coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1099 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Holstein 03-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen na wat ze beloven. Verzending is perfect. Bij eventueel retourneren wordt bedrag netjes teruggestort. Ben heel blij met mijn telefoon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erremes 03-03-2017 Via de website gekocht

Een van de betere webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snelle levering, niet altijd de scherpste prijs maar wel een vertrouwd adres. Door de vele bezoekers vaak ook bruikbare product reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 03-03-2017 Via de website gekocht

Goed advies en snelle levering

Algemene score

9,0
Op zoek naar een goede fototas viel mijn oog op een aanbieding bij cool blue. Omdat ik twijfelde, heb ik gemaild en advies gevraagd. Binnen een uur had ik een duidelijk antwoord, heb ik mijn tas besteld en binnen de kortste keren in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 03-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat ik wat goedkoper terecht kon voor de aanschaf van vaak dure koffers! Ik was welliswaar aan een bepaalde kleur gebonden maar dat mag de pret niet drukken. Keurig verpakt en verstuurd. Ik ben blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 03-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service , Mooie site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie site , overzichtelijk . Mooi met die video uitleg bij producten . De verzending is uitstekend en het product netjes verpakt , Helemaal top .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessandra 03-03-2017 Via de website gekocht

Great service

Algemene score

10,0
The product had a good price and was delivered on time - according to what was informed.
I do recommend the web store and I do plan to buy more products of Coolblue

Reageer

Elly Gebuis 03-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website . Heel overzichtelijk . Snelle levering en goede service. Kortom een zaak om aan te bevelen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GW 03-03-2017 Via de website gekocht

Voortreffelijke service! Perfecte levering volgens afspraak

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke site en goede service! Je kan kiezen uit een heel groot assortiment en vergelijken met andere winkels. Heb al enkele aankopen gedaan via Coolbleu en was steeds tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudshoorn 03-03-2017 Via de website gekocht

Prima!

Algemene score

10,0
Duidelijk, makkelijk, snelle levering.. Gewoon prima! Bij het ouderwetse winkelen is de keuze vaak beperkt, niet voorradig, of lastig uit te vinden welk product je moet hebben. En het winkelen is allang geen beleving meer. Prima online store dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Patrick 03-03-2017 Via de website gekocht

Niet helemaal vlotjes ....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bestelling was geannuleerd omdat de betaling van Ideal niet binnen 15 minuten ofzo bij hen zichtbaar was. Gebeld en toen konden ze mijn betaling wel zien. Huisnummer had ik verkeerd ingevuld, ja domme fout van mij, maar hadden ze vervolgens na een volgend telefoontje niet in de juiste bestelling gewijzigd dus dat is fout gegaan. Verder ok.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 04-03-2017

Beste Patrick,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. Wat jammer dat we iets te voorbarig waren met het annuleren van uw bestelling terwijl de betaling onderweg was. Gelukkig kon één van onze medewerkers dit voor u rechtzetten en uw bestelling door laten gaan. Dat hierbij uw huisnummer niet goed is gewijzigd, is natuurlijk niet de bedoeling. Als u het ordernummer van uw bestelling zou willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl samen met een begeleidend schrijven, gaan wij voor u kijken of we nog iets kunnen doen om u nog wat positiever te stemmen over uw bestelling. We vernemen het graag, alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Klaas 03-03-2017 Via de website gekocht

Deskundige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundige service die voor mij reden was de aankoop bij Coolblue te doen, ondanks dat Coolblue dit keer niet de goedkoopste was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 03-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch van A tot Z

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een feest om bij Coolblue te bestellen. Een hele belevenis! Alles klopt gewoon.. van bestelproces tot communicatie tot levering. Heerlijk, zoals het hoort!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 03-03-2017 Via de website gekocht

doen wat beloofd wordt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had voor een cadeautje mijn Applewatch beslist nodig. Toen ik de klantenservice belde met de vraag over de levertermijn werd ik prima geholpen en werd ter plekke mijn bestelling afgehandeld. En inderdaad de volgende dag het bestelde in huis! Zelfs de AMAC kon mij dit niet toezeggen......

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 03-03-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Uitstekende zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een zeer uitgebreid aanbod, goed te vinden op de website. In de winkel wordt je niet alleen zeer vriendelijk geholpen, als je problemen hebt wordt je ook daadwerkelijk goed geholpen. Opsturen gaat snel en met ruim voldoende informatie vooraf. Ik raad Coolblue zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleonore 03-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van mijn broer Coolblue gekozen en daar geen spijt van gehad!
Heel fijn dat jullie helpen met gegevens over te zetten van oude naar nieuwe apparaat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs 03-03-2017 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle service, goede producten en goede prijzen je krijgt altijd wat je verwacht. klanten service is ook top en de bezorgtijd is kort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ChrisGW 03-03-2017 Via de website gekocht

Alles prima in orde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keus op de site en goedkoper dan elders. Goede service. Had rond negen uur 's avonds
besteld en was de volgende dag keurig bezorgd. Maak er zeker nog een keer gebruik van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 03-03-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd en gratis geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is echt waar... de bezorgers van Dynalogic kwamen rond vooraf aangegeven tijd. Je wordt continue via mail en sms op de hoogte gehouden hoe laat je bestelling bezorgd wordt. Daar hou ik van! Ze sjouwden de oude wasmachine van zolder en de nieuwe weer omhoog. En alles verliep heel vlot. Super service. Was dat bij elke webwinkel maar zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spriet81 03-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een super winkel met goede en deskundige medewerkers, duidelijke informatie bij de producten en prima service! Ik ben heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria m 03-03-2017 Via de website gekocht

Snelle, betrouwbare service

Algemene score

9,0
meerdere keren verschillende apparaten besteld bij coolblue. Elke keer snelle levering, de apparaten in perfecte staat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeGe 02-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar doen wat ze beloven !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb diverse apparaten via CoolBlue gekocht helaas heb ik ook wel zaken retour moeten sturen
omdat het apparaat tegenviel.
Dit werd zonder gemor geaccepteerd, en ik had binnen de kortste keren mijn geld terug !

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veronica 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen op de website is erg makkelijk. Twee bestellingen vlak achter elkaar gedaan. Tot mijn verrassing wordt er zelfs op zondag geleverd. Snel en accuraat! De teksten op de doos vond ik grappig, mijn katten vonden de doos geweldig om op te liggen ( beter dan hun eigen kattenflat).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Schuller 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima services, snelle levering, goed geholpen door klantenservice en leuk om een extra sd kaart te krijgen. Al met al een goede keuze om bij Cool blue te kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Andy 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima product

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, geen leveringskosten en de dag erop geleverd via Bpost. Meerdere betalingsmogelijkheden en prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 02-03-2017 Via de website gekocht

Wat moeizame start; prima eindresultaat: I'll be back!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze, goede prijs. Ook de keuzehulp werkt prima. Het optimisme en de vriendelijkheid van de medewerkers is ook prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

C.P. Boutestein 02-03-2017 Via de website gekocht

Correcte snelle afhadeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ophalen bij afhaalpunt vind ik fijn! Snelle levering ook van in goede staat maar gebruikte artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon 02-03-2017 Via de website gekocht

Top service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne webwinkel en de service die ze leveren is echt heel goed. Voor mij een reden om er vaker wat te bestellen.
Nette bezorgers, snel binnen en ze geven duidelijk. Je weet goed waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-03-2017 Via de website gekocht

Top Bedrijf waar de service en snelle levering voorop staat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds rond 11 uur besteld en gwn de volgende dag geleverd. Voortaan zal ik vaker bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ype 02-03-2017 Via de website gekocht

Geleverd. zoals beloofd.

Algemene score

9,0
Even googelen Cool Bleu snel gevonden, snel gekozen voor 23.59 uur besteld en snel geleverd. Probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 02-03-2017 Via de website gekocht

Super Cooooooool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede omschrijving van het product (koffer), genoeg recensies over verschillende koffers, goede mogelijkheid tot vragen stellen, duidelijke uitleg over de betaling en de verzending (leuk filmpje)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 02-03-2017 In de winkel gekocht

Heel goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen in de winkel. Wist niet goed welke opties te kiezen op de website. Met de hulp van de winkelmedewerker is het vlot gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is heel duidelijk over leveren en retour zenden en doet ook wat ze beloven.
Communicatie is prima en ook krijg je voldoende informatie over de status van je order.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Verstappen 02-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
De site is zeer vriendelijk en overzichtelijk. Met enkele klikken is het thuis winkelen bij Coolblue heel plezierig.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het brede assortiment en de korte leveringstijden heb ik gekozen voor cool bleu en daar ben ik zeer tevreden over omdat ze waar maken wat ze beloven en de levering snel, goed verpakt en correct leveren. Ik ben echt zeer tevreden met de diensten van cool bleu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marouane el bakhti 02-03-2017 Via de website gekocht

Top van de top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service, goede communicatie met de klant, houdt altijd klant tevreden, bij defect altijd de beste oplossing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marouane el bakhti 02-03-2017 Via de website gekocht

Top van de top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service, goede communicatie met de klant, houdt altijd klant tevreden, bij defect altijd de beste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 02-03-2017 Via de website gekocht

stipt geleverd, zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
handig overzicht en gemakkelijk om te vergelijken tussen verschillende producten, een aanrader. de leveringen en communicatie tijdens de zending zijn tot nu toe altijd perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 02-03-2017 Via de website gekocht

Zeker goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbleu ontdekt via mijn zoon.reeds verschillende zaken gekocht.steeds goede service en kwaliteit.alles correct.aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue heb je altijd veel keus, je kunt artikelen onderling vergelijken, hun prijs is goed en ze leveren snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Kleeman 02-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat de producten altijd goed zijn. Wanneer er iets mis is met een product dat je hier gekocht hebt, word je altijd heel snel geholpen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonne Heijmans 02-03-2017 Via de website gekocht

Goede site, snelle levering. Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaak prive en zakelijk bij Coolblue. En tot op heden is alles perfect volgens afspraak geleverd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau 02-03-2017 Via de website gekocht

De klant is koning.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een oud gezegde, maar op Coolblue voor 100% van toepassing. Vanaf het moment van bestellen tot het uitpakken van de kenmerkende blauwe doos klopt alles (communicatie over bestelling en bezorging, verpakking (zelfs de kwaliteit van de doos is goed), humor (trimtips op de doos om in beweging te blijven of te komen) etc. Houd dit niveau vast, ook al worden jullie nog 10x groter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anielka zak 02-03-2017 Via de website gekocht

Mooie gadget

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nu al blij, terwijl ik volgens mij nog lang niet alle mogelijkheden van mijn fitbit heb ontdekt! Ga hem uitgebreid uitproberen tijdens de wandeltocht in Italie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 02-03-2017 Via de website gekocht

Snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 12 uur op de stoep! Bestelproces is eenvoudig en het assortiment is groot met een scherpe prijs. Daarbij is de service van Coolblue altijd dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico07 02-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering en prima communicatie via mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen afspraken na en leveren super vlot. De berichtgeving via mail wat betreft levering en factuur is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardus paap 02-03-2017 Via de website gekocht

Samsung A5 2017

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ben tevreden over de levering .
Maar bij de advertentie kunnen ze de voordeelactie van 5 euro beter bij het te leveren artikel doen.
Niet achteraf 5 euro geven als je weer voor 50 euro wat besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 02-03-2017 Via de website gekocht

Cool Blue is goed bezig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid, snelheid, en betrouwbaarheid is waar Cool Blue voor staat. Ik ga de volgende keer weer kijken of ze wat voor mij kunnen betekenen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 02-03-2017 Via de website gekocht

super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is duidelijk en goed geregeld. Bezorg service is ook super. Klopt tot op de minuut nauwkeurig. De bezorgers ook erg aardige en nette mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 02-03-2017 Via de website gekocht

bestelling niet volledig

Algemene score

4,0
Bij koffer met slotje geen sleutel geleverd en slotje op slot. Het is te laat om nog te ruilen. Heel vervelend.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 02-03-2017

Beste Chris,

Bedankt voor de feedback. We kunnen ons voorstellen dat het enorm vervelend is dat u de koffer niet kunt openen. We willen graag kijken naar een oplossing. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 02-03-2017

Beste Chris,

Bedankt voor de feedback. We kunnen ons voorstellen dat het enorm vervelend is dat u de koffer niet kunt openen. We willen graag kijken naar een oplossing. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

C.A. van Beek 02-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke overzichtelijke website met eenvoudige winkelwagenprincipe.
Snelle en goed verpakte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews