coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

espieker 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 minuut voor middernacht besteld de volgende dag in huis ... sneller kan toch niet ?

Service
als er iets is, bel en je krijgt meteen alle hulp die nodig is.

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Aanbeveling
dit heeft toch geen uitleg nodig ?

Extra toelichting
Supersnel, goede prijskwaliteitverhouding, uitstekend verpakt en een prima aftersaleservice ! kortom, was iedere zaak maar zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean paul bombeke 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
heel tevreden in de namiddag besteld en s'anderendaags in de voormiddag al geleverd dat is nogal ne sevice ik ga zeker als ik iets nodig heb terug bij jullie bestellen t'kan niet makkelijker zijn top top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wijmarenjolanda 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk online bestellen.

Assortiment
groot aanbod verschillende artikelen.

Aanbeveling
eenvoudig bestellen en duidelijk.

Extra toelichting
nette afspraken. goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs323 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
makkelijk bestellen, veel assortiment, goede levering en overal een fijne koopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeperdepoep 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is heel duidelijk
en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt en makkelijk met betalen

Service
Krijgt meteen een e-mail van de vorderingen van je bestelling
en de levertijden zijn zeer goed

Assortiment
Het voldoet aan al mijn verwachtingen
en er is genoeg keuze

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt waar ik het gekocht heb zal ik zeker jullie site aanbevelen

Extra toelichting
Het is werkelijk een fijne winkel heel snel in de afhandeling en de andere dag is het al geleverd correct op tijd zoals afgesproken ik ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christianev 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vrij goed te vinden op de website maar ik wist natuurlijk wel welk artikel ik wou bestellen. Ik hoefde niet meer te kiezen of te vergelijken.

Service
Ja, vlot, in orde, humor.
Wat wordt beloofd, gebeurt ook.

Aanbeveling
Ik kan zo niet zeggen hoe de prijzen van de producten zijn maar de levering is in ieder geval wel gratis en dat scheelt toch snel een paar euro.
Het is uiteraard in orde en inderdaad zeer snel.
En waarom dan niet met een vleugje humor?

Extra toelichting
Ja, ik herhaal: het is in orde. Het gaat vlot en duidelijk en de levering is zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

indygirl 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is eenvoudig te bestellen , duidelijke site.

Service
er word de volgende dag geleverd, men doet wat men beloofd.

Assortiment
veel goede produkten voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
goede site, mooie artikelen, snelle levering en keurig verpakt. Top!!

Extra toelichting
Goed en stevig verpakt, vooral het servies. Snelle levering en hele goede scherpe prijzen.Duidelijke en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hammi58 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de goede producten te vinden

Service
Snelle levering

Extra toelichting
snelle levering, goede services en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudeman2 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
Zaterdag besteld zondag bezorgd
supersnel dus.

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
Is mij heel goed bevallen dus kan niet anders deze winkel aan iedereen aan te-
bevelen.

Extra toelichting
kan tot heden geen slechten punten vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokterdrea 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had deze koptelefoon aanvankelijk besteld bij bol.com op de woensdag dat mijn oude koptelefoon op de sportschool kapot was gegaan. Helaas liet bol.com mij weten pas op 15 juni te kunnen leveren. Omdat ik vrijdag weer muziek wilde kunnen luisteren op de sportschool, ben ik gaan kijken of het niet sneller kon. Coolblue leverde wel meteen de volgende dag; super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MijkeS 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestelproces is simpel, en je hebt je pakketje snel in huis

Service
Nergens problemen mee gehad, alles word duidelijk aangegeven en gecommuniceerd!

Assortiment
Coolblue verkoopt bijna alles, vaak ook ik verschillende kleuren en modellen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, veel keus en snel in huis; precies de voordelen die online bestellen zou moeten hebben.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, veel keus en snel in huis; precies de voordelen die online bestellen zou moeten hebben. Ook is het bestelproces op een leuke manier vorm gegeven, met bijvoorbeeldgrappige tips voor tijdens het wachten op je pakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YAPP 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Moet eigenlijk +10 zijn. Hier zouden alle webshop een voorbeeld aan kunnen nemen!

Extra toelichting
Altijd supersnelle levering, gaan echt voor 200% voor hun klanten en ook meerdere fysieke winkels alwaar je ook kan ruilen. Schoolvoorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn. Niet de goedkoopste, wel de klantvriendelijkste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Martin Jansen 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel bestellen. Goede terugkoppeling.

Service
prima, snelle bezorging

Extra toelichting
Prima winkel. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaabi 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede info op website, zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Snel en goed geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lina d 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website en bestelprocedure
ook de keuzehulp is erg handig als je niet precies welk artikel voor jou het meest geschikte is

Service
goed contact mogelijk zowel telefonisch als facebook
professionele dienstverlening en correcte leveringsprocedures
retourprocedure nog nooit meegemaakt, altijd tevreden geweest met mijn aankopen

Assortiment
groot assortiment en goede prijzen
artikelen in verschillende prijsklassen dus voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiesy 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis is wèrkelijk wáár!
Waarom zou je een Goéd product, van in véél gevallen, het zèlfde merk, elders gaan kopen als je het aan de deur afgeleverd kan krijgen?!

Service
De Srevice is ónvoorstèlbaar Goéd!
Sowieso al hoe het verpakt is èn afgeleverd wordt!
Nu ik dan onverhoopt iets terug wil doen, omdat de omvang van het artikel te gróót uitpakt, kan dit zónder problemen terug, notabene helemaal Gratis!
Mag er iets anders voor in de plaats nemen maar ook kan ik het geld zónder problemen terug krijgen!
Mijn ervaring is hélemaal TOP... SUPER... UITMUNTEND!!!

Assortiment
Assortiment is best wel Goéd, maar ik wilde nu juist "iets anders" hebben, waarin het assortiment niet groot is.

(het betreft een enkele fietstas voor dagelijks gebruik op een stads-fiets en daarin is de keus niet groot...)

Aanbeveling
Ik sta áchter m'n aanbeveling!
Probeer het zèlf maar úit!

Extra toelichting
Ik vind het assortiment best wel voldoende maar omdat net datgeen er niet tussen zat, dat ik graag wilde hebben, heb ik de beoordeling van het assortiment op een 9 gezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rusia 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je zetel bestellen en de volgende dag thuis geleverd

Service
zware bbq tot aan de achterdeur geleverd

Aanbeveling
super service

Extra toelichting
super servise handig bestellen niet tevreden terug zenden zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RocaMeth 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het online proces is zo eenvoudig en snel afgehandeld. Helemaal top!

Service
Ook na de aankoop, bij het retourneren/reparatie alles tiptop geregeld!

Assortiment
Altijd voldoende keuze ook uit apparaten die pas net op de markt zij , met de pre-orders

Aanbeveling
Iedereen die ik ken laat ik via CB bestellen!

Extra toelichting
Bestel al jaren bij CB en altijd een snelle levering. Duidelijke en goede communicatie. En ook de after sale experience is niet te overtreffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan triepels 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor de goede service

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rleusman 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website met alle gemak om te bestellen. Alles uiterst duidelijk aangegeven.

Service
Ervaring met een defecte telefoon. Geen probleem, je krijgt (helaas is de telefoon tot 2 x toe defect gegaan) netjes de benodigde documenten om de zaak zonder kosten terug te sturen en de aangegeven reparatietermijn wordt niet overschreden. In mijn geval zijn de reparaties zelfs ruimschoots binnen de genoemde termijn gedaan.

Assortiment
Alles ruimschoots voorradig en snel geleverd.

Aanbeveling
Ik heb de aankopen via de webshop gedaan. Van de levertijden kunnen veel reguliere winkels nog wat leren.

Extra toelichting
Goed, snel en accuraat. Het hele proces van bestelling tot levering is blijkbaar uitstekend onder controle bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

folkertvanhasselt 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en eenvoudige bestelprocedure

Service
Netjes teruggekoppeld wanneer er bezorgd zou worden, mogelijkheid om zelf aan te geven wat je het beste uitkomt, en dan ook nog netjes op tijd afgeleverd in een goed verzorgde verpakking.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde hebben en het ook nog vergelijken met alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Fennik-Hartman 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bestellen

Service
de vriezer was niet op voorraad en ik kon aangeven dat ik een mail wil ontvangen wanneer het weer binnen is. Dezelfde dag werd ik nog gemaild en kon ik meteen bestellen

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
het is perfect gegaan

Extra toelichting
staat bovenaan allemaal al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisbiesterveld 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel en eenvoudig gevonden, Bestel en betaal process eenvoudig en snel.

Service
Via e-mail snelle updates van de status van je bestelling, en zelfs de melding dat het afgeleverd is bij de buren.

Assortiment
Prima keuze uit het ruime assortiment. Dit in combinatie met de overzichtelijke website, maakt het zeer prettig on-line winkelen.

Aanbeveling
Simpel, snel, eenvoudig en overzichtelijk.

Extra toelichting
Simpel, snel, eenvoudig en overzichtelijk. Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCPC 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en alle keuze mogelijkheden.

Service
Heb ik nog geen gebruik moeten van maken daar de website alle voorzieningen heeft Goed !

Assortiment
super veel keuze mogelijkheid als je het ergens op een andere website gezien hebt is het zeker aan te bevelen om bij coolbleu te kopen daar alles in de prijs zit bv verzending.

Aanbeveling
Je vindt er echt alles

Extra toelichting
Ik kan tot op heden niets negatief over coolblue schrijven ik koop er gemiddeld om de 2 maanden een artikel daar ik reseller ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle77 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eerst Iphone 5s besteld. Was voor mij niet ideaal van formaat, voor mij persoonlijk te klein scherm, gezien ik een Samsung Galaxy bewoon was. Deze Iphone 5 retour gezonden, na 1 dag geld als teruggestuurd. Iphone 6 besteld en nu helemaal tevreden. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Be 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijke site, overzichtelijk

Service
Laattijdige controle mastercard waardoor levering niet binnen de termijn plaatsvond. Teleurgesteld in klantendienst omdat men mij niet meer contacteerde na mijn antwoord. Claims zijn leuk, maar je moet ze dan ook wel inlossen, steeds weer, keer op keer.

Assortiment
groot assortiment!

Aanbeveling
teleurgesteld in service en klantendienst, maar hopelijk is dit éénmalig.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nrooijers 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Lg g2 met 32GB intern geheugen hier als een van de weinige sites wel verkrijgbaar.

Extra toelichting
Snelle levering Ruime product variatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervdeng 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Site werkt naar behoren!

Assortiment
Assortiment is uitgebreid maar soms aan de hoge prijs.

Extra toelichting
Fitbit kan niet in de Nederlandse taal gebruikt worden. Voor Engels landinstelling UK of VS, dit mag wel eens duidelijk op de site vermeld worden. Food DB niet Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jvcuts 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
fantastisch op alle punten

Extra toelichting
snelheid bij de bestelling en uitvoering ervan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EnzoC 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website met goede zoekfuncties

Service
De bezorging werd een dag uitgesteld, Coolblue heeft dit serieus opgepakt. Er werd een compensatie door Coolblue aangeboden terwijl Coolblue niets aan de vertraagde bezorging kon doen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vanwege mijn ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John1916 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super vriendelijk telefonisch geholpen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Door een geweldig snelle levering!!

Extra toelichting
Door de snelle levering en heel vriendelijk personeel,en komen afspraken na!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. van Duijn 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
Levering en aansluiting gratis en het aansluiten was niet eenvoudig, maar de mannen stopten niet voor het allemaal goed zat!!!

Assortiment
Niet alles waar ik in geïnteresseerd ben staat er op

Aanbeveling
Prijs en service

Extra toelichting
Ik wil graag een Sound Bar kopen maar ik snap de omschrijving niet die bij de techn. gegevens staan en kan nergens antwoord vinden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lucr 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel informatie over het product
het bestellen verloopt eenvoudig en gemakkelijk

Service
op zondagvoormiddag besteld en reeds de maandag voormiddag geleverd: efficiënter en sneller kan het niet;

Assortiment
vergelijking met andere producten verloopt vlot;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkst1958 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, makkelijk te vinden

Service
Heel goede service, bij andere webshop veel langere levertijd en bezorgkosten

Assortiment
Prima, ik heb meteen gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
Ik vind het een heel fijne winkel, ruim assortiment, klantvriendelijk en de levering is top, laat in de middag besteld en de andere dag om 11 uur in huis. Prima! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shorttrack 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind het zeer vervelend dat wanneer ik iets zoek via de zoekbalk ik het resultaat niet kan sorteren op prijs of beoordeling. Het kost hierdoor veel tijd om het juiste te vinden.
Ook kun je niet altijd gemakkelijk terug vinden in welke menu iets staat wat je gevonden hebt via google bijvoorbeeld. (Voorbeeld: Ik zoek via goolge het woord statief. Ik zie vervolgens een link staan naar de coolblue website en klik erop. Om dat ik gedesinteresseerd om nog andere vergelijkbare statieven te zien wil ik ook graag weten waar het statief wat ik voor me heb te vinden is op de website.) Dat gaat helaas vrij lastig.

Service
Alle leveringen zijn op tijd geleverd. Jammer dat het maar tot 10 uur bestellen is om het de volgende dag in huis te hebben. Er zijn concurrenten die het daarin beter doen.

Assortiment
Er is van alles te vinden. Maar de prijzen willen nog al eens hoog uitslaan. (misschien niet up to date?)

Aanbeveling
De service is goed en de prijzen zijn laag.

Extra toelichting
Niet alles is even gemakkelijk te vinden. Daardoor zoek ik soms snel verder bij een andere webshop. De prijzen zijn laag maar niet altijd het goedkoopst. Soms scheelt het maar een paar euro waar ik niet moeilijk over doe. Maar als het al 10 euro verschil is ga ik toch naar een andere. Ik heb zelf een kleine selectie van webshops waar ik voor mijn aankopen doen. Ik vertrouw deze en ben tevreden over de service. Ik kies uit deze webshops door naar de laagste prijs te kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulawijn 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie zeer overzichtelijke site!

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden met het verloop van je bestelling dmv e-mails!

Assortiment
Ruim voldoende keus!

Aanbeveling
Op zondagochtend een wasautomaat besteld en maandag erna stond hij keurig netjes op zijn plaats! Supersnel!

Extra toelichting
Kan gewoon niet beter supertevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinzwind 10-06-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed ingericht. Keuzemenu is beter dan van andere websites en kent de juiste opties om op te zoeken. Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk.

Coolblue is goed te bereiken vanaf het station (10 minuutjes lopen voor Eindhoven en indien nodig een bushalte in de buurt).

Winkel is ruim en overzichtelijk. Goed brede balie met genoeg kassa's. Ik werd direct geholpen door iemand met duidelijk kennis van zaken en die meedacht.

Service
Zeer vriendelijk personeel. Men was vrolijk en wilde maar wat graag van de koffie af :)

Assortiment
De notebook die ik hier heb gekocht was nergens anders te koop of indien wel op de website niet op voorraad en dan met 3+ weken levertijd.

Coolblue: ik vink 's-morgens om 8:00 aan op de website dat ik deze wil afhalen. Kan vanaf 9:00 en 10:30 stond ik buiten 1355,10 euro lichter en 3.4 kilo notebook + tas zwaarder.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden. Notebook opgehaald in Eindhoven en personeel was erg deskundig en vriendelijk.

Extra toelichting
Niks dan lof. Website: goed. Personeel: goed. Goed 1 puntje van kritiek dan: deze notebook kon met een combideal (notebook+tas) aangeschaft worden met 10% korting op de tas. Edoch de notebook van 17.3" pastte niet in de tas van 17.3". Staat tegenover dat de medewerker -zelf- de notebook in de tas probeerde te doen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanKuijs 10-06-2015 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internetsite, ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen zelfs op zondag

Service
Vakkundig en heel erg service gericht. Op en top

Assortiment
Wat ze niet hebben is lastig aan te komen, wat ze wel hebben is super veel en altijd goed

Aanbeveling
Deze winkel is gewoon de beste van nederland

Extra toelichting
De manier van werken en manier van doen spreekt mij aan, ze zijn service gericht en vakkundig. Dat missen veel concurrenten in mijn ogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotokewilly 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de producten staan duidelijk en zeer overzichtig op de site met heel veel product info zodat je echt kunt afwegen wat te kopen

Service
kan echt niet beter
ik had zaterdag middag besteld en zondagmorgen had ik men product zelfs op zondag dit kan echt niet vlugger en effecienter

Assortiment
het assortiment is echt uitgebreid genoeg om echt je keus te kunnen maken

Aanbeveling
ik raad iedereen aan deze winkel te nemen online en in de winkel zelf

Extra toelichting
ik vind werkelijk alles uitstekend ik heb geen enkel minmunt te melden ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingsk 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, groot aanbod.

Service
Zondagavond bestellen. Op maandag het product in huis.

Assortiment
Gevarieerd in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Coolblue voor de allerbeste service en het allerbeste product.

Extra toelichting
Ik kocht altijd bij een concurrent. Maar deze concurrent verhoogt de prijs per jaar op precies hetzelfde product met drie euro. Coolblue bood mij: - meer keus - hoge kwaliteit - razend snelle bezorging Ik wilde mijn oude stijl brilletje kopen maar zag dat ze brilletjes van Speedo hadden van hogere kwaliteit. Ook al zijn ze veel duurder (55 euro ipv 30 euro) toch kocht ik er meteen twee. En zo voldoen geweldig. De volgende keer koop ik weer bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oorlam 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed filterbaar, overzichtelijk

Service
Snelle actie klantenservice

Assortiment
Bijna alle gangbare producten direct leverbaar

Aanbeveling
Snelle levering, goede klantenservice

Extra toelichting
Snelle levering, goede klantenservice, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Footer 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst even zo'n korte movie van het product bekeken. dat werkt super!

Service
gelijk een email met duidelijke info.

Aanbeveling
je wilt wel iets goed aanbevelen, en dat kan dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agapey 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super makkelijk

Aanbeveling
Nooit problemen gehad

Extra toelichting
Altijd snel en makkelijk bestellen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AngeliquevM 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
handig filmpje op de site over mijn aan te schaffen wasmachine. Dat stond zelfs niet op de site van de fabrikant!!

Extra toelichting
Helemaal tevreden met mijn aankoop bij Coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad_en 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veruit de beste verzendmogelijkheden van alle tot nu toe gebruikte websites: datum, tijd en locatie

Service
Volgens afspraak 23:00 besteld en 15:00 al af te halen (16:00 vooraf aangegeven)

Aanbeveling
Is er een betere webwinkel?

Extra toelichting
Prima webwinkel, wel maak ik me zorgen over de blauwe verpakking. Wel erg herkenbaar maar is dat wel goed voor het milieu, het is maar verpakking die slechts 1x gebruikt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vidh2015 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke site, perfecte telefonische ondersteuning.

Service
Snelle gratis levering, ook op zondag en perfecte communicatie omtrent levering.

Assortiment
betreffende artikel was niet voor de hand liggend en was voorradig.

Aanbeveling
heb ik vandaag al gedaan aan mijn collega's.

Extra toelichting
Positief:Perfect zoals beoordeling. Negatief: niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johny37 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
En zeer snelle levering, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.huysmans 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk, afhandeling winkelwagen ed is zeer eenvoudig

Service
14d tijd om product te testen, doorgronden. Indien niet goed, terug sturen zonder zorgen. Al een product gehad dat ik 2x zonder enige kost heb laten herstellen (binnen de garantieperiode)

Assortiment
Ik mis nog wat tuinmeubilair

Aanbeveling
Waarom zou ik deze niet aanraden aan iemand anders ?

Extra toelichting
Uitstekende service zowel voor (telefonisch) als na verkoop. Snelle en correcte levering van producten, nog nooit te laat geweest. Niet altijd de goedkoopste maar dat pak ik er graag bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goedbedoeld 09-06-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zonder omhaal snelle service en een scala aan mogelijkheden om te betalen.

Extra toelichting
Een goede service, snelle en adequate afhandeling. O ja, ook nog super-vriendelijk personaal in het filiaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA3CPI 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel product kunnen vinden vanaf de pc, bestelling in no time rond.

Service
Snel replies over de status van de bestelling.

Extra toelichting
Heel tof dat ook op zondag wordt geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews