coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ako 01-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Combi magnetron oven besteld. Bedacht me later dat dit toch niet zo handig was.
Dat een ander alternatief beter was.
Waren heel behulpzaam. Kwamen hem zelfs weer ophalen. En geld netjes terug gestort op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 01-11-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs is goed en de service ook helemaal top dus de volgende bestel ik er weer .zeker aan te raden zonder problemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique Minne 01-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het fijn dat ik van te voren gebeld word en dat de verpakking word meegenomen en alles word geïnstalleerd en aangesloten. Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, mogelijkheid om producten te vergelijken. In het algemeen lage prijzen (niet altijd de laagste). Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 01-11-2017 Via de website gekocht

Altijd makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Titel zegt al veel. Scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Via de mail goed geïnformeerd over de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek Verburg 01-11-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue loop je geen blauwtje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat onze wasmachine de geest had gegeven moesten we op zoek naar een nieuwe. Op aanraden van een kennis bij Coolblue uitgekomen, na een tijdje verdiept te hebben in de keuzes die er zijn, gekozen voor een Miele wasmachine.... Via de site reviews gelezen wat uiteindelijk mn keuze makkelijker maakte. Vervolgens besteld via de site. Makkelijker kan het niet.
Op de bij voorkeur gekozen bezorgdag keurig op de hoogte gehouden van de aflevertijd.... voorafgaand telefoontje gekregen van de bezorgers over de exacte tijd... wat precies klopte, wat wél zo prettig is op je vrije zaterdag.
Aan de deur stelden ze zich voor als Wesley en David.... brachten de wasmachine twee trappen omhoog.... installeerde de wasmachine met de nodige uitleg.
De oude wasmachine namen ze weer retour, wat wél zo prettig is.
Kortom; onze ervaring met Coolblue is als zeer positief ervaren, evenals de service er omheen.
Mocht er in de toekomst wel wat met de wasmachine gebeuren hopen we uiteraard weer op de uitstekende service van Coolblue.

N blije consument...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeniseDeveny 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle producten bij coolblue worden direct in behandeling genomen , zelfs in het weekend! De volgende dag al vroeg het product in huis! Super service ! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 01-11-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken. Coolblue heeft altijd een snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling,site is mooi en overzichtelijk. Eigenlijk hoe elke (web)winkel zou moeten zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volledige webshop en snelle service van coolblue is de reden dat ik hier veel producten koop. Je weet dat je altijd geholpen wordt bij vragen of klachten en er wordt naar een passende oplossing gezocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.elsinga 01-11-2017 Via de website gekocht

Cool en blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zocht andere printer omdat mijn vorige was "overleden"
Op diverse sites gekeken maar bij Coolblue toch het goedkoopst en de meest duidelijke uitleg en specificaties cq alternatieven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 01-11-2017 Via de website gekocht

Ben heel blij met mijn nieuwe i-pad !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste winkel met goede service en snelle levering ! Het was heel gemakkelijk om alles van mijn oude naar mijn nieuwe i-pad over te zetten . Geen probleem voor iemand van 73 jaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 01-11-2017 Via de website gekocht

perfecte informatie en zeer klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het maken van een keuze voor de Miele wasautomaat gaf een van de medewerkers goede info, was geduldig, bereid om dingen na te gaan, zorgvuldig, optimistische telefoonstem, en prettig om aan de lijn te hebben. De eerste stap was dus zeer positief. En de aflevering? Super. Prima jongens, vriendelijk, goed bij de uitleg van de machine, en geen troep achterlatend. Een pluimpje waard. En zeker een winkel voor meer shopping. Sinterklaas is in aantocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 01-11-2017 Via de website gekocht

Klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed klantcontact en betrouwbare verzendafspraken. Makkelijk ruilen van een artikel. En veel keuze uit verschillende producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Per ongeluk dubbel besteld. Na 1 telefoontje was het geregeld en zou het geld weer binnen 3 werkdagen worden teruggeboekt !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede Prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met een goede prijs en uitgebreid assortiment.
De snelle levering was helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 01-11-2017 Via de website gekocht

Prima nakomen van de afspraken. En keurige aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke shop met goede informatie over het product. uitgebreide keuze binnen het segment voor wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stigter 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en prettige bestelling en bezorging

Algemene score

9,0
Ik wilde een snelle levering, binnen 24 uur was de vaatwasser bezorgd.
Vriendelijke bezorger, werd netjes binnen gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan K. 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en perfecte telefonische ondersteuning.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn printer was kapot na jaren trouwe dienst. Via de website direct een nieuwe besteld en de volgende dag al geleverd. Aangesloten en het printen van documenten heeft geen vertraging opgelopen. Bij een eerdere aankoop van een Gigaset met 4 handtoestellen was het instellen mij niet helemaal duidelijk. Coolblue gebeld, meteen een deskundige aan de lijn die mij rustig heeft uitgelegd hoe ik de instellingen moest uitvoeren. Meteen resultaat en weer een tevreden klant dank zij Coolblue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk van Esschoten 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service, top levering ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Rond 22.00 uur besteld en de volgende dag al om 14.00 uur geleverd
Echt top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Wibbelink 31-10-2017 Via de website gekocht

Perfectie nastreven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste klant gerichte webshop waar je ook nog vriendelijk geholpen wordt.
Ik ben Fan, de beste reclame voor jouw bedrijf zijn je klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raytjuh 31-10-2017 Via de website gekocht

Top top topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke online shop. Makkelijk iets te vinden. Goede service. Top klantenservice. Ik ben een zeer Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 31-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!! Zaterdag besteld, zondag geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site, en een verbazend goede en snelle levering!
Product voldeed ook voor 100% aan de verwachting.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 31-10-2017 Via de website gekocht

Heel snel geleverd, zaterdag besteld, zondag geleverd!

Algemene score

10,0
Tweede kans artiekel snel geleverd. Goed op dehoogte gehouden door track and trace. Voordelige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van den Hove 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Apparaat snel nodig. Snelle levering. Goede uitleg en beschrijving. Ook bij telefonische vragen contact zeer behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat 31-10-2017 Via de website gekocht

Prima !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en keurig afgeleverd. Vriendelijke medewerkers, alles keurig op de plaats gezet en verpakking en oud spul retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 31-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aflevering van de wasdroger is prima verlopen. De droger is boven geplaatst,aangesloten en getest Daarna is de oude machine meegenomen en de verpakking opgeruimd .Alles naar wens

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 31-10-2017 Via de website gekocht

Een glimlach door Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en een prima product!
Werknemers erg klantvriendelijk.
Als ik op mijn bus wacht en er komt een Coolblue busje langs, zwaaien de altijd, love it :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evie 31-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is heel betrouwbaar,khad 2 maal hetzelfde besteld en betaald en kheb na 2 dagen mijn geld terug op de rekening gekregen,super service en heel vriendelijk bij de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 31-10-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals de titel al doet vermoeden vind ik Coolbleu een top bedrijf het enige nadeel wat ik zou kunnen bedenken is dat ze zelfs op zaterdag om 08:00 bij je op stoep staan haha! Super vriendelijke bezorgers en staan je netjes te woord. Nieuwe wasmachine werd netjes start klaar (zelfs een proefwas) op zijn plek gezet en onze oude wasmachine werd mee genomen!
Thanks coolbleu, voor ons nooit meer een ander!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Alexandra 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & duidelijke omschrijvingen

Algemene score

9,0
Ik moest snel een nieuwe droger hebben en de aanbevelingen en duidelijke omschrijvingen op de website maakten de keuze zeer gemakkelijk. Helemaal fijn dat Coolblue zelf de plus- en minpunten op een rijtje zet, zo weet je zeker dat je een goed overwogen keuze kan maken. Levering was razendsnel en de oude, kapotte droger is keurig mee terug genomen. Ik ben helemaal happy met mijn keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 31-10-2017 Via de website gekocht

Typisch CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de afgelopen jaren al vaak een bestelling geplaatst bij CoolBlue en nog geen een keer is er iets fout gegaan. Ook nu, ik heb een Nest Thermostaat gekocht, kreeg er nog een gratis stand bij en zoals verwacht is het pakket de volgende dag geleverd. Daar hoef je je ook nooit zorgen om te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariette 31-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruime keuze in online winkel, snelle levering zelfs op zondag, product voldoet aan verwachtingen, mooie kleur, goede maat,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 31-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, goed aanbod, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaak snel, goed aanbod, makkelijk zoeken op de site.
Klantenservice weet ik niet, want nooit problemen gehad.
Moeilijk te vinden: losse Oculus touch controllers als 2de kans met een kleine korting en in goede staat geleverd.
(eerdere bestelling: Service bij bezorging droger was top!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 31-10-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert alles op tijd, zelfs op zondag tegen een redelijke prijs en je wordt goed geïnformeerd tijdens de levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cindy 31-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijvingen en er wordt waar gemaakt wat er staat. Ik kocht een tweede kans i phone die ook echt als nieuw eruit zag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda 31-10-2017 Via de website gekocht

Perfect in alle opzichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren klant ondertussen. Van kleine electronica tot wasmachines. Website duidelijk en overzichtelijk. Coolblue doet wat het beloofd. Volgende dag levering, vriendelijke en behulpzame bezorging bij grote artikelen. Service is top, ook de after sales. Als iets niet goed (meer) werkt, ook veel later dan wordt het prima opgelost en is men zeer behulpzaam. Voor mij beste online store. Waarom dan geen 10? Regelmatig is de prijs wat hoger dan bij andere shows. Vandaar een puntje minder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles super gebruikersvriendelijk. Een overzichtelijke website. Veel keuze. Goede communicatie via de mail. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 31-10-2017 Via de website gekocht

Alles voor een lach is bij mij gelukt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, scherpe prijs, veel keuze en het nakomen van afspraken zonder moeilijk doen!
Pakketten worden goed verzorgd en altijd op tijd bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdi 30-10-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk de keuze gemaakt en product besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb op de site gemakkelijk een vergelijking kunnen maken tussen de verschillende types en merken laptops en simpel kunnen bestellen, volgende dag keurig geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

harold64 30-10-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Algemene score

10,0
snelle levering en de voordeligste prijs ,en als nodig goed advies en service!

zeer zeker aan te bevelen !

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 30-10-2017 Via de website gekocht

ze doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
naast dat Coolblue een goed overzicht van de producten geven ze ook adviezen. Op een persoonlijke manier. Je voelt je er thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 30-10-2017 Via de website gekocht

Voorbeeldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij keuze voor Coolblue afgegaan op de goede reviews. De goede kritieken worden helemaal waargemaakt. Goede website, duidelijke toelichting bij product. Vriendelijke, vrolijke en zeer correcte bezorgers. Bezorging buiten aangegeven tijdraam, maar ik zat aan het einde van de rit. Anders hadden ze een 10 gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominique 30-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was goed verpakt. Ook kon ik heb de volgende dag bij het dichts bijzijnde PostNL punt halen al vanaf 10:00. Ook super dat je moet teken en je legitimatie moet laten zien om heb mee te kunnen nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.C. 30-10-2017 Via de website gekocht

Erg blij mee, snelle levering. Top hoor ga zo door ????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top hoor, ga zo door.We zijn zeer te spreken over coolblue.
Site is duidelijk, artikelen goed omschreven en te vergelijken met anderen is altijd handig.
Snelle levering.
👏🏻👍🏻👊🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De snelle reactie, de snelle levering en het informeren over het geleverde vind ik prettig. Derhalve zou ik een ieder aanbevelen om bij aanschaf van apparatuur eerst te kijken bij Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonnie 30-10-2017 Via de website gekocht

Super service eerst even gebeld en persoonlijk gesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service eerst gebeld en door iemand persoonlijk gesproken die alles perfect kon uitleggen en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koert 30-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn aankopen doe ik eigenlijk grotendeels bij Cool Blue zodat ik weet wanneer er iets mis is ik een goede service kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib van Burik 30-10-2017 Via de website gekocht

Soms blij soms minder

Algemene score

6,0
Verkeerde voorlichting gekregen over een bepaalde smartphone. Als ik dan een andere nieuwe wil bestellen moet ik eerst een aantal dagen wachten op de terugbetaling van het geretourneerde toestel, voordat ik een andere kan bestellen. Terwijl ik al meerdere malen kenbaar heb gemaakt dat ik het toestel voor mijn werk dagelijks nodig heb.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Enrica 30-10-2017 Via de website gekocht

Voor ons alleen nog maar Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering, en nette bezorgers, al met al een hele positieve ervaring.
Maar dat wisten we al, we hebben in het verleden vaker bij Coolblue besteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 30-10-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat je makkelijk kan zoeken en de specificaties door kan geven voor de laptop die je zoekt. Beter dan op andere sites. Hierdoor was het snel duidelijk uit welke modellen ik keuze had en kon ik snel bestellen. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd en de doos met grappige gebruiksaanwijzing deed me glimlachen. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews