coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41975 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3707 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak thuis kijken en bestellen en veel keus

Service
netjes van alles op de hoogte gehouden

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
netjes op tijd geleverd prima gedaan heel super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Opijnen 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk site van af de keuze van het product,tot aan de betaling .

Service
Duidelijkheid over de vordering van van de bestelling via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is gemakkelijk om de juiste dingen te vinden op jullie website.

Service
Direct leveren met een glimlach, ik houd van dit concept.

Assortiment
Ik snap dat teveel keus soms verwarrend kan zijn. Het aantal rugtassen zou sterk naar beneden kunnen.

Aanbeveling
Betrouwbaar en een snelle levering van goedkope kwaliteitsproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne Rohde 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen, en snelle, duidelijke reactie hoe de bezorging verloopt.

Service
Snelle bezorging, duidelijk aangegeven hoe en vooral aankondiging van tijd van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supereasy bestellen zonder gedoe met inlogverplichting, erg fijn!

Service
zoals op de site wordt beloofd, je bestelt voor een bepaalde tijd en krijgt het idd de volgende dag op de afgesproken tijd gebracht.
Heel snel.

Assortiment
ziet er goed, ruim uit.

Aanbeveling
ik kan tot nu toe niets negatiefs ontdekken

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbleu 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt

Service
Je weet waar je aan toe bent. Je weet altijd precies waar je bestelling uit hangt en ondertussen hoef je je ook niet eens te vervelen:))

Assortiment
Nog niets gezocht wat ik niet kon vinden:))

Aanbeveling
Kan niet minder geven dan een 10! Heb gewoon geen minpunten ondekt:))

Extra toelichting
Niets veranderen. Gewoon zo doorgaan! Mijn hele gezin besteld regelmatig, gewoon omdat jullie de beste zijn:))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Ben gewoon erg tevreden over de keren dat ik wat gekocht heb bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede informatie, goede prijs, en snelle service

Service
snel

Aanbeveling
goede info, assortiment, prijs service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

An 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op het web

Service
Vlugge levering

Assortiment
Deze mag nog een beetje groter zijn

Aanbeveling
Voor mij was alles ok.

Extra toelichting
Hopelijk de zelfde service bij een terugsturing van een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Witte 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Prettig dat je gebeld wordt na je bestelling. Kon mijn vragen direct kwijt, en uitleg over de verdere afhandeling van mijn bestelling.

Assortiment
Ik kon geen geschikt hoesje voor mijn nieuwe mobiel vinden bij coolblue. Leek me handig om alles in één keer te kunnen regelen.

Aanbeveling
Ik zou zelf weer gebruik maken van coolblue, als ze over twee jaar weer een goede aanbieding voor mij zouden hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tim v 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site, goede video met uitleg over het toestel en een goede beschrijving.

Service
Snelle levering en indien er vragen zijn worden die zeer snel beantwoord.

Assortiment
Een ruim aanbod met alle recente toestellen.
Prijs was gelijk met die van andere webwinkels, maar bij jullie kreeg ik via mobile vikings extra voordelen. Door dit in combinatie met jullie uitstekende service was er geen twijfel mogelijk dat ik mijn toestel bij jullie zou bestellen.

Aanbeveling
Jullie leveren een uitstekende service voor een correcte prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23.59 bestellen voor de volgende dag.
Goede filters bij het zoeken.
Goed bereikbare klantenservice.

Service
Hulp en informatie bij het kiezen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen na sluitingstijd, lekker rustig.

Service
Goede communicatie m.b.t. de bestelling en de levering.

Assortiment
Verschillende prijsklassen en heel veel keuze.

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede klantenservice waar je meteen mee kan chatten als je problemen hebt. Jammer dat ze je niet altijd kunnen helpen.

Assortiment
De belangrijkste spullen hebben ze.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan h 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen en betalen gaat ook erg eenvoudig en snel.

Service
Geen probleem bij terugsturen van een product.

Assortiment
Kon eigenlijk alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg over het product

Service
snel geleverd

Assortiment
keuze uit diverse verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heerlijk vanuit je luie stoel artikelen bestellen

Service
alles wordt inderdaad de volgende dag gebracht.
Droger zelfs uitgepakt en op de plaatst gezet. Top.

Assortiment
Mag meer uitgebreider

Aanbeveling
zie antwoorden boven

Extra toelichting
makkelijk artikelen zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Luc 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Snel geleverd

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcello 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk door te voeren ook als je nog geen inlog account hebt.

Service
Snelle levering.Je kunt ervan op aan.

Assortiment
Ruim assortiment in zijn klaase. Alleen zoekterm hoofdtelefoon/ oortjes draadloos bestond nog niet.

Aanbeveling
Bij deze bestelling ging alles perfect.
Laten we hopen dat bij volgende bestellingen dit ook zo is.

Extra toelichting
Staat bekend als goed en degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, groot assortiment, gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Keurig verpakt en volgens afspraak en netjes op tijd afgeleverd. Geen reden gehad om om contact op te nemen met klanten- of klachtenservice.

Assortiment
Kan bij Cool Blue eigenlijk altijd datgene vinden waar ik op dat moment naar op zoek ben.

Aanbeveling
Al diverse artikelen besteld, tot op heden nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Ik zou deze internetshop zeker aanbevelen bij vrienden en/of bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis

Service
geen klacht

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website de bestelling was zo geplaatst.

Service
Zeer snelle levering. Besteld en volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Breed assortiment. Ga er zeker meer bestellen.

Aanbeveling
Goede ervaring en ook een leuke Coolbleu Pakketpret actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Altijd snel antwoord op vragen.

Assortiment
Prima ervaring mee.

Extra toelichting
Keurige bezorgdienst,stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Commeren 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.
Hebben ze het niet, dan zorgen ze er toch voor dat je het binnen de korst mogelijke tijd krijgt.
Het levert bij mij die glimlach op die ze beloven.

Service
Product daar niet gekocht ?
Zij zorgen toch voor een heel nette service, en helpen je verder met het vinden van een ondernemer die jou wel kan helpen.

Assortiment
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.

Aanbeveling
Gewoon lekker winkelen.
En vooral vertrouwd.
Ik ben dik tevreden, en koop er vaker, en kom er zeker weer terug.

Extra toelichting
Behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Top internetwinkel, kun je met een gerust hart bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekfunctie werk naar behoren en komt met de goede resultaten terug

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als je je snel kantoorbenoegdigdheden nodig hebt. Zeker even kijken of CB het in assortiment heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagel 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk

Service
Snel

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Steeds tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
als er wat mis is lossen ze het gelijk op.

Assortiment
wat hebben ze niet ?

Aanbeveling
ga niet eens meer naar de winkel ga gelijk naar coolblue

Extra toelichting
kan denk wel zeggen dat dit de beste winkel van nederland is. ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
logische site goede keuzemogelijkheden

Service
goede bereikbaarheid klantenservice en snelle levering

Aanbeveling
alles liep als een zonnetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruth 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk product te vinden, goede zoekfunctie

Service
super snelle levering ook op zondag!, gratis paypal

Assortiment
wist waar ik naar op zoek was, was direct voorradig, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julien goethals 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle service en vlugge afhandeling.

Service
zeer goede uitleg over de producten die men wil aankopen. meer keuze

Assortiment
mogelijkheid tot vergelijking van andere producten

Aanbeveling
gemakkelijk bereikbare winkel

Extra toelichting
hebben reeds vermeld dat B post zich niet aan hun afspraak hebben gehouden. bestelling diende daags nadien geleverd te worden. doch er werd juist een kaart van aanbieding inde bus gestoken , dus bezorger van B post heeft zich niet de moeite gedaan om tot aan onze deur aan te bellen . onze woning ligt 10 meter van de straat. zeker geen verantwoordelijkheid van deze door Cool blue. maar toch de moeite om dit te melden en even na te zien voor in de toekomst.mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mourits 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het fijn dat ik zelfs 's avonds kon chatten met een medewerkster.

Service
Handig dat ik het ook 's avonds kon laten bezorgen.

Aanbeveling
Een fijne webwinkel met aardige medewerkers. (Haja heb ik gesproken volgens mij)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 2359 besteld volgende dag in huis.

Service
Gratis op zondag bezorgen! Helpt mij echt heel erg. Doordeweeks nooit tijd. En alleen weekenden thuis. Ik kan nu mooi op zaterdag bestellen.

Assortiment
Ik zocht snel naar een mobiel en jullie hadden gewoon echt alles in het assortiment.

Aanbeveling
Geweldig.
Ben altijd erg druk en heb weinig tijd. Door coolblue hoef ik niet meerdere sites te bekijken voor het juiste product. En als ik 's avonds laat thuis kom, kan ik nog steeds bestellen en volgende dag ontvangen.
En gratis op zondag bezorgen al helemaal top.
10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonnyH 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kon alles goed vinden.

Service
goede service snelle afhandeling.

Assortiment
zeer ruim gesorteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk & snel

Service
Wat wil je nog méér!

Assortiment
Wat zal ik vandaag eens kiezen.....

Aanbeveling
Duidelijk & snel voor een prijs die mij goeddunkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk te bestellen ruime keuze

Service
zeer goede service en bekwame medewerkers

Assortiment
goede service en afhandeling

Aanbeveling
groot asoortiment en vriendelijke en behulpzame medewerkers

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 22-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site of winkel maakt niet uit, wat een duidelijkheid en gemak!

Aanbeveling
Alleen de prijs is elders soms scherper, maar verder geen reden elders te gaan. Top winkel, zowel online als fysiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijke website, altijd volgende dag bezorgd.

Service
Als je om welke reden dan ook contact moet opnemen met Coolblue staan ze altijd voor je klaar om je te helpen.

Assortiment
Uitbreiding van het assortiment in verschillende prijscategorien is voor mijzelf nog wel gewenst.

Aanbeveling
De service is top, het is alleen niet de goedkoopste optie. Toch blijf ik kiezen voor Coolblue omdat als ik de ze nodig heb ik de hulp krijg die ik ook nodig heb. Ze waarderen je als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Selina 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede ligging en parkeer mogelijkheden

Service
Snel en professioneel

Aanbeveling
Vriendelijk, hulpvaardig maar zeker niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Corson 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik, klak, klaar

Service
prima informatie tijdens het orderproces

Assortiment
keuze te over.

Aanbeveling
Alles heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd alles gemakkelijk gevonden. Soms een beetje onoverzichtelijk doordat je soms wordt doorgestuurd naar een andere shop (zoals pdashop.nl of laptopshop.nl), maar vanuit coolblue.nl is alles gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Donderdagavond 23.00 uur een telefoon besteld en betaald, vrijdagochtend 10.00 uur in huis. Ik kwam er vrijdag achter dat de telefoon in die nacht ineens goedkoper is geworden, berichtje naar de klantenservice via de chat en ik krijg gewoon het verschil terug. Prima service dus.

Assortiment
Heel groot assortiment, bijna elk technologisch product is te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service, groot assortiment en vaak goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het product was een cadeau, en bleek uiteindelijk niet helemaal de goede maat te zijn. Na een retouraanvraag te hebben gedaan (op zaterdagavond) kreeg ik binnen een half uur een reactie dat ik het product niet hoefde terug te sturen, maar wel mijn geld terug krijg. Ik was overdonderd door deze fantastische service, en beveel de winkel dan ook bij al mijn vrienden aan!

Aanbeveling
Snelle levering, geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SYSCheck 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen van producten wordt vergemakkelijkt door de ervaringen en ook de (video)reviews die gegeven worden.

Service
In zoverre er service nodig is, blijken de chatmogelijkheid en statusupdates van bestellingen hun werk te doen.

Assortiment
Door de opsplitsing van internetadressen is gelijk duidelijk in welk onderdeel je van de webshop zit. Dit is een groot voordeel t.o.v. van andere winkels die een gigantisch assortiment hebben, waardoor het zoeken naar de juiste producten lastiger wordt.
Dat probleem heeft Coolblue in mijn ogen dus niet.

Aanbeveling
Door de zichtbare continu innovatie van het bedrijf, is dit een blijvende aanrader voor anderen. Ook de wat oudere bezoeker zal zich in de frisse structuur van de website kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moi 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, toegankelijke website.

Service
Komen hun belofte, qua leveren en snelheid, ruimschoots na.

Assortiment
op internet volledig assortiment en erg up to date.

Extra toelichting
Ik baal wel een beetje van de after-sales banners van CoolBlue die ik nu aanschaf steeds weer bij ander internet verkeer tegen kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 22-03-2016

Hoi Moi,

Fijn om te horen dat de bestelling (en de levering hiervan) u zo goed is bevallen. Wat betreft de banners, het is mogelijk deze te verwijderen via deze link: http://www.coolblue.nl/retargeting. Komen we in dit geval in aanmerking voor een 10?

Reageer

De Vos Yves 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
Groot gamma

Aanbeveling
Goede prijs en het word aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zezinho 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is helder, bestellen ook zeer eenvoudig.

Service
Zaterdag besteld, zondag middag in huis (petje af voor de bezorgers)

Assortiment
Ik weet wat ik zoek dus kijk niet echt naar wat ik niet nodig heb. eigenlijk nvt prijs is gelijk aan andere webwinkels. onderscheiding zit hem echt in de service van coolblue

Aanbeveling
Kan altijd beter (ben nog opzoek naar verbeterpunten maar lastig te vinden). maar qua service nog geen beter bedrijf gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat snel

Service
Je hoeft zelf nergens aan te denken

Assortiment
Je kan er bijna alles kopen

Aanbeveling
Is gewoon een feestje om iets te kopen in deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matej Konecny 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel praktisch en gemakkelijk ingerichte website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel apparaten op voorraad en voor 24.00 besteld - morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Knulst 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijk

Service
punctueel vrijdag 9 uur besteld zaterdag 12uur bezorgt

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Alles is duidelijk een prima assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag al geleverd is heel prettig

Service
duidelijkheid over waar je pakje is, misschien zelfs wat veel mailtjes

Assortiment
voor zover ik weet ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Behulpzaam en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews