coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 04-03-2018 Via de website gekocht

Top keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon vooraf vergelijke doen van verschillende merken goede beschrijving snelle levering zoals afgesproken ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, duidelijke afspraken, niet duur, goede keuzemogelijkheden. Ze hebben het apparaat zelfs op de eerste verdieping gezet! Toppie !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen gaat enorm gemakkelijk en soepel. De optie dat je kan kiezen of je pakket overdag of s’avonds wilt ontvangen is ideaal. Daarbij is het stukje extra, dus de: gimmicks, persoonlijk gerichte berichten/marketing en daarin de humor waardeer ik enorm!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 04-03-2018 Via de website gekocht

E-READER

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk beschrijving van het apparaat, geleverd op tijd, en door de sponsorklicks ook goed voor de vereniging die ik steun.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Willems 04-03-2018 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie op de website, prima service! Fijn dat ik zelf kon bepalen wanneer product geleverd werd (zonder extra kosten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager 04-03-2018 Via de website gekocht

Goede informatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop heeft alles wat je je wenst. Alleen kostte het even moeite om te zien hoe ik wat kon bestellen. Dus ook geen kans om per ongeluk iets te bestellen wat niet de bedoeling was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 04-03-2018 Via de website gekocht

Top service weer!

Algemene score

9,0
Top service! Bestel echt regelmatig wat bij Coolblue en altijd weer netjes geleverd en tijdig. Ook als je snel wat nodig hebt is dit helemaal top. Blije klant (weer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karman 04-03-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het pakketje zou eigenlijk de volgende dag bezorgd worden. En kreeg meteen een uitleg dat het de volgende werd geleverd. super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cke 04-03-2018 Via de website gekocht

supper service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 toffe mannen hebben zowel nieuw als oud wasmachien met de glimlach verplaatst en nuttige tips en perfecte aansluiting van nieuw machien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 04-03-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke, hulpvaardigde medewerkers bij de klantendienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij installeren van product (externe HDD) onmiddellijk gemerkt dat meegeleverde software niet compatibel was met Windows 10. Eén telefoontje naar de klantendienst volstond om alles klaar te maken voor de retourzending. Super gemakkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke spanjer 04-03-2018 Via de website gekocht

supersnelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goede site. Duidelijke uitleg. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Super snelle bezorging.
Vriendelijke bezorgers die de tijd nemen om e.e.a. uit te leggen. Kan Coolbleu van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L van Zandbeek 04-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, en komen de afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mannen waren erg vriendelijk en behulpzaam.De site is makkelijk te bedienen.Ook hetmeenemen van het oude artikel ging zonder problemen

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Hans knook 04-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Ruim aanbod en klantvriendelijke site . Snelle levering en goede uitleg. Prima prijs voor goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon 04-03-2018 Via de website gekocht

gisteren besteld , vandaag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de shop een keuze gemaakt , besteld, betaald en vordering bestelling keurig kunnen volgen.
Makkelijke wijze om snel en goedkoop een prima product in huis te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 04-03-2018 Via de website gekocht

Super! Wat een snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds om 9 uur een föhn besteld en 12 uur later in huis!! Super!
Een echte aanrader als je snel iets in huis wil hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-03-2018 Via de website gekocht

Goed CoolBlue team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De tv reclame van CoolBlue deed ons besluiten voor CoolBlue te kiezen, toen we een warmtepompdroger nodig hadden.
De bezorging en uitleg van het bezorg team is perfect,
Alles gebeurd net als in de reclame !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Christiaanse 04-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een luchtbevochteger en vonden die bij coolblue, prijs kwaliteit perfect. Dus erg blij met deze aankoop.plus je kan ook nog eens geurolie bijvoegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoute 04-03-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service! Na 5 weken wachten op een wasmachine bij de MediaMarkt (zonder enige service), waar ik dus nu nooit meer ga bestellen (wat ik u zeker ook niet aan kan raden!) nu bij Coolblue besteld. Gelijk aangeven wanneer je de wasmachine geleverd wilt hebben (kon de volgende dag al!). Ook kon je netjes de bezorgers volgen en belde ze als ze er bijna waren! Gelijk de wasmachine aangesloten en zelfs nog tips gekregen! Heel erg blij met Coolblue! Jullie krijgen van mij de warme douche :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 04-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare partij met veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel her en der regelmatig mijn producten, zelfs na 13 jaar Media Markt als werknemer. Daar kocht ik alleen fysiek met personeelskorting. Cool Blue is wel echt een partij waar ik het meest vrolijk van wordt. Flexibele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Barneveld 04-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en denken ook met je mee.
Coolblue komt na wat ze beloofd.
Aflevering precies zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 04-03-2018 Via de website gekocht

Goede (bezorg)service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue was een van de weinige websites met de wasmachine die we op het oog hadden. Het gemak van het bezorgen trok ons over de streep. Vantevoren bellen ze of je thuis bent (op het door jou uitgekozen moment) en brengen alles netjes boven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 04-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website met genoeg keuze.
Snelle levering en goed product. super blij met mijn tv ambilight!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke 04-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Door de 24 uitslag levering super wat is dat handig, want als je wasmachine stuk gaat wil je toch zo snel mogelijk weer een nieuwe en dat binnen 24 uur, service geplaatst en wel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 04-03-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is plezierig winkelen bij Coolblue: ruime keus, voldoende informatie over de producten, vlot bestelproces en ook nog eens snelle, gratis levering! Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lay 04-03-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed.optijd ingeleverd.
Vanavond besyeld morgen middag thuis.
Wij zijn via coolblue twee keer gekocht.
Altijd tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 04-03-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering (op zondag) vriendelijke chauffeurs die alles netjes hebben aangesloten en de oude spullen hebben meegenomen. alles stond binnen 20 minuten op z'n plaats .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 04-03-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp bij de selectie van het juiste product en snelle levering me goede informatievoorziening in het leveringsproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 03-03-2018 Via de website gekocht

Fantastische bezorging en klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een technisch probleem met een geleverde Philips stoomstrijkijzer. Retour gestuurd en meteen nieuwe besteld. Keurige support van klantenservice en binnen 24 uur was de nieuwe al probleemloos in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 03-03-2018 Via de website gekocht

super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Snel bestellen en leveren. Super groot assortiment. Er zit voor iedereen wat bij. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 03-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle goede service. Vooral dat je continue op de hoogte gehouden wordt hoe het ervoor staat met je bestelling is erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk weltevrede 03-03-2018 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en betrouwbare service wat jullie zeggen doe je ook. Door mijn handicap ben ik aangewezen op internetwinkels en jullie horen bij de beste daar om ben ik vaste klant. Ga door zo en ik zal nog lang klant blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 03-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel.

Algemene score

9,0
Luchtbevochtiger besteld om 22.30. Volgende dag om 15.00 uur in huis. Daarvoor hoef je toch niet naar de winkel? Coolblue is TOP !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 03-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede, behulpzame & vriendelijke service

Algemene score

10,0
Heel tevreden over mijn aankoop & de hulp die ik daarbij kreeg van de klantenservice. Nadat het in het begin niet lukte om alles te laten werken, is het doot de technische bijstand van de klantendienst wel gelukt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 03-03-2018 Via de website gekocht

Coole ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een superservice. Snel, keurig, vriendelijk en dat zonder extra kosten te berekenen. Zo zal het bij iedereen moeten zijn, maar CoolBlue steekt met kop en schouder bovenuit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Finch1953 03-03-2018 Via de website gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was de goedkoopste, en kon op 1 dag leveren. Andere shops met vergelijkbare prijs hadden 1 tot 3 weken nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 03-03-2018 Via de website gekocht

Aan te bevelen om meerdere redenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets gekocht via Coolblue. Tevreden met gekochte producten en een prima en snelle service, zoals ook op de site vermeld wordt. Nog niet eerder te maken gehad met defecte producten dus ik heb geen idee hoe de service dan verleend wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamaji 03-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met veel informatie.
Bestelling ging vlotjes en levering super snel.
Bleek ook nog de goedkoopste te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

OzgurE 03-03-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd hoe snel het is opgestuurd en geleverd. Echte profs. Ga zeker vaker winkelen. Prijs is ook prima. Top bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lvm 03-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, snelle service. Het bestellen wordt extra leuk gemaakt door de grapjes die er tussendoor zitten. (Maak een bestelling dan weet je wat ik bedoel!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steven 03-03-2018 Via de website gekocht

als er iets kapot gaat oei en dan nog is het terug brengen

Algemene score

1,0
Mijn 1 jaar oude tv had een scheur aan de binnenkant. Repareerde hem niet . Kan ik enigszins inkomen daar kan je over discussieren. Ik naar de winkel om uitleg te vragen en misschien een compensatie want ik was van plan een nieuwe tv te kopen. waren 2 verkopers moesten in 1x naar achteren toe waarschijnlijk om te overleggen. bij terugkomst was niks meer mogelijk want ze repareren hem niet!! ok koop ik dan geen nieuwe tv. maar dan de oude tv terug krijgen heb ik 3 weken op mogen wachten nadat ik aangegeven heb de tv weer terug te willen. Waarom? konden hun niet uitleggen. Coolblue nooit meer!! ga liever ergens anders daar hebben ze ook dezelfde service

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2018

Beste meneer,

Allereerst willen wij onze welgemeende excuses aanbieden dat de erkende reparateur niet in staat is geweest de televisie te repareren. We begrijpen dat je hier natuurlijk erg van baalt.

Wanneer de erkende reparateur heeft geconstateerd dat het niet mogelijk is om de televisie te repareren, dan ligt het product bij de reparateur. De reparateur dient eerst de televisie naar Coolblue te retourneren voordat wij hem weer naar de klant kunnen verzenden. Dit kan inderdaad enkele weken duren voordat de klant weer in bezit is van het product.

Dit neemt niet weg dat er onduidelijkheden zijn geweest tijdens het reparatie- en retourproces. Met jouw feedback kunnen wij onze communicatie verbeteren om gelijksoortige situaties in de toekomst te voorkomen.

Wij hopen dat jij inmiddels de televisie hebt ontvangen. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ad 03-03-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd weer snel en correct tegen een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden op een duidelijke website. Na de bestelling nog even een vraag gesteld aan het contactcenter waar ik zeer vriendelijk en adequaat werd geholpen. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oosterom 03-03-2018 Via de website gekocht

zeer geode service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super snelle service; zaterdagavond besteld zondag om 12.00 uur in huis ! Kan het sneller !
apparaat zeer goed en als beste beoordeeld door de consumentenbond

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pim 03-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service is goed. Product komt op tijd aan. Laat in de avond besteld! Volgende dag in huis! Niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elle 03-03-2018 Via de website gekocht

Snelle keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Middags besteld, ‘s avonds in huis en keurig op de hoogte gehouden in de tussentijd. Vriendelijke bezorger die de zware bestelling netjes binnen zette. Sneller en handiger om bij Coolblue te bestellen dan zelf naar de winkel te gaan. Informatie over bestelde product ook erg accuraat.Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Verdonschot 03-03-2018 Via de website gekocht

Service optimaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds diverse aankopen gedaan. Prima service en prijs kwaliteitsverhouding. Producten via Website besteld en opgehaald in winkel Eindhoven. Lagen netjes klaar. Fluitje van een cent.
Bvd voor kijker, 2 st. 8x42 en 8x50 naar winkel laten komen en in winkel keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marrebees 03-03-2018 Via de website gekocht

Prima service en vriendelijke mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren bij Coolblue. Zowel in de winkel als in de webshop. Vriendelijke prijzen. Altijd héle goede service en zeer vriendelijk personeel. Als je ontevreden bent over een product, is het geen enkel probleem om te retourneren. Alleen jammer dat Post NL vaak niet op de afgesproken tijd bezorgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton koopmans 03-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste prijs en snelle levering makkelijk te vinden op het Internet en de webside en een enorme keuze aan artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beuker 03-03-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service, niet gewend!

Algemene score

3,0
Koelkast besteld en netjes op tijd geleverd.
Met moeite wilden de mannen de koelkast binnenzetten.
Anderhalf uur laten staan en dan aansluiten werd er gezet.
Niet uitgepakt en niet aangesloten en weg waren ze!
Deze situatie wordt niet op tv weergegeven!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2018

Beste meneer/mevrouw,

Wat verschrikkelijk om te lezen dat de bezorgers enkel jouw splinternieuwe koelkast hebben geleverd en niet hebben aangesloten. Wanneer je bij ons een koelkast bestelt, mag je verwachten dat de koelkast op de gewenste plek wordt geplaatst en ook op een bestaande stopcontact wordt aangesloten.

Uit jouw review kunnen wij opmaken dat dit niet tijdens de levering is gebeurd en daar bieden wij onze oprechte excuses aan. Dit is niet de normale gang van zaken en zeker niet de service die de klanten van ons mogen verwachten.

Uiteraard willen wij alsnog een aantal bezorgers jouw kant opsturen zodat de koelkast alsnog wordt aangesloten. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan ontvangen wij graag het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail. In de e-mail kun je meteen aangeven op welke dagen het jou uitkomt voor het aansluiten van de koelkast en kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

E de Koning 03-03-2018 Via de website gekocht

Fijn. Snelle levering. Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk vinden wat je nodig hebt. Duidelijk overzichtelijk goedkoop. Makkelijk betalen
Vergelijkbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Buitengewoon 03-03-2018 Via de website gekocht

Precies zoals beloofd, op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door reclamecampagne hadden wij een hoge verwachting, deze is meer dan uitgekomen.
Snel, op tijd, behulpzaam en uiterst correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews