coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 16-03-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig om via de mail snel, duidelijk en goed antwoord te krijgen. En s avonds besteld en de volgende ochtend kon ik m bij eeen afleverpunt al ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Lhoest 16-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds meerdere produkten bij Coolblue besteld; alles goed verpakt, keurig op tijd geleverd gekregen. Een enkele keer ook spullen retour gebracht wegens defecten - no problemo !
Produkt aanbod op hun website is ruim voldoende, vergelijken en bestellen is eenvoudig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad 16-03-2017 Via de website gekocht

Super COOLblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al geruime tijd klant bij Coolblue en tot nu toe nooit geen problemen gehad, leveringen zijn op tijd(meestal volgende dag) prijzen zijn goed tegenover andere aanbieders en de website(s) zijn overzichtelijk en goed aanpasbaar naar wens.

Voor mij is Coolblue 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cock van Santen 16-03-2017 Via de website gekocht

snel, sneller, het snelst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Ook voor de tweede keer werd het sneller bezorgt dan van te voren was beloofd. Complimenten voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 16-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van te voren krijg je een sms hoe laat het product (een dag na bestelling) bezorgd wordt. Vervolgens wordt je een kwartier van te voren gebeld dat ze er bijna zijn. De bezorgers waren erg vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. De wasmachine is geïnstalleerd en er is advies over gegeven. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons koffiezet apparaat ging in de garantie periode kapot.
Na melding bij Coolblue moesten we het apparaat terugsturen en werd binnen 2 dagen een splinternieuw apparaat geleverd Dat noem ik nog eens service !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven VH 16-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue samengevat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, duidelijk, professioneel en betrouwbaar.
Coolblue heeft overduidelijk het beste online shopping systeem van Belgie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Er worden suggesties gegeven. Na bestelling was er een snelle levering. Ik ben erg tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hailong Li 16-03-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken hun claim waar, tot nu toe altijd volgende werkdag geleverd! Goede terugkoppeling van track and trace. Good job!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Brouwer 16-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een prima shop, waar je goed kunt winkelen, veilig kunt betalen en snel geleverd krijgt. De keuze is enorm groot. Hier krijg je absoluut waar voor je geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Heurkens 16-03-2017 Via de website gekocht

's avonds besteld 's morgens geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op basis van de reviews van het product, het product gekozen. 's avonds besteld en de volgende morgen konden we het product al gebruiken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 16-03-2017 In de winkel gekocht
amsterdam

zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel, op zondag was hij goed bereikbaar en kon voor de deur parkeren. Korte wachttijd, genoeg personeel beschikbaar. Vriendelijke behulpzame medewerker en alles vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de internetsite zijn alle artikelen snel en goed te vinden voor een redelijke prijs. De levering vindt de andere dag al plaats. De artikelen zijn keurig verpakt. Deze site is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.A.Bennenga 16-03-2017 Via de website gekocht

zeer snelle en zorgvuldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt het niet beter wensen. De levering is zeer correct uitgevoerd en de machine is ook zeer zorgvuldig en vakkundig geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesly 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen zaterdag een case gekocht voor mijn OnePlus 3T, deze was bij Coolblue stukken goedkoper dan bij de rest van de webshops. Op zaterdag de bestelling geplaatst en op maandag was het al geleverd. Ondanks dat het geen fragiel pakket was werd het toch nog ingepakt in bubbeltjesfolie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maia 16-03-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het service was heel goed en het is en heel praktische website, dat je zo laat als 23.00 kan bestellen en de product al hebben om 9.00 uur de volgende ochtend! Ik ben heel blij med Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 16-03-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke website en prima service. Snelle bezorging ook op zondag. Prijzen zijn niet de laagste op het internet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola Velthuijsen 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service, fijne chatfunctie!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg overzichtelijk met veel artikelen en fijn combi aanbiedingen. Snelle levering en achteraf betalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 16-03-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan verwachtingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Compleet pakket audio en video besteld, ik ben goed geïnformeerd over levertijden en kwaliteit (recensies). Woensdag besteld en donderdag in huis zoals beloofd en ook nog gratis verzonden. Producten voldoen naar verwachting, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kikkert 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een foutje met bestelling waardoor ik niet kon betalen. Direct contact opgenomen met de klantenservice en binnen 3 minuten was het probleem opgelost. De volgende ochtend het product al in huis...

Top service en snelle levertijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilarius 16-03-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De manier van klantvriendelijk benaderen door Cool Blue onderscheid zich duidelijk van andere webshops. Ook het betalingsproces is top....Achteraf word je nogmaals benaderd. Echt een top webshop waar klantvriendelijkheid en daarnaast concurrerende prijzen mij persoonlijk een zeer goed gevoel gaven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 16-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte en nette service

Algemene score

10,0
Correcte levering en goed bestelproces. Stofzuiger besteld en kreeg het de avond erna stipt optijd binnen.

Reageer

Jos V 16-03-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij deze shop is zelf een service , dat je op zaterdagavond besteld en er zondags geleverd wordt .
Top hoor !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 16-03-2017 Via de website gekocht

Super snel in alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue is super snel in alles. Kon in 3 minuten een hdmi kabel bestellen,die ik de volgende dag (op zondag!) al binnen kreeg.

Betere service kan ik me niet indenken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie. J.buter 16-03-2017 Via de website gekocht

Super , geweldige online site

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service, overzichtelijke online store. Veilig betalen. Behalve stofzuigers zijn ze van alle produkten en merken thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P.J. Staats-Luites 15-03-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldig goede uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden in de winkel, bijzonder vriendelijk en met kennis van de producten te woord gestaan. Niet alleen voor wat betreft de televisie, maar ook voor mobiele telefoon, wasmachine, wasdroger en vaatwasmachine. Ook de bestelling via de website was zeer snel in huis.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ardick 15-03-2017 Via de website gekocht

razend snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
razend snel /prijs -kwaliteit /goede bezorging en vriendelijk personeel /snelle levering /prima verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Flora 15-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen was eenvoudig. Prima verpakt en ik kreeg via de mail hulp om de laptop in gebruik te stellen maar dat had ik niet nodig want dat ging gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Zijl 15-03-2017 Via de website gekocht

vlotte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via wat zoeken via google uiteindelijk op coolblue geland. Ik had wat specifieke wensen betreft mijn nieuwe laptop en kon deze via de filters op de site uiteindelijk vinden.
bestellen was simpel, gewoon zoals het altijd zou moeten en de bestelling geplaatst.
Als ik een minpunt moet aanwijzen was het de track en trace want die bleef staan op
levering tussen 08:30 en 21:30 uur ook nadat om ongeveer 14:00 uur het pakketje door mijn vrouw was aangenomen.
En wat ik jammer vind dat ik 50 eurotjes moet uitgeven om mijn cadeaubon van 5 euro te kunnen verzilveren.
Voor de rest prima jongens, de glimlach is er nog steeds.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 15-03-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als een van de weinige dit product op voorraad tegen de beste prijs.
En alsof het heel gewoon is snel, netjes thuis gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Brantjes 15-03-2017 Via de website gekocht

Maximaal 60 karakters? Waar moet ik beginnen? Ik kan zoveel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een screenprotector voor mijn iphone 7 plus, want ik ben nogal een stuntel met dat ding, dus hup het internet op. Maar waar begin je met zoeken? Ik begon bij coolblue en aangezien ik nogal lui ben bleef ik daar ook. Perfecte service want deze oen was vergeten om het bezorg aan te passen naar mijn huidige adres (stond nog op het oude adres van mijn bedrijf in Amsterdam maar dat is een heel ander lang en vooral saai verhaal) dus ik appen naar coolblue (super handig maar wel super voorzichtig want ja ik had nog geen screenprotector) kreeg ik een apje terug dat ze het voor mij hadden gefixt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EP Kwakkel 15-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, ondertussen ook een duidelijke instructie hoe tv aam te sluiten. Tevens is op site al duidelijk aangegeven of hij op voorraad is. Ga zo door...:-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 15-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, geen verzendkosten, en zelfs leveren op zondag. Wat wil een mens nog meer.
Verpakking was wel erg groot (doos), mijn artikel had in principe door de brievenbus gekund maar Coolblue kiest voor een degelijke doos gevuld met luchtgevulde zakjes. M.a.w.product loopt beslist geen beschadiging op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Saskiavsk 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service met een grote glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via verschillende (schijnbaar neutrale) links kwam ik steeds opnieuw bij Coolblue uit. Dat vond ik, laat ik het netjes uitdrukken, apart. Maar waar is waar, Coolblue heeft een uitgebreid aanbod en veel zinvolle informatie over de producten. Eenmaal besteld, was het product snel in huis. Met als extra verrassing: een doos vol humor :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paola 15-03-2017 Via de website gekocht

Top shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij Coolblue is altijd leuk en veilig. De bestelling plaatsen gaat super makkelijk en je wordt meteen daarna goed op de hoogte gehouden. De humor die erbij wordt gebruik is gewoon altijd grappig vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 15-03-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is gebruiksvriendelijk; informatie klopt geheel met werkelijkheid, vriendelijke en behulpzame bezorgers, redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Jonge 15-03-2017 Via de website gekocht

Wasmachine snelle levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s avonds besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur thuis. oude wasmachine retour en nieuwe 3 etages hoog geplaatst. wij zijn zeer tevreden, ook omdat je op de hoogte wordt gehouden over tijdstip levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeRoo 15-03-2017 Via de website gekocht

Super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, overzichtelijk ,perfecte levering en levertijd , gratis bezorging en retour. Kortom een shop die doet wat het beloofd!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-03-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantal keren via de site elektronica besteld. In iedere categorie heeft Coolblue een ruim aanbod, met een brede prijsrange. Ook hebben alle producten een uitgebreide beschrijving en specificaties, voor de klanten die meer willen weten en eventueel verschillende producten willen vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duidelijk en zeer gebruiksvriendelijke website 15-03-2017 Via de website gekocht

snel en accuraat

Algemene score

9,0
de hele bestel- en leverings-procedure verloopt perfect: je wordt zxeer gedetailleerd opp de hoogte gehouden, kortom een bedrijf dat z'n (administratieve) organisatie perfect op orde heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniro 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering daar waar en wanneer jij het wilt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel levering en duidelijke extra zorg buiten de fabrikant om. Een winkel om bij terug te komen en dat klopt ook want had al eerder wat gekocht bij Coolblue.

Reageer

Alex.Meijer 15-03-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag bestelt morgen in huis
Goedkoop en goede service
keuze ophalen en thuis laten brengen of een postadres of eventueel op een andere dag
laten bezorgen
heel tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 15-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service van bestellen t/m levering en nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle nodige informatie om de juiste keuze te maken, prettige persoonlijke bejegening, zelfs snelle nazorg bij technische vragen na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ATS All Tape Supplies 15-03-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk vindbaar, grote keuze en super snelle levering!
Het is zeker een aanrader om via Coolblue je producten aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Driekie47 15-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen in de winkel met een kopje thee en werden vrij snel geholpen. De medewerkster was zeer deskundig en heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van een camera en een kopieerapparaat van Canon.
Wij komen zeker terug!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

9,0
Snelle service, duidelijke communicatie over de levering. Ruime uitleg op de website. Handig filmpje ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

john 15-03-2017 Via de website gekocht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zegge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op marktplaats doorgegeven wat ik wilde hebben (zondag avond 21.00 uur)
Gebeld en direct iemand aan de lijn! Die had mijn bestelling zo gevonden. Tijdens tel gesprek link ontvangen voor betaling. 5 minuten later betaald en bevestiging dat verstuurd zou worden.
Volgende in huis. Uur later heb ik afleveradres nog aangepast. Zou volgende dag uiterlijk 15.00 afgeleverd worden. Was 13.40 uur binnen! Toppie
De bestelde laptop had super prijs. En nu 30 dagen de tijd om te bedenken of ik er blij mee ben en anders gratis retour! Dat kan toch bijna nergens ? Top bedrijf:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan ravenstijn 15-03-2017 Via de website gekocht

Hr. Jan Ravenstijn

Algemene score

9,0
duidelijke website met veel keus en prima gerangschikt.
Afleveren ging op de afgesproken dag en plaats

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 15-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden met CoolBlue, niet zo tevreden met PostNL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Gelukkig hadden jullie mijn stofzuiger op voorraad en kon deze de volgende dag bezorgd worden.
Helaas was de bezorger van PostNL helemaal niet op de hoogte van de oud voor nieuw regeling en weigerde hij dan ook mijn oude stofzuiger mee te nemen. Ik kreeg het advies van hem om "m maar op Marktplaats te zetten". Niet zo netjes als je bedenkt dat de klantenservice de dag ervoor nog aan had gegeven dat ik het oude apparaat gewoon mee kon geven. O, en als jullie je afvragen hoe de pakjes zo gedeukt aankomen: meneer stond te smijten met de pakjes die nog in de auto lagen omdat hij mijn pakket zo snel niet kon vinden......

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

cees 15-03-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na reeds verschillende producten te hebben afgenomen zeer verrukt over de snelle levering.
service buitengewoon goed in geval van mankement had nieuwe kettingzaag binnen 1 week thuis nadat de eerstbestelde niet in orde bleek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews