coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vic 14-10-2017 Via de website gekocht

goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben goede prijzen en de levering is , snelle levering is zeer snel. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JA 14-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website. Een snelle levering en keurig netjes verpakt. Ik kan deze webshop bij iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Glijn 14-10-2017 Via de website gekocht

Wat een plank !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue...ik ken weinig online webshops die beter zijn...
Van kiezen (top 10, de best verkochte, of prijs sortering) tot bestellen.
Alles werkt en voelt klantvriendelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-10-2017 Via de website gekocht

Mooi simpel en makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een simpele site,
elke dag een goede prijs
Voor ieder besteld.

Morgen al in huis.
Dat allemaal op gemak.
De haiku is af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 14-10-2017 Via de website gekocht

Goede website, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben met name enthousiast over de zoekmogelijkheden op de website in combinatie met een uitgebreid assortiment. Verzending gaat altijd supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion van de Snepscheut 13-10-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed uitgebreid en het is gebruiksvriendelijk. Ik heb snel kunnen vinden wat ik aan het zoeken was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 13-10-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nooit geen problemen!
Levering en product is wat je verwacht er krijgt.
Ook retourneren is goed geregeld.
Snel en professioneel advies over product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep1993 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goeie levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor coolblue omdat ze het goedkoopste waren met het Artikel en het snelste konden leveren. Echt een top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, voor een mooie prijs. Snelle en accurate levering. Retourservice is duidelijk en goed. Zal daar beslist vaker iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roeitrainer 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima service, prima apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel duidelijk, de afhandeling is super. Stap voor stap kun je je aankoop volgen en alles wordt volgens afspraak afgehandeld 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd daags na bestelling geleverd zoals beloofd! Ik ben vooral tevreden over de snelle service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 13-10-2017 Via de website gekocht

Goeie ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op Voorraad, als enige. Super snelle levering. Goeie communicatie, erg laagdrempelig. Was mijn 1e bestelling, goed bevallen. Prijs gelijk met andere aanbieders, kan misschien net ff iets scherper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 13-10-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne winkel, waar veel keuze is en waar je de producten met elkaar kunt vergelijken. Tot 23:59 bestellen betekent de volgende dag in huis, super fijn! Als het kan, bestel ik graag bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieke de Bruijn 13-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar van begin tot eind

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit bedrijf doet wat het beloofd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de order. Duidelijke uitleg bij levering, vriendelijke jongens. Je doet ertoe als klant en dat voelt goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lucloe 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Miele wasmachine besteld (3 de verdieping, zonder lift)
Zonder problemen boven gebracht,aangesloten en oude machine
meegenomen.
Vriendelijke personen, gaven nog wat goede raad voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant 13-10-2017 Via de website gekocht

prima en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
tegenwoordig niet meer de allergoedkoopste zoals vroeger, maar wel betrouwbaar en een prima service en snelle flexibele levering

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hazenberg 13-10-2017 Via de website gekocht

Goed en eerlijk bedrijf met een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld, Zondag geleverd. Waar vind je dit? Eerste set was na 3 dagen gebruik toch niet helemaal wat ik er van verwachtte. Gebeld en gelijk werd er geregeld via de mail dat ik de papieren in huis had voor het kosteloos retourneren. Gelijk een andere set besteld welke de volgende dag al op de mat lag. De nieuwe set is wel wat ik wilde. Kortom, een bedrijf met een groot assortiment en een geweldige service. Ook mijn laptop heb ik dit jaar bij hun gekocht. De ervaring van die aankoop heeft me doen besluiten om weer bij Coolblue te kopen. Zal zeker niet de laatste aankoop zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 13-10-2017 Via de website gekocht

wat een snelheid, zondagavond besteld en op maandag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed, op zondagavond besteld en op maandag al in huis. Was nog in de aanbieding ook!! Wat wil je nog meer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Gabriner (Abcoude) 13-10-2017 Via de website gekocht

Levering op zondags, retourregeling op kosten van Coolbue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld, zondag (!) overdag geleverd! Buitengewoon aangenaam contact met klantenservice die een snel een soepele retour gereld hebben, altijd op kosten van Coolblue.
Alles steekt kop en schouders boven andere online sellers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 13-10-2017 Via de website gekocht

Snel, vriendelijk en keurig geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en makkelijk met goede uitleg over de producten. Je geeft je voorkeuren in en komt dan op jouw favoriete product of producten uit, echt super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Wijnen 13-10-2017 Via de website gekocht

Hele goede service en hele goede uitleg ben er erg blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shoppen bij coolblue is geweldig goede service goeie informatie snelle levering en ook een prima kwaliteit aan producten alleen deze week een koelvries combinatie en een dyson stofzuiger al gekocht ben zeer tevreden en prima verpakt aan huis gebracht dit is en blijft mijn winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans de Wit 13-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind het fijn winkelen bij dit bedrijf en zijn nog goedkoop ook. We kunnen hier van alles vinden, voor iedereen wel aantrekkelijk gemaakt, lijkt me

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 13-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagmiddag een telefoon besteld en zondag bezorgd. Bleek deze niet geschikt te zijn voor kabel telefonie. Gebeld en binnen 2 minuten kreeg ik een retour formulier en ben ook meteen geholpen om een juiste telefoon uit te zoeken. Deze is de volgende dag bezorgd.
Heb de verkeerde retour gestuurd en ben netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakketje retour is gekomen. Mijn geld kreeg ik de volgende dag al teruggestort. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvT 13-10-2017 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen op site was makkelijk, overzichtelijk en snel.
Ook de levering was snel, precies te tracken en zeer kundige en aardige bezorgers.

Reageer

Nikita 13-10-2017 Via de website gekocht

super snel...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zo fijn als je 's avonds op de bank een bestelling doet en je het de volgende dag al in huis hebt... netjes verpakt...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Eemers 13-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig alles. I Like the humor. You guys kill me.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Well asking a lot now. But I like the bold humorous way you go. It would be a disaster if you falter in any way. No worries. Best ever. You guys got all bases coverered.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Algemene score

10,0
Koop er erg graag. Goed advies en geen problemen bij eventueel retour.
Alles onder een dak en zeer vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 13-10-2017 Via de website gekocht

Wat een service...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige levering. Wasmachine kapot, altijd op het verkeerde moment. Gelukkig bij Cool Blue een ruime keus. Goede product omschrijving en goede vergelijk mogelijkheden. De levering was super. Op de minuut nauwkeurig voor de deur. Binnen 10 minuten alles aangesloten en de oude machine weer ingeladen. Na nog een duidelijke uitleg én een paar tips waren ze al weer op weg naar de volgende...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de bestelling geplaatst te hebben, direct bevestiging ontvangen. Enkele tijd later ook meteen een bevestiging dat de producten verstuurd waren en nóg even later ook netjes een track & trace mogen ontvangen. 's ochtends besteld en 's avonds meteen in huis en geïnstalleerd! Top!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gebruiksvriendelijk. De spullen worden snel geleverd. Nog nooit meegemaakt dat er iets aan mankeerde. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-10-2017 Via de website gekocht

AEG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur mijn bestelling binnengekregen. De bezorgers stellen zich netjes voor, zijn vriendelijk en hadden de wasmachine snel op z'n plek staan. mijn droger hebben ze erop geplaatst omdat ik dat in mijn eentje niet kan. Topservice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didi 12-10-2017 Via de website gekocht

Vlugge en gratis levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende malen bij Coolblue besteld en ben heel tevreden van de kwaliteit, prijs en levering van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbr 12-10-2017 Via de website gekocht

alles tiptop in orde,van opzoeken tot de bestelling thuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kan niets bedenken om bij dit bedrijf niks te bestellen.
van opzoeken tot en met bestelling thuis afleveren dik in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 12-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via vrienden over de goede service van Coolblue gehoord , dus toen ik een droger moest hebben gelijk even gekeken op de site en een nieuwe gevonden.
Precies volgens de afgesproken tijd ( de volgende dag ) werd hij afgeleverd door twee vriendelijke en behulpzame bezorgers ( de oude droger namen ze weer mee )
Ik ben zeer tevreden over de service en de droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 12-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van mijn Fresh 'n Rebel Lace Wireless oordopjes was één oordopje kapot (gaf geen geluid). Ik heb vervolgens heel gemakkelijk op de website een reparatieverzoek ingediend. Ik heb er voor gekozen om het product naar de winkel te brengen, want die was voor mij dichtbij. Ik was snel aan de beurt en overhandigde het product. De medewerker was vriendelijk en toonde interesse. Waarschijnlijk was er sprake van een draadbreuk. Ik kreeg de volgende ochtend al een mailtje dat ik een compleet nieuw product kon ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISV 12-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat er zo'n snelle levering is en een handige website om dingen uit te zoeken. Bestelling daarom snel geplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 12-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, kort voor levering n telefoontje. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over het produkt. Mailtje over de geplande levertijd. Je hoeft niet de hele dag in huis te blijven wachten. (Bij Media Markt heb je dat wel, die werken samen met Post Home Extra....... Echt slechte ervaring mee). Ik hoef niet meer na te denken over een leverancier, dat wordt Cool Blue. Ook fijn dat ze kort voordat ze bij je komen afleveren, telefonisch contact met je opnemen. Echt super. Raad het iedereen aan. :-)
Hele aardige medewerkers.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 12-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging perfect wat betreft bestellen en leveren. Bij Coolblue was het op voorraad in tegenstelling tot andere winkels/webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivina 12-10-2017 Via de website gekocht

Niets is teveel om een tevreden klant te hebben

Algemene score

10,0
Ondertussen kocht ik al enkele, zeer uiteenlopende producten bij Coolblue en was ik al een paar keer in de shop in Antwerpen. Het blijft me verbazen op welke ontzettend vriendelijke en professionele manier ik hier geholpen word. Een voorbeeld voor menig anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 12-10-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige jongens van Cool Blue! Om 8.30 een wasmachine 2 verdiepingen omhoog sjouwen én hem al draaiend achterlaten. Helemaal blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silas vd meulen 12-10-2017 Via de website gekocht

Is dit nodig? ze zijn gewoon de beste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is fantastisch, snel, leuke levering en alles klopt gewoon. Het uitzoeken op de site super duidelijk omschreven allemaal ik heb er niet meer woorden voor dan subliem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 12-10-2017 Via de website gekocht

Super snel en zeer correct en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag een wasmachine besteld, maandag al geleverd. Zeer correcte en vriendelijke chauffeurs, fijn dat de klant continu op de hoogte gehouden wordt dmv mail, sms en een telefoontje dat ze binnen 10 minuten bij je zijn!!!! Kan niet anders zeggen dan super, super, super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda van Bourgonje 12-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede servisys

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk via telefoon ,geholpen aan nieuwe factuur .Ik was het kwijt en heb n nieuwe mail gekregen .Het was n hele geduldige vriendelijke man die mij hieip .Top hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joos 12-10-2017 Via de website gekocht

Komt belofte na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen uit bij CoolBlue, omdat ons produkt hier een actie betrof en dus goedkoper was dan op andere sites. We hebben zelf tijd van bezorgen aangegeven en het artikel werd precies in deze tijdzone bezorgd. Zijn zeer tevreden over het produkt èn de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan 12-10-2017 Via de website gekocht

Een goede en nette verpakking geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede shop.
En goed overzichtelijk en een goede uitleg van het product met kort filmpje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 12-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling binnen een dag ontvangen. Zeer correct, supersnel en erg tevreden. DE bestelde printer met bijbehorend inkt werkt naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jwvanwijngaarden 12-10-2017 Via de website gekocht

Gewoon prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop hier vaker omdat het de volgende dag bezorgd wordt. Ook de prijzen zijn vrijwel altijd in orde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V 12-10-2017 Via de website gekocht

Goede producten en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en de productspecificaties zijn duidelijk. Ook staan er veel recensies van andere klanten zodat je goed kunt vergelijken.

Wanneer je vragen en/of problemen hebt, is de klantenservice goed bereikbaar en reageren heel adequaat. Prettige en oplossingsgerichte service met een hele snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van Snek 12-10-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag avond rond 22:00 besteld en de volgende dag om 12 uur ging de deurbel en was mijn pakketje binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 12-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's avonds voor 23:00 besteld, volgende dag geleverd wordt echt nagekomen. Op de site wordt duidelijk aangegeven als iets niet op voorraad is. Dat maak je wel eens anders mee. Heb je betaald en al en dan wordt het pas dagen later geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews