coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super helder

Service
volgende ochtend in huis

Aanbeveling
TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke webwinkel

Service
Snel en mocht er een klacht zijn dan is het snel opgelost

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 14-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Helder, snel en leuk

Service
Nooit een klacht, duidelijke taal. Geen gewauwel

Extra toelichting
Leuke club, no nonsense en nemen zichzelf niet zo serieus, het zijn net mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige website, goede filtermogelijkheden bij het zoeken, uitgebreide productinfo, vergelijkingsmogelijkheid

Service
Duidelijke communicatie
Komt verzendbeloftes na
Veel aflevermogelijkheden (o.a. post NL punten)

Assortiment
Breed assortiment
Goede merken

Aanbeveling
Makkelijk, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haes1949 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Totaal geen minpunten

Service
Uitstekend

Assortiment
Breed en kwaliteit!

Aanbeveling
Vasthouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne duidelijke site

Service
Altijd op de wens van de klanr gericht

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Door de service echt top, daardoor wel wat duurder

Extra toelichting
Coolblue is een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDJ 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er is niets makkelijkers dan kiezen via het internet en binnen de 24 uur je pakket te hebben, gratis bovendien.

Service
Ongelooflijke snelle service!

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Als een van de weinige de iPhone SE 64GB Spacegrey op voorraad!

Aanbeveling
Go for it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Goed

Assortiment
Variateit

Aanbeveling
Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guike 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
in een wip besteld

Service
steeds binnen de gestelde termijn geleverd

Assortiment
bijna compleet assortiment

Aanbeveling
handig en makkelijke website,ook mogelijkheid tot afhalen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Kempen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door een simpele opbouw van de website heb ik heel gemakkelijk mijn keuze kunnen maken. Het afhandelen van de betaling ging ook heel vlot.

Service
De service is geweldig. Meteen een bevestigingsmail, 's nachts een mail om de verzending te bevestigen, de levering zelf...

Assortiment
Er is een heel groot aanbod en meestal tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Deze webshop is geweldig. Een heel groot aanbod tegen de laagste prijs is gecombineerd met een perfecte service.

Extra toelichting
Het zou misschien leuk zijn dat we het moment van levering ongeveer zouden kunnen weten. Tussen 9u en 16u is nogal onduidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden, je kan ook vergelijken op de site zelf. bestellen ging ook zeer vlot.

Service
zondagavond besteld, een berichtje dat ze tussen 8.30 en 9.30 zouden komen. maandag ochtend 9.00 geleverd. ik kreeg netjes 15 min van te voren een belletje dat ze er zo zouden zijn.

zeer aardige bezorgers

Extra toelichting
omdat wij naar het ziekenhuis moesten tijdens de bezorging,moest het allemaal wat sneller als anders de jongens hebben alles netjes aangesloten en het oude apparaat meegenomen. de volgende dag lag er een kaartje in de bus met een beterschap wens, geschreven met de hand. helemaal top service ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cedric 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij het maken van mijn keuze voor een smartphone hebben de vele filters mij erg geholpen. Ook de mogelijkheid om producten die tot eenzelfde categorie horen te kunnen vergelijken en de uitwerking hiervan is zeer handig.
Minpuntjes: Op een tablet kan je het vergelijkvinkje niet aanduiden zoals op de pc. Je moet eerst het product selecteren, dan vergelijken met gelijkaardige producten, dan deze gelijkaardige producten uit de vergelijklijst verwijderen en dan kan je andere producten aan de lijstje toevoegen. (Een lange uitleg voor een klein detail!). Ook heb ik (maar 1x een foutje gevonden bij de specificaties. Een sat-waarde die in een foute sat-categorie gestopt werd (moto g 8Gb) ook weer een detail :p

Service
Geleverd zoals beloofd.
Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring.

Assortiment
Ongeveer alles wat in België verkrijgbaar is is ook hier verkrijgbaar. Er is ook een grote voorraad waardoor de meeste spulletjes ook nog snel beschikbaar zijn.
Tof systeem met de bundels -> korting op sommige accessoires
Minpuntje: Er zijn bundels (in dit geval met een smartphone) met hoesje, met hoesje en Microsd, met hoesje en screenprotector, met enkel screenprotector, maar ik zocht net één met screenprotector en MicroSD :p

Aanbeveling
De winkel is zeer goed met enkel nog wat schoonheidsfoutjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Brussaard 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
Ze stuurde een mail met mijn vraag erachter aan

Extra toelichting
Behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvT 14-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Was droger en televisie niet geleverd omdat het niet in magazijn aanwezig was. Zending geannuleerd en elders besteld. Geld wordt pas teruggestort als goederen weer in magazijn terug zijn. Ondanks veelvuldig contact met klantenservice zit ik meer dan een week later nog steeds te wachten op restitutie omdat de was droger en TV nog steeds kwijt zijn...

Aanbeveling
Een bestelling wordt niet geleverd, nog steeds geen restitutie en een klantenservice die het niet kan oplossen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 14-07-2016

Goedemiddag,

Wat super vervelend dat dit op deze manier voor u gelopen is. Dit is uiteraard echt niet de bedoeling. Kunt u wellicht het ordernummer hiervan doorgeven? Op deze manier kunnen wij namelijk kijken of we dit op een andere manier voor u op kunnen lossen. We horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Grace von Franquemont 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor mij was het de eerste kennismaking met Cool Blue, beetje onwennig dus extra oplettend.

Service
Uitstekend. Cool Blue maakt de belofte waar.
Binnen twee weken aangegeven dat ik niet tevreden was over het product, gebeld, netjes te woord gestaan door medewerkster, voor een retour geregeld, bevestiging kwam binnen een uur per e-mail binnen. Na het leveren van het nieuwe product kreeg ik ook nog een kaartje om mij te bedanken voor het telefoontje. Echt leuk !

Assortiment
Had meer uitvoeringen verwacht

Aanbeveling
Het gemiddelde van mijn beoordeling

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

elro 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk overzicht van de productreeks waarin ik mijn artikel zocht

Service
gemakkelijk bestellen, supersnelle levering

Aanbeveling
gewoon erg goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter je pc gemakkelijk je product uit kiezen, en de volgende dag al in huis! Top!

Service
Vooraf gebeld met klantenservice voor wat advisering; keurig geholpen!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PietjePelle 13-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
snel gevonden en goede prijs

Service
Nette info over verzendstatus

Assortiment
Ruime keuze voor digitale fototoestellen en goed geprijst.

Aanbeveling
Snel geleverd zonder meerkosten 's avonds bezorgd

Extra toelichting
De eerste keer is de bezorging niet gelukt aangezien we al wisten dat we niet thuis waren. Bij aankoop direct keuze laten zien wanneer het de klant schikt dat de bezorging plaats vindt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jenna 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldig duidelijke site

Service
echtwel s avonds besteld en de volgende dag geleverd

Aanbeveling
super snellelevering. goede trac en trace code

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk opgebouwd, producten zijn snel te vinden en handig te filteren op criteria

Service
Service is zeer goed, producten worden snel en gratis geleverd en zelfs op zondag is gratis verzending mogelijk. Meerdere bezorgopties kunnen geselecteerd worden en over retour wordt niet moeilijk gedaan inclusief een snelle afhandeling.

Assortiment
Het assortiment is breed en alle producten zijn meestal op voorraad.

Aanbeveling
Coolblue is een van de webshops met de snelste levering en de beste service. Ook het garantie- en retourbeleid is goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van thuis uit

Service
vlugge levertermijn

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, goede service, prima prijs

Service
Wasmachine werd op de zolder afgeleverd, geïnstalleerd en aangezet voor een proefwasje.

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmak50 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afhalen tegenover mijn werk

Service
snelle levering

Assortiment
uitstekend.veel keuze

Aanbeveling
breed assortiment snelle levering.keurig verpakt.super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon uitzoeken, review lezen, bestellen en de volgende dag in huis. Hoe makkeljk kan het zijn?

Assortiment
Van alle merken wat in huis. Goed te vergelijken!

Aanbeveling
Veel eenvoudiger en beter kan haast niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa 13-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
ik heb zondag bestelt en nog niets gekregen. Mag ik terugbetaald worden?

Aanbeveling
Ik heb gebeld en geen hulp gekregen, geen oplossing aan mijn probleem

Extra toelichting
ik zal niet meer bestellen

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Bertie 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind coolblue heel goed, ze doen precies wat ze beloven , snel en overzichtelijk.
Zou het zo weer doen

Service
Snelle levering en goede communicatie over hoe alles verloopt

Aanbeveling
Alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, zelf de dag van levering kunnen bepalen.

Service
De mensen die de wasmachine kwamen installeren (2e verdieping) waren kundig,snel, beleefd en zeer service gericht. Top werk geleverd.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Top, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima geholpen en met humor wat erg belangrijk is.

Service
Snel en zonder enkel probleem.

Assortiment
Veel aanbod wel wat aan de dure kant.

Aanbeveling
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egivdlinden 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen slentergewinkel.

Service
Afspraken worden prima nagekomen.

Assortiment
Volop keuze.

Aanbeveling
Zie boven plus meestal goede prijs kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Van Baekel 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue kent intussen mijn kredietkaartgegevens, dus ik moet niet telkens mijn gerief bij elkaar zoeken als ik iets wil bestellen.
Ook de website is duidelijk.

Service
Zeer veel voorraad aanwezig, en iets wat niet in voorraad is kan je alsnog opzoeken en bestellen, daar kies je dan zelf voor om erop te wachten. Heel duidelijk allemaal.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. En ook al is coolblue niet de goedkoopste, voor de service die ze bieden betaal ik graag dat ietsje meer.

Aanbeveling
Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad met Coolblue. Steeds de volgende werkdag geleverd, vragen worden snel beantwoord, dit is mijn favoriete webshop of all time!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle bezorging (volgende dag) en geen verzendkosten

Assortiment
ik was specifiek op zoek naar fjallraven rugzak, veel sites hebben maar paar modellen, kleuren - hier alle combinaties te vinden, wat de zoektocht makkelijker en sneller maakte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWG Hoekstra 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk producten zoeken

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
verpakking met humor; ik heb vreselijk gelachen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Izaak 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Pc en monitor snel gevonden, snel geleverd en snel geïnstalleerd

Assortiment
Genoeg te vinden

Aanbeveling
Prettig winkelen, goede producten, duidelijk, snel geleverd, goed verpakt en met een lach ingepakt (gezien de humor op de doos).

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 13-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Gemak
Er is geen winkel voor witgoed, dus je kunt niet even kijken wat je precies in huis haalt. Als je belt met de vraag waar je hem wel kunt bekijken, zijn ze niet behulpzaam.

Service
Bij mankementen aan het product is de service ineens ver te zoeken. Met bezorgen en ophalen wordt geen enkele moeite gedaan om dat op een dagdeel te doen waarop je vrij kan plannen.

Aanbeveling
Wij hebben na twee keer een koelkast met fabricagefout te hebben gekregen, 4 dagen thuiszitten om op de bezorgers te wachten, eindeloos bellen en mailen ons geld teruggevraagd om elders een koelkast te kopen.

Extra toelichting
Koelkast werd zo'n 50 meter van ons huis al op straat uitgepakt en door de regen naar de voordeur gebracht. En of we een beetje op wilden schieten met het tekenen voor schadevrije levering...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 13-07-2016

Hallo Jane,

Wat jammer dat u geen goede ervaring bij ons hebt gehad met uw bestelling. We snappen dat het niet handig is dat de apparaten niet van te voren te bekijken zijn, maar het blijft natuurlijk een webwinkel. We hebben in onze fysieke winkels helaas niet de mogelijkheid een grote opstellen machines te hebben klaarstaan.

Het is natuurlijk wel heel jammer dat er niet meer duidelijkheid is geweest wat betreft het omruilen van uw bestelling. Daarnaast is het ook niet netjes dat u op zo'n manier behandeld bent aan de deur. Al met al inderdaad geen goede ervaring bij ons, kunnen we ons zo voorstellen.

Zou u uw ordernummer door willen geven zodat we meer inzicht in dit probleem hebben? Alvast bedankt.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Thom 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Service
Helpdesk mag dan wel tot 23 uur open zijn. Wanneer je om 22.45 belt met een vraag en tot 23.03 in de wacht staat wordt er vrolijk opgehangen door Coolblue. Het zou netter zijn als dit voordat je 20 minuten wacht wordt aangegeven.

Aanbeveling
Prima winkel. Nog nooit gebruik hoeven van de garantie, maar ik ga er vanuit dat dit wel goed zit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stefan 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De snelheid van levering is ideaal

Service
Prima klanteservice

Assortiment
breed assortiment met handige keuzehulp

Aanbeveling
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
enorm snelle reactie, ik werd nog geen 5 minuten na mijn bestelling gebeld en dat was zelfs 23:20 u

Assortiment
tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
echt supersnel gereageerd en geleverd 23:20 besteld en de volgende dag al vroeg in de middag geleverd.
voor een volgend artikel maar weer eerst naar coolblue.
was ook nog eens heel voordelig.

Extra toelichting
valt weinig te verbeteren tot nu toe is mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Petzinget 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Prima en snelle service binnen 24 uur was de wasmachine geleverd en e oude mee terug genomen

Assortiment
Ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Davy S 12-07-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen Wilrijk

Algemene score

7,8

Service
Vriendelijke bediening, met humor

Assortiment
Product was niet aanwezig, maar dag erna bij mij thuis

Aanbeveling
Het stoorde me niet, maar het viel me wel op dat er staat dat verkopers je met je nummer komen ophalen, terwijl ze in de praktijk achter de toonbank gewoon de nummer afroepen (wat me op zich ook gemakkelijker lijkt)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Kohler 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig bestellen zonder ingewikkelde registratieprocedure

Service
Tot mijn grote verbazing zelfs op zondag bezorgd!

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en correcte bezorging tevens erg behulpzaam

Service
ze hebben ook de droger gesteld die er al stond

Aanbeveling
heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problemen met bestellen en aflevering alles verliep "gladjes"

Service
zie bovenstaande

Assortiment
groot aanbod zeker op gebied van o.a. navigatie app.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon heel handig zelf op zondag

Service
Gewoon de max

Aanbeveling
Levering aan huis ook op zondag echt de max

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot gevonden wat ik nodig had

Service
Geen problemen ondervonden. Snelle afhandeling

Assortiment
Ruime keuze met voldoende uitleg

Aanbeveling
Geweldige shop met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabienne Osterholt 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Voldoende assortimentmet uitstekende productuitleg (incl. de minpunten van een product) en uiteindelijk een eerlijke en redelijke prijs.

Aanbeveling
Goede webwinkel met uitstekende productuitleg en daarnaast fysieke winkels voor de liefhebber om voor de consument die het product ook wil bekijken etc. Klantvriendelijk op veel gebieden, transparant en een eerlijke prijs.Snelle leveringen of ophalen dezelfde dag in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Streefkerk 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Voldoende assortiment met heldere uitleg d.m.v filmpjes. Geen extreem uitgebreid assortiment maar gewoon een goed assortiment met eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Transparant, eerlijke prijzen en een zeer hoog service-niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SupaDupa 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website navigatie en helder bestel proces

Service
Keurig zoals beloofd op zondag geleverd

Assortiment
Wist wat ik zocht, maar kwam toch wat alternatieven tegen die ik nog even heb vergeleken

Extra toelichting
Geen poespas. Ze doen gewoon wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Levering op zondag.

Assortiment
Ruim assortiment.
Correcte prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zonder te veel toeters en bellen.

Service
Steeds zeer snelle levering (de volgende dag).Uitgezonderd de laatste bestelling, donderdag besteld en pas maandagmiddag aangekomen. Ik vermoed dat het probleem bij de Belgische post lag.

Extra toelichting
Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P J Plasman 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Redelijke prijs, zeer snelle levering en een bericht bij welke buur het pakje is afgeleverd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews