekend gehandeld. Ook waren ze erg vriendelijk. Al met al een top ervaring! Zal jullie zeker promoten in mijn omgeving en vaker bij jullie kopen. Dank voor alles.

Reageer

Toon 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, transparant, snelle levering
En goede info over het tijdstip van levering. De website is erg overzichtelijk.
Ook betalen gaat zonder problemen

Reageer

marion faassen 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel kort en bondig heb al vaker bij coolblue besteld en gaat altijd goed en ook heel snelle levering. Gewoon zo doorgaan.

Reageer

Rin 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service, vriendelijke bezorger die inderdaad kwam op het tijdstip dat hij had aangegeven

Reageer

Gineke 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, goede prijs/kwaliteitverhouding, prima productinformatie, handige keuzehulp en tot slot: geweldig dat de bezorging per fiets gaat. Goed voor het milieu en de conditie van de bezorger.

Reageer

Fritzen 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering bijna tot op de minuut nauwkeurige levertijd maar weinig bedrijven kunnen hieraan voldoen en zouden een voorbeeld kunnen nemen hieraan.

Reageer

Mizzilse 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen zijn vriendelijk, hebben degelijke kennis over hun producten en staan je bij als je twijfelt. Er is een goed aanbod online, bijna alles wordt de volgende dag thuisgebracht. De 30-dagen retourneertijd vind ik een leuke mogelijkheid. Ook de reviews van klanten vind ik een leuke manier om na te gaan of je beter voor een bepaald product kiest of niet. Coolblue is gewoon een dikke aanrader point final !

Reageer

Yvonne 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue stelt nooit teleur en levert stipt en met een glimlach. Waarom nog ergens anders kijken?

Reageer

Cor 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk. Men komt de belofte die zij doen na. Scherpe prijzen. Goede presentatie op hun websites. Leuke combiaanbiedingen.

Reageer

Berthe 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm vriendelijke klantendienst en supersnelle service! Producten zitten veilig verpakt en zijn kwalitatief dik in orde! Top!

Reageer

jonnydo 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van product dat overigens 2 dagen later goedkoper op de site stond en verschil zonder problemen wordt verrekend!

Reageer

Kitty Levin 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden over de service en vriendelijkheid van de bezorgers

Reageer

Mevr GEJ schreven 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een fijne winkel snelle levering als je nu dingen besteld dan heb je de volgende dag al meteen en het is een makkelijke website en alles is ook duidelijk aangegeven op de website

Reageer

Remy 20-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en vakbekwame verkoper bij de aankoop van product naar mijn keuze keuze.
Ook goede voorlichting over de verkoopvoorwaarden.

Reageer

buckg 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede produkten; snelle levering met mogelijkheid afhaalpunt bij supermarkten; goede service.
Mijn nieuwe Nokia telefoon begaf het binnen 2 dagen. Direct na invullen formulier nieuw exemplaar gestuurd zonder problemen. Prima.

Reageer

Peter 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd, met name bij aangekochte spullen sinds jaren. Goede garantie en snelle levering. Staan open voor eventuele vragen èn aanverwante oplossingen. Betaalbare kwaliteit en contact met de verkoop. Een aanrader denk ik.

Reageer

torteur 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb inmiddels best veel producten gekocht via Coolblue. Zoeken (en vinden!) is op hun site erg makkelijk. Assortiment is groot en veelzijdig. Bij prijsvergelijking met andere aanbieders komt CoolBlue er met enige regelmaat (net) iets boven, maar dat wordt ruim gecompenseerd door hun dienstverlening. Ongehoord, wat een goede service biedt Coolblue. Levering altijd op tijd (of PostNL heeft vertraging); informatie via de site is duidelijk en uitgebreid; telefonisch goed te bereiken en altijd goed te woord gestaan; via WhatsApp idem. Retourneren en/of omruilen gaat eenvoudig en zeer snel; geen lastige langdurige procedures.
Samenvattend: Coolblue is met hun serviceverlening zéér klantgericht en denkt uitsluitend in oplossingen, samen met die klant. Chapeau!!

Reageer

Dagmar 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede ervaringen opgedaan met Coolblue, Goede spullen, goede prijs, snelle levering.Ze krijgen alleen geen 10 van mij omdat ik niet weet hoe ze klachten afhandelen. Nooit een klacht gehad.

Reageer

chris 20-12-2018

Algemene score

3,0
Vandaag zou ik een pakketje ontvangen, echter die is op een ander adres afgeleverd en getekend en in de brievenbus gegooid?
Na het bellen met de klantenservice werd mij verteld dat ze binnen 24uur het oppakken en dan kan het aan de hand van de verkrijgbare info nog wel een paar dagen duren.
HEERLIJKE SERVICE WAARBIJ IK OOK WERD BESCHULDIGD VAN HET WEL ONTVANGEN HEBBEN
Dagen wachten nu
een nieuwe bestellen gaat sneller maar ik bestel hierna nooit meer bij Cool blue
Officiele reactie van Coolblue 21-12-2018

Beste Chris,

Dank je wel voor je review. Ontzettend vervelend te lezen dat jouw bestelling op een ander adres is geleverd. Wat stond er op de order?
Ondertussen zijn wij een postonderzoek voor je gestart, dit kost tijd.
Natuurlijk baal je, wij ook. Helaas kunnen wij dit onderzoek niet versnellen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Maik 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In één woord fantastisch! Apparaat snel geleverd en volledig naar wens. Kreeg zelfs 34 euro teruggestort omdat het apparaat enkele dagen later in de aanbieding was. Wat verwacht een mens nog meer van een webshop! Super! Lekker bezig coolblue :)

Reageer

Andrensek Rudy 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke Website en een zeker goede afhandeling can de Bestellung. De levering van het bestelde product werd op de afgesproken dag adgeleverd.

Reageer

Harriëtte 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg duidelijke webshop, ook voor mensen die niet zo vaak online bestellen.
Afspraken worden nagekomen en vlugge en correcte afhandeling.

Reageer

Ross 20-12-2018

Algemene score

5,0
Naim Muso WiFi luidspreker op donderdag besteld én via IDeal betaald. Levertijd binnen één dag lukte niet, vanwege (kerst)drukte bij Post.nl. Hier heb ik begrip voor. Maandag bericht om 07.45 dat de Naim tussen 08.45 en 10.45 bezorgd zou worden. Om 08.21 bericht: pakket bezorgd. Huh??! Niets ontvangen, ook niet bij de buren afgegeven. Meteen Coolblue gebeld, zij zouden pakketonderzoek laten verrichten bij Post.nl. Dat zál wel, maar ondertussen is het al ‘n week geleden dat ik de Naim heb besteld én betaald. Nu moet ik afwachten totdat Post.nl naar Coolblue reageert alvorens er verdere actie ondernomen kan worden. Dat kan nog ‘n tijdje duren met de feestdagen... ik wil gewoon dat het product geleverd wordt, ik heb er toch voor betaald?! Het gaat om ‘n hoog bedrag dat nu ergens “rondzwemt”. Ik baal écht als ‘n stekker en mijn vertrouwen in ‘n goede afloop verdwijnt met de dag. Voor de bemoedigende woorden dat het uiteindelijk wel goed komt koop ik niets... Het moet toch niet zó moeilijk zijn om ‘n track & trace code en in dit geval de verantwoordelijke bezorger te achterhalen???
Officiele reactie van Coolblue 21-12-2018

Beste Ross,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit hoort natuurlijk niet. Ondertussen zijn we alweer een paar dagen verder en zijn wij benieuwd of je het ondertussen hebt ontvangen?
Wij ontvangen graag jouw reactie + ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl
Wij gaan graag voor je aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marco 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue bestellen is ‘n feestje. De klantgerichtheid is top. De bezorgers zijn vriendelijk en servicegericht, de luchtige humor in de correspondentie geeft je een goed gevoel. Superclub!!

Reageer

sylvia smet 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit van de producten is top.
Heb je een extra vraag, geen probleem, de medewerkers helpen je met veel plezier om jouw vraag te beantwoorden. je krijgt correct antwoord zonder de 'klassieke' verkoperspraatjes om te 'willen' verkopen en dat apprecieer ik ten zeerste :-)

Reageer

Mirjam 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue heeft geweldige klantenservice, goede uitleg van producten, prettige webshop. Soms niet de goedkoopste maar daarvoor krijg je wel altijd super service. Snelle levering. Aanrader.

Reageer

Sis 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en ze maken er een feestje van top volgende dag in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden

Reageer

Elly 20-12-2018

Algemene score

10,0
Wij waren snel aan de beurt (lees: veel medewerkers aanwezig). De jonge man die ons heeft geholpen vroeg waarvoor wij kwamen en heeft duidelijk geluisterd naar onze wensen. Hij heeft ons meerdere mogelijkheden laten zien die een keuze gemakkelijk maakte.
Helemaal super!

Reageer

Monique 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke product informatie, vergelijkingen met andere producten. Daardoor maken van de keuze makkelijker. Erg tevreden met de service

Reageer

Th. Moras 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23.59 uur besteld, en morgen al gratis in huis.
En heb je een verkeerde keus gemaakt geen enkel probleem en wordt verholpen en opgelost.

Reageer

Marieke 19-12-2018

Algemene score

3,0
Ik had goede ervaringen bij Coolblue, tot ik er een wasmachine bestelde. Fijn, dacht ik, volgende dag geleverd. Want zonder wasmachine is toch niet echt handig. Donderdag besteld, vrijdagavond levering. Helaas liep het anders. Klemschade, dus zaterdagochtend zou een onbeschadigde komen. Helaas was er intern niet goed gecommuniceerd, waardoor er geen levering plaats vond. Zondagochtend herkansing. Helaas verkeerd ingepland, levering zou zondagmiddag plaatsvinden. Ik had toch echt aangegeven dat ik dan niet thuis zou zijn... Toch maar weer de klantenservice gebeld (inmiddels voor de 4e keer in twee dagen tijd). Kreeg ik te horen dat ik zaterdag gebeld had moeten worden, omdat levering op zondagochtend niet mogelijk was. Niemand gebeld, dus intern communicatiefoutje van Coolblue. Oké, ik blijf positief, levering naar woensdagavond verzet. Ja, eindelijk stonden ze die avond voor de deur! Helaas bleek bij het uitladen dat de wasmachine klemschade had...
Toen maar besloten dat ik mijn geld terug wilde en de wasmachine elders besteld.
Samengevat, wasmachine besteld en 6 dagen later nog geen onbeschadigd product in huis. Erg teleurstellend.
Officiele reactie van Coolblue 21-12-2018

Beste Marieke,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend balen om te lezen dat het allemaal zo moeizaam is verlopen met jouw bestelling. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.
Volgens onze laatste gegevens is de order geannuleerd.
Het spijt ons dat het zo gelopen is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Frans 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zondagavond besteld en maandag met de middag was de vaatwasser er. De bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben keurig alles uitgepakt en de oude meegenomen. De website is gebruiksvriendelijk en geeft veel informatie over de producten.

Reageer

Will 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, wat op de website staat kan ook geleverd worden.

Je hoeft niet eindeloos door te klikken om op de pagina te komen die angeeft dat het product niet geleverd kan worden.

Reageer

Loes 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop goede informatie snellle simpele afhandeling en afspraken worden na gekomen

Reageer

Mvr 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een snelle levering, supergoede klantenservice en makkelijke, overzichtelijke site.

Reageer

Sylvia willems 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over coolblue, super snelle levering. Ze houden echt woord. Echt een aanrader als je iets wilt bestellen super snel geleverd zelfs op zondag toppie.

Reageer

Rob 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkt altijd goed. Zo lang ik er klant ben nog nooit een probleem mee gehad. Ook als de garantie termijn verstreken is komen ze met acceptabele oplossingen.
Levering altijd op tijd.

Reageer

Francesca 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webwinkel, veel producten. Bestelproces is duidelijk en levering is zeer snel. Producten komen netjes aan.

Reageer

Nico 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , goede begeleiding , ruime sortering genoeg reviews om een goede keuze te kunnen maken

Reageer

Kwaliteit en service 19-12-2018

Algemene score

9,0
Artikel snel gevonden op site. Deze besteld via aangegeven duidelijke stappen.
Daarnaast werd het artikel de volgende dag geleverd. Kortom zeer tevreden.

Reageer

Francis 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service.

Reageer

Jpablo 19-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great service! They put the wasmachine where we want it, they installed and made the first trial. Really happy with the service and the product

Reageer

R.A. Lodewijks 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede en overzichtelijke winkel waar goed en vriendelijk personeel werkt.

En nog voordelig ook , helemaal top

Reageer

Rene B 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds besteld en volgende dag in huis
Das beter als een andere keten waar het product volgens de site op voorraad staat en na 3 weken nog niet geleverd

Reageer

P. Nijkamp 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkele aankoop gedaan waar ik spijt van had, altijd goede service en zeer betrouwbaar. Het prijsverschil moet wel enorm zijn wil ik hier niet bestellen als coolblue het aanbiedt. Zelfs als het hier een tientje duurder is gaat mijn geld naar CoolBlue.

En dan nog maar niet te beginnen over CoolBlue vandaag nog! 😍

Reageer

Wendy ten Velden 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, betrouwbaar, goede updates onderweg via de mail. Goed aanbod van merkwaren, op voorraad. Echt heel tevreden.

Reageer

Ankie Pankie 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare website en shop! Levering is ook tip-top in orde. En ook zeer goede naservice. Ik heb al meerdere malen bij coolblue.be bestelde, en ben steeds zeer tevreden. Aanrader dus.

Reageer

Lia 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle en correcte levering zelfs in de
drukke periode. Wij hebben vaker zaken bij coolblue besteld en alles Is altijd uitstekend verlopen. Zeer tevreden.

Reageer

Wim 18-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, en goede dienst na verkoop. En je kan altijd in 1 van de winkels terecht , waar je heel goed geholpen wordt door de vriendelijke verkopers.

Reageer

Toon meer reviews