coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Olivier V 14-03-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede keuzehulp, scherpe prijzen, betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere malen producten besteld bij Coolblue, altijd op tijd en in goede staat geleverd. Ook ben ik blij met de keuzeulp op de website en de productvideos die ze plaatsen. Voor een TV naar de winkel gegaan om de verschillen te kunnen zien, dat doen ze heel goed met vergelijking van grootte/resolutie/aantal Herz/aantal kleuren.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gunther 13-03-2018 Via de website gekocht

Om 23:55 uur besteld en 14 uur later al bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men levert zoals beloofd. Dat zouden meer webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik ben ook erg goed door de telefonische helpdesk van kundig advies voorzien, waardoor ik nu 'meer' pc heb voor een paar tientjes meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de goedkoopste (soms ook juist wel) maar wel altijd betrouwbare levertijd en goede bereikbaarheid en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 13-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze mogelijkheid , goede levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het product voldoet aan alle verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 13-03-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alleen jammer dat ze niet met UPS werken zodat ze het bij een UPS drop off point afleveren, en je het daar ook weer kan afgeven in geval van een retour.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kraaijeveld 13-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige site met een ruime keus.
Met ook revieuws waar je ook wat aan heb om een keus te maken!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 13-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde MFP kon niet snel worden geleverd door een andere webwinkel. Coolblue kon wel snel leveren. Goede en duidelijke communicatie en snelle levering door Coolblue, wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorien 13-03-2018 Via de website gekocht

Prima servcie!

Algemene score

10,0
Ik heb de pannenset in de avond besteld, hij werd op de volgende dag al geleverd en is van uitstekende kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan Keiman 12-03-2018 Via de website gekocht

Ze beloven dit, maar doen dat.

Algemene score

1,0
Dik voor 23.59 besteld, maar zondags geen levering. 's Avonds via mail dat het geleverd zou worden op maandag. Toen een mail dat het dinsdag zou worden en het werd uiteindelijk maandag geleverd.
Het was niet dat ik zonder het bestelde niet een dag langer kon, maar je besteld omdat je getriggerd wordt door die uiting van zondag leveren. Ergste vond ik ook nog dat in de mail de schuld aan PostNL werd gegeven. Dat vond ik best wel stuitend, flauw en erg makkelijk van Coolblue. Ik zou deze review niet hebben geschreven als ik vorige week niet zo'n bobo van Coolblue op de radio hoorde met een mooi marketing praatje over dit type reclame uitingen tov de geleverde prestatie.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2018

Beste Robert Jan,

Dankjewel voor je feedback. Ontzettend vervelend om te lezen dat we onze belofte niet hebben waargemaakt. Dit is absoluut niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Ook willen wij leren van jouw situatie. Zou je ons jouw ordernummer kunnen e-mailen? Dit mag naar geenglimlach@coolblue.nl

Bedankt
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Koen 12-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website & vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een duidelijke website met gebruikerscommentaten die ik zeer nuttig vind.
Een vlotte levering, zoals ze zeggen na de besteldag geleverd.
Ook handig system om levering op te volgen.
Er is ook steeds telefonische ondersteuning wat een plus is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joey Goris en ouders 12-03-2018 Via de website gekocht

zeer teleurgesteld

Algemene score

3,0
Een telefoon bij uw besteld en betaald ,zou donderdag na 15.00 uur bezorgd worden.
Wij hebben geen post nl gezien ,we kregen bericht dat het op nr 33 bezorgd zou zijn.
Dat kon helemaal niet aangezien deze mensen werken en ik was gewoon thuis.
Nu horen we steeds dat uw onderzoek doet ,maar dat uw niet weet hoe het afloop.
Dat vinden wij niet klantvriendelijk uw zou de klant eerst moeten helpen.
En daarna het als bedrijf moeten uitzoeken met post nl.
Klant nr3cblu3848376 mijn zoon heeft hier 2 maanden voor moeten werken lost dit netjes op.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2018

Beste Joey,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat met onze VandaagNog het pakket niet correct is afgeleverd. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.
Graag ontvangen wij jouw ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl om de status van de order na te kijken en daar waar nodig direct actie voor je te ondernemen.

Tot horens.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Wiliam 12-03-2018 Via de website gekocht

goede communicatie en snelle bezorging. Top .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals ik al vermelde, Coolblue is een top bedrijf waar ik zeker meer ga bestellen, je krijgt snel antwoord op je vragen en een super snelle bezorging en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Hoes 12-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkel punt ter verbetering kunnen vinden. Snel, netjes en vriendelijk .
Stellen zich netjes voor, sluiten het apparaat aan en nemen oude machine en verpakkingsmaterialen mee. Kreeg ook nog uitleg etc.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolita 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en kwalitatieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sneller geleverd dan bij andere shops
Makkelijk retourneren en steeds snelle en duidelijke reactie op vragen. zeer klantvriendelijke shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van der Meij 12-03-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolblue krijg je alle informatie die je nodig hebt, genoeg producten om te vergelijken en een hele snelle levering. Echt super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 12-03-2018 Via de website gekocht

Topshop!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topshop!!! Duidelijke en overzichtelijke site. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Goede/snelle/nette bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sade 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en enorm aardige bezorgers. Wasmachine netjes neergezet en aangesloten en uitleg over het apparaat gekregen. Top bezorgers en top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product werkt super en was heel snel geleverd, dus niet veel contact gehad met coolblue - maar ben wel heel blij met hun uitgebreide instructievideo's online voor installeren van het product. Was heel handig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linsi 11-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een super shop, ruime keus, goede prijzen. Levering zoals afgesproken. Geen verkoper die in je nek staat te hijgen. Duidelijke site met genoeg informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Nicolaassen 11-03-2018 Via de website gekocht

Goed advies bij bestelling die misging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat problemen bij de bestelling helpdesk gebeld en in een paar minuten was het opgelost. Keurig een nieuwe link om te betalen door de helpdeskmedewerker en snel perfect geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Meijer 11-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn LG Nexus 5x ging na 2 jaar en 2 maanden stuk. Net uit de garantie dus. Contact opgenomen met CoolBlue en de telefoon ter beoordeling opgestuurd. De telefoon bleek helaas niet meer te repareren. De oorzaak van het stuk gaan van de LG Nexus 5x bleek een bekend probleem. Ik kreeg voor het volledige aankoopbedrag shoptegoed aangeboden. Hiervoor inmiddels een nieuwe telefoon gekocht.
Petje af voor de goede service.

Marcel Meijer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 11-03-2018 Via de website gekocht

Diverse malen altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe altijd snel producten gekregen, Voorraadstatus zoals aangegeven klopt , bij niet tevreden of om ruilen geen problemen. Communicatie zeer goed.prijzen zijn goed.
Daarom vertrouw ik Coolblue ook bij bestellen van duurdere spullen zoals camera's en lenzen.

M.vr.gr. ....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Pelemans 11-03-2018 Via de website gekocht

Een betere service is volgens mij niet te vinden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kleine dingen in het verleden besteld... Service ongelooflijk dik in orde.
Nu grote koelkast besteld... Service ongelooflijk dik in orde.
Verhouding prijs/kwaliteit... Ongelooflijk dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 11-03-2018 Via de website gekocht

De betere webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service en geweldige keuze. Artikels worden uitvoerig beschreven, wat een groot pluspunt is. Reeds enkele malen bij Cool blue besteld, en steeds tevreden geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCS 11-03-2018 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

9,0
Site erg gebruiksvriendelijk, duidelijke omschrijving. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd gaat worden. We zijn dan ook superblij met coolblue website. Aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DjieBie 11-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige wepsjop! :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijzen, mogelijkheid om producten die teruggestuurd zijn te kopen (de zogenaamde tweedekansjes), snelle levering, leuke humor tijdens en na de bestelprocedure zonder te overdrijven.. Gewoon doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariken 11-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geleverd product, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering, en interessante tips voor het gebruik, ik heb een Inventum hetelucht friteuse gekocht, en dan is het wel prettig als je daar een aantal goede tips voor krijgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 11-03-2018 Via de website gekocht

Goede,objectieve,product informatie,uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuzehulp die niet al te opdringerig is maar redelijk objectieve info over de keuze elementen geeft.
Breed scala aan producten Daarbij snelle service , probleemloos retourneren.
De manier waarop de producten verpakt zijn voor verzending (simpel maar innovatief pakketje) geeft al aan hoe er in dit bedrijf gewerkt wordt. Toppi

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 11-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een koelkast besteld en kreeg het de volgende dag in huis. Echt top! De mannen waren heel aardig en ook telefonisch contact bij de bestelling was super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVH 10-03-2018 Via de website gekocht

Afspraken worden niet nagekomen.

Algemene score

1,0
Afgegaan op de informatie op de website. Tweedekans zou compleet worden geleverd, dat was niet het geval. Product is veel later bezorgd dan vooraf werd gemeld, dus voor niets zitten wachten. En de Klantenservice zou binnen 30 minuten reageren. Dat werd langer dan een uur. Vervolgens moest ik maar op internet kijken naar een installatiehandleiding. Dus weinig vertrouwen in CoolBlue en zou er zeker niet nog een keer wat bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-03-2018

Beste,

Bedankt voor je feedback. Ontzettend vervelend om te lezen dat het zo verlopen is met jouw bestelling. Dit hoort niet. Graag willen wij kijken hoe wij de glimlach bij je terug kijken.
Mogen wij het ordernummer ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl?
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Paul 10-03-2018 Via de website gekocht

vlotte levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering tegen zeer nette prijs.
Ook produkt voldoet prima aan de aangegeven verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keto Annie 10-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen produkten besteld. Zeer snelle levering. In het algemeen competitief geprijsd. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy van de Wiel 10-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en transparant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over de levering vanaf het moment van bestelling, totdat ze bij je op de stoep staan.
Vriendelijk en beleefd personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert Caspers 10-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Algemene score

9,0
Prijzen zijn concurrerend en bezorging erg goed. Continue inzicht in status bezorging SMS en telefoontje half uur voor bezorging gehad. Zeer vriendelijke en correcte bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Brouwer 10-03-2018 Via de website gekocht

Razendsnel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar nieuwe magnetron. Was er bij Coolblue snel uit welke bij mij past en dankzij de reviews van anderen wist ik ook direct wat zij van het apparaat vinden. En dan was de prijs ook nog de laagste van alle geraadpleegde webshops. Top dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine Aird-Major 10-03-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, goede informatie op de website om je te helpen een geschikte keuze te maken. Zeer snelle levering. (vandaag besteld, morgen in huis).Veel communicatie over de tijd van de levering. Vakkundig, beleefd en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-03-2018 Via de website gekocht

Binnen 14 uur thuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij Coolblue een Gigaset telefoon gekocht. Op zondag even voor 17:00 gekocht en de volgende morgen even na 10:00 ur had ik hem in huis. Tevens een Mail met feedback voor de installatie. Duimen omhoog. Goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorger zag een kleine beschadiging aan mijn LG wasmachine. Cool Bleu gebeld en ik kon kiezen uit omruilen of 10% korting op product. Binnen 5 min opgelost zonder moeilijk te doen. Helemaal blij met mijn oroduct......Top geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ammie Bel 10-03-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasdroger was kapot gegaan op dinsdag, hebben gelijk een nieuwe besteld op dinsdagavond en op woensdag stond hij alweer te draaien. Makkelijk en snel, je bent niet afhankelijk van de openingstijden van winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toine van poppel 10-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering, goed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitgebreide site met goede info, en snelle levering, alles goed verpakt ook en voordeliger dan andere sites

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 10-03-2018 Via de website gekocht

Je weet wat je aan ze hebt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, betrouwbaar, duidelijk en goede service als het even niet zo gaat als gepland. We blijven tenslotte allemaal mensen. En bij Coolblue zijn ze gelukkig vrolijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

claus 10-03-2018 Via de website gekocht

Super service zelf tot laat in de avond.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enkele keren besteld te hebben ,moet ik vaststellen dat je geen betere service kan vinden.Perfecte levering zonder zorgen,geen problemen,zeer soepel,Ik koop er graag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 10-03-2018 Via de website gekocht

Snel in huis met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag geleverd, super dat dat kan! Snelle reactie van Coolblue, zowel bevestiging als bericht van levering via post nl. Was de eerste keer dat ik via Coolblue iets bestelde, ga dat zeker vaker doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 5 10-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering op dezelfde dag ( avond service )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en duidelijke info , ook las ik op de site van Coolblue info over het wattage van Stofzuigers tegenwoordig, mag sinds 2017 niet meer dan 750 watt bedragen, maar de zuigkracht is hetzelfde !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 10-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima mogelijkheid om producten te kiezen en te vergelijken op bepaalde selectiepunten. Zeer goede planning. Je weet precies wanneer je Coolbleu kunt verwachten aan je deur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rina 10-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering duidelijke info op de site en telefonisch goed contact en helpen met je bestelling bij twijfel degelijke uitleg over het hoesje dat ik nodig had

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 10-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden, oude product meegenomen en de nieuwe aangesloten plus nog eens getest of het werkte. Complimenten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 09-03-2018 Via de website gekocht

Veel keus in stofzuigers . Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en groot aanbod stofzuigers .
Snelle levering
Diverse gezinsleden uitstekende ervaringen met Coolblue . Vandaar dat wij er nu ook kopen . Goede mond tot mond reclame dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calvin 09-03-2018 Via de website gekocht

Koop geen tweedekansje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
8/3 gebeld ivm 55pus7272 tweedekansje. Zou alleen uit de doos zijn gehaald en te groot bevonden zijn. Mocht als het niet naar wens was omgeruild worden met bijbetaling voor een nieuwe. Oude werd dan opgehaald en nieuwe gelijk afgehaald. Bij aflevering op 9/3/2018 blijkt dat de tv onder de stof zit en vette vingerafdrukken opzitten en alles uit de originele verpakking gehaald is (dit doe je alleen als je het gaat gebruiken naar mijn idee). Werd netjes te woord gestaan maar direct omruilen is geen optie. Eerst tv terug en ongeveer een week later de tv verzenden. Of de andere tv voorschieten. Sorry geen optie voor mij om ff 849,00 voor te schieten. Of kortingbon 20,00 als ik de tv houd. Sorry 849,00 -/- 20 euro vind ik veelste veel geld voor een gebruike tv. Uiteindelijk maar gekozen voor omruiling met een lange wachttijd. Nieuwe producten zou ik je aanraden maar tweedekansjes geef ze geen kans.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 12-03-2018

Beste Calvin,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de Tweedekans tv niet was zoals afgesproken. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten. Daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Graag kijken we alsnog naar een oplossing voor je. Mogen wij het ordernummer van je ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl

We gaan graag voor je aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jesper 09-03-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een screen protector besteld. Echter sloot deze niet goed af aan de randen. Daardoor bleef er lucht onder zitten. Coolblue heeft via de Whatsapp dit keurig opgelost

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews