coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig online kopen en het product de volgende dag al in huis hebben.

Service
Nette afhandeling per mail en het pakket wordt heel snel geleverd.

Assortiment
Diverse producten, best groot assortiment.

Aanbeveling
Heel fijn, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob v R 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en ergonomische website. Goede zoekfunctie en voorspelbaar.

Service
ALle bestellingen die ik tot nu toe bij Coolblue heb gedaan zijn prima op tijd ontvangen. De track & trace service van de bezorgs Dynalogic is een leerschool voor andere bezorgdiensten.

Assortiment
Een zeer rijk assortiment wat nog steeds groeit. Prijstechnisch zeer concurerend een prima betrouwbaar alternatief op andere winkels.

Aanbeveling
Ik ben zeer te spreken over Cooblue en haar bezorgdienst zou deze winkel ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik kan niet wachten op verdere uitbereiding van het assortiment, want met zo'n winkel wordt webshoppen nog leuker. Coolblue maakt haar slogan waar: "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" Keer op keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corry van osch 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk voor consument

Service
gemakkelijk te bestellen

Assortiment
duidelijk

Aanbeveling
zieboven

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKA Mulder 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gewoon perfect

Service
Zie boven

Assortiment
Heb niet alleys bekeken

Aanbeveling
Tot mijn verbazing Zaterdagmiddag besteld, Zondagmiddag afgeleverd. KLASSE!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar en de voorraad is up to date!

Service
Snel geholpen en vriendelijke staf

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkels met ruime openingstijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winand quaedvlieg 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
directe levering ook de melding dat het product op dat moment niet voorradig was.

Assortiment
redelijk breed

Aanbeveling
goede verzorging ook de afwerking van levering en bezorging.

Extra toelichting
Netjes beleeft - bezorg- en afhaalpersoneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Gemak hebben ze niet want komen afspraken niet na.

Service
Service kennen ze niet want ze laten je gewoon de kou staan.

Assortiment
Het assortiment is slecht want staat niet duidelijk aangegeven

Aanbeveling
Beveel ik niemand aan want zijn totaal niet klantvriendelijk.

Extra toelichting
We hadden daar een vriezer gekocht en ze zeggen dat ze deze neer zetten waar je wilt hebben maar ze zetten deze voor de deur en je zoekt het maar uit!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ruud,

Bedankt voor de review en spijtig dat de bestelling niet naar behoren is geplaatst. Het klopt dat bij volledige grootte koelkasten plaatsing bij de levering hoort te gebeuren en als dit niet is gedaan, willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Kan het zijn dat het hier een tafelmodel betreft? Hierbij geldt dat het bij een drempellevering blijft. We kijken graag met u mee, dus het verzoek om het ordernummer hier, maar liefst via een klantenservice-kanaal kan worden toegestuurd; zo bent u het snelste geholpen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

AJ 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig uitzoeken en gemakkelijk bedienbare website, fijn om van anderen te lezen wat zij van een toestel vinden.

Service
Prima service, ik woon drie hoog en alles werd zonder gemopper bij mij boven gebracht, terwijl het rond de 30 graden was.

Assortiment
Assortiment is al goed, maar kan beslist nog uitgebreid worden.

Aanbeveling
Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty Krijgsman 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heldere communicatie. Snelle service.

Aanbeveling
Snelle service. Persoonlijke aanspreekvorm. Heldere communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rjb jekel 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is duidelijk en vergelijking is mogelijk.

Service
snel en goed.
geen bijkomende kosten.

Assortiment
breed assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
zie bovenstaande.
communicatie is uitstekend.

Extra toelichting
kan coolblue alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Duidelijke bestelmogelijkheid en snelle levering

Service
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Aanbeveling
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Extra toelichting
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren. Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik. Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn. Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben. Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour. Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel. Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue Mvg Ton

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ton,

Bij voorbaat willen we u bedanken voor de loyaliteit door de jaren heen. Het is zeker niet het geval dat we intentioneel een klant als u uitsluiten van coulance, maar het zou ook niet eerlijk zijn om bepaalde klanten voor te trekken. Tevredenheidsgarantie is inderdaad 14 dagen lang en hierin moeten we echt een lijn aanhouden. Dat dit niet leuk is, kunnen we ons voorstellen, maar hierin doen wij geen aanpassing. We hopen u desondanks in de toekomst terug te mogen verwelkomen als klant en hopelijk is er reeds een andere gebruiker van de monitor gevonden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Cindy 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk simpel!

Service
Onberispelijke service

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk! Ik kom terug

Extra toelichting
Was elke ship maar zo snel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carrie 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering.
Prettig personeel.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het is gewoon een prettige winkel met beleefd personeel. Ze reageren direct op klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Invullen en versturen. Klaar.

Service
Ze houden je op de hoogte wanneer de levering binnenkomt

Assortiment
Je kunt er heel veel vinden

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tomheuts 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel thuisbezorgd, goede chat

Service
Uitstekende chat, snelle en goede service

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze

Aanbeveling
Top winkel met goede service en levering

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website met een nette overzichtelijke layout, hoewel ik het gevoel heb dat er zeker nog ruimte is voor eventuele verbetering.

Service
Ik heb een heel vlotte service ervaren, snelle, vlotte en duidelijke bestelling en verzending.

Assortiment
Coolblue bevat een groot en divers assortiment dat gelijk staat met vele andere webshops.

Aanbeveling
De winkel bevat een groot assortiment, vlotte service en een snelle bestelling. Alles wat men verwacht van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongedijk 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De winkel was erg goed bereikbaar. Ook is de winkel haar levertijd nagekomen. Werd vriendelijk begroet en gelijk geholpen!

Aanbeveling
De service is erg goed en mijn product werd netjes geleverd. Geen deukje of krasje in/op het doosje waarin het werd geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel alles kunnen vinden op de site

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
Zou iets breder assortiment mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te doorzoeken en alles wijst zich vanzelf

Service
Nabestelling wordt nagevraagd of alles naar wens is verlopen

Assortiment
Zocht de beste prijs coor mn weber bbq en kwam ook bij coolblue terecht!

Aanbeveling
Goede winkel, ze doen echt hun best om je de beste service en koopervaring te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva de ruyter 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel gevonden wat ik nodig had

Service
Heel snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peerke 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
veel keuze, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Jammer dat verlenging van retourneren ivm vakantie niet mogelijk was

Assortiment
Enorm breed assortiment

Aanbeveling
Vanwege het assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Motorola moto 4 g plus 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudige bestelwijze

Service
Geen enkel probleem ondervonden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Handig en snel bij u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Khadija 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Super service, na 1 dag had ik mn gsm al binnen.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze. Je vindt sowieso iets dat je wilt en dat voor een prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ze doen wat ze beloven, dus betrouwbaar

Assortiment
Redelijke keuze

Aanbeveling
Geen klachten over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

cagh 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima levering aan huis. Vriendelijk. Snel. Nemen alle verpakking en oude koelkast mee. Telefoontje vlak voor aankomst. Jammer dat tijdstip van levering niet bij bestelling kan worden gekozen. Verder niets dan lof.

Assortiment
Breed en geen verouderde modellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Leferink 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en snel het artikel gevonden!
En je wordt op een leuke manier welkom geheten !

Service
Netjes op tijd bezorgt!

Assortiment
Veel keus in artikelen !

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke website !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website waardoor je snel het gezochte product vindt

Service
Zoals vermeld op de website wordt het product de volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Smeets 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik geef in wat ik zoek en het is er

Service
Ik had eens een muurbeugel die out bleek te zijn, ik kreeg op zondag een nieuwe geleverd, zonder extra kosten, er wordt werkelijk alles gedaan zodat de klant tevreden is. Top.

Aanbeveling
Supersnelle levering, en super klantenservice. Had ik eigenlijk niet verwacht

Extra toelichting
Heb laatst"per ongeluk"iets bij Bol.com besteld: heb ik 6 dagen gewacht op de levering: dat gebeurt bij cool blue dus niet!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere duidelijke website

Service
Komen na wat ze beloven

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Ruime keuze voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van prattenburg 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit thuis bestellen en volgende dag al in huis

Service
alles duidelijk uitgelegd

Assortiment
genoeg witgoed keuze om uit te kiezen

Aanbeveling
ik heb geen enkel min punt kunnen ontdekken

Extra toelichting
zet als bedrijf deze goede service zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was makkelijk in gebruik en de informatie zeer duidelijk

Service
Na levering is de wasmachine ook direct aangesloten. En ik werd vooraf ingelicht over de exacte leveringstijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awis 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mijn luie stoel bestellen.

Service
S avonds besteld de volgende dag, zondag, in huis, perfecte service.

Assortiment
Volop keuze scherp geprijsd.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, scherpe prijs, snelle levering, ook op zondag.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De producten die ik zocht waren snel gevonden.

Service
Keurig op de hoogte gehouden over het verwerken en verzenden van de bestelling.

Assortiment
Er is genoeg keuze in iedere prijsklasse en/of de wensen die je hebt qua technische specificaties.

Aanbeveling
Zowel het zoeken, het bestellen en betalen is zeer duidelijk. Ook de snelheid waarmee de bestelling is verwerkt en verzonden is snel en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Hartjes 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en verloopt soepel zoals je het zou willen.

Service
Levertijd was snel en het bestelproces verliep soepel.

Assortiment
Ik had een vrij specifiek product in mijn hoofd en dat kon ik gemakkelijk vinden.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 20-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige bestelprocedure

Service
Bij gemaakte eigen fouten bestaat geen enkele neiging deze op te lossen

Aanbeveling
Service is een lachertje. Mooie woorden maar wordt niet waargemaakt

Extra toelichting
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis....Nou, echt niet! Maandag in begin van de avond besteld, ,misschien donderdag in huis! De eerlijkheid gebied me te stellen dat een eerdere bestelling een paar jaar geleden correct werd afgewerkt. Maar nu, echt beneden alle peil. Maandag voor in de avond een product besteld wat ik beslist dinsdagavond nodig had. Op de site de voorraad gechecked (nog 4 stuks voorradig) en besteld. Dinsdagmorgen van Dynalogic (de logistieke partij van CB blijkbaar) een 'verzendbevestiging' ontvangen,...met de mededeling 'verzending mislukt'?! Eh..ja, en nu? Dynalogic gebeld, antwoord 'u moet niet bij ons zijn, maar bij CoolBlue,..wat mij overigens ook logisch lijkt, ik doe tenslotte zaken met CoolBlue. Afdeling Klantenservice CB gebeld, antwoord...'u moet niet bij ons zijn, maar bij Dynalogic'...Eh, ja 'ho es even,...ik heb toch bij jullie besteld?! Uitgelegd dat ik m'n product echt dinsdagavond nodig had en daarom bij CoolBlue had besteld (webwinkel van het jaar 2015, betrouwbaar toch?!). De beste optie die men kon bieden was opnieuw m'n bestelling doen dan zou ik m'n pakket waarschijnlijk woensdag ontvangen,.. maar dan moest ik ook wel weer een keer betalen!! Dit is helemaal te gek!! Moet ik tweemaal betalen voor een bestelling die ik te laat en misschien ontvang! Het moet niet erger worden,..heb gezegd 'het is jullie fout, dus lijkt me logisch dat jullie het oplossen, zie maar hoe je het doet. Antwoord 'ik ga er mee aan de gang'en m'n vraag me terug te bellen was het antwoord 'ja'. Natuurlijk werd niet teruggebeld, dus ik zelf weer gebeld. Nu was het antwoord dat het geval bij de afdeling 'pakketonderzoek' lag en dat binnen 24 uur een antwoord via e-mail zou volgen. Je kunt hoog en laag springen bij CoolBlue, maar verder dan de standaardprocedure kom je niet. Afdeling Klanten'service'? Klanten'afschepen'zou een betere term zijn! Woensdagmorgen een mail ontvangen van Dynalogic, weer een 'verzenbevestiging' met de mededeling dat het pakket donderdag tussen 08:00 en 18:00 wordt bezorgd. Bij elke andere leverancier is er de keuze tussen ochtend, middag en avond, maar hier kun je de hele dag wachten op een pakket dat je misschien gaat ontvangen! Moraal van dit verhaal,...CoolBlue is in dit geval onbetrouwbaar, doet geen enkele moeite een fout die bij hun ligt te herstellen en de klant alsnog te helpen, èn schuift de verantwoording af op de distributeur! Vergelijk het met een eerste date met een mooie vrouw, of man. Ziet er prachtig uit aan de buitenkant, babbel is goed, maar als je elkaar iets beter leert kennen blijkt hij/zij nogal leeg en niet helemaal te sporen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-07-2016

Hey Leo, bedankt voor uw review. Bijzonder vervelend om te lezen hoe de procedure is verlopen. Graag ontvangen we het ordernummer van u, we kijken graag nog even mee of we hier iets in kunnen betekenen. We vernemen graag uw reactie.

Leo 21-07-2016

Ben toch reuze benieuwd hoe jullie denken 'iets te kunnen betekenen' voor een zending die ik afgelopen dinsdag in huis had moeten hebben en die nu waarschijnlijk vandaag, donderdagmiddag pas aankomt!

Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Dat is voor ons vast te stellen op het moment dat we de order hebben kunnen bekijken. Mogelijk kunnen we verder toelichten wat er is gebeurd of kunnen we een tegemoetkoming verzinnen (afhankelijk van de situatie). We vernemen het graag via één van de klantenservice-kanalen; zo kunnen we u het snelste helpen.

Reageer

Maggi 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd eenvoudig en snel
Zeer gebruiksvriendelijk

Service
Eventuele problemen worden snel en easy opgelost

Assortiment
Grote keuze aan vanalles

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke bestelprocedure en geen addertjes onder het gras

Service
Snelle reacties en oplossingsgericht

Assortiment
alle producten in ruime mate aanwezig

Aanbeveling
Al een aantal keren een aanbieding telefoon met abo besteld de afgelopen jaren en tot nu toe 1 keer een probleempje gehad met de provider maar werd door Coolblue naar tevredenheid opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website en snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Smork 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, vooral de uitgebreide lijst reviews gaf vooraf een duidelijk beeld van het apparaat

Service
Geleverd zoals beloofd, netjes geinstalleerd en oude machine keurig meegenomen. Keurig op de hoogte gehouden van het bezorgproces en wanneer ik de machine precies kon verwachten.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen!

Aanbeveling
Prima winkel, eerste keer dat ik witgoed via internet bestelde maar het is prima bevallen. Leuke stijl van communicatie ook, heb erg gelachen over de uitpak-videos en de 'waiting' playlist op youtube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrancisM 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een makkelijke en overzichtelijke site. Je kunt er je voorkeuren op aanvinken en zo kom je uit op het product dat het best bij je past.

Service
Zeer goede en snelle service en vragen en/of problemen worden zeer snel beantwoord/verholpen.

Assortiment
Ze hebben een groot en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super service, groot assortiment, prijs qualiteit verhouding is goed.

Extra toelichting
Ik zal zeker nog vaker voor Coolblue kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Geen verzendkosten, snelle levering

Aanbeveling
1e kennismaking verliep uitstekend! Geen minpunt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en je vindt snel de beste en juiste producten, ook door bijvoorbeeld Coolblue's keuze.

Service
Een pakje kwam eens een dag te laat maar ik werd snel geholpen via Twitter.

Assortiment
Genoeg keuze en juiste prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yentl Vekeman 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super, snelle service

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Super, snelle service maar sommige producten vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique de Geus 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne site waar je producten kan vergelijken.

Service
Wat een klantvriendelijkheid...TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thirddan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden

Service
Product was dik binnen gestelde tijd in huis

Assortiment
Voldoende artikelen om te shoppen

Aanbeveling
Lees bovenstaande toevoegingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 20-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het personeel in de winkel van locatie Groningen zijn zeer klantvriendelijk en correct. Indien omruiling wegens defect noodzakelijk is, is dit geen probleem. Het aangeboden kopje koffie en de aandacht voor de klant onderscheiden u al positief van uw concurentie. Zeer snelle reactie via de whatsapp.

Assortiment
Voldoende om te kiezen, goede/uitstekende voorlichting in de winkel

Aanbeveling
Toppie in behandeling en klantvriendelijkheid.
Waar wordt er nu nog gevraagd of je tijdens het wachten en kopje koffie wilt hebben ? ....... inderdaad, bijna nergens. Gewoon geweldig !

Extra toelichting
Zo doorgaan en blijf de kwaliteit en aftersales scherp in de gaten houden. Geen aandacht laten verslapen. Comminucatie lijnen in het bedrijf kort houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag al in huis

Assortiment
Net wat ik moest hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Willis 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is easy to search and navigate

Service
Laptop was delivered earlier than the original estimate

Assortiment
Didn't have the model I originally wanted in stock

Aanbeveling
Trustworthy

Extra toelichting
No

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Boy 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijker dan die van de mediamarkt.

Assortiment
Net zo'n breed assortiment als mediamarkt, breder dan BCC of Expert. Prijzen zijn up-to-date.

Aanbeveling
Sterke concurrentie die zich waarmaakt, net als Bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews