coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 22-02-2018 Via de website gekocht

Wederom snel geleverd

Algemene score

9,0
Juiste artikel geleverd, op beloofde tijd bezorgd, zorgvuldig ingepakt, geleverd. Natuurlijk zoals altijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siram 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers gaan niet eerder weg dan dat alles is aangesloten en werkt. En ook het oude apparaat werd keurig meegenomen. Prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en een goede service. Ook een groot assortiment. We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 22-02-2018 Via de website gekocht

Wat een super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 3 uur besteld en gekozen om dezelfde dag te laten leveren en dat werkt top! De bezorger was stipt op tijd. Ook erg leuk om de bezorger live te kunnen volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2018 Via de website gekocht

Vlugge service en kwaliteitsvolle producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klaar en duidelijk voor aankopen, prima service voor de levering van kwaliteitsvolle producten . Een echte aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 22-02-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van familie heb ik dit product besteld.Dit is uitstekend bevallen, snel en gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘s Avonds een vaatwasser besteld, de volgende ochtend in huis en en de oude werd meegenomen. Top. Alleen jammer dat ze geïntegreerde vaatwassers niet installeren..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus met kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, overzichtelijke site.
Gemakkelijk te bestellen en af te rekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 22-02-2018 Via de website gekocht

Weet hoe een webwinkel werkt.

Algemene score

9,0
Een zeer betrouwbare en service gerichte webshop die veel aandacht aan zijn klanten besteed.
Een voorbeeld voor hoe een webwinkel hoort te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 22-02-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen EFFECTIEF in huis. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantal redenen:
- Ze kunnen hun leverdata waarmaken. Voor 23:59 besteld, morgen heb je het effectief reeds in huis. Vele andere winkels adverteren dit maar kunnen het niet waarmaken...
- Viking Deals! 4% korting in de vorm van belkrediet
- Goede klantenservice. Echte mensen aan de telefoon, snel geholpen en vriendelijk en bekwaam personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Linkens 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website Waar je alles goed kunt vinden als het niet op voorrad meer is een mailtje met wat te doen is er goed, mensen van de klantenservice zijn eth vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 22-02-2018 Via de website gekocht

Leuke service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen en bezorging snel en uitstekend.
Vooral de manier waarop t gaat vond ik leuk en eens wat anders! Zoals de relaxmuziek voor t wachten op je pakket en t a4tje met confetti^_^
Verder uitstekend dus zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Dellensen 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op woensdagavond besteld en donderdagmorgen was de bestelling gereed en ik werd prima geholpen aan de balie en ook met inladen in de auto kreeg ik hulp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ed 22-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue geeft een erg ruime keus, makkelijk prijzen vergelijken..snelle service en goede feedback (tips)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 22-02-2018 Via de website gekocht

Super tevreden met de goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een paar keer wat besteld en ben tot nu toe erg tevreden. Zelfs toen het niet goed ging met de beloofde levertijd kwam Coolblue met een goede oplossing en werd ik erg goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 22-02-2018 Via de website gekocht

Heerlijke warmte!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige levering van de mooie verwarming. We zijn tevreden met het product. Werkt zoals het zou moeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 22-02-2018 Via de website gekocht

Hatsjee één review,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kekke tekst op de netjes ingepakte doos, en altijd goede service.

Goede website met heldere foto's
levering is ook altijd netjes en de websites overzichtelijk.

Service geeft Coolblue duidelijke voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kok 22-02-2018 Via de website gekocht

Duur maar goede service

Algemene score

8,0
Had een nieuw iPhone kabeltje besteld. Ik vond deze wel erg prijzig maar ze leveren wel snel. De informatie op de website was wel gewoon goed vermeld. Dus opzich prima maar de concurrent is wel goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 22-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue = service met een hart.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn laatste bestelling had ik een tweede kansje veiligheidsnet voor een trampoline gekocht. Deze bleek echter onvolledig.

Na een feilloze communicatie waarin verschillende opties werden besproken die zowel via messenger als via email verliep en waarbij ik nagenoeg geen enkele keer met dezelfde persoon communiceerde zonder dat ik ook maar één keer het verhaal opnieuw moest beginnen, kon ik een ander type net aankopen aan een verlaagde prijs.

Daags na de bestelling was het nieuwe net er. De kindjes dolblij dus had ik even een bedankingsfilmpje doorgestuurd.
Een week later kreeg ik een handgeschreven kaartje van Céline van coolblue in de bus als teken van erkenning voor die positieve feedback via het filmpje.

Coolblue: een bedrijf met een geweldig softwaresysteem die de feilloze opvolging mogelijk maakt maar waar er nog steeds echte, warme mensen achter de knoppen zitten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 22-02-2018 Via de website gekocht

Karcher T-racer 550

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima webshop snelle afhandeling en een prima levering, helaas kan ik door de vort hetapparaat nog niet uitproberen maar via kennissen en buren weet ik dat zij heel tevreden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p bouman 22-02-2018 Via de website gekocht

ben goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op tijd geleverd,en mooi verpakt zodat het niet kan beschadigen.
via de mail gekocht dat is makkelijk want je hoeft de deur niet meer uit,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikke 22-02-2018 Via de website gekocht

goede service, snelle (en grappige) levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
volgende dag geleverd, helemaal super. en wat een leuke doos opschriften hebben ze toch

super website ook, lekker duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 22-02-2018 Via de website gekocht

In één woord fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Avonds een wasmachine besteld en de volgende ochtend in huis. Geïnstalleerd en al. Oude wasmachine wordt meteen meegenomen. Echt super. Keurige jongens die hem kwamen afleveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 22-02-2018 Via de website gekocht

Bezorging op lichtsnelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag wist ik nog niet dat ik een printer wilde gaan kopen en op dinsdag stond ie al geïnstalleerd en wel te draaien in huis. Bestellen, betalen en bezorgen ging vlekkeloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen voor een scherpe prijs met snelle levering aan huis, prima ! Volgende keer weer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond R N 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van een geod product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue maakt zij SERVICE volledig waar, snelle levering, goed product, een echte aanrader.
Duidelijk overzicht op de website om tot de juiste te komen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 21-02-2018 Via de website gekocht

Klantenservice TOP

Algemene score

8,0
Voldoende keuze. Klantenservice zeer goed. Geleverde apparaat NOK. Smerig en niet compleet. Goed en snel opgelost door medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Anouk 21-02-2018 Via de website gekocht

Afspraak = afspraak en handige tips toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies volgens afspraak en handige tips over installatie vooraf in de mail: ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 21-02-2018 Via de website gekocht

Met mij hebben jullie er een tevreden klant bij.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website vind je een uitgebreide keuze van huishoudtoestellen met een degelijke uitleg en een juiste prijs/kwaliteit. De levering gebeurde inderdaad de dag na de bestelling, zoals beloofd. Het tijdsvenster waarin de levering gebeurt is zeer praktisch, want op die manier hoef je niet de ganse dag beschikbaar te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 21-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig geholpen bij de aankoop.
Op de afgesproken tijd afgeleverd, en keurig en snel afgeleverd en de oude machine meegenomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 21-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hebben alles wat je zoekt voor een normale prijs. kan laten bezorgen en afhalen in een winkel. de service is in een woord super geen gelul gewoon doen. kunnen Andere winkels nog een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 21-02-2018 Via de website gekocht

Levering op zondag, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd snelle levering (zonder er om te vragen zelfs op zondag) en nu een product besteld dat een tweede kan verdient. Super prijs, prima product !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn Brinkmann-Gerritsen 21-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service. Mijn complimenten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een eerlijke en zeer overzichtelijk site.
Levering is bijzonder snel en keurig. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat de aflevering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 21-02-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit product zeer goed. Prima levering, goed advies en productomschrijving. Service met een hoofdletter S.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Beckum 21-02-2018 Via de website gekocht

waardeloze service

Algemene score

1,0
Net nieuwe Bosch afzuigkap en na de 1e keer koken smelt de afzuigkap terwijl hij op de juiste hoogte hangt
Coolblue kan alleen de kap vervangen en dan zal ik waarschijnlijk weeer tegen hetzelfde probleem aanlopen en ik moet weer een monteur laten komen voor de montage want dat doet Coolblue niet
Mijn vraag voor een glasplaatje ipv een plastic plaatje ter reparatie was ook niet bespreekbaar

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-02-2018

Beste meneer van Beckum,

We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw retourmelding. Het zou natuurlijk niet zo moeten zijn dat jouw splinternieuwe apparaat niet naar behoren werkt.

Het klopt dat wij als Coolblue geen monteur bij je langs kunnen sturen, dit gebeurt altijd vanuit de fabrikant. Echter kan deze wel door ons worden aangestuurd. Wanneer het product binnen de 30 dagen tevredenheidstermijn ligt, kunnen wij dit kosteloos voor je komen omruilen. Buiten deze termijn zullen wij jouw apparaat eerst proberen te repareren. We kijken graag met je mee en hierom willen we je vriendelijk verzoeken jouw retour nummer met een korte uitleg te versturen naar: geenglimlach@coolblue.nl, zodat wij kunnen bekijken of wij nog iets anders voor jou kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

wil 21-02-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
website is gebruiksvriendelijk .produkt logitech m330 muis werk heel goed en heel stil.
alleen het bezorgen trek op niets.eerste vermist pakket verdwenen.gebeld sturen ze gelijk een ander .waar van mijne dank .word deze zondag geleverd wij blij maar die mijnheer kon alleen frans
we wonen wel in het antwerpse waar nederlands word gesproken

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Amgd 21-02-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Goede wasmachine. Bezorg komt op tijd ,Wasmachine werd in ten minuten geïnstalleerd. En werkt efficiënt,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee de Groot 21-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Algemene score

10,0
Wat een service wat een geweldig personeel je kan ze 24 uur per dag bellen staan je vriendelijk te woord zoeken naar een oplossing.
Ik vertelde de vrouw over mijn situatie omtrent me kleinkind die heel erg ziek is en me dochter iedere keer naar het ziekenhuis moet en ik wist niet of ik op tijd was voor de levering was geen enkel probleem ze bezorgde het bij de Hoogvliet en zodra ik tijd had kon ik het ophalen super.
Vervolgens 2 dagen later kreeg ik een kaart met een hele lieve tekst erop dat vond ik zo lief maar vervolgens de volgende dag kreeg ik een hele grote bos bloemen wat een super bedrijf en personeel lieve Daphne je bent een aanwinst voor het bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 21-02-2018 Via de website gekocht

Snel en vlekkeloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met kwaliteitsartikelen voor een scherpe prijs. Afhalen bij een winkel in de buurt is ook erg handig.
In het kort: goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Meijer 21-02-2018 Via de website gekocht

Top ervaring en super snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag een reclame en had een wasdroger nodig. Gekeken op de site van Coolblue en meerdere betaalbare wasdrogers gevonden. Gekozen en s'avonds laat besteld.

Zoals ook al beweert in de reclame de volgende dag al gebracht. Kreeg 'snacht al een bevestiging met aflevermoment. De dag erna nog een sms en op tijd. Kortom, ze maken hun ambitieuze snelle levertijden ook echt waar. Zeer tevreden.

Begreep van me vrouw zelf dat ze de droger met een glimlach naar zolder hadden getild (er is geen lift). Kortom top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte Harms 21-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en perfecte kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over coolblue. Ik heb zondag avond een powerbank besteld en deze was de volgende dag al vroeg binnen. De kwaliteit in verhouding met de prijs is geweldig. Hoge kwaliteit en lage prijs. Verder is deze powerbank uitstekend en makkelijk te gebruiken! Overigens... Ik ben erg blij met deze powerbank :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Bours 21-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals beloofd. Vandaag besteld en morgen geleverd. Prima. Informatie over levering in orde. Bezorgers attent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CC 21-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod, duidelijke info op de site, waardoor het makkelijk kiezen is.
Snelle en uitgebreide leveringsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 21-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige bezorging en behandeling aan telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site...perfect, prijzen...kunnen t.ov mediamarkt en BCC wat lager, garantie en bedenktermijn...uitstekend.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Broeders 21-02-2018 Via de website gekocht

Cool Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van andere gehoord van de goede, snelle, vriendelijke service. Daarom een wasmachine gekocht als kado voor onze dochter die op zichzelf gaat wonen. Dus ander afleveradres. Geen probleem. Alles is keurig netjes verlopen. Onze dochter reuze blij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gpjj 21-02-2018 Via de website gekocht

Goede service maar zeer slechte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Wij kozen Coolblue voor onze nieuwe droger omdat ze bekend staan voor de goede service. Met bestellen ging alles prima, maar helaas ging de levering inmiddels al twee keer fout.
De eerste ochtend zag ik de Coolblue vrachtwagen voor mijn huis staan, maar er is niet eens aangebeld en 5min later reden ze weg en ik kreeg een email met 'we hebben u gemist'. Dit was al erg vervelend, maar we dachten dat hij de dag erna wel zou komen. De volgende ochtend stonden er twee bezorgers aan de deur met heel veel excuses, maar ze waren de droger in het warenhuis vergeten. Ik begrijp niet helemaal hoe je een droger kan vergeten, maar we zitten nu al 3 dagen zonder droger dus hopen dat de levering vandaag wel gaat lukken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-02-2018

Beste meneer/mevrouw,

Wij vinden het ontzettend vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent met de levering van jouw nieuwe wasdroger. Het is natuurlijk ontzettend balen wanneer de bezorgers jouw huis voorbij rijden en de volgende dag jouw product niet mee hebben. Dit is natuurlijk niet de service welke je van Coolblue mag verwachten en hiervoor heb je dan ook onze welgemeende excuses.

Zou je jouw ordernummer en een korte uitleg willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Op deze manier kunnen we met je meekijken om zeker te weten dat de levering inmiddels naar wens afgerond is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

Irene 21-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en goede levering van Coolblue! Gewoon op zondag mijn nieuwe oortjes binnen 24u in huis. Geluid en kwaliteit is top. Als dit een olympische sport was, hadden jullie goud gewonnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 21-02-2018 Via de website gekocht

Te goede service

Algemene score

10,0
Mijn aanschaf was een Mavic Air Drone pre-order die geleverd zou worden op 12-3-2018.
Net de dag dat ik op vakantie zou gaan.
Nu was het mogelijk om mn drone op mijn vakantie adres af te leveren.
Na een kort telefoontje met Coolblue zo geregeld.

Een dag na mijn telefoontje krijg ik mijn Vriendin aan de lijn.
Ik heb hier een hand geschreven kaartje waar in iets over een drone stond.
hehe Die had ik nog even niet geïnformeerd. Maar bij deze was het gedaan.

bedankt Coolblue :)

Kijk hier mijn eerste beelden https://www.youtube.com/watch?v=jW11PJJ6IvY

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans de boer 21-02-2018 Via de website gekocht

Heel gewoon GOED !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is super duidelijk en een erg snelle levering.
Al vaker bij Cool Blue producten gekocht en bevalt nog steeds heel goed !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marto 21-02-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, snel leveren. (zelfs op zondag)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een geweldige internetsite. Twijfel je nog dan zijn er handige keuzemogelijkheden om te selecteren. Meestal ook een scherpe prijs. Levering de volgende dag (ook op zondag) of ophalen in een van de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews