Gemiddelde beoordeling
Deze score is berekend op basis van 7101 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste Jan,
Dank je wel voor je review. Natuurlijk balen als jouw product stuk gaat binnen de garantie periode. Daar wordt niemand blij van.
Gelukkig heb je garantie en stuur je jouw product op. Vanwege de expertise van de fabrikant sturen wij jouw product door.
Het is helaas drukker dan verwacht, daarnaast komt dat vanwege Corona het soms lastig is om de juiste onderdelen snel binnen te krijgen. Dit zorgt voor de vertraging.
Hoe vervelend het ook is, we zullen een beroep op jouw geduld moeten doen.
Beste Laura,
Dank je wel voor je review. Ai! dat klinkt niet goed en is ook niet wat je van Coolblue mag verwachten.
Ons excuus.
Wist je dat je binnen 30 dagen jouw aankoop retour mag sturen? Wellicht toch de keuze maken voor een nieuwe?
Beste Ben,
Bedankt voor het schrijven van jouw review op kieskeurig.nl.
Wat ontzettend vervelend dat uitgerekend jouw bestelling vertraging oploopt.
Wij begrijpen dat je baalt, dat doen wij ook. Het is helaas drukker verwacht. Jij bent dupe en daarvoor ons excuus.
Beste Kevin,
Dank je wel voor je review. Wij begrijpen dat je baalt.
Via een andere review site hebben wij jou inmiddels voorzien van een reactie.
Ons excuus voor het ongemak.
Beste Gekke Henkie,
Dank je wel voor je review. Wat een ontzettend vervelende situatie. Je hebt gelijk, dit verdient geen schoonheidsprijs en daarvoor ons excuus.
Binnen Coolblue maken wij dit bespreekbaar. Helaas lost dit voor nu niets meer op.
Wij verwachten dat jouw aankoopbedrag ondertussen bij de bank is aangeboden en snel op jouw rekening mag verwachten.
Beste Hadassah,
Dank je wel voor je review. Wat een ontzettend vervelende situatie. Wij begrijpen goed dat je baalt.
Zodra er spraken is van een prijsopgave, ontvang je deze per e-mail. Inclusief wekelijks een reminder en reactietermijn. Als deze uiteindelijk is verstreken, ondernemen wij andere acties.
Sorry!
Beste Peter Jan,
Dank je wel voor je review. Wij begrijpen dat het net even anders liep dan verwacht.
Wij bezorgen nog steeds kosteloos binnen de 24 uur. Het kan voorkomen dat de capaciteit in jouw postcode gebied net vol zat voor de volgende dag. Daar balen wij ook van.
We bieden inderdaad extra diensten (tegen betaling) aan. Tijdens het bestellen zijn wij heel transparant en vertellen je precies wat je kunt verwachten.
Ons excuus voor het ongemak.
Beste Paul,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. Af en toe kan het weleens voorkomen dat wij bij Coolblue niet de goedkoopste blijken te zijn. In een dergelijke situatie gaan wij inderdaad niet mee met de aanbieding van een andere aanbieder, waar wij geen laagste prijsgarantie bieden. Wij proberen ons namelijk te onderscheiden door de service die wij aan onze klanten bieden. Zo is de verzending en retournering van een pakket altijd kosteloos, leveren wij gratis op zondagen en is onze klantenservice 365 dagen per jaar tot 00.00 uur geopend voor al je vragen. Wij hopen bij een volgende bestelling wel weer de goedkoopste te zijn of je te kunnen overtuigen door onze goede service. Mocht je je bestelling willen retourneren dan is dit uiteraard mogelijk binnen onze dertig dagen tevredenheidsgarantie.