coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede spullen voor lage prijzen

Service
Retour verwerking kosteloos en zeer vlot

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cookies 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk om te sorteren op gewenste criteria evenals het bestellen ging vlot

Service
Levertijd is nagekomen en ook een goede opvolging mogelijk via track & trace

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheden, prijzen niet altijd de goedkoopste maar omdat service wel beter is bestel ik wel!

Aanbeveling
Goede service, goed verpakt en snelle levering! Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liekens Liliane 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel , heel snel ,goede uitleg

Service
Alles binnen een 24 tal uren geregeld.
Besteld, betaald en geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze ook van één bepaald artikel meerdere prijsklassen

Aanbeveling
Zeer goede ontvangst, goede info, klantvriendelijk,
correcte uitvoering, netjes en ordelijk

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batterijlader GP 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk thuis winkelen

Service
Geleverd op vermelde tijd.Mijn vraag aan telefoon correct en vriendelijk beantwoord

Assortiment
Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Heb reeds veel goeie ervaring bij jullie winkel.

Extra toelichting
Geen enkele opmerking voor aankoop, als product, en levering. Doe zo verder en ik blijf klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Moraal 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hoe moet je gemak nog duidelijker maken, echt een kind kan de was doen.

Service
Zeer snelle emailreactie

Assortiment
Er is een ruime aanbod van allerlei spullen.

Aanbeveling
Coolblue zoals een webshop er uit zou moeten zien.
Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Geheel tevreden en dat komt echt niet veel voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
probleemlose bestellimg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen aanmerkingen

Extra toelichting
levering post.nl 2 uur later dan gepland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baker 04-12-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg 560 wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. Duidelijk waar je moet zijn

Service
Vriendelijk duidelijk behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik had een toestel in reparatie. Het repareren duurde langer dan voorzien. Hierdoor werd mij een waardebon aangeboden ter waarde van het aankoop bedrag van het toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de betere webwinkel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een duidelijkere webshop bestaat er niet

Service
meestal uitstekend, laatste tijd toch wat problemen ondervonden met zendingen, pakketjes die 3 dagen later pas aankomen, etc

Assortiment
Coolblue heeft een heel breed aanbod maar ook zeer diep, uiteraard niet alles

Aanbeveling
goede winkel, men staat klaar om je te helpen, pruducten steeds vooradig

Extra toelichting
in de toekomst klanten laten kiezen welke transporteur ( zoals bol.com) telkens ik iets bestel zijn er problemen met bPost

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bryan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site makkelijk zoeken.

Service
Snelle terugkoppeling en verrast door supersnelle levering.

Assortiment
Goed breed assortiment

Aanbeveling
Meerdere aankopen gedaan van klein tot groot nooit spijt of problemen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk in gebruik. Bestellen vanuit je luie zetel aan zeer democratische prijzen.

Service
Snelle levering met correcte afhandeling.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Snel antwoordt op vragen via facebook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bestellen en betalen via site

Service
bellen en ze lossen het meteen op, geven veel extra info indien gewenst.

Assortiment
ruim.

Aanbeveling
ben erg tevreden, bij elke bestelling weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Soms ook met filmpjes bij producten.

Service
Prima meedenkende klantenservice. Bij vraag over alternatief voor defect product werd me op de garantie gewezen.
Binnen een paar dagen al nieuw onderdeel toegestuurd gekregen.

Aanbeveling
Bestellen kan tot zeer laat in de avond. Pakket is te volgen en levering is volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is vlot toegankelijk en gemakkelijk navigeerbaar

Service
Zaterdagavond besteld en zondag geleverd. Dat is service.

Assortiment
Ruim keuzes, zelden iets niet te vinden. En dan is het omadt het iets heel speficiek is.

Aanbeveling
Top winkel. Ruim assortiment, snelle service, goede retourdienst, geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

asus 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms wat on overzichtelijk.

Service
gewoon snelle bezorging daar hou ik van

Assortiment
soms niet duidelijk foto's mogen erbij en groter

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
De PC die ik kocht geeft niet met een lampje aan of hij uit of aan is dat is erg lastig. Bovendien gaat de stekker naar de hdmi poort er makkelijk uit en dan heb ik geen signaal, ook lastig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

auidiofiel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
diverse filtering mogelijk per categorie en merk

Service
binnen de 24 uur dus de volgende dag aan huis geleverd

Assortiment
groot gamma

Aanbeveling
super gemakkelijk shoppen op een rustige en rationele manier dank zij het uitgebreide gamm

Extra toelichting
doe zo verder en geen grapjes meer maken over jullie overname

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgen 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
levering op zondag,

Service
levering op zondag,goede respons via mail

Assortiment
mag iets meer klein werkmateriaal aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dorien Verwimp 1 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ging heel vlot ook het bekijken van verschillende producten ging zo vlot!

Service
Echt super snel om
Minder dan 24 uur hier in huis!

Assortiment
Weinig verschillende kindervormen van hoofdtelefoon. Hoewel welke er zijn top zijn.

Extra toelichting
Neen echt een goede Winkel. Ik zou het zeker ook aanraden bij andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicky 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige filters en compleet qua info dus hoef niet naar andere sites voor extra info

Service
Duidelijk en informerend

Assortiment
Het is me niet altijd duidelijk of alle producten van een reeks aanwezig zijn

Aanbeveling
Gewoon in het algemeen TOP service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tommy 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te gebruiken filters, zeker ook op mobiel.

Service
Laatste bestelling om 23u besteld en de volgende morgen om 10u stond het al aan mijn deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Wessels 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles wat ik nodig had was eenvoudig en snel te vinden, met voldoende informatie en gebruikerservaringen.

Assortiment
Het aanbod is behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt, is de kans groot dat je het bij Coolblue kan vinden, en snel in huis hebt. De prijzen zijn gemiddeld. Aan de hoge kant voor webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel online vergelijken, bestellen en betalen. Goede communicatie via de website en de mail.

Service
Gemakkelijk online betalen en op tijd bezorgd. 's Avonds om 8 uur besteld, 's ochtends om 8 uur al binnen. Echt super.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen, toch wat minder aanbod in sommige categorieën dan andere online bedrijven.

Aanbeveling
Mooie prijs, goed product, netjes bezorgd en makkelijk betalen.

Extra toelichting
Top dat jullie bezorging super snel is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein2412 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gemakkelijke website, wijst zichzelf, duidelijke taal, simpel in gebruik.

Service
Erg goede service, als ik vragen over een bepaald artikel heb krijg ik vrijwel direct de reactie die ik verwacht en de info die ik nodig heb.

Assortiment
De winkel heeft erg veel. Erg breed assortiment met veel categorieën .

Aanbeveling
Ik vind het erg fijn om mijn producten bij jullie te kopen. Makkelijke website, goede service, gratis verzending en volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Erg goede winkel, goede service, makkelijke en mooi vormgegeven webshop, gratis bezorging, volgende dag al in huis... Ik zeg, KAN NIET BETER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fritzz 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk enkel de zoekfunctie zou wat beter kunden als je de exacte benaming niet kent is het soms moeilijk iets te vinden.

Service
goede klantenservice, snelle antwoorden en tot nu toe elk problem meteen opgelost

Assortiment
hoe meer hoe beter eh :)

Aanbeveling
aangenaam, overzichtelijk, handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Filiep 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zekerheid aangezien de goede service

Service
Kan gewoon niet beter

Assortiment
Zeker genoeg

Aanbeveling
De beste winkel ooit

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken. Helemaal als je een typenr hebt

Service
Snel geholpen door de klantenservice en goed advies gekregen

Assortiment
Ik heb gericht gezocht maar het assortiment is uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke bestel procedure .

Service
Bij telefonische benadering duidelijke uitleg door een medewerker die verstand van zaken heeft .

Assortiment
Enorme sortering van allerlei goederen .

Aanbeveling
Ik doe graag bij deze winkel een bestelling als ik wat nodig heb uit hun assortiment.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc1954 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruimte voor invullen korting cadeaubon was niet duidelijk

Service
na chatbericht op facebook werd de cadeaubon, die ik niet ingevuld had, onmiddellijk verrekend en nieuwe factuur gestuurd naar mailadres. Super !!!

Assortiment
grote keus en diverse categorieën

Aanbeveling
zeer goede service, geen verzendingskosten, pakket supergemakkelijk te volgen tot levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en het gemak van een pre-order

Service
Snelle levering van het moment dat het product voorhanden was

Assortiment
Veel cariatie

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

littlebelgianwriter 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en gemakkelijk en veilig betalen.

Service
Altijd netjes verpakt en in 9 van de 10 keer op tijd gebracht.

Assortiment
Wanneer ik iets zoek, kom ik vaak bij Coolblue uit.

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Het is niet eenvoudig een (web)shop te vinden met een vergelijkbaar assortiment

Aanbeveling
Uitstekende ervaring mee, ook bij ruilen / garantiezaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolas 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie assortiment, goede website

Service
dag na de bestelling geleverd zoals beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Registreren en bestellen is makkelijk en snel.

Service
Levering is erg snel waarbij je uitstekend op de hoogte wordt gehouden.

Assortiment
Er is uitgebreide keuze. Ik heb geen zicht op de volledigheid van het assortiment.

Aanbeveling
Erg prettig online winkelen.

Extra toelichting
Zeer goede 1e ervaring met deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk een bestelling te plaatsen via de website.

Service
Ik heb al dikwijls een bestelling gedaan bij coolblue, en ze hebben altijd de dag na de bestelling geleverd zoals ze beloven. Bij de laatste bestelling kreeg ik de dag nadien vrij snel een mail met de melding dat het deze keer niet zou lukken wegens een technische storing, maar dat ik een dag later het pakket zou binnenkrijgen. De dag erna kwam alles zoals beloofd aan. Ik vond het heel fijn dat ze mij hier tijdig van verwittigen!

Assortiment
Van alle producten is er toch de keuze uit een vrij breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden, van bij de bestelling tot en met de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaclyn 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Praktische website.

Service
Uitstekende service en bezorging op zondag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

william 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlotte ingaven van te kopen goederen met pc

Service
op een vraag om later te leveren is corekt gedaan

Assortiment
ik zou het beter vinden mocht u in je uw coolboekje vermelden onder welk rubriek het afgebeelde atiekels kan vinden ( is maar een tip )

Aanbeveling
alles corekt levering bericht op gsm enz. enz.

Extra toelichting
zie rubriek assortiment HET ZOEKEN NAAR KORTINGS BON ( VAN ONDER )° IS NIET OPVALLEND ( was met de eerste bestelling overgekeken )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon duidelijke eerlijke informatie, goede structuur, nette website.

Service
Wat jullie zeggen doen jullie, met een extra portie humor

Assortiment
Niet alles hebben jullie maar wel goede kwaliteit

Aanbeveling
Omdat jullie no nonse mentaliteit met humor gewoon erg lekker is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneke 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging razendsnel, fijn dat je niet gedwongen wordt een account aan te maken, helder over voorraad, verzendtijd en verzendkosten

Service
Het was er ook echt de dag erop!

Assortiment
Kan ik niet zoveel over zeggen, kwam voor 1 product dat hier het goedkoopst was (scheelde nog eens 10% vergeleken met eennagoedkoopste en dat was daar al een actieprijs)

Aanbeveling
Tot nu toe hele goeie ervaring geweest!

Extra toelichting
Ook zeer bruikbare vragen rond geven van mijn mening, vaak vul ik die niet in omdat ze niet to-the-point zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

via google 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site was overzichtelijk en duidelijk

Service
heel erg prettig dat je tot laat in de avond nog kunt bestellen.

Assortiment
prima zo

Aanbeveling
alles was goed en snel geregeld. tot laat in de avond kunnen bestellen vond ik echt het meest fijne.

Extra toelichting
alles was prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Duidelijk info over voortgang.

Assortiment
Voldoende assortiment. Niet uitputtend, maar genoeg.

Extra toelichting
Goed aanbod, snelle service en duidelijke taal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht naar een tiptoi deze kwam meteen naar boven en ook nog is als goedkoopste!

Service
Omdat het de goedkoopste was en ik nog niet van deze site had gehoord was ik even bang of m'n bestelling wel aan zou komen!
Maar gelijk de volgende dag is hij bezorgt

Assortiment
Jammer dat niet alles te koop is!

Aanbeveling
Echt top service en nog de goedkoopste ook! Zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wanneleen 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf uit!

Service
Onvoorstelbaar, besteld om 23u30 en geleverd in de voormidag van de dag nadien.

Assortiment
Ik kocht een gezelschapsspel dat al enkele jaren oud is en toch nog in hun assortiment zit.

Extra toelichting
Ik kon hetzelfde gezelschapsspel nergens goedkoper vinden dan bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeerleVH 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, afhalen op zelf gekozen afhaalpunt wanneer het jou past. Gemakkelijker kan toch niet?

Service
Vroeger hebben we al eens een product terug gebracht naar de winkel waaraan iets scheelde. Zonder problemen een ander exemplaar meegekregen. Echter dat werkte ook niet naar behoren, dus ook terug gebracht. Zonder problemen werd ons geld terug op onze rekening gestort.

Aanbeveling
Alles prima. Wel is het zo dat als je het pakje laat leveren in een afhaalpunt (dus niet bij je thuis), je een dag extra moet rekenen om het te kunnen afhalen in je afhaalpunt. Dat is niet erg, maar wel rekening mee te houden bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en er is duidelijke informatie.

Service
Snelle leveringstijd.

Assortiment
Vele uiteenlopende producten zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ik beveel zonder twijfel deze winkel aan mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgedeeld in diverse webshop, voorzien van goed advies, voor de juiste keuze(s)!

Service
Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag razendsnel in huis, top!

Assortiment
Assortiment is zeer breed en diep!

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gewoon een perfecte winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aline van Dijck 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met enkele klikken vanuit mijn zetel overzicht van alle producten die aan mijn selectie voldoen.

Service
snel, overduidelijk en met meer tussentijdse informatie dan ik bij anderen gewend ben

Assortiment
zeer uitgebreid waardoor je niet weet of je nu "alles"; gezien hebt.

Aanbeveling
alles in goed verlopen, snelle en correcte service

Extra toelichting
Na de overschrijving en betaling stond te lezen: "uw betaling dient nog gecontroleerd te worden" het was mij niet duidelijk wat bedoeld werd en wie diende te controleren.Deze vermelding bracht mij even in verwarring. Na een telefoontje met jullie vriendelijke meneer bleek dit een stap te zijn die jullie zetten.Misschien kan een positieve reactie gegeven worden op de bestelling en betaling en kan u die vermelding gewoon weglaten. Pas als blijkt dat de betaling niet OK is zou u een mededeling kunnen plaatsen.Een dergelijke volgorde lijkt mij klantvriendelijker en brengt me niet in twijfel over het correcte verloop van de betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk artikelen vergelijken, artikelen zijn altijd snel in huis en kan je makkelijk bij andere post nl punten laten bezorgen, top!

Service
Super! vooral de klantenservice via whatsapp is zeer handig

Assortiment
Alle elektronica kan ik hier vinden tegen de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Ik bestel mijn elektronische artikelen nu altijd op coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van de Laar 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Een heel vlotte service

Assortiment
Heel duidelijk en veel aanbiedingen

Aanbeveling
De prijzen zijn heel duidelijk en scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick hanoulle 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken en overzichtelijk

Service
zeer bereidwillig om te helpen,ook op fb

Assortiment
een zeer ruime keuze en extras

Aanbeveling
klantvriendlijk,snelle levering,kosteloze verzending,zelfs leveren op zondag

Extra toelichting
altijd vriendelijke medewerkers,zelfs als ik blijf zagen,altijd correct en goed geholpen,problemen worden dadelijk opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en handig

Service
Goede garantie, retour zonder morren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews