coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42500 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2772 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marian van der muuren 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
uitgebreide keuze

Extra toelichting
makkelijke bediening,geweldig vermogen,goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

KaatjeP 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel, beoordelen, kiezen en kopen

Service
s'avonds besteld, de volgende ochtend bezorgt en via de mail op de hoogte gehouden van de exacte levertijd

Assortiment
Alle mogelijke modellen/merken zijn leverbaar

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site, makkelijk om te kiezen

Extra toelichting
Goed assortiment, duidelijke website, levering keurig op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopperrr 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is erg duidelijk, Coolblue pakt dat handig aan door specifieke site in te richten, voor het product wat je zoekt.

Je kunt ook altijd goed op zoek aan de hand van specificaties, zodat je altijd snel vind wat je echt zoekt en om zo tot een beter vergelijk te komen.

Service
De leveringsservice is top ! Zaterdag besteld en het werd op zondag al geleverd.

Assortiment
Het assortiment is altijd aardig compleet, in diverse prijsklasse vind je de producten terug op de site.

Aanbeveling
Gezien het gemak op de site en de duidelijkheid, maar ook vaak een goed prijzen, zal ik zeker de site aanbevelen bij andere

Extra toelichting
Je kunt altijd goed de producten onderling vergelijken, zeker omdat je ook obv specificatie van het product tot een goeie selectie komt om te vergelijken. Het helpt je goed, met het uitzoeken van het product. Wat verlang of verwacht je ervan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dsiepman 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik mis eigenlijk niets meer in de informatievoorziening, dus bezoekjes aan de koopgoot zijn overbodig!

Service
Je wordt keurig behandeld, retouren zijn probleemloos

Assortiment
Gewoon heel goed, maar mag altijd breder!

Aanbeveling
Ik heb geen nadelen kunnen ontdekken aan Coolblue, dus blijf je onverminderd promoten.

Extra toelichting
Coolblue biedt een winkelomgeving die goed werkt, zodat me niet hoed te vertonen in een zielloze winkelstraat, met het risico dat ik geconfronteerd wordt met bedienend personeel met twijfelachtige sociale vaardigheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgenmeurs 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk om het product van je keuze te vinden en te vergelijken met andere gelijkaardige producten

Service
De levering was subliem, veel melding over whereabouts van het product

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Mijn beste online aankoop ervaring tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niconator 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijna alles is te vinden via de website en dit in verschillende categorieën

Service
zeer vriendelijke en snelle service, zowel via mail als via Facebook en Twitter

Assortiment
Zeer groot aanbod binnen elke categorie!!

Aanbeveling
ik zou zeker iedereen binnen men vriendenkring deze winkel aanbevelen dit omdat het makkelijk en snel te bestellen valt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harmnobbe 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft je woning niet uit en precise op tijd geleverd

Service
tot nu toe 1oo% tevreden

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
Altijd oké

Extra toelichting
Ben heel tevreden over de stofzuiger maar er ontbraken 2 hulpstukjes nl:kierenzuigmond en borsteltje maar we wilden hem niet terugsturen omdat wij ons zo ook wel redden oke?maar u mag dit wel even weten vr groet h.nobbe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bev 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk om zo te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
niet op op te merken alles zeer vlot verlopen avonds besteld en s morgens om 10 uur al in huis een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toepe 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je zetel een bestelling plaatsen, meteen betalen en 's anderendaags aan de deur afgeleverd krijgen, dat is pas makkelijk!

Service
Alles was perfect in orde

Extra toelichting
Ik kan niets anders dan Coolblue aanbevelen aan iedereen die het wil horen, ben al een tijd klant en nog nooit heb ik negatieve ervaringen meegemaakt. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luckyluc421 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kan rustig kiezen en vergelijken, de reviews zijn hier ook belangrijk bij

Service
steeds snel geleverd

Assortiment
steeds ruime keuze

Aanbeveling
Doe ik steeds ;-)

Extra toelichting
Ik ben reeds geruime tijd klant en de (na)service is top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kobus_k 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en prettige werkende webshop.

Service
Medewerkers van Coolblue deskundig. Bij vragen ook zeer behulpzaam en prettig in de interactie. En is er een keer een probleem, dan doen ze niet moeilijk.

Assortiment
Goede kwaliteit.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar!

Extra toelichting
Coolblue is een van mijn favoriete webshops vanwege vooral de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmjan 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestel- en betaalproces is eenvoudig en overzichtelijk ingericht. Het is meteen inzichtelijk wanneer het bestelde wordt geleverd en wordt daarvan continue op de hoogte gehouden. Behalve levering via PostNL kan je er ook voor kiezen om het bestelde op te halen bij, als voorbeeld, een filiaal van AH. Dit laatste is voor mij een absolute meerwaarde aangezien ik hele dagen werk en na werktijd even langs de AH wandel om daar mijn besteld artikel op te halen.

Service
Nooit echt mee te maken gehad omdat alles prima is verlopen. De ene keer dat ik contact op moest nemen was ook nog eens mijn eigen 'schuld' en een aardige en hulpvaardige medewerkster had probleem meteen getackeld.

Assortiment
Ik bestel voornamelijk artikelen op gebied van fotografie en computers. Soms is er een bepaald objectief niet beschikbaar maar er zijn genoeg alternatieven voor andere objectieven. De overweging is dan aan mij om voor het alternatief te gaan of om elders te gaan shoppen.

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg lijkt mij zo.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen met als extra toevoeging dat Coolbue een heldere en prima klantfocus heeft en die waardeer ik. Voorbeeld; nadat ik een prettig telefoongesprek had met iemand van klantenservice lag er een paar dagen later een kaartje in de brievenbus om me te bedanken voor het prettig gesprek en om me veel plezier met mijn aankoop te wensen. Dan moet je het vervolgens als bedrijf goed verkloten om mij als klant dan nog kwijt te raken ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remmelcam 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel om on-line te bestelen

Service
Zo een snelle en nette levering.

Assortiment
Coolblue heeft meer dan genoeg in zijn assortiment vind ik persoonlijk. Namelijk bijna alles 😀

Aanbeveling
Als alles zo prima blijft' waarom zou ik dat verzwijgen voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joa1971 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke en deskundige klantenservice.

Extra toelichting
Voor artikelen die niet leverbaar zijn kan een e-mailalert worden ingesteld. Helaas weet je dan niet of het artikel nog komt en wanneer het wordt verwacht, of dat het helemaal niet meer wordt geleverd. Dat is het enige nadeel dat ik kan verzinnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BlijEi 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, kan altijd alles makkelijk vinden en producten vergelijken. Bestellen is in no time gedaan, en het is altijd zo in huis, heerlijk!

Service
Belachelijk goede service ;) Super vriendelijke en altijd enthousiaste medewerkers, heel veel informatie over verschillende producten, veel advies, onwijs snelle levering, top oplossingen bij eventuele problemen, moet ik nog doorgaan?

Assortiment
Ongelofelijk veel verschillende producten en (bijna) altijd enorm veel keus. De prijzen zijn over het algemeen hetzelfde als bij andere webshops.

Aanbeveling
Sowieso, doe ik eigenlijk ook al :)

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs enthousiast ben over Coolblue. De service is echt fantastisch, en dat is zooo enorm fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Finimeul 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo heerlijk even online iets bestellen

Service
Prettig geholpen,vriendelijk,niet opdringerig,keurig.

Assortiment
Had een lady shave besteld ,grote sortering.

Aanbeveling
Door een goede ervaring te hebben met Coolblue

Extra toelichting
Ik vind het een heel prettig bedrijf prettige bediening,netjes,ben ook eerst in een winkel wezen kijken van Coolblue,schitterend,gelijk een kopje koffie,prima gezellig gesprek gehad. Ja het is mijn adres geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdJ33 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue komt afspraak na qua levertijd; 's avonds vanaf de bank bestelt en levering de volgende dag.

Service
Prima service. Meerdere berichten per email en sms over de leverdatum en tijdstip.

Assortiment
Ik kan hier alles bestellen wat ik nodig heb en tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deschepper2006 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een degelijke website met goede en duidelijke criteria om je gewenste product te zoeken of te vergelijken zodat je een weloverwogen keuze kan maken.
Degelijke en correcte beschrijving van het product.

Service
Bij bestelling zijn verschillende verzendmogelijkheden mogelijk, ik heb de gratis levering op volgende dag en levering tegen betaling de dag zelf al gebruikt en deze beide zijn perfect verlopen. Zelfs de chauffeurs zijn vriendelijk en aangenaam. Kortom coolblue doet wat het beloofd !

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met een duidelijke en correcte beschrijving van het product. De mogelijkheid om verschillende producten naast elkaar te vergelijken is heel gemakkelijk om een goede keuze te maken. Er is duidelijk aangegeven of het product op voorraad is en welke levermogelijkheden er zijn.

Aanbeveling
Ik denk dat deze winkel door iedereen in zijn favorieten zou moeten zitten. Als men hier niet koopt dan is de informatie over een product opzoeken al zeker de moeite ! Hier is de info die men vindt CORRECT !
Prijzen zijn heel goed, levertermijn is heel kort en correct.

Coolblue doet waar het voor staat !

Extra toelichting
Het is eigenlijk heel eenvoudig, Coolblue doet wat het beweert te doen. Degelijke website, groot assortiment, goede producten tegen scherpe prijzen. Verschillende betaal- en levermogelijkheden. Voor mij is Coolblue een referentie in de e-shop wereld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonwout 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bellen,bestellen,en volgende dg in huis

Service
laptop beviel niet ,gebeld ,kosteloos retour ,en volgende dal al een nieuwe laptop

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
geen enkele negatieve ervaringen,dus zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KingBiggie 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
8 uur besteld, volgende ochtend al in huis. En dat voor een laptop!

Assortiment
Een van de 2 winkels die mijn laptop had voor een goede prijs.

Aanbeveling
Geen betere winkel kunnen vinden die mijn product verkocht.

Extra toelichting
Goede snelle levering voor laagste prijs die er te vinden is. Kwaliteit laptop goed en erg netjes beschermd geleverd. Enige nadeel was de hoeveelheid bloatware, maar dat ligt aan de laptop, niet aan de winkel voor zover ik het weet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N MAT 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit de luie sofa

Service
keurig geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeker en vast

Extra toelichting
zat 10 euro boven de retail verkoopprijs bleek achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wilco001 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk sites en een ruime voorraad met kwaliteitsartikelen

Service
Snelle en goede heldere service bij een defect / storing

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
snelheid van leveren, kwaliteit van de zorg die er aan besteed wordt

Extra toelichting
Een overzichtelijke site met ruime keuze, grote voorraad en bijzonder snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petra333 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed vindbaar

Service
Geen ervaring mee

Assortiment
Pijs was niet veel scherper dan bij andere aanbieder (paar euro) maar heb gekozen voor de snelle levering

Aanbeveling
Snel en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ghijpie 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
De inkt was om 22,0o uur besteld, en om 15,00 uur binnen. Ik kan me geen snellere manier voorstellen. Betreft de service, tot op heden , prima. Ik heb al meerdere malen wat besteld, alles ok. Piet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Waser 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website helpt enorm bij het maken van een keuze.

Service
Snelle en complete levering

Extra toelichting
Website is beter en completer dan een fysieke winkel. Veel helderheid over het proces en wanneer spullen afgeleverd worden. Heb gebruik gemaakt van een express levering: voor 15 uur besteld is 's avonds in huis. Meerkosten zijn minder dan het benzinegeld nodig om naar de winkel te rijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rushky 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis in de zetel kunnen kijken,vergelijken en bestellen...

Service
Heel snelle levering...

Extra toelichting
Alles is super.... keuze, snelle levering....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexander102 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
Het kan niet sneller of beter

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Afhandeling ging heel snel en na het uitpakken volgde er nog een attent kaartje in de brievenbus met persoonlijke handgeschreven bedankje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilmiemrebayat 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van een product verloopt zeer snel en is gemakkelijk

Service
De levering is zeer snel en bij enige probleem helpen ze u ook direct.

Assortiment
Je hebt er bijna alles.

Aanbeveling
Snel service, soms goedkoop, goede garantie

Extra toelichting
De case kwam de volgende dag aan en heb het direct gebruikt. Past zeer goed en is dun. Je voelt het bijna niet. Dankzij de case heb ik nu een betere grip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierkepierlala 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn heggeschaar viel uit in de late middag. Ik bestelde s'avonds een nieuwe en die werd de volgende dag in de voormiddag geleverd. Zo kon ik mijn werk beeindigen.

Service
Heel vlugge levering...interessant als je aan een werk bezig bent en dit op korte tijd wil beeindigen.

Assortiment
Ik heb hetzelfde merk Bosch en dito schaar als mijn oudere besteld.

Aanbeveling
Zeker aan iedereen die prijs, kwaliteit en aan een scherpe prijs vlug wil geleverd zien.

Extra toelichting
Ik vind geen enkel minpunt aan de winkel en heb al meerdere malen iets besteld en ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waterfietsverzamelaar 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken dus een 10

Service
Snelle bezorging. Helaas was het niet mogelijk te zien in wat voor tijdsvak je de bestelling bezorgd krijgt als je daar niet voor kiest en is gratis 's avonds bezorgen (is een optie) niet in elke regio beschikbaar

Assortiment
Voldoet, maar had wat ruimer gemogen naar mijn mening (in mijn geval heb ik een laptop gekocht en in mijn prijsklasse was er maar 1 met een anti glare scherm)

Aanbeveling
Goede webshop, leuke webshop, snel bezorgd, ruime retour opties, helpen je graag verder.

Extra toelichting
De webshop is een goede webshop met een grote verscheidenheid aan producten, maar in de product categorieën wordt je niet overladen met 13 in een dozijn producten. Voor mensen die geen verstand van hardware hebben vond ik het wel tof dat ze een korte omschrijving geven wat welke laptop wel en niet kan (ik kan me voorstellen als je er niet in verdiept of daar geen zin in hebt dat al die hardware rijtjes niks voor je betekend). Verder zit er hier en daar verschrikkelijk droge humor en daar hou ik wel van (na het afrekenen kom je bij het blad "afgerond" met als subtitel; beter dan vierkant). Kortom, voor een webshop met zeer goede service, breed assortiment (en humor) moet je bij coolblue zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

herr flick 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mijn scherm even bestellen......perfect!Hele overzichtelijke duidelijke site.

Service
Wat een ontdekking met deze snelheid en nauwkeurigheid leveren.......helaas had ik elders bij andere bedrijven wat minder goede ervaringen. Compliment Cool Blue!

Assortiment
Gewoon helder en duidelijk.

Aanbeveling
Fantastische service waar ik direct weer aan zou kloppen als ik wat nodig heb, wat ik ook aan durf te bevelen.

Extra toelichting
Alles van het begin tot het eind was super.....wat zou ik me nog meer wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OvergeefDave 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke web-site.
Veel instelbare filters.
Een zoek veld dat je rechtstreeks op het product brengt als je weet wat je wil.

Service
Zeer goede service.
Had een Samsung Galaxy S6 128 in pre-order staan. Ik kwam daarna tot het besluit dat ik de gouden toch veel mooier vond en die was op voorraad. Een telefoontje naar de klanten service en de dag daarna een 'gouden' S6 in huis.

Assortiment
Alles dat ik tot nu toe zocht bij Coolblue gevonden. Ik laat er een ster af omdat dat niet wil zeggen dat ze alles hebben.

Aanbeveling
Tot nu toe nooit spijt gehad van de zaken die ik bij Coolblue heb besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex.hulsmans 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige zoekfunctie op de website en goede begeleiding bij de aankoop.

Service
Stipte levering zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daniel.suys 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Mooie keuze , perfecte opvolging

Extra toelichting
Het toegepaste systeem van keuze bestelling en levering schenkt mij een algemene voldoening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wgrevenstuk 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig alles overzichtelijk bij de hand, vanuit de luie stoel.

Service
Dikke vette 10

Assortiment
Klasse, groot, duidelijk, super...

Aanbeveling
Super snelle levering, en goed betaalbaar.

Extra toelichting
Tto nu toe alles toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymondswennen 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle levering

Service
zeer goed verpakt

Assortiment
goed apperaat

Aanbeveling
Weinig moeite en snelle levering aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetjuh001 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site , wat je zoekt snel en eenvoudig te vinden .

Service
Vriendelijke klantenservice , zelfs op Koningsdag heel goed bereikbaar .Zeer goede bezorginfo via mail , en zeer snelle levering , maken waar wat ze beloven .

Assortiment
Veel keuze mogelijkheid , goed te vergelijken en prima prijzen .

Aanbeveling
Wat mij betreft scoort deze winkel in alle opzichten meer dan ruim voldoende , gewoon een 10 dus .

Extra toelichting
Diverse keren wat gekocht , ook een keer iets voor garantie aangevraagd , echt alles gaat als vanzelf bij Coolblue , niks geen moeilijk gedoe .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mati_lem 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk te vinden en te betalen.

Service
Super snel geleverd dag erna had ik het al.

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Dit is al de tweede keer dat ik hier iets koop en het is altijd vlot verlopen en heel snelle leveringen.

Extra toelichting
Ik vind dat de winkel heel goed is omdat ze een groot assortiment hebben en dat hun levertijden zeer snel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappa001 30-04-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kan ik niet zeggen heb het product in de winkel gekocht

Service
ben hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie en een geode uitleg

Assortiment
wist wat ik wilde hebben dus niet naar het assortiment gekeken

Aanbeveling
geode en vriendelijke service

Extra toelichting
vriendelijke mensen en geode uitleg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m.westra 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon het produkt snel vinden en het bestellen was geen probleem.

Assortiment
Er was veel keuze.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke14 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moeilijk een keuze te maken, wat is een een goed apparaat tussen zoveel prijsverschil?

Service
Prima levering, binnen aangegeven tijd!
Persoonlijk vind in het netter als producten worden ingepakt.

Extra toelichting
Prima levering qua tijdstip klopte met indicatie tijd. Persoonlijk vind ik het fijn als producten worden ingepakt, nu ontvingen we een losse doos en was het dus direct zichtbaar om welk product het ging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Samtas 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snel geleverd

Extra toelichting
Ik vind de manier waarop de doos verpakt is in principe heel goed met de opblaasfolie,alleen is het er alleen op gelegd en ik denk dat het handiger zou zijn als de doos tussen de opblaasfolie zou liggen want nu kan het door de bodem nog beschadigd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Suddaby 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk makkelijk om te navigeren en vergelijken. Top!

Service
Wat je pro-actief wordt aangeboden aan informatie en service is super. Geen direct contact nodig gehad, dus lekkere self-service.

Assortiment
Ik ben geen expert in beamers, maar het assortiment bevatte de beamers waar ik naar zocht en wilde vergelijken. Goed genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waaromikweer 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk omschreven en bestelling ging zeer vlot.Toppie

Service
Nog niet nodig gehad, alles wat ik gekocht heb werkt nog steeds.

Assortiment
Zeer uitgebreidt, ga zo door.

Aanbeveling
Tot op heden is alles wat bestellen aangaat en leveringen op tijd geweest en volgens de voorwaardes gegaan.

Extra toelichting
Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonie64 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Het is voor mij de 2e maal, goede webside
goede service, en snelle levering.
Mijn complimenten

Extra toelichting
Het enige wat een aanpassing verdient op deze webside is, dat indien de batterijen welke worden aangeboden, ook kloppen, met het apparaat dus aaa batterijen in het toestel, dan ook aaa batterijen aanbieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvanholle 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue heeft een heel vlotte website waar je snel je producten vindt, mede dankzij de filters en keuzehulp.
Verder ging het afhandelen van de bestelling en betaling zeer vlot.

Service
Onmiddellijk na het bestellen ontvang je een email met daarin een bedanking en uitleg over het verdere verloop. Dit is leuk en duidelijk.
En de beloftes die gemaakt worden waren correct, we hebben besteld om 15u op zondag en op maandag om 12u was onze levering al in huis.

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende, ze zijn niet altijd de goedkoopste (maar ook niet veel duurder) dan andere webshops, maar je kan er wel 100% in vertrouwen kopen.
Bovendien weet zie je ook duidelijk wat er wel en niet in stock is.

Aanbeveling
Op deze shop kan je vertrouwen. Dat is heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bolssens Rony 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er zijn veel aanbiedingen

Service
vandaag bestelt, andere dag geleverd

Assortiment
niet alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
simpel en gemakkelijk

Extra toelichting
het is de eerste maal dat ik besteld heb,, het is mijn eerste ervaring bij coolblue,,daar ben ik alleszins al tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gertjew 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima overzicht. vergelijk kan beter. en veel keus

Service
service vooral snel, maar veel meer is er niet wat echt telt. bij problemen misschien maar dat is nu niet van toepassing

Assortiment
bijna alles dus helemaal goed

Aanbeveling
omdat hij onder de betere en goedkopere valt.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven. Snelle verzending en 1 van de goedkopere dus dat zijn de bepalende zaken. De rest is n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve1221 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote voorraad, snelle levering.

Service
Goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doctorhans 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
besteld vanuit de leunstoel

Service
gwoon zoals het hoort

Aanbeveling
kan geen minpunten noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews