coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter De bie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Praktisch te vinden

Service
e-mail over de voortgang van de te leveren goederen + Vlekkeloze levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van de winkel ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda h 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
wat ze beloven gebeurt ook echt

Assortiment
ik dacht hier ook boeken te kunnen kopen

Aanbeveling
vlugge service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willems Gerrit 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt onmiddellijk wat je zoekt via de indeling bovenaan

Service
binnen de 24 uur bij je thuis

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
wanneer je iets naar je keuze hebt gevonden en aanklikt, krijg je dadelijk de accessoires te zien die bij dit artikel horen. Handig!

Extra toelichting
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website handige indeling en overzichtelijk

Service
Adhv diverse ervaringen kan ik zeggen een prima service bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ULrikc 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk dingen te vinden, ook makkelijk te dingen te vinden via prijsvergelijking komt Coolblue er veel als beste uit

Service
Prima service en nahulp indien nodig, gebruik nu de chat facebook waar je Coolblue makkelijk vind. De diverse montagefilmpjes van de product expert zijn zeer nuttig om zelf kleine installaties of grote installaties op je pc e.d. te doen. Mooi uitgelegde met de diverse filmpjes

Assortiment
Tot hiertoe kwam ik steeds uit bij Coolblue voor SSD Samsung welke ik 2 aankocht eind 2014 en nu eind 2014.
Het assortiment lijkt mij een degelijk assortiment te zijn en eh, veel goedkoper dan anderen zie prijsvergelijker

Aanbeveling
Goedkoop, makkelijk je dingen te vinden, zeer goede service vooraf, ook met moeilijke vragen die naar de technische experts wordt doorgestuurd en binnen de paar uur beantwoord. Wel goed maak ook noodzakelijk wanneer je beslist iets te kopen, Anders zou je het misschien ergens anders gaan zoeken. Toch blijft Coolblue veruit de goedkoopste in wat ik reeds aankocht

Extra toelichting
Vooraleer je iets koopt, kijk dan eerst eens bij Coolblue. Meestal zeer goede prijs, zeer snelle levering, per post +- 18 uur van het inpakken, goede, lieve en goede naverkoop dienst via telefoon, chat binnen het uur antwoord enz. Coolblue een trendzetter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abbas 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoud!

Service
Efficient

Assortiment
Wat ik nodig had.

Aanbeveling
Eenvoud en gemak = tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 13-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel eenvoudig te bestellen

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
De nieuwe manier van kopen

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk gestructureerd, online aankopen op zaterdag en zondag geleverd, wat kan men meer wensen.

Service
Correcte levertijd, snelle helpdesk, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Assortiment
Zeer ruim en duidelijk gestructureerd assortiment.

Aanbeveling
Mijn volgende aankoop kom ik zeker ook bij jullie bekijken.

Extra toelichting
Ook wanneer er iets misgaat bij het installeren van de software was men zeer bereidwillig om deskundig advies te geven, probleem zelf kunnen oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe Werkman 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop met duidelijke navigatie en submenu's

Service
Alle tot dusver bestelde artikel hadden wij inderdaad de volgende dag in huis. Echt een zeer goed georganisserde logistiek, had niet verwacht dat dit mogelijk was. Coolblue overtreft mijn verwachting. Daarnaast wordt je prima op de hoogte gehouden via de mail over het bestelproces en de levering van je product!

Assortiment
Zeer brede webshop (met sub-webshops die onder Coolblue vallen). Van een waterpik (jaja, echt waar) tot aan een Jura koffieautomaat - alles wat ik de laatste maanden via internet heb gekocht, kon ik bij Coolblue vinden, voor een zeer schappelijke prijs!

Aanbeveling
zo hoort een webshop te zijn, klantgericht, met humor en ook nog eens doen wat ze zeggen! Je wordt goed op de hoogte gehouden en mocht je een keer een probleem hebben, je kunt altijd terecht bij 1 van hun fysieke winkels (heb ik nog niet ondervonden, maar het is prettig dat er ook fysieke winkels zijn waar je even naartoe kunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende info over de functies te vinden op de site, ik moet dus niet gaan rondzoeken op andere sites.
Met een paar klikken kan je vergelijken tussen soortgelijke toestellen.

Service
Info over levering via mail is heel correct. Levering ook zoals aangegeven.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Heida 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kan snel vergelijken, bestellen en volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MIKE 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn motivatie is dat coolblue samenwerkt met gemotiveerde mensen,winkels

Service
Alles volgens afspraken

Assortiment
Vind steeds wat ik belief

Aanbeveling
wat ik belief vind ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Over heel de lijn zeer tevreden.

Service
Zeer snelle bediening

Assortiment
Zeer gevarieerd assortiment, ik vond dan ook vrij snel mijn ding.

Extra toelichting
Geen enkele toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruby 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website, duidelijk en correct

Service
De levering was op tijd zoals beloofd, er was rekening gehouden met de aangeduide opties zoals bv papieren factuur.

Assortiment
Een service v wisselstukken zou ook handig zijn bv de grote filter vd Numatic Henry stofzuiger.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle en correcte levering, duidelijke website. Dus zeer tevreden :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle leverservice.Goede dienst na verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thomas 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zelfs op smartphone ik het heel gemakkelijk om te kijken.

Service
Zondag avond een artikel besteld om 17u.
Maandag om 10u haf ik deze al.
Ook de uitleg bij de producten is heel gemakkelijk te begrijpen.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BART 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijkwe webshop. scherpe prijs. Supersnelle levering

Extra toelichting
zeer performante webshop, mét ondersteuning in winkel, als nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KATRIEN 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Art. was niet in stock. Toch kreeg ik enkele dagen nadien de melding dat alles opnieuw voorradig was. Makkelijk. Bestelling zo gefikst. Levering tot op mijn bureau. Easy !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helmie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en makkelijk shoppen, handige website

Service
Gewoon netjes en goed

Assortiment
Veel keuze, dus een 8

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort, zo zouden ze het allemaal moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor Kevenaar 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede duidelijke shop

Service
het hele systeem is heel klant vriendelijk en heel persoonlijk, en je wordt goed op de hoogte gehouden van alle fases van het proces.

Assortiment
er is heel veel

Aanbeveling
gewoon heel goed, doet wat ze beloofd

Extra toelichting
ik vind het systeem van klant benadering top, geeft je het gevoel of je inde winkel staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xavier Weekers 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website maakt alles super klantvriendelijk en is super georganiseerd.

Service
's Avonds voor 23.59 besteld, de volgende dag al gratis aan huis geleverd, kan het beter? Niet goed? Gratis retourneren... On-ge-lo-fe-lijk.

Assortiment
Het meeste is beschikbaar.

Extra toelichting
Als iets niet meer leverbaar is, gooi het dan van de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nuyts Pascal 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De volledige website is goed duidelijk . Niet lang moeten zoeken en de afhandeling is heel duidelijk .

Service
Nog laat besteld en de dag erop al thuis geleverd en alles netjes verpakt .

Assortiment
Er is wel genoeg keuze dat je wel vind wat je zoekt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jefke 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was mijn eerste bestelling, dus moet nog wat ervaring op doen.

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Ik wist wat ik nodig had en heb daardoor niet moeten zoeken.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dani17 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je al weet wat je wilt kopen, dan is het dit manier van kopen ideaal

Service
Een klantvriendelijke en snelle service

Assortiment
Ik kan bijna alles bij Coolblue bestellen

Aanbeveling
Een goede en doeltreffend bedrijf! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke site

Service
Fantastisch, om 18 u besteld en dag later om 13 u reeds geleverd

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijzen en vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik kreeg 's anderendaags onmiddellijk mijn pakketje geleverd in de winkel die ik wilde

Assortiment
Er was geen Rode surfacepen voorhanden

Aanbeveling
Gemakkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerard 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Accessoire vinden was wel even zoeken

Service
Voor zover ervaren volgens de gewekte verwachting

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Cool bleu : de snelle online shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Dries 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Snel wegwijs door het ruime assortiment.

Service
Er is niets aan te merken op de service, zeer vriendelijk en snel geholpen als er problemen zijn. Top!

Assortiment
Ruim aanbod die voor elk wat wils biedt.

Aanbeveling
Een aanrader als je snel iets nodig hebt. Kwaliteit is ook een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RP 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze tegen een lage prijs in vergelijking met andere webshops. Goede keuze tussen betaalsystemen, leveropties,... Gebruiksvriendelijke website!

Service
Bestelling geplaatst om 10u 's avonds en de volgende dag voormiddag reeds geleverd!

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert De Klerk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het snel vinden van uw product.

Service
Snel en correcte levering.

Assortiment
Goed ingepakt en diverse keuzes van het product.

Aanbeveling
Het is zeer gemakkelijk kiezen , betalen en thuis krijgen.

Extra toelichting
nogmaals, gemakkelijk kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JF 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Het product werd niet geleverd op de beloofde datum. Bovendien zette de pakjesbezorger het gewoon achteraan op het terras zonder een briefje of dergelijke achter te laten waarop dit vermeld werd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Patrick 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen. Simpel bestelproces.

Service
's avonds laat besteld, 'anderendaags om 8.45 u al geleverd.
Onmiddellijk op de hoogte gebracht via mail, later met sms. Factuur onmiddellijk via email.

Assortiment
Zeer groot assortiment, gamma in alle artikelen. Veel merken, veel keuze.

Aanbeveling
Alles was perfect: bestelling, verloop van het aankoopproces de eenvoudige verwerking en hieropvolgend de snelle levering.

Een echte aanrader!

Proficiat aan het COOL BLEU team.

Extra toelichting
Ja, ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeus 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
de service was geweldig, ik wist niet dat de site Als er een verbetering te doen Ik spreek Frans maar omvat Nederlands als de site zou beide talen zou perfect zijn
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eward 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak dient de mens, en Coolblue doet dit.
Duidelijk, snel en betrouwbaar.
Afspraak is afspraak.

Service
Goede service per mail en telefoon, vragen worden goed beantwoord en/of indien nodig opgezocht.
s'avonds besteld, de volgende dag voor 15.00 uur geleverd. Helemaal top.

Assortiment
Goed overzichtelijk en voldoende assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Goede en duidelijke informatie, vooral over onderwerpen of dingen die nog niet zo bekend zijn.

Extra toelichting
Nee, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanhoucke Ronny 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtig aanbod

Service
Beter kan niet

Assortiment
Grote geweldige keuze

Aanbeveling
Aan Jan en alleman aan te bevelen !!!!!!!!!!!!!!!!

Extra toelichting
Doe zo voort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besser 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
snel geleverd op locatie naar keuze

Service
De laptop was alleen bij coolblue te koop. De eigen revieuw is fake. Dit product is beneden de maat. Ook veel softwaretroep er in zodat hij niet vooruit te branden is. Als ik het er niet uit krijg gaat hij terug.

Assortiment
Eigen assortiment zodat een vergelijk moeilijk wordt.

Aanbeveling
Dit product stelt teleur. Vertrouw de revieuw niet.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ien 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website, met goede filters waardoor je snel de goede keuze maakt

Service
Snel en zorgeloos

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste keus voor electronica aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthieu 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
snelle correct levering, veel keuze, makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvan 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
om 20h de bestelling doorgegeven en de volgende dag om 9h30 was het pakje thuis !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de webshop

Service
Je hoeft de deur niet uit wanneer je online bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Thiels 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkelen verloopt vlot.

Service
Coolbleu moet zijn besteller van pakjes (Bpost) toch maar eens onderzoeken naar de dienstbaarheid van Bpost. Pakje kwam een dag later dan voorzien. Heb al veel besteld op andere winkels op internet en geen een die de datum van bestelling overschreed. Ik weet wel dat er op de pagina staat dat het een dag langer kan duren. Ofwel moet vandaag besteld morgen geleverd aangepast worden. Heb alleen met bpost problemen. Mensen van TNT zijn altijd op tijd. Iets om over na te denken?

Assortiment
Uitgebreid gamma.

Aanbeveling
Ondanks de problemen die ik ondervond met Bpost is het toch voor mij de beste winkel om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Van Berghen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen rompslons alles eenvoudig supper

Service
afspraken zo als het hoord

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
super en gemakkelijk wepshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze.

Service
';s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super.

Assortiment
Prijs was dezelfde als op een andere site. De gratis levering en de leveringstijd heeft de doorslag gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dvanreeuwijk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag ontvangen!

Service
Zowel particulier en zakelijk een prima service.
Weten wat ze verkopen, door product kennis. Ook de retour service is top.

Assortiment
Ruim assortiment en vaak ook de scherpste prijs.

Aanbeveling
Coolbleu is voor mij de nr 1 webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique jacobs 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
ik telde op 24 u, na 48 u was het er nog niet, ik had een verjaardag van een kind en de kado was er dus niet op tijd

Aanbeveling
liever er op staan dat het 48 u duurt en het er dan is als dat er 24u staat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

E Vertessen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn bestelling werd niet de dag erna geleverd zoals beloofd wordt op de site (ook al had ik voor 23:59 besteld!)

Extra toelichting
Alles vlot verlopen enkel de te late levering is spijtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PePe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot en simpel te kiezen en bestellen

Service
supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment en redelijk goede prijs

Aanbeveling
gemakkelijk,snel en redelijke keuze aan redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
ik kijk altijd eerst op coolblue en slaag vaak gelijk

Aanbeveling
prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenCarmen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
laat op de avond bestellen en toch de volgende dag in huis! en hele duidelijke website

Service
goede informatie naar bestelling en die ook klopt!

Assortiment
alles wat ik zocht gevonden, dus voor mij compleet

Aanbeveling
voor de webshop perfect, winkel geen ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews