coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nienke 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk te vinden !

Service
Wordt snel geleverd, je kan gemakkelijk contact op nemen als dat nodig is

Assortiment
Hebben vrijwel alles in het assortiment voor een schappelijke prijs !

Aanbeveling
Erg tevredem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Leuke winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Passen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de technische specificaties van een product laten soms de wensen over ivm correctheid en volledigheid. Waarom geen link naar fabrikant site?

Service
logistiek top.

Assortiment
Meer keuze dan in de gangbare winkel is een troef, hier en daar ontbreek nog eens een bepaald type of variant.

Aanbeveling
Super sterke service, wij nemen enkel nog de wagen voor verse etenswaren derest kopen we online. The sky is the limit.

Extra toelichting
ivm gsm hoesje: Er zijn veel lage kwaliteit hoesjes te vinden bij jullie, dit kan tot naamverlies leiden, schrappen die handel. Een volledige terug betaling en waardebon hebben dit voor ons ongedaan gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JJD Visser 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn stoel direct contact maken met de firma via een duidelijke site.

Service
De mogelijkheid om op zondag te bestellen en de volgende dag (op maandag) reeds te ontvangen, is geweldig. Zeker als het een kapotte wasautomaat betreft.

Assortiment
Ondanks het feit, dat ik wist welke wasautomaat ik wilde, was er nog volop vergelijkingsmateriaal aanwezig.Bosch wasautomaat

Aanbeveling
Een betere winkel kan ik me niet voorstellen

Extra toelichting
Het brengen van de nieuwe en halen van de oude wasautomaat naar/uit de, via een lastige steile trap bereikbare, kelder was voor de servicemensen geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D PETIT 25-11-2015 In de winkel gekocht
BOOMSESTEENWEG 560 - 2610 ANTWERPEN/WILRIJK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles naar wens.

Service
De winkel is zeer goed bereikbaar. Reuze parking over de winkel. De levertijd was zoals afgesproken.

Assortiment
Er zijn mogelijkheden zat. Na vergelijk met andere webshops was jullie web de gunstigste, zeker kwa prijs en service. De toestellen staan niet in de winkel, maar op het web kan je alle details bekijken, dus geen punt.

Aanbeveling
Je wordt onmiddellijk ontvangen en geholpen om de verdere wens en keuze te organiseren. De verfijning gaat zelfs zo ver dat je eerste keuze op basis van de webshop er nog andere mogelijkheden worden voorgesteld aan de hand van je desiderata. Finaal kwamen we beterkoop buiten dan eerst gepland. Leuk toch !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kiezen en bestellen vanop je luie stoel.

Service
Levering op zondag klopt effectief.
Terugzenden indien niet tevreden heb ik ook al gedaan, zelfs zonder veel uitleg. Geld vlotjes terug gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vanuit de luie zetel sompel een bestelling plaatsen. Kan het nog makkelijker?

Service
's avonds besteld 's morgens geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit huis snel gekocht

Service
vandaag besteld morgen in huis super snel

Assortiment
ruim assortiment voor ieder wat wils

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bert 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
de dag na de bestelling geleverd super!

Assortiment
ruime keuze genoeg alternatieven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ariene 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken

Service
snelle levering goed op de hoogt gehouden van de stand van zaken

Assortiment
alleen voor lego gekeken maar daar vond ik wat ik hebben wilde voor een leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhey w 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
niet naar de winkel !

Service
goede uitleg

Assortiment
goed gesprek aan de tel

Aanbeveling
op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick Geuens 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Even de website opzoeken en keuze maken.

Service
Inderdaad zaterdag besteld maandag bericht in de bus dat ik mijn pakket dinsdag mocht afhalen in ons postkantoor.( wegens niet thuis als postbode aan de deur is geweest)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Pakket op zaterdag besteld, zou op maandag af te halen zijn op postkantoor. Op woensdagmiddag nog steeds niets ontvangen. Kan fout Bpost zijn, maar Coolblue is verantwoordelijk voor de levering.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Wilma 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Makkelijk bestellen. Fijne communicatie. Levering als afgesproken.

Assortiment
Lego star wars niet alles wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jerry 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
producten goed gesorteerd in submappen

Service
zondagavond besteld, maadag om 14:00 uur opgehaald, dinsdagmorgen operationeel klasse toch

Assortiment
diverse merken kunnen vergelijken en tot een keuze kunnen komen

Aanbeveling
klasse verder geen commentaar nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Waanders 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk alles te vinden

Assortiment
Genoeg maar niet extreem veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bla 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig besteld, met kortingscode

Service
Binnen 1 dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelle van Andel 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekopdracht levert snel het juiste resultaat

Service
Ik had eerst gebeld voor wat advies en daarna werd mijn winkelmandje per mail klaargezet. Bestellen was zo gebeurd.

Assortiment
Met specifieke wensen toch voldoende keus.

Aanbeveling
Geen reden om elders te shoppen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Jacobs 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op zondag besteld, maandag in huis! Super!

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken! Betrouwbaar, snel, en tegen goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bar 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en overzichtje site. Veel producten aanwezig. Voor ieder wat wils. De volgende dag in huis en gratis verzending is wel heel prettig en makkelijk. De gratis verzendkosten doet mij sneller bestellen op de site.

Service
Er was iets fout met de wasmachine. Gebeld en de volgende dag stond er iemand op de stoep. Goed geregeld.

Assortiment
Het meeste hebben ze.

Aanbeveling
Over alles heel tevreden.

Extra toelichting
Heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zahra de vos 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De handvaten worden zeer warm

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stefan Van Moortel 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag besteld en Zondag in huis, super!

Service
Perfect

Aanbeveling
Zeer handig en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik was op zoek naar een specifiek artikel en vond dat binnen een paar seconden.

Service
Product op zondag middag besteld en precies volgens belofte de volgende middag in huis.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering en afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, toegankelijk en gebruikersvriendelijk

Service
Snel, accuraat en betrouwbaar

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Coolblue,... jullie zijn gewoon geweldig...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MS Heijnen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product was zo gevonden en makkelijk besteld.

Service
Helemaal prima!

Assortiment
Enorm groot assortiment. Zelfs producten die je niet overal kan vinden.

Aanbeveling
Snelle levering, veel producten. Al met al, super webwinkel!

Extra toelichting
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker straightforward.. precies hoe je dat mag verwachten van een webshop in het jaar 2015!

Het marketingteam achter coolblue, is echt.. beangstigend goed. keep up the good work! die glimlach krijgen jullie van mij telkens weer als ik een pakketje van jullie mag ontvangen.

Service
Ik heb een bestelling nog laat in de avond geplaatst, en deze was de volgende dag al binnen. Tijdens dit verzend proces, heb ik genoeg informatie gekregen van coolblue zodat ik precies de status van mijn bestelling wist.

Hier is echt niets op aan te merken.. ik heb alleen maar een positieve ervaring met coolblue.

Assortiment
Er is zeker weten genoeg keuze bij coolblue. Ik zal ook echt niet meer naar de mediamarkt gaan, om daar verveeld te worden door iritante sales mensen..

Tot zover ik weet, bieden jullie alles (en zo niet, mooie alternatieven) wat de mediamarkt ook aan apparatuur heeft staan, en dan minus de iritante "heeft u 5 minuten de tijd om te blabla"

De prijzen zouden nog ietsje scherper mogen. Dit is de reden dat ik nog wel eens bij een andere webshop aan mijn trekken kom.

Ik baseer mijn aankopen vaak aan de pricewatch van www.tweakers.net. Als jullie hier als een van de goedkopere tussen staan, bestel ik graag bij jullie.

Aanbeveling
Niet de aller goedkoopste, maar voor die service betaal je dan ook.

Ik betaal graag wat meer, wetende dat mij een goede behandeling te wachten staat, mocht dit nodig zijn bij vragen of een defect product.

ps: jullie virtual tour door het kantoor is echt om van te smullen.

Extra toelichting
De mastermind achter het idee, van de dozen waar jullie pakketjes mee versturen, is echt een genius. Geef die man/vrouw a.u.b. een dikke bonus en een welverdiend schouderklopje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan Van Theemsche 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zaken die ik zoek zijn makkelijk te vinden op meerdere manieren

Service
De gemaakte beloftes worden gehouden, dit vind ik zeer belangrijk

Aanbeveling
Jullie zijn niet de goedkoopste, wie tijd heeft kan goedkopere winkels vinden. De service daarentegen heeft ook zijn prijs en deze is zeer goed. Ik zal jullie aanbevelen wel met de vermelding dat er goedkopere opties zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomTom 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met achtergrondinformatie en video's over de producten

Service
Tijdens bestelling + verzending up-to-date informatie over status

Assortiment
Bijna teveel om te kiezen, maar goed gegroepeerd

Aanbeveling
Écht COOL deze webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Etten 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en een goede afwikkeling van de bestelling .

Service
In de middag een tomtom besteld en ik kon hem de volgende dag om 8.30 uur al ophalen bij een post.nl winkel , ook goed op de hoogte gehouden via sms en mail , top .

Assortiment
Gewoon een heel ruim assortiment .

Aanbeveling
Tot nu toe geen enkele klacht en prima service , daarom een 10 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy van Weelden 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goed product gekocht en zoals beloofd de volgende dag al in huis.

Assortiment
Zeer zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vic Mostien 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijke website

Service
Goed op te volgen, zeer vlot en als het eens misloopt een vlotte afhandeling van het probleem.

Assortiment
Zeer ruime keuze, eenvoudig te filteren door de goede beschrijvingen en specificaties van de producten en de commentaren van klanten over hun aankoop helpen ook om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Gewoon tevreden over de hele lijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie Mulder 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ging zeer makkelijk en alles was erg duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling door middel van smsjes. Dit was erg fijn en een goede service.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Een webwinkel zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
goede service met een zeer snelle levering

Assortiment
scherpe prijs
voldoende keuze uit assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piebie 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cool Blue is zeker mijn favoriete online shop. In deze tijd van computers enz.valt me op dat alles zo onpersoonlijk wordt dat je haast geen zin meer hebt om te bellen. Bij Cool Blue is dit niet van toepassing. Heel vriendelijk personeel,valt gewoon op. Het product wordt de volgende dag geleverd ZELFS OP ZONDAG. Wat mij betreft een 10 met een griffel. Geen gedoe met terug sturen goede service. Ja wat kan ik nog meer zeggen,alleen nog dat ik ze enorm aanbeveel.

Service
Lees hierboven

Aanbeveling
Gewoon heerlijke shop en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
volop keuze

Service
snelle afhandeling, veel info

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
gewoon een zaak om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterse 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzicht

Service
Net voor 24.00 uur besteld. De volgende dag afgehaald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

quickstepster 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles lekker makkelijk op een rij!

Service
Gratis bezorgd op zondag, erg fijn als een apparaat op zaterdag opeens stuk gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met tips

Service
Nog geen klagen gehad over de service

Assortiment
Beperkt maar voldoende

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
spijtig van de levering. 10 euro extra betaald voor spoedbestelling die dezelfde dag geleverd ging worden tussen 18.00 en 21.00 en uiteindelijk pas om 22.46 uur aankwam. Als je uren vermeldt moet je zorgen dat je ze respecteert. Ongeacht het excuus van 'er was veel verkeer'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy Van Herpe 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Dit werkt snel, super snel zelfs! Op zaterdagavond bestelling geplaatst, op zondag iets na 12u thuis geleverd.

Assortiment
Reeds de 2de maal dat mijn gezin een bestelling plaatste. Dus als ik nu iets zoek, surf ik eerst naar deze website. Jammer genoeg vond ik geen bureaustoelen in jullie gamma. Anders werd dat mijn 3de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

lauwers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen

Service
Volgende dag geleverd volgens afspraak

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Best oke 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Leeftijdscategorie 0-1 mis ik. Bij sommige producten stond de leeftijdscategorie ook verkeerd..

Service
Snel geleverd. Alleen geen mail ontvangen over de levertijd..

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering is er fijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sally 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Uitmuntend.

Assortiment
Grote collectie met een grote diversiteit aan kleuren.

Aanbeveling
Snelle goede service, groot assortiment.

Extra toelichting
Ben helemaal happy met de pan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrikBouillon 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig opzoeken en vergelijken

Service
Was zeer snel, eenvoudige procedure en correct

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeer goede winkelervaring

Extra toelichting
Verrast op een positieve manier dat een bestelling van zaterdag avond, de zondag middag al in de living stond!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Versleegers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Fijne service, zaterdag schuurmachine in panne, ' avonds besteld , zondag voormiddag geleverd! Dat bespaart mij een zoektocht op maandag, zodat ik optimaal mijn werktijd heb kunnen voortzetten. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Had binnen een paar minuten het product gevonden en gekocht

Service
Hoe kan het! de zelfde avond op 3 sites aankopen gedaan en alleen Coolblue leverde de volgende dag.

Assortiment
Had graag al mijn aankopen (PS4 games en hardware) bij 1 site gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

svds 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk en simpel zoeken en bestellen

Service
na bestelling bijna meteen reactie.daarna goed te volgen en op tijd geleverd

Assortiment
alles in de winkel kunnen vinden wat ik nodig had. assortiment scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
scrollen, kiezen, beslissen en bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kathleen V 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Binnen 12 uur geleden, op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

H Wijbenga 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is snel gevonden en anders kun je nog bellen

Service
Je word correct en snel te woord gestaan

Assortiment
Je kunt bijna alles krijgen

Aanbeveling
Gewoon een goed georganiseerde winkel,goed compleet

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews