coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert-Jan 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze bellen een 30minuten voor het leveren van de producten aan huis dat vindt ik zelf toch wel heel fijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 03-06-2018 Via de website gekocht

goede sirvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en duidelijke website snelle levering daar is niks op aan te rekenen ga er de volgende keer weer naar toe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teunisse 03-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind het leuke site en je krijg ook een vidio voor tips en veel produkten voor een leke prijs te veel om optenoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 03-06-2018 Via de website gekocht

Dik te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals beloofd de dag erna bezorgd.
Zelfs als je op zondag besteld.
Site is goed overzichtelijk en rewviews

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick 03-06-2018 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger besteld, Volgende dag alles aangesloten en oude retour! Constant op de hoogte waar de chaffeur zat via SMS (website liep achter)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 03-06-2018 Via de website gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaak goedkoper en gratis thuisbezorgd. Product kiezen en dan oriënteren op het net. Cool Bluetooth vaak voordelig en snel thuis. Ook op zondag. Je hoort keurig per e-mailadres hoe laat zodat je de dag kunt indelen. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 03-06-2018 Via de website gekocht

Top service, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine was echt super snel geïnstalleerd. Gezellige jongens, duidelijke uitleg en ook perfect volgens de afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 03-06-2018 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering nette bezorgers oude kast mee genomen + verpakkingsmateriaal
Dik tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 03-06-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk en snelle correcte levering, altijd op de voorafgesproken tijd geleverd gekregen, écht een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Everdink 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede telefonische voorlichting en alles geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke uitstraling goede website, vriendelijk te woord gestaan, Orderbevestiging binnen 5 min in je mail. vervalt automatisch na 5 dagen. Geen gezeur dus. etc etc .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg van het product en goede prijs
Doen wat ze beloven , om 23.00 besteld en volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AP 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld, maandag in huis. Top!
Goede weergave van het product op de site. Ook concurrende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prkorsloot 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, typisch CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag begaf mijn koelbox in de auto het, net bij de hittegolf en aangezien ik veel uren in de auto zit, vind ik dat een must voor mijn levensmiddelen. Ik koop veel van mijn electronica en dergelijke artikelen bij CoolBlue, dus voor mijn type koelbox ook daar gekeken en gevonden. Om 14.00 uur besteld, 's avonds 21.30 in huis en vrijdag weer koude flesjes in de auto. Superservice, iedereen aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Smit 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel dikwijls diverse producten gekocht bij Coolblue
Makkelijk te bestellen en hebben altijd een goede product omschrijving (reviews)
Altijd een vlotte levering, keurige vriendelijke bezorgers, altijd behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs - kwaliteit
binnen de 24 uur geleverd
easy banking
overzichtelijk website
makkelijke zoekfunctie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top website 03-06-2018 Via de website gekocht

betrouwbare website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een website die nakomt wat beloofd is, bovendien bieden ze kwaliteitsvolle goederen aan
aan een redelijke prijs en leveren zelfs op zondag wat al zeker een goed punt is zo kun je onmid-
dellijk van je bestelde waren genieten en hoef je niet te wachten tot na het week-end.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 03-06-2018 Via de website gekocht

super winkel en personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
telefonisch super geholpen
men weet waar men over praat en geeft super advies en zoekt ongevraagd al uit of je sommige accessoires die je al hebt op je nieuwe tv kan gebruiken , scheelt weer in de portemonnee.
bezorgers ook super aardige gasten en 65 inch tv netjes boven gebracht zonder morren.
achter af een hand geschreven kaartje in de bus van de verkoper , geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jenniskens 03-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1. Het artikel was hier het goedkoopst
2. Levering binnen 1 dag
3. Ken Coolblue van eerdere leveringen en ik weet dat ze een goede service hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 03-06-2018 Via de website gekocht

Alles is goed en service ook goed. Beter kan het niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben over Coolblue heel tevreden. Tips, service en over min- & pluspunten bij de producten is geweldig, het is goed om te weten waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kim van Elst 03-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, s'avonds een mailtje hoe laat ze zouden komen, half uur van te voren een smsje dat ze over ongeveer half uurtje er zouden zijn en kwartier van te voren belden ze nog op. Zeer vriendelijke jongens, kwamen zich eerst netjes voorstellen, ik heb dit wel eens anders meegemaakt bij een ander bedrijf. Scheldend, tierend door mijn huis en alles rakend met de wasmachine wat ze maar konden raken.....Dit was dus een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Blok 03-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en altijd goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne overzichtelijke website. De leveringssnelheid ernaar ik altijd als heel goed en wanneer er iets fout haat, of je meer informatie wil is de service uitmuntend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heike Platteau 03-06-2018 Via de website gekocht

Een top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al enkele jaren klant, nog nooit is 1 x iets fout gegaan! Super service, correcte afspraken, overzichtelijke website met véél info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie kappert 03-06-2018 Via de website gekocht

aanschaf koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag gebeld morgen in huis waar heb je dat nog.mooie overzichtelijke site
snelle service fijne bezorgers hebben het alleen een beetje moeilijk met het verstaan van het achterhoekse accent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robk 03-06-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met goede zoek mogelijkheden. Snelle bezorging, makkelijk betalen en (tot nu toe) goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 03-06-2018 Via de website gekocht

Fijne website, duidelijke beschrijving snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website, duidelijke beschrijving, snelle levering. Prettig dat er filmpjes over producten op de website staan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 03-06-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijke website. Ruime keuze, niet duur en snelle levering. Goede product omschrijving en 7 dagen per week bezorging. Gratis levering en voor een klein extra bedrag leveren ze je product nog dezelfde dag als je voor 15uur besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 03-06-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig aanbod en snelle, vakkundige levering op de afgesproken tijd. Deskundige monteurs hebben alles goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website, grote keuze, snelle afhandeling, uitstekende informatie mbt levering en zeer vriendelijk personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johny verbeke 02-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn Garmin hartslagmeter was kapot.
Binnen de 2 dagen geleverd, zodat ik vlug mijn vervang hartslagmeter heb kunnen vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.S. 02-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, ook in het weekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een tevreden klant, hebben al meerdere aankopen gedaan en steeds ruime keus, producten goed te vergelijken, eenvoudig te bestellen en snel in huis, prima winkel dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-06-2018 Via de website gekocht

Hele fijne website en betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft fijne filters om het aanbod te vernauwen en makkelijker een keuze te maken. Ook de productinformatie is goed. De reviews zijn redelijk uitgebreid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty 02-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische service en medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles dik in orde. Bij het bestellen maakte ik een foutje. Dubbel besteld en afgeschreven van mijn rekening. 1 berichtje naar Coolblue en ik kreeg het teveel terug. Ook als het op wijzigen van de bezorging aankwam, was alles in no time geregeld. Super medewerkers! Superservice! Superbedrijf! Grote pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-06-2018 Via de website gekocht

prettig shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voornaamste reden is de prijs, het contact met de klantenservice en overzichtelijke en duidelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 02-06-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit meer anders. In januari een hoofdtelefoon voor mijn zoontjes verjaardag gekocht. Helaas werkte hij niet meer. Retouropdracht aangemaakt, opgestuurd ( ook nog eens gratis). Binnen 2 dagen ontvang ik een spiksplinternieuwe. Geen gedoe, en discussie. Werkelijk fantastisch. Ik bestel nergens anders meer, echt waar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Pijnenburg 02-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool bleu geeft eerlijke productinformatie en staat de klanten vriendelijk te woord.
Lost problemen snel en vakkundig op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 02-06-2018 Via de website gekocht

geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle aflevering en netjes tot 3 hoog bezorgd(zonder lift ) je kon ook je levering volgen .Kort om goeie services

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abbas 02-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk bestelproces. Goeie omschrijving van de producten. Snelle levering. Vaak mooie combi aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrna 02-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Hier is de klant nog koning. Laagste prijs op dit moment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De internetsite van coolblue gaf mij alle informatie die ik zocht mbt deze telefoon, Toen ik besloten had dit toestel aan te schaffen wilde ik eerst nog het toestel in mijn hand voelen dus naar de winkel gegaan (ben er nog een van de oude stempel). Heel tevreden over de uitleg/service van de verkoper die was zo goed en dat maakt bij een aankoop alles veel plezieriger. De Motorola Moto G6 Plus is een powerhouse van een toestel en zeker niet onbelangrijk Coolblue bood hem aan met de laagste prijs. Ik ben er helemaal voor gevallen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 02-06-2018 Via de website gekocht

SUPER VRIENDELIJK EN CORRECT! PERFECTE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als altijd perfecte service! Super vriendelijk. Snelle levering ( op de volgende dag ). Wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 02-06-2018 Via de website gekocht

Absoluut niet tevreden!!!

Algemene score

3,0
Beloven op zondag te bezorgen maar helaas werd het maandag. Bewust bij Coolblue besteld op zaterdag terwijl het duurder was dan bij een ander juist omdát zij op zondag bezorgen. Dát doe ik dus niet meer!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2018

Beste Paul,

Het spijt ons enorm dat jouw pakket niet meteen de volgende dag is geleverd. Uiteraard willen wij ons best doen om de beloofde service te leveren. Echter hebben wij dit in jouw geval niet kunnen waarmaken.

De afgelopen dagen hebben wij ontzettend veel bestellingen ontvangen naar aanleiding van het vakantiegeld dat door vele bij ons is besteed. Helaas is ook de levering van jouw bestelling hiervan de dupe geworden. Wij hopen dat jouw bestelde producten alsnog vandaag worden geleverd. Het is altijd goed om ons te laten weten wanneer een pakket is vertraagd. Met deze informatie kunnen wij onze service steeds blijven verbeteren om meer mensen blij te maken.

Mocht jouw pakket na vandaag alsnog niet zijn geleverd, neem direct weer contact met ons op. Dan kunnen wij een pakketonderzoek opstarten en jou meteen van een gepaste oplossing voorzien.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Dorothee van Renswoude 02-06-2018 Via de website gekocht

Topbedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uiterst vriendelijk, zeer klantgericht bedrijf! En supersnel! Als je vragen hebt.... ook op What's App...heeeel goed te bereiken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 02-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbare winkel, ze leveren altijd snel/op tijd En de service is uitstekend, daarom heb ik ook nu weer voor Coolblue gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Seggelen 02-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte afwikkeling van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel van gehoord nog niets aangekocht. De eerste aankoop is een espresso machine. De volgende dag heerlijke koffie gedronken. M.a.w. Snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thesij 02-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige sevices

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zwembad gekocht bij cool blue op zondag gekocht voor 33 ,95 nu maandag was het zwembad 19.95 gemaild met cool blue kreeg snel antwoord dat het verschil aan mij word terug betaald hoe mooi is dat deze zaak en de klanten services van cool blue verdiend echt een warme douche zeer tevreden met de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kriliev 01-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop makkelijk gedaan via informatieve website met voldoende informatie. Betrouwbare verkoper, snel geregeld, dichtbij op te halen en vriendelijke service in mooie verbouwde winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Etienne 01-06-2018 Via de website gekocht

En als het mis gaat weten ze nog te scoren...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal gesproken zou mijn bestelling bij CoolBlue een gemiste kans zijn. Pakketje dag te laat en ook nog eens 1 SSD te weinig. Maar 1 telefoontje in de avond en de volgende dag had ik al de missende SSD.

En dat is ook wat complimenten waard. Fouten maken is menselijk maar hoe die dan opgelost worden zegt veel.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G Rozebooom 01-06-2018 Via de website gekocht

Misleiding? ja dus

Algemene score

1,0
Helaas ik had tot mijn laatste bestelling een goede mening over de service van Coolblue , echter deze is als sneeuw voor de zon verdwenen,
Waarschijnlijk te groot gegroeid en te weinig fysieke concurrenten over gebleven.

Ik bestel en betaal op 27 Mei een Remington haarföhn via de site van Coolblue, leuke prijs en tot en met 27 Mei ook nog eens een refund aktie van Remington.
Maar dan komt het de factuur wordt gezet op de leverdatum dus NA 27 Mei van de refundaktie. Na hierover geklaagd te hebben krijg ik te horen dat dat nu eenmaal zo gaat mede omdat je anders een of twee dagen van je garantie mis ( stond dus niet bij dat Remington tenslotte MAAR 5 jaar garantie geeft en na registratie nog een jaar extra dus 6 jaar dus uiteraard zijn die 1 of 2 dagen veeeeel belangrijker als de refund ???? )
Wat echter dus hoort op de factuur hoort de aankoopdatum te staan en de leverdatum zoals veel wel goed werkende bedrijven dus wel doen en het officieel dus ook hoort.

na nogmaals hierover aan de bel getrokken te hebben bij Coolblue , helaas weer een nietszeggend antwoord dat ze niet zomaar een factuur kunnen veranderen, natuurlijk heeft dit niet met kunnen te maken, maar met ONkunde en ONwil,
Daarnaast zijn ze dus ook nog eens aan misleiding bezig , als je op Zondag 27 Mei adverteert met een refund aktie en je dus NOOIT meer je factuur op die datum zou kunnen zetten mag je uiteraard niet ermee adverteren terwijl je weet dat jouw bedrijf door verkeerde regels ( zie factuurdatum/leverdatum) dit NIET waar kan maken.

Helaas is het bedrag te laag om er via mijn rechtsbijstand er verder op in te gaan, maar zeker is dat ze het ten alle tijden zouden verliezen, Ik heb zelf 43 jaar in de detailhandel gezeten maar zo ga je niet met klanten om, foei
en weer een klant kwijt en dat alleen maar omdat ze niet bereid zijn om een goede factuur te maken , waar een groot bedrijf dus heel erg klein in kan zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2018

Beste meneer Rozenboom,

Wat onwijs jammer dat jouw factuur niet meer in aanmerking komt voor de cashback van Remington. We hebben direct naar jouw bestelgeschiedenis gekeken om jouw bestelling na te lopen. We zien dat jouw aankoop op 29 mei is verzonden en dus ook op die dag een factuur is aangemaakt. Vandaar dat jouw aankoop bij Remington officieel niet in aanmerking komt.

We begrijpen dat deze situatie voor een aantal misverstanden zorgt rondom de cashback actie. We gaan ons uiterst best doen om bij een eerstvolgende actie de informatie duidelijk op de website te vermelden. Natuurlijk willen wij jou de €10,- cashback niet ontnemen door onze eigen logistieke processen. Je kunt binnen 3 werkdagen de €10,- op jouw rekening verwachten.

Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten. Daarnaast willen wij jou alsnog veel plezier wensen met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

rozeboomg 05-06-2018

Kijk dat is nu een oplossing die ik graag eerder via de klantenservice had gezien. Blijft wel staan dat het wat de "eigen logistieke proces " heel eenvoudig op te lossen is. Hanteer zoals de meeste bedrijven een factuurdatum en een leverdatum, eenvoudig en voorkomt een hoop problemen.

Maar nog bedankt voor de uiteindelijke oplossing

Gerrit Rozeboom

Reageer

Harrie 01-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon hele goede service#

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bestel proces, goede info over het leverproces tegen een prima prijs! Bestel al jaren bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 01-06-2018 Via de website gekocht

Superieure klantgerichtheid en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik goed vind aan Coolblue, is dat ze pro-actief communiceren. Product besteld dat volgende dag geleverd zou worden, wat later niet mogelijk bleek. Bij Bol of andere webshops zou ik zelf moeten gaan bellen waar het product blijft, ik zou er zelf achter moeten komen. Coolblue stuurde me heel snel een mailtje waarin werd gewaarschuwd dat het product niet die dag zou arriveren (met reden). Dat vind ik prettig, ik voel me als klant serieus genomen, vertrouwd, en gewaardeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 01-06-2018 Via de website gekocht

snelle service, vlotte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
had 2 artikelen mee besteld, kreeg er later spijt van
Kosteloos teruggestuurd en kreeg heel snel m´n geld terug

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews