coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2169 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schippers Xavier 20-12-2015 In de winkel gekocht
Cool bleu boomse stwg. Antwerperpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bereiken en eigen parking in het gebouw

Service
Zonder het minste probleem mijn probleem opgelost

Assortiment
Gevraagd artikel niet op voorraad maar s'anderdaags thuis geleverd

Aanbeveling
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Extra toelichting
Winkel is een aanrader alsmede het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy botterman 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het winkelwagentje was niet steeds handig te gebruiken maar niet dermate dat het grote problemen gaf. Enkele keren opnieuw geprobeerd en was ok.

Service
gewoon correcte service

Assortiment
zal altijd wel meer kunnen, maar bestrijkt nu reeds een heel gamma

Extra toelichting
doe zo voort !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim Alenus 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en snel producten gevonden

Service
Om 22h besteld en om 9H de dag erop geleverd ( sterk!)
had een fout gemakt in de bestelling en telefonisch opgelost in no time

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Klaar en duidelijk omschreven product, gemakkelijk gevonden op de website

Service
Leveringstijd nagekomen, hoewel ik geen gebruik heb moeten maken om het product om een af andere reden retour te zenden, lijkt het mij dat men hier vrij soepel in is.

Assortiment
Ik zocht een bepaald product, kan dus niet veel vertellen over het assortiment, er waren meer dan één leveranciers die het product aan deze prijs aanboden, maar heb voor deze gekozen omdat het snel duidelijk was wat ik moest doen om de bestellen te plaatsen

Aanbeveling
Gewoon tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lange 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige site en snelle service

Service
Goeie service, altijd bereikbaar en leuke vernuftige manier van presentatie, promotie en service zowel online als in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met een paar muisklikken in het ruime assortiment je product kopen

Service
Klantvriendelijk, gemakkelijk telefonisch te contacteren, correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FCauliez 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke en gebruiksvriendelijke site.

Service
Heel eenvoudig om een datum van levering in te geven.

Aanbeveling
Zeer makkelijk en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles wat je zoekt is makkelijk te vinden

Service
kreeg netjes bericht over de status van mijn pakket, maar ook netjes een digitale factuur.

Assortiment
veel keuze en dat is prettig.

Aanbeveling
zeer prettig, duidelijke tekst, goede begeleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles lekker overzichtelijk

Service
Snelle leveringen

Assortiment
Met name de tweede kansjes zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LVDS 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond de producten die ik zocht zeer snel op de overzichtelijke website. Er staat dan ook nog eens duidelijke uitleg bij en de recensies zijn duidelijk.

Service
Bestelling was hier zeer snel. Om 19u besteld en reeds bij mij om 9u30 's morgens. Hoe doen ze het.

Assortiment
Ik weet niet of het assortiment heel uitgebreid is. Ik zocht enkel wat ik nodig had. mijn artikel stond 80 euro goedkoper dan bij anderen. Koopje dus.

Aanbeveling
Ben tevreden over de ganse lijn. Heb natuurlijk nog geen problemen gehad, dus over hoe problemen worden aangepakt kan ik niet oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Severine 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De ene dag besteld nog geen 12u later aan huis geleverd. Ideaal voor een gezin met kleine kinderen

Assortiment
Heel veel keuze met goede prijs-kwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Didier 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende in- en onderverdeling van de diverse producten, dat het zoeken vereenvoudigt.

Service
Snelle en adequate levering van de bestelde producten.

Assortiment
Het assortiment is nog niet volledig, maar dat gebeurt vast nog wel.

Aanbeveling
De meeste producten zijn op voorraad en dus heel snel leverbaar.

Extra toelichting
Uitermate tevreden. Op naar de 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dircus 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke en vlugge levering

Service
Zeer correcte service

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Perfecte service, zeer goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demoder 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Tot op heden bij bestellingen altijd goed geholpen. Wel eens gebeld met een vraag over een product en daar kon geen antwoord op gegeven worden. Maar er zijn zoveel producten dat niemand dat allemaal kan weten. Ze had wel haar best gedaan.

Assortiment
bijna alles wel te verkrijgen

Aanbeveling
Is een nl webshop en geen buitenlandse reus dus ik winkel in nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter de pc bestellen en volgende dag thuis bezorgd, gelijk in huis dus.

Service
Niet nodig gehad tot nu toe , maar ga er vanuit dat dit ook prima zal gaan.

Assortiment
prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sunshine 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Er is van alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL 20-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en de status van producten is duidelijk.

Service
Wij hebben een combi oven besteld, die na levering op vrijdag een flinke deuk bleek te hebben. De door ons bestelde oven bleek niet voorradig, waarna Coolblue ons aanbood om een andere duurdere oven te leven. Het verschil zouden we delen. Maandag na het weekend zouden we de oven krijgen, als we maar bij betalen voor zondag 12.00. We kregen geen rekening, en bij na bellen bleek die ook niet te komen. Pas nadat de defecte oven is ingeleverd werden kon de verrekening plaatsvinden. Fijn om dit zo laat pas te horen, de oplossing van Coolblue, maak nog eens het bedrag van een oven over, dan krijg je later het bedrag weer terug gestuurd. Vlak voor de kerst en oud en nieuw....

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Als er niks misgaat dan levert Coolblue snel en ook de klantenservice is goed bereikbaar.

Echter gaat er wel wat mis bereid je dan voor op een niet geïntegreerde oplossing.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 21-12-2015

Hoi JL,
Wat ontzettend vervelend dat de levering van uw combi oven niet lekker verlopen is. We willen u graag onze excuses aanbieden voor de slechte communicatie. Het is namelijk wel gebruikelijk dat u verteld wordt dat de oude machine binnen moet zijn voor er een nieuwe geleverd kan worden. We kunnen u dan ook verzekeren dat dit niet de normale gang van zaken is.

Groet,
Coolblue

Reageer

Murray 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan met en zonder account aankoop doen. Alles spreekt verder voorzich.

Service
Goed te bereiken telefonisch. Goede oplossing aangeboden toen betaling potal probleempje had. Vriendelijke helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, volledige informatie overzichtelijk

Service
Makkelijk besteld en heel snel geleverd en zeer goed verpakt

Assortiment
Ik kocht een rugzak redelijk aanbod

Aanbeveling
Alles wat ze afspreken komen ze na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Scherpenisse 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat je nodig hebt is makkelijk te vinden met veel uitleg

Service
Direct per mail info over de aflevering en de tijdsperiode waarin de postbode aan de deur staat.

Assortiment
Alles is aanwezig

Aanbeveling
Geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijke en vlotte bestelwijze

Service
's Avonds laat besteld, de volgende morgen om 09u00 al aan huis met bpost

Assortiment
Breed assortiment, over 't algemeen goede prijszetting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk om in te loggen, super eenvoudig ook voor een digibeet

Service
Snelle levering, zonder problemen

Assortiment
Voor een hobby kok alles in het schap

Aanbeveling
Gewoon no nonsens store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Met de reguliere webwinkel is niets aan de hand, al mijn bestellingen zijn naar volle tevredenheid verlopen. Anders is het bij de tweedekansjes. Vroeger moest je bellen en wist je gelijk waar je aan toe was. Was het product nog aanwezig, dan hoorde je tijdens het gesprek al een mail met een orderbevestiging en een betaalverzoek binnenkomen. Tegenwoordig moet je de adverteerder mailen, om vervolgens pas de volgende dag wat te horen. Al die tijd weet je niet of de aanbieding nog aanwezig is. Dat dan het product ook nog eens later wordt geleverd zal wellicht toeval zijn, maar met de reguliere webshop heb ik dit nog nooit meegemaakt.
Misschien is het een idee om de tweedekansjes via de eigen website aan te gaan bieden, met in ieder geval meer transparantie omtrent de beschikbaarheid en de levertijd.

Aanbeveling
Dit zou absoluut hoger zijn indien het proces rondom de tweedekansjes beter zou zijn. Ik maak hier namelijk geregeld gebruik van, maar mijn animo hiervoor neemt met de huidige werkwijze wel af.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-12-2015

Hoi Richard,
Wat vervelend dat uw ervaring met onze Tweedekans afdeling wat minder is dan met onze reguliere webshop. We zijn er van op de hoogte dat die niet geheel vlekkeloos verloopt. We zijn dan ook al verschillende dingen aan het testen om de procedures rond het bestellen van een Tweedekans product makkelijker te maken. Hartelijk dank voor uw feedback! We gaan hier zeker mee aan de slag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Vivianne Van Steen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ons combi ijskast diepvries viel kapot en mijn man koos er een bij coolblue

Service
perfect 2 vriendelijke mannen leverde alles perfect af waren voorzichtig en heel vriendelijk. Zelfs 2 sms'en en ook om half 6 (voor ik ging werken) al een mail wanneer de levering ging gebeuren

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
heb het mijn dochter verteld en die ging op zoek naar een stofzuiger

Extra toelichting
alles was tip top in orde zelfs om te bellen zit er tot s'avonds laat een behulpzaam en vriendelijk persoon, om je te woord te staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa vandewalle 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed een artikel te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke in gebruik

Service
goede en snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Ik heb hele goede ervaringen met coolblue en ik dit bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Geys 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website

Service
Product was werkelijk dag nadien in huis, erg snelle levering

Assortiment
Erg uitgebreid en gevarieerd

Aanbeveling
1 van de betere online webstores, erg handig en vlot in gebruik en met een super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van roy michael 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon savonds als de kindjes slapen rustig kijken en bestellen met de computer makkelijker bestaat niet

Service
de dag erna in huis, makkelijke betaling het is echt geen moeite om bij coolblue iets te bestellen

Assortiment
ik vindt persoonlijk dat er weinig speelgoed te vinden is op coolblue

Aanbeveling
als je op coolblue vindt wat je zoekt zou ik niet twijfelen het daar te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rene 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken in de data

Service
Snelle levering van dit product, de volgende dag al in huis

Extra toelichting
Gemakkelijk winkelen tegen betaalbare prijs en snelle oevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhelongie 20-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
snelle levering

Assortiment
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker thuis en overzichtelijk

Service
snelle levering en meerdere betalings mogelijkheden en niet via via

Assortiment
genoeg voor mij om te kiezen

Aanbeveling
coreckte afhandeling en snelle levering ook tijdens drukke feestdagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Frank Stoelen Louisa Verchueren 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel

Service
zeer goed

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
goed geholpen niets is te veel

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domo 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en gemakkelijk !

Service
Snelle service !

Assortiment
Vind hier alles !

Aanbeveling
Zeer tevreden .

Extra toelichting
Een tevreden klant doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turtle Beach Ear Force Stealth 420X 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je maakt op je gemak je keuze, kunt zolang je wilt rondsnuffelen

Service
Keuze gemaakt, bestelling gedaan, geleverd, niet goed mag altijd terug gebracht worden

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Handig en super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering en afhandeling bij retourneren

Assortiment
Bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke zoekopdracht.

Service
sneller dan bij bol.

Assortiment
wat ik nodig had was er toch ;p

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Vertessen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kiezen en kopen dag nadien thuis geleverd

Service
Snel en goed afgeleverd top producten

Assortiment
Uitgebreide keuze van a tot z

Extra toelichting
Voor veel of voor weinig hier moet je zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

28201001223108 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal niets mis mee

Service
geleverd op zondag en duidelijk geïnformeerd

Extra toelichting
weer een tevreden klant en een ideale machine die doet wat je er van verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en betalen gaat super snel, duidelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Enorm veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chayen 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk om je product te bestellen. Alles is duidelijk aangegeven.

Service
Super service! Als je problemen hebt met een product word je goed geholpen.

Assortiment
Ruime keus van verschillende producten, van tablets tot hakbijlen.

Aanbeveling
Al met al de beste webwinkel waar ik ooit gebruik van heb gemaakt. voor 0:00h besteld morgen al in huis. De levering verloopt heel soepel. Indien je toch niet tevreden bent met het product word er niet moeilijk gedaan over het retouneren ervan. Bij de keuze van het product word je ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Aelvoet 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eenvoudig en snel pakjes kopen voor onder de kerstboom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede beschrijving en weergave of product aanwezig is

Assortiment
verschillende merken

Aanbeveling
mooi assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding, interessante promoties en vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Koninck 19-12-2015 In de winkel gekocht
Boomsestreenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk, deskundig

Assortiment
voldoende keuze voor wat ik nodig heb

Aanbeveling
een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanlanckerc 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, handige zoekrobot en eenvoudig betaalsysteem.

Service
Sneller service zoals beloofd volgende dag levering zelfs in de drukke eindejaarsperiode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Dyckmans 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen vanuit je zetel thuis en beloftes worden stipt nagekomen.

Service
Uitstekende service : binnen de 24 uur geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site. Snel gevonden wat ik zocht

Service
Op zaterdag besteld en zondag al in huis. Hoe Cool(blue) is dat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carine 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Heel vlugge service en mooi verpakt en afgehaald bij Bpost.

Aanbeveling
Snel en keurig en goeie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bea Meghoe 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk online

Service
Snelle levering
Geen bezorgkosten

Assortiment
Grootte keuze

Aanbeveling
Goedkope betrouwbare webshop meteen brede assortiment

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michielsen 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles spreekt voor zich, een kind kan de was doen!

Assortiment
Is uitgebreid maar biedt (nog) niet alles van bepaalde merken aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews