coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vlokhoven 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webwinkel

Service
snelle reactie op mijn email

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
perfecte club!

Extra toelichting
prima kwaliteit/prijs verhouding en uitermate snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reine5 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel, efficient een goedkoop, zwat wil je meer hebben?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesleyriebeek86 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving, heel overzichtelijk

Service
Op een vrijdag avond 22:00 uur besteld en de volgende dag al in huis, werd tevens ook goed op de hoogte gehouden Hoe de gehele procedure verliep. Van het inpakken van het pakket tot in detail de bezorg tijden etc.

Assortiment
Ruime keuze in het gehele assortiment!

Aanbeveling
Geen bol.com meer voor mij.. cool blue geeft een Nog beter gevoel.

Extra toelichting
Geen slechte punten om op te noemen, gewoon weg super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommeke1488 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering,goedkoper dan andere online shops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TB248 01-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind de website duidelijk en bestellen gaat makkelijk. Snelle aflevering bij afhaalpunt.

Assortiment
Prijs is OK.

Extra toelichting
Prettig is dat er naast de webshop ook een fysieke winkel bij mij in de buurt is waar je naar toe kunt als je niet online wilt betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kersh 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen door duidelijke omschrijving en wanneer nodig door video begeleid.
Afspraken zijn tot nu toe altijd nagekomen. Ook de vlotte levering gaat probleemloos!

Service
Zie het bovenstaande.

Assortiment
Coolblue laat duidelijk weten wat wel en niet verkrijgbaar is. En het assortiment is meer dan voldoende. Voor iedereen is er keus naar draagkracht en wens.

Aanbeveling
Zie bovenstaande omschrijving.

Extra toelichting
Ik ben nu al voor een aantal producten bij Coolblue op "bezoek" geweest en afhandeling als per e-mail gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon Thompson 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en vriendelijk

Service
Service met een dikke S

Assortiment
Was niet direct in voorraad na 1 dag wel

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan, ben super tevreden en ik kan veel anders zeggen "ga zo door"

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Berendina Sikkenga 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het keuzemoment/tijdstip om te kopen ligt geheel bij jezelf.

Service
zoals beloofd werd, werd gedaan

Assortiment
Het assortiment voldeed aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Ik ben op geen enkele wijze teleurgesteld in Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosa812 30-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Assortiment
Verkeerde kleur producten toe gezonden.
Van de huawai. Ik had een goude toetstel besteld kreeg een champagne kleur. Net zoals het hoesje. Kleur zwart besteld en kreeg een witte. Niet leuk!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

moekeinternet 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van thuis uit te kiezen en te bestellen.

Service
snelle levering zoals beloofd.

Assortiment
uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en efficiënt.

Extra toelichting
Vind het makkelijk om uit de verschillende aanbiedingen uit te kiezen, details te bekijken en producten te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jordy_s 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue vind je praktisch alles. Voor ieder soort artikel is er een eigen site, welke intuitief werkt. Als je bij verschillende Coolblue sites iets besteld, komt het allemaal in één Coolblue winkelmand en met één zending naar je toe. Van alle gemakken voorzien.

Service
Eerdere ervaringen leren dat retourneren probleemloos gaat en snel wordt afgehandeld.

Assortiment
Werkelijk alles wat ook maar enigszins met elektronica te maken heeft vind je via Coolblue.

Aanbeveling
Gewoonweg een prima webshop. Het enige is dat ze vaak niet de goedkoopste zijn, maar daar krijg je een hoop service voor terug.

Extra toelichting
Gewoonweg een beter dan gemiddeld goede webshop. Het enige is dat ze vaak niet de goedkoopste zijn, maar daar krijg je een goede service voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartWy 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke shop, superhandig om zaken met elkaar te kunnen vergelijken, keuzehulp vind ik zeer handig. Bestelproces verliep vlot, kon ook uitchecken zonder account aan te maken. Top!

Service
Tot hiertoe heb ik de service nog niet nodig gehad (dit is positief)! Alles verliep volgens plan, duidelijke communicatie ook rond het verwerken van de bestelling. Dit vind ik echt een plus. Enig minpuntje: levering via bpost (duurde 2 dagen). Op zich geen onoverkomelijk probleem maar één van de redenen waarom, voor mij, Coolblue een serieuze voorsprong heeft op andere webshops is de levertermijn (normaliter binnen de dag).

Assortiment
Zeer compleet. Ik heb ook de indruk dat het de betere producten zijn die op de website staan (niet de low cost - low quality). Vind ik zeker een pluspunt. Zo heb je vertrouwen in wat je koopt.

Aanbeveling
Simpel, ik beveel deze winkel aan iedereen aan die iets zoekt voor een goeie prijs/kwaliteit én snelle levering (jammer van bpost)

Extra toelichting
+ goede service, betere producten, compleet aanbod met zoekhulp, duidelijke bestelprocedure met duidelijke communicatie rond de status van je bestelling - bpost (in mijn geval)e beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vonkerrebijn 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke indeling op gewenst produkt

Service
Direct na bestelling word je geinformeerd over uitvoering bestelling. Wat een topsnelheid tussen bestelling en aflevering!

Assortiment
Zeer ruime keuze in de produkten waar ik in geinteresseerd ben.

Extra toelichting
Voor een volgend produkt kijk ik zeker eerst bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

66Walter 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker en simpel online

Service
Snelle bezorging en ruime retourmogelijkheden

Aanbeveling
Op basis van opgedane ervaring

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericvandevorst 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke website.

Service
snelle levering.

Assortiment
assortiment is voldoende

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
levertijd was snel, voorraad is ook echt op voorraad. prijs was gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

derray 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel

Service
Bpost heeft het pakket perfect afgeleverd binnen 24 uur na de bestelling

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Weten nog niet hoe het met de dienst naverkoop zit ...

Extra toelichting
Tot op heden niks negatiefs te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

slimmeke 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlug geveonden wat ik zocht

Service
de dag na betelling was item geleverd zoals beloofd

Assortiment
Er is echt van alles

Extra toelichting
Men doet wat beloofd in verband met leveringstermijn en item was prima verpakt, ben super blij met de waterkoker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV1959 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ging erg gemakkelijk.

Service
Zeer goed.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld.

Extra toelichting
Aangezien ik niet zo heel veel ervaring met WEB winkels heb, kan ik er niet zoveel over vertellen. De eerste indruk bij Coolblue.nl is oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atuatuca 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website. Zeer goede look and feel. Helpt zeer goed bij het maken van keuzes.

Service
Steeds mogelijkheid tot (menselijke!) bijstand bij een keuze.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Geen twijfelen aan! Voor middernacht besteld, ligt 's anderendaags om 9u op het afhaalpunt (BPost) ! Proficiat !

Extra toelichting
Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de service van CoolBlue. Gisteren besteld = vandaag ontvangen. Ik heb ooit een bestelling teruggestuurd omdat het product niet aan mijn verwachtingen voldeed. Dat werd meteen geregeld en opgelost. Prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaspervelders 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, product snel gevonden

Service
Zelfs met een bestelling op 2e pinksterdag nog steeds de volgende werkdag bezorgd

Aanbeveling
Betrouwbare shop, altijd snel geleverd, goede betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deloft 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Binnen de 24h geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luickx 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet uit je luie zetel

Service
vlugge levering

Extra toelichting
goedkoper, in een paar dagen thuisbezorgd ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bonuxx 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan kiezen uit veeeel! merken en kan dus vergelijken.

Service
bij de levering waren de twee jongens uiterst behulpzaam en beleefd.

Assortiment
keuze te over.

Aanbeveling
een 9, tenslotte is niemand perfect. maar je hebt veel keuze en krijgt een vlotte afhandeling.

Extra toelichting
ik vind het gewoon gemakkelijk en goed, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonjense 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden
Je kunt zelf het bezorgmoment bepalen

Service
Betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn mer dan okee.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment, bezorging snelle levering, zelfs in het weekend of 's-avonds en niet duurder dan anderen.

Extra toelichting
Zeker geen spijt van. Prima toestel, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda LamFin 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website

Service
Komt afspraken na.

Assortiment
Al een paar keer gezocht en gevonden.

Aanbeveling
Als je iets niet kunt vinden kijk dan op de website van Coolblue, staar er vast wel bij, zo niet, dan kunnen ze misschien iets voor je betekenen.

Extra toelichting
Nog meer motivatie is overbodig, meer dan tien sterren zijn er niet te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. van Laar 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij wisten wat we zochten, het was een duidelijke website en makkelijk te bestellen.

Service
Besteld en de volgende dag geleverd.De bestelling is ook duidelijk te volgen.

Assortiment
Gevonden wat wij zochten.

Aanbeveling
Onze buren bestellen bij jullie, zijn zeer tevreden. Wij nu ook.

Extra toelichting
Mooie televisie, makkelijk aan te sluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulsn 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
het was weer super, alles verliep vlotjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Wijma 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet een goed product.

Service
Zeer snelle levering. Oude vaatwasser en verpakkingsmateriaal werden meegenomen. Vaatwasser werd netjes aangesloten.

Assortiment
Genoeg keus in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Alles was gewoon prima geregeld.

Extra toelichting
Geen negatieve punten tegen gekomen. Alles was helemaal oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plump 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rkikkert 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot kunnen bestellen

Service
Volgende dag al bezorgd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Mooie webshop

Extra toelichting
IK vind het een mooie webwinkel met breed assortiment en producten worden snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilem003 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken en het is besteld

Service
volgende dag al in huis

Aanbeveling
nu al een paar maal iets besteld bij cool blue en geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thompaul24 27-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's-Avonds besteld en volgens afspraak de andere dag afgeleverd. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie61 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede website, makkelijk navigeren en zoeken

Service
Zelfs bezorging op zondag, TOP!

Aanbeveling
Fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b.kleinjan 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product makkelijk te vinden

Service
Goed en snel bezorgd. Kon het volgen tot aan de deur.

Aanbeveling
Door bovenstaande ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tillieu 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Perfecte service en geweldige producten.
Alleen wel iets duurder dan anderen.

Extra toelichting
Ik vind de service van Coolblue echt geweldig. Was op zoek naar een televisie maar wist niet goed wat ik moest nemen. Gebeld naar de klantenservice en ik werd zeer deskundig, uitgebreid en geduldig geholpen. Mijn televisie is zoals beloofd al de volgende dag bezorgd en in de tussentijd werd ik steeds goed op de hoogte gehouden over het verzendingsproces. Echt een aanrader qua service en levertijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri8ste 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet makkelijk bestellen

Service
goeie service personeel weet waar over zij praten en niks ia te veel

Assortiment
heel veel artikelen

Aanbeveling
goede website snel en makkelijk af te handelen geen problemen

Extra toelichting
je kan je artikel net zo goed bij Coolblue.nl bestellen is soms sneller dan de winkel als de winkel het artikel niet in voorraad heeft. En zij zijn niet duurder dan een andere webshop of winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kajansse 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reeds verschillende malen via Coolblue besteld en telkens opnieuw verloopt dit heel vlot

Service
Zoals het hoort! Duidelijke info, netjes op tijd geleverd, een plezier om online te winkelen!

Assortiment
Grote keuze in verschillende prijsklassen. Ook heel nuttig is de top-10 van producten als je niet weet wat te kiezen.

Aanbeveling
Nog nooit zo'n gebruiksvriendelijke en heldere site tegengekomen.

Extra toelichting
Ik ben absolute fan van Coolblue! Een zeer groot assortiment, altijd stipt geleverd en netjes verpakt. En uiteraard de gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerensj 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kreeg het product binnen 1 dag. Goed geregeld!!

Service
Er miste een onderdeel uit de doos. Cool blue heeft meteen contact gelegd met de leverancier om te kijken naar de beste oplossing. Dit is de service waar je op hoopt ALS er iets mis gaat. Hebben ze zeer goed opgepakt!!!

Assortiment
goede prijs / product verhouding

Aanbeveling
vanwege de goede aftercare

Extra toelichting
Goede after care toen iets niet helemaal in orde was. Heel aardig in het contact. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve smeijers 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag besteld
Zondag geleverd!

Service
Word tot aan de voordeur gebracht

Assortiment
Alles wat ik op die moment zocht in 1 keer gevonden met de nodige informatie aan interressante prijzen.

Aanbeveling
Doen

Extra toelichting
Handig , vlotte betaling en service , de dag nadien aan huis geleverd. zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

depolle 26-05-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze en snelle levering en betaling

Service
Alles perfect besteld en geleverd

Aanbeveling
De sterren zeggen genoeg......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beetjeboogje 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je stoel uitkiezen en bestellen met 1 druk op de knop met duidelijke uitleg van het product en eventuele vergelijking van gelijkwaardige producten

Service
snel in huis zelfs op zondag

Assortiment
zeer ruim assortiment dus ruime keuze

Aanbeveling
van wege overzichtelijkheid van de website en de service die je krijgt in de winkel

Extra toelichting
in de winkels staan mensen die verstand van de producten hebben, goed vragen wat je wilt en aan de hand daarvan je een aantal producten laat zien. Op de website kan je makkelijk vergelijkbare producten met elkaar vergelijken. De filters op de website zouden wat uitgebreider mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RudiMeliefste 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijk overzicht, je kan filteren op heel veel verschillende product kenmerken.

Service
top, duidelijke communicatie, zeer snelle levering en allemaal in goede staat (laptop)

Assortiment
Er is bij deze webshop ruim voldoende uitzoek, er zit dus altijd wel een geschikt product tussen. (laptop)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvmarion 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker makkelijk zoeken naar producten

Service
Altijd netjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederik81 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte website. Snelle betaling.

Service
Bestellen op zaterdag, zondag al geleverd. Super handig!

Assortiment
Massa's keuze in de talrijke webshops van Coolblue. Men kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een ...store.be ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyMas 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eén van de betere websites op het moment. Artikelen zijn heel simpel te vinden en de informatie is heel uitgebreid. Bestellen doe je met 1 klik en de betaling wordt snel en veilig afgewerkt.

Service
Besteld voor 15u en dezelfde dag nog in huis. Zelf naar de winkel gaan om het te halen is waarschijnlijk niet veel sneller, en veel duurder.

Assortiment
Tot nu toe altijd de artikels kunnen vinden die ik graag zou willen kopen.

Aanbeveling
Heb ik al geregeld gedaan. Nu nog hopen dat ze ook eens de link op mijn website gaan gebruiken. ;)

Extra toelichting
Ik ben al een heel tijdje klant bij Coolblue, en zij zijn in mijn ogen één van de beste webwinkels op dit moment. Ik kan er alles vinden wat ik nodig heb, en de levering is altijd snel en perfect verzocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Sabbe 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke website, heel veel relevante informatie en recensies. Vlot en eenvoudig bestelproces.

Service
Mijn bestellingen worden altijd op het beloofde tijdstip afgeleverd. Ook in het geval van een retour nooit een centje pijn ondervonden.

Assortiment
Aanbod is misschien iets té groot. Soms verlies ik mijn weg wel eens.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Steeds een aangename ervaring om te shoppen bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyoga 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Behandeling van je aankoop ging vlot!

Service
Goede en snelle service. Bedankt voor sms bericht ook!

Assortiment
Goede assortiment naar mijn smaak. Alleen mis ik een deshydrateur voor mijn raw food-dieet.

Aanbeveling
Gemakkelijk en eenvoudig gebruik v/d site. Correcte behandeling van de verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

volty250 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website, goed zichtbare reviews, technische specs etc gemakkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle en goede levering op exact het tijdstip dat beloofd werd.

Aanbeveling
Soms niet de meest goedkope prijs, maar betrouwbaarheid en service kosten nu eenmaal geld :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tieman 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is super

Service
Top service

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
Zekers altijd snelle service,goede kwaliteit

Extra toelichting
Geen nare punten,in verleden meer besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denbrico 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie zetel een bestelling plaatsen, zonder al teveel poespas.

Service
Nog geen 12 uur na de bestelling werd alles netjes geleverd.

Assortiment
Een standaard assortiment.

Aanbeveling
Het kan niet gemakkelijker en zeker niet sneller.

Extra toelichting
's Avonds een ingeving om mijn oudere laptop sneller te laten werken zonder de grote uitgave van een nieuwe laptop. Dus, nog snel voor ik zou gaan slapen een SSD schijf besteld. En de dag nadien was ik nog niet goed wakker en alles werd netjes geleverd. Kan niet beter !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews