coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben niet eens uit mijn sofa moeten komen !

Service
Ik had een mail gestuurd met vraag tot verduidelijking en zoals beloofd, binnen de 4 uur reactie en telefonisch super vriendelijke service met juiste advies.

Assortiment
Gevonden wat ik elders nog niet gevonden had.

Aanbeveling
Eenvoudiger kan bijna, super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed vd Heuvel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering altijd stipt.

Service
Altijd even correct tot nu toe is mijn ervaring.

Assortiment
Kan bijna alles vinden.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen ,vergelijken en prijs ook meestal goed.

Extra toelichting
Super😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdw 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle service/bezorging. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jean 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je kiest het artikel je betaald het en de dag nadien ontvang je het bestelde artikel zonder verzendingkosten

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heb diverse artikelen al besteld en ben altijd tevreden geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benjamin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond gelijk wat ik wou en kon zonder problemen bestelen

Service
het product was zelfs nog eerder dan gedacht helemaal top

Assortiment
ze hebben genoeg eigenlijk teveel maar dat maakt niet uit en de prijs is altijd goed

Aanbeveling
ze leveren snel veel producten en altijd klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandereyken Danny 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is makkelijk te vinden en vrij duidelijk wat je juist koopt

Service
ik zou het zelf niet beter kunnen

Assortiment
heb al altijd alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
ik moet geen enkele maar of pas op met comuniseren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lambert 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter vand er Steen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website en bestelling

Service
Alles keurig volgens afspraak

Assortiment
Een van de beste

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit

Extra toelichting
Zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marpa deprey 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik ben niet handig met de computer maar zelfs mij is het gelukt iets te bestellen

Service
gisteren besteld vandaag gekregen super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Osman 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijke bestelling

Service
om 22.00 uur besteld en volgende dag 11.50uur geleverd. Binnen 14uur vind ik snel.

Assortiment
Stofzuiger gezocht en bij coolblue uitgekomen. Was hier het goedkoopst. Reviews van klanten hebben mij overtuigd.
Geen spijt van gehad.

Aanbeveling
Er zijn veel produkten te koop dus voor een ieder wat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cindy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
ik ben heel tevreden over de service en levering van coolblue. via de facebookpagina werden m'n vragen binnen enkele minuten beantwoord! en de dag na bestelling kon ik m'n aankoop al bij het postkantoor gaan afhalen. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yordi 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig bestellen als zelfstandige met vrijstelling van BTW

Service
Alles duidelijk, je kan gratis terugsturen. Leuk als er iets defect zou zijn.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar wel beste prijs naar service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera Riket 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een weegschaal nodig en was al bijna vertrokken naar de winkel, toen mijn dochter zegde, ga toch even zien bij Cool blue en je krijgt er meteen de beoordeling bij van andere klanten en oeps .... ze had gelijk!

Service
Snel en correct

Assortiment
Al wat ik nodig heb, kan ik bij jullie vinden ... dus TOP!

Aanbeveling
Zie hierboven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rwwh 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijk, duidelijke taal.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther Mangelschots 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Besteld en dezelfde dag 's avonds in huis...heerlijk gemakkelijk

Service
Vlekkeloze levering en erg handig dat je pakket haast real-time kan volgen

Aanbeveling
Is er dan een alternatief? Neen, naar mijn mening de meest handige oplossing voor mensen die online kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van laarhoven 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon makelijk en goed

Service
levering is goed maar komt niet altijd aan op afgesproken tijd

Assortiment
je vind er alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
je vind er alles wat je zoekt gewoon goed

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Hein 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Goed georganiseerd, vraag=snel antwoord

Assortiment
Het meeste is er, juiste accessoires makkelijk te vinden bij product

Aanbeveling
Goede service,prijs, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Wasmachine kon 's avonds bezorgd worden. Heel handig. Berzorgers waren ook zeer vriendelijk.

Aanbeveling
Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeder van 2 kinderen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en het is zo besteld.

Service
Snelle levering. Makkelijk dat je zelf kan beslissen of het thuis bezorgd wordt of dat je het kan ophalen bij een ophaalpunt in de buurt.

Assortiment
Er zijn veel producten, alleen vind ik de prijzen een beetje hoog. Op andere sites zijn veel producten beter geprijsd.

Aanbeveling
Heel fijn dat er een snelle levering is. Dit is echt een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anne W 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle bestelling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft veel verschillende categorieen waaruit je producten kan bestellen, van speelgoed tot grote apparaten. Het feit dat je zef kan kiezen is zeker een pluspunt.

Assortiment
Veel categorieen waaruit je kan kiezen

Aanbeveling
Het is leuk winkelen op coolblue.be

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luijendijk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na het invullen van een onjuiste e-mailadres ben ik via WhatsApp direct geholpen en hebben ze mij de juiste gegevens direct doorgestuurd, top.

Assortiment
Prijs kan iets goedkoper.

Aanbeveling
Zo fijn dat de bezorging zondag tussen 12.00 en 18.00 uur plaats vindt.

Extra toelichting
Geen, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linden 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie website, producten zijn makkelijk te vergelijken. Snelle levering op manier die bij je past. Product naar volle tevredenheid in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannelore 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment, veel verschillende merken.

Aanbeveling
Veel aanbiedingen, groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
niets op aan te merken

Aanbeveling
vlot, simpel, snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doordat bundels worden aangeboden.

Service
De volgende dag met een stevige verpakking al binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbeteringen. Je zou al bepaalde linkjes kunnen toevoegen zodat je meteen op reviews op you tube uitkomt

Extra toelichting
Het aanbieden van bundels is wel heel erg ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F van der Zwan 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dinsdag besteld en woensdag geleverd volgens afspraak. Super snel!!

Service
Binnen de kortste keren een mail met bevestiging, factuur en ook de verwachte aankomsttijd van het artikel.

Assortiment
Veel artikelen om tussen te kiezen en niet alleen maar van één bepaald merk. Voor elke beurs is er keus.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel die zijn afspraken meer als na komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
zaterdag besteld, zondag geleverd.
had ik niet verwacht op een zondag

Assortiment
Niet alles is er, maar toch heel veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Gerritse 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruikers vriendelijk.
Alle informatie is snel te vinden.
Het bestel/betaalproces is intuïtief zodat het weinig moeite kost.

Service
Bij vragen word je altijd snel en vriendelijk geholpen.
Geen ervaringen met de retoursprocedure.
Er werd altijd op tijd geleverd.

Assortiment
De winkel is uitgebreid. Altijd het gezochte product gevonden. Prijs/prestatie verhouding goed.

Aanbeveling
Gezien de uitstekende ervaringen zou ik de winkel aanbevelen. Misschien dat soms de Coolblue prijs iets hoger is maar dan kies ik toch voor de positieve ervaringen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baron bouvier 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het hele bestellingsproces duurt minder dan 3 minuten,meer moet je er niet voor doen, de dag erna heb je het product al

Service
procedure in geval van probleem is heel duidelijk en eenvoudig en de reactie-snelheid bij Coolblue is fantastisch

Assortiment
grote keuze voor elk product en de voor-en nadelen van elk zijn goed gedocumenteerd

Aanbeveling
makkelijker dan Coolblue kan niet, je hebt er een grote keuze, concurrentiële prijzen en een fantastische klantendienst, ook na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engploeg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top .... Besteld om 23.30 uur volgende dag om 15.00 uur in huis !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pol 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gewoon duidelijk en vlot

Assortiment
Breed gamma aan gespecialiseerde shops

Aanbeveling
Zorgeloos online kiezen en bestellen. Super snelle gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Backer Georges 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis bestellen en sanderendaags geleverd

Service
Vanavond besteld morgen in huis

Assortiment
Heel veel keuze in verschillende branches

Aanbeveling
Makkelijk en merkprodukten van goeie kwaliteit

Extra toelichting
Alles oke , dus een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Ziel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel je bestelling uitzoeken.

Service
Bestelling snel en correct uitgevoerd.

Assortiment
Ze hebben zo ongeveer alles en enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taco Vloedmans 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoefde zelf niets te doen.

Service
Aangesloten en in bedrijf gesteld

Assortiment
goed genoeg

Aanbeveling
Ik heb al een beoordeling en dus ook reclame voor jullie op facebook gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, aantrekkelijk geprijsd.

Service
Via email word je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt geleverd. De levering is zeer snel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Gewoon een fijne site, aantrekkelijk geprijsd, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gradje 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestelprocedure

Service
snelle levering

Assortiment
heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volledig volgens verwachting, 't lichtje is leuk.

Service
In 'no time' thus geleverd.

Extra toelichting
'k Heb hoge verwachtingen, afgaande op de deugdelijkheid van talrijke eerder-gekochte Bosche toestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede, vriendelijke klantenservice. Goed bereikbaar.

Assortiment
Voldoende keus aan producten. Goede productomschrijving en ook de reviews zijn erg prettig.

Aanbeveling
Fijne shop om online te winkelen, prettige klantenservice en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen een paar klikken alles gekocht en betaald!

Service
Super snelle levering. Dienstverlening Top!

Assortiment
Niet het meest uitgebreide gamma, maar ruim voldoende om een gemotiveerde keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Altijd een glimlach op de lippen na een aankoop! Fantastische klantenbeleving!

Extra toelichting
Coolblue shoppen is een ervaring op zich. Laat je verrassen en verleiden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jamie 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle service

Service
Snel wn duidelijk

Assortiment
De meeste dingen die je voor je telefoon nodig hebt, zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede winkel, relatief groot assortiment, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ES 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Smeenk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel kompleet goedkoop

Assortiment
Net niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eerste naaimachine 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijke site. Het bestelproces verliep zeer vlot. Ik heb me laten beïnvloeden door een extra aankoop van een draagzak voor de naaimachine(was in combinatie goedkoper). Ik ben hier nu wel erg blij mee.(geeft toch extra stevigheid)

Service
Ik had mijn naaimachine zaterdagavond besteld en dus gekozen voor een levering op zondag.(dit klonk mooi op de site : zondag heb je wel tijd om al gebruik te maken van je bestelling) Deze is om 16u30 toegekomen. Ik had misschien gehoopt om deze sneller te ontvangen, maar dat weet je natuurlijk op voorhand. Een dagje zowieso thuis = leveringsdag , want dan zit je niet héél de dag hierop te wachten. Misschien tot een richtuur meegeven aan de klant?(zonder meerkost!)

Assortiment
Voldoende keuze, je kon producten goed vergelijken.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Correcte manier van leveren. Ik zou er zo terug iets bestellen. Mijn naaimachine was ook 100 euro goedkoper dan bij bol.com

Extra toelichting
Als beginneling naaister kocht ik dit toestel. De handleiding heb ik eerst doorgenomen en alles was duidelijk. Ik gebruik 'm nu een week en het voelt vertrouwd aan. Een medecursist van de naailes heeft een 'goedkopere' singer (supermarkt) gekocht en het lichtje was al stuk na 2 weken. De LED verlichting zorgt ervoor dat het toestel niet opwarmt. En nog belangrijk : er is WEL een draadafsnijder voorzien aan het toestel.(dit staat niet op de coolblue beschrijving)Toch wel makkelijk, je wordt dit snel gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten. Snel besteld dus.

Service
Zou de volgende dag geleverd worden. Is helaas niet gelukt, kreeg hiervan wel netjes bericht.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor een prima prijs.

Aanbeveling
Snelle levering voor apparaten waar je tegenwoordig niet zonder kunt. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilbert Janssens 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website

Service
heel goed

Assortiment
makkelijk kiezen

Aanbeveling
zeer correct

Extra toelichting
daags na de bestelling geleverd zoals af gesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel goede site en heel uitgebreid assiortement

Service
Bijna perfect

Assortiment
Had een 10 gegeven hadden ze ook modelbouw gehad

Aanbeveling
Een 9 is heel goed , alles kan altijd beter vandaar juist geen 10 gegeven

Extra toelichting
Modelbouw onderdelen verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tars 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel levert snel en accuraat. Ze doen wat ze beloven.

Service
Steeds vriendelijk en snel bahandeld geweest.

Assortiment
Bij Coolblue kan je echt alles bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphné 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoekfuncties werken perfect. Geen overaanbieding aan producten die niet ter zake doen.

Service
Mocht alles in het leven zo snel en efficient gaan ...

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kajal Doekharan 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, mijn keuze was snel gemaakt door de reviews.

Service
De mailtjes stellen mij gerust. Dat mijn order ook echt gelijk in behandeling word genomen. Heerlijk om te lezen dat mijn bestelling nog voor 22:00 verzonden wordt en ik het morgen ontvang.

Assortiment
Jullie hebben vrijwel alles en het handige is dat ik meteen kan vergelijken en de reviews kan lezen die voor mij belangrijk zijn.

Aanbeveling
Voor het gemak, geweldige service en vertrouwen bied ik het met een dikke 8 aan.

Extra toelichting
Nee, vind het fijn om bij jullie mijn aankopen te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews