coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter65B 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, wat je zoekt heb je zo gevonden

Service
S-middags besteld, dezelfde avond al in huis. Kostte wel wat extra, maar daar kies je voor. Het feit dat ze de mogelijkheid bieden is al prachtig.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik gevonden. Ondertussen ook op andere sites gekeken om prijzen te vergelijken en uiteindelijk toch alles bij Coolblue besteld.

Aanbeveling
Assortiment, prijs en levertijd prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo H 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Af en toe even zoeken,het is mega uitgebreid de site maar verder geen probleem

Service
nog geen problemen gehad met Coolblue maar uit de verhalen moet het het uitstekend zijn

Assortiment
Zeer uitgebreid,zeker niet altijd de goedkoopste maar daar zijn genoeg sites voor om prijzen te vergelijken,vaak ben je duurder uit door de megaprijzen van verzendkosten,bijvoorbeeld €35 a €45 voor een wasdroger tot na de 1e deur bezorgd gaat mij iets te ver,ik reken ook af en toe nog in guldens,wie zou dat voor de invoering van de Euro ervoor betaald hebben,denk niemand,dan moet je een keuze maken,of je gaat voor de prima service of je bent wat goedkoper uit,maar meestal duurder door de verzendkostenik betaal liever wat meer met goede service,de klant is tenslotte koning

Aanbeveling
Maken belofte waar,vandaag besteld,morgen in huis,er zijn er meer die dat beloven maar dat werkt niet altijd,er zijn er maar weinig die dat waar maken,bij Coolblue kan je er denk ik voor 95% van op aan,alle begrip als het in bijv. de maand December even niet lukt,dan wordt het een dag later,geen probleem verder in mijn geval

Extra toelichting
Kan alleen maar zeggen een aanrader deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk gestructureerde site

Service
Snelle levering

Assortiment
Soms iets te beperkt

Aanbeveling
Handige site, snelle en correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hagedoorn john 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
assortiment,levering en betaalwijze zijn zeer correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rawk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Goede productbeschrijvingen. Vaak met video-uitleg

Service
Betrouwbaarheid. Bedrijf doet wat ze zegt

Assortiment
Paar keer gehad dat bepaalde zaken niet, niet meer of nog niet leverbaar waren

Aanbeveling
Zeer korte levertijd en zeer goede service. Klantvriendelijk. Professioneel.

Extra toelichting
Coolblue doet niet aan vasteklantenbinding. Ben al jaren vaste klant, maar ik vind dat een bedrijf dat op een of andere manier moet waarderen. Ik vind coolblue verder een zeer goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemv 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website en snelle levering, zelfs op zondag!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment en redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Transparant telefoon hoesje Samsung S6 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Meestal weet ik precies wat ik zoek als ik online iets bestel. Maar ook als ik gewoon aan het rondneuzen ben voor onderzoek naar het beste product is alles prima vindbaar en geven ze veel keuzes voor een goede vergelijking voor wat je wilt kopen.

Service
Snelle levering. Echt fijn dat ze gelijk je bestelling aanmaken en de volgende dag was het al in huis. Weg met de tijd dat je drie dagen moest wachten voor je bestelling er is!

Assortiment
Ruim assortiment. Had een transparant hoesje voor me telefoon nodig. Krijg je niet één hoesje maar verschillende merken, verschillende prijzen. Voor ieder wat wils!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
confort

Service
stipheid

Assortiment
alles aanwezig wat ik nodig heb

Aanbeveling
alles volgens afspraak

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline V 10-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op tijd geleverd en correct.

Aanbeveling
Bijzonder vriendelijke en deskundige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoekmogelijkheden en goed assortiment

Service
Ik heb mijn vraag voor het eerst via Whatsapp gesteld aan een medewerker en kreeg snel antwoord. Hartstikke fijn!

Assortiment
Ruime keuze en ook fijn dat je kunt vergelijken tussen diverse producten, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Aanbeveling
Vanwege de goede service, snelle levering, prima prijzen en het ruime assortiment ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Wolters 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk te bestellen en info te vinden over alles

Service
Na bestelling was het de volgende morgen nog voor 9u aangekomen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De snelle levering zeker , vandaag besteld morgen in huis ..

Service
Artikelen waren niet allemaal binnen maar ze leveren dan alles in 2 keer zonder extra kosten + de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzette Bronkhorst 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijken, klikken, besteld!

Service
geweldige helpdesk, vriendelijk en efficient. Ook 1 keer dat we iets terug moesten sturen geen enkel probleem

Aanbeveling
gewoon geweldig bedrijf aardig en goede producten en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk user interface

Service
Snelle levering, goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Clean 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website en goede communicatie na het bestellen.

Service
's Middags besteld en de volgende ochtend afgeleverd bij een afhaalpunt. Ik werd per e-mail uitstekend op de hoogte gehouden van de tijd van levering. Perfect.

Assortiment
De prijs die ik betaalde was een van de laagste prijzen die er te vinden waren.

Aanbeveling
Men doet wat men beloofd! Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nice 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en vlug

Service
voldoende geïnformeerd van alle stappen

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
bijzonder goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je moet echt specifiek zoeken. Zocht een cadeau van ongeveer 20 euro, maar over het hele bestand zoeken naar wat er mogelijk is, is niet mogelijk.

Service
Prima geleverd

Assortiment
Per categorie mag er wel wat meer keuze zijn.

Aanbeveling
Goed, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Fijne winkel, ik kom hier snel weer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

benoit 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk winkelen

Service
heel goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ondanks dat we een bevestiging hadden gekregen dat het product de volgende dag afgehaald kon worden, was dit niet het geval ! op die dag mail gekregen dat het procuct niet meer in voorraad was. dit was balen want voor geschenk gekocht dat ik die dag wou afgeven. op website stond het artikel nog wél steeds in voorraad ! Getelefoneerd naar shop in Wilrijk, daar werd mij gezegd dat het artikel gewoon niet was geladen in vrachtwagen... ! Deze persoon was heel vriendelijk en heeft het artikel dan wel thuis laten bezorgen, de volgende dag. Dus dubbel gevoel : lastig en jammer dat het 1 dag te laat was, maar uiteindelijk goede service en oplossing geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

familie DHondt Demeester 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een 10 heb ik niet gegeven omdat de perfectie nu eenmaal niet bestaat, maar het gebruiksgemak van de site is voor mij zeker een 9 waard.

Service
Ik kan alleen oordelen over de bestel-en leverprocedure, wat voor mij zeer goed was.

Assortiment
ook hier een 9. Assortiment is enorm uitgebreid, maar om nu precies uit te zoeken wat er ontbreekt, is mij te veel moeite.

Aanbeveling
Bestelling ging perfect en zeer gemakkelijk, levering was zoals beloofd op tijd (dag nadien) en in goede staat. Over de dienst na verkoop kan ik mij niet uitspreken, en hopelijk is dat ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijke website

Service
Snelle acties

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Supersnelle levering en leuke emails😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wasmachine gekocht, volgende dag gratis geleverd en netjes (op zolder) aangesloten. Er werd tevens een afvoerslanggeleider en een waterstop geplaatst. Dit stond niet bij de bijgeleverde accessoires. Oude wasmachine werd (van zolder) meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Willemsen 10-12-2015 In de winkel gekocht
In Wilrijk, Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte en duidelijke opvang

Service
Heel vriendelijk en geduldig personeel

Assortiment
Goede en duidelijke webwinkel

Aanbeveling
een zeer tevreden klant

Extra toelichting
Ook de levering gebeurt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceustermans W 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering op meegedeeld tijdstip

Assortiment
Vrijwel alle artikelen uit het muziek-segment verkrijgbaar

Aanbeveling
Interessante prijzen, snelle vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland Van Daele 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website
Vlotte afhandeling met de gekozen betalingswijze

Service
Belofte - voor middernacht besteld, morgen bij u thuis - werd stipt nagekomen (in mijn geval besteld om 18 u, 's anderdaags , s morgens om 08u15; reeds afgeleverd).
Product werd afgeleverd in perfecte verpakking.

Assortiment
Door mij gezochte product was er in voorraad en direct leverbaar

Aanbeveling
Aangename en voor herhaling vatbare kennismaking na de online afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een stofzuiger en merkte dat Coolblue veruit de meest uitgebreide selectiecriteria had om stofzuigers te vinden die voldoen aan wat ik zocht (met stofzak, lang snoer, etc.)."

Service
Coolblue heeft mij de eerste ervaring met same-day-delivery geboden. Ik wilde die stofzuiger graag zo snel mogelijk, en het ding is door een vriendelijke bezorger nog dezelfde dag bezorgd. De updates per sms over het leveringsproces betekenen dat je precies weet waar je aan toe bent. Heel fijn!

Assortiment
Zeer ruime keuze aan stofzuigers.

Aanbeveling
Vanwege de uitstekende, zeer prettige eerste shopervaring die ik bij Coolblue had!!

Extra toelichting
Heel aangename website. Heel gebruiksvriendelijk. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelia 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Correcte en vlotte aflevering

Aanbeveling
Zowel de winkel als webshop zijn duidelijk en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon gemakkelijk, eenvoudig in gebruik

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Vond snel wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, en eenvoudig te bestellen vanuit je winkelwagen

Service
Snelle levering, duidelijke termijn wanneer geleverd wordt en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er verzonden wordt, waar je pakket zit bevindt en wanneer de levering is.

Assortiment
meer als genoeg keuze voor een goed prijs

Aanbeveling
Omdat het gemakkelijk, snel en duidelijk is om een product te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EK 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Thuis vaachter de PC

Service
Besteld vóór 23u en 's anderendaags geleverd is een lachertje. Ik kreeg mijn monitor twee dagen later. Zoek een andere pakjesdienst. Bpost stinks!

Assortiment
Keuze te over.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

sylvie decuypere 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles onder 1 dak .

Service
's namiddags besteld,de dag nadien geleverd.

Assortiment
denk er aan, en je vind het bij COOLBLUE.

Aanbeveling
ik heb gekocht via de website, en ook in de winkel te lochristi, vriendelijk personeel en correcte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feline 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ik heb geen enkel probleem ondervonden en mijn bestelling was weldegelijk de dag erna geleverd.

Assortiment
Een mooi assortiment, misschien wat uitbreiden met andere soort producten, zoals boeken, parfum...

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling verloopt eenvoudig en je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Service
Een verkeerde eerste bestelling werd zonder problemen geannuleerd.

Assortiment
Was gericht naar 1 product op zoek, maar er is keus genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alexander 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle is overzichtelijk en kvind direct wat ik zoek

Service
geen verzendkosten en de dag derachter geleverd best ever

Assortiment
ik vind vanalles wat ik zoek

Aanbeveling
moet ik nog meer zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrprancer 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolbleu is erg goed te bereiken en heeft een prima website waar je gelijk kan zien hoe en wanneer je je artikel krijgt.

Service
Elke stap van het bestelproces is simpel en bij twijfel helpt de service afdeling je gelijk.

Assortiment
Jammer dat de vraag groter is dan de voorraad,dus ik moet nog even wachten op bepaalde accessoires.

Extra toelichting
Ik heb via coolbleu verlengt bij mijn huidige telecomprovider samen met een nieuwe telefoon. De abonnementsprijs was lager dan bij mijn provider en het toestel was het goedkoopst van alle aanbieders.Maar zelfs dan werd er nog gekeken voor een vaste klantenkorting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asflo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De dag erna al geleverd ! Super service

Aanbeveling
Ruim assortiment met zeer goeie kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C J Cuiper 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De site is overzichtelijk met uitgebreide info betreffende de producten

Assortiment
Voldiende keuze in huishoudelijke toestellen.

Aanbeveling
Super gemakkelijk. Bestellen en volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Catherine 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te zoeken, winkelwagentje vullen en bestelling afronden. Super!

Service
Mail ter bevestiging van de bestelling-betalingsontvangst-inpakking bestelling-verzending bestelling-bestelling onderweg-bestelling afgeleverd. Ideaal!

Assortiment
Ruime keuze van goederen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gazelle 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles snel terug te vinden, relevante productinformatie, bestellen is gemakkelijk, betaling is gemakkelijk en veilig, de levering is zeer snel.
retour systeem net iets minder dan sommige andere shops

Service
de bestelling staat de dag erna aan de deur. e-mails en vragen worden zeer snel (dag zelf) vriendelijk beantwoord, oplossingen worden gezocht. retour systeem minder

Assortiment
voor mij persoonlijk als fotograaf mag het professioneel foto-en video departement uitgebreider. voor de rest vind je er zo goed als alles.

Aanbeveling
Op Coolblue vind je zo goed als alles terug. De prijzen voor foto-en video materiaal zijn over het algemeen goedkoper dan andere shops.

De website zit zeer logisch in elkaar en de product informatie is relevant.

De bestelling en levering gebeuren gemakkelijk en snel!

Vriendelijke en snelle klantenservice.

Extra toelichting
retoursysteem kan iets makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aalt 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willemijn v 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gydo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Meer filters voor producten zou handig zijn.

Assortiment
Groter assortiment is meestal prettiger. Ik denk dat het assortiment nog iets kan worden uitgebreid zonder dat er te veel producten beschikbaar komen en de keuze daardoor te moeilijk wordt.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en eenvoudig shoppen.

Extra toelichting
Pakketje zou eigenlijk maandag worden bezorgd volgens de email, maar het was niet daar op maandag. Dinsdag was het pakketje wel daar. Voor ons geen probleem.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Wim 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super voor de kindjes bezig te houden in de auto

Service
Altijd top service bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salim 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is gewoon perfect aan deze winkel. Alles staat bij een product beschreven wat je wel nodig zal hebben in je beoordeling. Zelfs de voor-en nadelen. Wat ik ook nog goed vind, is dat je kan kiezen dat je bestelling zelfs de zelfde dag bezorgd kan worden, mits je voor 15uur besteld en 10euro extra betaald. Maar dat heb ik zelf er wel voor over.

Coolblue, ik zal als ik iets nodig heb zeker bij jullie blijven bestellen!

Service
Alles is gewoon heel duidelijk!

Assortiment
Ik vind het soms alleen jammer als er een product even niet leverbaar is. Maar dat is eigenlijk wel logisch!

Extra toelichting
Als je iets nodig heb, bestel bij Coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een Dect telefoon ter vervanging van mijn oude set.
Dus even gericht zoeken en bestellen.

Extra toelichting
Ik heb gericht een artikel besteld, dus andere dingen als service en retour enz, kan ik niet beoordelen. Het is echter wel makkelijk voor tienen besteld, volgende dag in de bus.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nwouters 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supermakkelijk om te bestellen en goed geinformeerd te raken

Service
Alles wordt netjes afgehandeld

Assortiment
Veel, maar mag meer

Aanbeveling
Nog geen betere tegen gekomen

Extra toelichting
Supersnelle levering, Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almfred 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide productomschrijving met soms een video
Gemakkelijk bestellen

Service
Je wordt goed geïnformeerd over bezorgtijden
Product wordt goed verpakt

Assortiment
Voldoende keuze/merken

Aanbeveling
Duidelijkheid en gemak

Extra toelichting
Leuke verpakking met humor op de kartonnen doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeckx Frederik 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb zelf al mijn producten makkelijk gevonden op de website en doordat het gelijkaardige/samenwerkende producten voorstelde kon ik mijn bestelling in 1 keer afwerken.

Service
In het algemeen verwacht ik wel een zekere levertermijn als dit met de post wordt verstuurd, maar het stond stipt op 9 uur 's morgens bij mij thuis klaar.

Assortiment
De prijs voor mijn gekocht product is goedkoper te vinden op gespecialiseerde websites, alsook met een breder assortiment. Maar het assortiment op deze site in het algemeen is wel breder natuurlijk dan in een speciaal "zaak".

Aanbeveling
Ik denk niet dat er veel websites bestaan, met deze leversnelheid. Maar een van de belangrijkste zaken natuurlijk blijft wel de prijs voor een webwinkel. Dus waarom heb ik toch gekozen voor Coolblue en niet de goedkopere, de service.

Extra toelichting
Het is niet altijd heel duidelijk welke producten al dan niet in begrepen zijn in het product. Want dit kan verschillen in aanbiedingen over verschillende sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Eric 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk keuze maken en bestellen

Service
Snelle levering zoals beloofd

Assortiment
ruim assortiment alles te vinden!

Aanbeveling
Doen wat ze beloven, ruim assortiment. Vriendelijk en overzichtelijke bestelsite top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reactie ! Levering keurig verzorgt .

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews