coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site
Eenvoudige knoppen

Extra toelichting
Degelijk verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk terug te vinden op de site.

Service
De levering was op tijd, zoals beloofd. Ik heb niets moeten terugsturen, had geen vragen of klachten dus hier kan ik niets op zeggen

Assortiment
Het assortiment is dezelfde als bij vele anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AA 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Snel gevonden wat we zochten.

Service
Supersnelle levering en zeer goede communicatie.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid!

Aanbeveling
Wij gaan zeker eens vaker hier wat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tvr 07-12-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreide en correcte info op de website.

Service
Bestellen via de site, afhalen in de winkel om nog wat uitleg te vragen aan de verkoper. Zeer vriendelijke verkopers met grote kennis van hun producten.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets dan lof, voor al die jaren dat ik al klant ben. En ik ben reeds klant van toen het nog enkel de 'PDA-shop' was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Byip 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer prettig als je er eenmaal binnen loopt. Je word ook snel geholpen

Service
Je word snel geholpen en kan ook via Facebook vragen stellen

Assortiment
Er zijn wel veel spullen. Maar soms zijn er geen producten die ik net wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wils danielle 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering na 1 dag al

Service
Goed verpakt zodat het ni beschadigd kan worden

Assortiment
Veel keuze voor elk wat wils en goede prijs kwaliteit

Aanbeveling
Zeker eens een kijkje nemen op de site het is echt de moeite grtjs danielle

Extra toelichting
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel info op hun site, overzichtelijk en hey telefoonnummer voor service is gelijk te vinden en een regulier nr

Service
Ik wist niet welke tablet ik moest kopen en de man aan de telefoon wist mij precies er doorheen te leiden. Fantastisch

Assortiment
Ik kom om de een of andere reden altijd weer bij coolblue terecht

Aanbeveling
Gemak, snelheid en goede prijs

Extra toelichting
De dag erna heb ik steeds het product in handen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esty 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zondag avond iets besteld, maandag al in huis.

Service
Bij ander leveranciers moest er betaald worden voor aansluiten, bij coolblue was dat inbegrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lunteren 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site , veel info, goede foto's.
Snel een makkelijk iets kopen . Volgende dag al bezorgd,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Besteld op maandag 30/11, levering gevraagd voor woensdag 2/11, levering gekregen op vrijdag 4/11. Mail verzend om status te krijgen op donderdag 3/11 maar nog geen antwoord gehad.

Aanbeveling
Alles OK behalve effectieve leveringstermijn.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

LG G4 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De diversiteit van producten is zeer uitgebreid en mooi onderverdeeld

Assortiment
Zeer goed en zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website ziet er heel goed uit.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer groot aanbod aan artikelen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patpatt 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed.

Service
on time

Assortiment
prijs was perfect

Aanbeveling
9 is mooie getal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Alles is makkelijk en zeer duidelijk.

Service
Wat mij stoorde is dat er overal reclame van jullie is dat alles de dag nadien is geleverd en bij m'n eerste bestelling gaat het mis en moet ik 2 dagen wachten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jody 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Assortiment
Zelf heb ik het assortiment speelgoed bekeken en ik denk dat dat wel wat uitgebreid zou mogen worden.

Aanbeveling
Snel, netjes en gemakkelijk!

Extra toelichting
Ga zo door coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mn koster 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, alle info. op te vinden product

Service
Van bestelling tot bezorging te volgen.
Ook retourneren, soepel

Assortiment
van thuis tot kantoor

Aanbeveling
Goede service, ook goed bereikbaar indien vragen of problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuis via de website besteld. direct bericht terug. Bestelling keurig op tijd bezorgd.

Service
Vriendelijke mensen. Behulpzaam. Goed in het overbrengen van de informatie

Assortiment
Ging kijken voor een wasmachine maar zag dat er zeer veel via Coolblue te bestellen is en overweeg ook nog andere aankopen te doen .

Aanbeveling
Makkelijke overzichtelijke site, snel geregeld, snelle levering, Fatsoenlijk en kundig personeel. Echt fantastisch!

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met Coolblue. Maar staat nu op mijn lijst van favoriete site om eerst te bekijken als ik iets ga aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Quick and easy

Service
Steeds antwoord op je vragen via elk medium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clari himpens 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel en geen losse verzendkosten dat zit misschien wel in de prijs verwerkt maar het valt dan niet zo op.

Assortiment
ze hebben gewoon ontzettend veel

Aanbeveling
goed en betrouwbaar als ik die zo hoor van mijn kinderen ik zelf heb er nu voor het eerst iets gekocht maar daar blijft het niet bij.

Extra toelichting
ik vind het een prima winkel ze hebben alles wat je nodig hebt gewoon snel en betrouwbaar en ik ben nog heel ouderwets koopt nog veel in de gewone winkels maar Cool Bleu daar blijf ik zeker klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
fijne winkel met een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana van den Broek 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een aantal verschillende zaken die ik zonder moeite gevonden heb. Ook waren er handige hulpmiddelen om tot een keuze te komen.

Service
's Avonds besteld, de ochtend erop geleverd. Dat is schitterend!

Assortiment
Zocht o.m. een smart phone. Keuze genoeg.

Aanbeveling
Van alle internetwinkels gewoonweg de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaac 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kreeg hetgeen ik zocht, de beschrijving was correct

Service
23.30u besteld, de volgende morgen al geleverd.

Assortiment
Zeker niet de duurste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Google Chromecast 2 Zwart 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect, niks anders op aan te merken!

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen!

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijzen! Wat wil een mens meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne site, snelle levering!

Service
goed

Assortiment
wat ik zoek kan ik vinden

Aanbeveling
nette service snel en leuk bedachte dingen zoals op de doos de wachttijd enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle goede manier om artikelen te zoeken

Service
snel, degelijk en betrouwbaar

Assortiment
is goed, maar mag meer variatie van bv lego

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolblue 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
'S avonds besteld, volgende dag in huis

Service
Moesten kiezen tussen aansluiting met verlengstuk (was voorhanden) en proefprogramma draaien. Waarom niet allebei? Bezorgers waren verder prima!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Epp 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik werd er makkelijk door het menu geleid, duidelijke aanwijzingen. (dus een makkie)

Service
Ik had mijn artikel om 23:45 uur besteld en om half een kreeg ik een bericht dat het pakketje was verstuurd. de volgende dag keurig om half zes stond de postbode voor de deur en overhandigde mij mijn nieuwe aanwinst. wat mij betreft een prima service.

Assortiment
Ik kon uit heel veel verschillende modellen kiezen, bijna zo dat je zou denken ik zie door de bomen het bos niet meer. ik kan niet klagen over het assortiment. Ik kwam zelf een artikel tegen dat ik andere winkels niet meer te verkrijgen was, dat was ook mede een reden waarom ik bij coolblue terecht kwam.

Aanbeveling
Zonder problemen mijn bestelling kunnen opgeven en keurig volgens afspraak mijn artikel in ontvangst kunnen nemen. gelukkig nog geen ervaringen met retour van goederen, maar indien dat net zo vlekkeloos en makkelijk gaat, voorzie ik geen problemen.

Extra toelichting
ik was positief verrast over de snelle levering en denk dat ik bij een volgende zoektocht weer bij coolblue zal kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles vlot verlopen

Service
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickh 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan t makkelijker? Misschien toch een 10 dan...?

Aanbeveling
It's cool! It's blue! And it puts a smile on your face!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Goede communicatie dmv diverse emails over de status van je bestelling.

Assortiment
Van alles en nog wat, om hebberig van te worden

Aanbeveling
Groot assortiment,
Snelle levering
Duidelijk zowel de site als de bestelstatus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele duidelijke site, simpele stappen, goed hoe je op de spoed bezorgmogelijkheden wordt geattendeerd etc.

Service
Uniek in jullie segment...daar kan bol.com en alle vergelijkbare nog een puntje aan zuigen...

Assortiment
meer assorti populair speelgoed dan maak je deze mama nog blijer!

Aanbeveling
Alles is in orde goed geregeld en de attentie service zelfs bij bezorging bij de buren, leuk zo' n bedank kaart!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Brown 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging van zelf je kon ook alles vinden wat je wou weten en daarmee voelde ik mij heel erg op mijn gemak

Service
Super service! Je hebt alles in 10 klikken van je muis en veel informatie over de producten dat is een plus punt.

Assortiment
Er waren veel keuzes tussen producten dat maakt het ook fijn om te kijken wat het beste bij u past een dikke merci daarom een 10/10

Aanbeveling
Alles wat je wil weten over je product en informatie over de verzending is gewoon de beste wat ik tot nu toe heb gezien ik heb ook tegen vrienden en familie gezegd dat jullie de beste winkel ben dant ik tot nu toe ben gaan inkijken ook jullie sms over het verzending is een 10 waard ! Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken
Ruime keuze

Service
'S avonds besteld volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Ruime keus,makkelijk zoeken,snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Juul 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site

Service
Gelijk email dat het verzonden is

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motorola Moto G 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede uitleg, vergelijking van producten en veel reviews waardoor het makkelijker kiezen is

Service
handig dat ik een pakketje kan ophalen bij een gekozen punt en dan ook nog eens vanaf half negen s'ochtends

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ruim assortiment, eerlijke prijzen en hulp bij het zoeken.

Extra toelichting
zeer tevreden, en ik zal bij mijn volgende aankoop zeker weer voor jullie site gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lord jazz 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Voor mijn bestelling zei de coolblue wat ze deden en het resultaat was dat ze deden wat ze zeiden. Het product was bij hen niet goedkoper dan bij anderen maar ook niet duurder. Meer te wensen had ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Graafmans 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gemakkelijk

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Je kunt er alles vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Elshout 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Natuurlijk super makkelijk, alles overzichtelijk en vanuit je warme huis of omgeving betrouwbaar winkelen.

Service
Leveringen uiterst betrouwbaar, goed en deudelijk verpakt, en netjes afgeleverd, met goede feedback per e mail wanneer de zending arriveert.

Assortiment
Zeer ruim, en perfect gerubriceerd, makkelijk zoeken en enorm breed aanbod.

Aanbeveling
Zeker 1 van de best ingerichte website winkels die er zijn.

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mats 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en goed, mss wat meer uitleg over hoe je gratis terug stuurt...

Service
Zie hiervoor...

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima maar mag wat meer kleur in jullie site ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden en bestellen ging heel simpel.

Service
Leuke en andere opzet voor service. Werd er wel vrolijk van.

Assortiment
Zeker voldoende voor wat ik online zou kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en veel informatie over artikelen.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Dit was mijn 2e bestelling bij Coolblue. Prima geregeld en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke info

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steengeit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
de website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
volop keuze in diverse prijs klasses

Aanbeveling
vlotte levering en je wordt via de mail op de hoogte gehouden hoe ver ze zijn met het leveren van je bestelling

Extra toelichting
ik heb geen mening over de service, omdat ik nog geen klachten heb :D ze houden je prima op de hoogte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ivan uit Meise 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk kiezen en bestellen pet pc

Service
S'avonds laat om 23u30 besteld op een Zondag!
Op maandagmiddag 12u30 belde onze postbode aan voor levering van het bestelde product, zoals beloofd in de reclame, Proficiat hiervoor

Assortiment
Gezocht product was aanwezig in versie kleuren en versies met alle nodige infodetails

Aanbeveling
Coolblue is COOL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postbus2000 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Veel doorverwijzingen van vergelijkings sites. Vaak in de top van goedkoopsten :-)

Service
Besteld en dezelfde dag verzonden.

Aanbeveling
Ik ken Coolblue nog niet als winkel die een bepaald soort artikelen verkoopt maar meer als een site waar je heen wordt doorverwezen...... Misschien iets aan reclame doen? alhoewel Fonq reclame maakt dat ze veel hebben maar daar kom ik niet....... Succes :-)

Extra toelichting
me happy :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is gebruiksvriendelijk. Zowel het zoeken van het product als de uiteindelijke betaling verliepen zeer vlot.

Service
Service tot nu toe (bestelling/levering) is niks op aan te merken.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bluetooth speaker en op Coolblue vond ik een ruim assortiment aan speakers.

Aanbeveling
Ruim assortiment, handige reviews en vlotte bestelling/levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ludo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer efficient

Service
uitstekend

Assortiment
alles wat nodig was

Aanbeveling
geen problemen met betaling en verpakking en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk doorzoekbaar, resultaten kan je sorteren of filteren.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Positieve ervaring. Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eazy te bestellen

Service
Duidelijk volgens afspraak

Assortiment
Meer als voldoende keuze

Aanbeveling
Kan er leuk winkelen, of snel wat kopen

Extra toelichting
Misschien uitbreiding assortiment?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel simpel, gebruiksvriendelijk, totaal niet ingewikkeld! super!

Service
23u45 besteld, de dag erop al aan de deur, wat wil je nog meer?

Assortiment
Er was niet wat ik specifiek wou, de combinatie in de laptop was niet altijd hoe ik het wou, maar das persoonlijk uiteraard.

Aanbeveling
Gewoonweg super, gemakkelijk, goede service, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews