coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marie Jose 25-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Produkten zijn goed vindbaar op de website

Service
Bestelde koelkast werd ondanks toezegging niet geleverd. Dit gebeurde op 3 achtereenvolgende momenten. Toezegging door klantenservice werden niet nagekomen.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Op afspraken met coolblue kun je niet rekenen. Waardeloos!

Extra toelichting
Aankoop uiteindelijk geannuleerd. Je kunt geen vrije dagen blijven nemen voor levering die niet gaat plaats vinden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Martijn_H 25-07-2016

Dat is vervelend voor u, maar mijn ervaring is dat de levering stipt is met coolblue.

Officiele reactie van Coolblue 26-07-2016

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te horen dat afspraken niet zijn nagekomen. Natuurlijk willen we dit graag voor u nakijken want dit is niet de bedoeling. Kunt u misschien aan ons doorgeven wat het ordernummer is dat bij deze bestelling hoort? Dan kijken we direct met u mee en hopelijk komen we snel tot een oplossing. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bob 27-07-2016

De officiële reactie van Coolblue is standaardprocedure op een minder goede review, dit doet men om de indruk te wekken dat men er iets aan gaat doen, wat men vervolgens niet doet !!!

Reageer

elias 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijke info imv de produkten.

Service
bestelling was correct en met duidelijke info levering. na nog geen 24 uur was bestelling al geleverd aan huis.

Assortiment
producten staan scherp geprijsd.

Aanbeveling
goeie eerste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolle 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed gerangschikt. Je krijgt keuze hulp en een voorstel van Coolblue.

Service
Ik heb een printer gekocht en er wordt een CD bijgeleverd. Echter met Windows 10 werkt dat niet. Uit een review wist ik wat het probleem was en heb direct maatregelen kunnen nemen. Mijn voorganger heeft 3 dagen gedaan om uit te zoeken wat het probleem is. Als zoiets een review staat, zou het fijn zijn als er een aanvullende toelichting bij de CD zou zitten. Het probleem is immers bekend. Want niet iedereen zal de reviews zo uitgebreid lezen als ik heb gedaan.

Assortiment
Het assortiment is goed.

Aanbeveling
Prima winkel. Sinds ik Coolblue heb ontdekt, bestel ik daar bijna alles. Ze hebben hun zaken gewoon goed voor elkaar. Tot en met een berichtje wanneer iets wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

frank kroezen 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles mooi en overzichtelijk

Service
goede hulp bij de juiste keuzes maken

Assortiment
vind alles wat ik graag wil

Aanbeveling
service is perfect ook als er problemen zijn

Extra toelichting
doe zo voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drdre 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Moest speciaal een account maken om te bestellen, gelukkig was dit in een paar seconden gepiept. Net als het bestellen, betalen en ophalen bij het ophaalpunt (genoeg keuze!)

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag afgeleverd, top!

Assortiment
Nieuw toestel gekocht dat ik verder nog niet in een andere (web)shop had gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magnus 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Coolblue is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en ik hou van de Top 1O en de Keuze van Coolblue. Soms moet je wat advies of een frisse blik hebben.

Service
Bij ruilen wordt het niet moeilijk gedaan! Super service!

Assortiment
Het assortiment is goed, maar alles kan altijd beter!

Aanbeveling
Zie boven....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nedra 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Duidelijke mails met informatie na mijn bestelling, dat ik precies wist hoe het zat met bestelling en levering.

Assortiment
Ruim voldoende keuze om goed te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Duidelijke site, goede follow-up mails, en jullie komen je beloftes na. Daar houd ik van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie 25-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewoon snel zoeken op de site, thuis laten bezorgen bij jezelf of als verrassing bij vrienden (zelfs op zondag) of zelf halen

Service
In de winkel snel, vakkundig geholpen met een glimlach

Aanbeveling
Hier winkelen geeft mij een plezierig en goed gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden en per product goed in kaart gebracht wat het product inhoud.

Service
Service vlot en ook nog eens met een lach. Verpakkingsmateriaal of het oude toestel kan meegenomen worden.

Assortiment
Veel keus. Soms zijn producten niet meer leverbaar helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
Op de juiste beloofde tijd afgeleverd

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ik krijg er een glimlach van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans tompot 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in je luie stoel kom je tot een goede keuze

Service
mailwisseling en aflevering was perfect

Assortiment
zeer uitrgebreid

Aanbeveling
prima ervaring, die ik iedereen kan aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en goede omschrijving

Assortiment
Van alles te koop. Goed te vergelijken met de aanwezige producten. ..
Heel fijn zijnde reviews van de klanten bij de producten

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigabyte GVN75TOC2GI 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer tevreden over het overzicht van de site en je bestelingen.

Service
Goede service, snelle bezorging, fijn betaal systeem

Assortiment
Zeer ruim assoritiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet uit je stoel komen, en één dag geleverd. Tof!

Service
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site.

Assortiment
Er is weinig dat je niet vindt.

Aanbeveling
Winkelen voor de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nagenoeg alles is eenvoudig te vinden en de complete afhandeling van de bestelling op de site is super eenvoudig.

Service
Bij deze koop niet nodig gehad. Bij een eerdere aanschaf (navigatie) had ik een vraag. Gebeld en meteen de juiste persoon aan de lijn die ook direct het antwoord had. Hoe cool is dat?

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd. Niet altijd de goedkoopste maar "The bitterness of poor service lingers, long after the sweetness of low price is forgotten!"

Aanbeveling
Zie ook boven: het gaat om de service (en de beleving); niet om de prijs alleen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoveOrJustLeave 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, makkelijke website!

Service
Niet echt service gebruikt, maar het werd snel geleverd.

Assortiment
Ik had twee dingen nodig, had verwacht dat ik die apart moest bestellen, maar beide waren bij Cool Blue aangeboden!

Aanbeveling
Snelle service, goede producten, duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 25-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en er staat voldoende informatie bij over de producten. Assortiment zou uitgebreider kunnen.

Service
Een fijne service bij het ophalen van het product. Vriendelijke medewerker en meedenkt als het gaat om je product.

Assortiment
Groot assortiment, maar nog steeds zou het uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Goede prijzen, vriendelijk personeel, overzichtelijke en heldere website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eline 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, belangrijke gegevens direct zichtbaar.

Service
Goede duidelijke mails en snelle service.

Aanbeveling
Ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gaat gewoon bijna van zelf

Service
Verzenden en retourneren gaat zonder problemen, je kan zelf om half 12 s' avonds bellen!

Assortiment
Uitgebreid maar kan iets beter

Aanbeveling
Prima winkel, is alleen soms wat duurder, maar daar heb wel goede service bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenneke 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelde wasmachine werd de volgende dag geleverd en meteen aangesloten.

Service
Wasmachine bleek te lekken, bezorger nam deze meteen mee retour en zorgde ervoor dat ik 1 dag later weer een nieuwe wasmachine in huis had.

Assortiment
In elke prijsklasse een ruim assortiment met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Volgende keer dat ik een witgoedproduct aanschaf doe ik dat zeker bij Coolblue.

Extra toelichting
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beukenhorst 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed snel en niet te duu

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel of kunnen veel leveren

Aanbeveling
Al veel gekocht.

Extra toelichting
Zou het niet weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene Schakel 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel juiste apparaat gevonden met de bijbehorende informatie

Service
Heel snel berichten over bevestiging order

Assortiment
Precies wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rabin 25-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk

Service
De zending moest zaterdag geleverd worden ( bestelling geplaatst op donderdag) Ik was heel de dag thuis op zaterdag om het pakje te ontvangen, maar niemand is langs gekomen. En vanaf zondag ben ik 4 weken op reis... en ik kan het zelf in buitenland kopen.

Aanbeveling
alles is prima, mooie assortiment van goederen, zeer gebruiksvriendelijke site. Maar als het je beloofd word om op tijd te leveren en je wacht heel de dag op... dan verwacht je ook dat het geleverd wordt...

Extra toelichting
slechte levering

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Theo Gerrits 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Door de eigen onderneming is tijd voor fysiek shoppen beperkt, dan is het internetshoppen vaak een gemakkelijke oplossing.

Service
Alle geleverde items voldeden aan de verwachtingen, dus nog nooit service nodig gehad wat het beoordelen wat lastig maakt.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment, prijzen kunnen altijd nog wel wat scherper, maar ervaring met goede en snelle levering bepalen vaak de keuze voor de webshop.

Aanbeveling
Het vertrouwen, gebaseerd op reeds jarenlange ervaring, weegt hier het zwaarst.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ab van der Meer 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen gaat heel makkelijk, je hoeft niet moeilijk te zoeken.

Aanbeveling
De afhandeling is erg snel, men doet wat men zegt.

Extra toelichting
Omtrent de service kan ik nog niets zeggen daar ik na mijn aankoop nog geen contact met Cool blue heb gehad. Over het assortiment, ik heb niet verder gekeken dan wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed

Reageer

Andre 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en genoeg informatie, het bestellen verloopt duidelijk en snel.

Assortiment
Genoeg keuze wat betreft het gezochte product en een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen.

Extra toelichting
Dit maakt het kopen via internet aantrekkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
steeds een snelle behandeling van je aankoop

Service
idem vorige beoordeling

Assortiment
niet altijd de keuzemogelijkheden die ik zou willen

Aanbeveling
zie bovengaande maar voor de rest degelijke materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jbvdwerf 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles verliep heel vlot

Service
perfect

Assortiment
goed voor van alles en nog wat

Aanbeveling
gezellig vriendelijk zakelijk en goed gemotiveerd.

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Davy Schroyen 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters, duidelijk layout, alerts voor uitverkochte producten die weer in voorraad komen.

Service
Altijd snel antwoord, nooit moeilijk doen over retour en mails met uitleg wanneer iets langer duurt.

Assortiment
sommige dingen wat beperkt in aanbod, geen low budget oplossing voor hoesjes ed.

Aanbeveling
Ruim aanbod, snelle levering, correcte opvolging van problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan van Berkel 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering, zelfs op zondagmiddag

Service
Deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
Ze hebben veel producten

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Keurig op tijd

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Cool Blue is niet per definitie de goedkoopste maar hun processen staan als een huis!

Assortiment
Er is gewoon heel veel!

Aanbeveling
Voor de beste koop ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Snelle bezorging, oude wasmachine werd meegenomen zonder problemen.

Service
Planning was erg strak, werd ook netjes op de hoogte gehouden. Helaas hebben de bezorgers de verpakking van de wasmachine niet meegenomen. Mijn vader had eerder ook een wasmachine besteld, daar is alles netjes opgeruimd en meegenomen, bij mij dus niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Reimpie 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, snel te vinden, zeer snelle levering.

Service
Tot op heden geen klachten.

Assortiment
Alles wat ik zoek is aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Straatman 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en te bestellen wat je nodig heb.

Service
Snelle levering zoals afgesproken

Assortiment
Genoeg producten waar ik uit kon kiezen

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed over zicht van de producten op hum site

Service
zeer snel vandaag besteld morgen in huis topie

Assortiment
practis alles

Aanbeveling
snel en correcte en gratis verzending te bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Dierenhulp 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk omschreven.

Service
Uitstekende communicatie en zelfs bezorgen op zondag!

Assortiment
Iedereen naar de zin maken lukt simpelweg niet.

Aanbeveling
Zie al mijn vorige reacties, helder toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bosch ijskast 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bekijken en vergelijken, als je 06 invult wordt je met sms op de hoogte gehouden, wanneer precieze levering is.

Service
14 uur besteld en volgende dag 14 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godfried 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Deze winkel heeft een onwaarschijnlijk goede service. Had wat gedoe met mn laatste Nas en ze deden echt 'alles voor een glimlach'!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bezorgers hebben alles geregeld en gedaan.

Service
Het was heel snel geregeld en kan niets verzinnen dat het nog beter zou maken

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Poort 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle invoer en afhandeling online van bestelling

Service
Snel en netjes

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer heldere user experience

Service
Naar mijn idee op elk vlak duidelijk in wat je kan krijgen

Assortiment
Meer dan ik dacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajansen 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk binnen een paar stappen je bestelling maken met veel reviews en ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment.

Service
Levertijd van een dag. Je wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de verzending.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hartgers 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heeft alles wat ik nodig zou kunnen hebben.

Service
Goede uitleg en geen kleine lettertjes

Assortiment
Voldoende,als je hier nog niet kunt slagen dan weet ik het ook niet meer.

Aanbeveling
Gewoon eerlijk zaken doen en daar hou ik van.

Extra toelichting
Ga zo door met de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel

Service
goed

Assortiment
ruim

Aanbeveling
heel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
van alle markten voor zien super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djoughy 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker snel geleverd en op zondag

Assortiment
goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
niets aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j keesom 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
vooral de snelle levering spreekt me aan,en het niet hoeven registreren. ook de ruime keuze is een pluspunt,alleen de prijs is iets aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anny 23-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
snelle afhandeling, ziet er leuk uit

Service
zie hierboven

Assortiment
geen kookboeken te koop

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard Loots 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef de deur niet uit en naar alle winkels

Service
snel geleverd en vriendelijke bezorgers

Assortiment
alles wat je nodig heb

Aanbeveling
door alle hierboven vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews