Klant worden bij Kieskeurig.be

Wat is Kieskeurig.be?
Kieskeurig.be begeleidt dagelijks 13.000 consumenten bij de juiste productaankoop. Onze bezoekers gaan op zoek naar het ideale product en de beste aanbieder met behulp van de uitgebreide productspecificaties, productbeoordelingen en grote aanbod aan prijzen. In het prijsoverzicht kun
je met jouw winkel adverteren met het product van je keuze. Naast de prijs van het product worden ook andere vergelijkingscriteria als betalingsmogelijkheden en afhaallocatie voor onze bezoekers op een rijtje gezet. Per maand stuurt Kieskeurig.be vanuit het prijsoverzicht veel potentiële klanten door naar de aangesloten webwinkels. Dit resulteert in een zeer hoge conversie voor de aangesloten webwinkels. Voor adverteerders is Kieskeurig.be daarmee het ideale platform om onder de aandacht te komen bij de kooplustige consument.

Winkelbeoordeling
Naast het vergelijken van prijzen, doet Kieskeurig.be meer dan alleen de prijzen van de aangesloten winkels vermelden. In het winkelinformatiescherm krijgt iedere winkel de mogelijkheid zich te profileren. Ook de beoordeling van de winkel wordt getoond.

Jouw winkel op Kieskeurig.be?
Door je winkel op te laten nemen in de Winkelvergelijker op Kieskeurig.be breng je je product of dienst op precies het juiste moment onder de aandacht. Consumenten die op het punt staan hun aankoop te doen, vergelijken winkels en worden via Kieskeurig.be doorgestuurd naar jouw website.
Alleen voor de consumenten die je winkel daadwerkelijk bezoeken, betaal je een vergoeding. Je betaalt dus alleen voor de doorgestuurde leads. Klik hier voor de tarieven>> Door de hoge conversie van de doorgestuurde bezoekers is het mogelijk om aan iedere lead te verdienen.

Voorwaarden

Om je winkel aan te kunnen sluiten bij Kieskeurig.be zijn drie zaken essentieel:
1. Je website voldoet aan de basisvoorwaarden die Kieskeurig.be aan een online shop stelt. Dit betekent dat je onderneming minimaal een jaar, onder dezelfde eigenaar, staat ingeschreven bij de kamer van koophandel en jullie webshop minimaal zes maanden live staat.
2. Je bent in staat een correct spiderbestand (prijzenbestand) aan te leveren, inclusief EAN-codes. Voor meer informatie en specificaties kun je kijken op www.kieskeurig.be/datamanagement.
3. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden. Klik hier voor de algemene voorwaarden>>

Contact
Heb je vragen of wil je dat jouw webshop getoond wordt op Kieskeurig.be? Neem dan contact op met de afdeling sales via sales@kieskeurig.nl.