coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wimaroos 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede werkbare sites.

Service
Prime, snelle afhandeling. Goede verzorging.

Assortiment
Heel ruim.

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laedlibo 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo gemakkelijk

Service
buitengewoon snel en vertrouwelijk

Assortiment
zeker genoeg

Aanbeveling
Voor mij een van de betere

Extra toelichting
Tot op heden kan ik geen negatieve punten opsommen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnhaenen 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk betalingsproces

Service
Supersnelle levering en keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Snel, probleemloos en attent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draakskuh 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
ik koop alles bij jullie

Extra toelichting
gemak, en info vooral de filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmtmvdbroek 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk

Assortiment
ze hebben er vanalles

Aanbeveling
snelheid gemak en prijs zijn uitstekend

Extra toelichting
er is gewoon niks te klagen, en ook niks te verbeteren. Dus dan maar een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Missy-Mayo 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik heb een wasmachine besteld op donderdagavond om 22.00 uur en vrijdagochtend om 11.00 uur was hij geïnstalleerd en al!

Aanbeveling
Snelle service!

Extra toelichting
Vooral de snelle levering is echt top! 's Avonds om 22.00 uur besteld, 's ochtends om 11.00 uur was de wasmachine al geïnstalleerd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank vd B 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuzehulpen, duidelijke informatie en een overzichtelijke site maken het kiezen van je artikel een makkie.

Extra toelichting
Fijne site om te zoeken en zelfs levering op zondag. Dat kwam goed uit toen we het met spoed nodig hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willvanderheijden 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is overzichtelijk en snel en het bestelproces werkt probleemloos

Service
Snel antwoord op vragen en reële oplossingen bij problemen

Assortiment
Bij veel producten waar ik naar zoek duikt de naam Coolblue op.

Aanbeveling
Geen klachten eigenlijk. Alleen maar positief.

Extra toelichting
Ik ben er gewoon heel tevreden over. Zo tevreden zelfs, dat ik een kleine meerprijs accepteer en toch bij Coolblue koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

znjan97 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar muisklikken Geregeld

Service
Zaterdagavond besteld Zondagmiddag in huis

Assortiment
Geweldig Assortiment en veel aanbiedingen

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en keurig verpakt volgende dag in huis

Extra toelichting
Alleen maar positief Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank-A-K 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede informatie op web-site voor product keuze/prijsvergelijking.

Service
Excellente informatie in verband bestelling opvolging ... en snel. Zaterdag besteld, zondag geleverd = Groot plus-punt !
En gratis geleverd !

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Aanbevelen aan familie + vrienden, heb ik al meermaals gedaan. Zie géén reden waarom niet.

Extra toelichting
Duidelijke web-site. Goede snelle service + de keren dat ik iets in de winkels moest afhalen: vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chanty80 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snelle service en afwikkeling. Behulpzame en flexibele bezorgers. Kwalitatief goed producten voor een scherpe prijs. Altijd telefonisch bereikbaar/

Extra toelichting
Snelle service en afwikkeling. Behulpzame en flexibele bezorgers. Kwalitatief goed producten voor een scherpe prijs. Altijd telefonisch bereikbaar/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukPl 21-04-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goede website met overzichtelijke aanbod van producten en duidelijk vergelijkbaar.

Service
Aflevering van pakketjes altijd netjes en verzorgd. Fysieke winkel erg representatief met aardig personeel wie goed op de hoogte zijn.

Assortiment
Erg ruime keuze, zelfs voor een webwinkel.

Aanbeveling
Zeker als de mogelijkheid bestaat om naar de fysieke winkel te gaan geeft deze winkel een erg complete service ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo.willem 21-04-2015 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Desku dige uitleg men smeert u niks aan wat men niet nodig heeft luistert naar de verlangens van de klant en geeft deskundig advies soms gaat men met iets goedkoper buiten dan men voor ogen had door decorrecte uitleg

Service
Een voorbeeld voor vele bedrijven hier voelt deklant zich nog koning en wordt ook zo behandeld

Assortiment
Weinig zichtbaar in de winkel zelve maar wanneer men zichzelve goed voorbereid heeft krijgt men deskundig advies

Aanbeveling
In hoge mate voor zijn service de vriendelijkheid en deskundige uitleg van het personeel

Extra toelichting
Deskundig personeel in de winkel ,zeer vriendelijk ,smeren u niets aan waar zij zelve niet achter staan ,luisteren naar wat je verwacht van een toestel en gaat soms met een goedkoper produkt buiten dan je eerst had gedacht Een aanrader voor ieder die zich nog klant wil voelen ,wordt daar zeker niet behandeld zoals bij de meeste bedrijven u mag blij zijn dat u bij ons mag kopen! Gefeliciteerd zou ik zeggen dit is nog eens een bedrijf waar men aandacht heeft voor de klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwem2014 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede web site en snel bestel proces

Service
Was niet echt nodig maar werd op zondag bezorgd. Zondag avond dus de SSD in de laptop...

Assortiment
Snel de juiste SSD gevonden met een goede prijs.

Aanbeveling
Goede ervaringen mee. En als je eens wat verkeerd doet zoals in vleddereen bezorgen terwijl het in Hoogvliet moet zijn. Binnen 10 min. recht gezet op vrijdag avond. Klasse.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhaerta 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk. De dag na de avond voorheen had ik mijn product. Ook de mail ter verwittiging was heel duidelijk.

Service
heel goed. Ik had nog maar net betaald en het was al ok.

Assortiment
héél ruime keuze

Aanbeveling
Het was ook een niet te dure prijs voor de waar

Extra toelichting
Alles verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan0000 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Verkeerd product ontvangen, was in no-time prima opgelost.

Aanbeveling
Goede site, prima zoek en filter opties. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andredm 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte bestelling, levering en ontvangst.

Service
Geen problemen om enige uitleg te krijgen.

Aanbeveling
Afstand voor vlugge ophaling!

Extra toelichting
Vlugge levering, vlotte en vriendelijke bediening. Produkt is O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

runningjack 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel geleverd,vlotte betalingsmogelijkheid,stevig verpakt, op de site een degelijke uitleg zodat men weet wat men koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric Thijs 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk

Service
Had verkeerde set besteld en werd dadelijk geholpen voor retour en nieuwe te krijgen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijs / Kwaliteit

Extra toelichting
Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linux fanaat 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld en betaald per computer

Service
Zeer snelle gratis levering. Het gps-toestel werkte echter niet naar behoren. Gratis terug oppgestuurd en reeds op donderdag een nieuw toestel geleverd door de postbode, zonder enige discussie. Nu zijn we zeer tevreden over het toestel.

Extra toelichting
Zeer precies toestel. Alle beloftes op de site worden waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roygerritzen 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met simpelweg 1 klik plaats je een bestelling vanuit je "luie" stoel. Het product, in mijn geval een wasmachine, werd binnen 24 uur geleverd.

Service
Je wordt volledig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Binnen 3 uur na de bestelling al een telefoontje om een afspraak te maken voor aflevering de volgende dag. Bij levering werd de oude wasmachine afgekoppeld en meegenomen. De nieuwe wasmachine wordt geheel gebruiksklaar neergezet en men draait een test, zodat men er zeker van is dat de wasmachine werkend wordt achtergelaten.

Assortiment
Veel keuze en middels de vergelijkingshulp een goed overzicht van de verschillende merken en typen.

Aanbeveling
Super service. Snelle levering tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Alleen maar positieve punten: - goede, snelle en duidelijke communicatie - goede concurrerende prijsstelling - breed en diep assortiment - overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcgilles1951 20-04-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke uitleg, goede en betrouwbare informatie op verschillende wijzen, waaronder video en zeer goede uitleg en ondersteuning door medewerkers.

Service
De service is zeer klantgericht en vriendelijk. Wij kregen een persoonlijke felicitatiekaart van de CoolBlue-medewerker die ons geholpen heeft

Assortiment
Op velerlei gebied heeft CoolBlue artikelen

Aanbeveling
Dit is een winkel waar je graag terug komt

Extra toelichting
Zeer mooie, overzichtelijke winkel met klantvriendelijke personeel. Je krijgt een kopje koffie en/of thee aangeboden tijdens het wachten of tijdens het adviesgesprek. Personeel neemt alle tijd voor je. Werkelijk een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damien1985 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
regelmatig koop ik bij coolblue.be en heb nog geen reden gevonden om over te klagen. Eens je je bestelling hebt geplaats, de dag nadien heb je het in huis... dit vind ik super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schnallie 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alleen het invulveld voor de kortingscode zit - voor mijn gevoel - een beetje verborgen...

Service
Product is ingepakt en verzonden voor je met je ogen kunt knipperen!

Assortiment
Bij Bol.com vind ik dingen die ze bij Coolblue niet hebben. Coolblue heeft de betere prijs!

Aanbeveling
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gvwm 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk en correct beschreven, ook de video was zeer duidelijk

Service
No fuzz

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Reeds meerdere malen iets gekocht en altijd correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JulestB 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk te vereiken

Service
Goese uitleg en geen loze beloftes

Assortiment
Tja wat hebben ze niet

Aanbeveling
Betrouwbaarheis

Extra toelichting
Voor die prijs niet aalleen een pc maar ook een toetsenbord een optische muis maar oop Windowa 7 prof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

depolle 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon bestellen vanuit je luie zetel

Assortiment
Volledig en overzichtelijk assortiment

Extra toelichting
Het gemak om te bestellen en de perfekte en snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bleu de auvergne 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
kijk vergelijk betaal gemak dient de mens

Service
goed te volgen via e-mail

Extra toelichting
Eerste ervaring, goed bevallen. Vooral de zekerheid van de bezorging is erg prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindyfotografie 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen en vinden ging erg makkelijk. Je pakket kan je af laten leveren waar je maar wil. Ik heb gekozen voor een primera en kon dus lekker na werk mijn pakket ophalen. Super service

Service
De dag nadat ik besteld had lag dit pakket gewoon netjes bij de primera. Heb de avond meteen lekker gebruik kunnen maken van mijn pakketje.

Extra toelichting
Het bestellen en vinden ging erg makkelijk. Je pakket kan je af laten leveren waar je maar wil. Ik heb gekozen voor een primera en kon dus lekker na werk mijn pakket ophalen. Super service!! Hierdoor snelle levering en veel plezier van mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGaastra 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Handig, groot assortiment, snelle levering, en makkelijke betaling opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pitzwaan 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering in goede verpakking

Assortiment
ze hebben veel

Aanbeveling
alleen goede ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Funkpianist 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, zeer eenvoudig te navigeren tussen de verschillende producten.

Service
's avonds voor 22U besteld, de volgende morgen had ik mijn bestelling al in bezit. TOP!

Extra toelichting
Ik vind de service van deze online winkel opmerkelijk goed. Als ik een vorm van enig minpunt mag geven. Bij de bestelling van de BBQ Weber Q2400 was niet duidelijk welk onderstel zou geleverd worden. Volgens de expert zou die, ook al kocht ik die in bundel met aangeprezen optie's , zonder wielen geleverd worden. Bij levering liep het in mijn voordeel en werd deze wel met een verplaatsbaar onderstel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bommel2001 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Besteld en de andere dag binnen.Duurde nog geen 24 uur.

Assortiment
Goed maar mogen er wel meer met wifi zijn.

Aanbeveling
Snel en goed

Extra toelichting
Wij hebben zelf al een camcorder.Maar deze is een huwelijkskado voor mijn dochter...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer03 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen op de website.

Service
Zeer snel en hulpvaardig.

Aanbeveling
Goed aanbod, ultra snelle levering van kleine tot grote artikelen. Zeer goede en vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orgelmuziek1 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je kan zo op de i- pad bestellen.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Na de bestelling heb je het gauw in huis

Extra toelichting
Tot nu toe vind ik alles goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Freestyler6 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt gratis thuis of postpunt bezorgd, dus mooi meegenomen.

Service
Uiterst snelle levering en na het werk effe binnen springen in het postpunt, prachtig toch.

Assortiment
Je vind er alles wat je denkt te vinden en van verschillende merken

Aanbeveling
Omdat alles zo vlot verloopt en de prijs ook nog goed ligt zou ik het zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Extra toelichting
Je kunt op je gemak je keuze maken en vergelijken met andere merken en de prijzen liggen goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0203emma 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle levering en de klantenservice is werkelijk outstanding.

Assortiment
Zouden meer keuze kunnen hebben bij de accesoires, zoals telefoonhoesjes.

Extra toelichting
Service is fantastich, ruilen is heel gemakkelijk. Ook ontvang je het product razend snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hvanparijs 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon via www

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Wat te verwachten is er aanwezig

Aanbeveling
Zie hiervoor

Extra toelichting
Tot op heden nog klachten, houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Bergmans 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime keuze in verschillende merken; had een positive ervaring met mijn vorig apparaat de keuze was dan ook niet zo moeilijk.

Service
snelle en vlotte levering zoals altijd bij coolblue.

Aanbeveling
ik beveel al jaren coolblue aan bij vrienden en kennissen cookblue is mijn winkel!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierlot Gaston 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en ontvangen

Service
de zelfde uitleg als bij een normale winkel. Vandaag bestellen, morgen thuis

Assortiment
Zeer grote keuze met een onmiddelijke verzending

Aanbeveling
Spontaan !

Extra toelichting
Voor het ogenblik zijn jullie de beste Online winkel in België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Meijer 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds besteld , 's morgens in huis .

Service
Artikel was goed verpakt ,en via Email was ik goed op de hoogte van de stand van zaken . En dat nog wel zonder verzendkosten .

Assortiment
Voldoende en goed in beeld gebracht.

Aanbeveling
Als het ter sprake zou komen zou ik voornoemde punten aanhalen .

Extra toelichting
De winkel is goed duidelijk waar te nemen op het Internet , mede door bv. Prijsvergelijk met andere winkels. Vervolgens wordt de belofte waargemaakt dat wat je de ene dag bestelt , de volgende dag zonder verzendkosten( maar wel met Track & Trace van Post.nl ) ,in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

APL Electro 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van keuze product tot betaling verloopt alles zeer vlot.
Het voorstellen van bundels en/of accessoires van het gekozen product maakt het veel makkelijker om keuze te maken

Service
Zeer snelle afhandeling en levering van de producten in voorraad.

Assortiment
Zeer uitgebreid productengamma waarvan het grootste deel in voorraad.

Aanbeveling
Door het gemak van productkeuze uit een uitgebreid assortiment tot betalen, de snelle afhandeling en levering is de conclusie snel gemaakt om andere Coolbleu aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elfd 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website - overzichtelijke info

Service
's avonds besteld, 's morgens geleverd

Assortiment
Meteen gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Duidelijk, simpel, snel, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlniethe 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het is overzichtelijk

Service
De bezorger bleef nog wachten,zodat ik van mijn bedrijf naar huis kon komen im mijn legitimatie bewijs kon tonen. Dit duurde toch ongeveer 10 min.

Assortiment
Assortiment is ruim

Aanbeveling
Omdat het overzichtelijk is en een goede service hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacco 25 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie stoel

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
Wat Coolblue beloofd gebeurd ok en zeer goede service en contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub030 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel op zaterdagavond bestellen, op zondag levering. Prima site en goede prijs. Ik vind het prima.

Assortiment
zeer uitgebeid voor redelijke prijs. Niet altijd de goedkooprste, maar de supersnelle probleemloze en betrouwbare levering compenseren dat ruimschoots.

Aanbeveling
Vanwege de betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Coolblue heeft me nog nooit in de steek gelaten qua snelheid en betrouwbaarheid. De aftersale heb ik nog nooit hoeven gebruiken, en dat zegt ook wel wat! Al is de prijs niet de goedkoopste, toch zal ik Coolblue adviseren aan anderen. Veilig internetbestellen is van groot belang, en dat vertrouwen heb ik bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delis 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
snelle levering , prijs , service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandendriessche jean marie 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk een toestel nodig computer openen en bestellen één adres COOLblue

Service
Perfect

Aanbeveling
Ja ik heb al verschillende personen aanbevolen zelfs mijn broer

Extra toelichting
Met de winkel geen probleem alles is perfect alles wat je nodig heb is beschikbaar!! Zo dus proficiat met de zaak. Ik zelf heb al 4 verschillende apparaten gekocht en zeer tevreden zelfs en nogmaals bedankt voor uw goede service 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 63 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer fijn om bij coolblue iets te bestellen,zeer snelle verzending, woensdag besteld donderdag al ontvangen!bedankt coolblue😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdOuden 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik, klik, klaar. Duidelijke websites, mooi per categorie ingedeeld (dus geen wasmachines tussen de laptops als je iets zoekt). Het hele bestelproces is gewoon een feestje. Altijd op tijd.

Service
Voor middernacht besteld is morgen in huis, duidelijke mails over de status van de bestelling. Zo hoort het!

Assortiment
Ze verkopen niet alles, maar het assortiment is uitgebreid en divers genoeg.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en vrij goedkoop. Combinatie/bundelkortingen.

Extra toelichting
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews