coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boland 21-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk en geeft diverse mogelijkheden om te kiezen voor een bepaald product. Je kan mooie vergelijkingen maken. De aflevering was perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 21-01-2018 Via de website gekocht

Snel, goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting over producten, snelle levering, goede communicatie, fijne website...kortom topers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bo 21-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare kwaliteit producten, goede klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een miskoop gedaan bij coolblue. Zijn uitgebreid en overzichtelijk in de productinformatie en verkopen alleen kwaliteit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super! 21-01-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele vriendelijke jongens! Bellen van te voren even dat ze er bijna zijn, brengen het naar boven en laten zien dat het allemaal werkt. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 21-01-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat er extra informatie wordt toegezonden door productspecialist.
Overzichtelijke bestelling, mailing en bezorging.
Vriendelijke toon in communicatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-01-2018 Via de website gekocht

Was verrast door de levering op zondag, geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volledig naar wens. Ik kon meteen op mijn vrije zondag aan de slag met ons nieuwe apparaat dat volledig aan de verwachting voldeed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lep 21-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoef niet uit huis en de ander morgen is het in huis
Ook de prijs kwaliteit is perfect ten opzichte van ander webshops

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia 20-01-2018 Via de website gekocht

Top bezorgers met geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke, duidelijke site. Ik miste alleen de vergelijkfunctie. De wasmachine werd op tijd geleverd door hele vriendelijke medewerkers en de machine is gebruiksklaar achter gelaten en de oude wasmachine meteen meegenomen. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manjo Posthumus 20-01-2018 Via de website gekocht

Bezorgen goed geregeld

Algemene score

9,0
Uitzoeken makkelijk bestellen makkelijk betalen makkelijk.
Het bezorgen kun je makkelijk volgen en dan nog een vriendelijk telefoontje We komen eraan. Het oude apparaat wordt meegenomen. Service zeer goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.M Weber 20-01-2018 Via de website gekocht

Coolie Blue-ie is geweldig

Algemene score

10,0
Goede snelle en correcte levering ,vriendelijke medewerkers.
Berichten per mail en 06 zijn accuraat.
Komen hun afspraken na

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie 20-01-2018 Via de website gekocht

alles zoals gezegd wordt.Prima !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gebracht en aangesloten.Oude meegenomen.Nieuwe een deel moeten demonteren om in de kelder te krijgen maar niets was teveel.Perfecte service.Volgende keer weer bij coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 20-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling leek in eerste instantie fout te gaan, ik had al wel betaald maar de bestelling bleef in mijn winkelmandje, maar na contact met de klantenservice ( waarbij je kunt kiezen voor een wachtmuziekje! of niet) is alles zeer goed geregeld en kwam mijn bestelling ook snel de volgende dag in de brievenbus. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie1972 20-01-2018 Via de website gekocht

Hun service is geen toeval!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste ervaring met CoolBlue: perfecte communicatie tijdens het bestel- & leveringsproces, dolenthousiaste en supervriendelijke CoolBlue-medewerkers die het product kwamen bezorgen en met alle geduld en zorg uitleg gaven. Vast eenmalig dacht ik?! Nee hoor, met de 2e keer dezelfde geweldige service ervaren. Dat is beslist geen toeval. CoolBlue, you make my day!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en kwaliteit zoals beschreven

Algemene score

10,0
Product identiek aan de beschrijving volgens de technische fiches. En, snelle levering. Heel goed , doe zo verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RIchard 20-01-2018 Via de website gekocht

Niet alleen de goedkoopste maar ook prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld, geen verzendkosten en voor mijn iPhone ook nog de goedkoopste aanbieder. Prima communicatie na het bestellen en de volgende dag stipt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Metteson 20-01-2018 Via de website gekocht

geweldig, in 24u een nieuwe wasmachine, op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat fijn dat er zelfs op zondag wordt bezorgd! daarnaast allerlei merken voor een prima prijs. De bezorgers waren nette jongens en hebben de oude wasmachine weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van Bekhoven 20-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een htc vive gekocht(vr-bril). Deze kwam binnen 2 dagen binnen, van te voren wist ik precies hoe laat de bezorger zou komen. Erna een vriezer gekocht, en precies hetzelfde verhaal. En ze vrachten de vriezer naar de eerste verdieping en namen alle verpakkingsmaterialen mee, echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-01-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Goede verkooer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service uitstekende verkoper (juliette) mooie winkel veel personeel. Allemaal vriendelijk. In 1 woord top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keeldar 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd bezorgde door twee super vriendelijke heren . Oude wasmachine meegenomen , nieuwe aangesloten en alles keurig uitgelegd . Nog nooit zo makkelijk iets gekocht en wat ook allemaal volgens afspraak ook zo is afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 20-01-2018 Via de website gekocht

Top service! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website, keuze, levering, betaling PERFECT! Product voldoet geheel aan onze verwachting! Zeer aan te bevelen!

Reageer

Rene 20-01-2018 Via de website gekocht

Cool blue stelt zwaar teleur

Algemene score

1,0
Cool blue maakt mooie beloftes dat ze direct de volgende dag leveren, mooi niet dus!
Tv en muurbeugel bestelt en alleen muurbeugel geleverd.. vervolgens moet je heel lang aan de telefoon uitleg geven, maar oplossingsgericht wordt niet gedacht.
Als ik dezelfde tv nu zou bestellen dan wordt deze de volgende dag geleverd, maar mijn televisie kan om onduidelijke redenen morgen ook niet geleverd worden. Onacceptabel! Je kunt beter bij media markt bestellen, heb ik alleen maar positieve ervaringen mee.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Rene,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij kunnen inderdaad de volgende dag leveren. Dat betekent alleen niet automatisch dat wij direct een nieuw exemplaar de deur uitdoen, wanneer er iets misgaat. Wij balen heel erg dat je zo teleurgesteld bent, maar wanneer er iets misgaat is er wel een pakketonderzoek nodig. Anders leveren wij dadelijk 2 exemplaren van een product en als dit op grote schaal gebeurd, dan hebben we dadelijk een veel kleinere voorraad en veel ophaalopdrachten.

Wij snappen helemaal dat een consument iets direct opgelost wilt zien worden, maar doordat er ook veel mensen zijn die frauderen( U niet natuurlijk) zijn er bepaalde procedures in het leven geroepen.

Zou u ons het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen sturen?

Onze oprechte excuses voor al het ongemak en nogmaals dank voor het moeite nemen voor het schrijven van de review.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Bob 20-01-2018 Via de website gekocht

Dikke prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 3 minuten besteld, volgende dag al in huis, en binnen 10 minuten aangesloten. Snelle service met een glimlach, vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miou 20-01-2018 Via de website gekocht

Synology NAS DS216, goed apparaat, maar...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De NAS DS216 aangeschaft vanwege RAID 1. Maar de NAS had een eigen RAID-formaat, welke ik niet wilde en welke ook niet makkelijk weg wilde. Dan moet je eerst een online-account aanmaken en daar had ik ook geen behoefte aan.
Via de helpdesk van Synology nog wat informatie ingewonnen maar die hebben me op het verkeerde been gezet met hun antwoorden.
Na veel uitproberen en een andere benadering dan de helpdesk opgegeven had, is het TOCH gelukt het rare Synology-format te verwijderen en een normale RAID1 in te stellen.
Het apparaat werkt naar behoren. Jammer dat de "hulp" van de helpdesk van Synology me op het verkeerde been heeft gezet. Dat was nodeloos tijdverlies.
Het ligt niet aan de winkel Coolblue. Wel hadden ze wat duidelijker mogen zijn dat een RAID1 niet zomaar een RAID1 is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hay 20-01-2018 Via de website gekocht

Mijn luchtbevochtiger gaf de geest..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn luchtbevochtiger gaf de geest en ik kan hem eigenlijk geen dag missen. Opgezocht of Coolblue deze op voorraad had en hoe snel ik deze kon verwachten als ik die bestelde.
Hij zou de volgende dg voor twaalf uur bij mij afgeleverd worden. En zo was het ook. Snelle levering en ook nog gratis thuis bezorgd voor een redelijke prijs. Ik krijg nu weer de lucht die ik graag inadem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 20-01-2018 Via de website gekocht

Wenst u goede service? Coolblue is dé aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht reeds diverse producten. Altijd was de bestelling, levering, perfect en verzorgd! Van kleine tot grote producten! Ik mocht al ervaren hoe de besteldienst van Coolblue zelf met de glimlach komt leveren. Heel vriendelijk, veel vakkennis. Super gewoon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han 20-01-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
levering komt volgens afspraak na, perfect op tijd besteld op tijd geleverd.
prijs kwaliteit ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft altijd een goede sevice ben hartstike blij met mijn producten en snelle bezorging top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg van klantenservice en eenvoudig bestelproces!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar hiervoor krijg je ook wat terug. Een klantenservice die verstand van zaken heeft en je oprecht probeert te helpen. Daarnaast werkt het bestelproces zeer eenvoudig en wordt je van elke stap op de hoogte gehouden. Ook duidelijke voorwaarden over het product, betaling en eventueel retour bij niet tevredenheid. Kortom een hoog serviceniveau, duidelijke omschrijving van producten, kwalitatief goede producten en weten waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 20-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed service, snelle service, overzichtelijke website, begrijpelijk, ook voor de niet zo digitale mens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 20-01-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

10,0
Maandagmiddag besteld en dinsdagochtend op tijd bezorgd. Product was goed verpakt en zag er netjes uit. Fijne winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-01-2018 Via de website gekocht

Goed product ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de site goed product ontvangen en voor 5 euro meer de zelfde avondt bezorgt TOP 🖒

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, vriendelijk vakkundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website duidelijk met goede informatie. Is het lastig zoeken kan je bij de aanbevelingen kijken of persoonlijk contact opnemen. En een super snelle levering! Vlak voor 24.00 uur besteld hadden het volgende ochtend voor 10.00 uur al in huis inclusief vakkundige aansluiting door vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik B 20-01-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf! Altijd tevreden met mijn aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles voor een lach maken ze altijd waar. Supersnelle en goede levering. Prima service en leuke communicatie. Zelfs leuke slogans op de factuur. Ook al een een product gehad dat defect ging en dat is prima afgehandeld door Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 20-01-2018 Via de website gekocht

makkelijk te bestellen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is heel makkelijk om een product bij hun te bestellen, in het winkelmandje, betalen en het product is zowat in huis, je kan ook zelf kiezen of het het overdag of in de avond wil ontvangen, helemaal gratis. ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoon 20-01-2018 Via de website gekocht

ouderwets goede en nette service van A tot Z

Algemene score

10,0
Vanaf mijn eerste contact met Coolblue via de telefoon en ook de hele bestel procedure verliep op rolletjes stuk voor stuk vriendelijk en netjes en voor een hele goede prijs.
Waar ik helemaal door ben verrast was dat er niet nog eens een zogenaamd service of installatie pakket bij kwam maar dus gratis is .
In mijn geval is de nieuwe wasmachine netjes geplaatst en gestabiliseerd en aangesloten en uitgeprobeerd.
Ook de nazorg is gewoon heel netjes te noemen en mede daarom kom ik in de toekomst graag weer terug en kan en durf ik gerust iedereen Coolblue aan te bevelen.
Een grote pluim voor echt iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TC 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie, snel bestelproces en goed verpakte zending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over product en accessoires, snel bestelproces met duidelijke actuele terugkoppeling van vorderingen en goed verpakte zending

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitrogino 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering correcte prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en in combinatie met Mobile Vikings deals ook bij de beste deal qua prijs. Goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 20-01-2018 Via de website gekocht

Super Snelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb alleen nog maar goede ervaringen met Coolblue zowel met retourneren als met het aanschaffen van producten zijn zeer behulpzaam. Ook op social media krijg je snel een reactie bij vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 19-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een smartphone gekocht en die was de andere dag al in huis, een prima website. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging heel soepel. Hele goede service. Ze berichten wanneer ze komen, ook nog een keer een half uur van te voren. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimeltje 19-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en betrouwbaar. Keuzehulp is handig en gemakkelijk in het gebruik.
Ooit ging een apparaat kapot, lang na de garantietermijn, ik kreeg per ommegaande een nieuw exemplaar! Waarde was ongeveer 300 euro, ik vroeg nog of het geen vergissing was. Nee hoor, service!
Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 19-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Algemene score

10,0
De vaatwasser (met besteklade) werd de volgende dag gratis geleverd, aangesloten en een oud toestel werd meegenomen. De communicatie via e-mail en een telefoontje was duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 19-01-2018 Via de website gekocht

Levering loopband

Algemene score

6,0
Heb via Coolblue een loopband gekocht omdat zij adverteren met levering tot 4e verdieping. De loopband moest in de slaapkamer komen (1e verdieping) maar eenmaal voor de deur blijkt het een drempel levering te zijn.
Gelukkig konden de 2 bezorgers mijn punt begrijpen en hebben ze de loopband netjes in de slaapkamer gezet om mij uit de brand te helpen.
Check dus goed voor levering waar ze het product gaan neerzetten bij levering !!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul van Dun 19-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima jongens die hebben geholpen. De droger werd op zolder gezet en aangesloten én de oude droger werd meegenomen.
Twee dagen later kregen we een kaartje met de felicitatie voor onze dochter. Ze hadden de slingers die dag zien hangen.
Complimenten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-01-2018 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enige winkel nog in Nederland (web of fysiek) die nog ouderwets uitstekende service geeft
Klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze brandmelder was stuk, tsja daar zit je liever niet zonder. Voor 15:00 uur bij coolblue smartwares koppelbare rookmelders gekocht en om 19:30 uur had ik ze binnen. Top service en ook nog een super vriendelijke bezorger aan de deur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirgi 19-01-2018 Via de website gekocht

Net een echte winkel, waar aandacht voor je is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen, ze hebben geduld en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden. Je bent geen nummer voor ze, maar een echt mens

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 19-01-2018 Via de website gekocht

Elke keer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al verschillende keren producten gekocht. Ik ben elke keer tevreden: de prijs, de website, de levering, ... Een fijne ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van den bergh 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, beleefd behulpzaam, gemak van besteelen en betalen. Kortom wat zoeken we nog bij andere handelaars

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 19-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen echt in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laat ik beginnen met mijn enige minpunt, de website vind ik wat onoverzichtelijk.
Verder is het bestellen en betalen snel en makkelijk. De bevestiging ligt meteen in de inbox en ook de verzendbevestiging volgt dezelfde dag nog (incl. track&trace). Het pakketje komen ze de volgende dag al brengen. Mijn gekochte item was zeer goed verpakt. Betrouwbare webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews