coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dilyne 29-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van onze droger en geplaatst oude droger meegenomen vriendelijk personeel. Alles keurig geregeld prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Boer 29-10-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig in gebruik, informatie is betrouwbaar & snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gegeven informatie was precies wat ik wilde weten om mijn afweging te maken. De service was snel en betrouwbaar en opvolging uiterst correct. Niets aan toe te voegen, ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 29-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het klopte allemaal; vooraf duidelijke informatie en een juiste tijd van levering.
Ook de prijs zat heel dicht in de buurt van de goedkoopste. Het was niet de eerste en zeker niet de laatste aankoop bij Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Enveloppenland.nl 29-10-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk en een hoog serviceniveau!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, goede prijzen en een snelle levering. Een half uur voor levering nog even een berichtje dat men onderweg was. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seregmo 29-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op donderdag avond 20.00 en vrijdag avond om 20.30 werd hij geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van bestellingsvoortgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 29-10-2017 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelgemak, snelle levering, duidelijke communicatie betreffende de Levertijd en super vriendelijke bezorgers zelfs nog laat op de avond

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-10-2017 Via de website gekocht

Bezorging zeer vriendelijk en op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een hele fijne website. Het is zo handig dat het product de volgende dag in huis is. Je wordt goed geïnformeerd over de bezorgtijd en men komt ook op de aangegeven tijd. De bezorging stelt zich netjes voor. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esthet 29-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service, goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuzetool op de site is erg handig. Coolblue verpakt de artikelen in mooie coolblue doos. Leuke opdruk. Super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimelzuiger. 29-10-2017 Via de website gekocht

Servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een bestelling geplaatst op de website. Toen ik dit product bezichtigde stond er genoeg informatie. Nadat ik dit product heb besteld ontvangde ik het product super snel helaas was ik niet thuis en is het bij de buren geleverd ik heb een mailtje gehad met daarin het huisnummer waar de pakketje is geleverd super attent en professioneel. Thanks CoolBlue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Mons 29-10-2017 Via de website gekocht

factuur niet ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Bij de verzendbevestiging van order 25327484 zou volgens de email een bijlage moeten zitten met mijn factuur. Er zat echter geen bijlage bij deze mail; daardoor heb ik geen factuur en die heb ik wel nodig voor eventuele toekomstige garantie zaken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 29-10-2017

Goedendag Gert,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er bij jouw verzendbevestiging geen factuur als bijlage zat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben de factuur nogmaals naar je mailadres toegestuurd. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kan je ons dan een seintje geven op een van onze social media kanalen?

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

HD 29-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds om 23u een wasdroger besteld op de overzichtelijke site. Meteen bevestiging met duidelijke informatie over procedure en de bezorgtijd (tussen 10 en 11 ipv de gebruikelijke halve of hele dag). Een kwartier voor bezorgen gebeld met de vraag of ze de wasdroger vast buiten uit zouden pakken. Heel aardige bezorgers sluiten aan & leggen uit hoe die werkt. Fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jet 29-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na een groot vochtprobleem in huis ga je op zoek naar een goede oplossing.we hebben gekozen voor een Qlima D520 vanwege de duidelijke omschrijving van het apparaat en wat ik verwachten mag.Kan nu al zeggen dat de verwachting uitkomt.Het apparaat is netjes geleverd dus voor mij is het topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 29-10-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle gratis bezorging. Niks op aan te merken. Binnen een dag na bestelling op juiste adres bezorgd. Niet veel om over op te merken dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel W 28-10-2017 Via de website gekocht

Wederom goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere keren iets bij Coolblue gekocht. recent twee wasmachines (voor mezelf en mijn moeder). Telkens goede levering en installatie, vriendelijke nette jongens. Daarnaast goed geholpen bij de telefonische helpdesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jebbe 28-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag besteld woensdag in huis zonder problemen had nog nooit iets besteld op coolblue maar je kan makkelijk een account aanmaken en zonder problemen bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, na het bestellen om 23.45 uur uur later het bestelde al onderweg! De volgende dag wekte track and tracé niet! Gebeld en duidelijk antwoord, Inderdaad mooi op tijd bezorgd, top. Paar dagen later een leuke kaart op de mat, met de vraag of de koffie smaakte met het plakje cake i.p.v het cookie. Toen dacht ik, deze mensen luisteren zeer goed en komen daar zeer goed op terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Doyle 28-10-2017 Via de website gekocht

Service voorop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze bedrijf laat anderen zien hoe het moet! Ik ben van het begin klant en heb en meegemaakt hoe het fantastisch groeit. Dit is internet kopen op z'n best.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustKarin 28-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering. Fijn op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het weekend is toch voor veel mensen het moment om je vrije tijd te besteden en gadgets te zoeken en te testen. Dan is de levering op zondag voor mij een extra reden om voor een bepaalde winkel te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe en Petra 28-10-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had per ongeluk mijn nieuwe adres vergeten aan te passen op tijd erachter gekomen de klantenservice gebeld. en hebben t opgelost zelfde dag bezorgd .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H..J.w. 28-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijk waardoor je als klant heel gemakkelijk diverse producten kunt vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jay 28-10-2017 Via de website gekocht

Awesome service

Algemene score

9,0
Ordered at 22:00 - in the house at 11:00 next day. Awesome service and competitive price, but would like to see the price a tiny bit better than the rest - not the same.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 28-10-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering. De volgende dag is het al in huis!
Had ook nog gebeld en kreeg prima advies.

Reageer

Merk van der Meij 28-10-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snelle levering!Mooie website, overzichtelijk en gemakkelijk.
Verzorgde zending. Prima tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 28-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service vanaf de webwinkel tot na de plaatsing van de wasmachine.Personeel vriendelijk en handig met plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Vos 28-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering.

Algemene score

9,0
Perfect. Gevonden wat ik nodig had, zaterdagavond besteld en zondag netjes afgeleverd. Dus erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 28-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een prettige en betrouwbare internetwinkel. De prijs van de rugtas was ook nog de laagste in Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corma 28-10-2017 Via de website gekocht

Van ruilen wordt je blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze hogedrukspuit was binnen de garantieperiode kapot. We wilden nu een echt goede machine. Coolblue gaf het aankoopbedrag terug als shoptegoed. We zijn nu de blije bezitter van een Karcher K7 Alles zeer soepel en vriendelijk geregerld door Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel en Jan Slotboom 28-10-2017 Via de website gekocht

laat niets te wensen over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We al meerdere malen producten gekocht bij Coolblue tot grote tevredenheid.
Ook ditmaal wisten zij weer een glimlach op onze gezichten te bewerkstelligen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JB.Stagge 28-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag voor 23:59 uur besteld en keuring op Zondag voor 13:00 uur geleverd, zodat ik die middag fijn mijn nieuwe GT spel kon gaan spelen op de PS4.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peder 28-10-2017 Via de website gekocht

Werkt geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Batterij gaat gewoon twee dagen mee. Het contecten is super eenvoudig met de app. Noise cancellation zorgt er voor dat ik bijna niks anders meer hoor en de geluidskwaliteit is heel goed.
Daarnaast heb ik ben in de avond besteld en de volgende middag was hij al binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orly1987 28-10-2017 Via de website gekocht

Dik voor mekaar bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al bij het bestellen zie je dat alle info die je wenst te weten over je product aanwezig is. Vervolgens bestel je, kun je vlot afrekenen en is je pakketje in no-time binnen.
En dan houdt het nog niet op, want dan krijg je ook nog een e-mail met tips aangaande je product. In mijn geval verschillende clips met tekst en uitleg over het demonteren van mijn oude autoradio en het monteren van mijn van Coolblue afkomstige nieuwe autoradio.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.shang 28-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is goed en overzichtelijk, de levering geweldig ,vooraf de mailtjes dat de bezorgers onderweg waren en telefoon dat ze er binnen n kwartier konden zijn ,in een woord fantastisch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 27-10-2017 Via de website gekocht

Topproducten en topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop bijna al mijn elektro bij coolblue, meer moet ik nie zeggen zeker, snel vriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heemstedenaar 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue een Samsung Was-droog combinatie gekocht. De aflevering was geweldig. De oude machine werd meegenomen en de nieuwe werd keurig geïnstalleerd en bedrijfsklaar afgeleverd door twee medewerkers. Ik kan er geen negatief woord over verzinnen. Dus Coolblue, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webeinkel kon wel snel en degelijk leveren.

Binnen 1 dag binnen waar een ander 12dagen nodig had

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 27-10-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt niets anders dan lof voor coolblue! Op de dag van bestellen hadden ze wat problemen op de website maar de medewerker bood gelijk aan om het artikel op naam te zetten zodat ik de machine van tweedekansje niet zou mislopen. Ze houden je goed op de hoogte door middel van email en sms. De monteur belden 10 min voor aankomst en sloten alles keuring aan en vonden het geen probleem om de oude wasmachine naar beneden te tillen ondanks dat deze niet met hun meeging. Ik bestel echt nergens anders meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-10-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
als je artikelen wil gaan bestellen, is Coolblue een hele goede optie. een dag na je bestelling heb je het artikel in huis en over ruilen of geld teruggave doen ze niet moeilijk. de prijs van de artikelen zijn ook gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar adres met garantie van "niet goed, geld terug"!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service: vandaag besteld morgen in huis en...niet goed, geld terug! Er is geen reden om niet bij Coolblue te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 27-10-2017 Via de website gekocht

Goede nette en vriendelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke uitleg en een goede service. De bezorging het zelfde vriendelijk personeel en gaven ook een goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pepijn 27-10-2017 Via de website gekocht

Een lach cadeau doen

Algemene score

9,0
Ik heb via Coolblue mijn vriendin een stereoset met platenspeler cadeau gedaan. Gekozen voor een tweedekansprodukt dat er goed uitzag en prima in orde blijkt en dat bij haar laten bezorgen. Bestellen ging gemakkelijk en de levering liep zoals afgesproken. Nu kan zij weer haar oude platen draaien. Een brede glimlach op haar gezicht en daar word ik dan weer blij van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep Straten 27-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering,zeer correcte afspraken mbt levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service mbt leveren en ruilen(zonder probleem!)Zeer vriendelijke medewerkers van telefoondienst tot en met chauffeurs.Alle emballage en oude apparaten worden mee afgevoerd zonder kosten.Super tevreden!dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Rouw 27-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service, goed verpakt en geweldig apparaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor coolblue gekozen, omdat ik van meerdere kanten goede verhalen over hen gehoord heb. Dit heb ik nu ook ondervonden. Snelle levering, het product was netjes ingepakt en vond de details om het bestellen heen (zoals wachttherapie, je uitpakmogelijkheden etc.) erg leuk. De site is overzichtelijk en geeft duidelijk de mogelijkheden van de producten aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongsma 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde droger op tijd afgeleverd door twee vriendelijke chauffeurs. Droger werd keurig geïnstalleerd. Kreeg zelfs nog een uitgebreide uitleg over de droger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-10-2017 Via de website gekocht

ons doel snel gehaald

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden eerder al van Coolblue shop gehoord, nu direct gekozen om onze printer te vervangen.
snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 27-10-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke mensen en een uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere orders opnieuw een order omdat de service uitstekend is. Ik zal blijven terug komen. Zal bij anderen zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Kraak 27-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon lekker nuchtere, goede en vriendelijke hulp waar en wanneer je het nodig hebt! Geven goed advies, zijn heel snel in hun service, en is een product niet goed, dan wordt de retournering heel snel in werking gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I-Kruit 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over de kwaliteit en snelle levering., en ik kan iedereen aanraden om hier iets te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liza 27-10-2017 Via de website gekocht

‘S avonds besteld, volgende dag om 14 u al bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De opties voor zoekcriteria zijn geweldig: elk soort product heeft zijn eigen mogelijkheden om te filteren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjer 27-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel.
Goede informatie, makkelijke communicatie.
Netjes bezorgd .
Binnen 12 uur na bestellen kon ik weer wassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Beda 27-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en correcte leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke website en er zitten vaak lagere prijzen tussen dan bij de cocurentie, bovendien heb je soms ook de kans op een tweede keus artikel wat het nog voordeliger maakt, Wij hebben reeds verschillende artikelen aangekocht en hebben nog nooit klachten gehad inverband de service of de leveringen. Gewoon top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews