coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alistair 17-02-2018 Via de website gekocht

Quick delivery, poor product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
I bought a laptop from Coolblue, but sadly it was not the best of products. It started going wrong and freezing. I contacted Coolblue who said that they would replace it with another.
I sent the laptop back and waited for my replacement.......and waited......and waited, I then got an email saying that they didn't have a replacement and that they would give me my money back!
Great service coolblue....NOT!
Left me without a laptop, poor service, no contact, no apology!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 18-02-2018

Hi Alirstair.

Than you for taking the time to write this review. We're very sorry for the inconvenience the lack of communication has caused regarding the request to swap your laptop with a brand new laptop.

When a broken product has been delivered, you can request to swap the product by utilizing our 30-day-return policy. When the returned product has arrived at our warehouse, we're able to provide you a new laptop if we still have the requested model in stock.

Without an order number we can't track what has caused the delay resulting in a refund. We're more than delighted to investigate this situation to provide you a definite answer with some form of compensation. Would you be able to send us your order number or return number with a brief summary of the situation in an email? You can send the email to the following address: geenglimlach@coolblue.nl.

We'll await your reply. If you have any other questions for us, please let us know in the email.

Kind regards,

Coolblue

Reageer

Johan Kroes 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!! Boven verwagting. Bedankt !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo als vermeld in de advertentie Prijs van 139,oo voor 101,00 Verpakking beschadigd maar inhoud compleet en alles nieuw.
Advertentie waargemaakt zo als was vermeld. Bedankt !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartjeflip 16-02-2018 Via de website gekocht

Snel!

Algemene score

9,0
Mooie, duidelijke website met goede uitleg over de produkten en een geweldig snelle levering.
Handig dat ze je even bellen als ze in aantocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. de Jong 16-02-2018 Via de website gekocht

Coole service

Algemene score

10,0
Na de aflevering bleek dat de koelkast misschien niet geheel zou voldoen (lag aan mijn keuken - niet aan het product). Coolblue deed niet lastig en stelde voor om nog een ander model te sturen die wellicht wel zou passen. Een coole oplossing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 16-02-2018 Via de website gekocht

Snel weer een nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel geleverd . Zeker aan te raden .werdt 3 trappen op bezorgd en oude werd meegenomen . Zeker aan te raden bij andere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 16-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling is uitstekend verlopen. Het betalen ging even mis door een fout van mezelf maar werd direct telefonisch door een medewerker van Coolblue opgelost.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 16-02-2018 Via de website gekocht

Zoals het eigenlijk zou moeten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een nieuwe wasmachine gekocht ,van bestelling tot afleveren alles correct.
De service bij het afleveren is helemaal perfect.
Een halfuur van te voren een berichtje dat ze er aan komen, en een kwartier voor tijd bellen ze dat ze er bijna zijn.(En dat klopt)..
Coolbleu is een bedrijf die weet hoe het hoort.
Mijn klandizie hebben ze voortaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvB 16-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service, super tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 13u besteld en dezelfde avond nog thuis. Ja, je betaald daar extra voor maar soms is het dat waard. Nette service, super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, snel en overzichtelijk op te zoeken, kijken en lezen wat anderen er van vinden, en hieruit een conclusie trekken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 16-02-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Tevreden met Coolblue, niet met product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Sneel levering van wasmachine (volgende dag). Je word netjes op de hoogte gehouden via een smsje en een kwartier voor aankomst word je gebeld. Wel jammer dat ik degene die de wasmachine afleverde zelf erop moest attenderen dat de wasmachine waterpas gezet moest worden (terwijl dit wel in zijn checklist stond EN hij daar al een vinkje bij had gezet) vandaar de 6, anders was het een 8 geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

John 16-02-2018 Via de website gekocht

Bestelling op maandagavond 23.00 uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Harde schijf ging kapot op maandagavond dus een andere besteld bij Coolblue. Om 23.00 uur besteld en zoals aangegeven op de site dinsdag binnen om 13.00 uur. Klasse en gedaan zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

traptrede 16-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue doet wat er verteld wordt, 's avonds besteld en de volgende dag geleverd, zelfs op zaterdag.
Erg tevreden over deze service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Zuiden 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De correcte behandeling bij bestellingen en aflevering van producten.
Bij telefonische navraag wordt men goed te woord gestaan.
Er wordt ook aangegeven wat men moet doen om alles een goed verlloop te geven.
Er is een echt persoonlijke en vriendelijke benadering van de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Hilversum 16-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken op de website was een makkie. Via vragen over de eisen die gesteld werden aan de wasmachine kwam er een perfecte keuze.
De aflevering en installatie volgens afspraak, inklusief afvoeren defecte machine, dit alles vergezeld met de beroemde glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Aalderen 16-02-2018 Via de website gekocht

Wat een vriendelijkheid en correcte behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een web winkel die zijn afspraak na komt
Een dikke pluim zeer vriendelijke medewerkers die de klant tevreden willen stellen en met een vriendelijke lach en ze geven de service die wordt beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pascal janssen 16-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service ,maar zijn ze ook klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben paar jaar klant van coolbleu , en ze hebben een ruime assortiment met bij ieder artikel de voordelen en nadelen erbij (daar heb ik echt veel aan)
telefonisch word je goed geholpen bij klachten ,maar ook bij vragen en advies over een product
ik ben zeer goed geholpen bij een keuze en advies over het product dat ik op het oog had ,deze heb ik toen besteld en dezelfde dag had ik het al in huis (wat een service)
je hebt hier ook ruime keuze voor het te verzenden van je bestelling
je kunt ook op verschillende manieren betalen
de product/prijs verhouding is zeer goed in balans bij coolbleu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia steennis 16-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, duidelijke tijdsbestek, nemen oude apparaat mee, aardige jongens die het leveren weten ook nog iets te vertellen over het gekochte apparaat. Gewoon super echt aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharita 16-02-2018 Via de website gekocht

een voorbeeld voor andere online winkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was zeer nauwkeurig opgenomen. van A tot eind kon je alles volgen.je kreeg melding wanneer ze kwamen en waar ze eventueel geleverd hebben. Plus een bedankt kaart op de doos voor de buren. Hoe geweldig kan je zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, goede service, goede afspraken en konen deze ook goed na.
Inmiddels al diverse artikelen gekocht.
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja karregat 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
De site is goed te volgen,bestelling was de volgende dag al binnen.
Ik zal de volgende keer weer kijken bij jullie als ik iets nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 16-02-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Correcte benadering perfecte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ontvangst in de winkel was heel vriendelijk de medewerkers beantwoorden mijn vragen uiterst correct lieten aan een gelijke wasmachine zien hoe de bediening werkte en de wasmachine werd gratis geplaatst aangesloten en de oude ook gratis meegenomen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petra Harland 16-02-2018 Via de website gekocht

top service dikke 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ja echt top service hoor in de avond besteld volgende ochtend half 9 bezorgd...ook de mails de smsjes en het belletje dat jullie onderweg waren super goed geregeld. Onze volgende aankoop is zeker bij jullie.... en ook niet te vergeten super aardige bezorgers...onze volgende aankoop is zeker bij jullie...en we zijn super blij met onze nieuwe afwasmachine...en dikke vette 10 voor jullie ga zo door !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-02-2018 Via de website gekocht

Prima product en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling via de website verliep zeer soepel. Het productprogramma is zeer uitgebreid. En het product werd voor een gering bedrag nog supersnel geleverd op dezelfde dag! Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob Schipper 16-02-2018 Via de website gekocht

Veilig verpakt en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je krijgt wat je ziet - in dit geval een tweede kans switch. Prima herverpakt. Voor wat minder geld een goed product verkregen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lord Francis 16-02-2018 Via de website gekocht

Marktplaats? Nieuw & garantie bij COOLBLUE: direct in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een zéér breed assortiment, prima prijzen (ik koop daarom niet eens 2e hands meer!) je krijgt het vrijwel 100% zeker al de volgende dag geleverd. En gaat er bij hoge uitzondering iets mis dan lossen ze het prima en klantvriendelijk voor je op (met goedmakertje als dat terecht is!)

Gewoon COOL, ik voel me daar nooit BLUE ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 16-02-2018 Via de website gekocht

Dat ging toch rap en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Soms gaat er bij een aankoop wel eens iets mis maar deze keer was er niks mis mee! Informatie, prijs, aanschaf en levering waren correct en verliepen uitstekend! Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede producten met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilde graag een loopband met snelle levering. Dat biedt coolblue! Volgende dag netjes thuis gelevert op de plek waar hij moest staan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 16-02-2018 Via de website gekocht

Snelle, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, goede service! Coolblue houdt je goed op de hoogte van je betelling/ levering via mail en SMS. De bezorgers bellen wanneer ze bijna bij je adres zijn. Producten goed afgeleverd en de bezorgers installeren je bestelde apparatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 16-02-2018 Via de website gekocht

Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds besteld en 's morgens om 10.00 uur stond hij al te draaien. Van te voren duidelijk over de levering. In één woord geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 16-02-2018 Via de website gekocht

Alles wat ik zou wens van een bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien een 10 perfect is, past dat niet bij mijn persoonlijkheid.
Maar tot nu toe kon ik mezelf niet beter wensen, gelet op kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelheid en prijs. So far so good!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattijs 15-02-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle service alles geleverd zoals gezegd en beloofd. Product is super en zoals verwacht niks meer aan doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 15-02-2018 Via de website gekocht

prima service qua levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Normaal gezien kopen wij groot elektro lokaal, dit keer gekozen voor Cool blue wegens scherpere prijs, eerlijk is eerlijk. Aangenaam verrast door vlotte afhandeling en in het bijzonder de puike en stipte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Kerckhoffs 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede prijs met gratis verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs (goedkoopst), duidelijke webshop, goede levering en stevige omdoos om verpakking. Factuur met garantie ook duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-02-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, goede prijzen en top service! We hebben al meerdere malen bij Coolbleu gekocht en tot dusver zonder problemen en senl geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 15-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne service, vriendelijke bezorgers en duidelijke en geruststellende antwoorden op mijn vragen over ruilen. De koelkast is fijn en keurig neergezet. De mails en sms berichten tussendoor over de precieze bezorgtijd waren top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 15-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en prettige website, concurrerende prijzen, prima en zeer snelle levering.
Coolblue heeft een enorm aanbod aan artikelen, tevens heel overzichtelijk gerangschikt op hun website. Coolblue beschikt ook over winkels en dat is altijd prettig om artikelen 'fysiek' te bekijken. De instructievideo's op de website zijn erg nuttig. Coolblue is een bekend bedrijf en geniet een goede naam. Mede door positieve reviews en positieve eigen ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar en een reden om bij dit bedrijf mijn aankopen te blijven doen, ze hebben de gunfactor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Brouwer 15-02-2018 Via de website gekocht

Doos van een meter

Algemene score

2,0
Een flexibel product van 23 gram gestopt in een doos waar vijf atlassen in zouden passen. En dan twee keer een hele avond zitten wachten op het betreffende pakje, waar niet voor hoefde te worden getekend.
Stop dat de volgende keer gewoon in de brievenbus, en bespaar mensen een hoop ergernis.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-02-2018

Beste Bart,

Wij willen jou graag bedanken voor jouw reactie. Het is ontzettend vervelend om te vernemen dat jouw bestelling op een milieuonvriendelijke manier is geleverd. Deze levering is niet volgens de richtlijnen gelopen welke wij bij Coolblue nastreven. Onze welgemeende excuses voor de teleurstelling. Graag denken wij samen met jou mee over deze verbeterpunten. Kun jij jouw ordernummer en klacht opsturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Jeroen 15-02-2018 Via de website gekocht

Service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas begaf onze wasmachine het plotseling. Na even zoeken kwamen we op een model van bosch. Prijzen waren overal nagenoeg hetzelfde maar dankzij de reclame van coolblue en verschillende beoordelingen toch voor het eerst voor coolblue gekozen. En ze maken inderdaad alles waar! De avond ervoor besteld en de volgende ochtend stond ie al te draaien. Alles netjes aangesloten de oude weer meegenomen. Je word ook een aantal keer netjes op de hoogte gehouden van het tijdsbestek waarin ze komen. Dus kan al met al niet anders zeggen dan top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 15-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Smiddags besteld en de volgende dag geleverd. Alles helemaal zoals het hoort. Ik ben tevreden en kan Coolblue zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-02-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ene dag besteld en netjes volgens afspraakje de volgende dag afgeleverd op afhaaladres. Besteld artikel in prima staat ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ph 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en makkelijke bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijstechnisch zeer gunstig / goedkoopste, gemakkelijk bestellen en snelle levering van de bestelde goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjunA 15-02-2018 Via de website gekocht

Glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De glimlach van de slogan van Cool Bleu manifesteert zich bij koper en verkoper. Dat is een zeldzaamheid in de praktijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ted Loeff 15-02-2018 Via de website gekocht

Een tien waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat jullie beloven komen jullie ook na. Goed product en op tijd op de plaats van bestemming. Fijn om zaken met jullie te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Moorman 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij ervaring meegemaakt dat als je een probleem hebt met een geleverd artikel dat men hun uitrste best doen je te helpen, ik had een combimagnatron welke net 1 week voor het einde van de 2 jarige garantie stuk ging en na telefoniscxh kontakt met coolblie het apperaat werd opgehaald en na 2 weken werd terug bezorgd maar na weer 2 weken weer stuk ging zij dit weer ophaalden voor garantie weer trachte te repareren , maar dat bleek toch einde van het produkt zij mij het volledige bdrag aanboden weer bij hun te bestseden wij waren zeer blij, en hebben nu weer een nieuwe combi gekrgen ,SU{PER bedrijf. BEDANKT VOOR DEZE UITMUNTENDE SEVICE COLBLUE,WIJ ZIJN BLIJ MET JULLIE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.fkies 15-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue levering geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van de producten die je koopt was bij andere niet in orde
De prijs was goed niet de allergoedkoopste maken service perfect en op zondag leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 15-02-2018 Via de website gekocht

Te grote verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Wij hebben een Maglite 6D zaklamp.toen wij deze ontvingen, was ik zeer verbaasd over de verpakking, daar paste wel 25 zaklampen in. Ik vond dit echt verpakking verspilling.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 15-02-2018

Beste Arnold,

Hartelijk dank voor jouw bericht. Wij vinden het ontzettend vervelend om te vernemen dat jouw bestelling op een milieuonvriendelijke manier is geleverd. Dit is natuurlijk niet de service waar wij normaliter naar streven. Ik wil jou dan ook mijn welgemeende excuses aanbieden voor de teleurstelling. Wij zijn natuurlijk wel bereid om samen met jou hierover verder te denken. Kun jij jouw ordernummer en klacht opsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Vervolgens kunnen wij samen verder kijken naar de verbeterpunten in deze situatie.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Hein 15-02-2018 Via de website gekocht

Snel gereageerd, op tijd bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue issnel met reageren en met leveren. De switch die ik bestelde was 27 euro en ik had hem binnen een dag! Fijn! En zelfs zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LeibyK 15-02-2018 Via de website gekocht

Ongehoord Fantastische Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag middag kwamen we achter dat ons vaatwasser na 20 jaar trouwe dienst heeft het begeven. Gingen zoeken en kwamen bij CoolBlue uit- goed geprijsd en goede informatie. Maar het meeste wat ons overgehaald heeft is de bestel/levering dienst. We hebben uiteindelijk rond 23:00 op zondag avond nieuwe vaatwasser besteld en nog geen 12 uur later werd deze geleverd, aangesloten, oude apparaat en verpakking materiaal meegenomen. We hebben gewoon de file vaat overgezet naar de nieuwe apparaat en alsof er helemaal niets gebeurt was. Top team die bezorgers. Aardig en netjes! Dit is een "Consumer Paradijs"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob van Wissen 15-02-2018 Via de website gekocht

Beste winkel die ik ken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is geen winkel beter dan Coolblue. Coolblue heeft alles wat nodig is om een goede winkel te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mroben 15-02-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur het pakketje geleverd volgens afspraak. Een betrouwbare winkel die geen duizenden mailtjes stuurt. Je krijgt de nodige informatie en that's it. Geen reclame ect..
Ook nog wel grappig, na betaling kom je op een wacht therapie site, ik vond het hilarisch. Ik had er nog nooit van gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews