coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M_Hoefkens 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk de verschillende producten te vinden, filteren en vergelijken om uiteindelijk de beste keuze te maken

Service
's Avonds om 22u besteld, 's morgens om 10u geleverd. Veel beter kan het niet en in tussentijd perfect op te volgen wat de status is van uw bestelling. En dit allemaal zonder extra kost!

Assortiment
Zeer ruime keuze en uitzonderlijk gemakkelijk om producten uit verschillende categorieen in hetzelfde winkelmandje te plaatsen.

Aanbeveling
Snelheid, Keuze, Service, Prijs, ... Coolblue bundelt het allemaal, dus zeker aan te raden

Extra toelichting
Gemakkelijkste website om te kiezen, snelheid van leveren is uitzonderlijk en vaak ook de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WHdLeeuw 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorm assortiment, supersnelle levering. Handige website.

Service
Als er een keer iets aan de hand is, dan wordt het probleem ook opgelost.

Assortiment
Enorm breed assortiment.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue werkelijk aanbevelen. Het is duidelijk dat dit bedrijf er hard aan werkt om elke dag nòg beter te worden.

Extra toelichting
Zie toelichting hierboven. Ben al jaren vaste klant bij Coolblue. Heb één keer iets dat Coolblue tijdelijk niet kon leveren, elders gekocht. Had ik beter niet kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestelproces. Je vind snel de produkten die je zoekt.

Service
Je wordt frequent geïnformeerd over de stand van zaken mbt tot het bestel - en afleveringsproces.

Aanbeveling
Het is fijn dat je uit verschillende afleveringsmogelijkheden kunt kiezen. Thuis of zelf ophalen bij winkel in de buurt (als je er bijv. niet helemaal zeker van bent dat je thuis bent als de besteller komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk te vinden op de website.

Service
Snelle en professionele service

Assortiment
Werkelijke veel keuze!

Aanbeveling
Geen opmerking meer nodig.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen en je kan een gastaccount maken i.p.v. je in schrijven.

Service
Mijn pakket kwam super snel aan, ik had het pas een paar dagen later verwacht.

Assortiment
Echt gave snowboardkleding.

Aanbeveling
mooie spullen, goede service, hoge kwaliteit. redelijk prijzig maar het is het geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronnyVu 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ja,je zoek het online op ,besteld en klaar is kees

Service
ja,kreeg berichten dat bestelling verpakt is,nadien verstuurd is.leuk

Assortiment
daar heb ik echt eigenlijk niet naar gekeken.Ik wist wat ik zocht en heb mij daar op gebaseerd.

Aanbeveling
ja,zou het aanbevelen voor de snelheid,de info die je krijgt een vooral het gemak.je kan vanuit thuis bestelling doen.

Extra toelichting
vind het gemakkelijk,snel en het kunnen opvolgen vind ik leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kohen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle zoekfunctie

Service
kon volgens via mail en sms wat leuk is. Zelfs geleverd op zondag wat goed uitkomt.

Assortiment
Ik vond snel wat ik moest hebben om daarna nog wat rond te kijken naar andere aanbiedingen.

Aanbeveling
Mijn collegas gebruiken deze website inmiddels ook

Extra toelichting
snelle website, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site

Service
Goede informatievoorziening over je bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende krus

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andrea 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
easy to search for the product I wanted

Service
ordered on Saturday and delivered on Sunday! that is awesome! thanks.

Assortiment
found what I was looking for

Aanbeveling
great assortment, good prices and very fast delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Sasse 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis de benodigde artikelen bestellen.

Service
prima je kan het pakket zelfs volgen

Assortiment
divers

Aanbeveling
Snelheid en service prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Gielen 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen bij Coolblue is een plezier. Het gaat zo makkelijk dank zij een prima website.

Service
Zaterdag namiddag een printer besteld en zondag namiddag geleverd. Wat wil men nog meer en wat een service...

Assortiment
De keuze bij Coolblue is zeer groot. Men vind altijd wat men nodig heeft.

Aanbeveling
Online winkelen bij Coolblue raad ik aan al mijn vrienden aan, zeer zeker.

Extra toelichting
Ik heb deze printer nu 1 week en ben er zeer tevreden over. De installatie verliep vlekkeloos en hij was zo geinstalleerd. Print, kopieert en scant perfect. Ik ben zeer tevreden en zeker voor die prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon snel het product vinden

Service
Het product om 16uur besteld en volgende morgen om 11 uur bezorgd

Assortiment
Prijs product tevreden

Aanbeveling
Erg tevreden van aankoop

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stijnhognoul 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk alles in een winkel zonder het huis te moeten verlaten.

Service
Super service zoals we gewoon zijn van coolblue!

Assortiment
Heel uitgebreide keuze van alle soorten dingen. Heel makkelijk.

Aanbeveling
Beste online winkel voor mij

Extra toelichting
Makkelijk. Snelle service. veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jas 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen. Ook een goeie zoekfunctie.

Service
Snelle reactie van de klantenservice bij vragen. Op alle dagen bezorging en voor 23:00 besteld is de volgende dag al in huis!

Assortiment
Precies de producten die ik zoek. Coolblue heeft zelfs meer producten dan dat tweakers.net in hun vergelijken hebben staan.

Aanbeveling
Snel geleverd en goeie service!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelle 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via lijstje.nl door gelinkt. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Service
Direct duidelijkheid over levertijd en je kan het pakketje volgen.
En er zat nog allerlei extra's bij . Gratis !!!

Assortiment
Zal prima zijn. Ik ben voorzichtig begonnen, klein prijsje. So far so good!!

Extra toelichting
Gewoon goed en no nonsens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tripplepit 14-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Op zondagmiddag besteld. Levering beloofd de volgende dag; levering gevolgd: zondagavond aangekomen in Antwerpen X.
Pas dinsdagmiddag geleverd.
Paraplu systeem bij Bpost bij vraag naar inlichtingen. Na contact met CoolBlue beloofde info per mail niet gekregen :-((

Aanbeveling
Hun leveringsbelofte klopt niet

Extra toelichting
Leveringsbelofte (volgende dag) klopt niet. Ze moeten misschien uitkijken naar een andere pakjesdienst. Ervaring bij Bolcom met NL pakjesdienst is super. Nochtans levering in BE

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

marco 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De keuze is heel ruim, er staan veel klantbeoordelingen en de filmpjes geven net iets meer info.

Service
De service is echt goed. Ik geef een lager punt Door de servicedesk. Toen ik ze belde stonden ze me netjes te woord. Alleen de beloofde link met de oplossing is nooit aangekomen.

Assortiment
Heeeeeel ruim

Aanbeveling
Goede winkel ruim assortiment en hele leuke grote dozen waarin het pakket bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

luc santegoets 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
snel!

Assortiment
ruime keuze!

Aanbeveling
superwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remko 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo vanuit de luie stoel een bestelling doen

Service
Zeer snelle bezorging en je wordt constant op de hoogte gehouden van de status

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Top en dat voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vijfco 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk web site.
gemakkelijk te vergelijken

Service
super!!! heel vriendelijk
de levering was zoals beloofd
echt een aanraader!

Assortiment
heel veel keuze en verschilde merken aan verschillende prijzen

Aanbeveling
heel zeker en al gedaan ook!!

Extra toelichting
ik vond alles super! heel tevreden klant! bestelling geplaatst op zondag en maandagmiddag al geleverd. de leveranciers waren heel vriendelijk. hebben de oude machine meegenomen en de nieuwe apparaat aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonas Jordens 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service van coolblue is super echt geweldig. Je word van alles op de hoogte gehouden. De volgende dag wordt het zelfs nog geleverd een goedkoper dan andere websites. Deze website is een echte aanrader voor iedereen.

Assortiment
Op coolblue kun je echt alles kopen.

Aanbeveling
Super enthousiast

Extra toelichting
Ik vind het super goed het is zo goed da ik geen negatief punt kan bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kah 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere website, eenvoudig om te bestellen.

Service
Zondag bestellen, aan het eind van de maandagochtend geleverd. Goed op de hoogte gehouden van status bestelling.

Assortiment
Ik was op zoek naar een all-in-one-PC. Die heb ik gevonden, dat is dus niet het probleem. Het viel wel op dat andere (web)winkels meer van dergelijke PC's aanbieden

Aanbeveling
Alles bij elkaar ... top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arnold Gravesteyn 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk selecteren van gewenste producten. Je kunt zowel inloggen als vaste klant en als bezoeker. Dit is altijd wel fijn!

Service
Gewoon goede service, veel afleverpunten mogelijk. De dichts bij zijnde worden gelijk voor gesteld!

Assortiment
Veel, makkelijk en overzichtelijk. Veel selectie keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare en van alle gemakken voorzien. Snelle levering

Extra toelichting
Ben bezig met mijn inboedel, zou die 100 euro cadeaubon dus graag winnen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel vergeleken en gekocht!

Service
Dikke 10, volgende dag in huis

Assortiment
Keuze genoeg uit 42-60 inch

Aanbeveling
Snel en makkelijk geregeld, echt fijn!

Extra toelichting
Ga zo door Pieter & team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TI 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis,werk, school of waar dan ook(via mobiel) makkelijk bestellen.

Service
Goeie service, snelle levering. Bij problemen snelle response door klantenservice.

Assortiment
Wat je nodig hebt kun je der vinden. Erg breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke wegschop, alle eenvoudig en snel vindbaar.

Service
Ongelofelijk maar waar: zondagmiddag een wasmachine besteld. Maandag om 14.20 uur voor de deur, om 14.35 uur op de 2e verdieping geplaatst en aangesloten. En in die tijd ook nog de oude machine naar beneden gesjouwd en ingeladen. Fenomenaal!!!

Aanbeveling
Uitstekende webshop met dito service!! De prijzen zijn zeker concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is gemakkelijk te vinden, overzichtelijk en in deelgebieden onderverdeeld Dit vergemakkelijkt het zoeken naar het juiste produkt

Service
snelle reactie, steeds duidelijk makend hoever de status van mijn bestelling is. Prima

Assortiment
Grote keuze met reviews

Aanbeveling
Ik heb al allerlei apparaten bij Coolblue gekocht, de service, kwaliteit en keuzemogelijkheden zijn uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoK 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ervaar zelf maar.

Service
Dat merkt je gouw.

Assortiment
Heel soms kom je toch wat tegen!

Aanbeveling
Voelbaar Merkbaar beter t.o.v. Anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liliane bosman 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede website zeer oversichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
spijtig dat ik geen extra spoelle kan bestellen voor deze naaimacnine

Aanbeveling
heb reeds meerdere bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden van de producten dien ik aankocht goede kwaliteit

Extra toelichting
betrouwbare firma ik zal nog bestellen in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan De Preter 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik was heel tevreden over de service om het product te verkrijgen. Alles super vlot en snel. Om het terug te sturen blijkt dit niet zo evident. In de retourmail stond dat ik binnen de 24u zou gecontacteerd worden. We zijn ondertussen al twee dagen verder en nog steeds geen mail ontvangen. Hopelijk komt die snel en kan ik nog vijf sterren bijgeven. Met vriendelijke groeten
Jan

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Frank Mud 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Bezorging binnen 12 uur.
Meerdere mailtjes waarin de verwerking en verzending van de bestelling werd gevolgd.

Assortiment
Ruime keuze uit bladblazers

Aanbeveling
Duidelijk snel betrouwbaar

Extra toelichting
Ook fijn dat er een winkel in Groningen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Living Nature 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfekt in orde

Service
Geleverd zoals het hoort.
Pakket in goede staat, goed verpakt.

Assortiment
Veel producten van hetzelfde merk, dus de keuze was ok.

Aanbeveling
Voor ons alles perfekt, qua aflevering en ook het product

Extra toelichting
Ik zou zeker opnieuw bestellen via Cool Blue. Ik bestelde in de namiddag en s'morgens was het pakket al hier. goed verpakt, niks op aan te merken. Voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan maertens 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vrijdagavond om 23u30 besteld, 's anderendaags (zaterdag) geleverd. Prima.

Service
idem

Assortiment
alles was aanwezig

Extra toelichting
Alles goed behalve geen Nederlandse uitleg op pc. Alleen Engels, Frans, ........ maar geen Nederlands. Nochtans een veel gesproken taal in België, niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yanna 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht producten en je kunt een duidelijke vergelijking maken tussen producten.

Service
Contact gehad met de klantenservice via whatsapp. Probleem snel opgelost. Via telefonisch contact echter zeer lang moeten wachten (6+ minuten).

Assortiment
Divers en goede prijzen naar mijn mening! Snelle en kwalitatief goede bezorging. Had een telefoon met abonnement besteld.

Aanbeveling
Ik gebruik de site regelmatig en zal hem dus zeker aanbevelen aan mijn omgeving. Zeker wanneer iemand niet zo goed weet wat hij of zij wilt, dan kan hij/zij op deze site een goed overzicht krijgen en producten vergelijken met elkaar. De prijs is goed, dus koop ook vaak dingen via coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon even achter de PC overzichtelijk shoppen

Service
Ik werd van het begin tot het eind uitstekend op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling was.

Aanbeveling
Ik ben alleen maar positief dus dan is een 10 op zijn plaats

Extra toelichting
ik kom hier graag nog eens terug voor andere aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvM84 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met een paar muisklikken besteld!

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, zelfs op zondag. Alleen bleek zondag niet mogelijk in mijn gebied, waardoor ik niet thuis kon laten leveren en pas 3 dagen later mijn pakje op de post kon gaan afhalen. Nog steeds een snelle levering, maar als je overal "morgen" leest, is dat een kleine teleurstelling.

Aanbeveling
Heel gemakkelijk, veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

RocaMeth 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo makkelijk kiezen, bestellen, afspraak maken en in ontvangst nemen. Super service!

Service
De beste service van alle online webshops!

Assortiment
Iets hippere accessoires, dat is nog het enige wat ik niet bij jullie afneem.

Aanbeveling
Ik stuur iedereen door naar Coolblue!

Extra toelichting
Blijft een super online winkel! Goede en snelle service. De Twitter helpdesk is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HBH van Tiel 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk helder eerlijk

Service
geleverd zoals beschreven

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Op de site staat duidelijk beschreven wat er wel bij hoort en wat je extra moet bestellen.

Extra toelichting
Bij bol 5 euro goedkoper zonder montage kit a 20 euro dus uiteindelijk 15 euro duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk en snel te bestellen

Service
's avonds om half elf besteld
's morgens om half 10 bezorgd

Assortiment
uitgebreid asortiement

Aanbeveling
ik heb de laatste maand 2 artikelen besteld
beide voldoen aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulo 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Easy website

Service
Great 1 day delivery

Assortiment
Good variety

Aanbeveling
Cool shop! Didn't make me blue

Extra toelichting
You did make me smile

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het past goed om de telefoon heen, rekt niet, voelt lekker en zacht in de hand. De knopjes zijn goed te gebruiken.

Service
Zondag avond laat besteld, toch zondag ochtend nog in huis!

Assortiment
Veel keuze voor elke telefoon

Aanbeveling
Handig en wat je hier niet kan vinden is niet te koop

Extra toelichting
Vele hoesjes gehad, maar deze, ook al is het duurder dan normaal. Is het waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SaraDeWulf 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk info op site, waardoor keuze makkelijk te maken is

Service
Dag na bestelling levering ontvangen via post, heel handig

Assortiment
Ruim keuzeaanbod

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cle 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's Avonds laat besteld, volgende dag geleverd!

Service
Oude wasmachine werd gratis de trap af getild en afgevoerd, de nieuwe loeizware Miele de trap op en netjes aangesloten! Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolasj 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is eenvoudig bedienbaar en helder. Een bestelling plaatsen is toegankelijk.

Service
De naverkoopdiensten verlopen in principe behoorlijk vlot. Het terugneemsysteem is steeds goed verlopen bij kennissen van mij. Ik deed er nog geen beroep op.

Assortiment
Dit kan nog uitgebreid worden, ik kwam nog wel zaken tegen die ik niet terugvond.

Aanbeveling
Ik ga het veel meer gebruiken en hoop anderen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joop valk 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen problemen ondervonden en dat is voor ouderen (83)
al heel wat!!

Service
geen omkijken naar, alles overkomt je!!

Assortiment
reputatie van bedrijf zorgt voor een ruim assortiment

Aanbeveling
het gemiddelde van vorige antwoorden

Extra toelichting
geen reden om elders te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M25 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Superduidelijke website

Service
Laten je niet te lang in de wacht staan als ze iets niet weten, maar bellen terug (binnen 10 minuten)

Assortiment
Wat wil je nog meer onder een dak?

Extra toelichting
Niet voor niets beste Klantenservice van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AirPad 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering en goede updates per email!

Assortiment
Alles onder een dak

Aanbeveling
Prima zaak. Te vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg makkelijk met bestellen en erg duidelijk allemaal.

Service
Goed en snel.

Assortiment
Ruim aanbod van alles.

Extra toelichting
Goede online shop,makkelijk met inloggen en bestellen. Fijne en snelle levering. Komen bezorg afspraken goed na!! Kortom ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tommios1 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kan het overal en nergens laten bezorgen, kan zelf de bezorgdag kiezen.

Service
Gratis verzending, gratis retournering. vanaf bepaald bedrag alle betaalmogelijkheden gratis (incl. rembours)

Aanbeveling
Beste webwinkel die bestaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetbeed 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
.

Service
snelle (gratis) levering, uitstekende berichtgeving rondom de levering.

Assortiment
alles overduidelijk gerangschikt in de verschillende webshops

Aanbeveling
helemaal top, de hoeveelheid producten en de totale service rondom levering. Tevens vaak goede aanbiedingen

Extra toelichting
Zie bovenstaande, heb er verder niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews