coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marleen de Ruiter 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Wat vooral aansprak was de supersnelle levering van ons fornuis.
Zaterdagavond besteld en op maandag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gedede 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, bestelproces verliep zeer vlot

Service
Levering op afgesproken datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claassen58 11-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Op vrijdag bestelde ik een Samsung TV plus muurbeugel (in een aktie aangeboden). Toch kreeg ik de TV op de zaterdag en de muurbeugel pas op dinsdag ! Niet leuk.

Extra toelichting
Als je de ene helft van wat je besteld hebt de dag er op krijgt en de andere helft pas drie dagen later, terwijl aangegeven is (en ook aangeboden wordt) dat ze in voorraad zijn is dit absoluut niet leuk.......

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2015

Beste meneer Claassen,

Dat is inderdaad vervelend. We zien dat uw pakket met uw TV vanwege de grootte handmatig door PostNL gesorteerd is, maar daarna helaas is blijven staan in het sorteercentrum en daarom vertraagd. Gelukkig heeft u uw TV alsnog ontvangen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kurt decleer 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Vele betaalmogelijkheden.

Service
Geen problemen. Dag na bestelling, (zelfs op zaterdag) al geleverd. Mail en SMS over stand van zaken.
Ik vind de video reviews ook wel leuk.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Al enkele aankopen gedaan.

Extra toelichting
Zie alle voorgaande punten. Prijs is goed. Soms iets duurder, dan weer goedkoper dan de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosina1305 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even de handleiding doorlezen en dan wijst het zich vanzelf.

Service
Ze doen wat ze beloven. Op zondag besteld en op maandag al geleverd. Een van de redenen waarom ik op deze site de bestelling heb geplaatst.

Aanbeveling
Met name de levering op zondag en maandag vind ik helemaal geweldig! Zouden meer sites een voorbeeld aan moeten nemen.

Extra toelichting
Zoals al eerder aangegeven, het leveren op zondag en maandag vind ik helemaal geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob Heijberg 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij bestelling was een glas gescheurd en zonder probleem de volgende dag een nieuw exemplaar gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabiennecassaer 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen, duidelijke website

Service
stipt op tijd geleverd en supersnel

Assortiment
veel merken

Aanbeveling
eenvoudig door iedereen te raadplegen en supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meselken 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Heel snelle service, direct aan huis geleverd! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toontje C 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan bijna niet

Service
kreeg een cadeaubon omdat post nl een storing had en dus te laat leverde

Assortiment
meer dan genoeg te kiezen

Aanbeveling
al meer bij hun gekocht nooit een probleem ook niet in de winkel zelf

Extra toelichting
Online heel overzichtelijk genoeg product info en als je in de winkel zelf moet zijn is goed toegankelijk voor rolstoelers alleen het parkeren kan een probleem zijn. maar verder helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs_U 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We zochten naar een wasmachine en gingen direct naar CoolBlue om naar een geschikte te kijken indien de prijs goed was! En dat was het geval! De specificaties waren duidelijk en vergelijking met een andere toestel.

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Aanbeveling
Overzichtelijke specificaties en prijsvergelijking.

Extra toelichting
De levering is echt geweldig. Vandaag bestellen 'morgen' in huis is letterlijk de motto en komen ze ook na. Een heel klein nadeel (en verbazing) was wel dat de bezorgers het gereedschap niet mee hebben, waardoor ze het van de bewoners moeten gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

YoeriH 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn snel te selecteren op basis van je wensen, eenvoudig onderling vergelijken en bij bestellen worden vaak nuttige accessoires voorgesteld.

Service
Levertermijn zeer snel & gaat in mijn ervaring altijd goed.

Voor het geval iets misgaat: de dienst na verkoop werkt snel & voorziet een passende oplossing. De paar keer dat ik deze dienst nodig heb ik ervaren als mensen die de problemen serieus nemen & veel werk verzetten om de mensen tevreden te krijgen.

Bijkomend: De regels voor omruilen zijn zeer duidelijk en ruimer dan voorzien in de wet.

Assortiment
Ze hebben veel, heel veel.
Maar niet alles.

Aanbeveling
Scherp geprijsd (bij de goedkopere op de markt).
Vlotte, correcte levering
->Zeer sterke nazorg.

Extra toelichting
Al jaren klant en hoewel ik bij het zoeken naar spullen vaak meerdere winkels vergelijk is Coolblue een van de weinige waarbij ik regelmatig terugkeer. Vooral het feit dat de nazorg dik in orde is geeft mij een gerust gevoel om daar te kopen, zeker bij elektronica.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pimdevries 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het gemak van bestellen is perfect, zelfs in de avonduren kan je het zonder meerkosten laten bezorgen, ideaal als je overdag werkt. Vervolgens factuur laten aanpassen, was vergeten op bedrijfsnaam te bestellen, zonder moeite aangepast. Volgende bestelling weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naaisterke 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
de webwinkel van coolblue is correct met zowel de voorgestelde producten,de betaling en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob_12345 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aanmelden met account gaat eenvoudig, bestel geschiedenis makkelijk. Veel betaalmogelijkheden

Service
Supersnelle levering, ook na vooruitbetaling. Binnen 1 dag verwerkt.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, gewoon makkelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

keesboschma 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
bestellen gaat vlot, melding latere levering komt tijdig binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sloekie 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ze maken het waar wat ze zeggen vandaag besteld morgen im huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petervanessa 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden, goede filters.
Duidelijke foto's en uitvoerige omschrijvingen.

Service
Snel, supersnel, geleverd.

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastenacher 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreide keuze, simpel in het winkelmandje stoppen, naar de kassa klikken, betalingsmiddel kiezen en na wat pinnen is de bestelling geplaatst en dat alles vanuit de "luie" stoel .

Service
Mensen die weten waarover ze praten en zeer snelle reactie op vragen per mail .

Assortiment
Zeer ruime keuze , maar af en toe wel eens "niet meer leverbaar " of kan je niet vinden wat je zoekt . De zoekmachine kan nog iets beter .

Aanbeveling
Al mijn bestellingen werden goed verzorgd en zeer snel bezorgd . Het, waar mogelijk, verzenden met de post heeft voordelen tegenover pakjesbezorgers : je weet ongeveer wanneer de postbode langskomt en ben je niet thuis dan is het postkantoor in de buurt .

Extra toelichting
- ontbrekende sleutelwoorden in de zoekmachine . - niet meer leverbare producten die nog in het assortiment zitten . + Gemak van bestellen + ruime keuze + snelle en professionele service + levering met de post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike193 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle levering op zondag, degelijke beschrijving van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinaStone 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel afhaalpunten en zeer snelle levering!

Extra toelichting
Bestellingen bij Coolblue worden altijd supersnel geleverd, de service is prima, en de firma zorgt ook nog voor de nodige humor (op de website, de doos, ...). Heel erg fijne webshop!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liadieleman 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
bij vragen, direct antwoord

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goeie uitleg bij de artikelen

Extra toelichting
ik vind de snelle levering het grootste voordeel. en dan pas de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzenner 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudig bestelproces. De verschillende stappen zijn goed aangegeven.

Service
Snelle levering van de bestelde producten

Assortiment
We vonden binnen het assortiment datgene wat we nodig hadden en konden het vergelijken met gelijkaardige producten.

Aanbeveling
Dankzij de duidelijkheid van de site en de correcte prijzen zou ik Coolblue aan anderen zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik heb reeds meerdere keren iets besteld bij Coolblue, telkens een correcte levering en een goed product ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Jong 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Topprestatie voor een weekend. Hd zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis

Extra toelichting
Topprestatie voor een weekend. Hardeschijf zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis. 's Avonds weer film op kunnen nemen met nieuwe hardeschijf in Humax. Klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dewaan 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van thuisuit bestellen, verschillende keuzes wikken en wegen en er de tijd voor nemen, duidelijke website met relevante antwoorden op vragen, makkelijke betaling, kortom een dikke 10 !

Service
Prima ! Ik had per mail nog een bijkomende vraag gesteld en kreeg daar een duidelijk antwoord op. Wat me verbaasde was dat er de dag na mijn bestelling geleverd werd, nl een zondag, wat natuurlijk welkom was, en zo geschiedde, een vlotte levering op zondagnamiddag.

Assortiment
Niet al te omvangrijk, maar de meest verkochte artikelen zijn wel aanwezig.

Aanbeveling
Ik vind deze winkel er toch wel bovenuit steken, en dan vooral wat de klantvriendelijkheid, de vlotte service en naservice, en de vlugge aflevering betreft! Prima, Coolblue, hier zien ze me zeker nog terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

angelgaab 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, alles te vinden en te vergelijken

Service
sneller als snel, goede informatie over de stappen van aankoop t/m verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goofy55 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site, duidelijk

Service
ervaring bij eerdere aankoop, geen gezeur, luisteren goed naar klant.

Assortiment
groot assortiment, met soms heel leuke aanbiedingen

Aanbeveling
komen hun afspraken na, goede service en vlotte levering.

Extra toelichting
Zekerheid van goede afhandeling en goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimPo 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
24 Uur per day beschikbaar.

Service
Per SMS een tijdsblok van 2 uur aangegeven voor de bezorging.

Aanbeveling
Verzendkosten is een drempel die je wel eens tegen houd om iets te bestellen maar niet bij Cool Blue!

Extra toelichting
Om 22.00 uur s-avonds bestelt en de dag daarna op een zondag om 16.00 uur geleverd en nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harleypapa 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gauw uitgezocht snel geleverd.

Assortiment
ik keek er van op wat ze allemaal in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Daar ik goed en snel geholpen wer beveel ik het ook aan bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Het product wat ik zocht was daar het goedkoopste en alles van het product was goed beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laadaa65 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PeterEM 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is doodeenvoudig en snel

Service
zaterdag besteld, zondag voormiddag geleverd: fantastisch!

Assortiment
zeer veel keuze, meer dan in een gewone winkel

Extra toelichting
Zoveel aangenamer om rustig alle producten en kenmerken te overlopen en prijzen te vergelijken zonder opdringerige verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanastosto 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles snel terug op de site. mAkkelijk in gebruik. Veel betalingsmogelijkheden.

Service
Zeer snel geleverd. Beleefde leverancier.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Beter dan bol.com
Ook omwille van de keuzes in betalingsmogelijkheden.

Extra toelichting
Algemeen heel tevreden: Goede en duidelijke site, veel betalingsmogelijkheden. Zeer snelle levering (dag erna en op zondag)Vriendelijke leverancier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonDee 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat ik al iets langer op het internet koop en gemiddeld over de 200 (!) bestellingen per jaar op het internet doe, zowel nationaal als internationaal weet ik dat Coolblue de beste en de gemakkelijkste is. En de meest betrouwbare. Ik heb ook enkele usa adressen waar ik graag bestel, maar die missen natuurlijk de snelheid en eventuele retour service. Daarom ga ik altijd met een gerust hart slapen na een bestelling bij Coolblue

Service
Coolblue heeft de meet perfecte service! Ik heb toch wel eens iets wat niet bevalt en dat is geen enkel punt bij Coolblue. Ze zijn uitermate vriendelijk en geduldig en alles wordt heel netjes en snel afgehandeld.

Assortiment
Ben wel tevreden over het aanbod van Coolblue.

Aanbeveling
Op regelmatige basis roem ik de service en betrouwbaarheid van Coolblue.

Extra toelichting
De allerbeste webwinkel; betrouwbaar, snel en vriendelijke, deskundige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldgranny53 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue maakt inderdaad waar wat ze beloven. Laat in de avond besteld en de volgende dag keurig op tijd en correct afgeleverd.

Service
Op vragen en opmerkingen wordt heel snel telefonisch of per mail gereageerd. Ook de bezorging is tijdig en correct.

Assortiment
Het assortiment is ruim voor wat betreft de artikelen die Coolblue verkoopt.

Aanbeveling
Coolblue is volstrekt betrouwbaar en correct in de communicatie en levering. De aangekochte stofzuiger voldoet uitstekend.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sir Andro 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als klant terugkomen is al een teken op zich, steeds de bestelling de volgende dag thuis, zelfs op zondag geen probleem.

Service
Ik kies nu voor 9 maar het kon ook 10 zijn. Terugsturen geen ervaring mee, en vragen zijn steeds snel beantwoord.

Assortiment
Opvallend is wel dat bv inkt te weinig alternatieven worden gegeven zeker als je weet dat de merken compleet overprijzen.

Aanbeveling
Daar heb ik geen twijfel over, en ben ik gerust dat een ander mijn raad ook zal opvolgen, omdat ik nog nooit echt klachten heb gehad die Coolblue zelf zou hebben veroorzaakt.

Extra toelichting
Bestellingen prima verpakt en de betaalprocedure met een account is prima geregeld, mensen aan telefoon is een verademing, juist, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denktank 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten die aan te kopen zijn, zijn steeds op voorraad. Site is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Na aankoop nog van product willen wisselen, was geen enkel probleem en werd netjes geregeld.

Assortiment
Soms ook wel vervelend dat je producten die gaan binnenkomen niet zomaar kan pre-orderen of reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitadeBruin 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Binnen 24 uur product binnen!

Extra toelichting
Ze komen professioneel over, en zijn zeer snel in de levering van hun product, wat ik een pre vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin029 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te zoeken op de website, telefonisch prima te woord gestaan over het assortiment

Service
al eerder een bestelling geplaatst, alles prima geregeld.

Assortiment
hele ruime keuze

Aanbeveling
de grootte van het assortiment, de goede prijzen en de snelle levering. Ook het bedrijf dat het transport regelt is een keurig bedrijf, hele nette mensen die de spullen komen leveren en afvoeren

Extra toelichting
Ik vind de snelheid van de levering en de vriendelijkheid van de medewerkers aan de telefoon helemaal super. Nu een aantal keer iets besteld en het gaat iedere keer geweldig goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

microtje 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
al een paar dingen online besteld bij Cool bleu en de service is perfect. Alles werd de volgende dag geleverd voor de middag, zelfs op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unlixd 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk in opbouw.

Service
Besteld tussen 13 en 15 u en de dag nadien al geleverd op het werk om 08u30 !

Assortiment
Voldoende keuze en betaalbare prijzen voor kwalitatieve producten.

Aanbeveling
Als iemand op zoek is naar iets, mond aan mond.

Extra toelichting
Onverwacht, niet gedacht maar dit was mijn eerste online bestelling bij CoolBlue. Ik bestelde mijn eerste product op maandagmiddag rond 13 u en het tweede om 15u. Beide producten werden bij mij op het werk afgeleverd. Ik start om 08u30 met werken en de levering was reeds vroeger toegekomen! Top en coole dozen ! Offline Communicatie valt goed op !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elineapeldoorn 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeker de functie om te helpen bij het vinden van een tas vond ik prettig! Verder is de site overzichtelijk en duidelijk en erg veel details bij alle tassen! Het betalen ging prima, duidelijk uitgelegde stappen.

Service
Binnen 1 dag al thuis, sneller kan ik mij niet voorstellen!

Assortiment
Erg ruime keuze! Prijs is zelfs soms goedkoper dan de originele aanbieder aan biedt!

Extra toelichting
Zie alle bovenstaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

planckendael 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
zeer snelle levering

Extra toelichting
snelle levering en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

briver4501 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een mooi assortiment van allerlei ...

Service
zeer vriendelijk en zeer snel een klein probleempje opgelost

Extra toelichting
gemakkelijk; snelle bediening; enz ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

geert criel 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vlugge en correcte service zoals jullie schreven voor 24uur besteld de dag nadien thuis geleverd en dat was zo dus super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laadaa65 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Samengevat:

Geen enkel moeilijk aspect in de hele werkwijze en aflevering.

Extra toelichting
Vanwege de snelheid en de simpele, maar keurige manier van leveren. Geen gedoe!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kenneth12345 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter pc bestellen, thuis leveren...

Service
De dag zelf geleverd! Ik kreeg info via sms wanneer de koerier zou aankomen, deze kwam exact op tijd!

Extra toelichting
Ik kocht vrijdag namiddag een product op jullie webshop, diezelfde avond ontving ik mijn pakket nog! Ik kreeg een sms met info wanneer de koerier er zou zijn, hij kwam exact op tijd. Wat een service! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tropenkind 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoes besteld voor tablet. Om 21:00 uur vrijdag bestelt en zaterdag middag ontvangen.

Aanbeveling
heel snel en goed bruikbare info op web

Review criteria:

Goed

Reageer

Peter Reihs 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede site, goede service, snelle levering, goede betalingsvoorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arini 09-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Pakje werd niet geleverd! Op vrijdag besteld, op maandag nog niets ontvangen, ook al vermeldt de status het anders. Als reactie gewoon 'sorry'...

Aanbeveling
Slechte ervaring gehad. Vertrouwen geschonden. De snelle levering en vriendelijke dienstverlening zouden net de meerwaarde moeten zijn van CoolBlue...

Extra toelichting
Reeds vermeld: belofte 'voor middernacht besteld, volgende dag in huis (ook op zondag)' geschonden!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Intendance 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Ongelooflijk snel

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Elke keer dat ik al heb besteld is de service uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nhk56 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en goed overzicht, ook de aanbiedingen met assecoires

Service
Heb weliswaar de service weinig nodig gehad, maar die ene keer ging het perfect

Aanbeveling
Zeer snelle levering, wel op de prijzen letten

Extra toelichting
Zeer snelle levering en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews