coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld. Pakket snel ontvangen. Heldere en duidelijke mailtjes gekregen over de status van de bestelling en het moment van aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en dat op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al div spullen besteld en elke keer weer staan we verbaast over de snelle service en zeer goede prijsstelling .
Zeker een aanrader voor een ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hally 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed. Je wordt goed geholpen. Bij aflevering werd mijn wasmachine keurig geïnstalleerd en kreeg ik uitleg over de werking van en tips over het apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 07-02-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zaterdag ging onze telefoon stuk en waren we niet bereikbaar, gelijk een nieuwe besteld bij Cool Blue. Deze werd zondagmorgen al bezorgt en waren we weer helemaal blij

Reageer

Roxanne 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde mijn artikel 2 minuten voordat de levertijd verstreek om het artikel de volgende dag in huis te hebben, en het lag netjes de volgende dag bij het bezorgadres. Netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en op de dag van mijn keuze

Algemene score

9,0
Groot assortiment, meerdere items tegelijk verzenden ,redelijke prijzen, gratis levering en keuze in levering dag . Goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 07-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel, vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg zoals aangegeven door Coolblue tijdig informatie over het moment van leveren. Via de mail, sms en uiteindelijk telefonisch. De bezorgers waren daarnaast heel vriendelijk. Service met een glimlach +1!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-02-2018 Via de website gekocht

De service van Coolbleu : Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies regelmatig voor Coolblue vanwege de service. De prijs is niet altijd de laagste , maar daar staat de service tegenover.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Puk 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo fijn dat als je Coolbleu belt telkens zo goed geholpen wordt. Dit is voor mij de reden om bij jullie bestellingen te plaatsen. Super service en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resi Franck 07-02-2018 Via de website gekocht

Goeie Klantvriendelijk en duidelijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine gekocht bij coolblue. Uitgebreide informatie te vinden over de wasmachine. Bezorgen was heel duidelijk met de tijdvakken. En keurig tussen die tijd bezorgd en zeer nette behulpzame bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry de Klein 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijker bestelproces kan niet! Super service, razand snelle levering. Dit alles overgoten met een humoristische inslag, zorgt dat een pak papier bestellen zelfs leuk wordt. Blij met deze ontdekking!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is heel uitgebreid, heeft heel veel keus en is duidelijk in de omschrijving van de artikelen. De prijs is ook helemaal ok en dat is belangrijk. Bij het ingeven van de zoekopdracht krijg je ook dat te zien wat je zoekt en niet allemaal andere artikelen die je niet zoekt.👍👍

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Katrijn 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, groot aanbod, zeer scherpe prijzen, snelle service (voor 23:00 besteld, volgende dag in huis!) humor in de emailtjes, heel grappig (vb. Verwelkom de bezorger met zelfgemaakte confetti..) en door zeer goede communicatie via mail, sms en bellen weet je op de minuut nauwkeurig wanneer de bezorgers er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. 07-02-2018 Via de website gekocht

Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, goede service via mail, vandaag besteld, morgen in huis. Ik ben een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Beuken 07-02-2018 Via de website gekocht

Je krijgt echt een " gewoon mens" aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat kom je niet vaak tegen. Wat een klantvriendelijk behandeling. Je voelt je totaal niet bezwaard om nog een keer te bellen voor uitleg of advies. Er wordt je ook niets opgedrongen. Echt een service dienend bedrijf. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeske 07-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel en correcte levering en installatie van mijn nieuwe wasmachine en afvoer van mijn kapotte wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!! Super blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat mijn ouders ook al goede ervaringen hadden met hen.
En ik ben niet teleurgesteld. De boxen die ik zocht waren in de aanbieding. Een hele goede aanbieding zelfs. En ik had ze de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jovi 07-02-2018 Via de website gekocht

Wat is beloofd wordt ook daadwerkelij nagekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is beloofd wordt ook nagekomen. Duidelijk in aflvertijd. Heel mooi. Goed produkt, niet te duur. Makkelijk bestelproces. Je wordt gelijk herkend als klant geen gedoe met inloggegevens en/ of betaalgegevens. Het is allemaal click and go. Zo hoort het te werken. Helemaal goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marisa 07-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind het een hele goede Website en ben blij met de snelle levering aardige mensen
en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 07-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke, voortreffelijke en vooral snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb vaker bij coolblue gekocht en het was steeds een feestje, goede Prijzen uitstekende service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGM van Vliet (Ineke) 07-02-2018 Via de website gekocht

leveren geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website , goede prijs. word snel geleverd en word aan gesloten voor
je , en zeer vakkundig en vriendelijk personeel. ik zou deze winkel aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara 07-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkope koelkast en de bezorgers waren erg sympathiek! Gewoon doen als je twijfelt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adremco 07-02-2018 Via de website gekocht

Bijna een TIEN!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle services zijn prima waarbij er aan gedacht kan worden of er een automatische SMS om 06.30 uur verzonden dient te worden :(

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JHMA Kneepkens 07-02-2018 Via de website gekocht

Prijs, kwaliteit en service tot nu toe prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op het juiste tijdstip van afleveren na, half uur vertraging, klopte alles.
De bezorgers waren twee vrolijke Vlamingen, waardoor de aflevering een soort cabaret werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guillaume 07-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Slogan klopt helemaal, vandaag bestelt morgen in huis.
Daarnaast is Coolblue ook nog de goedkoopste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

may 07-02-2018 In de winkel gekocht
eindhoven

goed geholpen en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door de vriendelijke hulp en uitleg van het personeel op zondag besloten de laptop te kopen ,
een ruime overzichtelijke winkel met parkeren voor de deur

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S 07-02-2018 Via de website gekocht

Onaardige bezorger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Over alles helemaal tevreden. Alleen de bezorger was heel onaardig en wilde de 2 ijskasten niet verder dan de voortuin brengen. Toen ik vroeg of hij even wilde helpen zei hij Nee waarom?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

? 07-02-2018 Via de website gekocht

???

Algemene score

8,0
Over de "Coolblue shop" heb weinig mening, in theorie lijkt het me zinnig een klassieke winkel, dus met pand en persoonlijk contact (en persoonlijke garantie). Maar misschien ben ik niet van deze tijd.
Ik ben zeer tevreden over de (snelle) bezorging, plaatsing en afvoeren van mijn oude wasmachine.
De kwaliteit van een winkel, door jullie 'shop' genoemd, blijkt eigenlijk pas nadat iet NIET meer ,
we wachten af!voldoet, wat gebeurt er dan daar na

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alexander 07-02-2018 Via de website gekocht

Jammer! CoolBlue geeft geen coulance bij garantie.

Algemene score

5,0
Ik had een weegschaal gekocht die 3 weken over de garantie heen kapot ging (gaf gewicht niet meer nauwkeurig aan). Contact gehad met klantenservice en er is geen enkele vorm van coulance mogelijk. Voor zover ik weet is het officieel zo dat je recht op (een vorm) van garantie hebt zodra het product binnen de levensverwachting van het product kapot gaat. Kan me niet voorstellen dat dit maar 2 jaar is voor een product van €50 (bekend merk) én wat nauwelijks wordt gebruikt. Het gaat mij niet om de €50 maar is voor mij puur een principe kwestie omdat ik het niet reëel vind dat dit product zo snel kapot is.

Alles wordt ontkend en wordt gestoken op de economische levensduur die slechts 24 maanden zou zijn.

Jammer want verder ben/was ik heel tevreden over CoolBlue en al haar shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Nelleke 07-02-2018 Via de website gekocht

snelle gratis levering, zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ken Coolblue al jaren, betrouwbaar, kwaliteitsproducten met goede informatie
ook service bij onverwachte problemen met artikel zijn goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 06-02-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Vriendelijke, correcte klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen de tijd om hun klanten verder te helpen en doen alles wat mogelijk is om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Ook de humoristische extraatjes zijn leuk meegenomen, alsook de koffie om het wachten te verzachten!
Enkel goede ervaringen hier!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-02-2018 Via de website gekocht

Zaterdag besteld en zondag in huis.??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering, en ze hebben een ruim assortiment .
Al vaak een bestelling gedaan en geen klachten tot dusver.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Proen 06-02-2018 Via de website gekocht

Leuke en transparante communicatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs had, vergeleken met concurrentie, iets scherper gekund, maar daarvoor werd het product dan ook op zondag bezorgd. Communicatie rond bestelling en bezorging uiterst helder en zeer betrokken, bij het geestige af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merche 06-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met Coolblue. Altijd goede ervaring met al mijn aankopen en hun service. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukkien 06-02-2018 Via de website gekocht

Altijd superservice. Zelfs de levering op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet als iets voorradig is het ook wordt geleverd de volgende dag. Zelfs de zondaglevering wordt waargemaakt. Topbedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aurélie 06-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kiezen van producten is makkelijk dankzij informatie en commentaren van andere mensen, prijs is goed, website is mooi, aflevering super snel en je krijgt nog grappen op de blauwe karton!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 06-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Zo als gewoonlijk een prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Coolblue winkel in Amsterdam is zeer goed toegankelijk. Bij de entree wordt je opgevangen en als je wil naar de juiste locatie begeleid. Bij welke andere winkel vindt je dat nog?

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvd berg 06-02-2018 Via de website gekocht

goeie service nette bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goeie schop bedrijf vriendelijk nette service en komt afspraak goed na
en net persoonneel wat het aflevert .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthieu 06-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, goed verpakt, fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was erg onder de indruk van hoe snel mijn aankoop was geleverd. Zondag om 23:50 besteld, de volgende ochtend voor de middag al binnen. Leuke verpakking en dus een top ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service en correcte prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bespaart me heel wat file ellende. Producten om 22h besteld s anderdaags 10h reeds in mijn bezit. Helemaal blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-02-2018 Via de website gekocht

De beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel om te kopen zeer professioneel personeel ze weten waar over ze het over hebben dat vind je niet veel meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Verstappen 06-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue: was al top en blijft top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse elektrische gereedschappen gekocht. Prijs is bij Coolblue veeal gunstiger dan bij de grote bouwmarkten (zelfs indien men daar korting toepast).
Het statusoverzicht in je profiel is een perfect overzicht om je bestelling te volgen.
De producten worden, zoas vooraf kenbaar gemaakt, binnen 1-2 dagen geleverd per post (zelfs ongevraagd op zondag, zonder extra kosten).
Mijn ervaring met Coolblue was al top en die blijft top, wordt zelfs alleen maar beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Pappot 06-02-2018 Via de website gekocht

CoolBlue doet wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue doet wat ze beloven, ze leveren op tijd, de prijs is meestal prima, het retourneren gaat heel eenvoudig zonder moeilijke vragen en het personeel (klantenservice) is erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ceeny 06-02-2018 Via de website gekocht

Van alles voorzien

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoe kan het dat het er zo snel is! Bijzondere service en alles doet het perfect. Kan eigenlijk niet beter

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cris 06-02-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk personeel. Hier voelt de klant zich koning!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaringen met Coolblue. dit is een online- winkel waar je vrolijk van wordt.
Die mooie blauwe auto, met vriendelijk personeel, het bestaat dus nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Algemene score

9,0
Qua service en klantvriendelijkheid een verademing. Ook bij gebreken een snelle oplossing zonder al te veel moeite te moeten doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Lankwarden 06-02-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering ,ook nog gratis en bij problemen werd ik super vriendelijk en snel geholpen,
als ik iets koop op het web kijk ik eerst bij COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 06-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Algemene score

10,0
De wasmachine was kapot en na speuren langs verschillende (online) aanbieders een wasmachine gekocht bij Coolblue. Alle contacten die ik heb gehad bij de bestelling, online bestellen, telefonisch na contact over het moment van leveren en het leveren zelf waren erg professioneel en klantgericht. Ik ben dan ook naast de aankoop ook erg tevreden over de service! Dank jullie wel en zelf een kaartje gekregen. Dank je wel. Ik kom zeker bij jullie terug met een volgende aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verweij 06-02-2018 Via de website gekocht

Look no further - CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een webwinkel uit duizenden. Je vindt er altijd wat je zoekt of minstens een gelijkwaardig product door middel van eenvoudige, snelle zoekopdrachten en filters. Prima productinformatie. Je betaalt geen cent teveel, hebt je spullen snel in huis en ervaart niets dan vlekkeloos vakmanschap en service. Een shop waar ik eigenlijk altijd met iets beters vandaan kom dan ik in gedachten had. Alles voor een glimlach; nou, inderdaad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke bezorgers hebben onze wasmachine netjes geïnstalleerd bovenin onze flat. Legden duidelijk uit wat ze deden en gaven tips voor gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews