coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42755 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SCHELKENS GUST 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzicht online winkel en ook boekje

Service
mooi en stevig verpakt en stipte levering

Assortiment
veel en kwaliteit assortiment

Aanbeveling
de moeite waard

Extra toelichting
mijn pakje toegekomen met Bpost en niet met met postNL dat vind ik perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamela 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en betalen

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede producten en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel gebruiksvriendelijk.

Service
Hele snelle leveringen en goed verpakte producten. Duidelijke informatie bij de producten.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende kleuren, prijzen,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nichola 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de webshop besteld. Overzichtelijk.

Service
Makkelijk online te bestellen, geleverd op tijd.

Assortiment
Genoeg keuze en alternatieven, goed voorraad

Aanbeveling
Prima website, snel gevonden en snel geleverd. Via de mail op de hoogte gesteld wat de status van mijn bestelling was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rva 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
produkt gemakkelijk gevonden op de website

Service
op zondagavond besteld, voor maandagmiddag geleverd

Assortiment
bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ladyd 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super klantvriendelijk nette winkel

Service
goede service kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Assortiment
prima

Aanbeveling
perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen.

Service
Product de dag erna in huis geleverd.

Assortiment
Als wat je zoekt vind je bij hun.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en sevices is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Daelemans 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
klare en duidelijke uitleg van het artikel, beter en vollediger dan goedkopere aanbieders

Service
snelle en accurate service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cinta 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
voor 23:59 besteld morgen in huis dat is jullie motto
dat werd het niet 2 dagen later en ook de bezorgtijd was niet oke

Assortiment
genoeg om te kijken

Aanbeveling
is netjes verpakt in doos zeer discreet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Croughs 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijk en snel

Service
Dag erna al in huis en induen er een probleem is lost de klantendienst het snel op.

Assortiment
Je vind ongeveer alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Ik bestel redelijk veel via coolblue en nog nooit spijt of een probleem gehad. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel verkoopt zeer veel, wat een enorm pluspunt is, maar daardoor is het soms niet geheel overzichtelijk. Er zijn een paar zoek criteria, zoals brand, maar ik denk dat dit uitgebreider kan.

Service
De bestelling ging vlot, de levering was de volgende dag, ondanks het op zondag besteld was.

Assortiment
Op zijn minst als je fotocamera´s en toebehoren wilt kopen, heeft deze winkel een van de beste selecties.

Aanbeveling
Alles is zeer correct en snel verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Excorio 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Spullen zijn snel te vinden door de prima overzichtelijkheid van de verschillende Coolblue websites.

Service
's Avonds om 21:49u een stofzuiger besteld, deze volgende ochtend net na 11:00u al geleverd!

Assortiment
Niks mis mee, je kunt niet alles in je webshop hebben maar dat wat er is qua assorti is ruim voldoende.

Aanbeveling
Gewoon goed...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelly 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is echt veilig ingepakt. Goede kwaliteit. Alles was in orde.

Service
Super snelle en goede service. Ik hou niet van lang wachten dus echt super!

Aanbeveling
Alles was in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen gaat erg prettig bij Coolbleu.

Service
Goede klantgerichte service bij vragen > of dit nu online of telefonisch is. Kortom: ondanks fysieke afwezigheid toch korte lijnen met Coolbleu.

Assortiment
E-reader gekocht. Keuze gemaakt op basis uitkomsten testresultaten Consumentenbond. Assortiment van Coolbleu voldoet hier volledig aan.

Aanbeveling
Snelle en vlotte "bediening". Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Enige minpunt is de levering door Post NL. Bestelling in brievenbus vol water langs de openbare weg gepropt > brievenbus staat ver van huis weg. Pakket had dus door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Bovendien was pakket erg nat. Gelukkig was de aankoop een waterbestendige e-reader. Weet dat Coolbleu niet zelf aflevert maar blijven m.i. tot en met de aflevering hier wel verantwoordelijk voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, meerdere betalingsmogelijkheden.

Service
Wat ze zeggen, doen ze ook. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag geleverd. Klopt als een bus.

Assortiment
Mijn eerste ervaring met Coolblue, maar zeker niet de laatste.

Aanbeveling
Supersnelle levering, en inderdaad om van te gaan glimlachen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tina 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product dat je zoekt is goed en snel vindbaar.

Service
Goede communicatie, een lach bij hun "u heeft besteld filmpje" en het product heel snel en goed ontvangen.

Assortiment
Heel veel assortiment....

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, Coolblue staat voor klantvriendelijkheid en dat zijn ze ook....
Snel product gevonden, makkelijk vergelijken met andere producten, extra accessoires worden er bij aangeboden, hoef je niet te zoeken, ook nog tegen kortingsprijs...
Goede communicatie, snelle levering.
Ik ben blij en kan Coolblue van harte aanbevelen....ik wordt zeker vaste klant!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van het ende computers 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen

Service
Levering was snel

Assortiment
Alles opvooraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De stite zit goed in elkaar.

Service
Opsturen van pakjes is perfect.

Assortiment
Als je het hier niet vindt dan .....

Aanbeveling
Ik heb al meer dan een keer jullie nieuwe klanten aangedaan, dat zegt genoeg ;-D=

Extra toelichting
Doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisca Beerends 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
correcte aflevering, prima kwaliteit

Service
helemaal goed

Assortiment
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Cool Bleu 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet snel en gemakkelijk

Service
Geplaatst en aangesloten zonder extra kosten en geen verzend kosten

Assortiment
Kwaliteiet en prijs is erg

Aanbeveling
Cool Bleu is een aanrader

Extra toelichting
Geen verbeterpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online

Service
snel

Assortiment
goed verpakt

Aanbeveling
snel behandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oyen luc 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk omwille van zijn verschillende menu's

Service
Onberispelijk in de levering en ook in de terugname

Assortiment
Zeer ruim aanbod en assortiment

Aanbeveling
Zal altijd eerst bij coolbleu kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scorpio 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel vinden waar je naar op zoek bent

Service
snelle levering

Assortiment
goed voorzien

Aanbeveling
de winkel heb ik niet bezocht, de webshop is voldoende

Extra toelichting
positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob B 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Gewoon goed: overzichtelijke goed werkende site, Supersnelle levering, helemaal goed! daar word ik wel vrolijk van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Wellekens 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikels zijn goed te vinden en onderverdeeld.
De filters zijn wel handig.

Service
Mail bij verpakt en verzending
Zending altijd op voorziene tijdstip

Assortiment
Top toestellen zijn niet altijd te vinden of aanwezig

Aanbeveling
Goede webshop
Klantenservice nog niet nodig gehad, alles verloopt zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Markerst 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk.

Service
Ze doen wat ze beloven. Snelle levering en geen gezeur als je een product retour stuurt. Een keer kon ik onverwachts mijn bestelling niet ophalen. Een paar dagen later kreeg ik een handgeschreven kaartje. Vond ik super attent en leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk, duidelijk en snel.

Assortiment
bijna alle belangrijke items te koop.

Aanbeveling
ongelooflijk makkelijk en snel.

Extra toelichting
Topper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pat 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie en snel te vinden.

Service
Tot nu toe vaker besteld bij Coolblue, nog geen problemen gehad. Altijd snelle afhandeling en tijdige bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Veel te vinden, met name nieuwe modellen.

Aanbeveling
Tot nu toe geen problemen, altijd goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan bos 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft geen 12 winkels af te lopen of iets op voorraad is

Service
Als het product niet bevalt of geruild dient te worden het kan allemaal en snel in de afwikkeling en restitutie van geld is ook goed

Assortiment
Breed assortiment in hun branche

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clint 22-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel vriendelijk personeel

Service
Vandaag bestellen morgen in huis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Vlug geholpen en afgerekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gielissen 22-12-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig opgezette website probleemloos zoeken.

Service
omdat ik verlegen zat om het product online besteld en uurtje later zelf opgehaald. Bespaart vruchteloos naar een winkel rijden en dan te horen krijgen dat het artikel helaas niet voorradig is.

Assortiment
groot assortiment en voor doorgaans prima prijs.

Aanbeveling
webwinkel met afhaalmogelijkheid, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel vlot verlopen

Service
Tot nu toe geen problemen gehad

Assortiment
Voldoende keuzes, goede prijs-kwaliteit

Aanbeveling
Betrouwbaar en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk en snel bestellen

Service
Super snelle service en ook duidelijk (wanneer de levering zal zijn bv.)

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Als je iets snel en goedkoop nodig hebt, zeker hier bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Filip 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website. Je kan alles snel en direct vinden ook via de nodige subcategorieën.

Service
Zeer snelle en vlotte service, zelfs op zondag. Zaterdag besteld, zondag om 13u aan huis.

Assortiment
Zeer veel keus!

Aanbeveling
Zeker aan te raden voor iedereen die veel aan online inkopen doet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa pacque 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Brouwers 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke omschrijving van de producten en duidelijke Video gebruiksaanwijzigingen via You Tube media

Service
Zeer snelle levering met goed overzicht van levering

Aanbeveling
Deze week diverse bestellingen geplaats i.v.m Kerst.
Al de bestellingen zijn netjes en correct afgewikkeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Gielis 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
zeer snelle levering

Assortiment
op speelgoed gebied was de keus niet overweldigend.
de prijs was iets hoger als in de speelgoedwinkel.
daar stond tegenover dat er geen verzendkosten worden
berekend.

Aanbeveling
gewoon een prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hsokolowski 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
onwijs goede, deskundige en enthousiaste mensen/service

Service
zie boven

Assortiment
je kan niet alles hebben, maar jullie hebben heel veel

Aanbeveling
beter dan de doorsnee electronica winkels

Extra toelichting
nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Set 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben aangenaam verrast over de service, snelheid en de transparantie die jullie geven over de afhandeling van mijn bestelling. Qua prijs misschien een tikkeltje duurder, maar dan heb je wel wat: jullie komen na wat jullie beloven. Heel fijn en dat is het waard.

Service
Ik ben aangenaam verrast over de service, snelheid en de transparantie die jullie geven over de afhandeling van mijn bestelling. Qua prijs misschien een tikkeltje duurder, maar dan heb je wel wat: jullie komen na wat jullie beloven. Heel fijn en dat is het waard.

Assortiment
Ik ben aangenaam verrast over de service, snelheid en de transparantie die jullie geven over de afhandeling van mijn bestelling. Qua prijs misschien een tikkeltje duurder, maar dan heb je wel wat: jullie komen na wat jullie beloven. Heel fijn en dat is het waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de site is heel praktisch, alles werkt bijzonder snel, binnen 24 uur was mijn aankoop in bedrijf.

Service
een telefoontje met vraag naar de bestelstatus werd, ondanks dat ik met m'n neus gekeken had, heel vriendelijk en zorgvuldig behandeld.

Assortiment
ik houd een klein voorbehoud, omdat ik dit weekend zocht naar een electrische deken, en die zat niet in het assortiment.

Aanbeveling
gewoon heel goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielw 22-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
een snelle bezorgtijd klinkt wel leuk en makkelijk. En thuisbezorgen helemaal. Maar als je speciaal vrij moeten nemen en ze komen niet (zonder opgaaf van reden) is dat behoorlijk zuur. Dit is me nu al 2 keer overkomen.

Service
Ik heb uiteraard een klacht ingediend over het al 2 keer niet komen bezorgen. Ze stellen dan een onderzoek in dat 48! uur duurt. En uiteindelijk laten ze nog niet van zich horen waar het aan gelegen heeft. En ondertussen heb ik mijn droger nog steeds niet. Dan heb je niks aan een 'onderzoek'

Aanbeveling
Coolblue bedriegt met een snelle bezorgtijd

Een snelle bezorgtijd op je website zetten klinkt wel leuk. Maar ik ben nu al 2 dagen thuisgebleven en steeds komen ze hem onverwacht toch niet bezorgen. Morgen ga ik alweer dag 3 in, hopelijk is het dan beter.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Manu 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en vlug geleverd

Service
Zaterdag online en zondagmiddag al in ons bezit

Assortiment
ruime keuze en gelijk lopend aan promotie's van merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt met weinig moeite exact wat je zoekt in het assortiment.

Service
Telefoon van klantendienst was binnen de 10 seconden opgenomen, direct bij een medewerker die mij verstond en daarbij nog goede raad gaf.

Assortiment
Misschien niet ALLE modellen van ALLE merken in huis, maar toch zeer breed.

Aanbeveling
Geen moeilijkdoenerij, gewoon bestellen en 's anderendaags morgens is het bij je thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Bollen 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets is leuker dan vanuit je luie zetel je favoriete artikelen te bestellen.

Service
Ongelooflijk snelle levering en dat zonder verzendingskosten ...

Aanbeveling
Veel keuze aan artikelen en degelijk materiaal, dus prijs-kwaliteit zit snor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Redelijk overzichtelijk. Gemakkelijke interface

Service
Snelle service. Wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Assortiment
Geen mening. Heb niet de gehele webshol bekeken. Maar gericht gezocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jan 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen en betalen heel vlote levering

Service
bij problemen geen probleem met garantie

Assortiment
heel veel keuse aan goeie prijs

Aanbeveling
heb al verschillende dingen gekocht nog nooit problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gethar 22-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het was wel even aanschuiven want het was behoorlijk druk! De productinfo was snel en prcies wat ik zocht !

Service
Eens bij een baliemedewerking ging alles heel vlot en correct

Aanbeveling
Heel druk maar correcte en vriendelijke medewerker

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Myriam 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gemakkelijke en vlotte afhandeling

Service
zie hierboven

Assortiment
is een vrij uitgebreid assortiment

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sonja 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit de luie stoel, niet aanschuiven

Service
vlugge en correcte levering, zelfs op zondag

Aanbeveling
eerste ervaring zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel info overzichtelijke site en goed advies

Service
Snelle levertijd goede verzendinfo en je wordt continu op de hoogte gehouden over je zending.

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik heb zelfs nog niet gekeken of het product elders goedkoper was

Extra toelichting
Zodra ik weet hoe de aftersales service is kan ik beoodelen of ik 100% tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews