coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dolphin 09-04-2017 Via de website gekocht

Vooralsnog tevreden, apparaat (printer) een dag in bezit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe tevreden over Coolblue, met name over de prijsstelling, volgende dag levering, evenals de juiste informatie over moment van bezorging.

Verder is het nog te vroeg om te kunnen oordelen, aangezien ik de printer pas een dag in mijn bezit heb.

Hoe gaat Coolblue om met klachten, als die er onverhoopt ontstaan, waarmee ik gelukkig nog geen ervaring heb?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Vonk 09-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag om 22.00 uur besteld, vrijdag om 8.40 was mijn nieuwe wasmachine al aan het proefdraaien. Als extra service een email, sms, telefoontje vooraf.
Vervolgens twee vriendelijke mannen die zich netjes voorstelden, vrolijk, vriendelijk en behulpzaam waren, de oude machine meenamen en de nieuwe geïnstalleerd hebben.
Was er dan helemaal geen minpuntje?
Eigenlijk niet. Of het moet zijn dat het zo snel ging dat ik niet eens tijd had om eens goed te soppen voordat de zware machine weer op z'n plek stond.
Hmm, als extra service de vloer poetsen… misschien een tip voor de nu al fantastische service van Coolblue?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mede vanwege de prijs maar ook een goede omschrijving met de voor en nadelen van het product voor deze leverancier gekozen, inmiddels het product in huis op het aangegeven tijdstip!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service en geleverde goederen zijn van uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, ook de nazorg van Cool blue is erg 👍.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie louise 09-04-2017 Via de website gekocht

prettige bezorgers, doen wat de pr machine collblue zegt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en ze nemen alles oud en verpakking mee terug. Goede prijs. Prettige mensen die bezorgen en de chat medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden over Coolbleu
Alles goed overzichtelijk
Onze bestelling kwam precies zo als het aanbevolen werd
En de gezellige mailtjes die je krijgt over je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag iets besteld en zelfs op zondag geleverd bijzonder tevreden over de snelle levering en het product was zoals beschreven op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

talle 09-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb voor coolblue gekozen omdat zij de enige zijn naar mijn weten die de witgoed artikelen niet afleveren aan de deur of begane grond maar net dat extra doen om deze ook ergens anders in huis, lees boven verdieping plaatsen en aansluiten. tevens de snelheid waarmee je het gewenste artikel thuis hebt is geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

David 09-04-2017 Via de website gekocht

Precies waar je op hoopt!

Algemene score

10,0
Tussen neus en lippen door via mn foon ff een wasmachine gekocht. 10x drukken op de knop (incl. mobiel bankieren) Meteen kreeg ik al een grove tijdsindicatie en snachts de precieze.
Die 2 boyz werkten als een geoliede machine. Tussen de standaard riedeltjes en giede uitleg ook nog tijd voor een grapje. Alles duidelijk en netjes, binnen 15min max. (Incl 2 trappen op&neer en de oude weer mee) Kortom, fantastische service, dat waar je op hoopt als je iets via internet besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeOne 09-04-2017 Via de website gekocht

Super snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk, uitgebreid en gebruikersvriendelijk opgezet. De bezorging is flitsend snel en altijd correct. Gewoon superrrr!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AABlom 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aantal mailtjes om me op de hoogte te houden van het pakket en snelle bezorging. Daarnaast heeft de website een goed assortiment met duidelijk uitleg en goede foto's (indien nodig)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 09-04-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijke website , goede prijzen en een groot assortiment . zaterdag besteld en zondagmiddag keurig afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordy 09-04-2017 Via de website gekocht

Service

Algemene score

10,0
De tablet van mijn zoon is binnen 1,5 jaar 2x teruggestuurd ivm problemen, laatste keer was probleem te verhelpen en konden we voor de aankoopprijs een nieuw product uitzoeken. Direct geregeld met klantenservice en de volgende dag was de nieuwe tablet al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.C. 09-04-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service en deskundig advies!

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Met goede instructiefilmpjes. Ik ben niet in de winkel geweest maar daar zullen ze minstens zo klantvriendelijke en behulpzaam zijn. Ongetwijfeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 09-04-2017 Via de website gekocht

Voldeed volledig aan de verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk informatie op internet. Levering geheel volgens toezegging. Al eerder langsgegaan bij ophaalpunten omdat ik in de buurt was en artikel was al aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 09-04-2017 Via de website gekocht

Het wachten waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het enige minpuntje is de onbekende bezorgtijd....maar verder is het prima en snel gegaan, nog geen 24 uur tussen bestelling en bezorging!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John 09-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger. De site is overzichtelijk en bij ieder product staan de voor en tegens duidelijk vermeld. Dit maakt kiezen en stuk makkelijker. De levering is snel en gedurende het hele proces goed te volgen waar de bestelling zich bevind. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CJ 09-04-2017 Via de website gekocht

Steeds een correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue al vaak elektrische apparaten en media besteld en nog nooit hebben ze me teleurgesteld. Mede dankzij de duidelijke beschrijving en de vele reviews van producten en een opsomming van de plus- en minpunten kom je zelden voor verrassingen te staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine 09-04-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf top service

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede productomschrijving, snelle bezorging waarbij je zelf kan kiezen wanneer evt zelfde dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvK 09-04-2017 Via de website gekocht

Prettig thuis winkelen op de bank.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is zeer overzichtelijk. Je kunt makkelijk de producten onderling vergelijken. De tip van Coolblue is een mooi hulpmiddel hierbij. Bij elk product staat zeer veel informatie én bovendien staan er beoordelingen bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marionm 09-04-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is super gebruikersvriendelijk. Snelle bevestiging per mail. Wachttips zijn geweldig :-)
En de volgende dag levering volgens planning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 08-04-2017 Via de website gekocht

Zelfde dag nog geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, zo niet de beste prijs, op voorraad, zelfde dag perfect op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 08-04-2017 Via de website gekocht

" Coole " winkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buiten een groot assortiment , hebben ze ook een snelle levering ( 1 dag ) en gemakkelijke betalingsvoorwaarden . Echt aan te bevelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim B 08-04-2017 Via de website gekocht

Er wordt gewoon gedaan wat er beloofd wordt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Op tijd besteld is op tijd geleverd. Mijn ervaring is zeker positief. Ik zou zeggen ga zo door Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ton jetten 08-04-2017 Via de website gekocht

snel bezorgd, op tijd en goedkoper dan elders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk kopen, goed aangeleverd op afgesproken tijd , heel snel en goedkoper dan de Bijenkorf waar ze ons niet wilden helpen voor het zelfde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 08-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het werd op tijd geleverd en meteen gebruiksklaar,zou wel fijn zijn als het verpakkings materiaal mee terug wordt genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilbert 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima ervaringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al het een en ander bij Coolblue gekocht, soms iets teruggestuurd, altijd een prima ervaring; duidelijk communicatie, snelle service, echt een fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Lock 08-04-2017 Via de website gekocht

Zonder twijfel dé beste service van alle webshops!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is altijd super goed bij Coolblue en de bezorg mogelijkheden zijn helemaal top. Niet meer wachten op een pakje, maar zelf kiezen waar je het op wilt halen.

Ook al is het ergens anders goedkoper, dan koop ik het toch bij Coolblue. Bij Coolblue weet je dat het snel geleverd wordt, en ze nooit, maar dan ook echt nooit moeilijk doen als je iets terug wilt sturen.

Zelfs een wasmachine komen ze de volgende dag bezorgen, ook als je het in de avond pas besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul de Jong 08-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon OK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering van het bestelde product volgens afspraak, dus gewoon OK. Er valt niet meer over te zeggen maar ik moet aan 100 karakters komen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Schram 08-04-2017 Via de website gekocht

Bijvoorbeeld: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk netjes verpakt, snel geleverd en de voorgestelde combideal past uitstekend bij mekaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LL 08-04-2017 Via de website gekocht

Grote klasse

Algemene score

10,0
Het bestellen gaat heel makkelijk. De keuze is erg groot. Ik zocht een laptop zonder al te veel poespas want dat heb ik gewoon niet nodig. Ook dat is de keuze bijzonder ruim te noemen in alle prijsklassen. Een dag later had ik hem al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel, soepel besteld en vriendelijke bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel een keuze gemaakt. Betalen ging soepel. De bezorging was top. Binnen 24-uur, vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima service, geen klachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Of je nu in de winkel je bestelling haalt of het thuis laat bezorgen, tot nu toe nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bessel 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een groot assortiment en snelle levertijd. Voor mij als klant erg belangrijk en daarom bestel ik graag bij coolblue. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 08-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gsm had de beste prijs bij coolblue en een absurd snelle levering. Dit is het derde product via coolblue en alleen maar goede service tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 08-04-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven komen ze na !!

Algemene score

10,0
Al vaker dingen aangeschaft en iedere keer weer super snelle levering.
Wij gaan ook zekers meerdere apparaten aanschaffen bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 08-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde over de aanschaf van een 2 in 1 laptop/tablet. Mijn vragen over een 2 in 1 laptop/tablet zijn goed en snel beantwoord!! ik ben blij met mijn aanschaf en de service van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerchman 08-04-2017 Via de website gekocht

prmia product en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel bezorgt goed product makkelijk te vinden het product op de site keuze genoeg goede informatie op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 08-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je bestelt na het avondeten en 's morgen heb je je pakket al in de handen.
Daar kunnen velen een lesje van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 08-04-2017 Via de website gekocht

Alles is goed! Gewoon perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is in elk opzicht gewoon goed!!! Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snel geleverd en fantastische service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 08-04-2017 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling bij Coolblue verliep vlekkeloos. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je pakket, en ook nog met humor ook. Verder betaald Coolblue de 1,95€ als je je pakket voor 9 uur bij een post kantoor wil laten bezorgen. Super service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-04-2017 Via de website gekocht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie over product en levering. Afspraken die ze communiceren worden nagekomen. Snelle levering en scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Ozinga 08-04-2017 Via de website gekocht

Ook op later tijdstip bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde 's avonds een robotstofzuiger bestellen. Coolblue was 1 van de weinigen die dan een bestelling nog de volgende dag uitleverd. Wel iets duurder, maar betere service. Derhalve: Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelo 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk en ook het bestellen van producten, nog nooit iets te laat geleverd of kapot ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-04-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn iPad was op tijd. En hij was goedkoop. Al met al een goede service. Wat wilt een mens nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapJan 08-04-2017 Via de website gekocht

Toppunt van klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is gericht op de klant. Uitstekend service. Leuke knipoogjes op de doos. Goede klantenservice, snel bereikbaar en vakkundig, uitstekende communicatie. Top shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 08-04-2017 Via de website gekocht

een geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige shop , vandaag besteld , morgen in huis.
en een hele goede service!!
heb er een afkortzaag gekocht 2 jaar geleden , het laserlampje was kapot , werd allemaal keurig geregeld , heb deze week stofzuigerzakken besteld , woensdag besteld en donderdag geleverd.
echt een aanrader deze Shop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astramar 08-04-2017 Via de website gekocht

Handig shoppen vanuit je luie zetel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is voor mij kunnen shoppen in mijn vertrouwde en rustige omgeving. De website is zeer chronologisch opgebouwd en geeft zeer duidelijke informatie aan zijn bezoekers. Tevens zijn de vele beoordelingen van mede-klanten een pluspunt, voor zowel de positieve punten, maar ook de beperkte minpuntjes. De bestelfase en leveringsopvolging verloopt vlot, ook krijg je duidelijk informatie over het hele doorloopproces. Eens je bestelling ontvangen, ontdek je een verzorgde verpakking en duidelijk verkorte handleidingen om snel aan de slag te gaan.
Het eindresultaat is dat je als tevreden klant het nieuw, aangekochte product kan uitproberen.
Conclusie: Coolblue is steeds een bezoek waart voor diverse artikelen, waarbij prijs/kwaliteit doorslaggevend kunnen zijn in je definitieve aankoopbeslissing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is ruim, de levering is altijd perfect en de prijzen zijn competitief. De vele betaalopties (zoals PayPal) zijn ook altijd mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 07-04-2017 Via de website gekocht

Te late levering. Geen actie van Cool Blue

Algemene score

1,0
Tv is te laat geleverd. Krijg ik halverwege de dag een happy de peppie mail. Oh u speelt verstoppertje. Nou ik niet, ik was thuis (de hele dag). Bel met post nl, "wij waren er wel, maar u niet". Ik kijk de camera terug, maar er is niemand aan de deur geweest. Bel met cool blue "jammer, voor u maar ik kan niets voor u doen. Morgen nog een x". De volgende dag kwam de bezorger wel en heeft mij in het systeem laten zien dat hij de dag ervoor geen pakket voor mij had. Pakket was kwijt. Dus voor mij is de combi cool blue en post nl heel slecht.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-04-2017

Beste Corrie,

Wat naar dat u uw bestelling een dag te laat hebt ontvangen en dat de opgegeven reden ook niet klopte. We kunnen ons voorstellen dat u dit best jammer vindt. We kijken dan ook graag of we u toch nog een glimlach kunnen bezorgen. Kunt u het ordernummer van uw bestelling sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews