coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noborders 09-04-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit als vanouds vandaar deze waardering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel wat producten besteld bij Coolblue. Altijd tot grote tevredenheid. Voor 24.00 uur besteld de volgende dag inderdaad in huis. Daar hou ik van.
Ben niet altijd specifiek op zoek naar produkten op de coolblue website. Echter wanneer ik een produkt ingeef kom ik algauw bij coolblue uit bv. bij vergelijking van produkten op kieskeurig.
Ik geef niet gauw een mening of prijs een website aan.
Maar naar tal van producten tot grote tevredenheid besteld en geleverd te krijgen en bovendien met een goede website met foto's [en soms een filmpje] van product en bovendien positieve ervaring met klantenservice en retour sturen van product mag het wel een keer.

Dit keer een een a/d converter [Cambridge Audio DacMagic 100] besteld.
Om muziek van mijn computer op mijn analoge stereo installatie af te spelen.
Aansluiten was easy. Usb printer kabel van 5 meter er tussen en klusje was geklaard.
geluidskwaliteit was veel beter dan ik durfte te hopen. Geweldig.
Kan nu heerlijk mijn muziekbestanden vanaf mijn computer beluisteren.
Spotify klinkt ook echt te gek over mijn oude analoge speakers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 09-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het toestel was na een paar maanden defect en ze hebben me zeer goed ingelicht over de te nemen acties. Ook werd ik op de hoogte gehouden van de procedure en het toestel was op zeer korte termijn vervangen. gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 09-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Misschien niet altijd de aller goedkoopste, maar zeker de beste op gebied van levering, kwaliteit en service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 09-04-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd genoeg producten met alle keus, hele snelle reactie op vragen en natuurlijk hele snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW 09-04-2017 Via de website gekocht

snelle en accurate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker producten besteld bij Coolblue en steeds was de levering stipt, klopte deze en was de prijs ook zeer concurrerend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Uyl 09-04-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen te doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, scherpe prijzen en meer service dan menig concurrent. Voorbeeld: het gekochte apparaat gratis installeren op de plek waar het gebruikt gaat worden; zelfs tot vier hoog aan toe! De verpakking wordt meegenomen. Bij de meeste concurrenten kost dit zo'n 30 euro of de service is "tot aan de drempel (van de voordeur, dus).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Haan 09-04-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere aankopen bij coolblue gedaan.Waaronder de Epson printer niet meer dan logisch om ook de inktpatronen hier te bestellen Snelle levering goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Vele malen nettere afhandeling en bezorging dan de concurrent met schreeuwende letters. Bezorgers hebben de bestelde koelkast tot in de keuken gebracht en de oude koelkast meegenomen. Keurig van te voren gebeld zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 09-04-2017 Via de website gekocht

sneller gelevert als ik had gedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het produkt kende ik dus ndat was in orde. Over de duidelijke afwikkeling en de zeer snelle levering was ik meer als enthousiast.
Kan ik iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 09-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera besteld en snel geleverd. Service is uitstekend. Ook heb ik een keer iets retour moeten sturen en de afhandeling hiervan was snel en zeer goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rink 09-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik was verbaasd toen ik las dat "voor 23.59 uur besteld, morgen in huis". Je ziet tegenwoordig wel meer webshops die snel leveren, maar tot die tijd kunnen bestellen zie je niet vaak.

Zo gezegd, zo gedaan. 20.30 uur besteld de volgende dag om 13.30 in huis. Helemaal goed.

Enige aannlmerking die ik had; had een tv besteld, verpakking leek al eens geopend te zijn en opnieuw dicht geplakt met tape. Kan zijn dat dit fabrieks-af was, want op de inhoud was niks aan te merken. Vond het alleen wat vreemd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska 09-04-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service en altijd snel geleverd. Duidelijk wat de staat van de bestelling is. Ook de reparaties worden erg goed afgehandeld! Kosteloos en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 09-04-2017 Via de website gekocht

Stipt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde al eerder artikelen bij Coolblue en was er altijd tevreden over. Ook deze keer, bijna niet te begrijpen snelheid van de levering. Jullie mogen echt wat rustiger aan doen voor jullie gezondheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolphin 09-04-2017 Via de website gekocht

Vooralsnog tevreden, apparaat (printer) een dag in bezit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe tevreden over Coolblue, met name over de prijsstelling, volgende dag levering, evenals de juiste informatie over moment van bezorging.

Verder is het nog te vroeg om te kunnen oordelen, aangezien ik de printer pas een dag in mijn bezit heb.

Hoe gaat Coolblue om met klachten, als die er onverhoopt ontstaan, waarmee ik gelukkig nog geen ervaring heb?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Vonk 09-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag om 22.00 uur besteld, vrijdag om 8.40 was mijn nieuwe wasmachine al aan het proefdraaien. Als extra service een email, sms, telefoontje vooraf.
Vervolgens twee vriendelijke mannen die zich netjes voorstelden, vrolijk, vriendelijk en behulpzaam waren, de oude machine meenamen en de nieuwe geïnstalleerd hebben.
Was er dan helemaal geen minpuntje?
Eigenlijk niet. Of het moet zijn dat het zo snel ging dat ik niet eens tijd had om eens goed te soppen voordat de zware machine weer op z'n plek stond.
Hmm, als extra service de vloer poetsen… misschien een tip voor de nu al fantastische service van Coolblue?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mede vanwege de prijs maar ook een goede omschrijving met de voor en nadelen van het product voor deze leverancier gekozen, inmiddels het product in huis op het aangegeven tijdstip!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service en geleverde goederen zijn van uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, ook de nazorg van Cool blue is erg 👍.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie louise 09-04-2017 Via de website gekocht

prettige bezorgers, doen wat de pr machine collblue zegt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en ze nemen alles oud en verpakking mee terug. Goede prijs. Prettige mensen die bezorgen en de chat medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden over Coolbleu
Alles goed overzichtelijk
Onze bestelling kwam precies zo als het aanbevolen werd
En de gezellige mailtjes die je krijgt over je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag iets besteld en zelfs op zondag geleverd bijzonder tevreden over de snelle levering en het product was zoals beschreven op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

talle 09-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb voor coolblue gekozen omdat zij de enige zijn naar mijn weten die de witgoed artikelen niet afleveren aan de deur of begane grond maar net dat extra doen om deze ook ergens anders in huis, lees boven verdieping plaatsen en aansluiten. tevens de snelheid waarmee je het gewenste artikel thuis hebt is geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

David 09-04-2017 Via de website gekocht

Precies waar je op hoopt!

Algemene score

10,0
Tussen neus en lippen door via mn foon ff een wasmachine gekocht. 10x drukken op de knop (incl. mobiel bankieren) Meteen kreeg ik al een grove tijdsindicatie en snachts de precieze.
Die 2 boyz werkten als een geoliede machine. Tussen de standaard riedeltjes en giede uitleg ook nog tijd voor een grapje. Alles duidelijk en netjes, binnen 15min max. (Incl 2 trappen op&neer en de oude weer mee) Kortom, fantastische service, dat waar je op hoopt als je iets via internet besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeOne 09-04-2017 Via de website gekocht

Super snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk, uitgebreid en gebruikersvriendelijk opgezet. De bezorging is flitsend snel en altijd correct. Gewoon superrrr!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AABlom 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aantal mailtjes om me op de hoogte te houden van het pakket en snelle bezorging. Daarnaast heeft de website een goed assortiment met duidelijk uitleg en goede foto's (indien nodig)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 09-04-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijke website , goede prijzen en een groot assortiment . zaterdag besteld en zondagmiddag keurig afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordy 09-04-2017 Via de website gekocht

Service

Algemene score

10,0
De tablet van mijn zoon is binnen 1,5 jaar 2x teruggestuurd ivm problemen, laatste keer was probleem te verhelpen en konden we voor de aankoopprijs een nieuw product uitzoeken. Direct geregeld met klantenservice en de volgende dag was de nieuwe tablet al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.C. 09-04-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service en deskundig advies!

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Met goede instructiefilmpjes. Ik ben niet in de winkel geweest maar daar zullen ze minstens zo klantvriendelijke en behulpzaam zijn. Ongetwijfeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 09-04-2017 Via de website gekocht

Voldeed volledig aan de verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk informatie op internet. Levering geheel volgens toezegging. Al eerder langsgegaan bij ophaalpunten omdat ik in de buurt was en artikel was al aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 09-04-2017 Via de website gekocht

Het wachten waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het enige minpuntje is de onbekende bezorgtijd....maar verder is het prima en snel gegaan, nog geen 24 uur tussen bestelling en bezorging!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John 09-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger. De site is overzichtelijk en bij ieder product staan de voor en tegens duidelijk vermeld. Dit maakt kiezen en stuk makkelijker. De levering is snel en gedurende het hele proces goed te volgen waar de bestelling zich bevind. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CJ 09-04-2017 Via de website gekocht

Steeds een correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue al vaak elektrische apparaten en media besteld en nog nooit hebben ze me teleurgesteld. Mede dankzij de duidelijke beschrijving en de vele reviews van producten en een opsomming van de plus- en minpunten kom je zelden voor verrassingen te staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine 09-04-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf top service

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede productomschrijving, snelle bezorging waarbij je zelf kan kiezen wanneer evt zelfde dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvK 09-04-2017 Via de website gekocht

Prettig thuis winkelen op de bank.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is zeer overzichtelijk. Je kunt makkelijk de producten onderling vergelijken. De tip van Coolblue is een mooi hulpmiddel hierbij. Bij elk product staat zeer veel informatie én bovendien staan er beoordelingen bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marionm 09-04-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is super gebruikersvriendelijk. Snelle bevestiging per mail. Wachttips zijn geweldig :-)
En de volgende dag levering volgens planning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 08-04-2017 Via de website gekocht

Zelfde dag nog geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, zo niet de beste prijs, op voorraad, zelfde dag perfect op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 08-04-2017 Via de website gekocht

" Coole " winkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buiten een groot assortiment , hebben ze ook een snelle levering ( 1 dag ) en gemakkelijke betalingsvoorwaarden . Echt aan te bevelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim B 08-04-2017 Via de website gekocht

Er wordt gewoon gedaan wat er beloofd wordt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Op tijd besteld is op tijd geleverd. Mijn ervaring is zeker positief. Ik zou zeggen ga zo door Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ton jetten 08-04-2017 Via de website gekocht

snel bezorgd, op tijd en goedkoper dan elders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk kopen, goed aangeleverd op afgesproken tijd , heel snel en goedkoper dan de Bijenkorf waar ze ons niet wilden helpen voor het zelfde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 08-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het werd op tijd geleverd en meteen gebruiksklaar,zou wel fijn zijn als het verpakkings materiaal mee terug wordt genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilbert 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima ervaringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al het een en ander bij Coolblue gekocht, soms iets teruggestuurd, altijd een prima ervaring; duidelijk communicatie, snelle service, echt een fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Lock 08-04-2017 Via de website gekocht

Zonder twijfel dé beste service van alle webshops!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is altijd super goed bij Coolblue en de bezorg mogelijkheden zijn helemaal top. Niet meer wachten op een pakje, maar zelf kiezen waar je het op wilt halen.

Ook al is het ergens anders goedkoper, dan koop ik het toch bij Coolblue. Bij Coolblue weet je dat het snel geleverd wordt, en ze nooit, maar dan ook echt nooit moeilijk doen als je iets terug wilt sturen.

Zelfs een wasmachine komen ze de volgende dag bezorgen, ook als je het in de avond pas besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul de Jong 08-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon OK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering van het bestelde product volgens afspraak, dus gewoon OK. Er valt niet meer over te zeggen maar ik moet aan 100 karakters komen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Schram 08-04-2017 Via de website gekocht

Bijvoorbeeld: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk netjes verpakt, snel geleverd en de voorgestelde combideal past uitstekend bij mekaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LL 08-04-2017 Via de website gekocht

Grote klasse

Algemene score

10,0
Het bestellen gaat heel makkelijk. De keuze is erg groot. Ik zocht een laptop zonder al te veel poespas want dat heb ik gewoon niet nodig. Ook dat is de keuze bijzonder ruim te noemen in alle prijsklassen. Een dag later had ik hem al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel, soepel besteld en vriendelijke bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel een keuze gemaakt. Betalen ging soepel. De bezorging was top. Binnen 24-uur, vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima service, geen klachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Of je nu in de winkel je bestelling haalt of het thuis laat bezorgen, tot nu toe nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bessel 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een groot assortiment en snelle levertijd. Voor mij als klant erg belangrijk en daarom bestel ik graag bij coolblue. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 08-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gsm had de beste prijs bij coolblue en een absurd snelle levering. Dit is het derde product via coolblue en alleen maar goede service tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 08-04-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven komen ze na !!

Algemene score

10,0
Al vaker dingen aangeschaft en iedere keer weer super snelle levering.
Wij gaan ook zekers meerdere apparaten aanschaffen bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 08-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde over de aanschaf van een 2 in 1 laptop/tablet. Mijn vragen over een 2 in 1 laptop/tablet zijn goed en snel beantwoord!! ik ben blij met mijn aanschaf en de service van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews