coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dzjiennoo 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
mijn pakje was vlugger dan verwacht bij mij thuis!

Aanbeveling
door de snelle service, en makkelijke afhaling op een kiala-punt!!!

Extra toelichting
ben heel positief over de levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SE 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Klik en bestel... Super!!

Assortiment
Alles wat ik denk dat ik bij coolblue kan vinden, dat hebben..

Aanbeveling
Alles is goed voor elkaar!!

Extra toelichting
Geen opmerkingen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delina Afewerki 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk, de verplichting om een account aan te maken vond ik zelf altijd heel naar. Dankbaar dat dat hier niet persee hoeft.

Service
Makkelijk, snel. En goed ingepakt. Ze proppen het er niet zomaar even in

Aanbeveling
Ik houd van coolblue, gebruik het vaak en het heeft mij nog nooit teleurgesteld! Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger 09-12-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gekeken en zelf opgehaald in Eindhoven

Service
Fijne omgang door winkelbediende

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Super vriendelijk personeel

Extra toelichting
Kijken op internet kopen liever in een winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, snelle reactie op zoeken

Service
snelle informative mbt verzending

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede vergelijkings mogelijkheden en heel eenvoudig te gebruiken

Service
Hele snelle levering en prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Geweldig aanbod tegen mooie prijzen.

Aanbeveling
Gewoon allemaal soepel en makkelijk. Geen gedoe en rare vragen, gewoon klik klak klaar... en de volgende spelen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en snel besteld, ook fijn dat je geen creditcard hoeft te hebben.

Service
supersnel

Assortiment
vast wel OK maar ik zocht specifiek dit product dus heb verder niet gekeken

Aanbeveling
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
opzoeken en bestellen, verloopt vlot

Service
Je kan zelf bepalen wanneer het pakje aankomt!

Assortiment
Ik vond niet alle items van ninjago!

Aanbeveling
Verloopt vlot!

Extra toelichting
De prijs mag altijd minder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is gewoon toppy

Service
idem

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
gewoon een top winkel

Extra toelichting
Ik of wij zijn zeer tevreden mooi apparaat zeer snelle bezorging en zelfs op zondag bezorgd in een woord geweldig . ik zou zeggen vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nog geen halve minuut. Zolang heb ik erover gedaan om de machine te vinden die ik zocht. Zo'n gemakkelijke website.

Service
De volgende dag nog geleverd!

Assortiment
Zeer uiteenlopend assortiment, ook voor het beperkte budget dat ik beschikbaar had.

Aanbeveling
Gemakkelijk, de volgende dag nog geleverd... je hoeft er zelfs het huis niet voor uit. En dezelfde prijs als in de Doe-het-zelf-zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn bestelling was zo geregeld!

Aanbeveling
Ik zocht gericht naar een artikel en kan dus niet bepalen hoe breed het assortiment is

Extra toelichting
Jazeker! Geweldig zoals jullie communiceren met de klant vanaf het moment dat er besteld is, met de leuke filmpjes e.d. Je krijg meteen het gevoel dat je de belangrijkste klant bent, of op zijn minst klant van de dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website, mogelijkheden tot vergelijken van producten en alles is erg overzichtelijk.

Service
De volgende dag al in huis, netjes verpakt, alles prima in orde.

Assortiment
Ik hoef nooit lang te zoeken, Coolblue heeft vrijwel altijd hetgeen waar ik naar op zoek ben.

Aanbeveling
Ik heb geen verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vos 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb zaterdagavond een bestelling geplaatst en dit is zoals beloofd zondag geleverd. Tof!!

Service
Coolblue doet er ook precies alles aan om niet opdringerig over te komen. Je hoeft geen account aan te maken om te bestellen. Je wordt niet bestookt met dagelijkse mails...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoiikbenmarnix 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zoek uit, klik, bestel, klik, en het ligt opeens op je bureau

Service
Mailtje dat het is ingepakt, mailtje dat het is verzonden, en het ligt opeens op je bureau

Aanbeveling
Niet op het assortiment gelet, is vast gigantisch en de rest is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LV 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Ik bestelde een nieuwe gsm op zondagavond met de belofte dat ik deze maandagnamiddag kon gaan ophalen in het postkantoor. Woensdag was de gsm echter nog steeds niet aangekomen. Bij contact met de klantendienst werd me enkel gezegd nog wat geduld uit te oefenen.

Aanbeveling
goed assortiment, gebruiksgemak, echter belofte van snelle levering helemaal niet nagekomen

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Opladen i pad 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk; artikel direct gevonden

Service
Communicatie optimaal; directe mailinfo.
Nog niet een bestelling zo vlot ontvangen, nota bene op zondag!!

Assortiment
Voor een simpele bestelling als de onze, een oplaadsnoertje, prima.

Aanbeveling
Optimale service en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel shoppen

Service
Een beloofd onderdeel niet meegeleverd.
Contact krijgen met Coolblue was een eitje (zelfs na levering op zondag)
Onderdeel heel snel nageleverd.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede info over de producten maakt keuze makkelijk.

Extra toelichting
Zal waarschijnlijk weer bij Coolblue boodschappen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zwaantje 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website en overzichtelijk

Service
Duidelijk hoe alles na de aankoop verloopt ivm levering

Assortiment
Genoeg keuze en scherpe prijs

Aanbeveling
Duidelijk en goede,snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zondag 2 artikelen besteld en de volgende dag al geleverd. En continu op de hoogte gehouden van de status.

Aanbeveling
Het was de eerste bestelling bij coolbleu, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je luie zetel bestellen

Service
zaterdagavond om 23u25 besteld - zondagvoormiddag om 10u50 geleverd :-)

Aanbeveling
prima dienstverlening - breed prijsgamma van heel goedkoop tot wat duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Reint 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koop nooit iets online, maar dit ging wel erg makkelijk

Service
perfect, snelle levering

Assortiment
mijn specifieke product op voorraad en snel leverbaar

Aanbeveling
Ik koop nooit iets online, maar dit ging wel erg makkelijk

Extra toelichting
zeer tevreden over assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes Freddy 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Zondagavond een paar items vergeleken, een bestelling geplaatst vanuit luie zetel, en maandag correct geleverd ! TOP !!

Assortiment
Zeer ruime keuze !

Aanbeveling
Zeker een aanraden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm gemakkelijk

Service
Super service!

Assortiment
Ruim aanbod aan keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle service en bezorging

Service
Super snel

Assortiment
Heel breed en gevarieerd

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Nee gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joskev 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft je zetel niet meer uit voor iets te kopen.Het kan dus op elk uur van de dag.Dit is zeer handig voor mensen die werken van s'morgens vroeg tot s'avonds laat.

Service
Heb geen klachten gehad over de levering.Netjes de volgende dag hier zoals beloofd.

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik aan het zoeken was.

Aanbeveling
Heb al meerdere dingen besteld en tot nu toe is altijd alles perfect verlopen van aankoop tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kiezen, klikken, leveren... zo eenvoudig is het

Service
steeds volgens afspraak en bij persoonlijke contacten super behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monsieur Le Blanc 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Tot 11 uur bestellen. Om 22:45 besteld en volgende dag om 8:45 binnen. Dat is nog eens snel.

Aanbeveling
Het was in andere webshops goedkoper, maar met sinterklaas in het vooruitzicht heb ik voor snelle levertijd gekozen. Daar heb ik waarschijnlijk dan ook betaald.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pweggie 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk,duidelijk,nauwkeurig

Service
's Avonds besteld de volgende morgen in huis.bestelling goed te volgen

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Prettig,vakbekwaam, geen gedoe,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb zeer vlot mijn keuze kunnen vinden en bestellen

Service
Ben aangenaam verrast over de afhandeling die in het weekend plaats vond.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Van keuze maken tot levering incl. Tot in de puntjes netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DevadderD 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lay-out van de site is zeer duidelijk en de site zelf werkt vlot. Dit geldt eveneens voor de betaling.

Service
Vrij laat op de avond besteld en zoals op de site weergegeven nog de volgende dag aan huis geleverd. Zonder schade aan het product.

Assortiment
Ruim aanbod, altijd goed weergegeven over welk product het gaat in de afbeeldingen.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel vooral aan voor de exceptioneel snelle levering. Ook het assortiment is aantrekkelijk.

Extra toelichting
Nieuwe nummer 1 webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en werkt prettig. Ik bestelde iets op zaterdag en kreeg het zelfs op zondag geleverd. Helemaal top.

Service
Gewoon top!

Assortiment
Uitgebreid, verschillende prijsklasse en merken.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering, klantgericht/klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dae 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De catagorieen zijn fijn verdeeld en de zoekmachine werkt prima

Service
Eerder wel eens een defecte hoofd telefoon gehad, en binnen no time vervangen met een nieuwe.

Assortiment
Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Nooit problem gehad, alles staat netjes weer gegeven. En vandaag besteld is ook écht morgen in huis!

Extra toelichting
Bol.com en dixons eat your heart out

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tervreden klant 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen zever, zeker van een goede service

Service
Zelfs op zondag!! Ookal is het wat absurd zeker een zaligeservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jorvve 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon het bij de Albert Heijn laten bezorgen, wat voor mij perfect uit kwam omdat ik dan niet zelf met het pakket hoefde te zeulen.

Service
Het voorgaande was gratis!

Assortiment
ze hebben veel, maar ook veel niet in het assortiment.

Aanbeveling
goede makkelijke service, je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Assortiment kan meer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Belastingcontroleur 08-12-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gelegen, ruime openingsuren, behulpzaam personeel

Service
behulpzaam personeel

Assortiment
Toch vrij ruim assortiment, maar geen enkele winkel heeft echt alles in het assortiment. Ik ben al heel blij als ze hebben wat ik zoek.

Aanbeveling
Zeer nette winkel, behulpzaam personeel, ruime openingsuren, goed gelegen, parking voor de deur, gewoon heel handig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maaike 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en de bezorging snel.

Service
Je wordt per sms op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ik was op zoek naar een in-ear hoofdtelefoon. Ik vond veel verschillende opties en kon gemakkelijk kiezen door de helder informatie.

Aanbeveling
Ik vind dat Coolblue een goed assortiment heeft een een geweldige service! De prijs is ook goed. En de winkel heeft gratis verzenden en retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoals altijd: vlotte website met goede opvolging

Service
Voor mij toch een van de beste online webshops

Assortiment
soms iets beperkt aanbod, maar meestal vind ik wat ik zoek

Aanbeveling
Ik geef niet vaak een 10, maar bij coolblue kan ik niet anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter H 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Als je een vraag over een produkt hebt krijg je een normaal persoonlijk antwoord, niet zo'n stukje uit een gebruiksaanwijzing geknipt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swen 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Onbekend 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Wat een feestje om hier te winkelen, overzichtelijk, en goed georganiseerd

Assortiment
Mijn eerste ervaring met collaboreren maar zeker niet mijn laatste

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Ik heb echt een top klantbeleving gekregen en deze met een smile ontvangen. Mijn complimenten jullie verdienen echt een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmée 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue wat doe je nu

Service
bezorgen op zondag dat is super dude!

Assortiment
zoveel coole spullen je weet niet waar je kijken moet

Aanbeveling
dat is pas cool bij coolbue

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan en blijf vernieuwend en fris!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede zoekfunctie, mogelijkheid tot bestellen zonder account, combinatiepakketten

Service
Levering op zondag, uitgebreide productomschrijvingen

Assortiment
Er zijn weinig webwinkels met een aanbod zo groot als dat van Cooblue

Aanbeveling
Heel eenvoudige bestelprocedure, veilig, snel…

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Correcte levering op zondag!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en makkekijk zoeken

Service
Geen verzendkosten

Assortiment
Veel keuze...

Aanbeveling
Zondag levering de volgende dag al...

Extra toelichting
Timing levering was wat ruim tussen 12 en 20...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Keijsers 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk in te navigeren.

Service
Snelle levering en goed traceerbaar. Levering was op zondag, perfect!

Assortiment
Ongekend veel keuze op gebied van alle producten.

Aanbeveling
Goedkoop, gratis verzendkosten, supersnelle levering.

Extra toelichting
Bij deze winkel al verscheidene artikelen gekocht, altijd goede levering en goede service gehad en natuurlijk een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website

Service
zelfs op zondag bezorgen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik en het is besteld. de producten komen in een zeer groot aanbod zo dat je genoeg keuze hebt

Service
op zondag geleverd zonder extra kost!!

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik en het is besteld. de producten komen in een zeer groot aanbod zo dat je genoeg keuze hebt

Service
op zondag geleverd zonder extra kost!!

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten makkelijk terug te vinden op de website

Service
Goed contact gehouden over de status van de reparatie

Assortiment
Alles leverbaar

Aanbeveling
Per telefoon en email zeer vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Geweldig houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews