coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claude 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel vlug gevonden, prima interface

Service
Geen enkele opmerking: vlot, vlug, prima opvolging

Assortiment
Breed assirtiment

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MM 24-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk en gericht op wat de klant wil.

Service
Er is een behoorlijke wachttijd in de winkel maar daarna uitstekend geholpen. Fijn dat je een product twee weken mag uitproberen

Assortiment
Veel producten, maar niet alles op voorraad om te zien in de winkel

Aanbeveling
Fijne winkel, eerlijk en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jorg 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, vooral de check out

Service
Ondanks dat mijn pakketje een dag te laat is geleverd, toch een hoge beoordeling. Dit kwam omdat ik netjes werd ingelicht over de vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Laenen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg over het product. Makkelijk te vergelijken.

Service
Na de middag besteld en de volgende dag vanaf 11u in het postkantoor gaan afhalen. Sneller kan echt niet denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Jacobs 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snelheid, keuze in afhaaladressen

Extra toelichting
De doos was veel te groot: een platte (niet kwetsbare) rugtas onderin, met zo'n 30 cm lucht erboven. Niet echt duurzaam en transport-vriendelijk. Verder erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janine van Kolthoorn 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijk en overzichtelijk

Service
klantenservice is behulpzaam, probeert snel tot oplossingen te komen en is erg klantvriendelijk

Assortiment
ruime keuze in artikelen

Aanbeveling
wij zijn al enkele jaren vaste klant voor zowel nieuwe als 2ekans producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet keuze gemaakt en direct alles afgehandeld!

Service
geen enkel probleem ondervonden. snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke wenste, concurrerende prijzen, levering op tijd.

Service
Via email houden zee op de hoogte en nogmaals tijdige levering

Assortiment
Tot nu gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ben gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KB 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel gemakkelijk terug te vinden. Overzichtelijk menu van alle producten die je kan kopen.

Service
100%

Assortiment
Je vind er bijna alles wat op dit moment door de fabrikant wordt aangeboden.

Aanbeveling
Alle winkels zijn aan te bevelen. Goed overzicht, mooi en duidelijk.

Extra toelichting
Zoals steeds wederom een perfecte aankoop. Van bestelling tot levering 100% OK !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen

Service
Alles op tijd geleverd,geweldig.

Assortiment
Wat je ook zoekt ze hebben het

Aanbeveling
Waar ze voor staan is ook echt waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans J 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel websites naar onderwerp.

Service
Snel bestellen mogelijk. Ook gratis aflevering via PostNL op zondag mogelijk.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ook goede aanbiedingen.

Extra toelichting
Bij bezorging door PostNL op zondagmiddag leek de PostNL-bus wel een Coolblue-bus met alleen pakketjes van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vele filters maken zoekactie naar het product, dat aan de gestelde eisen moet voldoen, enorm eenvoudig.
De betaling met creditcard of bankcontact verloopt zeer vlot. Daarbij is alles dat ik al besteld heb bij Coolblue steeds op tijd thuis geleverd.

Service
Nog nooit nodig gehad, maar je kan steeds terecht met telefoon of mail

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Geen loze beloftes, correcte levering en overzichtelijk productengamma, samen met de uitvoerige productbeschrijvingen, specificaties, reviews en mogelijke vergelijkingen maken van Coolblue een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kennis 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersimpel bestelsysteem

Service
levering stipt zoals beloofd op de volgende dag

Assortiment
gevonden wat ik nogig had - zelfs keuze

Aanbeveling
alles perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Crepin 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken en vergelijken

Assortiment
Genoeg om uit te zoeken in allerlei prijsklassen

Aanbeveling
Heb je gauw nog wat nodig, uitzoeken maar, want de volgende dag is het in huis. Je hoeft niet de hele dag thuis te zitten, via post.nl makkelijk uit te vinden wanneer het geleverd wordt. Een uitkomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle relevante info over de producten staan netjes bij elkaar

Service
's avonds bestellen en de volgende dag al geleverd

Assortiment
breed assortiment met voldoende keuze

Aanbeveling
gemakkelijk vergelijken, bestellen en eenvoudige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met duidelijke info over het product en over de voorraad.

Service
zoals beloofd; op tijd besteld dan wordt er geleverd zoals afgesproken. Daad bij het woord, dus prima

Assortiment
assortiment voldoende met normale prijzen

Aanbeveling
correct gehandeld en volledig in orde, geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franky 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik. done. Heerlijk

Service
Zonder risico kopen met mogelijkheid tot kostenloos terugsturen. Levertijden fantastisch snel

Assortiment
Gigantisch aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstuurdvanafmijnvulpen 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Vanwege de goede reviews, i.p.v. bij bol.com bestellen, heb ik Coolblue geprobeerd.

Omdat ik bepaalde informatie niet kon achterhalen, moest ik eerst bellen met de klantenservice.

De medewerker wist het ook niet. Wat de medewerker aan kennis ontbeerde, werd ruimschoots goedgemaakt door behulpzaamheid en vriendelijkheid. De vriendelijke medewerker kwam er toch niet helemaal uit en verwees mij door naar de fabrikant. Jammer, maar desondanks voelde ik me toch goed geholpen door de gedreven, serieuze en vriendelijke benadering van de medewerker :)

Service
Beleef en erg erg goed geholpen door het callcenter, voor het omruilen van een incompleet product wat ik net had ontvangen. Althans, dat dacht ik. Toen de beloofde email uit bleef maar eens gebeld.

Toen werd alles wat al besproken en afgesproken was uitgewist alsof het niet bestond, want het kon niet. Callcentermedewerker was erg arrogant en onbeschoft waarop ik iemand anders wilde spreken. Wilde hij niet en aangezien hij erg paternalistisch deed had ik er genoeg van en vertelde dat ik geen nieuw product wilde maar mijn geld terug. 't Bleef helaas een lastig 'gesprek' met een erg brutale medewerker en NB ik, de klant, moest "normaal doen" en vervolgens hing hij op. Geweldig...

Weer gebeld, weer een andere callcentermedewerker aan de lijn. Situatie uitgelegd en dat de vorige medewerker N*ck gewoon ophing. Deze medewerkster ging toen bijdehand doen en popiejopie / gekaanstekerig (kreeg zeer de indruk dat ze de persoon die ophing kende / op dat moment bij haar in de buurt was).

Fantastisch wat het, alsof ik met een puber aan de lijn zat die mij loopt te dissen. Ik heb haar hierop netjes aangsproken dat ik het niet prettig vind en er niet van gediend ben. Vervolgens kreeg ik emotioneel overdreven gejokkebrok te horen (in de trand van tienersmoezen waarom ze te laat zijn op school terwijl er geen geldige reden is) en hing ze gewoon op toen ze er niet meer uitkwam...

Niet bepaald het gedrag waarop ik hoop als klant en zeker niet verwacht.

Aanbeveling
Vanwege deze twee zeer slechte ervaringen met callcentermedewerkers die ronduit onbeschoft zijn en zich onaantastbaar wanen, voor mij NOOIT weer Coolblue.

Coolblue, jullie mogen N*ck en N*kh*m daarvoor bedanken.

Extra toelichting
Als alles gladjes verloopt, en dan bedoel ik inclusief retourzendingen die goed gaan, dan snap ik dat mensen tevreden zijn en hoge cijfers geven voor hun review. Zodra er 'tegenwind' is leer je mensen en een organisatie echt kennen is mijn ervaring en dat heb ik gelijk ervaren. In het vervolg koop ik wel weer gewoon bij bol.com, daar heb ik nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. Bij geen enkele webshop trouwens.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-12-2015

Beste meneer/mevrouw,

Ten eerste willen we graag zeggen dat het absoluut niet correct is dat u op deze manier bent aangesproken. We streven er juist naar de klant tevreden te stellen, ook al is er sprake van een vervelende situatie. Dat u niet op deze manier bent behandeld, vinden we heel vervelend om te horen. Graag willen we meekijken naar uw bestelling en naar wat er precies mis is gegaan. We zouden het fijn vinden als u ons de kans zou geven om het probleem voor zo ver mogelijk op te lossen. In ieder geval onze oprechte excuses voor het ongemak wat dit heeft veroorzaakt.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Richardc 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucaspeeters 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk.
makkelijk te volgen stappen om bestelling af te ronden

Service
meteen een e-mail met bedanking aankoop en veel uitleg, maar zeer overzichtelijk dankzij de linken naar de FAQ van de website

Assortiment
met de specifieke opzoeking die ik deed, was er geen super groot assortiment maar wel uitgebreid genoeg om een goede aankoop te garanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjbeelen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Goede service, zeer snelle levering. Altijd correct

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pakena 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudige website waar makkelijk alles op kan gevonden worden.

Service
Coolblue is uitermate klantvriendelijk en probeer voor elk probleem een gepaste oplossing te vinden.

Assortiment
Ik heb al altijd alles wat ik wou kopen in het assortiment teruggevonden.

Aanbeveling
Ik ken geen betere, klantvriendelijkere webwinkel.

Extra toelichting
Als je een probleem hebt neem zeker contact op met de klantendienst, zij zoeken naar een gepaste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OH Dijkhuizen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Coolbleu heeft een overzichtelijke website en een prima service, zoals de bevestiging van de bestelling, de levertijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Walhout 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen.Snel in huis.

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede en duidelijke website met leuke video's met uitleg

Service
zeer snel en duidelijk

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
een positieve ervaring!! ruim assortiment, goede prijzen en een hele snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christian 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en meer niet

Service
Via mail en sms op de hoogte gebracht in welk tijdvak bezorgd.

Assortiment
Erg uitgebreid. Prima. Soms iets duurder dan concurrent.

Aanbeveling
Als je betrouwbaarheid belangrijk vindt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel producten, goede website.

Service
Bezorgt ook op zondag, altijd updates over levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, veel keuze, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucas 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
perfect geleverd! een plezier!

Assortiment
soms té veel keuze?? maar je kan vergelijken!

Extra toelichting
cool blue, je wordt er" hot red" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryB 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet genoeg keuze in kledij.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bram jonkers 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en veel betaal mogelijkheden

Service
Snelle levering en goeie track en trace

Assortiment
Alles wat je maar wenst vindt je bij coolblue

Aanbeveling
Vergeet bol.com.. Bij coolblue betere acties zo goed als altijd de goedkoopste betalen met PayPal. Kijk maar zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen uit een breed assortiment.

Service
Mocht er iets niet goed zijn wordt dit meteen geregeld. En ruime openingstijden.

Assortiment
Voor heel veel apparaten zijn er items te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij jullie is het echt van vandaag besteld morgen in huis, daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen 😊

Assortiment
Veel keuze en zalig dat je gewoon vanuit je zetel kunt shoppen.

Aanbeveling
Goed product veel keuze en super snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanden Abeele kris 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website waar je perfect je wensen kan bepalen via een filter

Service
Voor mij is de correctheid van de levering en de vlotheid zeer belangrijk en dit was pico bello in orde. Ook vind ik het zeer transparant om je pakketje te volgen tijdens de levering. Op de hoogte gebracht worden dat ik mijn pakketje mag afhalen is zeker ook een pluspunt voor me. Ik vergeet soms al rap zaken.

Assortiment
Zeer ruime keuze die je vlot kan bekijken op een overzichtelijke site.

Aanbeveling
Alles was gewoon perfect in orde.

Extra toelichting
Blijf zo verder doen en wanneer ik de 100 euro waardebon zou krijgen maak ik bog meer mondelinge reclame voor jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 24-12-2015 In de winkel gekocht
boomsesteenweg Antwerpen en ook webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via website altijd gemakelijk

Service
bestellen dag daarop in huis

Assortiment
alles onder één dak

Aanbeveling
mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Defever S 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Snel mijn keuze gevonden. In 1 2 3 was mijn bestelling dan ook geplaatst.

Service
Werd de dag erop geleverd met de post in deze waarschijnlijk drukke periode. Zeer tevreden!

Assortiment
Keuze genoeg in ieder geval in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Zal in de toekomst zeker nog via jullie site aankopen doen! Was nu de 1ste maal en ben er uiterst tevreden over.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Snel en correcte service!

Assortiment
Jullie assortiment is vrij uitgebreid, zaken die je niet onmiddellijk in een winkel ziet

Aanbeveling
Best een aanrader, je moet niet aanschuiven, snelle en correcte service ... wat heb je meer nodig in deze drukke periode!

Extra toelichting
Best voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clement 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klare, heldere website, simpel om te bestellen en duidelijke voorwaarden

Service
Snel geleverd, meestal de dag na bestelling en goed verpakt zodat producten heel blijven

Assortiment
Vind wat ik zoek, met veel alternatieven en accessoires

Extra toelichting
Tot nu toe een perfect parcours

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wadden 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de filters kom je vlot bij het door jou gewenste product.

Service
Track en trace door 1 klik en je weet wanneer jouw bestelling bij je bezorgd wordt.

Assortiment
Bijna alles wat je zou kunnen wensen is aanwezig.

Aanbeveling
Een 9 laat nog net wat ruimte om eventueel nog iets te verbeteren.

Extra toelichting
Heb hier vaker gewinkeld en ben nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Son 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even scrollen en alles is besteld 😀

Service
De dag nadien aan de deur geleverd 👍

Assortiment
Zeer ruime keuze !

Aanbeveling
Alles verloopt prima 😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld om 23.30 s'avonds, volgende morgen in huis! Superservice

Service
Supersnelle service

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelle betrouwbare service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stefan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
luier kan niet liggend vanaf de bank

Assortiment
hebben echt bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J vdp 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ze sturen een meteen een bericht wanneer je bestelling verzonden wordt en wanneer je pakket toekomt. Bestelling, invullen van gegevens en betaling verloopt zoals gewoonlijk zeer vlot!

Service
voor 23:59 besteld morgen in huis... wat wil je nog meer! De klantendienst is zeer vriendelijk en ze antwoorden meteen op je mail!

Assortiment
Het grootste assortiment dat ik ken, deze webshop heeft zaken die je nog lang niet kan krijgen in andere groothandels of webshops!

Aanbeveling
beste webshop met een zeer sterke klantenservice en een zeer uitgebreid assortiment voor zeer degelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jbl 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig

Service
Op en top betrouwbaar

Assortiment
Er kan altijd meer

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue is vlak bij mij in de buurt. Dus zowel voor thuis te laten leveren als voor als er iets mis is is het gemakkelijk te bereiken.

Service
Telkens vriendelijke verkopers gehad.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen26 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer nette afhandeling. Vriendelijk personeel, niets is te veel

Service
Woest keurig naar de zolder gebracht en netjes aangesloten. Vriendelijkheid ten top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijk om iets terug te vinden

Service
Zeer snelle service. Maandag besteld, dinsdag voormuddag in huis.

Extra toelichting
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inezdusaert 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
Snelle service en snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Leuke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is overzichtelijk, goed onderverdeeld; je kunt gemakkelijk dingen vinden.

Service
Snelle levering, maar doordat ik nog de week voor Kerst bestelde, wel een dag vertraagd. Geen probleem op zich. Ze hadden het ook goed aangekondigd middels een mailtje.

Assortiment
Ik merk dat jullie prijzen niet altijd lager liggen, maar de gratis verzending maakte het in dit geval aantrekkelijker.

Aanbeveling
Prima eerste indruk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Matthew Meisser 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site zit heel goed in elkaar, je kan alles direct en gemakkelijk vinden, zeker een pluspunt.

Service
Als ik een probleem had kon ik meteen bellen. Ik werd dan ook meteen geholpen, en dit tot 23h59 's avonds.

Assortiment
Ongeveer alles is beschikbaar op jullie website.

Aanbeveling
Ik shop af en toe bij Coolblue en elke keer heb ik dit positief ervaren.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuke shopping ervaring. Ontbreken soms technische details waarvoor ik die op alternatieve sites moet gaan zoeken

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
niets op aan te merken

Aanbeveling
Mijn online shopping referentie

Extra toelichting
Doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews