coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42211 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3628 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo van Dalen 23-04-2017 Via de website gekocht

Zeer Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, heel goed verpakt en geen bezorgkosten.
Betrouwbare afhandeling.
Ik had er nog nooit van gehoord maar nu hebben ze mij voortaan als klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Mook 23-04-2017 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke site met eerlijke en bruikbare informatie. De informatie is uitgebreid en relevant, op basis hiervan product (pc) aangeschaft. Deze voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 23-04-2017 Via de website gekocht

Totaal geweldige service

Algemene score

9,0
Afspraken nakomen. Vaatwasser de andere dag al in huis, volgens tijdafspraak. De oude netjes meegenomen. Het verpakkingsmateriaal bleef in de vrachtauto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko Houkes 23-04-2017 Via de website gekocht

Goede service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksgemak
Overzichtelijk
Snelle service
TopZaak
Goede winkel
Duidelijke website
Leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Gys 23-04-2017 Via de website gekocht

Het is cool, kopen bij Bluecool

Algemene score

10,0
Grote keuze, recenties van andere kopers, snelle levering, altijd al tevreden geweest en raad iedereen Coolblue aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 22-04-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke en snelle levering op de plaats die ik verlang.daarbij nog goed materiaal.ben zeer content met de Printerinkt die ik regelmatig bestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Willems 22-04-2017 Via de website gekocht

levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levertijd.voldoende keuze aan apparaten.goede mogelijkheden om te router te zenden
Mooie web site

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 22-04-2017 Via de website gekocht

3e succesvolle aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooral de extra informatie rondom installatie van de gekochte laptop is erg prettig. Daarnaast is er veel informatie over de aankoop te vinden, om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Kuiper 22-04-2017 Via de website gekocht

Handige en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, juiste en veel informatie op de website. Het track en trace systeem is een groot voordeel alleen werkte de eerste keer niet helemaal lekker. Uurtje te laat. Dat is wel vervelend als je iets laat bezorgen op een plek waar je niet woonachtig bent (vastgoedbeheerder). Ondanks dat ga ik zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian Dekker 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool BLue al meerdere keren gebruikt om elektronische apparatuur aan te schaffen. Geweldige service en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

horst 22-04-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot assortiment duidelijke tekst en zeer snelle aanmelding procedure, eenvoudig te regelen betaling en snelle levering artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 22-04-2017 Via de website gekocht

Pruttelt als vanouds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Senseo had het opgegeven na meer dan 10 jaar trouwe koffiedienst. Snel een nieuwe uitgezocht met melkschuimer.
Snel geleverd en weer genieten van lekkere koffie.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert William 22-04-2017 Via de website gekocht

Een uitstekend artikel, gekocht bij een uitstekend bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als enthousiaste fan van Sony producten, wilde ik mijn 44-jaar oude, nog prima werkende, ICF-7600 D wereldontvanger vervangen door een DAB+ model, omdat de ontvangst dan storingsvrij is en de rol van FM uitgespeeld zal raken. Mijn keuze viel op de net uitgekomen XDR-S41D, o.m. vanwege de batterijvoeding met 4 populaire AA alkaline batterijen. Zo kwam ik terecht op de overzichtelijke en gemakkelijke website van Coolblue. Het door mij gekozen model werd daar uitvoerig beschreven, goed afgebeeld en was verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. De prijs was goed, de verzending gratis en te volgen met track & trace. Het bestellen was een 'fluitje van een cent' en de betaling kon op verschillende manieren, waarvan ik PayPal koos. Mij werd per mail precies medegedeeld, wanneer ik op de volgende dag de zending kon verwachten. Er waren trouwens meerdere mogelijkheden om de aankoop te laten afleveren. Inmiddels heb ik de radio tot volle tevredenheid in gebruik en ik sta perplex van wat het apparaat allemaal kan. Bovendien is het een (blauwe) lust voor het oog. Ook Coolblue overtrof mijn verwachtingen en kan niet meer stuk. Het bedrijf ademt een zeer vriendelijke klantgerichtheid uit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Niesten 22-04-2017 Via de website gekocht

Zeer geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij wilde online bestellen en toen we daar niet uitkwamen hebben we gebeld en werden we goed geholpen. We kwamen zelfs nog voordeliger uit. Bij een andere winkel vond ik de service ver beneden peil. Wat een verademing bij Coolblue. Van het bestellen tot het plaatsen was uitstekend.
2 apparaten 2 trappen op en met 2 ouwe apparaten weer naar beneden. En het leukste vond ik een kaartje achteraf met daarop veel plezier met uw wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 22-04-2017 Via de website gekocht

UItstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was iets misgegaan met de bezorging, hoe en waarom? Geen idee. Maar we hebben gisteren contact gehad en zonder gezeur en gedoe vandaar de bestelling mogen ontvangen. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze en eerlijk advies. Handige gebruiksfilmpjes. Goede prijs en prima geregeld wat betreft verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uijtdeboogaardt 22-04-2017 Via de website gekocht

Ik vind jullie heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ik had het eerst bij bcc besteld maar ik moest 6 weken wachten dat vond ik telang toen vond ik jullie webshop en ik had het devolgende dag in huis en jullie hulpzaam vind ik echt super ik kreeg ook nog een kaartje van gefeliciteerd met je aan koop dat heb ik nog nooit meegemaakt dat vond ik heel mooi tus ik beveel jullie zeker aan 👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Bilthoven 22-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue had de Roomba die ik wilde tegen een zeer goede prijs. Het bestellen ging heel simpel (vind het fijn als een winkel Paypal aanbiedt) en dezelfde dag nog had ik mijn aankoop in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno123 22-04-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een monitor als aanvulling op mijn macbook. Specificaties waren goed in te vullen en de keuze was dan ook snel gemaakt. Daarbij was de prijs ook concurrerend en dus besteld. Volgende dag keurig bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Exalto 22-04-2017 Via de website gekocht

Beste site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een heel duidelijke site. Ook had ik een vraag gesteld vis WhatsApp en die werd na 15 minuten al beantwoord. Ze leveren ook erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 22-04-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Algemene score

9,0
goed en prettig opgezet . bij telefonisch contact prettige uitleg, geen opdringerig gevoel gehad en daardoor tevreden met alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GL 22-04-2017 Via de website gekocht

stop

Algemene score

2,0
Ik vind het gehengel naar complimenten en de eindeloze hoeveelheid mails over 1 bestelling echt stuitend en erg vervelend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Het is jammer om te zien dat u onze service als zodanig negatief heeft ervaren. Graag horen we op welke berichtgevingen u doelt, wellicht kunnen we hier lering uit trekken. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,"
Coolblue

Reageer

ton 22-04-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en was de goedkoopste en daarom zal ik bij de volgende aankoop eerst bij coolblue op de site kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima, voordat ik het wist stond alles op ze plek en was het aangesloten. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 22-04-2017 Via de website gekocht

Alles geheel conform de afspraak en advertentiebeloften.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super!! De snelle levering was geheel conform de afspraak, de prijs was concurrerend en de service uitstekend. Het product voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aydin 22-04-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
2 x geleverd op zelfde dag ondanks dit vooraf geregeld te hebben. Van 8 tot 22 thuis moeten wachten.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-04-2017

Beste Aydin!

We vinden het uiterst teleurstellen om te moeten vernemen dat het bezorgen van jouw bestelling zo negatief verlopen. Dat doet natuurlijk afbreuk aan het vertrouwen u in ons stelt. Daarvoor dan ook onze welgemeende excuses. We hopen dat alles uiteindelijk is op gelost. is dit niet het geval? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jj 22-04-2017 Via de website gekocht

Snel koken dankzij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe keuken gezet en daarbij van gas naar electrisch koken gegaan. Met pasen zaten we onder de 'pannen' bij onze ouders. De dag daarna moesten we weer zelf koken, en ja hoor.. de pannen die ik bij een andere winkel (huismerk) had gekocht werkten niet.
Gelukkig nog 1 BK pan die werkte.. deze dus bij Coolblue bij besteld en de welbekende volgende dag opgehaald bij een postnl punt.
We hebben nog wel lekker gegeten uit die ene pan..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Goede productomschrijvingen en door de reviews kan je beter een keus maken. Duidelijke overzichtelijke site en super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer vriendelijke bezorging wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon goed kiezen wat ik wilde op de website. Snelle bestelling. Goede en snelle bezorging van onze bestelde wasmachine.
Zeer vriendelijke bezorging door twee monteurs. Ik werd gewoon vrolijk van deze twee mannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacAllen 22-04-2017 Via de website gekocht

Super customerservice, echt zo goed, een voorbeeld !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een probleem gehad met een product (of de box waar je de koptelefoon in stopt) een mailtje en paar goede vragen en binnen een dag opgelost. Daar kom je voor terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 21-04-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam oostplein

goed geholpen op een drukke paasmaandag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat jullie zelf op het internet kijken om producten te vergelijken die jullie niet zelf in het assortiment hebben.
Het betrof hier de vergelijking van verschillende Dyson stofzuigers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geerts 21-04-2017 Via de website gekocht

In 1 woord GEWELDIG!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lijkt de Overtoom wel!
Snel, betrouwbaar.
Voor 24.00uur besteld, volgende dag in huis.
Klasse.
Hoe krijgen ze het voor elkaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna Veerenhuis 21-04-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach, grote grijns bij mij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee keer bestelde ik een telefoonhoesje, twee keer perfecte service, levering, verpakking etc.! Helaas gingen de hoesjes vrij snel stuk, maar dat is fantastisch afgehandeld door Coolblue, gisteren ontving ik een prachtig nieuw hoesje!
Én een handgeschreven ansichtkaartje, ondertekend door de contactpersoon, dat is écht leuk in deze digitale tijd!
Ik vind dit een superbedrijf, met het ondernemershart op de juiste plaats!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thérèse 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een tweedekansje gekocht, maar zag er perfekt uit. Werkte ook goed. Ik ben blij met mijn aankoop. Ook heel fijn dat ik hem de volgende ochtend al kon ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service, gebracht met humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor deze winkel omdat ze hun belofte nakomen. De aankondiging per mail wanneer ik het artikel kon verwachten, bracht gezien de onverwachte humor een glimlach op mijn gezicht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 21-04-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service , snelle levering, vriendelijke bezorgers.
Zeer aan te raden, nooit problemen gehad.
In de winkel word je vriendelijk ontvangen en begroet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erna 21-04-2017 Via de website gekocht

Top wasmachine met perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue geven ze een perfectie service en hebben een duidelijke webshop met betaalbare prijzen. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanska 21-04-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen de opgegeven tijd geleverd, echter was het afhaal punt maar tot 18.00 uur open (HEMA Boekel) dus de dag erop pas opgehaald, goed verpakt, en dus ook goed ontvangen,
kortom op verwachte datum opgehaald en ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HugoNL 21-04-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, doen wat ze beloven en als het eens mis gaat geen smoesjes, maar goede service om het op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janz Piet 21-04-2017 Via de website gekocht

niet geleverd - heel erg laat geld terug!

Algemene score

1,0
OP woensdag bestel ik een duur product van 1150 euro. Deze komt echter niet aan, maar de volgende dag, maar mijn partner is op de bezorgdatum jarig, Ik geeft aan bij coolblue aan dat ik het geld direct terug moet hebben want (ook als dodelijk vermoeid) ik wil het pakje wel hebben. Mevr. Gaf aan u bent RABO ik ING, dus dat gaat wel even duren. Niet leuk maar prima, 1000 euro van mijn moeder geleend. Vrijdag nog niks. Coolblue geeft aan dat ze het pakket in goed orde willen ontvangen en dan komt het geld retour. Bedenk je dat ik geen pakket heb ontvangen het is direct te geannuleerd en nu krijg ik mijn geld pas over andre halve week terug, In een woord: schofterig, Waarom gaat hun zekerheid boven het mijne wil ik wel eens weten van de directeur Entrepreneur and CEO #Coolblue
Daarbij krijg je van alle medewerkers het zelfde zalvende mailtje....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Reageer

j. zeelenberg 21-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
optijd gelevert jammer van mailtje dat ik niet thuis was en dat het pakje opnieuw word aangeboden ik heb allang ontvangen en in gebruik en werkt goed

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cisca 21-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en ontzettend snel ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Smiddags besteld en de volgende dag hing mijn tv al dus goede en snelle levering ben erg tevreden en zal in de toekomst zeker gebruik maken van jullie webshop, vriendelijke groetjes Cisca

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aiemit 21-04-2017 Via de website gekocht

Altijd service, voorbeeld voor elke webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In verband met de aankoop van een nieuw huis veel besteld bij Coolblue afgelopen 6 maanden. Steeds blij verrast met de snelle levering. Twee keer ging er iets mis met de bezorging, beide keren de schuld van de bezorgdienst, maar Coolblue loste het beide keren goed op, waarvoor dank. Geweldige service en vrijwel de enige winkel die kan zeggen dat ze daadwerkelijk klantgericht zijn.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gait 21-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld, 's ochtends in huis, vriendelijke service. De prijs is ook meestal wel scherp ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en Kitty Mulder 21-04-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, prettige en enthousiastme van de medewerkers bij de aankoop en levering van onze Siemens wasmachine. Service staat hoog in het vaandel bij Coolblue. Wat ons betreft een aanrader om te gaan webwinkelen.👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Kerkheide 21-04-2017 Via de website gekocht

service geweldig, ben zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op woensdag besteld, en Donderdagmorgen al de postbode voor de deur. met het gewenste pakket, Dus dit is voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devos 21-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Directe bestelling geen verzendkosten uitgebreide keuze lage kostprijs en Belgisch
Alles om tevreden over te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SemeeseG 21-04-2017 Via de website gekocht

Eerste zakelijke bestelling: SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds vaak bij coolblue besteld als particulier, maar nu voor de eerste maal als zelfstandige. Telefonisch contact opgenomen met 'Coolblue Zakelijk' en alle info gekregen die ik vroeg, ook door het volledige proces begeleid geweest (mijn account aanpassen naar zakelijk, extra info gekregen over een product dat niet duidelijk bij de specs stond). Product bestelde ik vroeger op een andere site, maar bleek nu toch goedkoper te zijn bij Coolblue zelfs incl BTW. Ik had eerder de vergelijking moeten maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-04-2017 Via de website gekocht

Service 100% een aanrader dat is Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare service , transparant, Coolblue is een aanrader eens iets gekocht blijf je klant voor je volgende aankopen echt een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-04-2017 Via de website gekocht

Super, router op zondag gebracht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken, goede product omschrijving, zondag levering en binnen 24 uur. Kortom de perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews