coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Avdp 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij invoeging van het merk, vond ik meteen wat ik zocht!

Service
Zaterdag besteld en zondag om 10h geleverd zoals beloofd!

Assortiment
Prijzen vergeleken met andere online shops en was goedkoper, altijd leuk meegenomen!

Aanbeveling
zeer tevreden met de snelle levering en mijn goederen waren ook in orde, en regelmatig goedkoper dan bij andere winkels..dus zou zeker anderen aanbevelen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selcuk 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooi en strak hoesje

Service
geweldig dat ze op zondag leveren.

Assortiment
uitgebreidt..

Aanbeveling
echt iets nieuws en pakkend..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francis 01-12-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
dichtbij

Service
nummersysteem ok

Assortiment
mijn 1 ste keuze zit niet in assortiment

Aanbeveling
proper en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjon 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis, kunnen vergelijken en informeren

Service
duidelijke website, antwoord op mijn vragen

Assortiment
ik heb gevonden wat ik zocht, en ik had de keuze tussen verschillende toestellen

Aanbeveling
De hele ervaring was enkel positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien Van Assche 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Supersnelle levering, ook op zondag ;-)

Aanbeveling
De cadeaubon (5€) werd sterk geapprecieerd. Ook de mailing om me te helpen herinneren aan het nakende verstrijken van de termijn om hem alsnog te kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk gevonden wat ik zocht.

Service
Levering aan huis was prima, op tijd zoals beschreven op de website

Assortiment
Genoeg keuze in het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Het laatste product gekocht op de website en het vorige in de winkel. Vlugge bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Horsman 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en ook de bestelling

Service
Ook kan je telefonisch worden bijgestaan

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Betrouwbaar en vlot

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Bisseling 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele klikken je bestelling plaatsen en vervolgens conform afspraak leveren

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Aanbeveling
Geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robinv 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en altijd de dag nadien thuis.
Beschrijvingen van de producten tip top inorde.

Service
Je wordt steeds snel en correct geholpen bij vragen of opmerkingen.

Assortiment
Veel keuzen, maar boeken/films/speelgoed mist bij Coolblue.

Aanbeveling
kort : Groot assortiment. Snelle en correcte levering. Costumer Service is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederic 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gebruiksvriendelijke en concurrentieel

Service
levering op zondag, 11 uur na bestelling

Extra toelichting
vlotte service, heel snelle levering op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan rustig kijken en vergelijken

Service
Kan niet beter. De zaterdag avond besteld om 23u30 en op zondag middag werd de bestelling al geleverd. Dus tussen bestellen en leveren zat er maar 12u.

Assortiment
Keuze te over om te vergelijken

Aanbeveling
Zoals altijd een prima service en men komt zijn beloftes na ivm leveren en retourneren of omwisselen bij een defect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabster 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de zoekfunctie op de website heb je in een paar seconden wat je zoekt.

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Veel keuze: per product verschillende merken aangeboden met elke hun eigenschappen.

Extra toelichting
Een positieve ervaring en snel het gezochte product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlug geholpen en ervaren personeel

Service
Zelfs op drukke dagen maken ze tijd voor jou.

Assortiment
Zeer behoorlijk.

Aanbeveling
Heel aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter janssen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle services.
aantrekkelijke prijzen.

Service
overzichtelijk en duidelijke site

Extra toelichting
zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je woonkamer bestellen wat je wil, als dat niet makkelijk is!

Service
De dag na bestelling is mijn pakje er al... Top!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axm3000 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om het gewenste product te vinden.

Service
Snelle levertijden, meestal op voorraad.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, zeker voor courante producten.

Aanbeveling
Makkelijkste winkel in België om snel tech-producten in huis te halen. Prijzen zijn marktconform.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sam 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik kan makkelijk zoeken naar het juiste artikel en ze hebben bijna altijd wat ik zoek!

Service
snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Assortiment
zie hierboven, ik heb nog nooit iets niet gevonden

Aanbeveling
zie bovenstaande motivatie

Extra toelichting
de snelle verzending vind ik top! Jullie komen na wat jullie beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top kwaliteit 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd zeer goede feedback en snel antwoord gekregen als ik vragen had. Zowel via mail als facebook aangename service gehad.

Assortiment
Soms spijtig dat er niet ook een software departement is, maar los daarvan zeer goeie deals en prijzen.

Aanbeveling
Ook door de vlotte en vriendelijke levering, de extra grapjes en het sympathieke uiterlijk van deze betrouwbare webwinkel, die heel veel up to date feedback geeft, zal ik hier nog vaak bij bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor elk soort artikel een aparte website met filtermogelijkheden, je weet snel of ze het door jou gewenste artikel met de door jou gewenste opties beschikbaar hebben.

Service
Als het niet bevalt gewoon terugbrengen, waar kom je dat nog tegen?

Assortiment
Zoveel verschillende 'winkels' onder Coolblue. Sommige artikelen zijn dan wel een fractie duurder dan elders, maar daar is de service dan ook naar!

Aanbeveling
ik heb al heel veel artikelen besteld bij Coolblue en tot nog toe niet één negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bediening en snelle levering!

Service
Levering zelfs op zondag!

Assortiment
Variatie aan keuze!

Aanbeveling
Snelle levering en veilige de bode wacht tot ik beneden was!En gratis verzending.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH86 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Levering op zondag

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samson 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel over zichtelijk,steeds de laagste prijs,en binnen 24h in huis,en dat nog op zondag.een pluim voor het ganse team

Assortiment
Zeer ruime keuze,met alle nodige info

Aanbeveling
Echt een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk wiebe 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk van huis iets bestellen

Service
komt alle afspraken na

Assortiment
zo te zien enorm

Aanbeveling
altijd goed en geen problemen

Extra toelichting
prima bezorging en ook noch eens op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hk 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
beter kan haast niet.

Service
tot nu toe altijd wat coolblue belooft maken ze waar.

Assortiment
voor elk wat wils.

Aanbeveling
al veel besteld bij cool blue en tot nu toe 100% tevreden met artikelen en service van de snelle bezorging.

Extra toelichting
lekker zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk P 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vergelijken en ook het afhandelen is erg gemakkelijk

Service
Echt de beste service die ik heb ondervonden. Vooral de manier hoe men met de klant om gaat. Niet té formeel, maar gewoon met humor. Ze maken de slogan "alles voor een lach" zeker waar. Bedankt!

Assortiment
Veel merken zijn aanwezig, maar niet alle. Zo zijn er bijvoorbeeld geen Drift action cams. Ook klopt de beschrijving niet altijd bij alle producten zoals bij de Denver ACT 5030W. Deze heeft namelijk wel een uitneembare batterij en een accuduur van 150min zoals op de denver electronics site staat. (Tip: Daar staan overigens ook alle andere modellen en info!)

Aanbeveling
Zeker en fantastische winkel. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ankske 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel producten, handig is de service voor mail indien product niet voorradig zijn.

Service
goede levering, dag erna in huis zonder probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel met bezorgen top!

Service
Kreeg netjes bericht dat ivm drukte het iets later werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Binnen 1 dag op zondag bezorgd in goede verpakking

Assortiment
Ze hebben veel meer dan ik dacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny Vervaeck 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je iets nodig hebt,het is er de dag erna

Service
Als je iets nodig hebt,het is er de dag erna

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Zoals gezegd,ze hebben alles, van games tot keukengerei

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber vdB 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt heel erg snel geleverd!

Service
Het was op een nette tijd met een vriendelijk gezicht

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en redelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorgo 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vindt je zeer gemakkelijk op de website!

Service
Als je met vragen zit kan je ze op verschillende manieren stellen, zelfs via de sociale media en je wordt zeer goed verder geholpen met al je vragen!

Assortiment
9 kansen van de 10 vind je het product wel op deze website.

Aanbeveling
Aangename mensen die je zeker proberen verder te helpen, een echte aanraden om te bestellen!

Extra toelichting
Als ik mensen kan aanraden zou ik bestellen via Coolblue, alle levertijden worden netjes gerespecteerd en alle artikelen worden netjes en zorgvuldig verpakt voor aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Breed assortiment
Geen transportkosten boven een bepaald bedrag
Bedragen wijken niet te veel af van het gemiddelde

Service
Ik had met spoed een fuji instax nodig voor mijn dochters feest. Toevallig kreeg ik een dag daarvoor een herinneringsmail om mijn cadeaubon te gebruiken, waarna ik meteen de camera bestelde met de hoop dat het de volgende dag al binnen was. Had eerder weer een fiets met spoed besteld. En ja hoor, net als de vorige keer had ik het al rond 13.00'en uur binnen netjes in een doos.

Assortiment
breed assortiment. Na surfen van bepaalde artikelen, beland ik vaak op deze site. Voorheen vertrouwde ik het niet omdat de naam niet voor mij bekend was. Na positieve ervaringen, adviseer ik de site zelfs aan anderen.Ik vergelijk het met bol, alleen een betere dienstverlening.

Aanbeveling
Breed assortiment
Prijzen wijken niet te veel af van het gemiddelde
Snelle en nette (doos verpakt in een doos) levering
Beloftes worden nagekomen zoals korte levertijd

Extra toelichting
Coolblue was bij mij en in mijn omgeving onbekend. Misschien een tip om op tv (net als wehkamp, bol etc) reclames te starten?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jasper 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon goed en duidelijk zoeken, en goed duidelijk wat voorraad is of niet.

Assortiment
Heel volledig en zeer veel keuze.

Aanbeveling
ruime keuze.

Extra toelichting
Erg fijn dat je gelijk goed kan combineren met accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wilde uiteindelijk iets anders hebben dan wat ik besteld had, via de whatsapp is dat snel en makkelijk geregeld.

Service
Makkelijke communicatie via whatsapp!

Assortiment
Hebben heeeeeeel veel.

Aanbeveling
Vanwege service en prijs kan ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op vrijdag avond rond 21.30h mijn bestelling gedaan An de volgende dag (zaterdag) thuis geleverd

Service
De snelle service

Assortiment
Wat ik wilde hebben was in ruime keuze voorhanden

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Addie 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Service
WT beloofd is, werd nagekomen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb maar enkele ervaringen, maar er is nagekomen wat op de site vermeld staat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolien 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijk beschreven, ik moest erg lachen om de opties om de wachttijd te verkorten.

Service
Perfecte levering, ben uitermate tevreden en er kunnen meer webwinkels een voorbeeld aan jullie nemen.

Assortiment
Ruim assortiment en vele reviews, wat het kiezen makkelijker maakt

Aanbeveling
Prima Webwinkel, ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk thuis te bestellen, volgende dag in huis, zelfs op zondag.

Service
Ik heb nog geen echte ervaring want alles gaat goed, maar ze hebben leuke filmpjes met humor om het korte wachten nog aangenamer te maken.

Assortiment
Wat ik zoek kan ik vinden

Aanbeveling
Alles gaat goed, goede prijzen en snelle service. En geen bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Verheijen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, effectief en voor een goede prijs.

Service
Altijd op tijd geleverd.

Assortiment
Veel producten, maar niet zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer correct bedrijf. Betrouwbaar en retourleveringen zijn geen probleem. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en zijn klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rinske 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue is eenvoudig en laagdrempelig te bereiken. Website is makkelijk en overzichtelijk met keuze hulp om je wegwijs te maken.

Service
Telefonische bestelling gedaan, zeer klantvriendelijk te woord gedaan. Kreeg zelfs via de post nog een bedank ansichtkaart als bedankje voor m'n bestelling.

Extra toelichting
Prettige winkel waar ik zeer regelmatig dingen bestel en nog veel vaker zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Recensies waren voor mij belangrijk en gemakkelijk.

Service
Goede service en keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige website, super ondersteuning indien nog nodig door medewerkers.

Service
Van oriëntatie tot aanschaf en levering genoot ik van een uitstekende service. Als het product onverhoopt niet goed is, doen ze niet moeilijk. Dat geeft extra vertrouwen.

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Ik ga voor nieuwe producten de volgende keer zeker naar Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke layout van de site, alles is handig te vinden en anders wel te zoeken.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden betreffende de status en levering van je bestelling.
En super service wat betreft snelle leveringen.

Assortiment
Enorm ruime keuze dus ook veel en makkelijk te vergelijken en kun je weloverwogen je keuze maken.

Aanbeveling
Site is Super,duidelijk zonder nonsens.
Assortiment is super en meer dan genoeg.
Levering/levervoorwaarden en retour-voorwaarden perfect in orde.
Betalingen en betalingsvoorwaarden ook perfect in orde.

In 1 zin:
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET WITHOUT NONSENS!!

Extra toelichting
Vooral niets veranderen, Voor wat ik hoor en zie, en natuurlijk uit eigen ervaring kunnenmensen uit alle leeftijdscatogoriën uitstekend op de site vinden wat ze zoeken. Ik zal Coolblue 100% zeker weten aan anderen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa Schepers 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik kon het product dat ik zocht heel snel vinden en ook de andere gerelateerde aanbiedingen.Dit was mijn 1ste bestelling bij Coolblue en ik ben zeker tevreden over het gemak van het vinden van het gewenste product.

Service
Levering zoals beloofd, bestelling gedaan op vrijdag van een verjaardagscadeau en dit was de volgende dag op zaterdag geleverd. Perfecte service !

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils. Zeker handig om meerdere artikels te bestellen omdat alles vindbaar is op 1 zelfde website.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de bestelling en levering bij Coolblue en mag zeker tot nieuwe klant gerekend worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en makkelijk te vinden

Service
cool blue is ook snel via whatapp te berijken

Assortiment
zeer breed assortiment, missen toch wel enige merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trijntje 30-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de fysieke winkel zijn helaas niet alle producten aanwezig.
Mijn aankoop was daar echter wel in het magazijn op voorraad en wat mijn man wilde hebben werd door de medewerker vlot via internet besteld.

Service
De medewerker in de winkel heeft ons heel prettig geholpen, alle vragen prima beantwoord en de spullen die niet aanwezig waren netjes voor ons via internet besteld en zoals toegezegd de volgende dag thuis laten bezorgen.

Assortiment
Vooral de opzetborstels van de aangeschafte elektrische tandenborstel zijn in de grootverpakking bij CoolBlue scherp geprijsd.
Maar ook het apparaat zelf had een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Deze keer voor ons geen minpunten, maar er moet natuurlijk wel ruimte voor verbetering blijven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
gemak van produktfilmpjes

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettige en complete website, snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linsner 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zo thuis op de bank ff een nieuwe wasmachine uitzoeken is zo gepiept

Service
Nieuwe wasmachine naar zolder geen probleem
En ook de oude nemen ze weer voor je mee

Aanbeveling
Ik zeg TOP de volgende keer bestel ik hier weer

Extra toelichting
Super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke product omschrijving, snelle website, prachtig werkende filters naar productkeuze.

Service
Precies zoals vermeld, voor middernacht besteld, volgende dag in huis zelfs waar je het hebben wil.

Assortiment
keuze genoeg voor elk budget.

Aanbeveling
Als alles verloopt zoals beloofd, kan ik niet anders

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews