coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helenski 15-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben voor 100 procent COOLBLUE FAN! Ik bestel al mijn producten bij Coolblue via de zeer duidelijke en overzichtelijke website.
De telefonische medewerkers bij Coolblue zijn zeer klantvriendelijk en ook de Bezorgservice is prima. Kortom: ik beveel Coolblue bij iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het betalen ging er iets mis, toen ik belde om het probleem uit te leggen waren ze uiterst voorkomend, en gaven aan dat zij het allemaal ging oplossen, wat zeker het geval was.

Wel jammer dat bij de bezorging het iets minder vlekkeloos ging. Bezorger had pech gekregen, waardoor 3 uur na het herinneringssmsje hij voor de deur stond. Even een extra bericht dat ze pech hadden was fijn geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Remko 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering, een goede service en toch de beste (laagste) prijs. Volgende keer ga ik zeker hier weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R. Barmentlo 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging volgens afspraak,bekwame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf bestelling tot en met levering is alles strak verlopen. Aangeven van bezorgtijden, meenemen van oude apparaat, het naar de zolder brengen van het nieuwe apparaat (diepvries) gebeurde snel, zonder problemen door vriendelijke en bekwame mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-07-2017 Via de website gekocht

Correct, snel en vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing: gewoon duidelijk communiceren wanneer je komt, vervolgens correct en zonder schade afleveren en gewoon vriendelijk zijn. Ik weet het wel. Volgende keer weer Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Scheerlinck 15-07-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar zaken via jullie besteld en was over de service telkens tevreden. ook de levering verliep telkens vlot, alleen maar een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rboon 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat zij mijn wasmachine op de derde etage plaatsten en aansloten. De oude machine werd ook weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ik weet niet wat je hier bedoelt 15-07-2017 Via de website gekocht

Enorm slecht service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
zeer slecht service. 1) online chat onmogelijke 2) email antwoord bijna niet 3) telefoon antwoord niemand 4) verkeerd adres doorgestuurd 5) belooft tijdig zal komen en nooits gekomen. Dit is worst experience in mijn level met Coolblue

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Pieter 15-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met Coolblue heb ik altijd geweldige service gehad. Alles mooi optijd geleverd, zoals belooft, zonder enige problemen. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van Delft 15-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruik gemaakt de lever optie: Levering dezelfde dag.
De koerier was met GPS en Google maps te volgen en de tijd dat deze aangaf bij ons te zijn, klopte tot op de minuut.
Geweldige service, voor als je vandaag nog iets nodig hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert H. 14-07-2017 Via de website gekocht

Accuraat, afspraak is afspraak, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua levering zijn ze zeer accuraat. Voor 23:59 besteld, volgende dag altijd geleverd. Bij problemen denkt Coolblue echt met je mee voor een oplossing. gewoon super service waar je volledig op kunt vertrouwen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter 14-07-2017 Via de website gekocht

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis zeker doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis
zeker doen ik heb het uitgeprobeerd en ja hoor op de laatste min besteld op de zaterdag en wat gebeurt er? Zondag de bestelling aan huis voor 15 uur.
Thule Europower 916 fietsendrager nog uitgeprobeerd en zoals de beschrijving geen klachten. Ik zal in de toekomst nog bij cool blue bestellen. Ik zou zeggen aan het team van cool blue...ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wooley 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en accurate levering voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine was defect,had al andere besteld maar vond dat lang duurde voor produkt er was,geannuleerd en besteld bij cool blue,beter model en voor lagere prijs,tevens geen extra kosten voor installatie.keurig geinstalleerd,topper

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dawn 14-07-2017 Via de website gekocht

Bijvoorbeeld: Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie 27 inch gaming monitor gekocht bij Coolblue. Er ging iets fout bij de betaling dus heb ik de klantenservice gebeld. Na het keuzemenu werd ik direct doorverbonden en kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn. Ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Het probleem was ook binnen 2 minuten opgelost.

Wat ik fijn vind aan Coolblue is dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling. Ik had gekozen voor dezelfde dag nog bezorgen en kreeg een kwartier voor de aflevering nog bericht dat de bezorger er bijna is.

Kortom top service, betrouwbaar en waar je je als klant echt 'belangrijk' voelt. Hier ga ik zeker meer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.J. de Waal 14-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meer artikelen aangeschaft en steeds is er op het aangegeven tijdstip geleverd. Ook de bezorgers waren zeer kundig en hebben de wasmachine goed aangesloten. Als ik de volgende keer weer iets nodig heb dan kijk ik eerst bij Coolblue . Coolblue is in één woord GEWELDIG !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 14-07-2017 Via de website gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, snelle levering, website met een duidelijke omschrijving per product en afhandeling. Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd donk 14-07-2017 Via de website gekocht

Service was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb nu voor de tweede keer iets besteld wordt morgen geleverd ben benieuwd naar deze service eerste was prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Claudia 14-07-2017 Via de website gekocht

Erg vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor coolblue gekozen ivm het makkelijk kunnen filteren van producten. Goede prijs, service en producten. De bezorgers stelden zich netjes voor aan de deur. Hoe dichterbij de levering kwam hoe kleiner het tijdsvak van bezorging werd. Ik werd continu op de hoogte gehouden via sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 14-07-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Snel iemand aan de lijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij vragen krijg je snel iemand aan de lijn die een vakkundig advies geeft. Daarnaast wordt je in de winkel snel en adequaat geholpen. Waarbij dan alle tijd voor je wordt genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lee 14-07-2017 Via de website gekocht

Verwarrende communicatie

Algemene score

3,0
Levertermijn niet ok, verschillende data doorgeven. Bijgevolg extra geloop om doos te halen bij postkantoor.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Patricia VP 14-07-2017 Via de website gekocht

Beloftes worden waargemaakt!

Algemene score

9,0
Snelle service ondanks de soldenprijs. Aflevering bij bpost maakt het wel erg makkelijk! Netjes verpakt, op tijd geleverd. Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service was goed. Fijn dat het product gelijk de volgende dag bezorgd werd. We werden goed op de hoogte gehouden over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonnema 14-07-2017 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

2,0
ik heb hier een laptop gekocht met 2 jaar garantie
binnen 1 jaar3 pixel strepen in het scherm van boven naar beneden
dus gebeld geen probleem gewoon retour sturen en ze zouden hem maken
dan sturen ze je foto's toe met een kapot scherm allemaal barsten
en de vriendelijke opmerking dat het scherm goed stuk was maar dat ze hem konden maken voor 135 euro kapot schrem \pixel beschadiging valt niet binnen de 2 jaar garantie
meerdere keren gebeld en e-mail gestuurd dat ik de laptop niet zo naar hun met postnl had opgestuurd
de opmerking we geloven u wel maar u moest eens weten hoe vaak klanten ons van alles in de schoenen schuiven kwam niet zo klantvriendelijk over

de foto's die ik van hun heb gekregen laten zien bij diverse bedrijven die ook laptops verkopen en maken
hun opmerking was steeds wie heeft die laptop laten vallen alleen zo krijg je deze beschadiging

coolblue blijft volhouden dat ik hem zo heb opgestuurd navraag bij postnl weigeren ze en postnl kan mij niet helpen omdat coolblue dit hoor te doen

resultaat ik kan dus voor een reperatie betalen die niet is veroorzaakt door mij

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-07-2017

Beste Sonnema,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We kunnen heel goed begrijpen dat je hiervan baalt, omdat het niet leuk is dat er volgens jou door iemand anders beschadiging is gemaakt op jouw laptop. We zien dat je inmiddels contact hebt opgenomen met een van onze collega's en dat de situatie is opgelost. Mocht je toch nog verdere vragen voor ons hebben, kun je ons een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marco 14-07-2017 Via de website gekocht

Beter gaat t niet meer worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top service voor heel weinig geld !!!!
Wasmachine naar boven gebracht en aangesloten. En op het uur nauwkeurig met afspraak. Alleen dat al !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. van der Veen 14-07-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, zeer klantvriendelijk. Wasautomaat moest 2 trappen omhoog worden gebracht.
De 2 medewerkers vonden dit geen probleem, installeerden de machine. Waren zeer professioneel en gaven een korte en duidelijke instructie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André. 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijke afspraken die goed worden nagekomen! Monteur kwam netjes op tijd en werkte zeer goed en nel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delilah 14-07-2017 Via de website gekocht

Weer top service van CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet alleen biedt cool blue goeie artikelen voor een mooie prijs aan.
maar de levering is super snel. goed verpakt en heel klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 14-07-2017 Via de website gekocht

SuperSnelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie produkten voor een eerlijke prijs!
Goed schadevrij verpakt en direct bruikbaar.
Duidelijke afspraken en bezorging te volgen.
Alleen jammer dat Post.nl de levering verzorgde..
Ik stond met mijn confetti klaar 😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Dijkema 14-07-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat zij belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Miele wasmachine besteld en de volgende dag bezorgd, ik hoefde er niet eens een vrije dag voor te nemen want hij werd 's avonds om 19.00 uur gebracht en mijn oude machine meegenomen. Drie sterke jonge mannen hadden in een mum van tijd de hele boel twee trappen op gezeuld en aangesloten. De werking van de wasmachine werd helder uitgelegd, kortom, ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arcom 14-07-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering en goede communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is super qua indeling en gebruiksvriendelijkheid. Wel is de webshop erg traag de laatste weken, dus hier moet wel even naar gekeken worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 14-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al heel veel dingen gekocht.Alles van wasmachine tot en met fototoestel.
Nooit ben ik al ontevreden geweest. Als er iets is kan je gewoon bellen en ook dat is een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 14-07-2017 Via de website gekocht

Top aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit van de gekochte machines moet nog blijken maar respect voor de jongens die de plaatsing verzorgde. vier maal twee smalle draaitrappen op en af, peentjes zwetend en keurig aangesloten en weg met een glimlach en dat inbegrepen in de prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 14-07-2017 Via de website gekocht

SERVICE met hoofdletters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behalve de zeer goede ervaringen bij de aanschaf van mijn FITBIT Charge 2, werd ik ook zeer aangenaam verrast door de service van Coolbleu. Door beschadiging mijn FiFitbit voor reparatie opgestuurd. Kreeg per omgaande een nieuw exemplaar zonder kosten opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwhein 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk weer een goede verwerking en nette aflevering.
Bezorger brachten het zonder probleem achterom i.v.m. geblokkeerde voordeur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paula 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Algemene score

10,0
Aanbevolen op een verjaardagsfeest, en terecht! Ik heb met veel gemak op de website mijn wasmachine uitgekozen. 22:30 besteld en de volgende dag om 14:00 stonden ze al voor de deur. Mijn oude wasmachine is meegenomen. Ondanks dat de plek voor de machine erg onhandig is deden de bezorgers hier niet moeilijk over en tilden hem zo over de badkuip. Echt super!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 14-07-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: Prettig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site, waar je de producten makkelijk kunt vergelijken, verder: goede service, prettige 'koop-beleving', eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luis Stella 14-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt top service! Kan niet anders zeggen, ik was op het moment dat ze leverde niet thuis. Maar zij hebben het dezelfde avond nog eens geleverd! En de tandenborstel was natuurlijk ook top! Al met al zeer tevreden, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evanus, de kaaseter 14-07-2017 Via de website gekocht

Kaasgoede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou, ik was dus gewoon een stuk kaas aan het eten en ik dacht: mijn dag kan niet beter worden. Maar toen zag ik deze geweldige tweedekans monitor op Coolblue, en alles veranderde. Ik kocht die monitor zo snel als ik een stuk kaas op eet, en de volgende dag kon ik 'em ophalen. Het is gewoon een nieuwe monitor! Perfect. Alleen een paar krasjes op de achterkant, maar dat zie je toch nooit! Oh man, wat een geweldige ervaring. Nu ga ik weer kaas eten, terwijl ik blij naar mijn monitor kijk. Bedankt Coolbue!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem 14-07-2017 Via de website gekocht

Gewéldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aanmelding van het transport is super. En de bezorgers weten waar ze over praten bij de instalatie. De machine is ook nog eens super. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 14-07-2017 Via de website gekocht

Superpan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen vaker artikelen bij Coolblue. Ze hebben een goede website, zeer overzichtelijk. Snelle levering. Dus toppie!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kay Sachse 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede producten, toelichting en vriendelijke leverservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ruime aanbod van de online shop is super. En bij alle producten wordt duidelijke uitleg gegeven welke kenmerken deze hebben. Dan kun je een prima keuze maken. En één dag later wordt alles netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. Super. Mijn wasmachine werd zelfs geïnstalleerd en het eerste wasje gedraaid. Wat wil je meer??

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 14-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ja de titel zegt het eigenlijk al, dit was ook niet de eerste keer dat ik iets bestelde ik vind het een betrouwbare winkel/ website dus als ik iets nodig heb altijd eerst naar coolbleu!!!!!!

Reageer

Alice 14-07-2017 Via de website gekocht

Die glimlach is echt!!

Algemene score

8,0
Pffff, een niewe wasdroger kiezen!!
Toch maar even kijken bij Kieskeurig en al snel belandde ik op de site van Coolblue.
Heel overzichtelijk en helder!
De bestelling gepaatst en binnen 24 uur stonden er twee aardige glimlachende!)
Jongens voor de deur met de wasdroger.
Snel en deskundig werd het apparaat geplaatst.
Ik ben heel tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 14-07-2017 Via de website gekocht

Wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig jaar januari een weegschaal gekocht, nu 18 maanden later werkt het niet meer. Contact gezocht met coolblue via whatsapp en binnen 36 uur werd een nieuwe versie van het product afgeleverd. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima produkten. Prijs/kwaliteit goed in verhouding.
Zeer snelle levering. What you see is what you get!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lisanne 14-07-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ene dag om 9.45u besteld, de volgende dag om 7.30u in huis.
Via de mail (en een SMS) werd ik als klant goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging. Heel fijn!
Twee mannen kwamen het brengen. Het stond allemaal erg snel op de goede plek en de mannen namen de moeite om uitleg te geven en vragen van mij te beantwoorden.
De service is super, vooral als je het lekker snel in huis wilt hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Haverhoek 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige manier om bestelling te plaatsen.Snelle afhandeling van bestelling. Duidelijke informatie over [snelle] levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 14-07-2017 Via de website gekocht

Buitengewone Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is duidelijk, wordt vele gecommuniceerd en op de hoogte gehouden.
Installatie snel, netjes en volledig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

val 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat coolblue ook grote apparaten (koelkasten etc) zonder klagen over een smalle trap incl bochten naar driehoog sjouwt. En vervolgens ook nog je oude apparaat kosteloos mee terugneemt. Assortiment breed maar toch niet te veel zodat je wel overzicht houdt. Goede website. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 14-07-2017 Via de website gekocht

Goed werkende koelkast !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim, weinig geluid, en koelt prima ! Heel blij mee. Alleen jammer dat de bezorger zo weinig tijd had om hem te installeren.... Kon dat echt als alleenstaande 'bejaarde' niet zonder hulp...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews