coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cynthia 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles soepel verlopen! Geen problemen en alles was super snel binnen. Fijn! Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue en zou het zeker weer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen politiek maar doen wat je beloofd.

Algemene score

9,0
Bestelling uitgevoerd zoals afgesproken en ons goed geïnformeerd dit zou gewoon moeten zijn nu hier dus wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nardje 16-02-2017 Via de website gekocht

TP-Link homeplug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 sets tp-link homeplug (powerline) gekocht.
Alles op tijd geleverd.
En alles werkt prima, aansluiten was een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-02-2017 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is gewoon een fijne webshop, genoeg keuze, veel betalingsmogelijkheden en track en trace, artikelen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheer 16-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel, flexibel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, snelle levering, concurrerende prijs, apparaat zonder meerprijs naar boven gebracht en aangesloten. Flexibele afhandeling en een vriendelijke kaartje nagestuurd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Pol 16-02-2017 Via de website gekocht

Meer dan tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maandag een Samsung Ecobubble wasmachine gekocht online bij Coolblue. Na de aankoop word je echt heel goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Zo ook over de bezorging. Erg fijn om te weten wanneer je de bezorgers kan verwachten zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. 10 minuten voor dat de bezorgers er waren belde ze nog op om door te geven dat ze binnen 10 min. bij ons zouden zijn! Het waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers die netjes hun werk doen. Ons nieuw wasmachine hadden ze erg snel op zijn plaats staan ( bovenverdieping ) aangesloten en al, en ons oude machine namen ze mee. Dat is pas echt service!! En daarom zijn wij erg te spreken over Coolblue. Onze volgende aankoop is zeker bij Coolblue, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV voor mijn moeder besteld en inderdaad, de volgende dag werd deze geleverd.
Bedankt voor deze snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Van Damme 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung J7

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. 's Avonds om 23u besteld en de volgende morgen om 10u geleverd! Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Tacx 16-02-2017 Via de website gekocht

Samsung WF80F5EBP4W/EN EcoBubble

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten. Oude wasmachine en verpakking wordt netjes meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK 16-02-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel Online aanbieders zeggen "morgen in huis" maar na bestellen blijkt "niet voorradig". Coolblue maakt zijn belofte, zoals altijd, WEL waar! Enige wat ik jammer vind is dat de `Online chat`niet meer wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en zeer snelle klantenservice. Groot assortiment. Voor herhaling vatbaar.

Verzending ook prima.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 16-02-2017 Via de website gekocht

Mw. Smit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, prijs/kwaliteit prima en goede service en zeer vriendelijk personeel. Het bezorgen is top. Je wordt goed geinformeerd over het bezorgmoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment. Goede filteropties om precies te vinden wat je wil. Korte levertijd en indien besteld voor 15.00 uur optie voor levering dezelfde dag. Goede klantenservice. Kortom één van de beste online winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thimo Jansen 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare levering. Als Coolblue zegt dat iets op voorraad is, dan is het ook op voorraad. In tegenstelling tot sommige concurrenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 16-02-2017 Via de website gekocht

Zowel de web shop als de 'echte' winkel zijn OK!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb diverse keren zaken bij Coolblue aangeschaft. Zowel in de winkel als de web shop.
Voor de web shop geldt dat e.e.a. makkelijk te vinden en te vergelijken is. In de winkel wordt je uitstekend geholpen. Er wordt echt gekeken wat jíj wilt, niet wat de verko(o)p(st)er zelf aantrekkelijk vindt. Niet alles is op voorraad in de winkel maar wordt dan (net als de web shop) de volgende dag thuisbezorgd.
Coolblue is, voor zover ik dat kan beoordelen, concurrerend qua prijs maar niet bijzonder goedkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

Kabeltjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product in orde (laadkabeltjes iPhone). Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Order zou in brievenbus komen, echter bij mijn buren afgeleverd. Waardoor ik langer moest wachten. Hiervoor gebeld, is netjes opgepakt.
Alleen 1 opmerking. Noem me ouderwets, maar dat ongevraagd tutoyeren aan de telefoon komt heel onprofessioneel over. Zal wel aan mij liggen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-02-2017

Hoi Jef,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, dat vinden we erg fijn. Wat ontzettend balen dat je kabel niet volgens afspraak werd geleverd. We gaan er van uit dat je aan de telefoon wel goed bent geholpen? Het tutoyeren aan de telefoon is inderdaad sinds kort ingevoerd bij ons. Jouw feedback nemen we zeker mee in de evaluatie van deze verandering. Ontzettend bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

NICO 16-02-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden over aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe aankoop gedaan bij Coolblue,via de webshop. 100% volgens afspraak geleverd.
Later nog even naar de winkel geweest voor vragen, en daar hebben ze het allemaal 100% opgelost. Gewoon geweldig.!!
Daar kunnen ze trots op zijn, en dat zie je niet overal meer als je iets heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

st. HUE regio Eindhoven 16-02-2017 Via de website gekocht

bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bij cool blue een printer besteld en dit ging vlekkeloos. Inderdaad de volgende dag in huis. Geïnstalleerd en ik kan weer door printen.
bedankt voor de service Cool blue. Jullie komen echt de afspraken na. Had al vaker bij jullie gekocht met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 16-02-2017 Via de website gekocht

Smiley

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een kennis kwam ik op deze website. Ze raadde me aan daar eens te kijken. Ik vond wat ik wilde hebben. Bestelling en afremming ging snel. Doorzenden van Coolbleu naar de bezorging ging sneller dan ik dacht. Zeker een aanrader om via deze site iets te bestellen Duidelijke site. Snel en volgens mij betrouwbaar

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 16-02-2017 Via de website gekocht

Snel en klantenservice hielp goed

Algemene score

9,0
Bezorging gratis en zelfs op zondag. Binnen één weekend werkt computer weer! Ook de klantenservice was zo goed als direct standby.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

webwinkel

Algemene score

9,0
Je geniet van de voordelen van een webwinkel, maar je kan je aankoop afhalen in een winkel waar je kan nog steeds kunt betalen met bancontact en je hebt nog contact met een verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring mnet CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine kun je makkelijk de gegevens vergelijken. Er zijn redelijk wat filters in te zetten om een goede selectie te maken. Dat de prijs inclusief plaatsen en afvoeren van de oude machine is is mooi en was dan ook een reden om bij CoolBlue te bestellen. Daarna krijg je haast een 'stortvloed' van voortgangsmeldingen zodat je precies weet hoe het met je bestelling is en wanneer je de bestelling kan verwachten. De afgegeven tijd wordt steeds nauwkeuriger en een half uur van te voren krijg je een SMS dat ze komen en 10 minuten van te voren belden ze om hun komst aan te kondigen. De plaatsing ging zeer snel net zoals als het afvoeren van het oude apparaat. Dus ik ben een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJM makelaardij 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nog toe niet vergeefs gezocht en besteld. Altijd voorraad en supersnelle levering. De glimlach komt dan vanzelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GS 16-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling Yoga Notebook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel op tijd geleverd. Helemaal volgens verwachting.
De informatie op de website en de levering komen volledig overeen.
De spullen werden geleverd een een oversize doos (zeer grote doos voor de uiteindelijke verpakking), maar dat mag de pret niet drukken :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariette 16-02-2017 Via de website gekocht

Super service, super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het maakt niet uit wat je bij Coolblue bestelt, de keuze is groot, de zoekfilters helpen je goed op weg, de prijs is eerlijk, de levering snel en de service is prima (in de enkele keer dat er iets niet 100% goed gaat). Kortom, fijne en betrouwbare webshop. Coolblue is mijn eerste keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 16-02-2017 Via de website gekocht

Soepele en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en product wordt goed verpakt. Product voldoet aan criteria. Super blij met de service!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Prince 16-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf Steelstofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je 's zondags bestelt, belooft men dat je het product op de maandag ontvangt.
Ik bestelde op zondag en had het product op maandag om 10.00 uur in huis, keurig en beschermd verpakt.
Coolblue komt zijn afspraken na en dat is goud waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Securify 16-02-2017 Via de website gekocht

Goed en degelijk bestelproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gaat allemaal goed gedurende de bestelling. Geen punten waar ik over kan klagen. Gaat gemakkelijk en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant :) 16-02-2017 Via de website gekocht

Super geregeld, snel geleverd, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met genoeg producten en reviews om alles te beoordelen. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker. :)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eric 16-02-2017 Via de website gekocht

Mobieltje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze op de website, goede informatie over de order, de levering en de factuur en een hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-02-2017 Via de website gekocht

Samsung tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prisma product levering en gebruikersgemak meer dan voldoende lang getwijfeld of ik een tablet op de manier zou aanschaffen maar heb er nu spijt van dat ik het niet veel eerder heb gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 16-02-2017 Via de website gekocht

Goed en vertrouwd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverde producten ,voor een goede prijs ten opzichte van de concurrent.En de site is overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk bij coolbleu snel geleverd. Goed en netjes verpakt stond het pakketje de volgende middag onder de veranda.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon picobello alles naar wens . Vanuit mijn luie zetel de bestelling gedaan en de dag erop vanuit mijn zelfde luie zetel met mijn telefoontje aan het spelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van de Groep 16-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, zeer correcte aflevereing met top chaufers.
Wasmachine keurig aangesloten en uitleg was geweldig goed.
Oude retour alle verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Goeie klantenservice. Verkeerd bestelling doorgegeven. (1 letter fout) Dus ander artikel.
1 belletje en direct gecorrigeerd. Binnen 16 uur artikel binnen. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ulli 16-02-2017 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, duidelijke voorwaarden, ik zou Cool Blue altijd weer willen kiezen.
Ook de suggestie om iets leuks van de verpakking te maken spreekt me aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van den Berg 16-02-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service goede prijs prima website.
Bestelling ging makkelijk en netjes de meldingen wanneer levering aankomt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatjeDijk 15-02-2017 Via de website gekocht

Heerlijke webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing om hier te bestellen. Goede service en supersnelle levering. Al meerdere producten hier besteld van diverse merken voor een hele scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 15-02-2017 Via de website gekocht

24 inch led monitor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
prettige shop, duidelijk, snelle bezorging, complete communicatie, goede prijzen.
Ik had ook nog extra dingen besteld in een aparte bestelling: switch en Usb stick.
Alles is in een x geleverd, de volgende dag op de afgesproken tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 15-02-2017 Via de website gekocht

Goede informatie, supersnel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue geeft goede en volledige informatie. De mogelijkheid voor feedback is helder en de bezorg en bestelopties zijn duidelijk en supersnel. Tot nu toe altijd doen wat ze beloven, en dat maakt kwaliteit. Prettige website, goede lay-out, genoeg keuze. Toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 15-02-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na zoeken op marktplaats voor het filter voor mijn objectief kwam ik op website Coolblue terecht. Gemakkelijk besteld. Snel geleverd en in goede conditie. Prima dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas 15-02-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijke ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij binnenkomst werd ik meteen geholpen door een erg vriendelijke dame.
Koffie werd aangeboden. Opties werden aangedragen en binnen 5 minuten ging ik met een tevreden gevoel weg (ondanks het feit dat men het gevraagde artikel niet op voorraad had)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Buurman 15-02-2017 Via de website gekocht

Buurvrouw is weer blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond: Mijn buurvrouw - die al wat op leeftijd is - aan de deur; "de televisie doet het niet!"
Er eens goed naar gekeken en tot de conclusie gekomen dat het oude (en zware) beeldbuisapparaat echt niets meer doet en dat het tijd wordt voor een nieuwe.
"Wat nu, morgen niet thuis en geen tijd om naar de winkel te gaan en dan moeten ze nog bestellen en leveren. Een week zonder tv, dat is wel heel vervelend en wat kost dat wel niet zo'n nieuwe tv".
Eerst een wijntje, computer erbij en kijken op de Tvstore van Coolblue. Hoe groot moet het scherm zijn (net zo groot als de oude - niet groter? - nee dat hoeft niet), wat moet het apparaat allemaal kunnen (tv kijken, verder niets) en wat mag het kosten (niet te veel). Even later hadden we er drie op een rijtje gezet om te vergelijken. De goedkoopste en twee wat duurdere.
Mijn buurvrouw heeft aandachtig de reviews zitten lezen, af en toe met wat uitleg van mij. Het is echt niet altijd een minpunt als de game console niet goed kan worden aangesloten. De goedkoopste viel af door matige geluidskwaliteit en bij de andere twee gelijkwaardige toestellen gaf de merknaam (die van de lampen) de doorslag.
"Maar als we die nu bestellen wanneer krijg ik hem dan, worden de zenders ingesteld, hoe moet ik dan betalen zonder internet bankieren?" Voor de eerste zorgt Coolblue, de volgende dag geleverd. Het tweede doet de televisie zelf (met een beetje hulp) en de derde, daar zijn we toch buren voor.
Zaterdagavond: Mijn buurvrouw is enorm tevreden met haar nieuwe televisie. "Wat een mooie kleuren, en het geluid is veel beter dan bij de ouwe".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 15-02-2017 Via de website gekocht

Verrekening van een tegoed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Contact gehad via WhatsApp over de verrekening van een tegoed bij de aankoop van een nieuw product. Men was snel, duidelijk en behulpzaam. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita Wackenier 15-02-2017 Via de website gekocht

Toffe manier om iets te kopen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een heel gemakkelijke manier om iets aan te kopen in een leuke shop ,
Zonder verzendkosten dan nog ,en een gemakkelijke manier om te betalen ,
De levering was heel vlug , door een vriendelijke bode .Door met visa te betalen , is het gemakkelijk om het pakje in ontvangst te nemen zonder handtekening nog te moeten plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido 15-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website. Goede informatie. Bezorging goed geregeld. Geven aan hoe in welk uur ze komen op de dag zelf waardoor je niet de hele dag aan het wachten bent. Top! Klein verbeterpuntje. Ik kon mijn bezorgdag niet online aanpassen en moest daarvoor contact opnemen met helpdesk. Die het overigens meteen regelde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 15-02-2017 Via de website gekocht

Lia

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk, goede uitleg met diverse video's. Je kunt je wensen/eisen opgeven en dan een goede selectie maken. Goede prijs en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 15-02-2017 Via de website gekocht

Prima service van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat leven we toch in een mooie tijd. Wanneer op zondag de wasmachine het begeeft terwijl je net bevallen bent en bergen was weg te werken hebt.
Zondagavond nieuwe machine besteld bij coolblue. En maandag ochtend werd de nieuwe al bezorgd. Keurig door het bezorgteam naar boven gebracht en op zn plek aangesloten voor me. De oude machine hebben ze gelijk voor me meegenomen.
En als kers op de taart, kreeg ik een paar dagen later ook nog eens een felicitatiekaart in de brievenbus. Om me dubbel te feliciteren met de wasmachine en de geboorte van onze zoon.

Helemaal top dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga 15-02-2017 Via de website gekocht

Sporthorloge

Algemene score

10,0
Fijne website. Account aanmaken gelukkig!!! niet nodig, scheelt wachtwoord nr zoveel😏 Snelle levering en goed verpakt, dus schadekans erg klein.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews