coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald Haring 19-02-2017 Via de website gekocht

klik en klaar

Algemene score

7,0
makkelijk zoeken en afhandelen van de aankoop. volgende dag als beloofd kon ik het pakket afhalen bij het agleverpunt

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kees 19-02-2017 Via de website gekocht

Keurige dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige dienstverlening. Snel en correct geleverd. Bepaald ondertussen de standaard voor internetwinkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 19-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe wasmachine , in 1 woord : perfect

Algemene score

10,0
S'avonds besteld en de volgende ochtend om 8:45 uur geleverd.
Perfecte service en zeer correcte afhandeling.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 19-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende levering

Algemene score

9,0
Goede website, prijs-kwaliteitverhouding , ruime sortering, snelle en correcte levering. Bij volgende aankoop zal ik zeker Coolblue overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl B. 19-02-2017 Via de website gekocht

Snelle gratis levering bij uitstekend aanbod

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goed aanbod. Snelle levering van alle producten . Klantenservice is goed bereikbaar en zeer behulpzaam .

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mustafa Savas 19-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over Coolblue.
Na het eerst aangeschaft laptop na 2 weken kapot te zijn gegaan was deze niet snel te repareren.
Coolblue heeft het aanschafbedrag toen op verzoek teruggestort op mijn rekening.
Nu weer een laptop gekocht bij Coolblue.
Medewerkers in het Coolblue filiaal in Eindhoven waren trouwens heel vriendelijk en professioneel.
Echt een aanrader Coolblue!
Vriendelijke groeten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 19-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke site, konden alles snel vinden. Ook ideaal dat het pakketje al de volgende dag in huis is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo Vos 19-02-2017 Via de website gekocht

Prima shop. Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze mensen hebben mij altijd het gevoel gegeven blij te zijn om mij als klant te hebben. En dat maakt mij ook blij. Daarnaast leverende ze gewoon zonder problemen hun producten. Als er wat is staan ze open voor je. En hun toon van communiceren ervaar ik als gelijkwaardig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 19-02-2017 Via de website gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben al langer bekend met coolblue en wederom hiervoor gekozen. vanwege de uitstekende levering/service. Alles was ook nu weer top geregeld. En wij genieten al weer enkele dagen van een nieuw product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-02-2017 Via de website gekocht

Sony bravia

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie tv en vooral smart view van tablet en via you tube of spotify muziek of video inspreken is handig. De handleiding is kort en onvolledig dus daar heb je internet voor nodig. Verder is geluid van tv niet best maar aansluiten op eigen hifi systeem is gelukt en dus goed geluid. Verder ben ik nog aan het puzzelen hoe mijn hdd dvdrecorder op goede wijze kan worden aangesloten op tv om programma's op te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerwin 19-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk alles besteld op internet.
Volgende dag alles netjes optijd geleverd door 2 super nette vriendelijke jongens die de boel hebben aangesloten verpakking netjes mee genomen en de nodige info konden geven over mijn aankopen. Al met al een super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 19-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website prima service een hele snelle levering
Groot aanbod met prima uitleg en informatie en foto's

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M D 19-02-2017 Via de website gekocht

Efficiëntie verpakt in blauw.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mij een go-to webshop geworden vanaf mijn eerste ervaring in 2009. De service is sindsdien nóg beter geworden, maar was voordien ook al erg goed.

De mogelijkheden voor levering zijn zo divers dat je je afvraagt hoe ze het klaarspelen om ze allemaal mogelijk te maken. Voor mij voldoet de standaard eigenlijk al.

De snelheid van levering (voor 23.59 besteld = morgen geleverd) is ook fantastisch.

Verder vind ik de aanduiding van óf het product in voorraad is en bij kleine voorraad hoeveel er nog zijn, super. Uit ervaring met een andere webwinkel, heb ik al gemerkt dat een product op voorraad is op de computer, maar in werkelijkheid niet. Bij Coolblue kan ik erop vertrouwen dat als je kunt klikken op de bestelknop, het ook binnen is (tenzij nieuwe producten, waarbij het ook héél duidelijk staat dat het pre-order is).

Eén kéér was er een productiefout in een toestel, verzending terug naar Coolblue ging heel erg vlot met een etiket dat moest geplakt worden op een postdoos. Binnen de twee dagen na verzending had ik een nieuw exemplaar in de bus.

Kortom, een heel vlotte, efficiënte service, die bovendien ook nog eens vraagt aan klanten hoe ze het eventueel beter kunnen doen. Een dikke pluim voor álle werknemers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieme Sibren 19-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue: behulpzaam, vriendelijk, veilige/snelle levering

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer een bestelling gedaan bij Coolblue en iedere keer opnieuw een zeer vriendelijk team van de klantenservice, een supersnelle en veilige levering door de goede bescherming en uitstekende service van Coolblue en Bpost. En vandaag voor 23.59u besteld, morgen in huis klopt altijd, zelfs op zondag als je maar tot 20.00u kan bestellen. Coolblue is op alle vlakken veel beter dan hun grote concurrent bol.com.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 19-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. Levererancing was vlot en op juiste tijd. Mooi zo doorgaan. Wel jammer dat er bij mijn product geen gebruiksaanwijzing zat. Moest via internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-02-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en altijd vriendelijk klantencontact. Daarnaast besteden ze ook nog nazorg.

Altijd een goed gevoel gehad bij Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 19-02-2017 Via de website gekocht

fantastische services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes snelle en correcte levering.
Prijs kwaliteits verhouding goed.
duidelijke en snelle klantenservice
vriendelijke medewerkers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 19-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering mooie dames rugtas.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering binnen 1 dag. Mooie rugtas voor een nog mooiere prijs! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Acar 18-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Algemene score

9,0
Wasmachine is binnen een werkdag afgeleverd.Dus het was een snelle levering en duidelijke afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 18-02-2017 Via de website gekocht

Jan H

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en adekwate service. Het bestelde werd op tijd geleverd en werkte meteen prima. ,!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 18-02-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meer goede ervaringen met Coolblue en in dit geval ook een lage prijs. De keus was dus snel gemaakt om bij Coolblue te bestellen. Ik kon zien via een link wanneer de geplande bezorgtijden van de wasmachine was. Een half uur vantevoren kreeg ik een sms en werd ook nog gebeld dat ze er bijna waren. Wasmachine werd netjes boven gebracht, oude meegenomen. Kreeg ook nog tips over het gebruik. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nummer8 18-02-2017 Via de website gekocht

Indrukwekkend snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er valt niet zo veel te zeggen. 22:00 besteld, volgende dag ca 12:30 bezorgd. Goed verpakt. Nette prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria mommers 18-02-2017 Via de website gekocht

m.mommers01@ziggo .nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk goede servies vriendelijk personeel en behulpzaam en de snelheid van levering een woord super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.hogeveen 18-02-2017 Via de website gekocht

heel blij mee niet een minpunt/

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aardige mensen goede service blij met de wasmachine, ook met aanschaffen . goed voorlichting blij met coolbleu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Oort 18-02-2017 Via de website gekocht

Mijn Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een aantal keren wat besteld. Het wordt snel en correct afgeleverd. Een artikel wat niet bevalt terugsturen is geen probleem en indien gewenst krijg je gewoon je geld terug kortom de service is prima tegen een redelijke prijs van de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 18-02-2017 Via de website gekocht

Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten die je kan uitzoeken op de website zijn goed en duidelijk uitgelegd om te kunnen kiezen wat je nodig om te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-02-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld, vandaag in huis. Zo heb je het natuurlijk graag. Verder is de site erg makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 18-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super klant service. Al meerdere malen iets bij besteld. Nooit problemen. Bij defecte apparatuur binnen 2 dagen gemaakt, vervangen of geld terug. Kunnen andere winkels iets van leren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 18-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd besteld. Morgen in huis. Coolblue doet wat het belooft. As op zoek naar betaalbare koptelefoon met lang snoer. Hier gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisanne 18-02-2017 Via de website gekocht

Super service en goede producten.

Algemene score

10,0
Cool blue levert goede producten, werken naar behoren. Het product wordt getest op gebreken en op de gewenste plaats gezet. Met de service heb ik een hele goede ervaring. De mannen waren bereidt om veel advies te geven en niet alleen over de droger, maar ook over de wasmachine (die niet bij hen vandaan kwam). Daarbij waren zij super enthousiast en vriendelijk. M**** en A****** heel erg bedankt! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbschleb 18-02-2017 Via de website gekocht

goed ontvangen

Algemene score

8,0
goede kwaliteit tas makkelijk gevonden aflevering onwijs goed doos had wel iets kleiner gekund blij met mijn aankoop en zal zeker vaker bij jullie kijken als wat nodig mocht hebben bestel regelmatig wel iets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaakie 18-02-2017 Via de website gekocht

Mobiele telefonie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service van Coolblue. Gisteren een mobiele telefoon gekocht en vandaag al bezorgd op de aangegeven tijd. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine en droger bestelt. Deze werden de volgende dag geleverd door twee zeer vriendelijke jongens. Toen zij de machines naar boven hadden gebracht, toen zij de een" ik heb je muur beschadigd denk ik ". Dat bleek inderdaad zo te zijn. De mannen namen wat foto's van de beschadiging en zouden dit doorgeven aan de klantenservice. Wij moesten dan contact opnemen met de klantenservice over de afhandeling. Wij belden de volgende dag de klantenservice en deze zouden het dan gaan doorgeven. Na 3 uur hadden we al een reactie van cool blue over de schade, en weer een dag later kregen we een voorstel voor een schade vergoeding. Deze was goed genoeg om het door een expert te laten verhelpen. Een dag later hadden ze het geld gestort op onze rekening. Kort om een top service van Cool Blue. Complimenten !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 18-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Tijdens het leveren van het postpakket was ik helaas niet thuis. De postbezorger zou de volgende dag terugkomen alleen ik wist dat ik niet thuis zou zijn. Gelukkig heb ik het pakketje ergens anders kunnen laten bezorgen op een bezorgpunt zodat ik het de volgende dag zelf kon ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Siert 18-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt je blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website met duidelijke afbeeldingen en deskundig advies, snelle levering eventueel op een door jou gekozen tijdstip en uitstekende service igv vragen, een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-02-2017 Via de website gekocht

Iphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld, zondag 1300 in huis. Top toch. Product netjes en conform verwachting. Prijs is aanzienlijk goedkoper dan in winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 18-02-2017 Via de website gekocht

Topwinkel!

Algemene score

10,0
Al een paar jaar ervaring met Coolblue. Keuze uit een ruim assortiment en een snelle levering. Een fijne optie is dat je de producten kunt vergelijken. Ook erg fijn is het kiezen voor avondbezorging mocht je overdag niet thuis zijn.

Kortom: aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lennaert720 18-02-2017 Via de website gekocht

HP laptop

Algemene score

10,0
Bij coolblue heb ik een HP HP 15-AY026ND besteld. Ik koos voor coolblue om hun scherpe prijs/kwaliteit verhouding en hun snelle levertijd, namelijk maar 1 dag. Ik ben zeer tevreden over de laptop deze werkt perfect en de bezorging is ook netjes afgeleverd. Coolblue is voor mij voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 18-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu een aantal keer ervaring met Coolblue en die zijn steeds prima. Duidelijk en supersnelle levering en no nonsense.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. Jonker 18-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, duidelijk, overzichtelijk. Prijs is ook prima en wat belangrijk is dat de wasmachine standaard ook aangesloten wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 18-02-2017 Via de website gekocht

Prima dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accuraat qua inhoud en levering, beloften worden nagekomen. Kortom: prima en voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling hoes ipad air

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond 22.00 uur de bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het artikel binnen. Cool Blue hield mij goed op de hoogte hoe de verzending verliep. Kortom prima en snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

versteeg 18-02-2017 Via de website gekocht

camera gekocht

Algemene score

9,0
de shop is overzichtelijk. als je product op voorraad is heb je het de volgende dag in huis. je hebt bedenk tijd of je het product wel echt wil zo niet mag je het zonder reden terug sturen . prijs is goed en je kan vergelijken. ik heb er met plezier geshopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank & MIjke 18-02-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor CoolBlue omdat je goed kunt vergelijken en de prijs en service goed wordt beoordeeld. Wij hebben een wasmachine besteld en deze werd gratis bezorgd en geïnstalleerd in het souterrain. De bezorgers waren erg vriendelijk, klant gericht en vrolijk. De bezorg service is echt TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 18-02-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk is service bieden niet eens lastig, gewoon een kwestie van goed communiceren en simpelweg de afspraken nakomen. En dat doet Coolblue! Van iedere stap word je op de hoogte gehouden en dan staan ineens 2 vrolijke snuiters voor de deur. Wasmachine naar zolder, aansluiten en oude weer mee naar beneden en de vrachtwagen in. Alles met een grap en een glimlach, ook het verpakkingsmateriaal ging weer mee terug. Nogmaals, ik noem geen uitzonderlijke zaken... servicebeleving is simpel als alles klopt. Enige dat ik hoefde te doen is thuis zijn...! Dank Bas en Marc van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 18-02-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring zoals gewoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles loopt perfect zoals online winkelen zou moeten verlopen. Gemakkelijk en snel. Enkel jammer dat er via overschrijving moet betaald worden waardoor de leverdatum ook opschuift.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pharasyn Désiré 18-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Canon Pixma iP7250 bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan,dag nadien aan mijn deur, prachtig en degelijk verpakt. Verzorgd bij
het uitpakken. Toestel voldoet volledig met degelijke info voor in gebruik stellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Westbroek 18-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is vet cool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een Bosch wasmachine, je krijgt een paar SMSen hoelaat ze thuis komen en de chauffeur belt zelfs ook half uur vantevoren. De oude meegenomen en de nieuwe app geshouwd helemaal tot op de zolder geplaatst, aangesloten en achter gelaten helemaal klaar voor gebuik wat een gratis service wij zijn er helemaal blij mee bedankt Coolblue! Wij kopen vaker bij Coolblue ze hebben bijna alles.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 18-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit producten snelle betaling niet omslachtig snelle levering via Bpoost de geleverde producten zijn professioneel ingepakt en als er niemand thuis is gaat de postbode vragen bij de buren om het pak in ontvangst te nemen zo niet kan je terecht op het postkantoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hove37 18-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen en handige reviews. Voor het eerst gebruik gemaakt van een Tweedekansje, zeer aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews