coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 16-05-2016 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig om het geschikte product te vinden

Service
Man achter de balie nam zijn tijd om informatie te geven en was vriendelijk
Meer hoeft dit niet te zijn

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekcriteria prima

Service
Zeer snel

Assortiment
Veel keus, ook in goedkopere modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website en duidelijke informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment met kwalitatief goede producten

Aanbeveling
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mart 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd bereikbaar,

Service
Strijkijzer na 1 jaar defect,'s avonds om 23,15 u klantenservice gebeld. Direct info en mail met opstuurgegevens zodat ik de volgende dag (gratis) terug kon sturen. Reparatie niet mogelijk ,zonder probleem gewoon een nieuwe ontvangen. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima service goed assortiment tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Lel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Bakker 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel veel producten met uitgebreide beschrijving en recensies. Overzichtelijke filtering en gemakkelijk te lezen.

Service
Gratis verzending, bij garantie gratis opsturen, ultiem snelle afhandeling van de claim en snelle levering vervangend product. Absoluut top!

Assortiment
Prijs is natuurlijk een belangrijk issue en soms is een product ergens iets goedkoper te krijgen, maar service moet ergens van betaald worden. Het vertrouwen dat je als klant vriendelijk en deskundig wordt geholpen is mij wel wat waard.

Aanbeveling
Je moet altijd ruimte laten voor verbetering, dus om die reden geen 10. Maar het zit er wat mij betreft dicht tegen aan.

Extra toelichting
Nee, ik ben geen werknemer van Coolblue en ook geen familie van de eigenaar. Ik ben gewoon een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigatie op de websites en het betaalproces zijn eenvoudig en duidelijk.

Service
Communicatie na bestelling, betaling en verzenden is uitstekend. Ik heb in het verleden eens het verkeerde product besteld. Communicatie en instructie hoe te retourneren was duidelijk en zonder problemen.

Assortiment
De shops van Coolblue zijn gesplitst in meerdere websites met elks een aanbod van een specifieke categorie wat het zoeken makkelijker maakt.

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar het aanbod, de service en de communicatie zijn uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Palmen 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
prima service, nieuwe product plaatsen en oude product mee nemen. levering op tijd!

Assortiment
Ruim assortiment, product vergelijking mogelijk onderling en diverse merken.

Aanbeveling
Betrouwbaar ,alleen maar positieve ervaringen met cool blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamela 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue is helder, duidelijk en gewoon goedkoop. Snelle levering en meestal een leuke doos!

Assortiment
Jullie hebben gewoon VEEL

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik een harde schijf ZO snel kon krijgen! Mijn macbook is namelijk al 8 jaar oud en staat op het punt van overlijden.. mijn andere harde schijf begaf het en ik wist niet HOE SNEL ik een nieuwe moest bestellen. Zelfs de optie vandaag nog laten bezorgen was er! (uiteindelijk niet voor gekozen, ik blijf een gierige hollander en ik neem het risico van 1 dag langer wel) De volgende dag keurig bezorgd, mijn redding! Nu liggen mijn 2 schijven naast elkaar al mijn precious data te syncen en kan ik met een gerust hart gaan slapen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 16-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk en goede vergelijk functie

Service
Wat ze zeggen doen ze.

Assortiment
Breed assortiment om te kiezen en te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk

Service
snelle levering op afhaalpunt

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adria 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig zoekend van achter je pc.Goede voorlichting over het product

Service
's Avonds besteld 's morgens voor tien uur in huis

Assortiment
Veel keus voor iedere portemonnee

Aanbeveling
Gemak, service, snelheid, product omschrijving, enz.

Extra toelichting
ook wel bij andere winkels online besteld maar cool bleu is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenette 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestelling was nog niet leverbaar en kwam een week eerder dan verwacht.

Assortiment
Het horloge werd al aangeboden voordat het beschikbaar was in Nederland. Ik had het leuk gevonden wanneer ik er gelijk ook andere kleuren bandjes bij had kunnen bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen, groot aanbod en prijzen zijn over het algemeen niet echt afwijkend van andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EEhpm 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden zonder moeilijke zoekactie

Service
Levering binnen 24 uur, en in mijn geval op de plek geïnstalleerd

Assortiment
Zeer zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk besteld, plus goed advies

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd

Aanbeveling
Alles gevonden wat ik nodig had

Extra toelichting
Mooi assortiment, degelijke verpakking, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanf de bank artikkelen bestellen.

Service
Snelle afhandeling bestelling.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

L Smet 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten makkelijk terug te vinden.

Service
Goede opvolging bestelling en correcte leverdatum.

Assortiment
Ruime en voldoende keuze. Heel goed up-to-date met de nieuwste modellen. Concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Prima service en de reviews van de producten helpen mee de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede webwinkel met redelijke prijzen

Service
Keurig nette bediening toen de nieuwe wasmachine werd geleverd en aangesloten

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel met vlotte levering en tijdens de verzending wordt men goed op de hoogte gehouden van de levering
Men begrijpt hier wat de consument wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene de Rooij 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website, gebruiksgemak ook voor de minder geoefende internet gebruiker.

Service
nog nooit nodig gehad altijd in een keer alles O.K.

Assortiment
Nog altijd gevonden wat ik nodig had, dus prima

Aanbeveling
makkelijk, snelle levering, artikel goed verpakt.

Extra toelichting
Cool blue is een uitstekende webwinkel waar je moeiteloos en veilig je aankoop kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M van L 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk en alles is gemakkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering

Assortiment
alles wat ik zocht is aanwezig

Aanbeveling
snelle levering en goede voorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en snel vindbaar

Service
Snelle reactie

Assortiment
Alles wat je zoekt is te koop

Aanbeveling
Gewoon hartstikke goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M du Crocq 15-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
goede vergelijking en zoek mogelijkheden.
en makkelijke site

Service
Snelle service. Blij met het feit dat er zelfs op zondag geleverd werd.

Assortiment
Voor dit moment kon ik er vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ondanks snelle service en verder positieve beleving van de aankoop, kwam het artikel binnen met een flink beschadigde doos. Wat dan wel gelijk twijfels oproept over de inhoud. uiteindelijk was daar ogenschijnlijk niets mee aan de hand, dus hebben we er niets mee gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den Bergh 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super

Service
zeer snel

Assortiment
prachtig

Aanbeveling
beste winkel ooit

Extra toelichting
goedkoper dan bij een ander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Besteld mijn Nexus 5x op maandagavond en de volgende dag was de postbode al langs geweest met mijn pakketje! Dus zeer snel en betrouwbaar!

Assortiment
Ja kan er bijna alles kopen, alleen mochten er wat meer hoedjes voor de Nexus 5x aanwezig zijn.

Aanbeveling
Zeer snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GTJM 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder overzichtelijk! Ik kon snel vinden wat ik nodig had.

Service
Zeer snelle levering: 's avonds laat besteld en toch gewoon de volgende dag al bezorgd. TOP!

Assortiment
Ruim assortiment, alle bekende merken, zeer scherpe prijzen. Ik kon een goede vergelijking maken en de juiste keuze maken.

Aanbeveling
Ik keek al langer bij Coolblue en heb nu voor het eerst iets besteld. Dat ga ik nu vaker doen.

Extra toelichting
Ik ben echt tevreden. Afzuigkap was goed verkapt en ik heb hem zonder problemen kunnen installeren. Hij werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue heeft een zeer snelle levertijd (bij mijn bestelling gold voor 23:59 uur besteld, direct de volgende dag in huis). Je kunt kiezen of je het thuisbezorgd wil krijgen of ergens wil ophalen. Zo hoef je niet thuis te blijven. Ook kun je uit verschillende betaalmethoden kiezen. Heel veel gebruikersgemak dus bij Coolblue!

Service
Alles is perfect verlopen met mijn bestelling! Ik heb al vaker bij Coolblue besteld en nog nooit is er iets mis gegaan.

Assortiment
Coolblue heeft een heel ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zo tevreden over Coolblue dat ik niet meer bij andere webwinkels ga kijken als ik iets nodig heb.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De snelle levering. Hele goede bereikbaarheid chat, Facebook,twitter enz. Maak je daar gebruik van, heb je heel snel antwoord.

Service
Ze staan voor wat ze beloven.

Assortiment
Ruimschoots voldoende en je ziet meteen of een artikel op voorraad is.

Aanbeveling
Snel antwoord op je vraag en snelle bezorging. Dit is voor mij een 10 helemaal waard.

Extra toelichting
Ga zo door. Jullie zijn een top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilimeeuws 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekend

Service
uitstekend zijn nog nooit een dag te laat geweest

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
vriendelijk zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer eenvoudig om iets te zoeken, te vergelijken en te kopen

Service
heb al diverse keren gekocht bij Coolblue, steeds prima geregeld.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Zekerheid dat het goed wordt geregeld, ook als iets mis zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk aangeboden en een goed vergelijk maken is mogelijk.

Service
Prima bestelgemak en ook de afleverprocedure is uitstekend.

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken en prijsklasse

Aanbeveling
Aflevering begeleid door email en SMS maakt een stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat goed georganiseerd op de website. Ook reviews van andere klanten. Heel handig!

Service
Vooraf te bepalen afleverdatum, er wordt gebeld dat ze onderweg zijn.
Producten worden samen met de klant nagekeken en geïnstalleerd.

Assortiment
Ik was opzoek naar aanrader wasmachine volgens Consumentenbond. Deze helaas niet in jullie assortiment. Er wordt wel keurig aangegeven wat er op voorraad is of je krijgt bericht.

Aanbeveling
Top bedrijf

Extra toelichting
Super snel en accuraat! Prima webshop! Snelle service waarbij meegedacht wordt met de klant. Datum van levering zelf te bepalen. Levering door twee sterke mannen. Ze brachten de wasmachine zo naar de zolder, alsof deze niets weegt. Installeren alles keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 14-05-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel goed bereikbaar , ruime parking, handige website

Service
Snelle vriendelijke en proffesionele service

Assortiment
Ruile keuze uit diverse artikelen

Aanbeveling
Naar mijn ervaring 1 van de betere websites en winkels op dit ogenblik
Deze beoordeling bazeer ik op feiten als ligging, service en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke G 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, snelle levering, was alleen blij geweest als ik dagdeel van levering had kunnen bepalen.

Service
Zeer duidelijk advies door klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elocin 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen ging makkelijk en soepel website werkt goed.

Assortiment
Veel producten en tevens veel voorraad.

Aanbeveling
Top geregeld, snel besteld, alle e-mails van verzending E.d. Snel en duidelijk verzonden. Volgende dag netjes geleverd in voldoende beveiligde doos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en makkelijk te begrijpen. De video heeft in mijn geval de doorslag gegeven.

Service
Service, lees levering, is prima en precies zoals ik dat wenste.

Aanbeveling
Wat je ziet en leest is wat je krijgt. Dat maakt de keuze eeen stuk prettiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beaver 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Overzichtelijke website met review, een korte leveringstijd en verschillende betaalmogelijkheden. Top dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ultimum 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is goed toegankelijk en duidelijk.

Service
Het bestelproces verloopt zeer vlot en de informatievoorziening over de levering is zeer uitgebreid.

Assortiment
Er is veel keus. Maar het kán altijd meer natuurlijk.

Aanbeveling
Ik ken weinig webwinkels die zo vlot en duidelijk zijn als deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de meeste producten word je goed begeleid in het maken van een keuze.

Service
Altijd snel en netjes geholpen.

Assortiment
Ze hebben veel, maar niet in alle categorieën.

Aanbeveling
Super klantgericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke vergelijking van de producten onderling.
Gemakkelijke verwerking van de bestelling.

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Breed assortiment aan correcte prijzen.

Aanbeveling
Zie hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen

Service
Voor 23.00 uur besteld, de dag er na al in huis

Aanbeveling
Een fijne winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gezochte item is makkelijk te vinden.

Service
duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
uitgebreide keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Top assortiment en vlotte levering

Extra toelichting
Ook na een schriftelijke klacht over de bezorging door PostNl direct respons met waardebon. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Proot 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
websitewerking is voortreffelijk

Service
levering is voorbeeldig

Assortiment
ruim assortiment in herkenbare segmenten waar de core business zit, en de sterkte van de organisatie het best kan gedijen

Aanbeveling
onberispelijke werking : smaakt naar nog !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coopmans 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
enkele kliks en je hebt een goede prijs kwali

Assortiment
eerste keer was het zoeken naar portable met DVD drive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerben 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist welke wasmachine ik wou n.a.v. de beoordelingen van de consumentenbond. Coolblue had samen met de andere grote aanbieders dezelfde prijs maar plaatste de wasmachine gratis en nam de oude gratis mee.

Service
Zie voorgaande opmerking, wel enigszins onduidelijk over de verpakking, ik dacht dat men dit mee zou nemen maar dit bleek niet zo. Geen groot probleem natuurlijk, verder was het prima.

Assortiment
Volgens mij doen ze niet onder voor anderen

Aanbeveling
Prima afhandeling, geen bijzonderheden, gewoon zoals afgesproken, of is dat juist bijzonder ;)

Extra toelichting
Het bezorgproces was ook prettig alhoewel ik zelf wel moeten heb met het idee dat je in eerste instantie een hele dag thuis moet zijn. De dag van te voren krijg je een dagdeel, en op de dag zelf worden er 2 uren genoemd. Waarom niet direct die 2 uren, en nog beter; waarom niet kiezen tussen die 2 uren... Het antwoord laat zich raden, maar desalniettemin heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen aanmerkingen. Alle aankopen zijn tot nu toe zonder enige problemen verlopen.

Service
Geen aanmerkingen. Vriendelijke, snelle service.

Assortiment
Als je heel kieskeurig bent valt het assortiment soms een beetje tegen. Om dat goed te maken heeft de winkel wel uit ongeveer alle categorieën een flink aanbod.

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel waar ik van weet dat ik er een goede aankoop kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rennie Geen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgende dag in huis zoals afgepsproken

Service
Ik word goed op de hoogte gehouden tijdens het bestellings proces. Er wordt geleverd wat ik besteld heb op de afgesproken datim

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal in verschillende prijsklasses. Uitgebreide oschrijving vd produkten en wat ik erg fijn vond waren het grote aantal recensies. Ik keek ook bij bol.com. de prijzen waren gelijk maar door het grote aantal recencies uiteindelijk bij jullie besteld.

Aanbeveling
Snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Lutgens 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie website. Goede oriëntatie -mogelijkheden. Keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Correcte en snelle levering.

Service
Alles correct aangesloten. Oude apparaat en verpakking nieuw apparaat afgevoerd.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid.

Aanbeveling
Niks dan lof over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Peeters 13-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de koopwaar.

Service
Postkantoor is voor mij maar 500m.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheid.

Extra toelichting
Correcte levering en levertijd en financiële afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en opzoeken

Service
Correct

Assortiment
Heel groot aanbod, maar uiteraard niet alle electronica beschikbaar

Aanbeveling
Goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Puupie 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gewond, besteld en geleverd op het gewenste adres, ook in postbussen!

Service
actief verstrekken van goede suggesties over toepassing en gebruiks/inbouwinstructies

Assortiment
vind er bijna altijd wat ik zoek

Aanbeveling
zeer goed, maar op het randje van té schreeuwerig klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews