coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo Neyens 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlot, zeer gemakkelijk.

Service
Zeer snelle levering via mijn postbode!

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk.

Aanbeveling
Overzichtelijk, gemakkelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meuwissen 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk vinden vat je zoekt, overzichtelijk weergegeven

Service
Medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Assortiment
Soms zijn hele specifieke producten niet te vinden, maar over het algemeen is er een prima aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dost 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Mijn producten worden spoedig geleverd.

Assortiment
Veel keuzes op de website.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site heeft goede zoekcriteria.

Service
Doen wat ze beloven. Makkelijk besteld, snel in huis.

Assortiment
Heel ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John een tevrwden klant 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site.

Service
Supersnelle service.

Assortiment
Grkkts.

Aanbeveling
Al 6 maal daar besteld en iedere keer nog volgende dag bezorgd.
Super tevreden.

Extra toelichting
Snelke service en ook nog goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enkele muisklikken en je hebt besteld wat je wil

Service
Uitleg nodig; Bel gerust of ga langs in de winkel

Assortiment
Uitgebreid, maar niet alle modellen beschikbaar

Aanbeveling
Goed service, lage prijzen en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M Doyle 20-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Snel,efficiënt,vriendelijk en meedenkend

Service
Op tijd,vakkennis

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen gaat gemakkelijk online, keuzes maken is ook gemakkelijk vanwege de reviews. Daarnaast wordt het snel geleverd. Top!

Service
Snelle levering, dus vlotte service. Nog geen problemen meegemaakt (dus heel positief), het is dus de vraag of Coolblue dan ook zo'n goede service biedt ;)

Assortiment
Meeste dingen kan ik via Coolblue wel vinden. Maar had laatst dat ik een bepaalde adapter niet kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TomNet 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime voorraad en duidelijke site

Service
Aan wat toegezegd wordt, wordt volledig voldaan.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Snelle service en goede afwerking.

Extra toelichting
Het lettertype (kleur) is wat onduidelijk, flets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg overzichtelijk. Geen honderden pagina's. Voor iedereen makkelijk te begrijpen.

Service
Mijn product kon op elk tijdstip thuisbezorgd worden. De volgende dag zou hij al afgeleverd worden (terwijl ik om 23.00 uur bestelde). Maar ik was dan niet thuis. 's Avonds werd hij kosteloos bezorgd! Heel fijn!

Aanbeveling
Het was echt een gemak om te bestellen. De levering was perfect. En ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn levering. Ik was erg tevreden over hoe het pakket ingepakt was (aangezien mijn bestelling best breekbaar was).
Ik zou hier als ik weer iets nodig heb, gelijk weer bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liam 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk. Mensen die niet verwant zijn met online shoppen kunnen hier makkelijk hun weg vinden. Het filteren en zoeken verloopt zeer simpel.

Service
Mijn product is in de late avond besteld, de dag nadien lag het rond 9 uur 's morgens al in het gekozen afhaalpunt. Coolblue doet dus echt wat ze beloven. De afhaalpunten zijn trouwens ook zeer interessant. Dit zorgt er voordat je geen problemen hebt met leveringen wanneer je niet thuis bent. Je kan kiezen in welk afhaalpunt in de buur het geleverd mag worden.

Ook hun Facebookaccount is zeer actief.Ik had een factuur nodig van een oude laptop maar wist niet zeker waar ik deze besteld had. Ik stuurde daarom een bericht naar Coolblue met enkele vragen en zij beantwoordden mijn vraag vrijwel meteen. De persoon die mij hielp was zeer aardig en snel. Jammer dat ik voor service slechts een 10 kan geven.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment waar je zeker vindt wat je wil. Hier is niets op aan te merken. Zowel goedkopere versies als de meer geavanceerde en duurdere versies zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Wanneer ik denk aan online shoppen voor elektronica, denk ik enkel en meteen aan Coolblue. Ik heb geen negatieve punten aan te merken.

Extra toelichting
Ik koop waarschijnlijk binnenkort via Coolblue mijn nieuwe laptop en een nieuwe externe harde schijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke webshop. Snelle en gratis levering. Leverdatum is in te stellen en bezorgen ook op zondag, tegen meerprijs.

Assortiment
Ruim assortiment voorzien van duidelijke omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon soepel bestellen

Service
alles was goed, geen service nodig

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
zoeken bestellen betalen ontvangen. simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvv 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is erg makkelijk om op deze site iets te bestellen, en erg overzichtelijk

Service
'S avonds laat besteld en de volgende dag voor 2 uur al in huis! Helemaal top!

Assortiment
Er is veel keuze!

Extra toelichting
Ik heb niet op zaterdag besteld, maar er word zelfs op zondag bezorgd als je op zaterdag besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natsuke 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kon gemakkelijk het product vinden die ik zocht, endie was nog in de aanbieding ook.

Service
Mijn bestelling zou tussen 12:00 en 14:00 geleverd worden, en het kwam netjes om 12:08 aan.

Assortiment
De website heeft enorm veel keuze, en ben altijd wel benieuwd wat er nog meer te krijgen valt.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met Coolblue en zal zeker terugkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISM 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie met humor.

Aanbeveling
De hele manier van klantenbenadering van coolblue spreekt mij aan. Er is overal aangedacht en door de aanwezigheid van een behoorlijke dosis humor is het shoppen een beleving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Veer 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon simpel en overzichtelijk

Service
Super snel geleverd, wasmachine boven gebracht en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine B 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef me niet te verplaatsen en kan verschillende online winkels en prijzen vergelijken.

Service
In de namiddag besteld en de volgende morgen reeds in huis.

Assortiment
Prijs kwaliteit niets op aan te merken, het toestel werkt perfect.

Aanbeveling
Ik kocht er in het verleden al meerder keren waaronder een PC, fototoestel enz...

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardisk voor laptop 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen in volgende dag in huis. Makkelijke website

Service
Al heel veel besteld bij coolblue en als er wat is onwijs goede service en geen gezeik over het terug nemen. top service

Assortiment
zoek maar iets en je vind het.

Aanbeveling
alles te vinden en service is top, ook de prijs is bijna altijd gelijk of net iets meer dan bij andere maar betaal liever een 10€ meer en deze service dan goedkoper en geen service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Heuverkamp 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, goede begeleiding indien nodig.

Service
Na klacht over Post.nl een leuke tegemoetkoming ontvangen (dit was niet nodig, omdat bekend was dat de fout bij Post.nl lag)

Assortiment
Ruime keuze bij alle producten

Aanbeveling
Ik ben voor de eerste keer zo goed behandeld dat ik zeker klant blijf en CoolBlue aanbeveel bij iedereen die het wil horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle aflevering en een goed bereikbare klantenservice

Assortiment
Uitgebreid assortiment en heel veel artikelen op voorraad

Extra toelichting
Levering ontzettend snel. 's Avonds besteld dezelfde dag al verzonden. Helaas levering via PostNL. Deze pakketbezorger komt zijn geschatte aflevertijden via de track en trace dienst niet na. Pakket wordt zonder melding ergens anders afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product is gemakkelijk te bestellen en de wijze van afleveren is ook gemakkelijk te kiezen.

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WDP van Wamel 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website -snelle levering

Service
Na bestelling de volgende dag levering.Helemaal top! Bedrijf komt zijn afspraken na!Netjes half uur vantevoren door chauffeur gebeld dat men eraan kwam.
Men neemt automatisch het oude witgoed en de verpakking weer mee.Zeer vriendelijk personeel,die het gekochte artikel op de aangewezen plaats zet. Ik woon 9 hoog, geen probleem. Helemaal top!

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment.
Laagste prijs en prijs - kwaliteitverhouding prima.

Aanbeveling
Een verademing na de winkels die beweren binnen 24 uur te leveren en dit nalaten! Klasse Coolblue! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fantastisch toestel 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets bestel bij coolblue is het er op het moment dat het er hoort te zijn in tegenstelling tot andere online diensten weet je bij coolblue dat ze hun belofte altijd naleven

Service
Fantastisch meer woorden zijn niet nodig!!!

Assortiment
Bij Cool bleu vind je alle merken niet enkel de bekende dus voor elk wat wils zou ik zeggen!!!

Aanbeveling
Fantastisch gewoon

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 19-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en kundig te woord gestaan.

Service
Gemaakte afspraken zijn prima na gekomen

Assortiment
Duidelijke website dus je weet wat er in huis is.

Aanbeveling
Prettig, eerlijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

evert des 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms wat zoeken, omdat het onder verschillende websites staat

Service
Snel geleverd binnen de tijd dat aangegeven is.

Assortiment
Veel elektroproducten, spijtig dat er ook geen andere producten zijn

Extra toelichting
Blij over levering en snelheid, ook goede keuze van koerierdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katrien 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk, makkelijk zoeken en snel vinden.

Service
Ik bestelde tijdens een verleng weekend en toch verliep alles supersnel.

Assortiment
Heel uiteenlopend producten.

Aanbeveling
Uiterst tevreden van alle bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatievoorziening, mogelijkheden tot vergelijk en genoeg alternatieven

Service
Verschillende mogelijkheden tot contact, van whatsapp tot ouderwets bellen of schrijven. Super

Assortiment
Wat hebben jullie niet? Plus daarbij altijd de meest scherpe prijs van alle aanbieders. Top

Aanbeveling
Topwinkel, niet voor niets zo populair. Op naar het vakantiegeld, op naar de volgende aankoop!! Aanvalluh

Extra toelichting
Ga zo door, trots dat jullie een nederlandse toko zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site waarin zowel de voor- als nadelen van een product worden genoemd.

Service
Geweldige service met erg vriendelijke bezorgers. Na het plaatsen van de nieuwe wasmachine boden ze uit zichzelf aan om onze (oude) droger op de wasmachine te plaatsen. Helemaal top dat ze dat aanboden en voor ons deden. Het kost ons altijd grote moeite.
Verder ook erg vriendelijke mannen. Zo anders en zoveel beter dan bij de meeste andere bedrijven!

Assortiment
Voldoende keuze en alle grote merken zijn aanwezig. Zowel de goedkopere als de meer duurdere uitvoeringen. Compleet assortiment.

Aanbeveling
Super goede service en erg vriendelijk. Dit hadden we ook al opgemerkt bij de levering van onze vaatwasser en nu weer zo'n positieve ervaring bij de levering van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit bestellen.

Service
Goede en snelle services , na een probleem met headset binnen 48 uur geruild zonder rompslomp.

Assortiment
Je vind alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Ben tevreden klant , goede en snelle services .

Extra toelichting
Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Pickkers 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,kies iets uit en het wordt de volgende dag al bezorgd!

Service
Snelle levering,gratis bezorgd en gratis oude apparaat meegenomen,wasmachine wordt netjes aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk,betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayenta 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het zoeken en vinden van het gewenste product, is het met enkele klikken zo gepiept!

Service
Mijn product kwam in een kei mooie envelop binnen en er zat ook nog super leuk leesvoer (had het bijna opgegeten) bij.

Assortiment
Ik kon het product dat ik wilde hebben hier in verschillende kleuren, maten en prijzen vinden!

Aanbeveling
Voor mij is CoolBlue de enige waar ik online aankopen doe met een serice die geweldig is en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanManen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik.

Service
Ik heb een tijd terug een laptop gekocht via coolblue, na verloop van tijd begon deze raar te doen en uiteindelijk werkte de laptop niet meer. Ik heb toen via coolblue een reparatie geregeld. Perfect geholpen, vragen werden uitstekend beantwoord en het is snel verlopen.

Assortiment
Coolblue heeft veel in het assortiment, als ik iets nodig heb maar niet weet wat ik wil, dan kijk ik vaak via Coolblue voor alle keuzes die ik heb. Bijna altijd heeft coolblue wat ik zoek, heel af en toe zie ik dat coolblue producten niet in het assortiment heeft of juist net wat duurder is dan de andere webwinkels (soms heel wat duurder)

Aanbeveling
Ik ben al met al enorm tevreden met coolblue en koop enorm veel spullen via coolblue. Als ik een keuze moet maken dan vergelijk ik de producten via de website en lees ik de reviews op coolblue. Als ik er niet uitkom dan open ik de chat of pak ik de telefoon en wordt ik uitstekend geholpen door de goed geinformeerde werknemers.
Ik raad coolblue aan bij iedereen! Zelft betaal ik soms net ietsje meer bij coolblue dan ergens anders, ik heb echter dan wel zekerheid van service en garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Toor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel

Service
super snel

Assortiment
heel veel gezien, ook heel veel reacties van kopers op de artikelen

Aanbeveling
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem kuhlmann 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
Enorm breed

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. Ook on het verleden.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goede filters

Service
's middags besteld, dag erna draaide de wasmachine al.

Extra toelichting
Product pas een paar dagen in huis, dus over support bij problemen kan ik nog niets zeggen. 's middags besteld, volgende dag om 10 uur 's morgens draaide de wasmachine al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Timmermans 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis winkelen

Service
Fantastisch, machine keurig aangesloten en zelfs proefgedraaid. Alles schoon en netjes achtergelaten

Aanbeveling
Zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Velthoen 19-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Bestellen werkt erg eenvoudig, website is eenvoudig te navigeren.

Service
Klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. Mijn voornaamste reden voor het lage cijfer is de keuze van de bezorger van de pakketten, namelijk Postnl. Mijn 3 laatste bestellingen zijn niet op tijd geleverd, ook de zondagbezorging mislukte. Ik woon gewoon in een hele normale woonwijk, niet ergens achteraf in de polder. De track&trace is een rommeltje en klopt bijna nooit. Tot 2 maal toe aangegeven 's avonds te bezorgen, en dan komen ze toch doodleuk vroeg in de middag. Voor mij redenen genoeg om vanaf nu bestellingen te plaatsen bij een bedrijf dat NIET via Postnl aflevert.

Assortiment
Veel keuze met goede beschrijvingen.

Aanbeveling
Jammer voor Coolblue, als de bezorging goed op orde was kregen ze van mij een 8. Biedt klanten tenminste een keuze uit bezorgdiensten. Snelle, probleemloze bezorging is voor mij de allerbelangrijkste reden om een bepaalde webwinkel te gebruiken, dus vanaf nu ergens anders shoppen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-05-2016

Beste heer/mevrouw

Wat vervelend dat de leveringen telkens zo mislukken bij u. Dit is niet wat u mag verwachten en ook wij betreuren dit enorm.

PostNL staat bij ons bekend als een betrouwbare partij. We begrijpen dat dit met uw ervaring nu wel anders ligt. Als er iets is wat wij nog voor u kunnen doen, willen wij u natuurlijk daarbij helpen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Luuk 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijke site, had geen problemeb met het navigeren vd site oid

Service
Ik werd top geholpen toen mijn laptop stuk ging. De klantenservice was super vriendelijk en begripvol

Assortiment
Prima keuze van laptops, andere dingen nog niet besteld hier, zou het zeker doen als ik iets nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhoef cor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed overzicht van alle artiken en ook de prijs

Aanbeveling
Vandaag bestteld en morgen inhuis en ook nog beterkoop dan alle andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Frankort 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website , prima toegankelijk

Service
keuze mogelijkheid tot leverdag en tijd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer groot assortiment met prima prijzen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snap ik niet 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel en volgende dag geleverd door een vriendelijke postbode

Assortiment
Groot assortiment alles te vinden tot zelfs reiskoffers

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verloopt zeer soepel. Van bestelling tot levering.

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
alles ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de kruijf 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Gewoon super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk!

Service
Afspraak zeer snel nagekomen

Assortiment
Je vindt alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
We zijn echt tevreden!!

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank zoeken wat je nodig heb.

Service
Donderdagavond besteld en vrijdag al in huis

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede prijs, snel in huis, makkelijk te ruilen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel in huis en tegen een lage prijs.

Service
Snelle reactie en vriendelijk vooral op je vragen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Kramer Freher 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat simpel en snel, zeker als je al eerder een account hebt gemaakt

Service
supersnel en datum/tijd en bezorglocatie is goed op te geven. Bezorgers waren ca uur te vroeg op de bezorgafspraak, maar het telefoontje ruim van te voren gaf ons de mogelijkheid om eea te regelen. Netjes boven gebracht aangesloten en testrun opgestart. Oude Wasmachine gewoon weer mee terug. Super service

Assortiment
prima, ruime keus

Aanbeveling
Beter kan eigenlijk niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Kapteijn 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede web site

Service
Snelle levering en duidelijke informatie over afhandeling bestelling

Assortiment
Kan niet beter

Aanbeveling
Snelle levering zonder mitsen en maren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb als vrouw helemaal geen ervaring met een scheerapparaat, dus ik was erg blij met de filters die mijn keuze konden verfijnen.

Service
Omdat ik een ander bezorgadres had opgegeven dan het factuuradres, was ik benieuwd of dit ook goed zou gaan. Eerst betalen, en dan maar afwachten of het goed zou gaan met de levering was wel even spannend voor mij.

Assortiment
Ik ben blij dat ik uit meerdere apparaten kon kiezen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste bestelling op deze site. Het komt op mij betrouwbaar over, en ik zal hier vaker wat gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews