coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42309 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3429 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geerts 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker makkelijk om te vergelijken, en info te krijgen over het product

Service
Gewoon geen moeilijk doenerij, daar is de klant blij mee.

Assortiment
Het assortiment kan her en der wat uitgebreider.

Aanbeveling
Goede info en uitleg, snelle service en bezorgen

Extra toelichting
Producten soms wat lastig te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Mijn bevinding van Coolbue:
Bestellen gaat makkelijk, maar het goed uitleveren kunnen ze niet. Maken keer op keer dezelfde fout, tot verbazing van de klantenservice. 3x keer over heb ik een beschadigd product ontvangen omdat deze niet correct verpakt werd.

Service
Mijn bevinding bij Coolbue:
Bij de klanten service van Coolblue zijn ze zelf verbaast dat het product zo slecht en daardoor ook te laat geleverd werd. Maar daarna maken ze nog 2x keer over de zelfde fout.

Aanbeveling
Mijn conclusie is dat ze mooi kunnen praten maar dit niet waarmaken.

Extra toelichting
Mijn bevindingen: Een tijd geleden een heggenschaar bij Coolblue gekocht. 1e exemplaar zonder doos, alleen in winkel verpakking van de fabrikant naar me opgestuurd. Gevolg: messen beschadigd. 2e exemplaar, zelfde verhaal, terwijl de klantenservice het raar vond dat ze de heggenschaar zo verstuurde. 3e exemplaar weer zelfde verhaal, gelukkig deze keer de messen niet beschadigd. Aan de telefoon bieden ze excuus aan enz, maar vervolgens herhalen ze hun fout keer op keer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 05-05-2016

Geachte klant,

Wat ontzettend vervelend om van deze situatie te vernemen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dat het tot 3 maal aan toe misgaat is natuurlijk onacceptabel. Zou u kunnen verduidelijken onder welk ordernummer wij één van de bestellingen kunnen terugvinden? Dan gaan we meteen met u meekijken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Freek 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keurig verpakt, veel mogelijkheden met betrekking tot levering.

Service
Veel keuze wanneer jij wil waar en wanneer het bezorgd word.

Assortiment
goede prijs en vergelijk.

Aanbeveling
Betrouwbaar op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen van den bossche 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect gevonden wat ik zocht op de overzichtelijke site

Service
Supersnel

Assortiment
Net wat ik zicht

Aanbeveling
Supermakkelijk, snelle lvering en de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

mg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jacques 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Coolblue maakt het waar, de volgende dag te leveren. Ook de verwachte levertijd klopte precies. De laptop was goed verpakt en wat ik ook goed vond, was de tekst op de doos, buren bedank voor het aannemen.

Assortiment
Ruime keus uit electronica en witgoed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Niet alles is goedkoper dan andere internet bedrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CD 04-05-2016 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende ruime openingstijden.

Service
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die ook een behoorlijk kennisniveau hadden.

Assortiment
Ik kon alle artikelen die ik nodig had bekijken en eventueel meteen meenemen.

Aanbeveling
Ik ben prima geadviseerd en goed geholpen. Enkele artikelen die niet op voorraad waren werden de volgende dag thuis afgeleverd.

Extra toelichting
Enkele dagen later ontving ik een handgeschreven ansichtkaart met de vraag of alles goed werkte en een uitnodiging om contact op te nemen mochten er problemen zijn. Leuk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website, niets op aan te merken.

Service
Bestelproces normaal verlopen en artikel werkt goed dus geen echte ervaring met de service.

Assortiment
Ruime keuze van de beschikbare produkten

Aanbeveling
Geweldig leveringsproces. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag geleverd. Eerst een email met een tijdsframe van een paar uur. 20 minuten voor levering een sms en alles te volgen via een link op internet zodat je exact ziet waar de chauffeur zich bevind. SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, betaalgemak, veel extra informatie wanneer nodig.

Assortiment
Zover bij mij bekend/ik gezocht heb naar producten, een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Louter positieve ervaringen gehad met deze webwinkel. Maar, nog te weinig ervaring met de webwinkel om deze te kunnen beoordelen met een 10.

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke/veel informatie, groot betaalgemak, ruim assortiment, veel reviews, webwinkel komt niet TE over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, breed assortiment en snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Belofte nakomen voor 00.00 uur besteld, dag er na in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op vooraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Kwaliteit

Extra toelichting
Verschillende producten gekocht bij coolbleu en alles met prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chemmaster83 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bezorging was zeer snel

Assortiment
Eindelijk het juiste hoesje gevonden, maar was niet de goedkoopste optie.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaande cijfers is dit cijfer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rutten theo 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondag besteld, maandag in postkantoor en kon het afhalen wanneer het mij uitkwam. Prima !

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles is prima, veel keuze en alles is duidelijk.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Schautteet 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk en uitleg van het personeel

Service
Heb éénmaal moeten beroep doen op des revice en dit was vrij gemakkelijk en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel goed, dingen zijn makkelijk te vinden.

Service
Je wordt in iedere stap van het bezorgproces duidelijk geïnformeerd.

Aanbeveling
Goed is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Brakenhoff 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Doet precies wat de bedoeling is

Service
altijd een dag erna in huis

Assortiment
mis niks kan bij jullie altijd slagen

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Commandeur 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gehele website is gemakkelijk in gebruik. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de zoekfunctie, product videos, informatie die wordt geboden over producten en de vergelijk functie.

Service
Snelle levering en ik werd gedurende het leverproces netjes op de hoogte gehouden van de levering en levertijd.

Assortiment
Het assortiment is al vrij uitgebreid maar er mag van mijn nog veel meer bijkomen gezien de klankvriendelijkheid van de website.

Aanbeveling
Prima, klantvriendelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irma 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wat wij wilden,een fietstas met grote inhoud,was snel gevonden

Service
zelfs het bestellen op zaterdagavond 23.45 uur maakte niet uit en werd zondagsmiddags nog gewoon gratis bezorgd

Assortiment
ik had nog nooit bij coolblue besteld dus was dit de 1e ervaring,de prijs gaf in deze de doorslag(we hebben al 1 zo'n fietstas en hoopte dat het exact dezelfde was voor die prijs),de rest moest ik nog ervaren.de tas was dezelfde en dat voor een veel goedkopere prijs

Aanbeveling
de ervaring was heel erg goed,zowel het uitzoeken op de site,als bestellen en bezorgen,de site staat nu bij mijn favorieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wild Pig 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke pagina's

Service
voor 23:59 besteld is ook inderdaad een dag later thuis bezorgd

Assortiment
Veel keuze in producten

Aanbeveling
Ja topservice, vind ik belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke, heldere website, bestel-, betaling- en retourproces.

Service
Goede service op allerlei manieren, waarin ieder zijn voorkeur kan hebben (Whatsapp, Chat, E-mail, Telefonisch etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matijs 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig selecteren door de prima opsomming van plus- en minpunten. De uitgebreide gebruikersreviews helpen ook om een goede keuze te maken.

Service
Service is top. Bezorgen van grote pakketten (wasmachines bv) gaat net zo vlekkeloos als het bezorgen van kleine pakketten. Retourneren is eenvoudig en Coolblue doet nooit moeilijk.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, bij andere winkels kijken is vaak niet meer nodig.

Aanbeveling
Duidelijk is dat de klant bij deze winkel op plaats 1 staat. Coolblue maakt het ook echt waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mwalima 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans kleijssen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed

Service
gewoon goed

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pi Air 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel....

Service
vandaag besteld, morgen echt in huis...

Assortiment
Veel om te kiezen, te vergelijken en te kopen....

Aanbeveling
Prettig winkelen, no nonsens...heerlijk.

Extra toelichting
Geen gezeik met je artikel mocht er iets niet helemaal goed zijn gegaan, retour en je centen terug, werkelijk "plug & play".....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdb 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering en waar je het kan leveren

Service
zeer goed

Assortiment
heel blij

Aanbeveling
supper goed

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurrien 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of ik op kantoor, op reis of thuis ben maakt niet uit voor het bestellen

Service
Snelle accurate bevestiging en opvolging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel en up to date

Assortiment
Op vele markten thuis en per direct beschikbaar

Aanbeveling
Goed, overzichtelijk, goede service en informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ww 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website met meestal extra informatie.

Assortiment
Goed assortiment veel merken en types

Aanbeveling
Groot assortiment, alleen postnl maakt de levertijd van coolblue niet waar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne Bosch 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wist precies wat ik wilde hebben, dus heb dat ingetypt in de zoekbalk en de camera kwam direct in beeld. De volgende dag werd deze netjes bezorgd bij de Coop als ophaalpunt.

Service
Geweldige service! Ik heb contact gezocht via de chat op de site van Coolblue en kreeg binnen een minuut al antwoord. Via daar ben ik zeer goed geholpen. Ook in het traject daarna ben ik via de mail op de hoogte gehouden en hoefde ik niet lang te wachten op bericht. Het is super opgelost!

Assortiment
Ik heb (nog) niet verder gekeken dan naar hetgene dat ik nodig had, dus zou hier eigenlijk niet over kunnen oordelen. Toch geef ik een 9, omdat ik hetgene dat ik wilde goed heb kunnen en de prijs ook prima was vergeleken met andere sites.

Aanbeveling
Echt super! Mijn complimenten aan de medewerkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saelens 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke site, onderveeld in verschillende categorien

Service
je hoeft het huis niet uit

Assortiment
ruim assortiment; groter dan andere verkoopsites

Aanbeveling
houden zich aan hun woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Keurig op zondag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ini Lammers 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superhandig, ook buiten kantooruren mogelijkheid om persoonlijk advies te verkrijgen.

Service
Beste service van alle webwinkels in Nederland. óók als er eens een keer iets misgaat. Wordt dit in no time netjes en snel opgelost.

Assortiment
Breedste assortiment van alle webwinkels in Nederland.

Aanbeveling
Prima webwinkel, klantenservice goed te bereiken (ook buiten kantooruren) Bestelling is supersnel in huis. Zelfs op zondag wordt er bezorgd!

Extra toelichting
Chapeau voor alle medewekers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD Elements Portable 2 TB 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Bijna niet te geloven zo goed, je kunt de ene dag tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag is de bestelling in huis.

Assortiment
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, zoals eerder vermeld duidelijke website.

Aanbeveling
Website netjes verzorgd, erg duidelijk.
Kan geen fysieke winkel beoordelen, via internet besteld.

Extra toelichting
Ja, omdat ik zonder vervoer zit en niet goed ter been ben heb ik, zoals het vorige item dat ik bij Coolblue heb gekocht, deze externe HDD ook via internet gekocht. Dus helaas kan ik de fysieke winkel niet beoordelen, wel het artikel dat ik heb gekocht en de service die uit de kunst is. Niets dan goeds, voor 23.59 uur !! besteld, de volgende dag geleverd. De belofte werd weer waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kreeg een mailtje toen product weer op voorraad was, konde direct bestellen en had het product de volgende dag (zondag!) binnen

Service
Levering op zondag is top!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johamfmp 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meer toestellen in vergelijking zetten ware leuker. Standaard iets meer beoordelingen tonen en het was voor mij 10/10

Service
Alles in orde

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van zoeken tot afrekenen precies zoals je het verlangd.

Service
Afspraken worden nagekomen zoals je mag verwachten.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en het aanbod is actueel.

Extra toelichting
Zo snel bezorgd geen enkele webshop, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn pakje was zo snel binnen.

Service
Super snel binnen en geen klachten bij betalen

Assortiment
Jammer dat er bijvoorbeeld geen cosmetica wordt verkocht.

Aanbeveling
Voor technische snufjes kan je hier prima terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
betaalbare prijs

Extra toelichting
goede website. snelle ( gratis ) levering. goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel filters toe te passen om te zoeken.

Assortiment
veel keuzes. van goedkope modellen tot duurdere modellen. ik heb een 2e kans laptop genomen en is als nieuw

Aanbeveling
snelle levering. gratis bezorgen en terugsturen als iets niet bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EZ 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Bestelling en levering gingen zeer soepel.

Assortiment
Wat betreft laptops, waar in naar zocht, zeer uitgebreid en duidelijk. Ik kan niet oordelen over andere producten.

Aanbeveling
Zowel het product, de bestelling en de levering waren top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron dekker 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke product omschrijving

Service
Zeer snelle bezorging ook op zondag

Assortiment
Uitgebreid soms even zoeken

Aanbeveling
Prijs service kwaliteit prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Bakker 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle zoekresultaten met goede suggesties en productinfo.

Service
Goed bereikbaar en vriendelijke (jonge) mensen die je te woord staan.

Assortiment
Ruim voldoende. In alle categorieën een goede keus, ook met goedkopere producten die retour gestuurd zijn.

Aanbeveling
Een aanrader.
Alles op 1 plek

Extra toelichting
Een spaarpuntensysteem voor vaste klanten zou leuk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alan 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het proces is in een vloeiende lijn voldaan. De afspraken zijn nagekomen o.a op tijd levering.

Service
Zeker een 10 want ik heb gerust kunnen wachten op mijn bestelling, heb er eigenlijk niet veel over te zeggen want het liep af zoals dat hoort.

Assortiment
Natuurlijk kan het altijd veel rijker worden maar ook met de huidige betekent Coolblue meer voor mij ten opzichte van andere ''grote'' bedrijven.

Aanbeveling
Ik houd het zo kort mogelijk, ik kom vaker langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van eijk 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ze staan altijd voor je klaar.

Assortiment
Niet het breedste assortiment maar wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yann 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, veel ter zake doende informatie en achtergrondinformatie (de redenen waarom je doorgaans naar een winkel in de buurt gaat). En een website die rustig is, zonder schreeuwerige kleuren en knallende reclameteksten. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Bestelproces is simpel.

Service
Ik heb één vraag per email gesteld. Binnen no time antwoord.
Het bestelde product is razendsnel geleverd. Was de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik heb een smartphone besteld met een verwisselbare accu. Deze accu kon ik er helaas niet bij bestellen.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C de Gier 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ik had wat vragen via app snel en zeer goed geholpen.

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Kan haast niet beter.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel verzonden en handige youtube filmpjes.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

cool blue 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk weergegeven op de site

Service
snelle levering

Aanbeveling
laat zien wat ie heeft en wat ie heeft levert ie snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews