coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ludo 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Even moeilijk of gemakkelijk als andere webshops

Service
Behalve bestelling nog geen service nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mast 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela van Dommelen 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb gekeken waar het product aan moest voldoen, en waar hij dan voor een goede prijs werd aangeboden.

Service
Er stond voldoende informatie bij om de aankoop aan te durven.

Aanbeveling
Het ging heel gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn telefoon was kapot en ik moest z.s.m. een nieuwe hebben.Bij elke zoektocht op de computer kwam ik bij Coolblue uit, ik had er nog niet van gehoord maar uiteindelijk toch aangedurft.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Anouschka 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling vanuit je zetel, levering thuis

Service
Klantendienst telefonisch beschikbaar tijdens groot deel van de dag

Assortiment
Zowat alles wat je kunt denken is via coolbleu te bestellen

Aanbeveling
Gemak 100% betrouwbaar,
Snelle levering
Indien nodig eenvoudig retourneren

Extra toelichting
Overzichtelijke website, betrouwbaar, zeer snelle levering zelfs op zaterdag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Mol 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Snelle levering en goede communicatie omtrent de bestelling.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F van Citteren 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.

Service
Alles netjes op tijd. geïnstalleerd en verpakking en oude machine meegenomen.

Aanbeveling
Alles netjes uitgevoerd zoals beloofd. Vriendelijke en nette bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Oud Ammerveld 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd bereikbaar; altijd snelle levering

Service
Nog weinig problemen meegemaakt, maar altijd goed bereikbaar.

Assortiment
Breed productassortiment; altijd de meest interessante producten voorradig.

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejaco 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je vind zeer snel wat je zoekt, en indien het product er niet is meerdere alternatieven.

Service
Tot op heden 2x een garantiekwestie en 1 keer omruilen (product was wel ongeopend, verkeerd besteld), maar 3 keer zeer correct en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeker en vast voldoende uitgebreid.

Aanbeveling
Waarom geen 10? Vind het spijtig dat men (tot voor kort toch) geen ecocheques aanvaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhey 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel besteld

Service
Tot en met levering een 10, moet de toekomst nog afwachten

Aanbeveling
Snelle, keurige levering, vriendelijke en professionele mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne89 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super makkelijk om tot de juiste keuze van je laptop te komen, door de vele keuze-opties die je kunt aanvinken!

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen al in huis!!

Assortiment
Veel keus aan laptops, alleen soms snel uitverkocht:-P

Extra toelichting
Ben erg blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rie Wisse 11-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te bereiken

Service
prima

Assortiment
goede en vele artikelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rie Wisse 11-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te bereiken

Service
prima

Assortiment
goede en vele artikelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat heel snel en gemakkelijk. Bij mij ging het alleen twee maal fout, omdat mijn gegevens niet hetzelfde zijn als de gegevens op de creditcard die ik gebruikte. Coolblue vraagt geen verificatiecode, maar controleert na je bestelling de gegevens. Daardoor werd mijn bestelling tot twee maal toe een paar uur later geannuleerd. Dit is behoorlijk onhandig! Het zou handiger zijn gebruik te maken van een verificatiecode (zoals bij bol.com), waardoor je ook iets kunt bestellen met een creditcard die niet op je naam staat.

Service
Toen bestellen eindelijk gelukt was, werd mijn pakketje de volgende ochtend al afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camiel 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is best duidelijk

Service
De service is uitmuntend. Ik had per ongeluk het adres van mijn ex nog in mijn account staan en had mijn bestelling op dat adres besteld.
Ik zag het gelijk in de bevestigingsmail en belde meteen met CoolBlue. Zonder wachttijd had ik gelijk iemand aan de lijn en n.a.v. mijn mobiele nummer zag hij mijn bestelling gelijk voor zich. Hij paste meteen het adres aan waar het artikel heen moest en stelde zelfs voor of hij het adres van mijn ex uit het systeem zou halen.
De dag waarop mijn bestelling geleverd werd, vond ik ook een leuk kaartje van CoolBlue in de bus, met een leuke opmerking over dat na een telefoontje de bestelling toch in Zwolle werd bezorgd i.p.v. in Helmond. Het bracht een glimlach op mijn gezicht :)
Ook vind ik het mailtje wat ik kreeg dat de bestelling bij de buren was bezorgd erg grappig! (Afhaalkosten: 1 koekje)

Assortiment
Ben nog niet iets wat ik zocht niet tegengekomen

Aanbeveling
Al met al ben ik erg tevreden over CoolBlue.
Ik heb nog maar 2x iets besteld via CoolBlue, maar alles is precies zo gegaan als verwacht.
De service van CoolBlue vind ik echt uitmuntend, daar kunnen veel bedrijven nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-04-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik wilde hebben was makkelijk te vinden. Duidelijke beschrijving

Service
Prettig dat ik via de chat vragen kon stellen.
Levering was perfect

Assortiment
De prijs is oke. Niet duurder dan bij een ander. prijs is wel redelijk gelijk.

Extra toelichting
product op zondag in 1 van de winkels opgehaald. Superservice. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website en eenvoudige bestelprocedure met duidelujke communicatie

Service
Zowel bij de klantenservice als bij bezorging wordt je snel en correct geholpen.

Assortiment
Meestal is hetgeen ik zoek op voorraad en/of leverbaar

Aanbeveling
Prettig winkelen, simpel en geen gezeur bij vragen wijzigingen en/of ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Lemmers 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De zoekfunctie werkt goed. Ik heb zonder problemen het product kunnen vinden wat ik zocht. Alternatieven voor een bepaald product worden ook weergegeven. Betalen via iDeal ging ook goed.

Service
De klantenservice is erg vriendelijk en bereikbaar. De contactgegevens zijn goed op de website te vinden. Pakketjes worden tijdig afgeleverd.

Assortiment
Coolblue heeft een goed assortiment voor 'gewone' producten, maar specifieke accessoires zijn moeilijker te vinden. De prijzen zijn gemiddeld.

Aanbeveling
Het makkelijk vinden van producten, de snelle levering en de goede klantenservice maakt dat deze website een positieve indruk achterlaat.

Extra toelichting
Ik heb meerdere keren bij Coolblue wat besteld. Ik ben er erg tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Schoolmeesters 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en krijg, en hoe makkelijk kun je hier wel niet vergelijken ! Ideaal, ben een vaste klant ondertussen!

Assortiment
Bijna alles kun je wel bij Coolblue vinden, nog niet alles, maar wellicht is dat een kwestie van tijd.

Aanbeveling
Enorm tevreden, nog nooit een klacht gehad, wel vraegn die goed beantwoord zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nes 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super op zondag wordt je bestelling thuis geleverd in tijdsvak van max 2 dat je ervoor thuis hoeft te zijn!

Service
je wordt super op de hoogte gehouden van je bestelling, zelfs op een leuke onderhoudende manier. Kleine klacht (beschadiging) werd via chat direct en goed opgelost.

Assortiment
Goed assortiment, alleen kon laatst een gewenste mobiel niet bij jullie vinden.

Aanbeveling
Heel prettig on line winkelen, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waterkoker Tefal HW 615 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie duidelijke website

Service
snelle en makkelijke betaling en levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan steijn 10-04-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en efficient

Service
valt niks aan te beloordelen was gewoon een plezier om iets te kopen

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
was gewoon afffffff

Extra toelichting
nee, jullie streven naar perfectie is voor mij volledig gelukt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uit je luie zetel kiezen wat je wil en de mogelijkheid om vragen te stellen op afstand indien nodig

Service
Om 20.00u besteld en de volgende dag om 10.00u geleverd. Super!

Assortiment
Een uitgebreide keuze uit genoeg verschillende merken

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karssen 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke online shop met veel informatie.

Service
Snelle en correcte levering. De wasmachine stond in no time op de gewenste plek, aangesloten en wel.

Extra toelichting
Wij hebben deze wasmachine nu ruim een week en zijn er al erg tevreden over. Het is even wennen dat de programma's zo lang duren, maar wat een fijne wasmachine, erg zuinig en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aoc 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede product informatie en een grote keuze

Service
lekkere snelle service

Assortiment
ruim assortiment en direkt leverbaar

Aanbeveling
goede prijs kwalitijts verhouding en een goede en snelle service ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Goede productbeschrijving.

Service
Snel en goed, ook de retourservice is snel, kosteloos en prima.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
In vergelijking met anderen echt een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
S'avonds ergens aan denken en het de andere dag al geleverd krijgen. Makkelijker kan niet.

Service
Kon het leverings traject volgen en uiteindelijk waren ze nog sneller dan beloofd was.

Extra toelichting
Met een 10 zou de uitdaging misschien weg zijn maar eigenlijk....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dklop 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en een aankoop is zeer gemakkelijk te voltooien.

Service
Het is duidelijk dat de klant bij CoolBlue op 1 staat. Er zijn kosten noch moeite bespaard om de klant goed te kunnen bedienen. Na de aankoop krijg je zelfs filmpjes te zien wat er verder met je bestelling gebeurd, wat een leuke toevoeging is.

Assortiment
Ik mis zelden iets.

Aanbeveling
Een erg prettige winkel om te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bart48 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en duidelijke website

Service
cool bleu doet wat ze belooft. om 17.00 bestelt, de volgende dag om 14.00 uur bezorgd.

Assortiment
artikel was bij Mediamarkt en BBC niet op voorraad.
bij cool bleu geen probleem.

Aanbeveling
ik wordt er bijna warm van. mijn volgende bestelling doe ik weer bij cool bleu.

Extra toelichting
zie boven : voldoende gemotiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoewel ik een TV toch eigenlijk liever in een winkel zou kopen ben ik toch deze keer van recensies uitgegaan
Dus hoewel ik hier de TV niet in een Coolblue zaak kon kopen heb ik hem via internet gekocht.
Aan het begin van een avond besteld en de volgende ochtend al vroeg geleverd.
Geweldig

Service
Bij service denk ik vooral aan service die ze in de winkel bieden of die men biedt bij vragen en/of klachten.
Hier kan ik alleen de service van de snelle levering beoordelen

Assortiment
Ik heb een goede keuze kunnen maken uit de diverse tv's

Aanbeveling
Ik heb nu een paar keer iets gekocht bij Coolblue en totaal geen klachtenb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanPierre 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten vinden, door middel van criteria

Service
Ben zowel online in de chat, als telefonisch zeer goed en deskundig geholpen

Assortiment
veel keuze, ook uit producten die men elders niet heeft, ook goed op de hoogte gehouden van voorraadstatus e.d.

Aanbeveling
Zowel prijs, service en aftersales verdient Coolblue een dikke pluim. Des te knapper in deze tijden, waarin bedrijven makkelijk omvallen blijft CoolBlue met gemak overeind!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Leuke site en net iets goedkoper als de rest en ook onder de 20 euro geen verzendkosten

Service
Als je voor iets belt wordt je erg vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Ruime hoeveelheid echt van alles wat

Aanbeveling
Ik kan alleen voor mijzelf praten en ik geef deze winkel een 10 ik vind het een leuke en zeer betrouwbare website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochen 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site met voldoende info

Service
Product besteld om 23u45 en om 8u netjes thuis geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment met duidelijke uitleg en supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Freek 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is goed op orde.

Service
Prima. Snel afgeleverd. In het verleden wel eens problemen gehad met een product en toen goed opgelost.

Assortiment
Zoek altijd eerst even hier ivm het grote assortiment.

Aanbeveling
Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
direct product vindbaar en bestelproces ging heel gemakkelijk, duidelijk aangegeven op de site

Service
na 2 jaar een product van coolblue in huis te hebben en dat kapot was gegaan kon ik na de melding een nieuw artikel uitzoeken tegen het aankoop bedrag van het defecte artikel.
Prima garantie service

Assortiment
alles is te krijgen

Aanbeveling
op online gebied beste winkel

Extra toelichting
Coolbleu is een winkel met heel veel keus en zeker betrouwbare garantie en ook de levering is volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolner 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijke website, alles makkelijk te vinden

Service
Product was snel binnen zoals ook wordt beschreven op de site voor 23.59 besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen wat ik zocht en coolblue heeft het niet

Aanbeveling
Super service en fijne site, ik bestel hier vaker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toan 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel snel en goed te vinden op de site

Service
Meteen een antwoord op een WhatsApp.

Assortiment
Heeeeeeeeeeel groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Stomphorst 09-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij voor mij

Service
Vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Er werd aangeboden om de beschermfolie aan te brengen. Maar folie moest een dag drogen en dat kwam mij niet goed uit en daarom zelf gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds 23 uur een navigatie besteld, volgende dag in huis. Super!!!

Service
goed geregeld alle maal

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
kan niet beter allemaal

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel snel snel........supersnel

Assortiment
ruime keuze met goede informatie

Aanbeveling
coolblue , groot assortiment om een juiste keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marensa 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk om te vinden wat je zoekt.

Service
Ik was zelf op zoek naar een navigatiesysteem, echter, mijn auto is niet voorzien van een werkende 12V aansluiting, dus ik had er eentje met thuislader en een duurzame accu nodig. Daarnaast ben ik slechthorend, dus ook het geluid is voor mij erg belangrijk. Ik klikte op de chat voor advies en binnen 1 seconde (letterlijk!) had ik een gesprek met een medewerker. Hij vroeg mij naar de eisen, voorkeuren en mijn budget, waarop hij het beste model er voor mij bij zocht. En deze viel zelfs nog in de goedkopere categorie!

Assortiment
Zo veel navigatiesystemen dat ik zelf de juiste niet durfde aan te wijzen. Dus, een heel breed assortiment.

Aanbeveling
Gewoon top. Een medewerker die je direct gericht helpt het juiste te vinden en ook daadwerkelijk het juiste aanbiedt ipv het duurste. Makkelijk bestellen en heel snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is allemaal zo simpel. Lekker vanuit de luie stoel je bestelling doen en binnen 24 uur staat de bode aan je voordeur. Dat is de enige keer dat je uit je stoel moet komen. En uitpakken natuurlijk.

Service
Wij hadden een eerdere ervaring met een blender, die al na een paar maanden het begaf en niet meer gerepareerd kon worden. Daarom hadden wij over de nieuwe blender enige vragen per email, die door de medewerkers snel en inhoudelijk goed behandeld werden.

Assortiment
Er was keuze in overvloed

Aanbeveling
Wat vooral echt leuk is dat er zoveel humor bij Cool Bleu is. Zowel in de communicatie als in de docomuntatie. De folder bijvoorbeeld is leesvoer, maar niet om op te eten. En doe de bode de groeten van ons. Dat tekent de sfeer in het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden, website is (meestal) heel vlug, info is duidelijk.

Service
Goed geholpen door een vriendelijk dame aan de andere kant van de chatlijn. Ook stond bij het uiteindelijk bestelde product de juiste informatie (ook de mindere kanten). Dan weet je in elk geval wat je in huis krijgt.

Assortiment
Was op zoek naar een printer, de keus is best groot, maar in het professionele segment zou het wat meer kunnen zijn.

Aanbeveling
Met name de snelle bezorging en het feit dat je de vrachtwagen op de weg kan volgen zijn super. Zo kan je goed schatten wanneer de deurbel gaat.

Extra toelichting
Er is een recycle programma, maar helaas was dat bij de bezorger niet goed bekend. Daar is nog winst te boeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pjork 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere en duidelijke webwinkel. Probleemloze behandeling van de aankoop.

Service
Na het bestellen wordt je stap voor stap op de hoogte gehouden. Terugsturen geen probleem, fantastisch!

Assortiment
Verzin het maar ze hebben het!

Aanbeveling
In de afgelopen 8 jaar nooit teleurgesteld geweest in Coolblue. In principe koop ik alles hier, of het prijs verschil met de concurrenten moet wel erg groot zijn.

Extra toelichting
Soms is het erg aantrekkelijk om ook eens te kijken bij de retourartikelen (tweedehandsjes) zitten soms enorme kortingen op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC Halie 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote keuze op hun site, duidelijke product video met goede uitleg

Service
snelle levertijd, vriendelijk en vakbekwaam personeel

Assortiment
groot assortiment met zeer goede prijs en kwaliteitverhouding

Aanbeveling
bestelproces prima, keuze prima, prijs prima, kundig personeel, afhaal service prima.

Extra toelichting
gewoon zo doorgaan, vooral uw product video's zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietske 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, groot aanbod en snelle levering. Je kunt je bestelling desgewenst op een van de vele afhaalpunten ophalen.

Assortiment
Over de servive heb ik geen oordeel, nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het aanbod is groot en overzichtelijk. De bestelling en bezorging is uitstekend.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen die snel en accuraat worden beantwoord.

Assortiment
Het assortiment voldoet aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Gratis retour.14dagen bedenktijd,. Mogelijkheid van bezorging op afspraak.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Duidelijke website.

Aanbeveling
Snelle en goede service,uitgebreid aanbod. Gemakkelijke en snelle levering.Producten bij levering ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering.

Assortiment
Enorme keus.

Aanbeveling
Compleet en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
snel en goede service

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeerTevreden 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is zeer makkelijk te vinden, goed toegankelijk, producten die ik wil zijn goed vergelijkbaar

Service
ik kan alleen de levertijd beoordelen; de levering was steeds 100%. De bestelde producten voldoen 100% aan de verwachting, dus met retouren heb ik geen ervaring

Assortiment
de gezochte producten zijn uitgebreid genoeg om een adequate vergelijking te kunnen maken. de prijs voor het door mij uitgezochte product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site, ruime productkeuze, perfecte levering, zeer adequate levertijd

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews