coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 10-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering. 1 product werkte niet naar behoren dus dat product ging retour en heel snel kwam er een nieuw (goedwerkend) product binnen. Goede retourservice dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kalli 10-06-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed aanbod, mooie prijzen. Goed contact over wanneer de levering plaats vindt, je hoeft dan geen halve dag thuis te zitten wachten.
Ook nog tips gekregen via mail over het aansluiten vh gekochte product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Rutten 10-06-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel dat ik wilde kopen was bij Coolblue het goedkoopste. Grote keuze waar je het bezorgd wil hebben en de dag erna geleverd. Dit klopte ook. De site van Coolblue is gemakkelijk en duidelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susanne Peersman 10-06-2018 Via de website gekocht

Gevarieerd assortiment en snelle levering. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbare winkel. Ze hebben een gevarieerd aanbod aan producten met een duidelijke productomschrijving. Ook zorgen ze voor een snelle levering. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Hassebroek 10-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke voorwaarden. Snelle levering tot op zolder. Goede service, vriendelijk en net personeel dat de spullen komt brengen. Bericht van tijd van levering heel prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 10-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden nog aanvullende vragen over de te bestellen producten en werden snel en zeer klantvriendelijk geholpen. Snelle levering door vriendelijke behulpzame bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 10-06-2018 Via de website gekocht

Veilig, voordelig en goed geinformeerd winkelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veilig, voordelig en goed geïnformeerd winkelen. Dat is voor mij waar het om gaat. Ook voor de kleinere zaken als kabels, filters voor fototoestellen. Breed assortiment en vooral goede aanbevelingen die mij minder keuzestress geven. Prima ervaringen met mijn fototoestel, Wifi gear en diverse verbindingskabels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 10-06-2018 Via de website gekocht

Goede levering, betere producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, veel extra informatie, reviews en enorm veel keuze. Oh ja, de levering is ook supersnel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Beaux 10-06-2018 Via de website gekocht

Voor mij de beste online shop.

Algemene score

10,0
Alles wat ik koop bij Coolblue is tot op heden goed verlopen. Perfecte service en goede spullen. Keurig geïnstalleerd en oude spullen worden mee genomen, zonder bij komende kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 10-06-2018 Via de website gekocht

Goede en vlugge service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen geleverd dit is één van de geweldige service van CoolBlue. De prijs is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily 10-06-2018 Via de website gekocht

CoolBlue doet wat het beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site vind ik zeer gebruikersvriendelijk; je kan goed het product vergelijken qua merk, kwaliteit en prijs. De productinformatie voldoet ook altijd aan wat ik er van wil weten. Bestel- en betalingsproces is helder, je loopt snel door het process heen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, en levering is altijd zoals afgesproken. CoolBlue doet dus wat het beloofd! Ook met de persoonlijke Klantenservice heb ik goede ervaringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor die kwaliteit product. Eenvoudige wijze van bestellen en snelle levering.
Op de site zou ik wel iets meer productinformatie willen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RUMORO 10-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

10,0
site opperbest. duidelijk, overzichtbaar en betrouwbaar .
snelle levering.
prijs kwaliteit ok.
nog nooit problemen gehad met de aankopen via de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huizen 10-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel over de website als de afspraken ben ik zeer tevreden. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Niets is teveel. Afspraken over tijd van levering en de telefoontjes voor aankomst zijn prima. Ook de wasmachine die ik bij Coolblue heb gekocht een AEG Lavamat werkt uitstekend.
Duidelijke Nederlandse handleiding.
Al met al ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van Coolblue en de adviezen die gegeven zijn. Voor mij geen andere leverancier meer voor elektrische apparaten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annoukje 10-06-2018 Via de website gekocht

Altijd zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, zeer klantgericht, vriendelijke en goed bereikbare helpdesk en een zeer snelle levering waarbij je bij elke stap goed op de hoogte wordt gehouden. En dit allemaal met een vleugje humor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 10-06-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe stofzuiger, keuze genoeg op de Coolblue site. Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen. En levering bij je thuis of op een andere locatie. Snel en makkelijk!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gobchai 10-06-2018 Via de website gekocht

makkelijk en snel

Algemene score

10,0
Vandaag bestellen morgen in huis. Printer werkt meteen. Gemakkelijk te installeren. De site is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 10-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop, met veel gevarieerde keuzes, goede prijzen en mooie en degelijke producten. Snelle levering, nog dezelfde dag in huis tegen minimale bijbetaling. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neovo Geesink 10-06-2018 Via de website gekocht

wat je ziet op de website krijg je ook als bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nieuw geheugen voor mijn oudere laptop besteld.
Dat is daar nog voorradig, en was ook binnen 24 uur in huis.
Het past perfect, en de laptop ziet het geheugen volledig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 10-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site om iets te zoeken, goede uitleg qua producten en een uitstekende leveringsservice. Wanneer je besteld hebt, krijg je al 's nachts een mailtje om een verwachte levertijd met een tijdspanne van 1 uur en dan krijg je nog een e-mail voor bevestiging van levering, daarna contacteert de chauffeur je nogmaals om te zeggen hoelang ze er nog over doen om bij jou te zijn. Deze laatsten geven ook zoveel mogelijk uitleg over het product dat je aangekocht hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janine pijl 10-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vrij vaak spullen bij cool blue gekocht. Van tv tot wasmachine en geheugenkaartje. Altijd een goed werkend product, znel en op tijd geleverd. De klantenservice is ook snel en geeft info die echt geholpen heeft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 09-06-2018 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
er is een ruime keuze met heel goede prijzen . je besteld iets s'avonds en s'morgens staat het bij je aan de deur een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris De Bondt 09-06-2018 Via de website gekocht

Vlugge levering, service ok, alles prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad bij coolblue. Zelfs ooit een artikel gekocht dat een week na de garantieperiode stuk ging en toch vlot geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 09-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede, uitgebreide en fijne webshop.

Algemene score

10,0
Bij Coolblue en de onder Coolblue vallende webshops is een zeer ruime keus met een nette prijsstelling. De shops zoeken erg makkelijk. Er staat heel veel informatie en als dat niet genoeg is kun je op verschillende manieren in contact komen. Bezorging is heel snel en retourbeleid prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdl82raw 09-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top. Van bestelling tot levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten kunnen vergelijken, de info en specs die vermeld en uitgelegd worden tot aan de levering die tot de tijdsbestek van een uur bekend gemaakt, geplaatst en uitgepakt word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BAEKE FRANK 09-06-2018 Via de website gekocht

CORRECT EN EERLIJK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
GEWOON EEN VAN ONLINE SHOPS !
WINKELS ZIJN ZEKER OOK OK !!
Mvg baeke frank
Belgie Mechelen ( Hombeek )

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 09-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische bezorging: Niets is te veel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begeleiding tijdens aankoop is uitgebreid. De bezorging is helemaal fantastisch !! Niets is te veel. Alles wordt gedaan zonder mopperen of scheve gezichten. De plaatsing van een Amerikaanse koelkast bij ons had heel wat voeten in aarde: Maar zonder morren. Alles heel positief afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Bakker 09-06-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over Coolblue. De prijzen zijn erg goed en het gekochte is de volgende dag al bij je thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima service...

Algemene score

9,0
Wij kochten hier een pannenset, welke direct geleverd werd. Prima werk van Coolblue. Het is heel goed zoeken op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij met Coolblue 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima webshop met scherpe prijzen en groot aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, vergelijkingen en prijs/kwaliteit. Snelle levering en prettige manier van communicatie.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liza 09-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weet wat je hebt aan Coolblue , goede service betaalbare prijzen en keurige levering.
De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.J.Rongen 09-06-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke en vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zelfs op zondag!
Klantenservice is ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Verder persoonlijke kaartje thuis was heel leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-06-2018 Via de website gekocht

duidelijke site, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker wat besteld, veel bruikbare info, snelle levering. Veel producten in vetschillende prijsklassen. Overzichtelijke sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-06-2018 Via de website gekocht

WAARDELOZE service

Algemene score

3,0
Het is onvoorstelbaar dat mensen zo vaak Coolblue roemen om hun service. Service komt pas naar voren wanneer er problemen zijn. En dan geeft Coolblue domweg niet thuis. Een product dat evident niet functioneeert moet terug naar de fabrikant. Alsof ik dat ding bij de fabrikant heb gekocht. En na 2 weken nog geen oplossing. Coolblue als verkoper is verantwoordelijk voor het product!
"Alles voor een glimlach". Laat me toch niet lachen :-

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

ingrid de grunt 08-06-2018 Via de website gekocht

super snel , houdt zich aan gemaakte afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijs, snelle levering nette bezorgers . Alles wordt op tweede verdieping geplaatst zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 08-06-2018 Via de website gekocht

Goed, snel, makkelijk en veel humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had al goede ervaring in het verleden.
Het werkt simpel en snel.
En je ontvangt tijdens de bestelling geestige mailtjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Uitstekende webshop. 08-06-2018 Via de website gekocht

Ik hoef geen andere webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webshop. Prima service en heel veel keuze. Ik ga nooit meer zoeken naar een ander.
Kijk zelf maar en u bent overtuigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 08-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waar ik het meest blij mee ben, is de betrouwbare informatie over de bezorging. Je weet op een halfuur nauwkeurig wanneer de bezorger komt. Ook de overzichtelijkheid van de site is prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shark vloerreiniger besteld. Fantastische aanbieding. Prima kwaliteit en super snelle service. Bijzonder tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-06-2018 Via de website gekocht

Goed en Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit eerder iets via internet gekocht bij Coolblue. Mijn eerste ervaring is buitengewoon goed. Op vrijdag besteld, en zaterddag voor TNT post in de brievenbus afgeleverd. Wat men belooft, komt men dus ook na!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry V. 08-06-2018 Via de website gekocht

alle is super goed -goede informatie - -snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel heb ik goede informatie ontvangen
Daarna op de website de bestelling geplaatst en binnen 1dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lies van embden 08-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site en de goedkoopste, en wat ik al had gehoord van onze dochter die had een wasmachine gekocht bij jullie en op zolder gebracht en geinstalleerd dus....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-06-2018 Via de website gekocht

Een marketingorganisatie met elke keer andere beloftes

Algemene score

1,0
Wasmachine besteld en achteraf heb ik nergens iets kunnen lezen over de wijze en tijdstip of val waarop geleverd zou worden. Telefonisch gevraagd wanneer (tijdstip) afgeleverd zou worden. Tot 2 keer heb ik geen antwoord: systeem lag er volgens de medewerker van Coolblue uit. De order werd telefonisch werd van vrijdag naar maandag verplaatst. Wat bleek: naar dinsdag verplaatst. Er kwam op zondag geen leveringsbevestiging: dus heb ik weer eens gebeld.
Naar mij toe allemaal loze beloftes over keuze (klant) en het tijdstip van levering.

Kortom Coolblue bepaalt wanneer er geleverd wordt en ik moest maar zorgen dat ik thuis was!
Op hun site is zelfs geen tijdsvak waar ik, als klant inspraak op heeft!
Coolblue klantgericht? Niet in mijn geval. Ik vind het een gladde marketing onderneming waar Coolbleu centraal staat en niet ik als klant!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-06-2018

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Vervelend te lezen dat de levering niet naar wens is gegaan. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Helaas is het drukker dan verwacht waardoor er helaas vertragingen zijn ontstaan. Daarnaast is het aanbieden van tijdvakken op dit moment geen service van Coolblue. Wij werken hier wel hard aan. Dit lost het voor jou niet meer op.
Ondanks dit wensen wij je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

JG 08-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al klant bij Coolblue (via het internetkanaal) maar was nog nooit in 1 van hun winkels geweest. Laptops laat ik liever niet via de post versturen dus ging ze zelf ophalen in Groningen.
Dat was een hele fijne ervaring, Het personeel was heel erg vriendelijk (bijna op het ongemakkelijke af) en de spullen waren er gewoon, kon direct aftikken en meenemen. Top!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion Winkenius 08-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Snelle service. Product gekozen nav de reviews op de Coolblue site. Erg gemakkelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Doest 08-06-2018 Via de website gekocht

Super nette en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service
Ook problemen worden snel en zonder gezeur opgelost.
Vriendelijke en beleefde bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valery Olislagers 07-06-2018 Via de website gekocht

Top service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldig bedrijf. Ze zijn eerlijk en vakkundig. Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De website en winkels zijn top. De website is gemakkelijk en overzichtelijk. Het assortiment en prijs/kwaliteits verhouding is top.
Je wordt netjes en goed geinformeerd over je bestelling. Ook krijg je goed advies na het invullen van selectie vragen. De bezorging is top 👍 je krijgt bij levering duidelijke uitleg over het apparaat. Ze sluiten het direct gratis aan. En nemen indien gewenst het defecte oude apparaat mee. Kortom top 👍 Ik koop alleen nog maar bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter dinges 07-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ddr3L gekocht, mijn laptop is weer supersnel, prima service gehad en ik had het idee dat de juiste kennis aanwezig wad

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 07-06-2018 Via de website gekocht

TOP servixe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue is het goedkoopst en het snelst. Ook hun klantenservice is van het hoogste niveau. Ik heb slechts eenmaal problemen gehad ivm een bestelling en ze hebben er echt alles gedaan om mij te helpen. De beste klantenservice van heel het land!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige Sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue doet het gewoon zoals het moet zijn
een bestelling word de volgende dag geleverd,keurig verpakt in een Cool Blue doos,zo zien de buren ook niet wat je gekocht heb,hahaha
ik ben vaste klant,want bij mijn vorige aankoop,kreeg ik binnen een jaar problemen !
het was een koffiezetautomaat,zelf terug gebracht naar een Cool Blue winkel,
je klacht word daar echt serieus genomen en binnen een week een tegoed bon
vrij te besteden bij Cool Blue van het complete aankoop bedrag.
dit vind ik
1 vrij normaal,omdat je,je aankoop daar gedaan hebt
2 je mag zelf uitzoeken waarvoor je dat bedrag wil gaan besteden,dus ik heb dat bedrag besteed aan een korting voor een nieuwe laptop
echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews