coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Na misverstand qua levering is één en ander snel en netjes opgelost.

Assortiment
Ruim voldoen, maar kan beter.

Aanbeveling
Het aanbod zou ik graag uitgebreid zien. Ten opzichte van anders aanbieders is dit voor bepaalde dingen onder de maat. Verder goede shop.

Extra toelichting
Ik zou graag zien dat wanneer een betaling fout gaat, dat men dit doorgeeft. Op mijn rekening is bedrag wel afgeschreven dus ga er dan van uit dat item geleverd wordt, echter na 3 dagen zelf maar gebeld toen bleek betaling niet gelukt. Zou fijn zijn dat dit kortgesloten wordt in de toekomst.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

eric weyenberg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe kan je beter winkelen dan bij Coolblue alles wordt gratis en snel aan huis bezorgd

Service
Steeds tip top OK

Assortiment
Nergens vind je een grotere keuze

Aanbeveling
Aan iedereen ten zeerste aanbevolen

Extra toelichting
Neen tenzij het behoeft geen krans alles steeds perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Blom firma amelias 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijke categorie je komt snel bij wat je zoekt

Service
Ook bij problemen word je goed geholpen en alles perfect in orde gemaakt

Assortiment
voor wat je zoekt is er een ruim assortiment voor handen

Aanbeveling
Een ieder die mij zal vragen voor electronica zal ik deze super store aanraden

Extra toelichting
Valt verder niks toe te lichten is een prima winkel met goede telefonische hulp en back-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette de Vries 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelde product wordt snel en correct toegestuurd.

Service
Ik was niet tevreden over het product, werd heel vriendelijk door een medewerker te woord gestaan, retour sturen kan gratis, correcte afwikkeling.

Assortiment
Veel keus, niet alles maar dat kan natuurlijk ook niet. Er staat veel informatie over de producten en vergelijken van artikelen gaat heel makkelijk.

Aanbeveling
Snel, correct, vriendelijk, groot assortiment wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Am 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor het eerst besteld. Overzichtelijk

Assortiment
Goed uitgebreid

Aanbeveling
Prettig dat je door de mail en sms wordt geïnformeerd over de status van de zending

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lizet 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is heel gemakkelijk te vinden op jullie site. Het afrekenen en het eventuele retourneren is heel duidelijk!

Assortiment
Heel breed assortiment en ook heel snel met nieuwe producten. Ik was op zoek naar risk Game of Thrones en kwam het eerst op deze Nederlandse site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site, alles waar ik naar op zoek ben geweest heb ik gevonden bij cool bleu.

Service
Cool Blue doet absoluut niet moeilijk over ruilen en retourneren. Tevens heel behulpzaam met het opzoeken, bestellen en opsturen van juiste artikel

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek ben geweest heb ik gevonden bij cool bleu.

Aanbeveling
Goed assortiment, juiste prijzen, uitstekende service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maries 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel het produkt gevonden

Service
Tot middernacht bestellen en dan de volgende dag in huis

Assortiment
Veel keus.

Extra toelichting
Ga zeker meer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer ruim aanbod, zeer gedreven medewerkers aan de telefoon

Service
ik was mijn cadeaubon kwijt, 2 minuten nadien had ik een mail met een link waarin deze al afgetrokken was.
Zeer goeie service

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
bekijk mijn beoordelingen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJM de Jonge 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere duidelijke website

Service
Goede opvolging en communicatie over de bestelling tot aan de levering

Assortiment
Heb al veel gekocht van allerlei kunnen

Aanbeveling
Je vindt niet beter qua prijs/kwaliteit en communicatie

Extra toelichting
Ook aan de telefoon is men daar zeer kundig en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varius 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even vlug op internet bestellen, keuze maken wanneer je het in huis wilt hebben en alles wordt voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is een product uitzoeken.

Service
Altijd duidelijke communicatie naar de klant, levertijd is geweldig.

Assortiment
Er zijn weinig elektrische producten die je niet vind bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel wanneer je wil.

Service
Alles verliep correct

Assortiment
Een groot aanbod.

Aanbeveling
Alles heel correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjan Landwaart 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is goed overzichtelijk.

Service
Ik kon op het moment dat het pakketje aan zou komen niet thuis zijn dus hebben ze gelijk even adres wijziging gedaan naar een ophaal punt zodat ik het daar kon oppikken

Assortiment
Voor wat ik zoek kon ik genoeg vinden heb nog niet alles bekeken

Extra toelichting
Ik had een paar vragen ik kreeg snel en duidelijk antwoord. Ik zou een mail krijgen die kreeg ik niet dus had ik even een bericht gedaan en paar tellen later had ik hem alsnog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sifcedric 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
gemakkelijk artikelen terug te vinden, maar eenmaal je in winkel bent, moeilijk om terug te keren naar hoofdpagina met verschillende winkels.

Service
snel en correct.

Assortiment
keuze is vrij beperkt, maar je vindt meestal wel wat je zoekt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter De Vylder 27-11-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar en alles staat heel overzichtelijk uitgesteld

Service
Vriendelijke bediening en alles verloopt volgens afspraak

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid, dus voor ieder wat wils...

Aanbeveling
Aanrader! Wij zijn zelf ook klant geworden en blijven...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike van der Veer 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed te begrijpen, werkt makkelijk. Duidelijke informatie over service Cool Blue en veel specificaties van de machines. Erg overzichtelijk.

Service
Komt beloftes na. Nette bezorgdienst, keurige levering.

Assortiment
Ruim assortiment en vaak voordeliger dan andere (grote) webshops.

Aanbeveling
Kopen bij Coolblue voelt vertrouwd. Service en bezorgdienst zijn netjes. Coolblue is duidelijk over rechten en plichten. Geen kleine lettertjes. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranges 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
In de periode dat je een surface pro 4 kon bestellen had ik eerst per tel en vervolgens per e-mail aangegeven dat er een qwerty cover bij moest komen. Op het moment van uitleveren kwam er alsnog een azerty bij, naar ik aanneem omdat ik in Bel woon. Dat doet me een beetje media-markt-achtig aan...

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc B 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website zeer overzichtelijk, logisch ingedeeld in categorieën, vergelijken tussen producten mogelijk, snelle levering.

Service
Zelfs levering op zondag.

Assortiment
Veel merken, veel modellen.

Aanbeveling
Zie boven, niets dan positieve zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo makkelijk als het maar kan, helder, mooie website, ik ben een fan van cooblue met hart en ziel.

Service
Je zult met deze webshop nooit problemen krijgen met de klantenservice of producten alles zal altijd netjes opgelost worden, zo is dat dus bij mij gebeurd met een headset die ik heb retour verzonden

Assortiment
Groot aanbod, ook een wasmachine brengen ze gewoon bij je thuis! Eigen service YO

Aanbeveling
10, deze webshop is de toekomst, concurentie zoals bol etcetera, die mogen hier van leren, die zijn overigens niet eens meer concurentie als je het aan mij vraagt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was zeer overzichtelijk, heel veel keuze! De bestelling was eenvoudig te maken.

Service
Wij waren verbaasd dat er ook op zondag bezorgd kon worden, superhandig! Ook een groot pluspunt was dat bezorgen gratis was...soms is ergens een produkt het goedkoopst, maar wordt dan net zo duur als in andere webwinkels door bezorgkosten.

Assortiment
Ik was verbaasd over het grote assortiment! Een goede weet dat zeer veel diverse artikelen leverbaar zijn, het is heel gemakkelijk om zoveel keus vanuit huis te kunnen maken

Aanbeveling
Wij zijn nieuwe klant bij coolblue, maar we raden het echt iedereen aan!

Extra toelichting
Wij doen altijd uitgebreid prijsvergelijk...zeker voor dure artikelen, want dan kan echt tientjes verschillen! Wij gaan hier zeker vaker iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunther 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke uitleg

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
niks op aan te merken dus een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fantastische keuzehulp en productvergelijking

Service
Altijd in orde, altijd volgende dag geleverd

Assortiment
Assortiment kan iets beter

Aanbeveling
Voor mij één van de, zoniet de beste webwinkel van dit moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marina 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettig site, werkt goed, overzichtelijk.

Service
Supersnelle levering en ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Dat wat je zoekt, zul je zeker vinden gecombineerd met een supersnelle service en verzending! En een scherpe prijs! Heel prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinne A 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kiezen, vergelijken zonder verplaatsing,snel gekocht

Service
keuze tussen thuislevering of leveringspunt. Snelle bediening.Je word op de hoogte gehouden via sms/mail

Assortiment
ruime keuze, vergelijken,revieuws...zonder me te verplaatsen. Handig als winkels in de buurt gesloten zijn en je de aankoop niet wil uitstellen of als je weinig tijd hebt of weinig tijd wil besteden aan shoppen.

Aanbeveling
zie supra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, gegevens invullen, ideal en volgende dag pakket thuis. Kan het simpeler?

Service
Snel geleverd. Was zonder verzendkosten voor scherpste prijs.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de duplo bestelling en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelheid van zoeken

Service
Reactie tijd op vragen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Conclusie:snel, goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Divera 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website wijst zich haast vanzelf. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Veel info over de producten.

Service
Klantgericht, heel vriendelijk, zowel telefonisch als via whatsapp als in de winkel.

Assortiment
Uitermate uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Wat ik ook zoek, Coolblue heeft het. En is een onderdeel van een order niet in orde, dan wordt het supersnel en heel klantgericht verholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site kun je gebruik maken van filters en keuzehulpen. Dat maakt het kiezen in het uitgebreid assortiment makkelijk. Ook de vergelijkingstool geeft een mooi overzicht

Service
Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de lvering van je bestelling, via e-mail en sms.

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J12 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel, goede zoekfunctie en gemakkelijk afrekenen

Service
Keuze voor tijdstip afleveren incl. de avond!

Aanbeveling
Prima voor zijn doel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ard Jan Smits 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen problemen tegen gekomen, alles gaat perfect.

Service
Snelle service!

Assortiment
Ze hebben alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Top bedrijf!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
één telefoontje volstond om een tweedekans espressomachine te bestellen !

Service
om 22,00u telefonisch besteld...de dag er na om 09,30u ging de voordeurbel...met mijn espressomachine !!

Assortiment
praktisch alles te verkrijgen...

Aanbeveling
super service...en mocht je om één of andere reden de aankoop ongedaan wensen te maken...is dit geen enkel probleem...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelloTheFiveNine 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke user interface, alles mooi volgens categorie geplaatst, zeer veel gebruik van filtering.

Service
Levertijd steeds zoals afgesproken, altijd met track en trace

Assortiment
Hooguit het meeste keuze van alle webshops

Aanbeveling
Prima kwaliteit, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Oldenburger 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker gemakkelijk online shoppen

Service
gaven goede alternatieven

Assortiment
genoeg keus, ook voor de kleine portemonnee

Aanbeveling
Houden je, zodra de order geplaatst is, goed op de hoogte van het leveringsproces.

Extra toelichting
Hier kun je prima winkelen zonder stress.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht
Duidelijke informatie over de produkten

Service
s avonds besteld, de volgende dag in huis. Prima service!

Assortiment
Veel keus en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thrillseeker303 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb thuis vanuit de luie zetel een koptelefoon besteld die de volgende dag gratis tot aan mijn deur werd geleverd.
Het kan niet makkelijker. Ik voel me net een verwend kind. :p

Service
De gratis verzending, gratis retour en snelle levering zijn de sterkste punten van deze winkel.
De website is ook heel overzichtelijk, gedetailleerd met informatie.

Assortiment
Keus genoeg om te vinden wat je wil uit een heel groot assortiment.

Aanbeveling
Ik ben supertevreden van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel van der Hulst 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 1 minuut gevonden wat ik zocht, en binnen 1 minuut besteld. Gemakkelijke site, niet teveel poespas.

Service
In de middag besteld, de volgende ochtend stond de postbode voor de deur !

Assortiment
Keuze genoeg, ook grote diversiteit aan prijs-klasse, zodat iets binnen budget goed te vinden was.

Aanbeveling
Ideale shop, snel, handig en doet wat ze beloofd !

Extra toelichting
Heb diverse webshops bezocht. Vaak zijn producten lastig te vinden, of is de prijs veel hoger dan op Cool Blue. Volgende keer gewoon gelijk naar Cool Blue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk en leuke korting via milner

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Leuke kortingsactie via milner, stom dat je maar 1 bon kon kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Sander 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Er werd mij uitermate beloofd dat het pakketje, als deze voor 23u59 besteld werd, de volgende dag bij mij zou aankomen, dit was nièt het geval.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Peter 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
's avonds besteld en dag erna al rond de middag geleverd

Service
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc G 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inderdaad gemakkelijk. Ik had een toestel op het oog maar vond een veel soepelere oplossing via CoolBlue. En de bestelling werd correct rond 10.00 uur bij mij thuis afgeleverd.

Service
Perfect. Vroeger dan verwacht thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Het is niet mijn eerste aankoop via CoolBlue en dat zegt voldoende.

Extra toelichting
De bestelling via deze webwinkel bespaart mij heel wat moeite in vergelijking met een gewone winkel waar ik heen te gaan en nog dien af te wachten of men het product op voorraad heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkamari 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, makkelijk betalen, product info duidelijk

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Perfecte, draadloze koptelefoon, snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Mignauw 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk van thuis uit bestellen!
Uitgebreid assortiment.

Service
Proficiat, inderdaad wordt de levering de volgende dag al geleverd.

Assortiment
zeer gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Reeds enkele malen een bestelling gedaan en correct en vlug geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn hoesje van mobiel ging stuk, 1 dag na mijn melding kreeg ik gratis een nieuwe toegezonden! Super service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fs 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals altijd zeer gemakkelijk en eenvoudig te bestellen

Service
Vlot als alle vorige keren

Aanbeveling
Kom graag terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kev 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met de benen onder tafel besteld

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Keuze te over en alle merken komen in aanbod

Aanbeveling
Veel keuze goede service, meer moet dat niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Iedere webshop heeft foutjes.
Maar Coolblue benaderd toch de perfectie

Service
Altijd goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel zelf

Assortiment
Is er iets dat ze niet hebben?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvD 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles werkt feilloos en snel!

Assortiment
Een zeer goed en ruim assortiment gekoppeld aan een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle-75 26-11-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, winkel ziet er netjes en opgeruimd uit!

Service
Dat de eerste vraag "wat wilt u drinken mevrouw?" is voor ik kan aangeven waarom ik binnen ben bezorgde mij een geweldige glimlach. Missie van Coolblue geslaagd!

Assortiment
Hebben altijd wat ik nodig heb, soms zelfs meer dan ik nodig heb...

Aanbeveling
Altijd prettige medewerkers, fijne winkel om te zijn. En als je al even moet wachten heb je genoeg om je mee te vermaken!

Extra toelichting
Dat de verkoper zei dat de boxen die ik voor mijn zoon had besteld ruzie ging opleveren met de buren was een risico voor hem, had ze ook daar kunnen laten 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tap 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
internet

Service
zeer snel

Assortiment
hebben vanalles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

catharina 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super gemakkelijk winkelen van uit de luie stoel

Service
heel snelle levering, verzorgde verpakking

Assortiment
ik vind bijna alles wat ik wil

Aanbeveling
wat valt er nog toe te voegen aan goeie punten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews