coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emir 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben helemaal tevreden over coolblue, bestelling op tijd aangkomen en precies zoals ik hat verwacht kan niet beter!👍🏻

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en kreeg er alles over te weten.👍🏼

Aanbeveling
Helemaal tevreden over coolblue allee liep zoals ik hat verwacht kon gewoon niet beter en 100% betrouwbaar en een hoog kwaliteit met leuke prijzen. Raad het zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering! En zelf kiezen waar en wanneer.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel aanbod. Snel geleverd waar jij wilt.

Service
Snelle levering, duidelijke beschrijving van de oroducten

Assortiment
Groot assortiment met de nieuwste producten.

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en eenvoudig om je keus te maken

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus waardoor je een goede product vergelijking kunt maken wat het meest geschikt voor je is

Aanbeveling
prijs kwaliteit zeer goed

Extra toelichting
zeer tevreden over Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymundo 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen doe je in 2 seconden

Service
Steeds een prima uitleg door een ervaren medewerker.
Levertijd OK

Assortiment
Vele dingen te koop die je op andere sites niet vindt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Al meerdere zaken gekocht, altijd snel geleverd en nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat je wilt weten is makkelijk te vinden

Service
Afspraken worden nagekomen. Geen risico, je kan de aankoop ongedaan maken zonder problemen.

Assortiment
De keuze is eigenlijk te groot. Het wordt lastig om dat ene item wat je wilt hebben te vinden.

Aanbeveling
De service is uitstekend. Een product kopen kan je overal, zonder problemen terugsturen vrijwel nergens dan bij Coolblue. Vragen worden goed en snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dany H 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website waar je snel en gemakkelijk je weg én de producten vindt.

Service
Mijn login was geblokkeerd dus heb ik de klantenservice gebeld. Die heeft mij zeer vriendelijk geholpen maar ik kon nog steeds inloggen. Daarop heeft de service mijn bestelling telefonisch aangenomen. Zeer vlot geholpen dus.
's Avonds om 20u besteld en betaald en de volgende ochtend om 11u geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Grote voorraad. En aan scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Buitendijk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
Had iets besteld wat vertraagd was en werd daarover gebeld om te zeggen dat het iets langer zou gaan duren dan verwacht. Top!

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristien 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog nooit zo gemakkelijk kunnen bestellen

Extra toelichting
ik vond vooral de vlotte betaling en mogelijkheid om uur van levering te kiezen super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loulou 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een grote webshop,dus produkten zijn niet makkelijk te vinden,masr met de zoekfunctie lukt het wel.

Service
Rgratis verzonden en retour zenden en de volgende dag in huis.
En volgens mij gern min. Bestel bedrag.

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ik ga hier vaker bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In enkele klikken gewenste artikel besteld.

Service
Alles vlot en volgens afspraak.

Assortiment
Van alles iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super dat er geen verzendingskosten zijn en dat er snel geleverd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHBJ 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
niet altijd alles beschikbaar, enkel de nieuwste snufjes

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco M 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg duidelijk met filmpjes er bij. Je kunt ook meerdere producten selecteren om te vergelijken.

Service
Contact met de klantenservice verliep erg soepel en vriendelijk. Ik had zelf een fout gemaakt bij het afleveradres. Na levering van onze wasdroger kreeg ik zelfs een handgeschreven kaart van de servicemedewerkster.

Assortiment
Veel keus. Ook onbekende merken.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere keren wat bij Coolblue besteld en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elbert raaphorst 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
accuraat

Service
zeer snel bericht via sms van het verloop van de zending en verzending

Assortiment
wat is er niet?

Aanbeveling
werkt makkelijk

Extra toelichting
(positieve) op sommige links op de site kom je niet verder opde site blijft de zelfde pagina naar voren komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vond gelijk wat ik wilde

Service
werd via sms en email op de hoogte gehouden van de bezorging volgende dag geleverd en netjes neergezet en aangesloten en het inpakmateriaal werd meegenomen

Assortiment
ruime keuze op diverse manieren op vraagbaar

Aanbeveling
het hele plaatje klopte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sookie 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website, bestelproces is eenvoudig,betaling is goed geregeld.

Service
Bestelling was supersnel, zonder kosten.

Assortiment
Enorm assortiment.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede online winkel waar je met plezier gaat shoppen.

Extra toelichting
Zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Black Vue DR 3500 FHD dashcam 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
's avonds besteld de volgende ochtend geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
zeer betrouwbaar en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ongelooflijk hoe gemakkelijk het via de website gaat en veel keuze mogelijkheden.

Service
Ik begrijp niet hoe snel er geleverd wordt.

Assortiment
Meer als genoeg keuze in specifieke producten.

Aanbeveling
Gewoonweg veel keuze en snel geleverd, kan niet gemakkelijker !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bohez Filip 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het aanbod is overzichtelijk en je kan alles rustig overlopen alsook vergelijken .

Service
De service vind ik zeer goed , als je dienst opbeld voor diverse inlichtingen wordt je ten eerste al vriendelijk onthaald en ten tweede zeer goed geïnformeerd .
Houden zo .

Assortiment
Ik vind dat jullie een mooi assortiment aanbieden , voor ieder wat wils .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lennard 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website.

Service
Snelle levering in een goede degelijke verpakking.

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Erg tevreden over webshop, en gekocht product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Schuur 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en product voldoet aan de verwachting

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Ruim keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
anbiedingen zijn aantrekkelijk en zeer ruim gesorteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robert leclercq 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
zeer behulpzame personeel die u met raad en daad bijstaan

Assortiment
voldoende aanwezig in de shop om u voorts te helpen

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemie 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige site, alles snel gevonden

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Prijzen zijn (meestal) zeer correct!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tertia Audenaert 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle en correcte afhandeling van bestelling !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppie 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke product informatie. Ook accessoires zijn makkelijk te vinden.

Service
Bestelling precies geleverd zoals afgesproken. Product was erg goed en netjes verpakt.

Assortiment
Keuze genoeg, ook makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Alles klopt, overzichtelijk duidelijke afspraken die ook worden nagekomen en de zorgvuldigheid waarmee ze omgaan met de artikelen.

Extra toelichting
Ik beveel Coolbleu van harte aan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer goede ervaring opgedaan 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, de mogelijkheid om producten te vergelijken was ook nuttig. Ook was het fijn dat je invulling had over welke specificaties het belangrijkst zijn voor jou.

Service
Bestelling heeft een snelle levertijd, ook was de bestelling makkelijk te volgen, en was de bestelprocedure goed. De aanbevelingen na mijn bestelling waren ook zeer nuttig.

Assortiment
Ruim en divers assortiment, ook waren er veel accessoires beschikbaar.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring bij deze winkle opgedaan, ik ben zeer tevreden hoe het proces is verlopen, ik zal zeker vaker dingen bestellen bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a schaminee 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk

Aanbeveling
Zou eigenlijk een 10 in moeten vullen maar dan lijkt er niets mis te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zeer goed geholpen en heb bovendien nog advies gekregen voor mijn toekomstige aankoop van een laptop,

Service
Aangename sfeer in de winkel

Aanbeveling
Gemakkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met een goede productkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk iets te vinden

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
prima en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk en een grote keuze in artikelen

Service
Lekker snel bezorgt

Assortiment
Van alles te koop

Aanbeveling
Fijn en betrouwbaar bedrijf

Extra toelichting
Gratis verzenden vind ik ook een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozgur 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen. UX prima van de website!

Service
Uitstekend. Word via de e-mail en SMS op de hoogte gehouden van orderstatus.

Assortiment
Zeer breed en compleet assortiment.

Aanbeveling
Service en kwaliteit erg goed. Prijs is wel wat aan de hoge kant, maar dan krijg je ook wat voor. Als je echt voor de allergoedkoopste wilt gaan, dan moet je hier niet zijn. Voor al het andere zou ik zeggen; Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goof 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
snelle levering en correct op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede en snelle levereing

Extra toelichting
ik zou er zo weer aankopen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk geen fratsen

Service
Een mogelijkheid om het bestelde ook op zondag te laten bezorgen. Voor de werkende mensen een welkome optie.

Assortiment
Na een goed voor onderzoek, hier gelijk gevinden wat ik zocht. Ik vergelijking met een andere aanbieder was ik hier zelfs €100,- goedkoper uit dan bij een andere online retailer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geke 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering

Service
Eerst een "2ekansje" gekocht van Coolblue op marktplaats. Toen dat toch niet helemaal was wat ik zocht (systeemcamera), kon ik het probleemloos en snel omruilen voor een ander product (compactcamera). Online gekocht, in de fysieke winkel omgeruild.

Extra toelichting
hele vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catherine 21-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
bestel voor 23u59 en de volgende dag naar huis geleverd - niet op tijd - verlof genomen voor niks - en uiteindelijk heb ik mijn pakket na vier dagen in een postkantoor !

Aanbeveling
keep promises ! echt niet tevreden prijzen en keuze zijn goed ... spijtig genoeg

Extra toelichting
jullie hebben niet uw beloften houden wat de leveringsdag betreft ! en nu is het miserie om een verklaring naar jullie door te sturen !

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Denis Verstraeten 21-11-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Momenteel nog maar 2 échte winkels in België.

Service
Ik was op zoek naar een thermostaat, maar de persoon in de winkel in Antwerpen heeft mij een verkeerd type meegegeven omdat hij mij onvoldoende basisvragen heeft gesteld (bv. welke soort CV ketel heeft u?). Dit toont dus duidelijk aan dat hij er zelf niet vanaf wist. Daarna moet ik wel zeggen dat men mij telefonisch goed heeft bijgestaan en dat het correcte thermostaattype op zondag aan huis is geleverd.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Geert 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op website.

Service
Beloofde levertijd is exact nagekomen en super regeling van gratis bezorgen en eventueel retourneren.

Assortiment
Snel het artikel kunnen vinden,duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Ga zeker weer bij jullie kopen, is prima bevallen!!

Extra toelichting
Zoals op website vermeld werd het de volgende dag bezorgd. Ook ideaal dat je je pakketje kunt volgen hoelaat het besteld wordt...en dat was ook zo zoals aangegeven...top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Ik belde om advies te vragen en werd hierbij snel en vriendelijk geholpen! Alleen kreeg ik wel verkeerd advies. Er werd mij gezegd dat de hartslagmeters van nu allemaal op de computer kunnen aangesloten worden. Wel diegene die ik heb besteld, dus blijkbaar niet!

Assortiment
Heel veel keuze! Zelfs bijna te veel!

Aanbeveling
Service en assortiment heel goed. Alleen heel erg jammer van het foute advies!!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Iris 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen, wordt volgende dag gewoon redelijke tijd thuis bezorgd. Ook nog eens gratis!

Assortiment
Alles wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment, snel thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk te bestellen met ruim aanbod

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de status van het verzenden

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima winkel snelle levering ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan van hout 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzicht

Service
snelle service

Assortiment
keuzegenoeg

Aanbeveling
snelle en goede service

Extra toelichting
alles verloopt vlot en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op woensdag besteld en op donderdag al thuis. Informatie over artikel makkelijk te vinden

Service
Er was iets misgegaan met de bestelling. Telefonisch contact opgenomen met Cool bleu. Probleem de volgende dag al opgelost.

Assortiment
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Prettige website, vriendelijke klantenservice

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaak 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit de luie zetel uw bestelling plaatsen, zeer overzichtelijk site en zeer gedetailleerd

Service
Afspraken worden perfect nagekomen, info wordt tijdig doorgegeven, aanlevering gebeurt zoals afgesproken

Assortiment
ik vond dadelijk wat ik nodig had

Aanbeveling
Kan niet beter, doe zo voort en breidt uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website geeft een heldere uitleg (met video) over de keuze van (voor ons) een TV. We hadden rond 22.00 uur besteld en de TV werd de volgende dag rond 14.00 uur geleverd.

Assortiment
Ik kan (nog) geen 10 geven omdat ik niet het gehele assortiment heb doorlopen.

Aanbeveling
Bij de online aankoop werden we in het gehele proces van aankoop tot aflevering, stap voor stap op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Eggermont 21-11-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon thuis opzoeken, bestellen en doorgeven... De dag daarom in de voormiddag heb je de bestelling al in handen en kan je de nodige uitleg vragen.

Service
Enkele dagen later ben ik teruggegaan om wat meer hulp bij het aangekochte materiaal en zonder enige terughoudendheid werd mijn probleem verholpen.

Assortiment
Enorme keuze, soms zelfs moeilijk om kiezen door dat root assortiment!

Aanbeveling
Ideaal om hier te bestellen. Super vlotte levering, geweldig snel en mooi afgewerkt in optimale verpakking met keurig de wit/blauwe naam Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lokien 21-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,3

Gemak
Bestellen ging makkelijk, maar na levering en montage (waarbij toestel defect bleek) draaide alles in de soep. Het duurde een week voor de montagedienst arriveerde (wat is dan de zin van de levering binnen 24 uur?), en toen het toestel niet bleek te werken, wisten de monteurs niet wat ze er konden aan doen. Toestel dus retour en dan begin de ellende.

Service
Montagedienst stelde defect vast, maar kon er verder niets aan doen. Toestel moest terug naar Coolblue. Daar hadden ze 18 dagen nodig om toestel te controleren en geld terug te storten. Medewerkers aan telefoon spraken elkaar voortdurend tegen: soms was het toestel wel gearriveerd, maar was de doos zoek, dan weer was er niets gearriveerd, dan weer waren er mensen tekort om controle van retour uit te voeren.

Assortiment
Aanbod is voldoende en dat geldt ook voor de bespreking van voor- en nadelen.

Aanbeveling
Volstrekt onaanvaardbare "samenwerking" tussen Coolblue, montagedienst en leverancier. In feite drie afzonderlijke bedrijven. Koop nooit iets bij Coolblue dat je moet laten monteren.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Renske 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering, goede info over bezorging

Assortiment
Ruime keuse

Aanbeveling
Al een paar keer iets besteld, altijd goede service. Ook een keer iets retour, zonder probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert R 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik geef geen 10 op 10 omdat de vergelijking van producten net iets moeilijker gaat.

Service
vandaag geplaatst, morgen geleverd. Toen ik 's middags thuis kwam, was de bestelling reeds geleverd

Assortiment
ik heb juist de bijgelevederde brochures in gekeken en het is een ruim assortiment

Aanbeveling
Vergelijken met andere winkels en de beste prijs gevonden op cool blue

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews